0 0 votes
Article Rating

Τον Μάρτιο λέμε “αντίο” στο χειμώνα, μπαίνουμε και επίσημα στην άνοιξη η οποία αρχίζει με την εαρινή ισημερία στις 20 Μαρτίου, ένα πολύ σημαντικό γεγονός. Μέσα στον Μάρτιο επίσης, θα γίνουν οι δύο από τις πέντε εκλείψεις του έτους. Η 3η έκλειψη θα γίνει τον Αύγουστο και οι υπόλοιπες τον Σεπτέμβριο του 2016.

Στις 9 Μαρτίου 2016 και ώρα 3:54:25 πμ. θα γίνει η έκλειψη Ηλίου, στην 18ο:55’ μοίρα των Ιχθύων, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των μεταβλητών ζωδίων (Ιχθείς, Παρθένους, Δίδυμους και Τοξότες) οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 9η Μαρτίου, Σεπτεμβρίου, Ιουνίου, Δεκεμβρίου. Με κάθε έκλειψη κάτι εκλείπει για να γεννηθεί κάτι καινούργιο, έτσι και σ’ αυτή την έκλειψη οι εκπρόσωποι των Ιχθύων (και δευτερευόντως των υπόλοιπων μεταβλητών ή όσων έχουν πλανήτες κοντά στις μοίρες της έκλειψης) θα κληθούν να τελειώσουν με το παρελθόν και να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο. Γι αυτό ας κλείσουμε τους ¨λογαριασμούς¨ μας με τον πόνο, την θλίψη, τις ταλαιπωρίες, τις ανασφάλειες και τις αδυναμίες μας κι ας ξεκινήσουμε μια καινούργια ζωή με δυναμισμό και αγάπη για τη ζωή.

Ας μην χαρίζουμε ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στους δυνατούς με την υπερβολική υποχωρητικότητα, τα λάθη και τις αδυναμίες μας για να χρησιμοποιήσουν αυτή την δύναμη σε βάρος μας. Η υπερβολική εμπιστοσύνη σε κάποιους οι οποίοι δεν την αξίζουν θα μας κοστίσει ακριβά. Καιρός να απεξαρτηθούμε από τοξικούς ανθρώπους και συνήθειες, να εκριζώσουμε από μέσα μας (με όποιο τρόπο θεωρεί ο καθένας κατάλληλο) αρνητικά συναισθήματα και να είμαστε έντιμοι και ειλικρινείς με τους ανθρώπους. Ας χρησιμοποιήσουμε την δυναμική της έκλειψης σε δημιουργικές δραστηριότητες, όπως είναι οι τέχνες (μουσική, ζωγραφική, χορός κλπ), η χημεία, τα θαλασσινά ταξίδια, τα σπορ κλπ. Δεν είναι καιρός για καινούργια λάθη γιατί τα λάθη πληρώνονται.

Στις 23 Μαρτίου 2016 και ώρα 2:00:46 μμ. γίνεται η έκλειψη της Σελήνης, στην 3ο:17’ μοίρα του Ζυγού, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των παρορμητικών ζωδίων (Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους) οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 23η Σεπτεμβρίου, Μαρτίου, Ιουνίου και Δεκεμβρίου. Την περίοδο αυτή η αρμονία στις κοινωνικές, επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις, διαταράσσεται. Όταν οι σχέσεις αυτές έχουν ήδη ολοκληρώσει τον κύκλο τους και δεν υπάρχει ένα ισχυρό υπόβαθρο που να τις συγκρατεί, θα τελειώσουν και καινούργιες θα δημιουργηθούν. Το θάρρος, η αποφασιστικότητα και η ειλικρίνεια είναι έντονη, έτσι οι αλήθειες λέγονται ωμές, οι λέξεις φεύγουν σαν σφαίρες κάτι που μπορεί να μην είναι τόσο καλό για τις σχέσεις οι οποίες δεν τα αντέχουν αυτά. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί η απογοήτευση να είναι βαθιά αλλά σε κάποιες άλλες μπορεί να είναι επιλογή η μοναξιά. Η υπερβολική καλοσύνη και συμπάθεια για ανθρώπους που μπορεί να μην την αξίζουν, θα φέρει αργότερα μια ανώμαλη προσγείωση στην πραγματικότητα.

Ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθείς στις 5 Μαρτίου, oι Ιχθείς είναι ζώδιο συναισθηματικό και δεκτικό έτσι τα εξωτερικά ερεθίσματα φτάνουν στο μυαλό του ανθρώπου ισχυρά. Η μεταβλητότητα του ζωδίου, τον βοηθούν να ελιχθεί βρίσκοντας διάφορους τρόπους επικοινωνίας. Εντυπωσιάζεται εύκολα ή υποφέρει, γι αυτά που ακούει ή βλέπει και όταν δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, κλείνεται στον εαυτό του. Ο Ερμής στους Ιχθείς γίνεται αδέξιος, μπερδεμένος και αφηρημένος στις καθημερινές του δραστηριότητες για τις οποίες είναι φτιαγμένος αλλά είναι περίφημος για θεωρητική ή αφηρημένη σκέψη. Ένα από τα προτερήματα αυτού του Ερμή είναι η πλούσια φαντασία η οποία κάνει τον συγγραφέα, τον φιλόσοφο, την ποιητή, τον μουσικό και γενικά τον καλλιτέχνη. Στην αρνητική του εκδήλωση όμως, κάνει τον άνθρωπο απατεώνα ή εθισμένο σε κακές συνήθειες και γενικά τον επιρρεπή σε λάθη και παρανομίες.

Ο Άρης θα μπει στον Τοξότη στις 6 Μαρτίου, ο Άρης στον Τοξότη ωθεί τον άνθρωπο στην περιπέτεια και θα κάνει το παν για να κερδίσει εμπειρίες. Γίνεται ανήσυχος και θα γυρέψει να μάθει την αλήθεια της ζωής, θα ταξιδέψει για να γνωρίσει άλλους πολιτισμούς και θα πέσει στη φωτιά αν χρειαστεί, χωρίς να σκεφτεί τον εαυτό του, για να σώσει κάποιον που κινδυνεύει. Είναι ο Άρης του ήρωα, που γίνεται ήρωας γιατί, την κατάλληλη στιγμή θα βρεθεί στην κατάλληλη θέση και θα θυσιάσει ακόμα και την ζωή του για να κάνει μια μεγάλη πράξη χωρίς να έχει χρόνο για να σκεφτεί το δικό του συμφέρον.

Η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθείς στις 12 Μαρτίου, Η απρόσωπη, ανεξάρτητη και απελευθερωμένη Αφροδίτη του Υδροχόου μπαίνοντας στο ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο βρίσκεται σε έξαρση γίνεται γλυκιά και τρυφερή. Ξέρει πως θα αποκτήσει την αρμονία και την ευτυχία, αφού ενδιαφέρεται περισσότερο για αυτό που δίνει και όχι γι αυτό που παίρνει. Η ανταμοιβή βρίσκεται στη χαρά της προσφοράς.

Ο Ερμής αλλάζει πάλι ζώδιο και μπαίνει στον Κριό στις 22 Μαρτίου, Ο Ερμής στον Κριό γίνεται εγωκεντρικός και υποκειμενικός στον τρόπο που λειτουργεί. Η ανυπομονησία, η ισχυρογνωμοσύνη, ο ενθουσιασμός και ο υποκειμενισμός του Κριού κάνουν τον Ερμή νευρικό, βιαστικό, σπασμωδικό και κάποιες φορές απρόσεκτο και ευέξαπτο. Ο Ερμής στον Κριό αυτή την περίοδο κάνει τους ανθρώπους να σκέφτονται υποκειμενικά, να κρίνουν τους άλλους και τον εαυτό τους και να βλέπουν τα πράγματα όπως θέλουν να τα βλέπουν, ανάλογα με την διάθεση τους. Έτσι μπορεί να αντιδράσουν λανθασμένα. Είναι απότομοι στον τρόπο επικοινωνίας, απρόσεκτοι στις κρίσεις και στις λέξεις τις οποίες χρησιμοποιούν αλλά και επιπόλαιοι στον τρόπο που λένε την αλήθεια χωρίς να νοιάζονται για το αποτέλεσμα που θα φέρει αυτή η αλήθεια.

Τι θα φέρει ο Μάρτιος στα ζώδια

Κριός

Πολύ καλή περίοδος για να αποσυρθείτε στον χώρο σας, να μείνετε λίγο μόνοι, να ξεκουραστείτε, να διαβάσετε ένα βιβλίο και να σκεφτείτε, δηλαδή να ασχοληθείτε λίγο με τις προσωπικές ανάγκες. Είναι μια καλή ευκαιρία για να αφιερώσετε χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους οι οποίοι έχουν ανάγκη από την φροντίδα και την βοήθεια σας. Εργασιακά θέματα μπορεί να σας προβληματίσουν αλλά μην απογοητεύεστε, είστε δυναμικοί και εργατικοί άνθρωποι και δεν σας λείπει το θάρρος να ρισκάρετε για καινούργια πράγματα στο μέλλον. Μετά τις 23 Μαρτίου η αυτοπεποίθηση σας θα τονωθεί ιδιαίτερα και θα αρχίσετε να κάνετε καινούργια σχέδια για την ζωή σας. Προσωπικές σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες οι οποίες έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους θα τελειώσουν και θα ¨ανοίξετε πανιά¨ για καινούργια πράγματα. Στην κριτική είστε αρκετά εύθικτοι τώρα και δικαιολογημένα γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι να ειπωθεί η αλήθεια, χωρίς να προσβάλει.

Ταύρος

Αυτό τον μήνα αυξάνεται η κοινωνικότητα και η διαίσθηση σας. Ευαισθητοποιήστε περισσότερο για τις δυσχέρειες, την φτώχεια και τον πόνο των ανθρώπων που υπάρχουν γύρω σας. Ονειρεύεστε έναν καλύτερο μέλλον όχι μόνο για σας αλλά για όλο τον κόσμο. Το όνειρο αυτό, μπορεί να σας ωθήσει να ενταχθείτε σε ομάδες αλληλοβοήθειας, εξυπηρετώντας κοινωνικούς σκοπούς. Επίσης θα πρέπει να παραμείνετε ειλικρινείς και έντιμοι με τους φίλους σας. Χρειάζεται όμως μέτρο σ’ αυτό που προσφέρετε και σ’ αυτό που παίρνετε από τις φιλικές σας σχέσεις. Αν κάποιο φιλικό άτομο προδώσει την εμπιστοσύνη και φιλία σας είναι σίγουρο ότι θα τελειώσει αυτή η σχέση. Μετά τις 23 Μαρτίου αισθάνεστε κουρασμένοι και οι σχέσεις με τους ανθρώπους που συνδιαλέγεστε επαγγελματικά διαταράσσονται. Θα ανακαλύψετε ότι κάποιοι κάνουν κακοπροαίρετη κριτική σε βάρος σας πίσω από την πλάτη σας. Χρειάζεται ψυχραιμία και μία ήρεμη και λογική προσέγγιση των προβλημάτων σας.

Δίδυμοι

Μην αφήνετε τις δυσκολίες αυτής της περιόδου να σας αποπροσανατολίζουν και να σας απογοητεύουν. Η απαισιοδοξία σας βέβαια μπορεί να προέρχεται από κάποιες ήττες που τις θεωρείτε προσωπικές στην επαγγελματική ή την κοινωνική σας ζωή όπου η εξαπάτηση, η διάψευση και η αδικία κυριαρχούν. Εργαστείτε για το κοινό καλό, μην προσπαθήσετε να εκμεταλλευτείτε κανένα, προχωρήστε με την συνείδηση σας καθαρή, αποφύγετε τις προκλήσεις από μη ¨καθαρούς¨ ανθρώπους και όλα θα πάνε τέλεια. Μετά τις 23 Μαρτίου, κρίνεται ο τρόπος με τον οποίο θα χειριστείτε τα ερωτικά ζητήματα. Αν η σχέση σας έχει βαλτώσει και δεν είναι δυνατή, τότε θα τελειώσει και μία καινούργια θα ξεκινήσει. Αισθάνεστε ότι πρέπει να κρατήσετε μια ισορροπία ανάμεσα στην ερωτική σας ζωή και στις φιλικές σας παρέες έτσι ώστε να μην παραμελήσετε ούτε τους φίλους αλλά ούτε να απέχετε απ’ το ερωτικό παιχνίδι και συγχρόνως να μην αποκλίνετε από τους στόχους σας.

Καρκίνος

Την περίοδο αυτή νομικά θέματα μπορούν να ολοκληρωθούν και να πάψουν να σας απασχολούν. Προσοχή όμως, μην δημιουργήσετε καινούργιες νομικές εκκρεμότητες διότι δεν θα σας βγει σε καλό. Είναι επίσης πιθανό να τελειώσουν τα βάσανα σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με παρεξηγήσεις και ταλαιπωρίες οι οποίες προέρχονται από συγγενικά εξ αγχιστείας πρόσωπα. Όσοι από σας θα χρειαστεί να δώσετε εξετάσεις σε κάποια σχολή ή ξένη γλώσσα να είστε συγκεντρωμένοι και καλά διαβασμένοι γιατί το ¨σκονάκι¨ και η τύχη δεν βοηθά. Εντιμότητα και ειλικρίνεια είναι αυτό που ζητά η περίοδος αυτή σε οποιαδήποτε συναλλαγή με άλλους ανθρώπους ώστε να αποφευχθούν οι διάφορες παγίδες και τα μπλεξίματα. Μετά τις 23 Μαρτίου τα οικογενειακά προβλήματα ή οι παρεξηγήσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας, θα μπορούσαν, με ένα πολύ έξυπνο χειρισμό, να τελειώσουν και να βελτιωθούν οι σχέσεις σας. Μπορεί να χρειαστεί να ειπωθούν ανοιχτά οι αλήθειες για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Λέων

Προβληματίζεστε έντονα αυτή την περίοδο με τα οικονομικά θέματα τα οποία έχουν σχέση με αποζημιώσεις, τράπεζες, εφορίες ή απλήρωτους λογαριασμούς. Υπάρχουν αρκετές οικονομικές υποχρεώσεις να εκτελεστούν και έτσι αναρωτιέστε αν θα καταφέρετε να τις οργανώσετε με τέτοιο τρόπο, ώστε όλα να μπουν στη σωστή τους σειρά χωρίς να παραλείψετε και χωρίς να ξεχαστεί κάτι και βρεθείτε εκτεθειμένοι. Να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί μπορεί κάποιοι επιτήδειοι, να ενεργούν σε βάρος των συμφερόντων σας, ειδικά όταν πρόκειται να δώσετε ή να πάρετε δάνειο. Μετά τις 23 Μαρτίου εστιάζετε την προσοχή σας στους πολύ κοντινούς ανθρώπους και στις σχέσεις σας μαζί τους. Αφού ειπωθούν ανοιχτά κάποιες αλήθειες, οι τυχόν παρεξηγήσεις μπορεί να τελειώσουν και να ξεκινήσετε από την αρχή. Μπορεί όμως σε κάποιες περιπτώσεις, αυτές οι αλήθειες ή η κακοπροαίρετη κριτική, να φέρουν ένα τέλος στις σχέσεις αυτές. Προσέχετε αυτό μήνα, να μην ρισκάρετε χρήματα σε επισφαλείς επιχειρήσεις αλλά ούτε σε τυχερά παιχνίδια.

Παρθένος

Είναι δύσκολη η περίοδος αυτή για τις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους, ίσως και με τον συνεργάτη ή με τον/την σύντροφό σας. Κάποιοι από εσάς είστε απογοητευμένοι διότι εμπιστευτήκατε κάποιους ανθρώπους κι αυτοί πρόδωσαν αυτή την εμπιστοσύνη σας. Κάποιοι άλλοι, μπορεί να αφοσιωθείτε σε ένα άλλο άτομο με το οποίο συνδέεστε στενά μαζί του, εξαιτίας της υγείας του και να παραμελήσετε τον εαυτό σας. Σε κάθε περίπτωση αποφεύγετε να δεσμευτείτε με υπογραφές για οτιδήποτε αλλά και κάθε ανάμιξη με δικαστήρια και δικηγόρους. Μετά τις 23 Μαρτίου να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας, θα πρέπει να φέρετε μια ισορροπία στα έσοδα και στα έξοδα. Δεν πρέπει να υπερβαίνετε τον προϋπολογισμό σας διότι θα βρεθείτε χρεωμένοι. Τακτοποιήστε πρώτα τους λογαριασμούς και τα χρέη σας και αν σας μείνουν χρήματα, ξοδεύετε για κάτι άλλο. Επίσης η υπερβολική εμμονή στην λεπτομέρεια μπορεί να κάνει κακό στις σχέσεις σας με τον/την σύντροφο και την οικογένεια σας.

Ζυγός

Το ενδιαφέρον σας αυτό το μήνα είναι στραμμένο, ως επί το πλείστον στα εργασιακά σας θέματα. Προσπαθήστε να κάνετε ότι καλύτερο περνάει από το χέρι σας για να οργανώσετε την εργασία σας σωστά για να αποφευχθούν τα λάθη. Στον εργασιακό σας χώρο θα πρέπει να παραμείνετε απόλυτα έντιμοι και ειλικρινείς με τους συναδέλφους και τους υφισταμένους σας. Να είστε υποψιασμένοι ότι ανάμεσα τους, μπορεί να υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία μπροστά σας μπορεί να εμφανίζονται σαν καλοί συνεργάτες και πίσω σας να παίζουν παιχνίδια σε βάρος σας, έτσι άθελα σας, να βρεθείτε μπλεγμένοι και να χάσετε την δουλειά σας ή την αξιοπιστία σας. Μετά τις 23 Μαρτίου οι σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους γίνονται απρόβλεπτες και εσείς προσπαθείτε να φέρετε μια ισορροπία. Οι παρεξηγήσεις, ο εγωισμός, και οι λογομαχίες δεν θα λείψουν από τις συναναστροφές σας με τους άλλους ή με τον άνθρωπο με τον οποίο συνδέεστε. Όμως, όσο ήρεμοι κι αν είστε θα βρείτε το θάρρος και θα απαιτήσετε να σας σέβονται ή θα βάλετε τέλος σε μια σχέση η οποία σας ταλαιπωρεί.

Σκορπιός

Αν κάποιοι από σας πιστέψατε ότι έχετε βρει τον/την ιδανικό σύντροφο ότι βρήκατε έναν άγγελο, θα προσγειωθείτε ανώμαλα στην πραγματικότητα. Θα ανακαλύψετε ότι είναι άνθρωπος κι αυτός και έχει τα προτερήματα και ελαττώματα ενός κανονικού ανθρώπου. Τώρα αν αυτό που ανακαλύψατε δεν σας αρέσει ή δεν σας ταιριάζει είναι άλλο θέμα. Αν πάντως αισθανθείτε προδομένοι και αποφασίσετε να δώσετε ένα τέλος σ’ αυτή την σχέση, μην βιαστείτε να βρείτε άλλο ταίρι πολύ σύντομα γιατί πάλι θα το εξιδανικεύσετε και πάλι θα βρεθείτε στην ίδια θέση. Μετά τις 23 Μαρτίου ψάχνετε τρόπους για να πετύχετε μια ισορροπία στις σχέσεις σας με τους υφισταμένους και τους συναδέλφους σας στη δουλειά για να υπάρξει αρμονική συνεργασία. Το κλίμα θα είναι κάπως ηλεκτρισμένο στη δουλειά με ανταγωνισμούς, παρεξηγήσεις και λογομαχίες. Για να μειωθεί η πίεση που αισθάνεστε και το άγχος, προσπαθήστε να βρίσκετε χρόνο για ξεκούραση και ύπνο.

Τοξότης

Αυτή την περίοδο είστε αρκετά προβληματισμένοι με την κατάσταση που επικρατεί στην οικογένεια σας. Αισθάνεστε ότι η τύχη σας έχει εγκαταλείψει τελευταία και απογοητεύεστε. Υπάρχει μια τάση φυγής από τα προβλήματα ή από το περιβάλλον το οποίο σας στεναχωρεί για να βρείτε την ηρεμία σας. Έχετε κάνει κι εσείς τα λάθη σας γι αυτό δεν πρέπει να χάνετε την αισιοδοξία σας, αλλά να αγωνιστείτε για να διορθώσετε ότι μπορεί να διορθωθεί. Μετά τις 23 Μαρτίου μπορείτε να βρείτε συναισθηματική στήριξη από κάποιους φίλους. Το ενδεχόμενο να έχετε μια λογομαχία με κάποιο απ’ αυτούς είναι πολύ πιθανό. Επίσης μπορεί να υπάρξει ένταση στη σχέση σας με τον/την ερωτικό σας σύντροφο. Γι αυτό προσπαθήστε να μετατρέψετε το κλίμα και να ζήσετε όμορφες στιγμές μαζί του, αντί να κάνετε πόλεμο. Οι αδέσμευτοι βγείτε έξω να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και που ξέρετε μπορεί να έρθει στη ζωή σας ένας νέος, θυελλώδης έρωτας.

Αιγόκερως

Τον μήνα αυτό τα συναισθήματα συμπόνιας και συμπάθειας, υπερτερούν της ψυχρής λογικής σκέψης. Υπάρχει έντονη η επιθυμία για φιλανθρωπία και προσφορά και είστε έτοιμοι να προσφέρετε και να δεχτείτε αληθινά συναισθήματα. Οι επισκέψεις σας σε μοναχικούς ανθρώπους αυξάνονται. Επιβάλλεται να παραμείνετε ειλικρινείς με τους ανθρώπους με τους οποίους συνδιαλέγεστε αυτό το διάστημα για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Επίσης δεν θα πιστεύετε άκριτα ότι ακούτε γιατί μπορεί να μην είναι όλα αλήθειες. Μετά τις 23 Μαρτίου η προσοχή σας στρέφεται σε επαγγελματικά και κοινωνικά ενδιαφέροντα. Με τους συνεργάτες σας θα πρέπει να παραμείνετε συνεργάσιμοι. Φροντίστε να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική σας ζωή και στην επαγγελματική έτσι ώστε τα προσωπικά σας να μην μπερδεύονται με τα επαγγελματικά και το αντίθετο. Ψάξετε να βρείτε τι είναι αυτό που χρειάζεστε αυτή την περίοδο το οποίο θα μπορούσε να σας προσφέρει αρμονία και ηρεμία στη ζωή σας.

Υδροχόος

Τελειώνουν οικονομικές σας ταλαιπωρίες που αντιμετωπίσατε το προηγούμενο διάστημα. Το εισόδημα σας αυξάνεται αισθητά έτσι η οικονομική σας ευχέρεια ενδυναμώνεται αρκετά, αφού εργάζεστε υπερβολικά και φιλότιμα. Ακόμα κι αν το εισόδημα σας δεν ήταν καλό εσείς έχετε την διάθεση να προσφέρετε για φιλανθρωπικούς σκοπούς ένα μέρος αυτού που κερδίζετε. Προσοχή όμως στους πονηρούς ανθρώπους διότι μπορεί να εκμεταλλευτούν την ανιδιοτέλεια σας υπέρ των συμφερόντων τους. Επίσης δεν θα πρέπει να ρισκάρετε κανένα ποσό σε επενδύσεις ή να δανείσετε χρήματα σε άλλους. Μετά τις 23 Μαρτίου εκκρεμότητες με σπουδές ή με νομικά θέματα ή με υποθέσεις που έχουν σχέση με το εξωτερικό, θα σας δοθεί η ευκαιρία να τα τακτοποιήσετε. Η ανάγκη σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα σας μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους, όπως είναι ένα μακρινό ταξίδι ή ένα ταξίδι με την φαντασία μέσα από ένα βιβλίο ή να υποδεχτείτε ένα αγαπημένο πρόσωπο από το εξωτερικό και να απολαύσετε μαζί του όμορφες στιγμές.

Ιχθείς

Μήνας των γενεθλίων σας ο Μάρτιος ευαίσθητα ¨ψαράκια¨ Χρόνια πολλά σε όλους και να έχετε μια όμορφη και δημιουργική χρονιά. Χείμαρρος τα συναισθήματα σας ξεχύνονται από την ψυχή σας και υποφέρετε με την σκληρότητα, την ωμότητα και τις αδικίες που βλέπετε να γίνονται καθημερινά γύρω σας. Πιστεύετε βαθιά ότι η ζωή θα μπορούσε να γίνει όμορφη χωρίς πολέμους, βία και διακρίσεις. Όλα αυτά σας προτρέπουν να βοηθήσετε όπως μπορείτε αυτούς που υποφέρουν. Θα πρέπει επίσης να παραμείνετε ειλικρινείς και ξεκάθαροι και με τον εαυτό σας και με τους άλλους ανθρώπους. Μετά τις 23 Μαρτίου θα σας απασχολήσουν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες οι οποίες έχουν σχέση με τράπεζες, εφορίες ή κοινά χρήματα με άλλους. Είναι απαραίτητο να πετύχετε ισορροπία στα έσοδα και στα έξοδα για να καταφέρετε να είστε εντάξει στις οικονομικές σας υποχρεώσεις και μέσα στις προθεσμίες. Μην ξοδεύετε αλόγιστα γιατί θα βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού.

 

Άννα Σχοινοπλοκάκη

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments