0 0 votes
Article Rating

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται το Σάββατο 4/11 στις 7.22 ώρα Ελλάδας στην 11.58’ μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού και για τον χάρτη που καταστρώνεται με συντεταγμένες Αθήνας συμβαίνει στον 6ο-12ο οίκο, έχει ωροσκόπο στην 16.50’ μοίρα του Σκορπιού και Μεσουράνημα στην 25.48’ μοίρα του Λέοντα. Ο Ήλιος είναι Κυβερνήτης του 10ου και η Σελήνη κυβερνά τον 11ο οίκο.

Ο άξονας των ζωδίων που λαμβάνει χώρα αυτή η πανσέληνος μας παραπέμπει στην αναζήτηση της ασφάλειας, οικονομικής και συναισθηματικής, κάτι που είναι η βαθύτερη ανάγκη μας.

Ο άξονας, από την άλλη 6ου-12ου οίκου μας δίνει να καταλάβουμε πως αυτό χρειάζεται να αφορά και να πηγάζει μέσα από την εργασία, την προσφορά και την αλληλοβοήθεια. Η καλή θέση της Σελήνης αλλά και οι αρκετές βοηθητικές όψεις στον χάρτη μας δίνουν την ελπίδα πως με την σωστή διαχείριση θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για θετικές και ευνοϊκές αλλαγές στα συγκεκριμένα θέματα.

Ο Ήλιος, κυβερνήτης του Μεσουρανήματος, αντιπροσωπεύει τα πρόσωπα εξουσίας που κυβερνούν τη χώρα. Η εξαιρετικά τυχερή του σύνοδος με τον Δία στην 5.21’ μοίρα του Σκορπιού, κυβερνήτη του 2ου οίκου, που μόλις πριν από λίγο έχει συμβεί μέσα στον 12ο οίκο, αναφέρεται σε οικονομικές παροχές εκ μέρους των κυβερνώντων με σκοπό την στήριξη και την βοήθεια σε αυτούς που την έχουν ανάγκη.

Οι επίσης καλές όψεις των Φώτων με τον Ποσειδώνα, κυβερνήτη του 5ου, μέσα στον 4ο οίκο και τον Πλούτωνα, ο οποίος είναι και κυβερνήτης του χάρτη, στον 3ο οίκο μιλάνε για σημαντικές συμφωνίες και υπογραφές που θα μπορούσαν να αφορούν τον πολιτισμό, δημόσιες επενδύσεις, μέσα μεταφοράς-επικοινωνίας και οδικά δίκτυα με αποτέλεσμα την εισροή χρημάτων με σημαντικά οφέλη για την χώρα και τον λαό.

Ακριβώς το ίδιο μήνυμα δίνει το εξαιρετικό τρίγωνο που πάει να σχηματίσει ο Δίας με τον Ποσειδώνα, αλλά και ο Ερμής, κυβερνήτης του 8ου και του 11ου, μόνος στον σημαντικό 1ο οίκο στην 27.41’ μοίρα του Σκορπιού σε τρίγωνο με τον Χείρωνα στους Ιχθύες, επίσης μέσα στον 5ο οίκο.

Φαίνεται πως κάποιες προσδοκίες σχετικές με την δανειακή κατάσταση της χώρας αλλά και την οικονομική βοήθεια μέσω δανείων θα εκπληρωθούν, τέτοιες σχετικές συζητήσεις θα ακουστούν αρκετά μέσα στο κοινοβούλιο, κάτι που θα βοηθήσει στην κοινωνική προσφορά και θα ανακουφίσει εν μέρη αυτούς που έχουν πληγεί.

Οι δυσαρμονικές όψεις του Ερμή με τον Ουρανό, κυβερνήτη του 4ου οίκου, στην 25.54’ του Κριού που ακουμπάει στην ακμή του 6ου οίκου, του Πλούτωνα με τους Δεσμούς της Σελήνης αλλά και του Κρόνου, κυβερνήτη του 3ου οίκου, στην 24.54’ μοίρα του Τοξότη μέσα στον 2ο οίκο με τον Χείρωνα, όψη που μας ακολουθεί πολύ καιρό και τείνει να τελειώσει, καταδεικνύουν την δυσκολία των αλλαγών οι οποίες θα χρειαστούν δουλειά, υπευθυνότητα, προσπάθεια αλλά και χρόνο.

Το ίδιο μήνυμα περνάει τόσο η Αφροδίτη, κυβερνήτης του 7ου και του 12ου σε αντίθεση ακριβείας με τον Ουρανό και σε δυσαρμονική όψη με τον Χείρωνα, δυνατή ωστόσο να το αντιμετωπίσει από ζώδιο και από οίκο στην 25.55’ μοίρα του Ζυγού στην ακμή του 12ου, όσο και ο Άρης, κυβερνήτης του 6ου οίκου, χωρίς κύριες όψεις και αδύναμος στην 7.51’ μοίρα του Ζυγού μέσα στον 11ο οίκο.

Οι αντιπαραθέσεις, η αδυναμία συνεργασίας και οι ‘υπόγειες’ κινήσεις μέσα στο χώρο του κοινοβουλίου δεν θα βοηθήσουν καθόλου στην εκπλήρωση των στόχων για την βελτίωση θεμάτων που σχετίζονται με την εργασία και την καθημερινότητα.

Ωστόσο οι ενδείξεις αλλά και ο σχηματισμός του Μεγάλου Τριγώνου που δεσπόζει στον χάρτη ανάμεσα στο Μεσουράνημα, τον Κρόνο και τον Ουρανό στα ζώδια της φωτιάς δείχνουν καθαρά πως κάτι καλό δημιουργείτε βασισμένο σε καινούργιες ιδέες αλλά και στην αναθεώρηση και επανεξέταση κάποιων παλιών, που ξεκινάει με ενθουσιασμό και με πολύ θετικά αποτελέσματα για την χώρα και την δημόσια εικόνα της.

Η Πανσέληνος αυτή θα επηρεάσει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που είναι γεννημένοι από 1η ως 4 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 10η ως την 14η μοίρα αυτών των ζωδίων. Είναι ξεκάθαρο πως εσείς βρισκόσαστε σε περίοδο αλλαγών και ανακατατάξεων, που φυσικά σας δυσκολεύουν, αλλά που φαίνεται πως θα σας ωφελήσουν αφού έχουν να σας δώσουν κίνητρα και ιδέες για πολλά καινούργια, φιλόδοξα σχέδια.

Ταύροι και Σκορπιοί κυρίως σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών, Λέοντες και Υδροχόοι κυρίως σε επίπεδο καριέρας, κοινωνικό και οικογενειακό.

Μια πανσέληνος δεν παύει να σηματοδοτεί ένα κουραστικό πέρασμα μέσα από αλλαγές στα σημεία που αντιπροσωπεύει, η πανσέληνος όμως του Νοεμβρίου υπόσχεται αρκετά τυχερά αποτελέσματα μέσα από αυτό το μονοπάτι!

Σοφία Πονήρη

 

Προσωπική επικοινωνία s.poniri.xenariou@gmail.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments