5 1 vote
Article Rating

Οι Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, όπως και εκείνες της κομουνιστικής Ρωσίας, η θρυλική KGB (Κακεμπέ), είναι εντυπωμένες στο θυμικό των ανθρώπων με σκιώδεις, αν όχι σκοτεινούς συνειρμούς. Ακόμα και ένα παιδάκι, στο άκουσμα των αρχικών της C.I.A, χωρίς να μπορεί ίσως να εξηγήσει το γιατί, εικάζει ότι πρόκειται για κάποιο παρακλάδι αστυνομικής υπηρεσίας, με λίγο πιο ιδιαίτερες αρμοδιότητες.

Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνει από τις ταινίες που έχει συνηθίσει να βλέπει. Καθόλου παράξενο, αν σκεφτεί κανείς ότι το μονοπώλιο της κινηματογραφικής βιομηχανίας, είναι ένα πανίσχυρο κρατικό εργαλείο για τις Η.Π.Α. Ο κινηματογράφος του 20ου και 21ου αιώνα, απάλλαξε την Αμερική από τις άκομψες τακτικές προπαγάνδας. Μια καλογυρισμένη ταινία με λαοφιλείς πρωταγωνιστές και το «σωστό» σενάριο, κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά και αφήνει και εισπρακτικό κέρδος!

Η αλήθεια είναι πως ως πολίτες του ρεαλιστικού κόσμου, ξέρουμε ότι όλες οι κρατικές μυστικές υπηρεσίες αυτής της γης, εξυπηρετούν σκοτεινά και τις περισσότερες φορές, άδικα συμφέροντα. Όμως η C.I.A. είναι εκείνη η μυστική υπηρεσία που ξεχώρισε για δύο λόγους. Ο ένας είναι ότι έδρασε πολύ δυναμικά και ιδιαίτερα κατά την περίοδο του ψυχρού πολέμου, φροντίζοντας να ηρωοποιείται και να «ξεπλένει» τα αμαρτήματά της μέσα από τον ρόλο του σωτήρα του κόσμου, σε αναρίθμητες ταινίες που άφησαν εποχή.

Ο άλλος, γιατί η δημοσιογραφία και η εκ των έσω διαρροή πληροφοριών, κόστισε αρκετές φορές το γόητρό της, απασχολώντας με σκάνδαλα την παγκόσμια ειδησεογραφία. Κάτι αντίστοιχο δεν μπορούσε να συμβεί στην ομόλογή της υπηρεσία, την KGB, που δρούσε υπό το κράτος μιας εσωστρεφούς κομμουνιστικής αντίληψης προπαγάνδας, αλλά και μιας ανελέητης λογοκρισίας, τόσο της ελεύθερης βούλησης, όσο και του πνεύματος.

Στην αστρολογία, ξέρουμε ότι κάθε υπηρεσία ως παροχή υπηρεσιών, υπό την έννοια του παράγω έργο «για…», «ώστε…», «υπό…», την βλέπουμε στον 6ο\Παρθένος\Ερμής, καθώς και την λεπτομέρεια, την παρατηρητικότητα, την κρίση ως προϊόν ενδελεχούς εξέτασης, την εξυγίανση και πολλά άλλα που δεν άπτονται του θέματός μας. Από την άλλη, τα μυστικά και όσα είναι κρυφά ή αν θέλετε «κουκουλωμένα», ασαφή, τα βλέπουμε στον 12ο\Ιχθείς\Ποσειδώνας.

Τι θα περιμένατε να δείτε στον χάρτη της ημερομηνίας ίδρυσης
της δημοφιλέστερης μυστικής υπηρεσίας στον κόσμο, την C.I.A. ;
Ας μην το καθυστερούμε. Μια ματιά στον ίδιο τον χάρτη θα σας εντυπωσιάσει.

…Και ως εκ θαύματος, η ακμή του 6ου είναι στους Ιχθείς και του 12ου στην Παρθένο, έχοντας μέσα και τον κυβερνήτη του 6ου , τον Ποσειδώνα, στο ζώδιο της πτώσης του (Παρθένος), αλλά στον οίκο της κυριαρχίας του (12ος). Νομίζω ότι είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι αυτή η μυστική υπηρεσία ξέρει καλά να κρύψει (12ος των κρυφών) τον τρόπο που δουλεύει (6ος των παραγόμενων υπηρεσιών).

Απλοποιώντας τον τρόπο να παίρνουμε τις αστρολογικές μας απαντήσεις, βλέποντας τον 6ο του χάρτη, που είναι ο τρόπος που δουλεύει η C.I.A. , αρκεί να θέσουμε το σωστό ερώτημα. Πως δουλεύει; Μα με όλους τους τρόπους που επιβάλει η ακμή στους Ιχθείς. Παρασκηνιακά, ασαφώς, μυστικά, ανεξιχνίαστα, ρευστά, διττά. Αυτό που συχνά ακούμε “under cover” (με κάλυψη).

Για να ολοκληρώσουμε το θέμα του είδους της παραγόμενης υπηρεσίας της C.I.A. θα πρέπει να αποσαφηνίσουμε και τον ρόλο όσων εργάζονται για αυτή. Ο προσδιορισμός «μυστικός πράκτορας», μία under cover δουλειά-αποστολή, δηλαδή να παριστάνεις κάτι που στην ουσία δεν είσαι, ξεγελώντας εκείνους που πρέπει, δεν μοιάζει αρκετά Ποσειδώνια ιδιότητα; Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι ο Ποσειδώνας συνδέεται άμεσα με μεγάλες εξαπατήσεις αλλά και προδοσίες. Έτσι, πέρα από τις κοσμοϊστορικές πλεκτάνες που κατάφερε η υπηρεσία και θα αναφερθούμε πιο κάτω, η εκ των κόλπων της υπηρεσίας διαρροές και πράξεις προδοσίας, είναι συχνό φαινόμενο στην ιστορία της.

Αν τώρα πάμε στον 12ο της C.I.A. , μια και δεν μιλάμε για φυσικό πρόσωπο, αλλά για μυστική υπηρεσία πληροφοριών (πληροφορία=Ερμής), θεωρώ άκρως αποκαλυπτική την θέση της Παρθένου με κυβερνήτη της τον Ερμή. Η μυστικότητα και η μελετημένη ακρίβεια των κινήσεων της υπηρεσίας (χαρακτηριστικά Παρθένου), δεν θα σήκωνε -συμβατά για τους σκοπούς της- την επικοινωνιακή εξωστρέφεια του Ερμή των Διδύμων και την ανάγκη του να διαδώσει-μοιραστεί την πληροφορία. Τα πράγματα για την C.I.A. θα ήταν εντελώς διαφορετικά με τους Δίδυμους στην ακμή του 12ου και την διαφορετική έκφραση του Ερμή. Άλλο αναλυτική έρευνα (Παρθένος) και άλλο συλλογή και διακίνηση πληροφορίας (Δίδυμος).

Όμως, αν θέλουμε μιλώντας για μυστική δράση, να προσθέσουμε και την έννοια της κατασκοπίας, μαζί με όλη την υπόγεια δραστηριότητα που η φύση της «δουλειάς» επιβάλει, θα πρέπει απαραίτητα να εξετάσουμε τον 8ο\Πλούτωνα\Σκορπιό, που συνδέεται άμεσα με κάθε υπόγεια δραστηριότητα. Κι όμως, παρακάτω θα δούμε γιατί αυτός είναι ο τελευταίος λόγος για τον οποίο έτσι κι αλλιώς θα φτάναμε στην ενδελεχή εξέταση της άμεσης ή έμμεσης εμπλοκής του Πλούτωνα\Σκορπιός\8ος. Μια και αρχίζουμε να παίρνουμε απόσταση από τα προφανή, ίσως σε αυτό το σημείο να ήταν ωφέλιμο να διατυπώσουμε τους λόγους ύπαρξης των μυστικών υπηρεσιών των κρατών, ώστε να οδηγηθούμε ευκολότερα στην αναζήτηση της ουσίας των αστρολογικών συνειρμών μας.

Νομίζω πως όλοι συμφωνούμε ότι ο κύριος ρόλος των μυστικών υπηρεσιών, είναι η διαφύλαξη-περιφρούρηση των κρατικών συμφερόντων. Στην πραγματικότητα είναι μια εξ ορισμού σκοτεινή υπηρεσία που προκειμένου να επιτελέσει επαρκώς το έργο της, θα αψηφήσει κάθε είδους νομικούς και ηθικούς φραγμούς. Θα χρησιμοποιήσει θεμιτά και αθέμιτα μέσα, χωρίς καμία απολύτως επίπτωση. Σε τέτοιες περιπτώσεις, πράξεις όπως οι εκβιασμοί, οι δολοφονίες, η κατάχρηση εξουσίας ή οι χρηματισμοί και όσα –λαϊκά- ονομάζουμε «μαφιόζικες συμπεριφορές», είναι θέματα που ανιχνεύουμε στον 8ο\Σκορπιό\Πλούτωνα.

Την ίδια στιγμή, λόγω της δράσης των μυστικών υπηρεσιών, έχουν αποφευχθεί ανοιχτά πολεμικά μέτωπα… Αιματηρές επαναστάσεις και ασύμφορα βίαια γεγονότα. (Όχι πάντα για το καλό βέβαια…) Για κάθε κράτος, οι μυστικές υπηρεσίες είναι ένα άτυπο είδος διπλωματίας που αν χρειαστεί, σε κάθε περίπτωση θα κάνει την «βρώμικη» δουλειά. Θα κλείσει στόματα, θα εξαφανίσει στοιχεία. Θα χρηματοδοτήσει την αντιπολίτευση της χώρας που εμποδίζει τα σχέδιά της ή τα συμφέροντά της, προκαλώντας με αυτό τον τρόπο την αποσταθεροποίηση της εκάστοτε εχθρικής χώρας.

Ο ωροσκόπος της C.I.A. στον Ζυγό, δείχνει ότι οι κόσμιοι τρόποι της, η διπλωματικότητα και ο ρόλος της Ειρηνικής αποκατάστασης, καταφέρνει να περνάει στον κόσμο, που σαν τέτοια την εισέπραξε την εποχή της σύστασής της. Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου (Αφροδίτη), αλλά και κυβερνήτης 8ου ταυτόχρονα, βρίσκεται μέσα στο ζώδιο του Καρκίνου, στον αφιλόξενο για εκείνη 10ο και σε στενή σύνοδο με το Ζενίθ. Είναι πραγματικά εντυπωσιακός ο τρόπος που εμπλέκονται βασικές αρχές της αστρολογίας σε αυτόν τον χάρτη.

Από αυτή την θέση του κυβερνήτη του ωροσκόπου (Αφροδίτη) σε σύνοδο με το Ζενίθ της κοινωνικής προβολής αλλά και των πολιτικών, των υψηλά ιστάμενων προσώπων και ατόμων εξουσίας, όπως και του ίδιου του κράτους, στο ζώδιο του Καρκίνου που σχετίζεται με την πατρίδα, εύκολα βλέπουμε την ισχυρή ανάμιξη της C.I.A. με τον κρατικό μηχανισμό και τα άτομα εξουσίας. Αυτή η Αφροδίτη, βρίσκεται σε ακριβείας τρίγωνο με τον ίδιο τον κυβερνήτη του 10ου (Σελήνη), αλλά και τον Δία με τον οποίο η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο στον 2ο οίκο.

Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης στο Ζενίθ με την Σελήνη (κυβ. 10ου), για ακόμη μία φορά τονίζει την στενή συνεργασία του κράτους με την υπηρεσία αλλά και τους οικονομικής φύσης σκοπούς. Μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη κυβερνά και τον 8ο (πως διαχειρίζεται η C.I.A. κρατικά κονδύλια, αλλά και τα χρήματα των άλλων σε επίπεδο χρηματισμού αλλά και υπόγειων κινήσεων) όπως αναφέρθηκε πιο πάνω. Η Σελήνη βρίσκεται στον γόνιμο για εκείνη 2ο οίκο, αλλά στον «βαρύ» και ασύμβατο Σκορπιό. Φαίνεται πως το γόητρό της, η υπηρεσία το παίρνει πολύ στα σοβαρά, συνηθίζοντας να χρησιμοποιεί πατροπαράδοτες ταχτικές προκειμένου να το διαφυλάξει (2ος\Ταύρος).

Φράσεις όπως: «Όλα έχουν μια τιμή», μάλλον της ταιριάζουν και είναι δεύτερη φύση της. Με μια ματιά, μπορείτε να δείτε και μόνοι σας ότι ο άξονας 2ου\8ου που επί της ουσίας είναι ο άξονας που ακολουθούμε προκειμένου να ανακαλύψουμε κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες και δοσοληψίες, είναι τοποθετημένος -με αντιστροφή- στα δύο φυσικά ζώδια του άξονα και σε έμμεση σχέση μεταξύ τους (κυβ. 8ου τρίγωνο με Σελήνη στον 2ο). Η εμπλοκή του 10ου ως οίκος φιλοξενίας της Αφροδίτης, τονίζει για άλλη μια φορά την ανάμιξη του κράτους και των κοινωνικά ισχυρών, σε αυτό το παιχνίδι διασφάλισης και περιχαράκωσης (Σελήνη\Καρκίνος\4ος) των εθνικών οικονομικών συμφερόντων.

Ατυχώς για την υπηρεσία και ευτυχώς για εμάς, ο ανατρεπτικός Ουρανός από το ζώδιο των Διδύμων και τον 9ο, σχηματίζει όψη χιαστί με αυτή την άκρως σταθερή και αμετακίνητη Σελήνη (ζώδιο και οίκος του σταθερού σταυρού\2ος\Σκορπιός), ανατρέποντάς της τα πάγια δεδομένα και οδηγώντας την σε αναγκαστικές αναπροσαρμογές.

Είναι γνωστό ότι οι απαρχαιωμένες τακτικές των συντηρητικών και το άκαμπτο μοτίβο μιας απολυταρχικής συμπεριφοράς, έχει κοστίσει μεγάλα πλήγματα στην εμπιστοσύνη και στην εικόνα της έξωθεν μαρτυρίας της εν λόγω υπηρεσίας. Να επισημάνω ότι καμία όψη και ιδιαίτερα εκείνων με τα φώτα, δεν την απομονώνουμε ποτέ, όταν προσπαθούμε να διαβάσουμε έναν χάρτη. Έτσι, την Σελήνη σε αυτόν τον χάρτη, πρέπει πάντα να την αξιολογούμε μαζί με την σύνοδό της με τον Δία. Αυτό γιατί κάθε φορά που ενεργοποιείται κάποιος από τους δύο πλανήτες αυτής της συνόδου, αυτόματα μεταφέρεται η ενέργεια και στον άλλο. Έτσι, η χιαστί όψη του Άρη (κυβ. 7ου) με τον Δία του ωροσκοπίου που εξετάζουμε, ουσιαστικά θα πρέπει να το βλέπουμε σαν ένα νευραλγικό κόμβο του χάρτη και να το εκλαμβάνουμε υπό το πνεύμα μιας πιο ευρείας αξιολόγησης. Δηλαδή, εδώ έχουμε μια σύνοδο μεταξύ Ουρανού\Άρη στον 9ο που βρίσκεται σε σχέση χιαστί με την σύνοδο Δία\Σελήνης στον 2ο.

Πριν προχωρήσουμε στην ερμηνεία αυτής της δυσαρμονίας, αξίζει να πούμε δυο λόγια για τον 9ο οίκο αυτού του χάρτη. Θα ήθελα να εντυπωθεί, σε κάποια άκρη του μυαλού σας, ότι κοιτάζοντας τον χάρτη παρατηρούμε μία πόλωση στους οίκους 2ο, 9ο, 10ο. Έχουμε ήδη αναφερθεί αρκετά στους 2ο και 10ο, καιρός να εξετάσουμε λίγο παραπάνω τον σχεδόν καθοριστικό 9ο των μακρινών χωρών, που όπως εξήγησα πιο πάνω, είναι και ο κυρίως στόχος μιας κρατικής, μυστικής υπηρεσίας. Κάθε φορά που η Αμερική αποφασίζει μια αυθαίρετη πολεμική ενέργεια, βασίζεται στις «πληροφορίες» που έχει από την C.I.A. ή αλλιώς, που η υπηρεσία κατασκεύασε για λογαριασμό του κράτους.

Ας δούμε κάτι πολύ ενδιαφέρον, στον συναστριακό χάρτη των Η.Π.Α με την C.I.A

Απίστευτο! Όλος ο 9ος των μακρινών χωρών της C.I.A «πέφτει» μέσα στον 7ο οίκο των Η.Π.Α. Στην πολιτική αστρολογία, ο 7ος μίας χώρας, είναι οι σχέσεις του με άλλους λαούς και οι εμπορικές συναλλαγές μαζί τους, οι φανερά εχθρικές χώρες, οι συνθήκες και οι συμφωνίες… Τα διαζύγια και οι γάμοι που έχουν κάποιο πολιτικό ή πολιτιστικό αντίκτυπο. Θυμηθείτε τι διαβάσατε πιο πάνω: «Έτσι, η χιαστί όψη του Άρη (κυβ. 7ου) με τον Δία του ωροσκοπίου που εξετάζουμε, ουσιαστικά θα πρέπει να το βλέπουμε σαν ένα νευραλγικό κόμβο του χάρτη και να το εκλαμβάνουμε υπό το πνεύμα μιας πιο ευρείας αξιολόγησης. Δηλαδή, εδώ έχουμε μια σύνοδο μεταξύ Ουρανού\Άρη στον 9ο που βρίσκεται σε σχέση χιαστί με την σύνοδο Δία\Σελήνης στον 2ο» 

Αυτό θα πει ότι όλος αυτός ο νευραλγικός σχηματισμός, πάει στον 7ο της εν λόγω χώρας. Στην ακμή του 12ου της «πέφτει» η Σελήνη της υπηρεσίας (κυβ. του Ζενίθ της C.I.A.) και εδώ θα πρέπει να πούμε ότι ο 12ος μια χώρας είναι όλα όσα δεν θα μάθει ποτέ ο λαός! Ένα απλό παράδειγμα αυτού του συνδυασμού, μπορεί να ξεκινά από τα απλά σκανδαλάκια με τα μεγάλα ερωτηματικά, όπως: Τελικά είναι η C.I.A. που έβγαλε από την μέση την Μ. Μονρόε, για να αποφύγει τον διασυρμό του προέδρου Κένεντι ή απλώς ο θάνατός της ήταν αποτέλεσμα της αυτοκαταστροφής της; Αυτό είναι κάτι που ο λαός δεν θα το μάθει ποτέ;

Υπάρχουν όμως και σοβαρότερης σημασίας δολιοφθορές της υπηρεσίας, στο εξωτερικό αυτή τη φορά (9ος στον 7ο) και δεν θα μιλήσω για εκείνες που έχουν πάρει διάσταση και τις γνωρίζει και ένα παιδάκι. Ας μιλήσουμε για την περίοδο που ο πλανήτης έτεινε να χωριστεί στο Σοβιετικό-σοσιαλιστικό στρατόπεδο και στο Αμερικανόφιλο-καπιταλιστικό στρατόπεδο.

Την ίδια περίοδο που ο Τσε δρούσε στην Λατινική Αμερική με την χρηματοδότηση της Σοβιετικής ένωσης, στον παράδεισο των πρώτων υλών, την Αφρική, δρούσε ο Αφρικανός επαναστάτης Πατρίς Λουμούμπα, πάλι υπό την χρηματοδότηση της Σοβιετικής ένωσης και τις ευλογίες της KGB. Κάτι που ίσως να μην ξέρετε, είναι ότι στις αρχές του 60, οι δύο επαναστάτες Τσε και Λουμούμπα, πραγματοποίησαν συνάντηση και συνομιλία στο τότε Κονγκό.

Στην συνέχεια, το τέλος και των δύο επαναστατών ήταν τραγικό. Για τον Τσε δεν χρειάζεται να πω, αλλά και ο Λουμούμπα βρήκε τραγικό τέλος, λίγο πριν την οριστική ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας του, από τα χέρια των Βέλγων κατακτητών που λυμαίνονταν τα αμύθητης αξίας φυσικά της κοιτάσματα, σε συνεργασία με την Αμερικανική τεχνογνωσία και τις ευκολίες της τότε υπερδύναμης. (η ιστορία επαναλαμβάνεται με εκνευριστική ομοιότητα!) Αν ρίξουμε μια ματιά στο κατάντημα των χωρών των δύο επαναστατών, ύστερα από σχεδόν 50 χρόνια κατάφωρης εκμετάλλευσης, δεν θα χρειαστεί να πούμε πολλά λόγια.

Την περίοδο εκείνη, όπου η Αμερική μοίραζε τον πλούτο της γης κατά τα συμφέροντά της, ανοίγοντας πολέμους απροκάλυπτα, στον εμπεριεχόμενο 9ο οίκο της (μακρινές χώρες) ο Πλούτωνας και ο Ουρανός έπαιζαν κυνηγητό, δημιουργώντας στην C.I.A. πολύ δουλειά και πολλά «άπλυτα» για καθάρισμα. Ας μην ξεχνάμε ότι την ίδια περίοδο η σύνοδος εκείνη, στον χάρτη της υπηρεσίας, δυσχέραινε το έργο της, που επιφορτιζόταν με όλο και πιο δύσκολες αποστολές.

Κάθε μυστική υπηρεσία είναι ένα απαραίτητο εργαλείο άσκησης εξουσίας ενός κράτους προς τα υπόλοιπα κράτη. Τακτικές χειραγώγησης και οικονομικής διαχείρισης. Στον βαθμό που δεχόμαστε ότι οι Δεσμοί Σελήνης είναι ένα ευαίσθητο σημείο του χάρτη, για όσους κρατούν σημειώσεις, σημειώστε ότι η C.I.A. έχει τους δεσμούς Σελήνης στον άξονα ζωδίων και οίκων που άπτονται εντελώς της ξεκάθαρης αποστολής της, Δίδυμοι\Τοξότης και 2ος\8ος. Ο δε Β.Δ. βρίσκεται μέσα στον 6ο οίκο της Αμερικής και ο 6ος μιας χώρας στην πολιτική αστρολογία, είναι ο στρατός, τα σώματα ασφάλειας και οι υπηρεσίες αυτού του είδους. Κάνει μάλιστα και ένα ασύμβατο τετράγωνο με την Σελήνη της χώρας (27ο Υδροχόου\κυβ. 8ου \ οι πόροι των άλλων κρατών), αλλά με μόλις 3ο απόκλιση. Εντυπωσιάζομαι!

Τι να πει κανείς για αυτή την συναστρία; Ότι ο βασικός 12ος της υπηρεσίας είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα της χώρας μέσα στον 9ο; Πόσα νομικά ατοπήματα, εγκλήματα κατά των ξένων κρατών και παιχνίδια για την πρωτιά επιστημονικών ανακαλύψεων έχει καταπιεί ο 12ος της υπηρεσίας; Το σίγουρο είναι ότι το Ζενίθ της χώρας της, (που στην πολιτική αστρολογία είναι τόσο η τιμή και η έξωθεν μαρτυρία της, όσο και ο πρόεδρος, ο βασιλιάς, τα πρόσωπα εξουσίας και οι υψηλή κοινωνία) μαζί με τον Κρόνο στο ζώδιο της έξαρσής του και κυβ. των οικονομικών της χώρας, φαίνεται πως είχαν λόγους να θέλουν να βρίσκονται κρυμμένα στον 12ο της C.I.A. Το ίδιο «κρυμμένη» στα φουστάνια του 12ου της πατρίδας της, προτιμά να κρατά την φήμη της η υπηρεσία. Ο κυβ. του 10ου οίκου της η Σελήνη, στον 12ο της Αμερικής, τον οίκο των μυστικών που ο λαός δεν θα μάθει ποτέ!

Και παρʼ ότι η Αμερική και η μυστικές Υπηρεσίες της έχουν ομοιότητα κινήτρων και τακτικών δράσης με τον Άρη τους σε σύνοδο, οι Σελήνες τους βρίσκονται σε τετράγωνο και είναι φανερό ότι ο Κρόνος της χώρας στον ωροσκόπο της υπηρεσίας δεν διευκολύνει την ομαλή συνεργασία και συνύπαρξη. Θα μπορούσαμε να επεκταθούμε σε ένα σωρό όψεις μεταξύ τους, αλλά δεν ήταν αυτός ο σκοπός του άρθρου. Δηλαδή η σχέση της υπηρεσίας με την χώρα της.

Άλλωστε, το ότι σήμερα μπορούμε να συζητάμε τα λάθη τους και να είμαστε βέβαιοι για τον ρόλο τους, πιστοποιεί το γεγονός της αποτυχίας τους να διαφυλάξουν το γόητρο και τα συμφέροντά τους. Αυτό που θα τολμήσω να πω, είναι ότι ο Κρόνος στον 12ο της μυστικής υπηρεσίας, ο Πλούτωνας στον 3ο της (υπηρεσία πληροφοριών), ο Ουρανός στον 6ο (οι πράκτορές της) και οι δεσμοί Σελήνης στην γενέθλια θέση τους 2ος\8ος, μας κρούουν τον κώδωνα για νέο κύκλο οικονομικών σκανδάλων, που –ατυχώς- θα φτάσουν στα ταλαιπωρημένα αφτιά μας.

Η C.I.A. φέτος κλείνει τα 64 και σαν καλός Λέοντας με ωροσκόπο Ζυγό, έχει γυρίσει περισσότερες επιτυχημένες κινηματογραφικές ταινίες από τις επιτυχημένες αποστολές που ολοκλήρωσε. Ο κυβερνήτης του 6ου της (Ποσειδώνας\όσοι εργάζονται για την υπηρεσία) σε σύνοδο με τον Κρόνο της χώρας, δείχνει ότι πολλές φορές οι άνθρωποί της έκαναν πράξεις παρά την θέλησή τους και άλλες, δοκίμασαν την σκληρότητα της εξουσίας και την ακαμψία της. Δεν έφτασε εύκολα μέχρι εδώ.

Από το 1947 μέχρι σήμερα, το παιχνίδι άλλαξε. Οι… “φανερές” υπηρεσίες μυστικών πληροφοριών, είναι πια στο θυμικό των ανθρώπων, από χρόνια φακελωμένες! Οι λύκοι, δεν φορούν προβιές προβάτων. Δαγκώνουν απροκάλυπτα, όσο εμείς κοιμόμαστε στους καναπέδες μας, με το κοντρόλ στο χέρι, μετρώντας αθώα προβατάκια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

 

Κάτια Κ.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments