0 0 votes
Article Rating

Ο Φεβρουάριος μας αποχαιρετά μέσα σε ένα θολό τοπίο ασάφειας αλλά και ρομαντισμού. Στο  ίδιο κλίμα ξεκινά κι ο επόμενος μήνας καλώντας μας να λάβουμε υπόψη την πεζή καθημερινότητα ώστε να φέρουμε εις πέρας τις υποχρεώσεις μας. Καμία διάθεση δεν έχουμε βέβαια γι’ αυτό αφού θα προτιμούσαμε να παραμείνουμε χαμένοι στο όνειρο! Με έντονο το Ποσειδώνιο στοιχείο και ο καιρός μάλλον ακολουθεί κουβαλώντας μπόλικο νερό!

 

26 Φεβρουαρίου

Ήλιος στην 7η μοίρα των Ιχθύων σε εξάγωνο με Κρόνο στην 7η μοίρα του Αιγόκερω

Κι όμως το καθήκον είναι εδώ! Η ανάγκη μας είναι να εκφραστούμε μέσω της τέχνης, του πνεύματος, να ονειροπολήσουμε, να ξεκουραστούμε, να προσφέρουμε, να έρθουμε πιο κοντά.

Ωστόσο μπαίνουμε στην διαδικασία να κυνηγήσουμε ευκαιρίες και υψηλές φιλοδοξίες που θα αποδώσουν αν καταφέρουμε να οριοθετήσουμε την τάση μας για φυγή από την πραγματικότητα και αν τις αντιμετωπίσουμε με υπευθυνότητα.

Τα αποτελέσματα θα φανούν λίγο παρακάτω και θα είναι σημαντικά. Σχέδια από πρόσωπα κύρους που αφορούν την πολιτική, την τέχνη, τους καλλιτέχνες, τους ανθρώπους του πνεύματος, τη ναυτιλία, τη θάλασσα, τους πρόσφυγες, τη φιλανθρωπία θα τα δούμε να εξελίσσονται θετικά.

Από την όψη επηρεάζονται Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες που είναι γεννημένοι από 25 ως 29 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 5η ως την 9η μοίρα αυτών των ζωδίων. Αδράξτε τις ευκαιρίες, κυρίως επαγγελματικές και χειριστείτε ανάλογα τις καταστάσεις ώστε να χτίσετε βάσεις για το μέλλον.

 

27 Φεβρουαρίου

Αφροδίτη στην 20η μοίρα των Ιχθύων σε εξάγωνο με Πλούτωνα στην 20η μοίρα του Αιγόκερω

Σχέσεις και συνεργασίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Αν τώρα ξεκινήσει κάτι θα είναι σημαντικό. Αύξηση των κερδών που μπορεί να προέρχονται από τη θάλασσα, τον υπόγειο πλούτο και τον χώρο της τέχνης. Καλές οικονομικές κινήσεις που αποβλέπουν στην βοήθεια αδύναμων ομάδων από πρόσωπα κύρους.

Η όψη επηρεάζει Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες που είναι γεννημένοι από 8 ως 12 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 18η ως την 22η μοίρα αυτών των ζωδίων. Ευκαιρίες προσωπικές και επαγγελματικές που χρειάζεται να τις εκμεταλλευτείτε και που μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικές. Μια σχέση που θα σας μεταλλάξει και θα σας περάσει σε άλλο επίπεδο ζωής ή μια νέα πηγή εσόδων που θα αποδώσει είναι στο πλάνο. Είστε οπλισμένοι με δύναμη και αντοχή. Πιθανά θέματα υγείας βελτιώνονται.

 

28 Φεβρουαρίου

Ερμής στην 19η μοίρα των Ιχθύων σε τετράγωνο με Άρη στην 19η μοίρα του Τοξότη

Ασυνεννοησία, έλλειψη ενέργειας, δράση που εμποδίζεται, τάση για αναβολές, σκάνδαλα και κλοπές που ενδεχομένως να καταλήξουν στο χώρο των δικαστηρίων ή που ίσως αφορούν την ίδια την δικαιοσύνη, τον χώρο του αθλητισμού, της παιδείας, της θρησκείας, της υγείας και τις συναλλαγές με το εξωτερικό.

Οι συζητήσεις και οι επικοινωνίες μπερδεύονται και δεν καταλήγουν πουθενά παρά μόνο σε ενδεχόμενες εντάσεις. Μέσα μεταφοράς και επικοινωνιών ενδεχομένως να μας απασχολήσουν δυσκολεύοντας την καθημερινότητα μας.

Η όψη επηρεάζει Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες που είναι γεννημένοι από 7 ως 11 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 17η ως την 21η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Προσπαθήστε να είστε σαφής σε ότι λέτε και επιφυλακτικοί σε ότι ακούτε. Αποφύγετε για λίγο συναλλαγές και υπογραφές σημαντικών εγγράφων όπως και συμφωνίες. Διασταυρώστε ιατρικές γνωματεύσεις και φαρμακευτικές αγωγές για ενδεχόμενα λάθη.

Αν πρόκειται να ταξιδέψετε τσεκάρετε προσεχτικά όλες τις λεπτομέρειες και προσπαθήστε να είστε συνεπείς αλλά υπολογίστε και όλες τις πιθανότητες. Αν έχετε σχέση με το εξωτερικό, αν είστε σπουδαστές και αθλητές ή αν έχετε νομικές εκκρεμότητες φροντίστε να εξελιχθούν όλα ομαλά. Αποφύγετε εντάσεις, μην τρέχετε όταν οδηγείτε και φροντίστε την υγεία σας. Ίσως νοιώσετε κουρασμένοι.

 

1 Μαρτίου

Ερμής στην 20η μοίρα των Ιχθύων σε εξάγωνο με Πλούτωνα στην 20η μοίρα του Αιγόκερω

Το απαραίτητο αντίβαρο ώστε να διατηρηθούν οι ισορροπίες μέσα στην καθημερινότητα μας που μοιάζει μπερδεμένη. Οι επικοινωνίες γίνονται πιο σαφής και η σκέψη πιο δομημένη. Ίσως κληθούμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις.

Παρ’ όλο που το μυαλό μας εξακολουθεί να περιπλανάται ενδεχομένως να λειτουργήσει δημιουργικά γεννώντας καινούργιες ιδέες. Ενδεχομένως να ακούσουμε κάποιες θετικές ειδήσεις από πολιτικά πρόσωπα για θέματα εργασίας, υγείας, τέχνης, μεταναστευτικού και οικονομικής στήριξης.

Η όψη επηρεάζει Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες που είναι γεννημένοι από 8 ως 12 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 18η ως την 21η μοίρα αυτών των ζωδίων. Ωφέλιμες επαφές και συναντήσεις που μπορεί να καταλήξουν σε θετικά αποτελέσματα. Μετακινήσεις, ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα ίσως προκύψουν που θα σας ικανοποιήσουν. Ωστόσο μην χαλαρώνετε την προσοχή σας.

 

Αφροδίτη στην 23η μοίρα των Ιχθύων σε τρίγωνο με Δία στην 23η μοίρα του Σκορπιού

Φαίνεται πως ο Μάρτιος έχει αποφασίσει να μας κάνει πολύ καλό ποδαρικό! Όψη τύχης, χαράς, έρωτα, κοινωνικών συναναστροφών, οικονομικής βελτίωσης. Άνθηση της τέχνης, των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, της πνευματικής ανάπτυξης, της μεταφυσικής.

Συναναστροφές και επαφές με αγαπημένα πρόσωπα που θα περάσουμε όμορφες στιγμές και θα μας γεμίσουν αγάπη και όμορφα συναισθήματα. Σχέσεις και συνεργασίες βασίζονται στην ανιδιοτέλεια και την προσφορά. Κρυφές σχέσεις ίσως προκύψουν. Γάμοι και αρραβώνες ευνοούνται.

Η όψη επηρεάζει Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες που είναι γεννημένοι από 11 ως 15 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 21η ως την 25η μοίρα του ζωδίου τους. Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

Η τύχη σας χαμογελά! Ένας μεγάλος έρωτας, μια καινούργια γνωριμία, όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, άνοδος των οικονομικών, μια καλή συνεργασία, κοινωνικά γεγονότα, βελτίωση σε ενδεχόμενα προβλήματα υγείας, τόνωση της ψυχολογίας σας. Αν είστε καλλιτέχνες θα  λάμψετε! Τώρα ίσως είναι η πολυπόθητη στιγμή να πείτε ή να ακούσετε το ναι!

 

2 Μαρτίου

Πανσέληνος στην 11.23΄μοίρα του άξονα Παρθένου – Ιχθύων

Η λογική απέναντι από το συναίσθημα. Η επιλογή όπως πάντα δική μας. Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις που τρέχουν δεν μας αφήνουν να ζήσουμε οράματα και όνειρα. Η πανσέληνος αυτή δεν κάνει τίποτε άλλο από το να τονίζει την τάση των ημερών.

Η Σελήνη στην Παρθένο είναι πρακτική, κριτική, εκλογικευμένη και στρέφει την προσοχή μας σε θέματα καθημερινότητας, εργασίας, υγείας ενώ μας ανακαλεί στην τάξη για τακτοποίηση όλων των πιθανών εκκρεμοτήτων με κάθε λεπτομέρεια. Ο Ήλιος από την άλλη στους Ιχθύες καθόλου δεν νοιάζεται για όλα αυτά.

Αποζητά την χαλάρωση, την έκφραση μέσα από τον πνευματισμό, τη φυγή με κάθε τρόπο από τις δυσκολίες, την καλλιτεχνική δημιουργία. Ωστόσο και οι δύο έχουν ένα κοινό αίτημα. Την στήριξη και την προσφορά. Και οι δύο ενισχύουν την ανάγκη να δώσουμε και να πάρουμε βοήθεια και μάλιστα χωρίς να περιμένουμε ανταλλάγματα, καθιστώντας το απαραίτητο για να πάμε παρακάτω. Αν εντάξουμε αυτή την διάθεση μέσα στην καθημερινότητα μας μπορεί να επέλθει η ισορροπία.

Από τη πανσέληνο επηρεάζονται κυρίως Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες που είναι γεννημένοι από 1η ως 3 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 10η ως την 13η μοίρα αυτών των ζωδίων. Αν κληθείτε να αλλάξετε κάτι ή να κάνετε μια επιλογή, επιστρατεύστε τη λογική σας αλλά και το ένστικτο σας.

Ανοίξτε το μυαλό και την καρδιά σας για να δώσετε και να πάρετε αγαθά, ιδέες, έμπνευση και αγάπη. Θα ήταν λάθος να λειτουργήσετε εντελώς συναισθηματικά αφού εύκολα μπορείτε να δημιουργήσετε μια παραπλανητική εικόνα, όπως εσείς θα θέλατε να είναι, πέφτοντας θύματα εξαπάτησης. Φανείτε συνεπής και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του.

 

Ερμής στην 23η μοίρα των Ιχθύων σε τρίγωνο με Δία στην 23η μοίρα του Σκορπιού

Χαρούμενες και θετικές ειδήσεις, ευχάριστες μετακινήσεις και συναντήσεις, μεγαλόπνοες ιδέες, αισιόδοξη σκέψη και διάθεση. Πιθανόν ευνοϊκοί νόμοι για εργασιακά, παιδεία, υγεία που θα ανακουφίσουν αυτούς που έχουν ανάγκη από βοήθεια. Καλές εξελίξεις σε θέματα επικοινωνιών, ενημέρωσης και μεταφορών.

Η όψη επηρεάζει Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες που είναι γεννημένοι από 11 ως 15 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 21η ως την 25η μοίρα αυτών των ζωδίων. Συζητήστε και επικοινωνήστε, συναναστραφείτε με σημαντικούς ανθρώπους, λύστε νομικές εκκρεμότητες και ασχοληθείτε με θέματα υγείας.

 

4 Μαρτίου

Ήλιος σε σύνοδο με Ποσειδώνα στην 13η μοίρα των Ιχθύων

Οραματισμός, έμπνευση, ουτοπία, πλάνη, μεγάλα ιδανικά, έντονη διαίσθηση, φυγή από την πραγματικότητα, κίνδυνος εξαρτήσεων και καταχρήσεων, ανάγκη έκφρασης μέσα από την τέχνη και τη μεταφυσική που αποτελούν μοναδικό καταφύγιο. Πρόσωπα κύρους ίσως εμπλακούν σε σκάνδαλα ενώ πιθανόν να προσπαθήσουν να καταφύγουν στην παραπλάνηση παρουσιάζοντας αλλιώς τα γεγονότα. Κρυφές ενέργειες, παρασκήνιο. Ίσως μας απασχολήσουν θέματα ασύλων, θάλασσας, όπως και ψυχικής υγείας.

Η όψη επηρεάζει Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες που είναι γεννημένοι από 1η ως 5 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 11η ως την 15η μοίρα αυτών των ζωδίων. Βάζετε υψηλούς στόχους  όμως χρειάζεται να έχετε γερά καρφωμένα τα πόδια σας στη γη αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος να εξιδανικεύετε ανθρώπους και καταστάσεις με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να πέσετε από τα σύννεφα.

Ο έρωτας μπορεί να αποχτήσει μια πολύ ρομαντική όψη αλλά και να στήσει παγίδες. Μείνετε μακριά από καταχρήσεις και εξετάστε πολύ προσεχτικά συμφωνίες και θέματα υγείας. Η όψη ευνοεί τους καλλιτέχνες και όσους ασχολούνται με τη μεταφυσική.

 

Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στην 26η μοίρα των Ιχθύων

Η απόλυτη φυγή! Θέλουμε να ταξιδέψουμε κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ιδανικοί έρωτες που συνοδεύονται με συναισθηματικές συζητήσεις και εξομολογήσεις με σκοπό να βγάλουμε στην επιφάνεια όλα τα εσώψυχα μας. Καλή περίοδος για ψυχοθεραπεία. Έντονο παρασκήνιο και μυστικά. Συζητήσεις και συμφωνίες που δεν βγαίνουν στην επιφάνεια. Έντονη καλλιτεχνική δράση.  Οικονομικές συμφωνίες που χρειάζονται προσοχή.

Η όψη επηρεάζει Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες που είναι γεννημένοι από 14 ως 18 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 24η ως την 28η μοίρα αυτών των ζωδίων. Μπορείτε να οραματιστείτε, να εμπνευστείτε, να δημιουργήσετε.

Δώστε μεγάλη προσοχή σε θέματα υγείας, συνεργασίες και οικονομικές συμφωνίες καθώς μπορεί να ειπωθούν πράγματα που θα διαψευστούν. Καλύτερα αποφύγετε υπογραφές αυτές τις μέρες και προσέχετε μη χάσετε χρήματα. Μείνετε μακριά από καταχρήσεις.

Δώστε σημασία στα όνειρα σας και προσευχηθείτε για την πραγματοποίηση των επιθυμιών σας. Αν παρουσιαστεί ένας έρωτας που μπορεί να μοιάζει παραμυθένιος αφήστε το χρόνο να σας το δείξει και μην πιστεύετε εύκολα τα μεγάλα λόγια και τις υπερβολικές υποσχέσεις.

Πηγαίνετε ένα όμορφο ρομαντικό ταξίδι κοντά στη θάλασσα με το ταίρι σας και ζήστε το παραμύθι αλλά μην χάνετε επαφή με την πραγματικότητα!

 

Σοφία Πονήρη

 

Προσωπική επικοινωνία s.poniri.xenariou@gmail.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments