5 1 vote
Article Rating

Αναζήτηση των ευνοϊκών ημερών. Καθορισμός της πιο ευνοϊκής μέρας για μια ορισμένη δραστηριότητα.
Ευνοϊκές 1, 3, 5, 7, 9 τάσεις ανόδου
Δυσμενείς 2, 4, 6, 8 τάσεις καθόδου

Εισαγωγή
Πέρα από την αναζήτηση της περισσότερο ή λιγότερο ευνοϊκής μέρας στην αριθμολογική σειρά από 1 έως 9, μπορεί να προκύψει η ανάγκη επακριβούς καθορισμού μιας μέρας που θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για μια ειδική δραστηριότητα κι απέναντι σ’ ένα ορισμένο άτομο.
Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε πως ένα άτομο που κυριαρχείται από την επικρατέστερη επιρροή του 8 (επιρροή που ρυθμίζει προπάντων τις οικονομικές υποθέσεις) θέλει να ξέρει ποια θα είναι γι’ αυτό, στον κύκλο των εννέα ημερών, η πιο ευνοϊκή ημερομηνία για μια συνάντηση για δουλειές. Ή, αν το ραντεβού έχει ήδη οριστεί για μια ορισμένη ημερομηνία και δε μπορεί ν’ αλλάξει, θέλει να ξέρει αν θ’ αντιμετωπίσει μια δύσκολη δοσοληψία ή αν, αντίθετα, τα πράγματα θα εξελιχθούν ομαλά.
Για έναν τέτοιο καθορισμό, πρέπει να εξετάσουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια το ενδιαφερόμενο πρόσωπο. Γι’ αυτό, όταν κάνουμε την αριθμολογική εξέταση, θα πάρουμε τους δυο βασικούς του αριθμούς: τον ονομαστικό αριθμό, και τον αριθμό του πεπρωμένου, σε αντιστοιχία με την ημερομηνία που θέλουμε να εξετάσουμε. Η απάντηση θα μας πει αν αυτή ειδικά η μέρα θα είναι, γι’ αυτό ειδικά το άτομο, ευνοϊκή η δυσμενής σχετικά μ’ έναν ορισμένο τύπο δραστηριότητας.

Αναζήτηση των ευνοϊκών ημερών

Ας υποθέσουμε, π.χ., ότι θέλετε να ξέρετε αν η 16η Νοεμβρίου 1977 θα είναι για σας μια τυχερή μέρα ή όχι.
Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να υπολογίσουμε τον αριθμό που συνδέεται μ’ αυτή την ημερομηνία. Έχουμε:
1+6+1+1+1+9+7+7 = 33 = 3+3 = 6
Σ’ αυτόν τον αριθμό θα προστεθεί ο ονομαστικός σας αριθμός (ας πούμε 8) κι ο αριθμός του πεπρωμένου σας (ας πούμε 5). Θα έχουμε:
6+8+5 = 19 = 1+9 = 10 = 1+0 = 1
Το 1 είναι λοιπόν ο αριθμός που εκφράζει για σας (και μόνο για σας) το νόημα της ημερομηνίας 16 Νοεμβρίου 1977. Για να ξέρετε αν θα είναι γενικά τυχερή ή άτυχη σχετικά μ’ αυτό που πρέπει να επιχειρήσετε, χρειάζεται να συμβουλευτείτε τον παρακάτω κατάλογο.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑ
Είναι ο αριθμός της άμεσης δράσης. Συνεπώς προκύπτει ευνοϊκός για να τακτοποιήσετε τα προβλήματα που έχουν μείνει από κάμποσο καιρό εκκρεμή, ή ν’ αντιμετωπίσετε ζητήματα που απαιτούν γρήγορη λύση.
Το 1 εκφράζει πρακτική αντίληψη, άρα είναι ευνοϊκό για το ξεκίνημα νέων συγκεκριμένων επιχειρήσεων, ή για την επιδίωξη προόδου στην καριέρα, αύξηση μισθού, εμπορικά κέρδη, και γενικά πράγματα που έχουν αποτελέσματα άμεσα και πρακτικά.
Θέματα νομικά, συμβόλαια, συναλλαγές, κι αντίστοιχα προβλήματα θα μπορέσουν να τακτοποιηθούν ευνοϊκά σε μια ημερομηνία 1, υπό τον όρο ότι πρόκειται για δοσοληψίες που απαιτούν συμφωνίες γρήγορες κι ακριβείς. Πράγματι, ο αριθμός 1 είναι σε δυσαρμονία με κάθε τι που είναι άστατο και φευγαλέο.
Τελικό συμπέρασμα: Συγκεκριμένες ευκαιρίες.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΥΟ
Είναι μια ημερομηνία κατάλληλη για να ζυγίσετε τα προβλήματα, να εξετάσετε τα υπέρ και τα κατά, να διατυπώσετε σχέδια και να πάρετε αποφάσεις που δεν απαιτούν άμεση δράση.
Με το 2 σχετίζονται επιρροές όχι πάντα θετικές, γι’ αυτό είναι καλύτερο ν’ αναβάλετε για μια άλλη μέρα τις λήξεις προθεσμιών και τις σημαντικές ενέργειες. Αντίθετα, η ημερομηνία αυτή είναι ευνοϊκή για τις μεσολαβήσεις, τις διαιτησίες, την αναζήτηση συμβιβασμών για λογαριασμό τρίτων.
Τελικό συμπέρασμα: Διατυπώνετε σχέδια και μην ενεργείτε για τον εαυτό σας.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΡΙΑ
Είναι η ευνοϊκή για την τακτοποίηση λεπτών ζητημάτων, που πρέπει να λυθούν σε μια ατμόσφαιρα ομόνοιας. Μπορούν επίσης ν’ αρχίσουν επιχειρήσεις για τις οποίες είναι καθοριστική η προσφορά και η συνεργασία άλλων ατόμων.
Αν πρέπει να δημιουργήσετε για τον εαυτό σας ή για άλλους μια ευκαιρία διακοπών, σκόπιμο είναι να την ορίσετε γι’ αυτή την ημερομηνία, που εξάλλου ευνοεί τις συναντήσεις σας μ’ όσους έχουν για σκοπό τις διασκεδαστικές δραστηριότητες.
Πάντως δεν είναι ημερομηνία που θα την αφοσιώνατε σ’ ένα μεμονωμένο πρόβλημα, γιατί αυτό θα ήταν αντίθετο με την πολλαπλότητα των βασικών επιρροών της.
Τελικό συμπέρασμα: Λύσεις θετικές.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ
Αυτή η ημερομηνία είναι αντίθετη για το ξεκίνημα σημαντικών επιχειρήσεων και δεν είναι ευνοϊκή για τις διαπραγματεύσεις και τα οικονομικά τολμήματα, καθώς και για το παιχνίδι.
Επίσης, είναι αντίθετη για τις γιορτές, τις διακοπές, τις διασκεδάσεις: καλύτερα αφήστε γι’ άλλη μέρα περιπάτους και εκδρομές για διασκέδαση, κ.λπ.Αντίθετα, ευνοούνται οι δραστηριότητες που απαιτούν έντονη επιμέλεια για όλη τους τη διάρκεια, ή η αντιμετώπιση δυσάρεστων προβλημάτων.
Τελικό συμπέρασμα: Φρόνηση και συγκέντρωση.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΝΤΕ
Είναι η καλύτερη ημερομηνία για ν’ αρχίσετε ταξίδια, να μετακομίσετε, ν’ αλλάξετε προοπτικές, ν’ αρχίσετε νέα προγράμματα.
Αντίθετα, είναι δυσμενής για να κόψετε παλιούς δεσμούς, να δώσετε τέλος σε πράγματα που εκκρεμούν από καιρό, ν’ απολύσετε υπαλλήλους κ.λπ.
Αν έχετε την πρόθεση να κάνετε απρόοπτες επισκέψεις, είναι η κατάλληλη ημερομηνία. Αυτό ισχύει και για όλα όσα είναι πρωτότυπα η έξω απ’ το συνηθισμένο. Η ημερομηνία 5 είναι η καλύτερη για να ξεκινήσετε σχέδια τολμηρά ή αμφίβολα. Τις “κανονικές” δραστηριότητες καλύτερα αφήστε για μια άλλη μέρα.
Τελικό συμπέρασμα: Αλλαγές και πρωτοτυπία.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΙ
Αποφύγετε απόλυτα τη δημιουργία αντιθέσεων. Δεν είναι κατάλληλη ημερομηνία για ν’ ανοίξετε συγκρούσεις, για ν’ αρχίσετε μια δικαστική υπόθεση, μια πολεμική ή μια αντιδικία γιατί όλα αυτά θα ξεσπούσαν σε βάρος σας.
Αντίθετα, ευνοούνται τα σχέδια και οι πρωτοβουλίες που φέρνουν αρμονία στους άλλους και στον εαυτό σας, οι ευκαιρίες κοινωνικών συναντήσεων και πνευματικής καλλιέργειας.
Είναι η καλύτερη ημερομηνία για να ορίσετε ένα τέρμα σε ζητήματα μακροχρόνια και περίπλοκα, που έχουν μείνει εκκρεμή για πολύ καιρό.
Τελικό συμπέρασμα: Αρμονία και ολοκλήρωση.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΤΑ
Ευνοϊκή ημερομηνία για να εμβαθύνετε ζητήματα που έχουν ήδη αρχίσει, αλλά που απαιτούν κι άλλη δουλειά πριν μπορέσουν να πάρουν τέλος. Γι’ αυτό, αν ζητάτε συμβουλές, γνώμες ειδικών, συμβούλια, καθορίστε τις συναντήσεις για μια ημερομηνία 7.
Αν πρέπει ν’ ασχοληθείτε με προβλήματα πνευματικής φύσεως, να κάνετε δημιουργικές προσπάθειες, αν έχετε ανάγκη να μελετήσετε θεμελιώδη ζητήματα, κάντε το σ’ αυτή την ημερομηνία για να βρεθείτε στις καλύτερες διανοητικές συνθήκες. Αποφύγετε τις δραστηριότητες που απαιτούν γρήγορα ανακλαστικά και ταχύτητα στην εκτέλεση.
Τελικό συμπέρασμα: Εμβάθυνση και διαλογισμός.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΧΤΩ
Είναι η πιο ευνοϊκή ημερομηνία για να λύσετε τα πράγματι σημαντικά ζητήματα, να πάρετε τις καίριες αποφάσεις, ν’ αρχίσετε τις μεγάλες δουλειές.
Οι συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα καλό είναι να καθορίζονται για μια ημερομηνία 8, καθώς και η υπογραφή μακροπρόθεσμων υποχρεώσεων ή σημαντικής βαρύτητας για το μέλλον σας.
Η λύση των πιο πολύπλοκων προβλημάτων, που συνεπάγονται τον μεγαλύτερο αριθμό ατόμων η διαφορετικών συμφερόντων, θα είναι πιο εύκολη αν γίνει σ’ αυτή την ημερομηνία.
Τελικό συμπέρασμα: Επιχειρήσεις μεγάλες και δύσκολες.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΝΕΑ
Για όποιον ζητά την επιτυχία προβάλλοντας τον εαυτό του, αυτή είναι η καλύτερη ημερομηνία. Πρέπει π.χ. να την διαλέγουν οι ηθοποιοί για να ντεμπουτάρουν, οι ζωγράφοι για ν’ αρχίσουν μια έκθεση, οι πολιτικοί για να κάνουν σημαντικές αρχαιρεσίες, κ.λπ.
Αν πρέπει να διατυπώσετε σχέδια πολύ μεγάλης έκτασης, να προγραμματίσετε ενέργειες μεγάλες και πολύπλοκες, η ημερομηνία 9 είναι η καλύτερη. Αντίστοιχα, αν πρέπει ν’ αναλάβετε σοβαρές ευθύνες μπροστά σε άλλους, προπάντων αν είναι πολλοί, ανακοινώστε επίσημα το γεγονός σ’ αυτή την ημερομηνία.
Τελικό συμπέρασμα: Μεγάλα σχέδια, ευθύνες.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments