0 0 votes
Article Rating
Αλλαγή σκηνικού στην καθημερινότητα όλων
Οι κυρίαρχοι σε κάθε επίπεδο προσωπικής ή κοινωνικής ζωής θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν αλλαγές μέσα από νέες ψευτο-κοσμο-θεωρίες δήθεν κατάλληλες για την εποχή μας. Μη … μασάτε!
Αλλαγές σκοπιμότητας θα επέλθουν στις θρησκείες και τις φιλοσοφίες, κρατηθείτε στις κλασσικές!
Οι νομοθεσίες θα γίνουν περισσότερο πιεστικές για τις ελευθερίες μας –δήθεν από ανάγκες των καιρών!
Θα δίνεται υπερβολικά μεγάλη προσοχή στον τύπο και όχι στην ουσία των θεμάτων.
Η κατάσταση θα γίνει παγκοσμίως έκρυθμη από το 2019-2020. Το αποτέλεσμα θα κριθεί από την αντίδραση των λαών!
Η ανώτατες σπουδές θα πιεστούν προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις!
Η εξουσίες θα κρίνονται από τους δικαστές, που θα παίξουν ισχυρότερο ρόλο!
Οι διεθνείς σχέσεις θα τροποποιούνται συνεχώς!
Το δίκαιο θα υπηρετεί πλευρές της βαθειάς εξουσίας όχι της φαινόμενης!
Τα ΜΜΕ θα επιτελούν απόλυτα στόχους των κυριάρχων!
Ας κρατηθούμε στα θεμέλιά μας, θα περάσει και αυτό!

Συστάσεις με βάση το ζώδιο:

Κριοί: Η ζωή και καριέρα σας απαιτεί νέο προγραμματισμό. Μη χάνετε τυπικά προσόντα. Αποφύγετε νομικές διεκδικήσεις και μην απλωθείτε εκεί που δεν πατάνε τα πόδια σας. Ακολουθείτε την αναγκαιότητα και όχι τις επιθυμίες σας. Ένας μελετημένος γάμος θα βοηθήσει πολύ.

Ταύροι: Ασχοληθείτε και διασφαλίστε τα συμφέροντά σας, αν μπορείτε όχι δικαστικά. Σχεδιάστε τις πηγές στήριξης σας σε πρόσωπα και καταστάσεις εκ νέου από μηδενική βάση. Μη ψάχνεστε πολύ για το όποιο μέλλον σας αλλά αντιμετωπίστε αυτό απλά εκ των ενόντων σε καθημερινή βάση. Στηρίξτε τα σχέδιά σας αποκλειστικά στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας.

Δίδυμοι: Πρόσωπα φεύγουν από την ζωή σας, γιατί τελείωσε ο ρόλος τους στη ζωή σας. Μη μείνετε μόνοι αλλά και μην συρθείτε σε όποιες σχέσεις απλά για να μην είστε μόνοι. Κάθε σχέση (ή συνεργασία) απαιτεί προσφορά από την πλευρά σας και πρέπει να την δώσετε. Διαχειριστείτε με σύνεση και συμβουλές ειδικών τις απαιτήσεις των άλλων από εσάς, όσες θεωρείτε βαριές. Μη μπλέξετε με πρόσωπα από τον χώρο της δουλειάς σας.

Καρκίνοι: Κόπωση και απαιτήσεις από δουλειά και καθημερινή ρουτίνα. Διασφαλίστε την υγεία σας με αρκετό ύπνο, καλή διατροφή και ότι άλλο χρειαστεί. Μη σηκώνετε βάρη και επιβαρύνετε την μέση και τα μυοσκελετικά σας. Αποφύγετε τριβές με συναδέλφους. Μην επιτρέψετε παρεμβάσεις τρίτων στη διαχείριση της καθημερινότητας.

Λέοντες: Επιδιώξτε χαρές μέσα από ευσυνείδητη εργασία. Κάντε επάγγελμα το χόμπι σας. Οι γονείς ασχοληθείτε επαρκώς με τις ανάγκες των παιδιών σας, δεν είναι παιχνίδια. Μην πάρετε προσωπικά τις συμπεριφορές συναδέλφων ή πελατών—έχουν πάντα δίκιο.

Παρθένοι: Ανεξάρτητα από την ηλικία σας, τώρα θα διαμορφωθεί η βάση της ζωής σας και σαν τόπος και σαν έμψυχο περιβάλλον. Ίσως απαιτηθούν πολλές μετακομίσεις μέχρι να καταλήξετε κάπου. Πρέπει να μπείτε σε ένα νέο επίπεδο ζωής με βάση του τι σας αρέσει και τι σας ικανοποιεί στη ζωή σας. Μην καταπιέζετε τα παιδιά σας από δικές σας ανασφάλειες. Αποφύγετε την «απρόβλεπτη» τεκνοποίηση.

Ζυγοί: Το δικό σας περιβάλλον σας δεσμεύει σε έκφραση και συμπεριφορά. Ίσως μειωθεί η ελευθερία κινήσεών σας. Οργανώστε χρονικά το πρόγραμμά σας πότε και με ποιους θα συναντάστε. Θα σας κοστίζει η έλλειψη διαθέσιμου χρόνου.

Σκορπιοί: Θα μπείτε σε νέο πρόγραμμα απόκτησης εσόδων. Αξιοποιήστε το γνώριμο περιβάλλον σας προς τούτο. Μην ενοχλείστε από εξυπηρετήσεις συγγενών ή στενών φίλων, θα σας είναι χρήσιμοι. Μην αγωνιάτε για το οικονομικό μέλλον των παιδιών σας, γιατί θα τα κάνετε χειρότερα.

Τοξότες: Θα επιλέξτε την σκληρή δουλειά για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Αλλάξτε περιβάλλον – μετακομίστε μόνο εάν συμφέρει οικονομικά. Τα έσοδά σας και οι ανασφάλειές σας εξαρτώνται από εσάς και μόνο. Δαπανάτε μόνο τα έσοδά σας και όχι όλα, αποφύγετε δάνεια, κάρτες κλ. γιατί στο τέλος θα «κρεμαστείτε» ψυχολογικά.

Αιγόκεροι: Μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδος στη ζωή σας, αφού θα ξεκαθαρίσετε το σύνολο των θεμάτων και θα ετοιμαστείτε για ένα νέο επίπεδο ζωής. Αποφύγετε κάθε παρασκήνιο και επιδιώξτε εμπιστευτικότητα σε κατάλληλα πρόσωπα. Ιδανική περίοδος για συγγραφή, πνευματικό έργο, κλ. Μην αποκαλύπτετε σε κανέναν τίποτα, ούτε στους πολύ δικούς σας. Μάθετε το αρχαίο «λάθε βιώσας» δηλαδή να ζείτε χωρίς να σας παίρνει χαμπάρι κανείς!

Υδροχόοι: Αγχώνεστε για το πώς θα πετύχετε τους στόχους σας και αυτό χειροτερεύει την κατάσταση. Στηριχτείτε σε φίλους εγγυημένης ποιότητας. Σας κουράζει μεν, αλλά πρέπει δε να ανταποκρίνεστε σε κάθε κοινωνική πρόσκληση. Όσοι φίλοι ή στόχοι φύγουν … ξεχάστε τους!

Ιχθείς: Καλή η κοσμάρα σας και οι ευαισθησίες σας, αλλά οι άλλοι θέλουν να είστε παρόντες στον τόπο και την ώρα που πρέπει. Θα πετύχετε πολλά με σοβαρή εργασία και προσφορά προς άτομα που μπορούν να παίξουν θετικό ρόλο στη ζωή σας. Μην αποποιείστε τις ευθύνες σας και δείτε αυτές όπως και οι άλλοι τις βλέπουν Επιδιώξτε να αποκτήσετε τυπικά προσόντα κατάλληλα για την καριέρα σας.

 

Χρήστος Ντούβλης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments