0 0 votes
Article Rating

Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα που ο Ερμής θα εξακολουθήσει να κινείται ανάδρομα επιστρέφοντας στις 30/8 στο ζώδιο του Λιονταριού, φτάνοντας μέχρι τις 5/9 στην 28η μοίρα του  όπου και θα ξεκινήσει πάλι την ορθόδρομη πορεία του.

Έτσι χρειάζεται για λίγο ακόμα να εστιάσουμε την προσοχή μας στις συζητήσεις και στις μετακινήσεις μας και να αποφύγουμε την λήψη οριστικών αποφάσεων, όπως και την υπογραφή σημαντικών εγγράφων. Ο πλανήτης αμέσως μετά θα ξανακάνει την ίδια διαδρομή, ορθόδρομος πια, οπότε θα επαναφέρει ζητήματα που μας είχαν ήδη απασχολήσει από τα μέσα Αυγούστου ώστε να επιλυθούν.

Αυτό προς το παρόν αφορά κυρίως Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς που είναι γεννημένοι 21 και 22 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο στην 1η και 2η μοίρα αυτών των ζωδίων, αλλά και Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που είναι γεννημένοι 19 και 20 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στην 28η και 29η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Θέματα εργασίας, παιδείας, εμπορίου, υγείας, πολιτισμού και δημοσίων επενδύσεων που άρχισαν να συζητιούνται από τον Αύγουστο, τώρα θα πάρουν την τελική τους μορφή.

Ωστόσο η στάση του Ερμή στην συγκεκριμένη 28η μοίρα του Λέοντα απ’ όπου θα ξεκινήσει πάλι και η συνάντηση του εκεί με τον Άρη στις 3/9 είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού οι πλανήτες ενεργοποιούν την Ηλιακή Έκλειψη (Νέα Σελήνη) της 21ης Αυγούστου που πραγματοποιήθηκε στην συγκεκριμένη μοίρα.

Αυτό θα δώσει καινούργια ώθηση για τα νέα ξεκινήματα και για οποιαδήποτε ζητήματα έθιξε η έκλειψη που μπορεί να ξαναέρθουν στην επιφάνεια, αλλά μπορεί και να εκδηλωθούν τώρα γεγονότα που ορίζει η έκλειψη αυτή, αφού ο Άρης θα τονίσει πάλι την δυναμική και τις ιδιότητες της.

Ο Άρης, μην ξεχνάμε ότι είναι ένας αρκετά έκρυθμος και ανταγωνιστικός πλανήτης που χρειάζεται ψύχραιμο χειρισμό, αλλά παράλληλα είναι κι αυτός που θα βοηθήσει να συμβούν οι απαραίτητες αλλαγές και εκκινήσεις όντας δυνατός μέσα στο ζώδιο του Λιονταριού και σε τρίγωνο ακριβείας με τον Ουρανό από τον Κριό.

Η επανεκκίνηση του Ερμή στο ίδιο σημείο τονίζει ακόμα περισσότερο τα νέα δεδομένα που καθόρισε η Νέα Σελήνη και θα δούμε πολλές καταστάσεις αλλά και πρόσωπα εξουσίας να αλλάζουν εντελώς. Την τελική πινελιά θα βάλει η ταυτόχρονη παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, απέναντι δηλαδή από την έκλειψη.
Κυρίως αυτό αφορά Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους από 16 έως 20 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 26η έως την 29η μοίρα αυτών των ζωδίων οι οποίοι θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν κρατώντας χαμηλούς τόνους και αποφεύγοντας τις εντάσεις, αλλά και Κριούς, Δίδυμους, Ζυγούς και Τοξότες που είναι γεννημένοι στις ίδιες ημερομηνίες ή έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες στις ίδιες μοίρες αυτών των ζωδίων, οι οποίοι θα δουν την ενέργεια τους να αυξάνεται κα τα πράγματα να εξελίσσονται με έναν αποτελεσματικό τρόπο.

Εσείς οι ίδιοι με την δράση σας θα καθορίσετε τις εξελίξεις.

Σε πολύ λίγο το τοπίο θα αρχίσει κάπως να θολώνει και να επηρεάζει την κρίση και τις ενέργειες μας που δεν θα είναι απολύτως ξεκάθαρες, αλλά αυτά θα τα δούμε αργότερα.

Ας μην ξεχνάμε πως παρόλο που είναι μέρες επιστροφής στην καθημερινότητα, κάτι που ο Ήλιος από την Παρθένο το “φωτογραφίζει” δεόντως, η Αφροδίτη το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα κινείται στο Λιοντάρι και θα σχηματίσει ωραίες όψεις με τους “μεγάλους”, οπότε σίγουρα δεν θα μας αφήσει να πλήξουμε!

 

Σοφία Πονήρη

 

Προσωπική επικοινωνία s.poniri.xenariou@gmail.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments