0 0 votes
Article Rating

Στις 20 Ιουλίου, ο Άρης εισήλθε στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα όπου και θα παραμείνει έως τις 5 Σεπτεμβρίου. Γενικά, μια καλή θέση για την “έκφραση” του πλανήτη, ειδικά όμως και μάλιστα σε προσωπικό επίπεδο, εξαρτώμενη πάντα από τις θέσεις των πλανητών και την οικοθεσία στο προσωπικό μας ωροσκόπιο.

Μεγάλες παραμονές στο ζώδιο έχουμε παρατηρήσει στις 16 Οκτωβρίου 2009 όπου ο Άρης έκανε την είσοδό του στον Λέοντα και παρέμεινε έως τις 7 Ιουνίου του 2010, για 33 δηλαδή περίπου εβδομάδες. Ήταν η μεγαλύτερη παραμονή του στο ίδιο ζώδιο, μετά την περίοδο 11 Οκτωβρίου 1962 έως 2 Ιουνίου 1963, κατά την οποία είχαμε δυνατά πλανητικά σχήματα όπως το Τ-τετράγωνο Άρη – Κρόνου – Ποσειδώνα και την αντίθεση Δία – Χείρωνα με τον Ουρανό.

 

Λίγα εισαγωγικά στοιχεία

Ο Άρης στον Λέοντα είναι πολύ δυνατή και δυναμική θέση γιατί ο θεός του πολέμου αλλά και της πειθαρχημένης δράσης, αισθάνεται άνετα στο ζώδιο του Ηλίου, που του δίνει την δυνατότητα να δρασει με ενθουσιώδη και δυναμικό τρόπο.

Η ενέργεια της πειθαρχημένης δράσης μπορεί να βοηθηθεί από το στοιχείο της φωτιάς που δηλώνει τον πολεμιστή που αναλαμβάνει δράση χωρίς να πτοείται από δυσκολίες και προσωρινά εμπόδια. Η καθαρτική λειτουργία της φωτιάς μπορεί να τον οδηγήσει σε γενναίες πράξεις αλλά και σε εκρηκτικές καταστάσεις, εξωτερίκευσης θυμού που μπορεί να είναι καταστροφικές.

Ο Λέοντας αφορά τις πατρογονικές πνευματικές ρίζες και την πνευματική παράδοση μέσω πνευματικών δασκάλων. Επίσης αφορά ηγετικές και πνευματικές φυσιογνωμίες, αγαπητά πρόσωπα των τεχνών και της ψυχαγωγίας, τους προπάτορες, πνευματικούς και θρησκευτικούς ηγέτες, όπως και ανθρώπους της ελίτ που εχουν λάβει αξιώματα μέσα από οικογενειακές παραδόσεις και βρίσκονται ψηλά στην κοινωνικη ιεραρχία.

Σηματοδοτεί αντίστοιχα την ανώτερη κοινωνική τάξη, τους αριστοκράτες που απολαμβάνουν ιδιαίτερα προνόμια από την γέννηση τους. Στον κατώτερο κραδασμό του μιλά και για διάφορα celebrities και για την λάμψη της διασημότητας.

 

Ο Άρης στον Λέοντα

Ο Άρης, ο Θεός του Πολέμου, κυβερνά την φυσική ενέργεια και τις προσπάθειές μας να φτάσουμε σε ένα αποτέλεσμα. Έχει πάντα έναν σκοπό και αυτός είναι η δράση. Είναι η ενέργεια η οποία μας βοηθά να κυνηγήσουμε αυτό που θέλουμε και να εκφράσουμε τις επιθυμίες μας. Όμως δεν του αρέσει να τον σταματάει κανείς ούτε να είναι ήσυχος.

Όταν είναι στάσιμος ή ανάδρομος, η ενθουσιώδης και δραστήρια ενέργειά του γίνεται εσωστρεφής, περιορισμένη, «τοξική» και τα κίνητρα είναι κρυφά. Σε αυτήν την φάση μπορεί να αναδείξει προβλήματα που σχετίζονται με την προσπάθεια μας να αυξήσουμε ή να διαφυλάξουμε την ατομικότητά μας.

Στην θετική της όμως πλευρά, μας δίνει την ευκαιρία να σκεφτούμε προτού δράσουμε, να αξιολογήσουμε τα κίνητρα και την επιθετικότητά μας προτού αντιδράσουμε, να εντοπίσουμε τους εσωτερικούς μας «δαίμονες» και να τους αποτινάξουμε προτού αυτοί επέμβουν στην ζωή μας. Η αναποφασιστικότητα και οι καθυστερήσεις μπορεί να είναι μια ένδειξη ότι απαιτείται να κάνουμε καλύτερο σχεδιασμό με όπλο την υπομονή.

Μας καλεί να χαλιναγωγήσουμε τον ενθουσιασμό μας, να κατανοήσουμε τις παρορμήσεις μας, τον θυμό μας, το ένστικτο επιβίωσης, την σεξουαλικότητά μας, τις εσωτερικές αντοχές μας, τον τρόπο που διεκδικούμε στην ζωή. Δίνει το έναυσμα για ελεγχόμενη δράση, ενδοσκόπηση και αξιολόγηση του εαυτού μας.

Εγείρονται σεξουαλικά ζητήματα και διαμάχες στις σχέσεις, ενώ συχνά είναι απαραίτητο να ξανασκεφτούμε και να επαναπροσδιορίσουμε πρόσφατα πλάνα μας. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή παρά να επανεξετάσουμε τις απόψεις μας για την ζωή, καθώς παρουσιάζεται μια ευκαιρία να αποκτήσουμε επίγνωση των ενδότερων κίνητρων μας, εκείνα τα κίνητρα που μας αναγκάζουν να λειτουργήσουμε χωρίς να το σκεφτούμε.

Ο Άρης στον Λέοντα, μας ωθεί να επανεξετάσουμε τον τρόπο προσέγγισης απέναντι στα θέματα που αφορούν τα παιδιά, την δημιουργικότητα, την ευχαρίστηση, την διασκέδαση, τον έρωτα. Από την άλλη, η υπερηφάνεια του Λιονταριού μπορεί να εκφραστεί με θετικό ή αρνητικό τρόπο. Ο εγωκεντρισμός οδηγεί σε μελοδραματισμούς, υπερβολή, οξυθυμία. Το πραγματικό μάθημα όμως βρίσκεται στην ταπεινότητα και στην ειλικρίνεια απέναντι στον εαυτό μας και τους άλλους.

Καθώς τα πάντα φαίνεται να κινούνται σε αργό ρυθμό, η εσωτερική ένταση και η απογοήτευση μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα υγείας. Ο Λέων συνδέεται με το βιοχημικό κυτταρικό άλας, φωσφορικό μαγνήσιο, το οποίο βρίσκεται στα κύτταρα των μυών, των νεύρων, του εγκεφάλου και της σπονδυλικής στήλης. Η έλλειψή του έχει επιπτώσεις στις μυϊκές ίνες και τις νευρικές απολήξεις. Έχει την ιδιότητα να λειτουργεί ως «παυσίπονο» και μας βοηθά να απαλλαγούμε από τον πόνο και το άγχος.

Συνεπώς, ο εκτεταμένος ή ο αυξημένος θυμός κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να επιφέρει διαταραχές που συνδέονται με το συγκεκριμένο μεταλλικό στοιχείο. Ως αποτέλεσμα, πιθανόν να προκαλέσει αυξημένους πονοκεφάλους, μυϊκούς και δερματικούς πόνους, νευραλγίες, ισχιαλγίες, νευρικό βήχα, κράμπες των κάτω άκρων και του εμμηνορροϊκού συστήματος. Σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να παρατηρηθεί κατάθλιψη, ανησυχία και νευρικές διαταραχές.

Η αυξημένη αδρεναλίνη μπορεί να επικεντρώσει την ένταση στο σημείο της πλάτης προκαλώντας το γνωστό «αυχενικό σύνδρομο». Τέλος, καθώς ο Λέων κυβερνά την καρδιά, θα πρέπει να έχουμε υπΆ όψιν μας πως μια βίαιη ιδιοσυγκρασία θα μπορούσε να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ομαλή λειτουργία της. Από την άλλη, ο «ζημιάρης» Άρης μπορεί να μας κάνει επιρρεπείς σε ατυχήματα, εγκαύματα, κοψίματα.

Τα άτομα που έχουν τον Ήλιο, την Σελήνη και τον ωροσκόπο στο Λιοντάρι, θα είναι ιδιαίτερα επιρρεπή σε κάθε είδους ενδοσκόπηση. Όσοι έχουν πλανήτες σε μοίρες του σταθερού σταυρού (Ταύρος – Λέοντας – Σκορπιός – Υδροχόος), θα βιώσουν πιο έντονες καταστάσεις, ανάλογες με την φύση του πλανήτη που δέχεται την επίδραση.

Δείτε ποιος Οίκος έχει στην ακμή του τον Κριό, για να βρείτε ποια ζητήματα θα κυριαρχήσουν αυτό το διάστημα. Επίσης, τα θέματα του Οίκου στον οποίο τοποθετείται ο γενέθλιος Άρης, θα παίξουν σημαντικό ρόλο και συχνά συνδέονται με τις προσπάθειες που καταβάλλουμε να εδραιώσουμε την ατομικότητά μας. Ένας καλά τοποθετημένος γενέθλιος Άρης θα μπορέσει να λειτουργήσει καλύτερα στις αντίξοες συνθήκες που πιθανόν να συναντήσει.

Οι συναντήσεις του Άρη

Η σύνοδος με τον Ήλιο ολοκληρώνεται στις 27 του Ιούλη. Τα θέλω αποκτούν σημασία αλλά μέσα από μια κατάσταση έντασης που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και βίαιη. Οι τσακωμοί δεν θα εξυπηρετήσουν απολύτως τίποτα και μόνο φθοροποιοί μπορεί να γίνουν.

Στις 20 Αυγούστου η επαφή με τν Δία της υπερβολής και της επέκτασης μα ωθούν σε ρίσκα που καλό θα είναι να αποφευχθούν

22 Αυγούστου ο Άρης (γκάζι) έρχεται σε γωνία τριγώνου με τον Κρόνο (φρένο). Κάπως ασύμβατες οι ενέργειες ωστόσο αυτό δεν θα πρέπει να μας εμποδίσει να κακτοποιήσουμε εκκρεμμότητες. Προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα.

Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό στις 3 Σεπτεμβρίου, χαρακτηρίζεται ως ανατρεπτικό και ριψοκίνδυνο. Η αποφυγή των ρίσκων επιβάλλεται.

Αξιοσημείωτες και πολύ ενδιαφέρουσες είναι οι όψεις του με τις δύο εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου την περίοδο του Αυγούστου. αναμένουμε γεγονότα που θα μας εντυπωσιάσουν και πολλές φορές θα μας λυπήσουν τόσο σε προσωπικό ΑΝ ενεργοποιείται το προσωπικό μας ωροσκόπιο (διαφορετικά κακώς αυθυποβάλλεστε κάποιοι) όσο και σε παγκόσμιο – κοσμικό επίπεδο.

 

Άρης στον Λέοντα για ζώδια ωροσκόπους ή Σελήνες

 

Ήλιος, Ωροσκόπος ή/και Σελήνη στο ζώδιο του Κριού

Για σας ο Άρης είναι κύριος του πρώτου και όγδοου οίκου με έξαρση στον δέκατο οίκο της καριέρας και πτώση στον τέταρτο των αισθημάτων, μητέρας, συντηρητικών ιδεών και πατρικού σπιτιού ή πατρίδας. Η πτώση του Άρη στον Καρκίνο μπορεί να σας έφερε σε αντιπαράθεση με τους συμπατριώτες σας αλλά και γενικότερα με τα δικά σας αισθήματα που βρίσκετε δυσκολία να κατανοήσετε την εκρηκτική και απρόβλεπτη φύση τους.

Στον πέμπτο οίκο ο Άρης σας απαλλάσσει από αυτό τον εσωτερικό αναβρασμό και έτσι γίνεστε περισσότερο αισιόδοξοι και εξωστρεφείς με διάθεση για δραστηριότητες, φλερτ, ασχολίες με παιδια, δημιουργικη γραφή, πιθανά κέρδη από επενδύσεις και δυναμική προώθηση της καριέρας σας.

 

Ήλιος, Ωροσκόπος ή/και Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου

Για σας ο Άρης κυβερνά το εβδομο και δωδέκατο οίκο, με σημείο έξαρσης τον ένατο οίκο, Αιγόκερω και πτώση τον τρίτο, Καρκίνο. Αδυναμία τον έκτο στον Ζυγό. Ο Άρης θα φέρει εκπαιδευτικές ευκαιρίες από το εξωτερικό, σεμινάρια, μετεκπαίδευση ή ακόμα και συνεργασία με εταιρίες και ιδρύματα της ημεδαπής ή του εξωτερικού. Εναλλακτικά μπορεί να πάτε κάποιο ταξίδι, εσείς ή ο συντροφος σας στην πάτρια γη.

Μια και ο Άρης είναι και δείκτης κτηματικής περιουσίας, μπορεί να σας απασχολήσει ένα ακίνητο ή το αυτοκίνητο σας. Μπορεί αυτό το θέμα να υποκινήσει διαφωνίες με συνεργάτες, οικογένεια και αδέλφια. Ψυχολογικά μπορεί να έχετε διάφορες ανησυχίες και θέματα που δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε αλλά μπορείτε να τα χειριστείτε δυναμικά. Πιθανόν να επιλέξετε εργασιοθεραπεία σαν την μέθοδο να ξεπεράσετε πιθανές εσωτερικές συγκρούσεις, όπως και τα ταξίδια,γνώση άλλων πολιτισμών, διαλογισμό κτλ.

 

Ήλιος, Ωροσκόπος ή/και Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων

Δυναμική αυτή η διέλευση για το ζώδιο των Διδύμων. Πρώτον θα ευνοηθούν λίγο τα ταλαίπωρα οικονομικά σας, που με την πτώση του Άρη στον Καρκίνο… το ταμείο είναι μείον. Θα έχετε να κινητοποιηθείτε σε συλλογικές εργασίες, μετακινήσεις, πρωτοβουλίες που οδηγούν σε προώθηση προϊόντων, ιδεών, διασύνδεση μέσω Ιντερνέτ, group therapy και καινούργια εγχειρήματα.

Πρωτοβουλίες και λυκοφιλίες θα φέρουν στο προσκήνιο και αντιπαραθέσεις και πιθανόν τσίτωμα του νευρικού σας συστήματος αλλά και κέρδη. Προσέξτε μην βρεθείτε ουσιαστικά, υπό τον έλεγχο των άλλων, ενώ εσείς φαντάζετε αγέρωχοι και διεκδικητικοί. Προσέξτε επίσης τον τόνο αυτής της πολεμικής σας διάθεσης, γιατί θα ενοχλήσει, αλλά… έτσι είναι η ενέργεια του Άρη στον τρίτο. Διαλογιστικές πρακτικές θα ανεβάσουν την ποιότητα του Άρη, με καλύτερα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Δεχτείτε την πρόκληση και καλή διαδρομή!!!

 

Ήλιος, Ωροσκόπος ή/και Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου

Εσείς αντίθετα από τους Διδύμους θα βρείτε πρόθυμη στήριξη από συνεργάτες, φίλους και υποστηρικτές μέσα από τους οικογενειακούς σας κύκλους για θέματα οικονομικά και εργασίας. Ο Άρης στον δεύτερο θα τονίσει την αυτοπεποίθηση σας (ειδικά αν είναι ευοίωνος και στον γενέθλιο) ενώ ο λόγος σας μπορεί να γίνει πιο οξύς, προκλητικός και διεισδυτικός. Παρόλα αυτά, περνάτε αυτά που θέλετε με το γλυκό περίβλημα της Σεληνης που σας καλύπτει.

Όταν η Σεληνη είναι σε καλή θέση και δεν προσβάλλεται, η διέλευση θα λειτουργεί καλα για σας. Σε περιόδους που η Σεληνη εχει πρόβλημα μπορεί να έχετε και οικονομικό θέμα κυρίως από δάνεια, ασφάλειες ή αδυναμία πληρωμής υποχρεώσεων. Πιθανό και κάποιο θέμα κληρονομιάς, αν αυτό διαφαίνεται στον γενέθλιο.

 

Ήλιος, Ωροσκόπος ή/και Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα

Ο Άρης είναι κύριος του τετάρτου και ένατου οίκου σας δηλαδή χειρίζεται τον αισθηματικό σας κοσμο, ζητήματα κτηματικής περιουσίας, το πατρικό σας σπίτι και την μητέρα σας. Επίσης θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και την τύχη γενικότερα. Η πτώση του στον δωδέκατο οίκο δειχνει πόσο ευάλωτοι αισθάνεστε όταν τα πράγματα δεν είναι υπό τον έλεγχο σας και δεν περνούν από τα χέρια σας ή όταν χάνετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας.

Ο Άρης στον Ηλιακό οίκο ή ωροσκόπο σας ανοίγει εργασιακές ευκαιρίες σε ζητήματα εκπαιδευτικά, κτηματομεσιτικά, αν αλλάξετε νοοτροπία και συμβαδίζετε με τις παρούσες ανάγκες.

 

Ήλιος, Ωροσκόπος ή/και Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου

Για σας ο Άρης είναι φορέας επίπονων και βίαιων αλλαγών που υποσκάπτει τις πρωτοβουλίες σας ειδικά αν γίνονται εν θερμώ, καθώς κυβερνά τον τρίτο και όγδοο οίκο σας. Γίνεται έτσι ο νούμερο ένα κακεργέτης για τον ωροσκόπο σας. Η ύπαρξη του στον δωδέκατο σας οίκο δεν είναι κακή γιατί κάποιες ενοχλήσεις και ανταγωνισμοί απομακρύνονται ενώ μπορείτε να λειτουργήσετε απερίσπαστοι υπό την καθοδήγηση ή επίβλεψη κάποιου άλλου.

Οι πρωτοβουλίες σας, σας συνδέουν με ιδρύματα ή χώρους όπως νοσοκομεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα, πολυεθνικές και εκει μπορεί να έχετε κάποιες χρήσιμες και καινοτόμες προτάσεις. Πιθανή επίσης διασύνδεση με το εξωτερικό.

 

Ήλιος, Ωροσκόπος ή/και Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού

Ο Άρης δυνατός στον ενδέκατο οίκο δινει μια ανάσα στα οικονομικά σας και πρακτική αναγνώριση της εργασίας που κάνατε όσο διέτρεχε, σε πτώση πάντα τον δέκατο οίκο σας. Γίνεστε πρακτικοί, δυναμικοί και διεκδικητικοί και στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών όπου θέλετε να αποφέρουν καρπούς.

Πιθανόν να πάρετε μέρος σε δικτυώσεις διαφόρων ειδών και να γίνετε μέλος καινούργιας ομάδας ή παρέας.

 

Ήλιος, Ωροσκόπος ή/και Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού

Ο Άρης είναι κυβερνήτης του χάρτη ή του Ηλιακού σας ζωδίου. Η έξαρση του είναι στον τρίτο οίκο σας, πρωτοβουλίες, διασυνδέσεις, αδέρφια και μετακινήσεις, ενώ εχει την πτώση του στον ένατο οίκο σας, που σημαίνει ότι οι παρέες και όσα αφορούν τον κατώτερο νου… κουτσομπολιά, διάφορες εκτιμήσεις δεν ευνοούν την τύχη και την πραγματική πνευματική σας ανάπτυξη.

Ο Άρης, δυναμικός στον οίκο της κοινωνικής παρουσίας και καριέρας, θα σας δώσει μια ευκαιρία να αφήσετε το στίγμα σας στον τομέα που ακολουθειτε προσέξτε μονό την υπερβολική εργασία και τα χρέη που μπορεί να δημιουργηθούν.

 

Ήλιος, Ωροσκόπος ή/και Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη

Ο Άρης κύριος του πέμπτου και δωδέκατου οίκου, στον ένατο οίκο σας επισημαίνει θέματα με τον πατερα αλλά και πιθανά κληρονομικά θέματα της ευρύτερης οικογενείας.

Αν χρησιμοποιήσετε την ανώτερη ενέργεια και ηθική του Δια, μπορεί να έχετε και κέρδη από ασφάλειες, κληρονομιές, περιουσιακά του συζύγου έτσι ώστε να αυξήσετε και το εισόδημα σας. Πιθανή έρευνα σε κάποιον τομέα της ψυχολογίας ή αποκρυφιστική γνώση.

 

Ήλιος, Ωροσκόπος ή/και Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω

Ο Άρης είναι για σας κύριος του ενδέκατου και τέταρτου σπιτιού με σημείο έξαρσης τον πρώτο οίκο και πτώση στον εβδομο. Προφανώς δειχνει κάποια δυσμενή επιρροή στα οικονομικά από τον σύζυγο ή τον οικογενειακό κορβανά αλλά και την πιθανή ενασχόληση σας με θέματα ψυχολογίας, ψυχοθεραπευτικής ή αστρολογίας.

Πιθανές αλλαγες στον χώρο του σπιτιού η θέματα με μια μητρική φιγούρα ή την μητέρα ή κληρονομιά από μητέρα και κάποιο ακίνητο. Μπορεί επίσης να σας απασχολήσουν θέματα εφορίας για ένα ακίνητο με αντίστοιχη μείωση κερδών.

 

Ήλιος, Ωροσκόπος ή/και Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου

Ο Άρης στον εβδομο Ηλιακό ή ωροσκόπιο οίκο σας είναι πολύ δυνατή επιρροή και φέρνει πολλές ανταγωνιστικές τάσεις στην επιφάνεια. Πιθανόν να πρέπει να προσαρμοστείτε σε καινούργια δεδομένα που επιβάλλουν για σας στον εργασιακό χώρο ή με καινούργιες συνεργασίες που δεν θα βρείτε τόσο του γούστου σας.

Πιθανόν να ανακινηθούν θέματα με αδέλφια ή συνεργάτες και να εγκατασταθούν καινούργιες αντιπαλότητες και στις ιδιωτικές σας σχέσεις. Οι επαφές σας με εταιρίες, ιδρύματα και το εξωτερικό μπορεί να αποδειχτούν προσοδοφόρες αλλά ο φόρτος και οι συνθήκες εργασίας θα είναι ιδιαίτερα καταπιεστικές.

 

Ήλιος, Ωροσκόπος ή/και Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων

Για σας αυτή είναι πολύ καλή θέση, από μια άποψη. Κακεργέτες με δύναμη στον έκτο οίκο ματαιώνουν πολλές από τις κακές επιρροές του οίκου. Πιθανόν έτσι να βρείτε το σθένος να αντιμετωπίσετε τους αντίπαλους σας και να δρομολογήσετε σχέδια για περιορισμό των χρεών και οφειλών σας.

Από την άλλη σαν κύριος του δευτέρου και ένατου οίκου σας στον έκτο, μπορεί να απαιτήσει να θυσιάσετε κάποια περιουσιακά στοιχεία σας, για να ανταποκριθείτε στις καινούργιες ανάγκες ή να θυσιάσετε το στάτους, για τους όρους μιας εργασίας στον τομέα των υπηρεσιών, όπου δεν θα γνωρίζετε πολύ προσωπική αναγνώριση.

Εάν φανείτε μεγαλόψυχοι και εξασκήσετε την διάκριση σας, πέρα από ανάγκες προσωπικής προβολής, μπορεί να έχετε πολλά οφέλη και σε επίπεδο κερδών και συλλογικής προσπάθειας. Η ενασχόληση με παιδιά και άλλες καλλιτεχνικές ή δημιουργικές εργασίες είναι ευλογία και θα σας βοηθήσει να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, όπως και να ενισχύσετε τον κραδασμό του πλανήτη.

 

Το υλικό για την συγγραφή του κειμένου αντλήθηκε από τα φόρουμς του myhoroscope.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments