0 0 votes
Article Rating

Οι κρύσταλλοι πάντα μάγευαν τον άνθρωπο από την αρχαία εποχή. Τα χρώματα και τα σχήματα τον έκαναν να τους ξεχωρίζει. Καθώς μέσα τους κρύβουν τις δυνάμεις της Δημιουργίας και ασκούν γοητεία, χρησιμοποιήθηκαν από μάντεις και αλχημιστές στις μεταφυσικές τους εργασίες κι έρευνες.
Σήμερα, η κρυστάλλινη σφαίρα, είναι κάτι που έχουμε στο νου, ότι συνοδεύει μάντεις να τη συμβουλεύονται για να αποκαλύψουν μυστικά από το μέλλον.

Μερικές σφαίρες κρυστάλλου είναι ευκρινείς στην όψη και σαφείς – ενώ άλλες επιτρέπουν στους θεατές να δουν τα πράγματα στα χρώματα του φάσματος- (δηλαδή στα χρώματα του ουράνιου τόξου). Ένας κρύσταλλος που επιλέγεται εξαρτάται από τη συχνότητα της χρήσης του, αλλά κι από το ενδιαφέρον του χρήστη. Όπως με οποιοδήποτε κρύσταλλο – όσο μεγαλύτερη είναι η σφαίρα του κρυστάλλου – τόσο ισχυρότερες οι ενέργειες. Μια μεγαλύτερη σφαίρα κρυστάλλου θα δώσει επίσης μια μεγαλύτερη περιοχή στην οποία ο θεατής μπορεί να παρατηρήσει οτιδήποτε πρέπει να δει.

Επιλογή
Όπως με όλα τα κρύσταλλα που μπαίνουν στη ζωή μας – οι σφαίρες κρυστάλλου φαίνονται ακριβώς “να καλούν εμάς”. Στεκόμαστε μπροστά σε μία συλλογή κρυστάλλων και κάποιο νοιώθουμε πως ξεχωρίζει.Υπάρχει κάτι στη συχνότητα του κρυστάλλου που επιλέξαμε – ή αυτός μας επιλέγει! Αυτό το κάτι, δηλώνει πως μας είναι απαραίτητος για να ενισχύσουμε τη δόνησή μας σε ένα πιο υψηλό επίπεδο – έτσι ώστε να έχουμε πρόσβαση στις πληροφορίες ευκολότερα.
Θυμηθείτε ότι όλα τα κρύσταλλα είναι ενεργειακοί ενισχυτές – και είναι καλά για την επικοινωνία κάθε μορφής.
Όταν ένας ψυχικός επιλέγει μια σφαίρα κρυστάλλου – δεν είναι κανένας διαφορετικός κρύσταλλος. Είναι αυτό το κρύσταλλο που κάνει για τον ψυχικό και του είναι σημαντικό. Έτσι, δεν σημαίνει πως πρέπει να πάρετε το ίδιο. Θα βρείτε το δικό σας.

Όταν επιλέξουμε τη σφαίρα κρυστάλλου – την παίρνουμε σπίτι και τη καθαρίζουμε. Χρησιμοποιούμε ήπιο σαπούνι και νερό τρεχούμενο. Την τοποθετούμε έπειτα στο φως του ήλιου και στο σεληνόφωτο για να ενεργοποιηθεί. Άλλοι απλώς μετά το πλύσιμο, την τοποθετούν στον ήλιο και στον αέρα.

Ανάγνωση σφαιρών κρυστάλλου
Για να αρχίσει μια σφαίρα κρυστάλλου που δίνει πληροφορίες καλό είναι να:
τοποθετήσετε τη σφαίρα κρυστάλλου σε μια θέση σταθερή
την τοποθετήσετε σε έναν πίνακα ή τραπέζι – με συνήθως σκοτεινή επιφάνεια
την κρατήσετε στα χέρια σας
την αγγίζει κι ο ενδιαφερόμενος που συμβουλεύετε.
να είστε χαλαροί και ήρεμοι, συγκεντρωμένοι και οι δύο

Αν κοιτάξουμε σε μια διαυγή σφαίρα κρυστάλλου ανοίγει το “τρίτο μάτι ” και επιτρέπει στον ψυχικό να δει τις εικόνες πρώτα που εμφανίζονται φυσικές – στη συνέχεια, άλλα στοιχεία που είναι μη φυσικά. Ο ψυχικός μπορεί και βλέπει πέρα από τα “οπτικά μάτια.” Αν κουραστούμε, χαλαρώνουμε λίγο και συνεχίζουμε.
Οι εικόνες με τη σφαίρα κρυστάλλου μπορούν να είναι στάσιμες ή να κινηθούν γύρω σαν να βλέπουμε μέσα σε μια οθόνη. Με πρακτική και ανάπαυλα κατά διαστήματα, θα το πετύχουμε.
Όταν δύο άνθρωποι μπορούν να κοιτάξουν στη σφαίρα κρυστάλλου συγχρόνως – συνήθως βλέπουν διαφορετικά πράγματα και λαμβάνουν διαφορετικά μηνύματα.

Η ανάγνωση σφαιρών κρυστάλλου συνδέεται με την μαντεία.
Η μαντεία ή πρόγνωση των απόμακρων ή μελλοντικών γεγονότων, των βασισμένων στα οράματα που φαίνονται στη σφαίρα. Μοιάζει με την πρόρρηση που είχαμε σε κάποιου μάντεις βασισμένους σε μια ανάλυση των αντανακλάσεων στο νερό, στο γυαλισμένο μέταλλο, ή στους πολύτιμους λίθους. Η τέχνη αυτή ασκήθηκε από τους πρώτους ανθρώπους, οι οποίοι ερμήνευσαν πιθανώς αυτά τα φαινόμενα ως όραμα του κόσμου πνευμάτων. Η μαντική αυτή τέχνη καταδικάστηκε από τη μεσαιωνική χριστιανική εκκλησία ως εργασία του διαβόλου, αλλά διώχθηκε όπως κι άλλες τέχνες παράλληλες κατά περιόδους και σε άλλες περιόδους και σε άλλες περιοχές.

Η μελέτη της κρυστάλλινης σφαίρας, ήταν ένα δημοφιλές χόμπι στη βικτοριανή εποχή, μαζί με τη χειρομαντία και την αστρολογία. Αμέσως πριν από την εμφάνιση ενός οράματος (που μπορεί να είναι ρεαλιστικό ή ένας μόνο στρόβιλος), η σφαίρα λέγεται πως έχει υδρονέφωση πάνω της.

Ερμηνείες των εικόνων
Η ερμηνεία του τι βλέπουμε στη σφαίρα, είναι αντίστοιχη της ερμηνείας άλλων μαντικών μεθόδων. Χρωματίζει σύμβολα και κάθε εικόνα έχει τη σημασία της, ενώ πρέπει να είναι βασισμένη στο ερώτημα ή στον ενδιαφερόμενο.
Οι μορφές μπορούν να είναι αναγνωρίσιμες ή μπορούν να είναι τα αρχέτυπα κάτι που συνδέεται με το πρόσωπο διαβάζουμε.
Όσο μεγαλύτερη η εικόνα εμφανίζεται στη σφαίρα κρυστάλλου – τόσο πιο κοντινή είναι η χρονική γραμμή και τόσο σημαντικότερες οι πληροφορίες.
Όλα που φαίνονται ή που ακούονται πρέπει να καταγραφούν – σε χαρτί ή από ένα κασετόφωνο.
Οι εικόνες είναι στάσιμες ή μπορούν να εμφανιστούν να κινούνται. Μπορούν να κινηθούν γύρω από το κρύσταλλο σαν να παρουσιάζουν μια σκηνή.
Μπορούν να φανούν επίπεδες – δισδιάστατες- ή να είναι ολογραφικές.

Εάν συνδέεστε με μια σφαίρα κρυστάλλου… πάρτε την σπίτι!

Εάν δεν μπορείτε “να δείτε” τίποτα στην αρχή -να είναι υπομονετικοί- συνεχίστε. Με πίστη και ηρεμία θα πετύχετε την επαφή. Αν όχι, τουλάχιστον θα φέρει θετικές επιρροές στις ενέργειες στο δωμάτιο στο οποίο τοποθετείται. Η σφαίρα κρυστάλλου είναι επίσης η σφαίρα στην ιερή γεωμετρία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments