0 0 votes
Article Rating

Ποιος δεν γνωρίζει την Καίτη Γαρμπή; Μία από τις μεγαλύτερες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου που αποθεώθηκε από πολύ κόσμο στη μέχρι τώρα καριέρα της και κυρίως αγαπήθηκε όσο πολύ λίγες τραγουδίστριες στη χώρα μας. Η Καίτη Γαρμπή γεννήθηκε στις 8/6 στην Αθήνα και από πολύ μικρή την ενδιέφερε η μουσική και ιδιαίτερα το τραγούδι.

Στην αρχή συνεργαζόμενη με την αδερφή της Λιάνα μέχρι και το 1984 τραγούδησε σε διάφορες πίστες ενώ η επιτυχία ενός τραγουδιού που τραγούδησε το 1985 πια μόνη της (Στο Σαιν Τροπέ) μιας και η αδερφή της παραιτήθηκε από το τραγούδι, ουσιαστικά της έδωσαν τη μεγάλη ευκαιρία το 1989 να κάνει το πρώτο της προσωπικό δίσκο.

Οι πρώτες ραδιοφωνικές επιτυχίες έρχονται και σταδιακά, η πανέμορφη τραγουδίστρια κερδίζει έδαφος όπου φτάνουμε το 1993 όπου συμμετέχει στο διαγωνισμό της Eurovision και κερδίζει την 9η θέση που για την Ελλάδα, εκείνη την περίοδο θεωρείτο ιδιαίτερο κατόρθωμα. Το 1993 επίσης η Καίτη Γαρμπή καταφέρνει και κάνει το πρώτο της χρυσό δίσκο ενώ τα χρόνια από το 1994 μέχρι το 1997 ακολουθούν με τεράστιες δισκογραφικές επιτυχίες και πολυπλατινένιους (Ατόφιο Χρυσάφι, Αρχίζω Πόλεμο, Ευαισθησίες) και συνεργασίες σε μεγάλα μαγαζιά της νύχτας που άνθρωποι από όλη την Ελλάδα έρχονται στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη για να γνωρίσουν από κοντά και να ακούσουν την δική τους «Καιτούλα».

Το 1997 είναι ένα έτος σταθμός για πολλούς λόγους, ο Διονύσης Σχοινάς -πρωτοχρονιά στο μεγαλύτερο τότε show της Χώρας της Ρούλας Κορομηλά, το Μπράβο- κάνει ανοιχτή πρόταση γάμου και τα μηχανάκια της AGB σπάνε. Την ίδια χρονιά παντρεύονται αλλά ταυτόχρονα η Καίτη συνεχίζει τη μουσική της καριέρα ταξιδεύοντας ανά την υφήλιο για να μπορέσουν να την ακούσουν οι Έλληνες θαυμαστές της.

Στις 9/5/1997 τραγουδάει σε μία από τις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές στο κόσμο, στο Radio City Music Hall που έχουν τραγουδήσει όλα τα παγκοσμίου φήμης ονόματα ενώ από Έλληνες είχαν εμφανιστεί ο Γιώργος Νταλάρας με τη Μαρινέλλα μαζί. H Καίτη Γαρμπή τραγουδά το κατάμεστο χώρο ενώ δημοσιεύματα στο εξωτερικό μιλάνε για μία νέα μεγάλη ελληνική φωνή ενώ σε site της Αυστραλίας μιλούν για μία νέα Νανά Μούσχουρη.

Το 1998 Βγάζει ένα δίσκο αφιερωμένο στα παιδιά με τίτλο «Χριστούγεννα με την Καίτη». Το 1999 και ενώ είναι εγκυμονούσα ύστερα από μεγάλη ταλαιπωρία, βγάζει το δίσκο Δώρο Θεού όπου και τον Αφιερώνει στον μονάκριβο της γιο. Το 2000 βγάζει το δίσκο «Το Κάτι» όπου γίνεται ο πιο επιτυχημένος δίσκος της Χρονιάς με 4 πλατίνες ενώ ταυτόχρονα κλείνει τη δεκαετία του 90 ως η πιο εμπορική τραγουδίστρια και 2η μόνο πίσω από τον Νότη Σφακιανάκη. Το 2001 συνεργάζεται με την Άννα Βίσση στο ίδιο νυχτερινό κέντρο όπου και αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία σε νυχτερινό μαγαζί μέχρι και σήμερα στην Ελλάδα. Το 2002 συνεχίζει την επιτυχία της με το πλατινένιο Απλά Τα πράγματα και μία μεγάλη συνεργασία με τον τραγουδιστή Πασχάλη Τερζή. Το 2003 ύστερα από 2 ακόμη πλατινένιους δίσκους ενδιάμεσα, τραγουδά το «Εσένα μόνο», το τραγούδι γίνεται επιτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε Τουρκία, Βουλγαρία, Ρωσία και Αζερμπαϊτζάν, ξεπερνώντας μεγάλες εγχώριες επιτυχίες των περιοχών αλλά και αμερικάνικα hits.

Το 2003 κάνει μία αξιόλογη συνεργασία με τους 667 όπου η ίδια με τη Δήμητρα Γαλάνη, Μπέμπα Μπλανς, Μαριλέττα και Βάκια Σταύρου τραγουδούν στο cd “Oi 667 σε τραγούδια που θα έλεγαν αν ήταν κυρίες». Το 2007 και ενώ βγάζει το πρώτο της live αποφασίζει να αλλάξει δρόμους έκφρασης μουσικά ενώ λίγο πριν… δοκιμάζει τις υποκριτικές της ικανότητες στο σήριαλ 7 θανάσιμες πεθερές όπου υποδύεται μία Αθηναία πεθερά και τα επεισόδια που πρωταγωνιστούσε αποτέλεσαν τηλεοπτική επιτυχία. Το 2008 σε μία φάση προσωπικής καλλιτεχνικής επανατοποθέτησης συνεργάζεται με τον Νίκο Αντύπα (δημιουργό δίσκων όπως το Σαν Ηφαίστειο που ξυπνά της Άλκηστης Πρωτοψάλτη και Ει της Χάρις Αλεξίου) και βγάζει το δίσκο «Καινούργια Εγώ» κάνοντας έτσι με ακόμη πιο εμφανές τρόπο την καλλιτεχνική ανάγκη της για αλλαγή ρεπερτορίου. Στο τέλος των 00ς η τραγουδίστρια καταφέρνει να είναι η 8η πιο εμπορική τραγουδίστρια σε άνδρες και γυναίκες και 4η πιο εμπορική μετά από τη Δέσποινα Βανδή, Άννα Βίσση και Χάρις Αλεξίου στις γυναίκες. Το 2011 πια οριστικά κάνει αναδιαμόρφωση του στυλ της και σταματά τις μεγάλες πίστες, ενώ ξανά συνεργάζεται με τον Νίκο Αντύπα σε στίχους του ποιητή Μάνου Ελευθερίου, Βίκυς Γεροθοδώρου και GML στο album της Παζλ.

Ανάλυση του γενέθλιου Χάρτη της 

Μία Διδυμίνα αξεπέραστη με ιδιαίτερα ευχάριστο χαρακτήρα και με πολύ humor η οποία πολλές φορές στη ζωή της έκανε τα γνωστά τσαλαπατήματα όμως του ζωδίου της. Οι Δίδυμοι σαν ζώδιο αν και μπορούν να είναι πολύ ταλαντούχοι πολλές φορές βαριούνται ή βρίσκονται πάντα στα άκρα κάτι που τους κάνει να μην μπορούν να βρουν εύκολα το δικό τους προσωπικό στίγμα. Η Εναλλαγή ρεπερτορίου της τα τελευταία χρόνια δεν έχει να κάνει άλλο από την ίδια της την τάση να θέλει να εξερευνήσει νέα μονοπάτια αλλά και λόγω της αέναης κίνησης του Διδύμου που δεν θέλει να μένει σταθερός πουθενά.

Σοβαρή οικογενειάρχης δεν άφησε περιθώρια να υπάρξουν ποτέ προβλήματα στο γάμος της με το Διονύση Σχοινά μιας και ο Κυβερνήτης του 4ου της μπορεί να είναι στον Δίδυμο που δεν φημίζεται για την πίστη του, είναι όμως σε τρίγωνο με τον Κρόνο και σε τετράγωνο με το Δία. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο της δίνει αυτή τη γλυκύτητα και το ρομαντισμό που κανονικά ο Δίδυμος δεν θα τον είχε και η αισθησιασμός που ήταν ιδιαίτερα δυνατός στα πρώτα χρόνια της καριέρας της έχει να κάνει με τον Άρη στον Ταύρο. Η Σελήνη της στο Λιοντάρι όπως θα έπρεπε εξάλλου να έχεις κάθε Star τροφοδοτεί την ανάγκη της για επικοινωνία στο Δίδυμο που έγινε μέσα από το τραγούδι.

Ο Ερμής ανάδρομος σε Προμηθεϊκό στάδιο δηλώνει ότι συνήθως σκέφτεται πολύ πριν κάνει ένα βήμα, η αναδρομή του όμως δείχνει ότι πολλές φορές κρίνει με βάση τη θέλει η ίδια και όχι τι θέλουν οι άνθρωποι γύρω της. Το μεγάλο τετράγωνο μεταξύ των Κρόνου – Αρη – Βόρειου Δεσμού και Ποσειδώνα από τη μία δηλώνει την καλλιτεχνία της αοιδού αλλά και το ιδιαίτερο πείσμα που έχει και πολλές φορές τη δυσκολία της να προσαρμοστεί σε νέες συνθήκες. Το Μεγάλο τετράγωνο παρουσιάζεται αρκετά συχνά σε διάστημα πρόσωπα γιατί δίνει τη δυνατότητα να μπορέσει κάποιος να παλέψει και να μπορέσει να πετύχει τους σκοπούς του και να φτάσει στη κορυφή. Η Διέξοδος του τετραγώνου μέσα από τον Κρόνο είναι στον Ήλιο σύνοδο Ερμή με ωροσκόπο που δείχνει την έντονη υπόσχεση του χάρτη για επιτυχία και αναγνώριση στο κόσμο.

Το Μυστικό Τετράπλευρο μεταξύ Άρη – Ποσειδώνα – Δία – Πλούτωνα επίσης σπρώχνει το άτομο στην επιτυχία απλά εδώ φαίνεται ότι υπάρχει μία φαινομενική ηρεμία ενώ εσωτερικά υπάρχει μία ιδιαίτερα παθιασμένη φύση με μυστικά. ΟΆρης – Ποσειδώνας αντίθεση που υπάρχει και στους δύο μεγάλους σχηματισμούς δηλώνει ταλέντο αλλά και δυσκολίες στην τεκνοποίηση και τη δημιουργία ζωής που τόσο ταλαιπώρησε την Κα Γαρμπή και αναγκαστικά να προχωρήσει σε τεχνολογικές μεθόδους για να μείνει έγκυος. Κάτι που ενισχύεται και από τον Ερμή που είναι κυβερνήτης του 5ου της από την Παρθένο ένα ζώδιο που φημίζεται για τα προβλήματα εγκυμοσύνης και το τετράγωνο του με το Δία.

Ο Άρης – Ποσειδώνας επίσης δηλώνει απουσία σχεδιασμού κάποιες φορές και εκμετάλλευση από τους άλλους ενώ η ισχυρογνωμοσύνη μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές καταστροφές. Από την άλλη η ιδιαίτερη βαθιά και βαριά χροιά της είναι πάλι αποτέλεσμα αυτής της Αντίθεσης με τον Άρη να βρίσκεται στον Ταύρο.

Η ομορφιά της τραγουδίστριας που έκανε να μιλήσει όλη η Ελλάδα για τα μάτια της και τα πόδια της έχει να κάνει με την Αφροδίτη που είναι χωρίς όψεις στο Καρκίνο αλλά και τον Ήλιο – Ερμή – Ωροσκόπο που κεντρίζεται από τους δύο κοινωνικούς πλανήτες το Δία και τον Κρόνο. Μάλιστα η Αφροδίτη της είναι σε εωσφορική φάση, άλλη μία ένδειξη επιτυχίας για της γυναίκες και προβολής ενός προφίλ ιδιαίτερα ξεχωριστού σε σχέση με τα άλλα για τη χώρα μας ιδιαίτερα όταν είχε πρωτοβγεί.

Ο Ήλιος της έχει τη μεγαλύτερη δύναμη στο χάρτη κάνοντας τη εγωίστρια, φιλόδοξη αλλά και ζεστή με τους ανθρώπους ενώ η πιο δυνατή της όψη στο χάρτη είναι τι άλλο ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ωροσκόπο, μία όψη που συναντάται σε ανθρώπους που γίνονται γνωστοί στο κοινό. Πιο θετική της όψη ο Δίας με τον Ποσειδώνα σε τρίγωνο που την προστατεύει και πάντα τη τελευταία στιγμή τη σώσει ενώ η Σελήνη σε σύνοδο με Μεσουράνημα δείχνει αμφιβολία της ίδιας για τον αν είναι καλή μάνα στο συγκεκριμένο ζώδιο με τις συγκεκριμένες όψεις.

Το 1ο , 4ο , 10ο σπίτι της είναι τα πιο δυνατά της χαρτιά στην Αστροδυναμική κάτι που δείχνει και τη μεγάλη σημασία που έχει για την ίδια η καριέρα μα πάνω από όλα η οικογένεια της. Ο δυνατός Αέρας στο χάρτη της την κάνει επικοινωνιακή και ευχάριστη στους γύρω της ενώ η χαμηλή γη την κάνει μη πρακτική. Δίδυμοι και Λέων τα ζώδια με τη μεγαλύτερη επιρροή πάνω της δείχνουν το συνδυασμό της φωτεινής star με την παιχνιδιάρα φύση του Διδύμου. Τέλος το μεσοδιάστημα της με Άρης / Πλούτωνα να ισούται με τη Σελήνη, αν μη τι άλλο δείχνει την αποφασιστικότητα της να φτάσει την κορυφή και να μπορέσει να εκφράσει τη Σεληνιακή της ανάγκη να γίνει «Νο1».

Μερική Αστρολογική Ανασκόπηση της μέχρι τώρα πορείας της

 

Το 1989 – 1990 όπου ξεκίνησε τη Καριέρα της δισκογραφικά, είχε την Προοδευτική Αφροδίτη σε Αντίθεση με το Μεσουράνημα της και τον Προοδευτικό ωροσκόπο σε αντίθεση με το μεσουράνημα επίσης. Λίγο Αργότερα το 1992 -1993 με την επιτυχία της στη Eurovision είχαμε τον Πλούτωνα σε διέλευση να κάνει τετράγωνο με το Μεσουράνημα της και με τη Σελήνη της στο Λιοντάρι. Στη Συνέχεια στο 1994 – 1996 ο Ουρανός έκανε όψεις με την καρδιά του ωροσκοπίου της που δεν είναι άλλο από τον Ήλιο – Ωροσκόπο και Ερμή δίνοντας της αρκετή μεγάλη επιτυχία. Το 1997 -1999 που θεωρούνται κορυφαία χρόνια και από επαγγελματικής και από προσωπικής ζωής ο Ποσειδώνας έκανε όψεις με την Καρδιά του Ωροσκοπίου της και ο Δίας ένας τετράγωνο με τον εαυτό του. Η Προοδευτική επίσης Σελήνη κέντρισε εκείνη την εποχή τη γενέθλια υπόσχεση της πάλι στη καρδιά του Ωροσκοπίου της. Από ηλιακά τόξα μάλιστα το 1997 είχαμε τον Κρόνο σε ισότητα με την καρδιά του ωροσκοπίου της πάλι (ισότητες με Ωροσκόπο, Ερμή και Ήλιο) ενώ και η Αφροδίτη έκανε ισότητα με το μεσουράνημα της.

Το 2000 που θεωρείται η 2η μεγαλύτερη επαγγελματική της επιτυχία, έχουμε τον Πλούτωνα σε αντίθεση με την Καρδιά του ωροσκοπίου της ενώ ο Ουρανός έκανε σύνοδο με το μεσουράνημα της. Το 2003 η επιτυχία στο εξωτερικό ήρθε από τον Άρη σε ισότητα από ηλιακό τόξο με τον Ήλιο ενώ η αλλαγή της επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια ήρθε από τον Κρόνο και τον Ουρανό. Από τη μία ο Ουρανός από το 2006 μέχρι το 2008 έκανε τετράγωνα με την Καρδιά του Ωροσκοπίου της και από την άλλη ο Κρόνος το 2006 κάνει σύνοδο με το Κατερχόμενο της και μετά την επόμενη διετία ένα τετράγωνο με την Καρδιά του ωροσκοπίου δίνοντας τη βάση για την ωρίμανση της μουσικής της τα τελευταία χρόνια. Να ξέρετε ότι οι άνθρωποι με ωροσκόπο σε σύνοδο με τον Ήλιο τους ιδιαίτερα αν είναι ο Κυβερνήτης τους πλανήτης σε σύνοδο με τα παραπάνω, είναι οι πιο εύκολοι για να μπορέσετε να προβλέψετε το μέλλον τους καθότι δημιουργείται αυτό που αναλύσαμε μία «Καρδιά» όπου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε πλανητικές κινήσεις.

Τι της επιφυλάσσουν τα επόμενα 2 χρόνια

Το μισό τετράγωνο του Πλούτωνα με το Μεσουράνημα της, δείχνει ότι η προσπάθεια της για αλλαγή στη πορεία της σε ότι αφορά τα επαγγελματικά της θα δυσκολευτεί αλλά σίγουρα μέχρι το τέλος του 2012 θα έχει αλλάξει ριζικά την εικόνα της προς τα έξω. Επίσης το 2012 ο Πλούτωνας της σε εξάγωνο με το Vx θα οδηγήσει σε μία σημαντική στιγμή για αυτή με μία ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία. Από την άλλη στο οικογενειακό της περιβάλλον πιθανόν την ίδια χρονιά να παρουσιαστούν κάποιες κρίσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα οι οποίες θα ξεπεραστούν με τον ερχομό του 2013. Το 2011 και 2012 ο Ουρανός κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό της σε Προοδευτικό – Διελαύνων ωροσκόπιο που βοηθά πάρα πολύ την ίδια να παρουσιαστεί ως καινούρια στο κόσμο και κυρίως να μπορέσει να ανανεωθεί η ίδια. Καθόλη τη διάρκεια του 2012 ο Κρόνος θα κεντρίζει τον ωροσκόπο της δίνοντας έτσι σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης της αλλά και τονίζοντας την ιδιαίτερα σκληρή δουλειά που έχει να κάνει έτσι ώστε να μπορέσει να φτάσει στους σκοπούς της.

Το 2011 δεν προβλέπεται μία ακόμη κατακόρυφη επιτυχία αλλά φαίνεται ότι σε ένα μεγάλο βαθμό θα μπορέσει να επιτύχει τους σκοπούς και θα παρουσιάσει με ιδιαίτερα ευγενή και προσιτό τρόπο τη νέα της δουλειά. Η Σημαντικότερη επαγγελματικά παρόλα αυτά χρονιά για την δημοφιλή τραγουδίστρια είναι το 2013 όπου και δεν είναι στο περιθώρια ανάλυσης αυτή τη στιγμή στο άρθρο.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά περισσότερα για ένα γενέθλιο χάρτη αλλά κάπου εδώ ο χώρος μας τελειώνει. Να ευχηθούμε στην Καίτη το καλύτερο για αυτή και πάντα να μας γεμίζει με τη μουσική της.

Χρήστος Άρχος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments