0 0 votes
Article Rating

Καρμικές σχέσεις… Σας έχει τύχει να αγαπάτε, να μισείτε, να μαλώνετε με κάποιον και όμως να βρισκόσαστε πάλι μαζί; Μήπως διαπιστώνετε, πως προσελκύετε φίλους με παρόμοιες προσωπικότητες ή το ίδιο είδος συντρόφου; Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν σας, μήπως ανακαλύπτετε πως επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη ξανά και ξανά, πως ακολουθείτε τα ίδια πρότυπα συμπεριφοράς; Τότε σίγουρα υπάρχει καρμικότητα στις σχέσεις σας.

Πώς θα την αναγνωρίσετε; Από την πρώτη στιγμή υπάρχει οικειότητα στη σχέση, ψυχικό δέσιμο. Άτομο που, ενώ το συναντούμε για πρώτη φορά, μας θυμίζει κάτι από τον εαυτό μας, μειώνει τις αντιστάσεις μας, νιώθουμε την ανάγκη να είμαστε συνέχεια μαζί του,ζητάμε μια θέση στη ζωή του,αλλά και ανοίγουμε θέση για την ύπαρξή του στη δική μας ζωή,πρέπει να δεχθούμε ότι έχει έρθει για να ξεπληρωθεί το κάρμα μας.

Βέβαια εδώ δημιουργείται το ερώτημα: Ποιος θα’ναι ο ρόλος ο δικός μας, του δασκάλου ή του μαθητή;Τι θα μάθουμε απ’ αυτή τη σχέση,τι θα ξεπληρώσουμε; Η μελέτη των Δεσμών της σελήνης μπορεί να μας δώσει κάποιες απαντήσεις καθώς αντιπροσωπεύουν τον προορισμό μας στη ζωή.

Ο Β.Δεσμός είναι αυτό που πρέπει να αναζητήσουμε και να πετύχουμε σε αυτή την ενσάρκωση. Αντιπροσωπεύει για τον άνθρωπο τις μη ανεπτυγμένες δυνατότητές του. Μπορεί να φέρει όμορφα πράγματα στη ζωή μας και να μας βοηθήσει να επεκταθούμε, αρκεί να χρησιμοποιήσουμε σωστά τις ικανότητες που έχουμε αποκτήσει από προηγούμενη ενσάρκωση και εκδηλώνονται απ’τον Ν.Δεσμό, εγκαταλείποντας βέβαια τα παλιά πρότυπα συμπεριφοράς.

Αν στο Β.Δεσμό μας υπάρχουν πλανήτες του συντρόφου μας,σημαίνει ότι θα πάρουμε πολλά εμείς από αυτή τη σχέση, αρκεί να έχουμε τη δύναμη να αποδεχτούμε τις αλλαγές, να μειώσουμε τις εγωιστικές τάσεις που μας κάνουν να αντιστεκόμαστε σε αυτά που μπορεί να μας μάθει.

Αν υπάρχουν πλανήτες του συντρόφου μας στο Ν.Δεσμό μας, σημαίνει ότι υπήρχε σχέση μεταξύ μας από το παρελθόν, την οποία πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε, να κλείσουμε τους ανοικτούς λογαριασμούς που αφήσαμε. Οι παλιές συμπεριφορές δεν βοηθούν σ’αυτό και αν δεν υπάρχουν πλανήτες του συντρόφου μας και στο Β.Δεσμό μας,να βοηθήσουν, ώστε να γίνει μια νέα αρχή, δυστυχώς θα έχουμε μιαν επανάληψη της σχέσης του παρελθόντος.

Εάν θα υπάρξουν δυσκολίες,αυτό θα εξαρτηθεί από τις ιδιότητες των πλανητών, αλλά και τη σύνθεση του γενέθλιου ωροσκοπίου και της συναστρίας.

Οι πλανήτες που βρίσκονται γύρω από τους Δεσμούς, φανερώνουν τις συμπεριφορές και τις ενέργειες με τις οποίες λειτουργεί η σχέση.
Οι οίκοι, όπου βρίσκονται οι Δεσμοί, φανερώνουν τους τομείς της ζωής στους οποίους θα πάρουμε τα μαθήματα.
Οι όψεις των πλανητών που βρίσκονται κοντά στους Δεσμούς, φανερώνουν με ποιο τρόπο και ποιές λειτουργίες είναι δυνατόν να εκπληρωθούν οι βασικές σημασίες των Δεσμών.

 

Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας κοντά στους Δεσμούς του συντρόφου μας ή στους δικούς μας,τονίζουν ιδιαίτερα την καρμικότητα και μας υποχρεώνουν να τα βρούμε μεταξύ μας.

Δεν θα είναι εύκολο να ξεφύγουμε από τέτοιες σχέσεις. Γνωρίζοντας όμως το κάρμα, που μας ενώνει με το άλλο πρόσωπο, μπορούμε να αποφύγουμε τα ίδια λάθη και να γιατρέψουμε τις παλιές μας πληγές.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments