0 0 votes
Article Rating

Η μετακίνηση των πλανητών στο ζώδιο του Κριού σε συνδυασμό με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω συνθέτουν ένα δύσκολο και εκρηκτικό σκηνικό αφού θα σχηματίσουν σκληρές όψεις με τα δύο «βαριά» πυροβολικά του ζωδιακού τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Και βέβαια ο Ουρανός θα έχει τη δική του συμμετοχή κάνοντας τις καταστάσεις ανεξέλεγκτες.

Ας μην λύσουμε τώρα όλες μας τις διαφορές μια και μόνο η υπομονή και η ψυχραιμία θα σώσουν παντός είδους σχέσεις και θα βοηθήσουν να ξεπεράσουμε εμπόδια αλλά και απωθημένα που θα ξεπηδούν στην επιφάνεια σε ανύποπτο χρόνο. Ένα είδος ετοιμότητας σίγουρα είναι αναγκαίο.

 

13 Μαρτίου

Αφροδίτη στην 8η μοίρα του Κριού σε τετράγωνο με Κρόνο στην 8η μοίρα του Αιγόκερω

Σχέσεις και συνεργασίες στο στόχαστρο με μια ανίσχυρη Αφροδίτη σε σύγκρουση με έναν παντοδύναμο Κρόνο. Συναισθήματα καταπιέζονται καθώς αρνούμαστε, κυρίως από ανασφάλεια να τα εκδηλώσουμε, δείχνοντας το σκληρό και επικριτικό μας πρόσωπο απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες και έχοντας υπερβολικές απαιτήσεις.

Οι οικονομικές συναλλαγές εμποδίζονται καθώς ο φόβος της απώλειας και της ανεπάρκειας αφαιρεί κάθε διάθεση για ρίσκο και νέα ξεκινήματα. Χρήματα και συναισθήματα τα κρατάμε καλά «αποθηκευμένα» στην τσέπη μας και την καρδιά μας. Πολιτικά πρόσωπα κύρους ενδεχομένως να προβάλλουν δύσκολες οικονομικές εξελίξεις. Πιθανόν να ακούσουμε κάτι δύσκολο για μία γυναίκα από τον καλλιτεχνικό χώρο. Όψη ψυχρότητας και διάλυσης σχέσεων.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι από 26 ως 30 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 6η ως την 10η μοίρα αυτών των ζωδίων. Προστατέψτε σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες καθώς η παραμικρή διαφωνία μπορεί να δημιουργήσει  ανεπανόρθωτο ρήγμα. Αποφύγετε καινούργια οικονομικά και επιχειρηματικά ξεκινήματα. Δεν είναι καλή περίοδος για έναν γάμο ή για την δημιουργία  ενός συνεταιρισμού όπως και για αισθητικές επεμβάσεις και αγορά ειδών ομορφιάς. Διαφυλάξτε και την υγεία σας.

 

14 Μαρτίου

Ήλιος στην 14η μοίρα των Ιχθύων σε τρίγωνο με ανάδρομο Δία στην 14η μοίρα του Σκορπιού

Η σωτήρια όψη που σαν σκοπό έχει να διατηρήσει την καλή θέληση και το αίσθημα της αισιοδοξίας μέσα σε ένα πεσιμιστικό γενικότερο περιβάλλον. Ο Δίας έχει ήδη γυρίσει σε φαινόμενη ανάδρομη πορεία από τις 9/3 στην 23η μοίρα του Σκορπιού βάζοντας φρένο σε ευκαιρίες τις οποίες καλούμαστε να τις επανεξετάσουμε ώστε από το καλοκαίρι που θα πάρει πάλι «μπρος» να μπορέσουμε να τις βάλουμε σε εφαρμογή πιο ολοκληρωμένα και αποδοτικά. Παράλληλα αναμοχλεύει τα εσώψυχα μας βάζοντας μας σε μια διαδικασία «ψαξίματος»  με σκοπό να μας λυτρώσει από βαθιές πληγές. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί μέσω της εξομολόγησης ή της ψυχανάλυσης.

Έτσι λοιπόν η καλή του όψη με τον Ήλιο ίσως προκαλέσει καινούργια πράγματα για διαπραγμάτευση και μετέπειτα υλοποίηση, θετικές οικονομικές ανακοινώσεις από πρόσωπα κύρους που στοχεύουν στο μέλλον αφού προς το παρόν ίσως καθυστερούν, καλές εξελίξεις σε καλλιτεχνικά σχέδια και δρώμενα και σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη μεταφυσική, αλλά και στο επίμαχο θέμα των προσφύγων.

Όψη που τονώνει το ηθικό και τα επίπεδα ενέργειας μας θυμίζοντας μας πως η ελπίδα δεν εγκαταλείπεται ποτέ. Θετικές εξελίξεις σε ζητήματα δικαιοσύνης, παιδείας, θρησκείας και σε ότι αφορά εξωτερικό. Ενδεχόμενη μια μεγάλη επιτυχία ενός αθλητή όπως και άνοιγμα καινούργιων πεδίων γνώσεων ιδιαίτερα σε ότι αφορά την ψυχική υγεία. Ανάγκη για βοήθεια και προσφορά.

Επηρεάζονται Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι(με προσοχή) Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες(με προσοχή) γεννημένοι από 2 ως 6 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 12η ως την 16η μοίρα αυτών των ζωδίων. Εκμεταλλευτείτε και παρατηρήστε οποιαδήποτε ευκαιρία σας δοθεί τώρα ώστε να καταλάβετε τι χρειάζεται να κάνετε για να αδράξετε τους καρπούς λίγο αργότερα.

Πιθανόν να σας απασχολήσει κάτι με το οποίο έχετε ήδη ασχοληθεί στο παρελθόν και καλείστε να το επανεξετάσετε. Έστω κι αν αυτή τη στιγμή κάτι δεν προχωράει όπως το θέλετε παραμείνετε αισιόδοξοι και ενεργητικοί καθώς  θα φτάσετε το στόχο σας.

 

17 Μαρτίου

Νέα Σελήνη στην 26.53΄μοίρα των Ιχθύων

Είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω

Θα μπορούσε να είναι μια πολύ ωραία νέα σελήνη φέρνοντας καινούργια ξεκινήματα που βασίζονται στην αλληλεγγύη και την ωφέλιμη συνεργασία, εξαιρετικές εξελίξεις στην τέχνη αλλά και τόνωση των πιο αγαθών και ανιδιοτελών συναισθημάτων. Η συγκυρία όμως της εισόδου του Άρη στον Αιγόκερω την ίδια μέρα σε όψη τετραγώνου με τη Νέα Σελήνη δεν μας αφήνει να ξεχάσουμε πως τα παντός είδους συμφέροντα κυριαρχούν, όντας εδώ πολύ δυνατά, δείχνοντας το σκληρό τους πρόσωπο και προκαλώντας εντάσεις και εγωιστικές διεκδικήσεις.

Θα θέλαμε να πιστέψουμε στην ένωση όμως η φιλοδοξία και η ανταγωνιστικότητα των προσώπων εξουσίας μας οδηγούν σε ρήξεις δημιουργώντας ένα πολεμοχαρή περιβάλλον. Η ευαισθησία κατατροπώνεται από την  δύναμη του συμφέροντος. Η καλή όψη του Δία βοηθάει στην πραγματοποίηση των σχεδίων, όμως βρισκόμενος και αυτός σε ανάδρομη πορεία δεν έχει την ένταση που χρειάζεται ώστε να επικρατήσει ο ανθρωπισμός. Θέματα που σχετίζονται με τη θάλασσα, το ναυτικό, το μεταναστευτικό, τη θρησκεία, τη μεταφυσική και τα καιρικά φαινόμενα θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα.

Επηρεάζονται Ταύροι, Δίδυμοι (με προσοχή), Καρκίνοι, Παρθένοι (με προσοχή), Σκορπιοί, Τοξότες (με προσοχή), Αιγόκεροι και Ιχθύες (με προσοχή) που είναι γεννημένοι από 15 ως 20 του ζωδίου τους. Μπορείτε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα αρκεί να έχετε στο μυαλό σας πως ο ανταγωνισμός καιροφυλακτεί.

Περιορίστε την παρορμητικότητα  και την τάση που θα έχετε να επικρατήσετε αποχτώντας εξουσία πάση θυσία και ρίξτε το βάρος σας στην ωφελιμότητα της ομαλής συνύπαρξης και συνεργασίας. Μοιραστείτε ενδιαφέροντα, στόχους, ανησυχίες και αποτελέσματα.

 

Σοφία Πονήρη

 

Προσωπική επικοινωνία s.poniri.xenariou@gmail.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments