0 0 votes
Article Rating

Καρμική Ανάλυση κατά Cayce

Ποια είναι τα αιτήματα και οι πληροφορίες από τις προηγούμενες ζωές σας; Μάθετέ τα μέσω αυτής της ανάλυσης ώστε να μπορέσετε να τα συνδυάσετε και να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας, σύμφωνα με τις υπαγορεύσεις του Cayce.

ΤΙΜΗ: Από 23  ΜΟΝΟ 12.00 EUR (η ανάλυση είναι ατομική).  Έρχεται στο e-mail σας μετά την εξόφληση

Πατήστε εδώ για να προσθέσετε την ανάλυση στο καλάθι των αγορών σας.

*

 

Καρμική ανάλυση κατά Cayce για: Ελένη
Γέννηση: Thursday, May 05, 1983
17:40:00 (ώρα ζώνης = +3 hours)

22e56, 40n38 – Θεσσαλονίκη

Στις σελίδες που ακολουθούν, θα διαβάστε περιγραφές των ροπών του χαρακτήρα σας και των δυνατοτήτων στις σχέσεις σας, όπως επίσης και των πιθανών προκλήσεων που θα συναντήστε, όσον αφορά την ζωή σας γενικά και την καριέρα σας. Θα μπορούσατε όμως να αναρωτηθείτε: Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω καλύτερα τις πληροφορίες αυτές:

1. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. Οι αναλύσεις που ακολουθούν, μπορούν να γίνουν υποβοηθητικές μόνο αν ειδωθούν κάτω από το πρίσμα στοιχείων και πληροφοριών επιπλέον, για την αυτο-βοήθεια και την αυτο-αλλαγή. Προσπαθήστε να ταιριάξετε αυτά που διαβάζετε με τα περιστατικά παρελθόντα και παρόντα, της ζωής σας.

2. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ. Οταν βρείτε επαναλαμβανόμενες αναφορές θα πρέπει να τους δώστε μεγάλη προσοχή.

3. ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΑΣ Εσεις καλύτερα από τον καθένα ξέρετε πιο είναι το σωστό για σας.

Στην Αρχαία Αίγυπτο, την Περσία, την Ινδία, την Ελλάδα, την Ρώμη και σε πολλούς άλλους τοπικούς πολιτισμούς, ήταν ευρέως διαδεδομένη η αντίληψη ότι η αστρολογία έχει σαν βάση της το δόγμα της μετενσάρκωσης, του Κάρμα και της μεταθανάτιας ζωής. Λέγοντας Κάρμα, γενικά εννοούμε την παρούσα (δηλαδή αυτής της ζωής) ολοκλήρωση του εαυτού του καθενός μας, μέσα από σκέψεις, ανάγκες και απαιτήσεις από το παρελθόν (δηλαδή τις προηγούμενες ζωές μας). Σύμφωνα με τις υπαγορεύσεις του Edgar Cayce και τις διδασκαλίες του Rudolf Steiner, όλοι οι πλανήτες, συμπεριλαμβανομένου και του ΗΛΙΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ υπήρξαν μέρος στην ενδιάμεση (δηλαδή μεταξύ δύο διαδοχικών ενσαρκώσεων) εμπειρία του καθενός. Συνεπώς η αστρολογία δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητη της μετενσάρκωσης και αντίστροφα. Βάσει αυτών, η αστρολογία εργάζεται μεν μέσα από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, αλλά πάντα ανάλογα με ένα συνδυασμό συναισθημάτων από προηγούμενες ζωές, και πνευματικών, ως επί το πλείστον υποσυνείδητων αναγκών, τις οποίες αποκτούμε στο μεσοδιάστημα των ενσαρκώσεων και κάτω από την επιρροή των πλανητών.

– Ποιά είναι η προσέγγιση του θέματος από τον Edgar Cayce και πως η αστρολογία δίνει από την άποψή της πάντα το νόημα και τον σκοπό της ζωής.

Οι υπαγορεύσεις του Edgar Cayce δίνουν έμφαση στο γεγονός ότι τόσο ο σκοπός των ενδιάμεσων των ενσαρκώσεών μας διαπλανητικών ψυχικών εμπειριών, όσο και ο αριθμός των ενσαρκώσεών μας στη ΓΗ, γίνονται με τον σκοπό της τελειώσεώς μας και μέσω αυτής της Ενώσεώς μας με το Θείο. Οπως και ο Χριστός, έτσι και εμείς πρέπει να κάνουμε τους εαυτούς μας πνευματικά κατάλληλους μέσα από όλων των ειδών τις εμπειρίες στον κανόνα της Συνειδητότητας ούτως ώστε στην τελική μας Ενωση με το Θείο να μην προκαλέσουμε διαταραχές λόγω ακαταλληλότητας στα Βασίλεια της Ομορφιάς, της Αρμονίας και της Θείας Δύναμης.

Επιπλέον, έχοντας βαθύτερη κατανόηση των εμπειριών μας -τόσο των φυσικών όσο και των πνευματικών- στους παλμούς του ΗΛΙΟΥ, της ΣΕΛΗΝΗΣ και των άλλων πλανητών να μάθουμε ότι όλες αυτές οι εμπειρίες, καλές ή κακές, είναι απλά ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα και μοναδικό σκοπό. Σε όποια διάσταση ή κατάσταση συνείδησης και αν είμαστε, το τελικό ξύπνημα και η άνοδος οφείλονται στην επιθυμία μας για το τέλειο, το Θείο.

Συνεπώς, τα ενδιάμεσα των ενσαρκώσεων πλανητικά “ταξίδια”, αντιπροσωπεύουν μαθήματα της συνείδησης, και κάθε νέα γήινη ενσάρκωση είναι μια ευκαιρία να εφαρμοστούν και πιθανώς να βελτιωθούν τα μαθήματα αυτών των επουρανείων επισκέψεών μας.

– Τι είναι οι “αστρολογικές όψεις” και τι τα “ενδιάμεσα πλανητικά ταξίδια”, και πως αυτά τα δύο σχετίζονται με τους πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος

Τα “ενδιάμεσα πλανητικά ταξίδια” αναφέρονται συχνότατα στις υπαγορεύσεις του Edgar Cayce. Δηλώνουν τις συνειδητές σας εμπειρίες — τα μετά θάνατον ταξίδια της ψυχής — στις μη φυσικές διαστάσεις, μεταξύ των ενσαρκώσεων. Οι διαφορετικές διαστάσεις αυτών των πνευματικών εμπειριών είναι σχετικές με την τροχιά των πλανητών γύρω από τον Ηλιο. Ενας άλλος τρόπος να ονομαστούν αυτές οι διαπλανητικές εμπειρίες είναι σαν “Αστρολογικές Σχέσεις ή Γωνίες”.

Η προσωπική σας ανάλυση, αρχίζει με την ερμηνεία της θέσης και των σχέσεων της Σελήνης, που εξυπηρετεί την αμέσως προηγούμενη ζωή σας. Στην ανάλυσή σας, λαμβάνονται επίσης υπόψη και αναλύονται οι εμπειρίες σας στις σφαίρες επιρροής του Ηλίου, του Ερμή, της Αφροδίτης, του Ποσειδώνα. (Επειδή ο Πλούτωνας σπανίως αναφέρεται στις υπαγορεύσεις του Cayce, εξαιρείται από αυτήν την ανάλυση).

– Πως οι Πλανητικές σας εμπειρίες σχετίζονται με την φαντασία και τις υποσυνείδητες ανάγκες σας.

Σαν ψυχές στην μεταξύ των γήινων ενσαρκώσεών μας σαν ύπαρξη, βιώνουμε κάθε μια από τις δέκα πλανητικές εμπειρίες (δέκα είναι οι πλανήτες) σαν μια συνεισφορά μας στο Θείο, και το Τέλειο, όσον αφορά το πνεύμα και την σάρκα μας. Κάθε πλανητική σφαίρα έχει μια ειδική ψυχικο-πνευματική δόνηση, λίγο μεγαλύτερη της φυσικής δόνησης της Γής. Κάθε νοητική δόνηση που βιώνουμε σε αυτές τις πλανητικές σφαίρες μετατρέπεται και καταλήγει σε απλή ανάγκη, αρχή ή διανοητικό μοντέλο. Αυτές οί εσωτερικές ανάγκες, στην πραγματικότητα είναι μαθήματα προς μάθηση, πριν την ένωσή μας με το Θείο. Για παράδειγμα: Η Αγάπη και το Κάλλος είναι οι βασικές δονήσεις που αποτελούν την Αρχή της διάστασης της Αφροδίτης. Το πως θα αντιμετωπίσουμε και θα νικήσουμε τον θυμό και την επιθετικότητα είναι ένα μάθημα που ανήκει στον Αρη, ενώ η διανοητική ικανότητα και η επικοινωνία, σαν μαθήματα ανήκουν στην σφαίρα του Ερμή.

– Θα μπορούσαμε να μάθουμε ποιές ήταν οι προηγούμενες ζωές μας και ποιά τα πλανητικά μας μαθήματα; και αν αυτό γίνεται, πως θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα τις πληροφορίες;

Ο καλύτερος “απορροφητήρας” αυτών των ως επί το πλείστον υποσυνείδητων διανοητικών αναγκών και τάσεων, είναι η φαντασία και τα όνειρά σας. Θα μπορούσατε να συνδυάσετε τις αιτιάσεις και τις πληροφορίες από τις προηγούμενες εμπειρίες σας και τα πλανητικά ταξίδια της ψυχής σας, με το σημερινό σας προφίλ, ούτως ώστε να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας και να βοηθηθήτε στην προσπάθειά σας για αυτοβελτίωση και τελείωση.

– Εάν μερικό από το υλικό αυτής της Ανάλυσης αντιτίθεται σε άλλα σημεία της Ανάλυσης, αυτό πως εξηγήται;

Μπορεί να παρουσιαστούν στην Ανάλυσή σας, διαφορετικές και ίσως συγκρουόμενες επί μέρους αναλύσεις. Μια εξήγηση αυτού είναι ότι η κάθε ανθρώπινη φύση είναι πολύ περισσότερο πολύπλοκη από ότι το ίδιο το άτομο νομίζει. Μια άλλη εξήγηση είναι ότι αντιδράτε και δείχνετε διαφορετικές ικανότητες κάτω από διαφορετικές επιδράσεις και καταστάσεις. Είναι επίσης πιθανό, όσο ωριμάζετε να ξεπερνάτε και να αποβάλλετε ορισμένα ελαττώματα ή συνήθειές σας.

– Πως χρησιμοποιούνται οι υπαγορεύσεις του Edgar Cayce στην αναγνώριση και την ανάλυση των Προηγούμενων Ζωών μας.

Στις υπαγορεύσεις του Edgar Cayce υπάρχουν περίπου 8.000 καταγραμμένες αναφορές στην Αστρολογία. Είναι προφανές λοιπόν ότι το υλικό ανάλυσης είναι αρκετά μεγάλο.

Η ανάλυση των πλανητικών σας γωνιών, βάσει των γενέθλιων δεδομένων, που είναι στο σύνολό τους μοναδικά για κάθε ύπαρξη, δίνουν την εικόνα του ατόμου σε αυτήν και τις προηγούμενες ζωές του.

– Τι είναι πλανητική όψη και πως εξηγείται από τον Edgar Cayce.

Πλανητικές όψεις ή πλανητικές γωνίες είναι απλά Γεωμετρικές όψεις μεταξύ των πλανητών που δείχνουν την ποιότητα της έκβασης των επιρροών τους. Στην Ανάλυσή σας, θα βρήτε τριών ειδών κατηγορίες όψεων:

1. Την σύνοδο που συμβαίνει όταν δύο πλανήτες ενώνονται (συνυπάρχουν στην ίδια μοίρα του Ζωδιακού).

2. Τις λεγόμενες “επωφελείς” και “επικοδομητικές” γωνίες όπως τό ΤΡΙΓΩΝΟ και το ΕΞΑΓΩΝΟ. Αναλυτικά δύο πλανήτες βρίσκονται σε σχέση τριγώνου όταν απέχουν κατά το 1/3 του Ζωδιακού μεταξύ τους, και σε σχέση εξαγώνου όταν απέχουν κατά το 1/6 του Ζωδιακού Γενικά τα τρίγωνα, τα εξάγωνα, και σε μερικές περιπτώσεις οί σύνοδοι ερμηνεύονται από τον Cayce σαν επιβοηθητικές εμπειρίες της ζωής μας. Για παράδειγμα σε πολλές περιπτώσεις επιβοηθητικών γωνιών, ειδικά αν συμπεριλαμβάνουν τον ΑΡΗ, τον ΗΛΙΟ και τον ΔΙΑ, σημαίνουν ότι γι’αυτήν την ζωή προορίζεστε για κάποιας μορφής ηγετικό ρόλο επειδή υπήρξατε ηγέτης σε μια ή περισσότερες προηγούμενες ζωές.

3. Τέλος υπάρχουν οι δυσαρμονικές γωνίες στον Γενέθλιο χάρτη σας, που αντιπροσωπεύουν προσκλήσεις και δυσκολίες που παρουσιάζονται στην ζωή σας και τις οποίες θα πρέπει να μετατρέψετε με την κατάλληλη συμπεριφορά σε ευκαιρίες προκειμένου να αναπτυχθείτε πνευματικά! Ο Cayce αναφέρεται συνεχώς στις δυσαρμονικές γωνίες με τους χαρακτηρισμούς “ανάποδες” ή “προσβολή”. Οι δυσαρμονικές γωνίες είναι το τετράγωνο (1/4 τού κύκλου απόσταση μεταξύ των πλανητών) και η αντίθεση (1/2 τού κύκλου απόσταση μεταξύ των πλανητών). Η πιο γνωστή στο κοινό δυσαρμονική γωνία είναι η Πανσέληνος, όπου ο ΗΛΙΟΣ κσι η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκονται σε αντίθεση μεταξύ τους. Από απόψεως ποιότητας το “τετράγωνο” θεωρείται πιο εσωτερικό, ενώ η “αντίθεση” εξωτερική. Η αντίθεση δείχνει μέρος-σημείο όπου ο συμβιβασμός με τους άλλους είναι απαραίτητος προκειμένου να ξεπληρωθεί ΚΑΡΜΑ από προηγούμενες ζωές, ενώ το τετράγωνο δείχνει σημεία του χαρακτήρα μας (ελαττώματα) που πρέπει να ξεπεραστούν. Οι “δυσαρμονικές” γωνίες, κατά τον Cayce, δείχνουν έλλειψη δύναμης θελήσεως του ατόμου.

– Πως θα μπορούσατε να καθοδηγήστε την ελεύθερη βούλησή σας στην κατεύθυνση της μεγαλύτερης δυνατής ψυχικής εξέλιξης στην παρούσα σας ζωή.

Είτε η πληθώρα των γωνιών του Προσωπικού Γενέθλιου Χάρτη σας είναι “δυσαρμονική” είτε είναι “αρμονική”, αποκαλύπτει (κατά τον Cayce) τον καλύτερο τρόπο με τον οποίο εξασκώντας την ελεύθερη βούλησή σας, μπορείτε να φτάσετε στην μεγαλύτερη δυνατή ψυχική ανάπτυξη γι’αυτή τη ζωή. Οπως θα διαβάζετε την Ανάλυσή σας, προσέξτε ιδιαίτερα τα σημεία εκείνα στα οποία επαναλαμβάνεται κάποιο θέμα π.χ. επανάληψη κάποιου επαγγέλματος ή κάποιας σχέσης ή κάποιας χρονικής τοποθέτησής σας σε προηγούμενους χρόνους. Τα επαναλαμβανόμενα θέματα είναι ιδιαίτερης σπουδαιότητας για σας. Οι γωνίες σας, είτε δηλώνουν αποτυχίες προηγουμένων ζωών, είτε επιτυχίες, αποκαλύπτουν τις πηγές που σας διατίθενται ή το τί σας λείπει για την περαιτέρω ανάπτυξή σας.

Ο Γενέθλιος Χάρτης ή αλλιώς το ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας, που περιέχει αυτές τις πληροφορίες είναι περισσότερο μια “αιτία” για ανάπτυξη ή μελλοντικής αποτυχίας σας σε αυτήν την ζωή. Εξηγεί δηλαδή γιατί αν αποτύχετε, θα αποτύχετε ή γιατί αν επιτύχετε θα επιτύχετε, και σε ποιούς τομείς. Οι εκλογές ανήκουν σε εσάς, και είναι άξιο μνείας ότι, όποιος και αν είναι ο Γενέθλιος Χάρτης σας επιδέχετε αλλαγές με την εξάσκηση της ελεύθερης βούλησής σας και μόνον.

 

Οι όψεις του Ηλίου και της Σελήνης

Sun square Moon

Ο Ηλιος σας σε δυσαρμονική όψη με την Σελήνη

Επιλέξατε την στιγμή της γέννησής σας όταν το λαμπρότερο και το λιγότερο φωτεινό σώμα, ο Ήλιος και η Σελήνη, βρίσκονταν σε δυσμενή όψη μεταξύ τους. Τώρα, η Σελήνη αντικατοπτρίζει απευθείας τα συναισθήματά σας από προηγούμενες ζωές, ενώ ο Ήλιος είναι ο μεσάζων μέσω του οποίου η δύναμη της ψυχής σας λάμπει προς τα έξω σαν μοναδική προσωπικότητα στην παρούσα ζωή.

Στην γέννησή σας αυτά τα σπουδαιότερα ουράνια σώματα ήταν σε τετράγωνη γωνία στον ζωδιακό κύκλο. Αυτό προϋποθέτει ότι θα έχετε προκλήσεις από τις προηγούμενες ζωές σας. Και οι υλικές ή φυσικές εμπειρίες σας συναισθηματικά μπορούν να γίνουν οι μεγαλύτερες παρορμήσεις. Οι εσωτερικές και βαθιές παρορμήσεις από εμπειρίες προηγουμένων ζωών με αυτό που εσείς έχετε θέσει σαν οδηγητή-ιδανικό εξωθούνται στις ησυχότερες στιγμές σας (στον διαλογισμό και όταν είστε σε ακίνητοι).

Τα περισσότερα από τα εμπόδια που αντιμετωπίζετε έχουν κέντρο την βασική σύγκρουση μεταξύ της θέλησης, της προσωπικότητας και των συναισθημάτων σας, τα οποία συνδέονται με τούς γονείς σας, με τούς οποίους έχετε κάρμα από προηγούμενες ζωές. (Εάν είσθε άνδρας, συνδέεστε καρμικά περισσότερο με την μητέρα σας, εάν είσθε γυναίκα, περισσότερο με τον πατέρα σας.)

Υπάρχουν δύο τρόποι πιθανής εκδήλωσης αυτών των προκλήσεων. Πρώτο, ίσως τείνετε να κατακρίνετε τους γονείς σας αντί τον εαυτό σας για συναισθηματικές δυσκολίες που σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε την ζωή που εσείς θέλετε. Πιθανότατα, είχατε χωρίσει από έναν ή και από τους δύο γονείς σας όταν ήσασταν μικροί.

Αυτή τη στιγμή, βλέπετε τον εαυτό σας να ψάχνει πάντα για νέες εμπειρίες, χωρίς όμως να έχετε το σθένος ή την σταθερότητα να τις ακολουθήσετε με επιτυχία. Αυτή είναι η κλασσική περίπτωση που γίνεσθε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας, και απαιτείται μιά ειδική προσπάθεια θέλησης για να παρακολουθήσετε τον εαυτό σας από κοντά. Προσέξτε ώστε οι ενέργειες σας να έχουν αληθινή απήχηση στα προσωπικά σας ιδανικά και τους πνευματικούς σας στόχους.[3188-1]

Sun conjunct Mars

Ο Ήλιος σας είναι σε σύνοδο με τον Αρη

Έχετε πιθανότατα ζήσει σε προηγούμενη ζωή στα Αμερικανικά σύνορα, ίσως στο Κεντάκυ, το Τέννεσσυ ή το Τέξας, όπου οι Daniel Boone και Sam Houston έγιναν αργότερα ήρωες. Η, μερικούς αιώνες νωρίτερα, ίσως είσασταν Βίκινγκ ή Νορμανδός: ίσως είχατε διασχίσει τον Ατλαντικό, πολύ πριν τον Κολόμβο, με τους υπηκόους του Ερρίκου του όγδοου!

Έχετε την ικανότητα να επηρεάσετε οποιοδήποτε περιβάλλον η κατάσταση μέσω των εντυπώσεων που αφήνετε στους άλλους. Σίγουρα, δεν είναι αυτό που κάποιος σκάφτεται ή που πιστεύει ότι ο άλλος σκέπτεται, αλλά αυτό που μετράει είναι αυτό που κάποιος πράττει. Όντας πρακτικός άνθρωπος και με μεγάλη θέληση, η δυνατή παρουσία σας επηρεάζει σε πολλές καταστάσεις. Με τον τρόπο που παρουσιάζεστε ότι είστε και με τις πράξεις σας δίνετε την εντύπωση στους άλλους. Αλλά θυμηθείτε ότι αυτό που είσθε και κάνετε ίσως μερικές φορές είναι πολύ τονισμένο ώστε οι άλλοι να μην ακούν αυτό που έχετε να τους πείτε.

Επιπρόσθετα, δεν είστε το άτομο που θα ενεργήσει κατά κάποιου άλλου σαν να μην υπήρχε ή που συμπεριφέρεται απόλυτα αποσπασματικά προς ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εμπειρία που μπορεί να είναι δική σας. Η εξέλιξή σας είναι ενεργητικά κατευθυνόμενη προς το σύνολο ώστε οποιαδήποτε ενέργεια σας — είτε καλή είτε κακή. Τότε, μάθετε το πρώτο μάθημα: ΑΝΤΟΧΗ. Οι ταλαιπωρίες μπορεί να είναι πολλές μέχρι να κερδίσετε το όραμα της αναγκαιότητας των — ή τον σκοπό — ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ εκφράσεων στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους.

Στον πλανήτη Αρη υπάρχουν τάσεις όπου δημιουργούνται διαφορές, όσο αφορά την γνώμη των άλλων ανθρώπων. Όπως και μερικές φορές μεγαλοποιούνται οι προσωπικοί στόχοι και διαθέσεις, παρά η αναζήτηση τού κοινού επιπέδου πάνω στο οποίο θα μπορούσε να σταθεί η συνεργασία με τους άλλους ανθρώπους.

Όσο περισσότερο αναζητάτε την μεγαλύτερη γνώση αυτών των πραγμάτων που κυβερνούν τους σκοπούς σας, που κυβερνούν τις επιθυμίες και ευχές σας για τις εμπειρίες των άλλων από την πνευματική πλευρά, τόσο περισσότερο θα υπάρχει η τάση των ικανοτήτων σας να γίνετε πετυχημένοι ηγέτες. [1450-1, 2861-1]

Moon square Mercury

Η Σελήνη σας σε δυσαρμονική όψη με τον Ερμή

Έχετε μεγάλες διανοητικές ικανότητες, αλλά η ιδιοσυγκρασία σας είναι πολύ νευρική ή ανήσυχη. Το υποσυνείδητο και τα συναισθήματά σας πιθανότατα έχουν την τάση να υπερπηδούν μερικές φορές την κοινή λογική και τον ορθολογισμό. Επίσης, συχνά υπομένετε αδικαιολόγητες προσωπικές ταλαιπωρίες σαν αποτέλεσμα λεγομένων που δεν έχετε σκεφθεί καλά προηγουμένως, ώστε να μην γίνουν τα πράγματα όπως εσείς τα θέλετε.

Οπότε, όλες οι μορφές του κουτσομπολιού και της κριτικής για τους άλλους πρέπει να αποφεύγονται πάση θυσία. Αυτό θα ξαναγυρίσει σε σας είτε επειδή δεν το πράξατε σωστά, είτε για να το διορθώσετε. Επιπρόσθετα, είναι πιθανό ότι, όταν βρείτε το αντικείμενο της κριτικής ή αντίστροφα, η κριτική κατά των άλλων στις προηγούμενες ζωές -ιδιαίτερα στην προηγούμενη ζωή- έρχεται πίσω σε σας για θεραπεία και μετανόηση στο παρόν. Πιο συγκεκριμένα, θέλει μεγάλη προσοχή όταν υπογράφετε συμβόλαια ή κάνοντας σοβαρές συμφωνίες προφορικά ή γραπτά.

Ίσως, δεν είναι ξεκάθαρη σε σας η επιρροή των συναισθημάτων -των δικών σας και των άλλων- στην επικοινωνία. Για παράδειγμα, πιθανότατα αισθάνεστε ότι η συναισθηματική επιβεβαίωση που ζητάει ο άλλος άνθρωπος από εσάς είναι υπερβολική και μη αναγκαία. Η, ίσως, έχετε την τάση να υποδουλώνετε ή να περιορίζετε τα αισθήματά σας αυστηρά κάτω από διανοητικές ή φυσικές κατηγορίες. Με άλλα λόγια, έχετε επιλέξει αυτή τη ζωή για να ζήσετε την πρόκληση όπου εμπλέκετε στο μυαλό και τα συναισθήματά σας.

Ψυχές από το κοσμικό παρελθόν σας θα έλκονται σε σάς όταν ανταποκρίνεστε στις ευκαιρίες για αγάπη και αυτοέλεγχο. Πιθανότατα, θα έχετε δυσκολίες με την οικογένειά σας και τους συγγενείς σας στην παρούσα ζωή και από τις προηγούμενες μετεμψυχώσεις. Η υπομονή, η εμπάθεια και η μεγάλη προσπάθεια στην κατανόηση της πλευράς του άλλου ανθρώπου θα σας βοηθήσει στην διόρθωση των πιθανών εσφαλμένων συναισθηματικών συμπεριφορών σας και επικοινωνιακών συνήθειών σας. [2396-2, 759-1].

Moon trine Venus

Η Σελήνη σας σε αρμονική όψη με την Αφροδίτη

Αν και οι εμπειρίες και επιδράσεις από προηγούμενες ζωές σχετίζονται συμβολικά με αυτήν την ανάλυση, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ορισμένες επιρροές θα πρέπει να λαμβάνονται σαν -πραγματικοί- δείκτες σε σχέση με την αστρολογική παρατήρηση. Αυτή η ευεργετική σχέση μεταξύ Σελήνης και Αφροδίτης έχει παρατηρηθεί πως είναι ένας εξαιρετικός καλός δείκτης για θέματα συντροφικότητας, γάμου ή οικογενειακής ζωής. Τα άτομα που θα σας έλκουν θα έχουν έναν ιδιαίτερο ψυχικό δεσμό που προέρχεται από το κοσμικό σας παρελθόν και που θα παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην παρούσα ζωή σας.

Πολύ πιθανό να έλκεστε από “ψυχές” από προηγούμενες ζωές οι οποίες θα είναι σε θέση να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε οικονομικά οφέλη. Στην καριέρα σας ή ακόμα και διαμέσου κάποιου γάμου ή συνεταιρισμού.

Η Σελήνη σας εδώ λειτουργεί σαν “ρεζέρβα” από προηγουμένων ζωών πηγές. Επιπρόσθετα σας δίνει μία ελκυστική και αξιαγάπητη προσωπικότητα -πάνω από τον μέσο όρο- που εύκολα γίνεται αντιληπτή από τους άλλους. Ακόμα, αισιοδοξία και δημοσιότητα. Καλλιτεχνική ευαισθησία ή διαίσθηση σχετικά με θέματα τέχνης με όλες της τις μορφές.

Moon square Mars

Η Σελήνη σε δυσαρμονική όψη με τον Αρη

Έχετε δυνατή κλίση στο ψάξιμο μιας ανεξάρτητης καριέρας, να διαγράψετε την δική σας πορεία στη ζωή. Ο πατέρας σας ήταν πιθανότατα Αρειανός σε χαρακτήρα ή σε εργασία, και είχε μια άτυχη ζωή πράγμα που επηρέασε άσχημα την οικογενειακή σας κατάσταση. Επίσης, η υγεία σας ίσως να μην είναι τόσο εύρωστη όσο θα έπρεπε να είναι. Οι σωματικές ασκήσεις, η προσοχή στην διατροφή, ιδιαίτερα το σίδηρο και η ίνα, και η προσοχή στο στρες θα δυνάμωναν πολύ την φυσική σας δομή.

Έχοντας εμπειρίες από την οργίλη διάσταση του Αρη μεταξύ γήινων ζωών, ο ανταγωνισμός μεταξύ της παθιασμένης, ζωώδους πλευράς σας και της αισθηματικής-συναισθηματικής ζωής είναι πολύ πιθανός. Για παράδειγμα, μπορεί να εκδηλώνετε μερικές φορές ισχυρογνωμοσύνη, ανυπομονησία, εγωκεντρισμό. Εάν δεν έχετε την διάθεση να κυριαρχείστε, πιθανότατα θα προσελκύσετε το Κάρμα προηγουμένων ζωών μέσω ενός επιθετικού συντρόφου.

Στις προηγούμενες ζωές, ήσασταν πιθανότατα από τους πρώτους μετανάστες στην Αμερική. Στην διάρκεια αυτής της μετεμψύχωσης, μπορεί να είχατε μερικές φοβερές και επίπονες εμπειρίες που έχουν έρθει πίσω σε αυτή τη ζωή στην μορφή των συναισθηματικών προκλήσεων, όπως τις έχουμε περιγράψει. Ακόμα, συχνά σας παρουσιάζονται ευκαιρίες όπου θα ασχολείσθε εποικοδομητικά με χωρισμούς και καυγάδες που εμπλέκονται ψυχές που είναι δεμένες μαζί σας από προηγούμενες μετεμψυχώσεις όπου οι συγκρούσεις ήταν συχνές αλλά και άλυτες.

Αυτές οι προκλήσεις θα ενταθούν εάν ο τρόπος σας είναι ιδιαίτερα Αρειανός και κυριαρχικός. Εάν αυτές οι επιθετικές και οργίλες ενέργειες που έχετε ζήσει στις προηγούμενες μετεμψυχώσεις και στα ενδιάμεσα των ζωών σας ταξίδια στις διαστάσεις του Αρη δεν έχουν μετριασθεί από την δύναμη της θέλησής σας, πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε πολλές προκλήσεις με τις φιλίες, την οικογένεια και τις προσωπικές σας σχέσεις. Η μεγάλη ανάγκη εδώ είναι να θέσετε στον εσωτερικό εαυτό σας τέτοια ιδανικά, όπως η αυτοσυγκράτηση, η υπομονή και η αγάπη.

Έχετε υπόψη σας ότι, αυτές οι επιρροές είναι το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ αυτών που έχετε πράξει ΓΥΡΩ στο παρελθόν. Δεν είναι ποτέ υπεράνω της θέλησής σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε την αποφυγή ενέργειας για την δική σας ιδιοτέλεια. Αντίθετα, δώστε προσοχή στα αίτια που φέρνουν το καλό στη ζωή των άλλων. Διαφορετικά, θα φέρετε την δυστυχία στον εαυτό σας μέσω ενός εσωτερικού πολέμου μεταξύ εγωκεντρικών φόβων και παθών από την μία και την ψυχική σας εξέλιξη από την άλλη.

Αυτό σημαίνει ότι, δοκιμές και πειρασμοί που είναι αποτέλεσμα της ικανοποίησης των επιθυμιών που συχνά έρχονται σε σύγκρουση και εμποδίζουν την πρόοδο προς την ανάπτυξη της εσωτερικής πνευματικότητάς σας. [4286-3, 137-4, 12].

 

Αρμονικές και Δυσαρμονικές πλανητικές όψεις

 

Mercury conjunct Mars

Ο Ερμής σας είναι σε σύνοδο με τον Αρη

Η συμμετοχή σας σε φιλονικίες και καυγάδες μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητική όταν θυμώνετε. Μερικές φορές σας αρέσει να μαλώνετε. Είστε ιδιαίτερα αποφασιστικός/ή και με μεγάλες διανοητικές ικανότητες. Οπωσδήποτε είστε το άτομο που κανείς μπορεί πολύ εύκολα να συζητήσει μαζί του. Θα αντισταθείτε σε οποιαδήποτε σκληρή κριτική ή πίεση πάνω σας με σκοπό την πράξη από μέρους σας ωρισμένων πραγμάτων.

Δεν είσθε μόνο εξαιρετικά έξυπνοι αλλά μερικές φορές διψάτε κατά κάποιο τρόπο για δύναμη. Υπάρχει η πιθανότητα να είστε διανοητικά φαντασμένοι σαν αποτέλεσμα των μεγάλων νοητικών ικανοτήτων σας. Αυτό σας επιρρεάζει στο να επιθυμείτε την δόξα και την δύναμη. Πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι η δύναμη στα χέρια μας, όταν δεν λαμβάνουμε υπόψη την πηγή όλων των δυνάμεων, μπορεί να μας πνίξει.

Μιά προηγούμενη ζωή σαν αστρολόγος-μάντης ή ιερέας με μεγάλη δύναμη σε αρχαίες εποχές, όπως την Περσία ή την Αίγυπτο, ίσως αποτελούν τις καρμικές ρίζες των κλίσεών σας, ώστε να καταβάλλετε και να εκμεταλλευτείτε τους άλλους διανοητικά με τις γνώσεις σας. Παλαιά μπορεί να είχατε χρησιμοποιήσει την θέση σας για προσωπικούς λόγους, με αποτέλεσμα στην παρούσα ζωή να έχετε τις τάσεις προς την έπαρση. Ο λανθασμένος χειρισμός στην παρούσα ζωή των διανοητικών — ιδιαίτερα των υψηλότερων γνώσεων — δυνάμεων, πιθανότατα έχει ρίζες από μιά εγωϊστική ζωή πολύ παλαιά.

Από τότε, οι πιθανές επισκέψεις σας στις συνειδησιακές διαστάσεις του Ερμή και του Αρη έχουν φέρει την σποραδική διανοητική εκμετάλλευση της δύναμης στην παρούσα ζωή. Ενας τρόπος να έχετε υπό έλεγχο αυτές τις παρορμήσεις είναι να μείνετε πιστοί σε ένα ιδανικό που βασίζεται ούτε σε γήινα ούτε σε αποκλειστικά διανοητικά πράγματα. Αντίθετα, θέστε ένα ιδανικό με ρίζες, όχι μόνο σε πνευματικές εφαρμογές των δικών σας αξιοσημείοτων νοητικών δώρων αλλά και σε αυτά των άλλων ανθρώπων.

Είστε εξαιρετικά εξισορροπημένος/η διανοητικά και φυσικά, τείνετε να δίνετε και να ζητάτε πολλές λεπτομέρεις εργασίες από τον εαυτό σας και τους άλλους. Αγωνίζεσθε γιά την λεπτομέρεια, όπως και γιά έναν ολοκληρωμένο πρακτικό προσανατολισμό γιά τις δυνατές διανοητικές ενέργειές σας. Κλίνετε ιδιαίτερα πρός την σπουδή ιστορικών θεμάτων. Είστε ανοιχτόμυαλοι, προφανώς, σε οποιοδήποτε προβληματισμό αλλά η τελική απόφαση είναι για τον εαυτό σας.

Η μεγαλύτερη πρόκληση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι από που μπορείτε, να πιαστείτε ευκολότερα ώστε να είστε διανοητικά δυνατοί. Αυτό σημαίνει ότι, πιθανότατα γνωρίζετε πολύ καλά τις αιτίες σας, φτάνοντας ίσως στα άκρα μερικές φορές γιά να ικανοποιήσετε τις προσωπικές επιθυμίες που είναι ανεξήγητες για τους άλλους.

Σε προηγούμενη ζωή στην Αρχαία Αίγυπτο στο δικαστήριο των Φαραώ για παράδειγμα, είχατε πιθανότατα υψηλή θέση. Πρίν από αυτήν την ζωή, μπορεί κάλιστα να ήσασταν διδάσκαλος στην Ινδία, από όπου οι παρούσες ιδιόμορφες διανοητικές δυνάμεις και η επιτηδειότητα έχουν τις ρίζες τους.

Venus trine Saturn

Η Αφροδίτη σας σε καλή γωνία με τον Κρονο:

Τα μεγαλύτερα κέρδη για σας, και πνευματικά και οικονομικά θα έρθουν μετά το πρώτο μισό της ζωής σας, ενώ η αρχή της ζωής σας μοιάζει αρκετά δύσκολη.

Σε προσωπικό επίπεδο, μιά από τις κυριότερες ανησυχίες σας στο πρώτο μέρος της ζωής σας θα είναι η αισθηματική σας ζωή. Μοιάζετε να είστε αυτός που πληγώνεται πάντα παρά αυτός που πληγώνει. Οι μεγαλύτερες λύπες της ζωής σας θα προέρχονται από το σπάσιμο οικογενειακών ή φιλικών δεσμών και την διάλυση σχέσεων ή ακόμα και γάμου. Από την άλλη πλευρά όμως οι πιό ευτυχισμένες σας στιγμές θα προέρχονται επίσης από αυτές τις ίδιες σχέσεις.

Θα αντιμετωπίσετε πολλές αλλαγές και ατυχίες στην παρούσα σας ζωή. Στο δεύτερο μισό της ζωής σας θα συναντήσετε και την μεγαλύτερη αγάπη σας, μιά συντροφιά που θα σας φέρει την πλήρωση και θα είναι απόλυτα ικανοποιητική. Οι οικονομικές σας υποθέσεις επίσης, μοιάζουν να πηγαίνουν καλύτερα όσο ωριμάζετε. [4255-2, 1123-1, 1918-1]

Jupiter conjunct Uranus

Ο Δίας σας σε σύνοδο με τον Ουρανό

Μπαίνοντας στην Γη για την παρούσα ζωή σας, ήσασταν κάτω από την επιροή του Δία και του Ουρανού από τις επισκέψεις σας ως ψυχή στή σφαίρα τους. Η εμπειρία σας στο νοητικό περιβάλλον του Δία δείχνει ότι έχετε ένα μεγάλο και ποικίλο παρελθόν. Τα υψηλά σημεία των προηγούμενων μετενσαρκώσεων ήταν στην εποχή του Ιησού και προηγουμένως στην Ατλαντίδα.

Πιθανότατα έχετε εμπλακεί σε μεγάλη γκάμα προσπαθειών σε θρησκευτικούς οικονομικούς, φυσικούς ή κοινωνικούς τομείς. Παρ’όλα αυτά, μπορεί να είχατε εμπλακεί στην πολιτική, εξαιτίας μέρους της τάσης σας για ξαφνικές, απρόσμενες αλλαγές που έρχονται σε σας μέσω ατόμων (ίσως Ατλαντες) και καταστάσεων που δεν μπορείτε να ελέγξετε.

Πιθανότατα έλκεσθε προς την θρησκεία, ειδικά με τον πιό ανορθόδοξο και εσωτερικό τρόπο. Εχετε μιά εσωτερική τάση προς την πνευματική εκτίμηση για αυτούς που έχουν σκοπό να υπηρετήσουν τους άλλους μέσω της Εκκλησίας ή των θρησκευτικών οδηγιών. Αλλά, εάν κάποιο από αυτά τα άτομα σε οποιαδήποτε θρησκευτική υπηρεσία δείξουν υποκρισία ή απάτη κάποιας μορφής, τότε θα δημιουργηθούν αισθήματα αποστροφής.

Συνδεδεμένη με τα υψηλά σας επίπεδα της θρησκείας, είναι η αξιοπιστία σας, όπως και τα όρια της διαισθητικής κρίσης σας. Σας εμπιστεύονται οι άλλοι όσο λίγους ανθρώπους, όταν δίνετε μιά υπόσχεση ή μοιράζεσθε μιά διαισθητική θέση σε κάτι. Αλλά, εάν η κρίση σας κυβερνάται από οικονομικά ή υλικά κριτήρια, ή εάν το αλκοόλ ή τα φάρμακα, οι φαντασιώσεις ή τα οράματα επικρατούν, τότε δεν θα πράξετε τίποτα.

Οντας ειλικρινής με τον εαυτό σας πάντα θα είστε, κατα κάποιο τρόπο, ικανοποιημένος/η χωρίς ατιμία ή ντροπή. Ενεργώντας βάσει της διαίσθησής σας και των πρώτων ενυπώσεων θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την αδιαφορία και τους δισταγμούς της συνείδησης από την πλευρά σας.

Αυτό σημαίνει ότι, τείνετε να κρατήσετε τις διαισθητικές ψυχικές ικανότητές σας περισσότερο για τον εαυτό σας, εκτιμώντας την Αγία φύση τους. Παρ’ όλα αυτά, οι άλλοι θα ωφεληθούν από τις διαισθητικές σας ικανότητες, βοηθούμενοι να ξεπεράσουν την αδιαφορία και την αδράνεια στην δική τους πνευματική έρευνα.

Η επιρροή του Δία με τον Ουρανό σας δίνουν τάσεις για ανησυχία αλλά αρκετά δημιουργικές και εφευρετικές. Ισως, θεωρείστε από τους συνεργάτες σας ξεροκέφαλος/η, ατομιστής/ρια με βάσει τούς δικούς σας τρόπους, με πεποιθήσεις και απόψεις που είναι μοναδικά δικά σας.

Με την ιδιόμορφη, ευρεία αντίληψη που έχετε σε πολλά θέματα, βοηθάτε τους άλλους προς καλλίτερους δρόμους για το δικό τους μοναδικό σκοπό και προς την σωστή κατεύθυνση για την πνευματική τους έρευνα. Θα μπορούσατε να βοηθήσετε πολλούς ανθρώπους δείχνοντάς τους πως βρούν πνευματική καθοδήγηση, καλλιτερεύοντας την νοητική ή ψυχολογική τους κατανόηση και φέρνοντας υλική βοήθεια στην φυσική έννοια, για παράδειγμα μέσω του επαγγελματικού προσανατολισμού και των εμπορικών συμβουλών.

Οι μεγάλες επεκτατικές επιρροές που κερδίσατε από τις ενδιάμεσες εμπειρίες σας στα βασίλεια του Δία και του Ουρανού έχουν επικοδομητικά αναπτυχθεί στην πνευματική σας ζωή. Η ειδική ευχή που μπορεί να προέρθει από αυτή την ψυχική ανάπτυξη — μέσω της συνεχούς εξάσκησης της θέλησής σας σε αυτή την κατεύθυνση — είναι η πιθανότητα ότι οι μέλλουσες μετενσαρκώσεις δεν θα είναι απαραίτητες για σας.[1135-1, 279-4]

Saturn sextile Neptune

O Κρόνος σε αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα

Γεννηθήκατε την στιγμή που ο Κρόνος (ο πρακτικός πλανήτης των αλλαγών) και ο Ποσειδώνας (ο πνευματικός πλανήτης των ιδανικών, των ονείρων και των οραμάτων) είχαν μια πηγαία γωνία. Αυτή είναι μια από τις τυχερότερες όψεις που μπορεί να έχει κάποιος, γιατί ο Ποσειδώνας ανυψώνει τον Κρόνο στο υψηλότερο, ιδανικότερο επίπεδο.

Επομένως, αυτό σας φέρνει από το καρμικό σας παρελθόν πνευματικό και φιλοσοφικό βάθος με την δυνατότητα να βασιστείτε και να εξασκήσετε την καθοδήγηση των ονείρων και του διαλογισμού σας με πρακτικό τρόπο.

Αλλη τυχερή άποψη αυτής της γωνίας είναι η ευκαιρία για σας να εξερευνήσετε εσωτερικές πνευματικές σφαίρες με επιτυχία και χωρίς κακή τύχη. Κατόπιν, μπορείτε να εκφράσετε τις εμπειρίες σας με πρακτικούς, συγκεκριμένους τρόπους που θα βοηθήσουν τους άλλους στον πνευματικό τους δρόμο.

Με άλλα λόγια, μπορείτε να υπηρετήσετε μοναδικά όσο μπορεί ένας πρακτικός πνευματικός πρωτοπόρος που ονειρεύεται. Αυτές οι εμπειρίες σας στη γη δεν είναι για να αποκτήσετε ούτε δόξα ούτε πλούτο ούτε αναγνώριση ενός καταπληκτικού κατορθώματος, αλλά για να μπορείτε πάντα να διοχετεύετε ευχές και βοήθεια στους άλλους.

Επίσης, τείνετε να είστε υπεύθυνος και να εργάζεσθε σκληρά, με πολύ καλές εμπορικές δυνατότητες, ειδικά στην διοικητική και οργανωτική δουλειά, όπως και στον σχεδιασμό.

Να είστε σίγουρος/η ότι εξισορροπείτε την υπεύθυνη εμπορική πλευρά της ζωής σας με τις ευκαιρίας για ανάπαυση και δημιουργία. Θα πετύχετε καλλίτερα στη δουλειά σας όταν δίνετε χρόνο στον εαυτό σας να αγαπήσει τη φύση — να μυρίσει τα λουλούδια, να ακούσει το κελάηδισμα των πουλιών και να παρακολουθήσει τα ηλιοβασιλέματα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα Ζώδια του Ηλίου και της Σελήνης σας αναλύονται παρακάτω. Καταρχάς θα αναλυθούν με το σύστημα Tροπικός Ζωδιακός. Εάν οι τοποθετήσεις, είναι διαφορετικές στο σύστημα Αστρικός Ζωδιακός, τότε θα αναλυθούν και με αυτό το σύστημα. Επίσης, εάν ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται στο ίδιο Ζώδιο, τότε θα ερμηνευθεί μόνον η θέση του Ηλίου. Επειδή η Θέση της Σελήνης είναι ίδια με του Ηλίου, δεν χρειάζεται ερμηνεία.

Ο Τροπικός Ήλιος

Sun in Taurus

Η επιρροή του Ταύρου τείνει να σας κάνει, κατά κάποιο τρόπο, ισχυρογνώμονα, με ένα ιδιαίτερα συγκεκριμένο τρόπο. Γι’αυτό, οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν πάντα για όλες τις προσπάθειές σας ή για πράγματα που εσείς θεωρείται αληθινά. Αλλά, με τους ανθρώπους που έχετε βαθειά σχέση από προηγούμενες ζωές έχετε μεγάλη υπομονή.

Θυμηθείτε, ότι η επιτυχία ή τα κατορθώματα στην ζωή δεν είναι θέμα μεγάλης δύναμης ή επιρροής. Οπως έχει διδάξει ο Θεός, δεν είναι η δύναμη της θύελας ή του σεισμού ή οι εξωτερικοί μεγάλοι θόρυβοι αλλά είναι η εσωτερική χαμηλή φωνή μας που δημιουργεί τις επιρροές με τις οποίες γίνονται οι κινήσεις των αληθινών μεγάλων δυνάμεων.

Από την παιδική σας ηλικία, είχε μεγάλη σημασία σε σας να βρίσκεσθε έξω έχοντας άμεση επαφή με την φύση περισσότερο από κάθε άλλον. Αυτή η αγάπη στην φύση και του εξωτερικού περιβάλλοντος προέρχεται από μία ή περισσότερες προηγούμενες ζωές σε κτήμα ή κοντά στη φύση. Για αιώνες, στις Μεσογειακές χώρες όπως στην αρχαία Αίγυπτο, Ελλάδα και σε όλες τις Μεσοανατολικές οι άνθρωποι ζούσαν πολύ κοντά στη φύση. Το ίδιο ισχύει και για εκείνους που έζησαν στην προ-Κολομβιανή Αμερική. Και σίγουρα είστε ένας από αυτούς.

Ως εκ τούτου, η γεωργία, το ψάρεμα και το κυνήγι είναι μια από τις ασχολίες σας (ακόμα και ότι έχει σχέση με εργασίες εκτός σπιτιού όπως η κηπουρική, η βαρκάδα και μέσα στο σπίτι με τα λουλούδια και τα φυτά). Επίσης, έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη σε ολοκληρωμένες, φυσικές θεραπευτικές θεωρίες από την μοντέρνα ιατρική που είναι μεν προοδευμένη αλλά συνθετικής τεχνολογίας.

Τώρα, η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που κυριαρχεί ή καλλίτερα συμβολίζει την αίσθηση του ζωδίου του Ταύρου. Βέβαια, η Αφροδίτη συμβολίζει το γυναικείο φύλο. Πριν από αιώνες σε ανατολικούς πολιτισμούς οι γυναίκες ήταν περισσότερο θηλυκές — και τούς έδειχναν περισσότερη εκτίμηση — από ότι σήμερα. Πιθανότατα, μία ή περισσότερες προηγούμενες εμπειρίες σας ήταν στην Ασία σε τόπους όπως η Κίνα.

 

Ο Αστρικός Ήλιος

Sun in Aries

Από τον Κριό υπάρχουν τάσεις όπου συχνά θεωρείστε από τους άλλους ισχυρογνώμων. Επίσης, είναι πολύ δύσκολο να πειστείτε για κάτι που εσείς έχετε κάποια γνώμη από δικές σας εμπειρίες. Αλλά όταν σας πείσουν για κάτι, κατασταλάζετε σε αυτήν την συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Αυτή η τάση προς τον αυτοπεποίθηση και την ισχυρογνωμοσύνη σας προέρχεται από τουλάχιστον μία ζωή στην αρχαία Παλαιστίνη. Πιθανότατα, η σχέση σας με νομάδες φυλών όπως οι Εβραϊκές εκφράζεται στην παρόρμησή σας είτε σαν δυναμικός αλλά κατά κάποιον τρόπο δογματικός αρχηγός, είτε με την τάση να ακολουθήσετε κάποιον με δυνατές αρχηγιές ικανότητες.

Επίσης, το να είστε μέλος μιας μεγάλης οικογένειας διοικούμενος/η από έναν δυνατό αρχηγό (είτε είναι άνδρας, είτε γυναίκα), το να δείχνετε ειδικό θαυμασμό για νικητές, ή το να είστε υποταγμένος/η σε κάποιο άτομο αισθάνοντας ότι έχει εσάς και την ζωή σας υπό την προστασία του είναι χαρακτηριστικές κλίσεις από παρόμοιες εμπειρίες στο παρελθόν.

Βέβαια, ο Αρης είναι ο βασικός πλανήτης που συμβολίζει ή κυριαρχεί στο ζώδιο του Κριού. Αυτό κάνει τον Αρη και τις παρορμήσεις του να παίξουν μεγάλο ρόλο σε αυτή τη ζωή σας. Επομένως, ανάλογα με το αν εξασκείτε την θέλησή σας ή όχι, η αντίδρασή σας σε συγκρουόμενες καταστάσεις που εκφράζεται με ευθύτητα και βία πιθανότατα να δημιουργούνται από τις υποσυνείδητες παρορμήσες σας. Αυτές οι παρορμήσεις προέρχονται από προηγούμενες εμπειρίες στο βασίλειο του Αρη και από μία ή περισσότερες προηγούμενες ζωές στον άγριο, αρχαίο πολιτισμό του Ισραήλ σε γειτονικά με Αραβικούς τόπους.

Επίσης, από τον Αρη, την επιρροή του Κριαριού και μιας προηγούμενης ζωής στην αρχαία Κανά και Παλαιστίνη, μπορεί να μην αισθάνεσθε την ανάγκη για φυσική εξάσκηση, όπως η γυμναστική ή αγωνιστικά αθλήματα. [279-4, 340-15, 1804]@

 

Ο Ήλιος σε Δεκανό του Αστρικού Ζωδιακού
 

Your Sun in Aries Decanates

Ο Αστρικός Ηλιος σας βρίσκεται στο Δεκανό του Κριού και κυβερνάτε από τον Αρη. Ο Αρης, ειδωμένος μέσα από την Καρμική Αστρολογία προδιαθέτει σε μια φύση ενεργητική, εξωστρεφή, γενναία, εμπαθή και ίσως καμμιά φορά επιθετική.

Η ιδιαίτερη επιθυμία και θέλησή σας για καταξίωση και επιβίωση, προέρχεται από εμπειρίες και μνήμες σας από προηγούμενες ζωές, σαν άτομο που έδρασε μέσα σε στρατιωτικό περιβάλλον, κατά την Ελληνορωμαική περίοδο. Πιο πρόσφατα, δηλαδή εντός του περασμένου αιώνα, θα μπορούσατε να ήσαστε Ευρωπαίος ή ειδικά Αγγλος μετανάστης, είτε στην Αποικιακή Ασία, είτε στην Αφρική, είτε στην Αμερική.

Η Τροπική Σελήνη

Moon in Aquarius

Ο Υδροχόος έχει ικανότητες στην εξάσκηση του νοητικού εγώ, και υπάρχει σε σας η τάση να αναλύετε προσεκτικά οποιοδήποτε θέμα, ή να αναλαμβάνετε συμφωνίες με τον υλικό κόσμο. Επίσης, όσο συχνώτερα αναλαμβάνετε τα θέματα όπου πρέπει να έχετε υπόψη σας τους άλλους, θα είναι ακόμα καλλίτερα να εκδηλώσετε ένα αληθινό πνεύμα συνεργασίας.

Ο πλανήτης που κυριαρχεί ή συμβολίζει τον Υδροχόο είναι ο Ουρανός, ο οποίος είναι καθαρά Ατλάντιος πλανήτης. Με άλλα λόγια, ο Ουρανός είναι το πρωταρχικό θέμα του Υδροχόου, και επειδή ο Ουρανός είναι το βασίλειο της Ατλαντικής φύσης, τότε ο Υδροχόος είναι και το ζώδιο που συμβολίζεται από σκέψεις, προσωπικότητες και δραστηριότητες σχετικές με την σειρά των προ-ιστορικών “διαστημικής εποχής” πολιτισμών, γνωστών σαν Ατλαντίδα.

Επομένως έχετε την δυνατότητα ξανά σε αυτή τη ζωή με την έρευνα επιστημονικών και τεχνικών τομέων, όπως οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, η μηχανική, ανακάλυψη και έρευνα αστρολογίας και παραψυχολογίας, διαστημικά ταξίδια και άλλα παρόμοια.

Αλλες παρόμοιες εμπειρίες και ικανότητες για υψηλή τεχνολογία από ηλεκτρονικά στην ιατρική μέχρι επικοινωνίες είναι θέματα για τα οποία δείχνετε ενδιαφέρον και έχετε ικανότητες. Αυτό ισχύει και για πολλές ψυχές που έχουν μετεμψυχωθεί τον εικοστό αιώνα (ειδικά, κατόπιν του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου), με παλαιές αναμνήσεις χιλιετηρίδων μεταξύ του παρόντος και του αρχαίου Ατλάντιου πολιτισμού.

Αλλά, ζήσατε σίγουρα άλλες ζωές στο μεσοδιάστημα. Μπορεί να ήσαστε αστρολόγος ή μάγος στα διαμερίσματα βασιλέων μέχρι αφοσιωμένος πρωτοπόρος στα σύνορα μιας νέας γης. Η ήσασταν από αυτούς που ταξίδεψαν στη θάλασσα για μακρινά λιμάνια στην προσπάθειά τους να εξερευνήσουν χαμένους πολιτισμούς. Σε άλλες ζωές, συμπεριλαμβανομένης και της παρούσης, θα μπορούσατε να θεωρηθείτε ονειροπόλος, ενώ είστε περισσότερο υλιστική ψυχή. [1265-1, 3902-2]

 

Η Αστρική Σελήνη

Moon in Capricorn

Οι επιρροές του Αιγόκερου σας δίνουν την τάση να είστε συγχρόνως υλιστής/ρια ΚΑΙ να ενδιαφέρεσθε σε πνευματικά θέματα.

Για παράδειγμα, κάποτε ίσως ήσασταν ένας από τους ιθαγενείς στην Βόρειο Αμερική, που πολύ πριν οι λευκοί πατήσουν το πόδι τους σε αυτή την ακτή, είχατε αναπτύξει έναν ιδιόμορφα πλούσιο και με νόημα πολιτισμό. Στην πραγματικότητα, πολλά πράγματα που έχουν σχέση με τους Αμερικανούς Ινδιάνους είναι πιθανότατα εσωτερικά ταλέντα σας ή κάτι που έχει μεγάλη σημασία για σας.

Από μία ή περισσότερες ζωές στην Αμερική, έχετε εξελίξει το μυαλό σας ώστε έχετε την ικανότητα να αντιμετωπίζετε τεράστιες αλλαγές στις καταστάστεις της ζωής σας. Επίσης, δείχνετε εκτίμηση στην ισορροπία και την οργανωτικότητα της Μητέρας Φύσης και των δημιουργιών της, όπως και στην φυσική ικανότητα της κίνησης με την ροή της ζωής γύρω σας.

Ενώ έχετε μια δυνατή αίσθηση της ανεξαρτησίας και της προσωπικής ταυτότητάς σας, μπορείτε να καταλάβετε την αναγκαιότητα των ανθρώπων να ζουν και να εργάζονται μαζί σαν κοινωνικά όντα. Επομένως, αναγνωρίζετε και αποδέχεστε την ανάγκη για ομαδική οργάνωση, υπευθυνότητα και σωστές επικοινωνίες.

Η τάξη, η υπευθυνότητα και η οργάνωση, μαζί και οι ικανότητες να αντιμετωπίζετε και να μεγαλώνετε με τις τεράστιες αλλαγές στην ζωή, είναι επιρροές-κλειδιά του Κρόνου, του πλανήτη που κυριαρχεί ή συμβολίζει το ζώδιο του Αιγόκερου.

Τώρα, εξ αιτίας της ανεξαρτησίας σας, της προσγειωμένης συμπεριφοράς σας, που μέρος τους φέρεται από προηγούμενες ζωές όταν η προσωπική έννοια ταυτότητάς σας είναι έντονη, θα αντιμετωπίσετε συγκρούσεις δυνάμεων με τον σύντροφό σας. Αυτή η συμπεριφορά πιθανότατα δημιουργήθηκε σε εποχές με στρατιωτικές εκστρατείες για τα ιδανικά της νίκης και της τιμής, όπως ο Πελοπονησιακός Πόλεμος στην Αρχαία Ελλάδα. [1869-1]

 

Η Σελήνη σε Δεκανό του Αστρικού Ζωδιακού

Your Moon in Capricorn Decanates

Η αστρική σας Σελήνη, βρίσκεται στον Δεκανό του Αιγόκερου που κυβερνάται από τον Κρόνο. Ο Κρόνος, ειδωμένος μέσα από το πρίσμα της Καρμικής Αστρολογίας, είναι η σοβαρότατη σφαίρα επιρροής, όπου μια ψυχή αφιερώνεται για “καθαρισμό” και εξάγνιση. Η πιθανή σας περιπλάνηση μεταξύ των ενσαρκώσεών σας στην σφαίρα επιρροής του Κρόνου, δηλώνει μια σημαντική εμπειρία στους τομείς της αυτοεξάγνισης και της αυτοαλλαγής. Αυτό φέρνει, στην παρούσα σας ζωή μια “καινούργια αρχή”.

Επομένως, οπλισμένοι με αυτοέλεγχο και εξαιρετικές διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για πνευματική εξέλιξη μέσα από τον ώριμο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τις αλλαγές και τις ευθύνες σας. Επίσης, αυτή η τοποθέτηση δείχνει ένα πρώϊμο, πιθανότατα παιδικό θάνατο ή ακόμα και μια αυτοκτονία, σε κάποια από τις προηγούμενες ζωές σας.

 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ


Παράγοντες-πηγές που εξετάζονται προκειμένου να συνταχθεί αυτή η Ανάλυση των Προηγούμενων Ζωών σας.

Η πρώτη πηγή για να συνταχθεί ένα “Past Life Report” είναι, οι πρωτότυπες αναλύσεις του Edgar Cayce πάνω στην “Past Life Astrology”: Ο παράγων ΣΕΛΗΝΗ σπανίως αναφέρεται στις Αναλύσεις γιατί πολύ λίγα ωροσκόπια έχουν απολύτως ακριβή στοιχεία της ώρας γέννησης του ατόμου ώστε να υπολογισθεί η θέση της επακριβώς. (Δεδομένου ότι η ΣΕΛΗΝΗ είναι ένα πολύ γρήγορο ουράνιο σώμα και η ημερήσια κίνησή της περίπου 14 μοίρες). Επίσης, οι αναφορές του ΠΛΟΥΤΩΝΑ και τις επιρροές του είναι ακόμα σπανιώτερες, κυρίως επειδή ανακαλύφθηκε είκοσι χρόνια αργότερα από τις πρώτες Αστρολογικές υπαγορεύσεις τoυ Edgar Cayce, ανέφερε τον πλανήτη Πλούτωνα, πριν την ανακάλυψή του, χρησιμοποιώντας τις “διαισθητικές” ιδιότητές του, αλλά τον ονόμασε Septimus και Vulcan.

Αλλες πηγές που χρησιμοποιήθηκαν σαν βάση, για την “Past Life” ανάλυσή σας, είναι το βιβλίο της Alda Marian Jangle, “Astrological Prayerbook”, του οποίου μικρά αποσπάσματα συμπεριλαμβάνονται κατόπιν της ευγενούς αδείας του εκδότη, κ. Samuel Weiser. Σαν επιπρόσθετη πληροφορία παραθέτονται οι αντίστοιχοι αριθμοί τους από όπου μπορείτε να κάνετε αναφορά στο παραπάνω βιβλίο. Χρησιμοποιήθηκαν, επίσης, οι αναλυτικές εργασίες των κ.κ. Isabel Hickey και Alan Carter.

Ενα άλλο σημαντικό περιεχόμενο αυτής της Ανάλυσης που κρατάτε είναι οι συγκριτικά σπάνιες αναφορές του Edgar Cayce στην ερμηνεία των Ζωδίων του Κύκλου. (Οι περισσότερες αναφορές και η έμφαση που έδωσε αφορούσε σχεδόν εξ ολοκλήρου τους πλανήτες και τις επιρροές τους). Οι τοποθετήσεις και οι αναλύσεις για τις Προηγούμενες Ζωές σας που αφορούν γεωγραφικές, ιστορικές ή πολιτιστικές θέσεις (πχ. υπήρξατε, Ατλάντιος δηλαδή κάτοικος της Ατλαντίδος) ανήκουν μερικά σε πηγή η οποία επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη.

Τέλος, η “Past Life” ανάλυσή σας συμπεριλαμβάνει ερμηνείες του Sideral-Αστρικού ΗΛΙΟΥ και ΣΕΛΗΝΗΣ στους 36 δεκανούς του κύκλου, και βασισμένη πάνω στην αρχή του πλανητικού εξουσιαστή του κάθε δεκανού. (Αυτή η μέθοδος ανάλυσης χρησιμοποιείτε στην Ινδουϊστική-Βεδδική Αστρολογία). Αυτές οι αναλύσεις δεκανών, συγκρίνονται με παράλληλης υφής ανάλυσης δεκανών από τον Edgar Cayce. Αυτή είναι μια δουλειά που έγινε από τον Ry Redd στο βιβλίο του “A New Astrology”. Ο τρόπος προσέγγισης του Edgar Cayce διατίθεται από την “Association for Research and Enlightment (A.R.E.)” που είναι ένας οργανισμός ιδρυθείς από τον ίδιο τον Cayce και ο οποίος διαθέτει βιβλιοθήκη ανοικτή για το κοινό στην Virginian των Η.Π.Α.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments