0 0 votes
Article Rating

Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας των δύο τελευταίων εκλείψεων για φέτος, της φθινοπωρινής ισημερίας και μέσα σε όλα αυτά είναι και μήνας εκλογών. Η πρώτη έκλειψη θα είναι Ηλίου η οποία θα γίνει στις 13 Σεπτέμβρη και η δεύτερη έκλειψη θα είναι Σελήνης και θα γίνει στις 28 του Σεπτέμβρη. Φθινοπωρινή ισημερία θα έχουμε στις 23 Σεπτέμβρη. Η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή πορεία στις 7 και ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 18 και την ίδια ημέρα ο Κρόνος μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη. Ο Άρης μπαίνει στην Παρθένο στις 25 Σεπτέμβρη.

Η πανσέληνος γίνεται στις 29 Αυγούστου και ώρα 8:35:09 μμ. στην 06ο :06’ μοίρα των Ιχθείων, η οποία θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των μεταβλητών ζωδίων (Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες) οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 29η Αυγούστου, Νοεμβρίου, Φεβρουαρίου και Μαΐου. Η Πανσέληνος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα εν μέσω προεκλογικής περιόδου, πραγματοποιείται στον 12ο οίκο του χάρτη, σε αντίθεση με τον Ήλιο – Δία στον 6ο οίκο. Είναι μια δύσκολη σχέση πλανητών και οίκων. Δείχνει τον παραλογισμό, την σύγχυση, την φτώχεια, την ταλαιπωρία και την βαθιά απογοήτευση των ανθρώπων. Η σύνοδος Ήλιου – Δία, δηλώνει ότι η εξέλιξη των ζητημάτων (που ξεκίνησαν στην Νέα Σελήνη στις 14 Αυγούστου) φτάνει στο σημείο όπου θα τεθούν σε πρακτική εφαρμογή αυτά τα οποία σχεδιάστηκαν το προηγούμενο διάστημα. Ο Ήλιος στην Παρθένο και στον 6ο οίκο δηλώνει ότι το “ΕΓΩ” παραχωρείται στην υπηρεσία των άλλων.

Ο Ήλιος αυτός σε σύνοδο με τον Δία σε αδυναμία στον 6ο ενισχύει αυτά τα χαρακτηριστικά της υπερβολικής υποχωρητικότητας προς στους άλλους. Υπάρχει λοιπόν, μεγάλη και μη νόμιμη σκοπιμότητα σ’ αυτά που γίνονται και πονηρά υπολογισμένα. Είναι σκανδαλώδης η δράση των μυστικών υπηρεσιών στη χώρα, το ψέμα και η εξαπάτηση. Οι απάτες, το έγκλημα και τα σκάνδαλα αυξάνονται. Ο Ουρανός στον ωροσκόπο του χάρτη δείχνει αιφνιδιασμό, αλλαγές, αναταραχή, απειθαρχία και μια επαναστατική διάθεση του κόσμου κατά των αρχών. Η θέση του Κρόνου στον 8ο οίκο και στον Σκορπιό δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για το χρέος της χώρας το οποίο όλο και γίνεται πιο δυσβάσταχτο. Ο Πλούτωνας στον 10ο οίκο δείχνει τις διαφωνίες και τις διασπάσεις στην κυβέρνηση λόγω της σκληρότητας με την οποία επιβλήθηκε. Η αμοιβαία υποδοχή Πλούτωνα – Κρόνου από ζώδιο, αλλά και των οίκων τους 10ος – 8ος δείχνει ότι το χρέος “σκοτώνει” τις κυβερνήσεις. Η κυβέρνηση ολοκλήρωσε την διαπραγμάτευση (8ος) του χρέους με τους πιστωτές και αυτοκτόνησε (Κρόνος κυβ. του 10ου στην 29η μοίρα του Σκορπιού στον 8ο οίκο).

Μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου θα ήταν καλό, να μην εμπιστευόμαστε τίποτε και κανένα για να αποφύγουμε εξαπατήσεις και απογοητεύσεις και να προσπαθήσουμε να απολαύσουμε τον καλοκαιρινό ήλιο και την θάλασσα όσο ακόμα προλαβαίνουμε. Ας εκμεταλλευτούμε τα δώρα της Αφροδίτης και του Άρη από τον Λέοντα, να διασκεδάσουμε, να χαρούμε και να ερωτευτούμε. Να δραστηριοποιηθούμε για να ζήσουμε όμορφες στιγμές και όχι να κάνουμε πόλεμο με αυτούς που αγαπάμε.

Στις 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:41:13 πμ. γίνεται η έκλειψη Ηλίου, στην 20ο :10’ μοίρα της Παρθένου, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των μεταβλητών ζωδίων (Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες) οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 13η Σεπτεμβρίου, Δεκεμβρίου, Μαρτίου και Ιουνίου. Και ερχόμαστε στις εκλογές εν μέσω εκλείψεων και ανάδρομου Ερμή. Ποιο είναι το θετικό που μπορεί να προκύψει απ’ αυτές τις εκλογές, είναι δύσκολο να το προβλέψει κανείς. Αυτό που είναι ορατό με την πρώτη ανάγνωση, είναι ότι τείνει να “εκλείψει” το παλαιοκομματικό σύστημα, ο Κρόνος κυβερνήτης του 4ου όπου ο 4ος οίκος, δείχνει όλα τα κόμματα τα οποία συμμετέχουν στις εκλογές, βρίσκεται στον 2ο οίκο και στην 29η μοίρα του Σκορπιού η οποία σημαίνει: δύναμη, εξουσία, απότομη διακοπή σχέσεων. Το πολιτικό σύστημα φάνηκε ανεπαρκές για να λύσει το οικονομικό πρόβλημα (2ος) της χώρας και τώρα προσπαθεί να επιβιώσει επειδή φοβάται να “πεθάνει”, και να διατηρηθεί στην εξουσία. Ο Ήλιος και η Σελήνη της έκλειψης βρίσκονται (στον 11ο οίκο αλλά πολύ κοντά στον 12ο οίκο του χάρτη της έκλειψης, στην 20ο:10’ της Παρθένου), κοντά στον απλανή αστέρα Denebola στην 21ο37’ της Παρθένου, ο οποίος μας λέει: Ανεπιθύμητοι συνεργάτες, άγχος, λύπες, αγωνία. Δημόσια ατίμωση. Επιμονή, πείσμα. Στην κοσμική αστρολογία φέρνει, φυσικές καταστροφές. Η κυβέρνηση η οποία αν θα προκύψει απ’ αυτές τις εκλογές (10ος οίκος) έχει κυβερνήτη την Σελήνη η οποία κρύβει το φως του Ήλιου, έτσι θα είναι δύσκολο να καταφέρει να συγκροτηθεί μια κυβέρνηση και η οποία θα πάρει πρωτοβουλίες για να αλλάξει πράγματα. Μια κυβέρνηση η οποία θα έχει την τάση να προσφέρει υπηρεσίες σε άλλους, να νομοθετεί για να είναι χρήσιμη στους άλλους και να έχει ανεπιθύμητους συνεργάτες. Δεν είναι καλή αυτή η έκλειψη για νέα ξεκινήματα, τα οποία θα αποδειχτούν αποτυχημένα και θα φέρουν πολλά προβλήματα και ίσως πάλι εκλογές. Τα κόμματα θα αδυνατούν να συνεργαστούν ομαλά για να βάλουν τάξη στο “μπάχαλο” και να οργανώσουν το κράτος.

Η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία την 7 Σεπτέμβρη και στην 14ο23΄μοίρα του Λέοντα. Αφού η Αφροδίτη με την ανάδρομη πορεία της μας έδωσε την ευκαιρία να αντιληφθούμε σε ποιους ανθρώπους δώσαμε μεγαλύτερη αξία απ’ αυτή που τους άξιζε και ποιους παραμελήσαμε που πραγματικά άξιζαν την αγάπη και προσοχή μας τώρα με την ορθή της πορεία μας ωθεί να προχωρήσουμε με αυτούς τους ανθρώπους που τελικά επιλέξαμε να έχουμε στη ζωή μας. Στο ζώδιο του Λέοντα η Αφροδίτη είναι χαρούμενη, γενναιόδωρη, κοινωνική και θέλει να διασκεδάσει και να ζήσει τον έρωτα. Ευκαιρία λοιπόν να παραμερίσουμε αυτά που μας στεναχωρούν και να ζήσουμε όπως μας αρέσει.

Ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος την 18 Σεπτέμβρη στην 15ο55΄μοίρα του Ζυγού και θα κινείται ανάδρομος μέχρι την 10 Οκτωβρίου. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος θα πρέπει να αποφύγουμε να δεσμευτούμε με υποσχέσεις τις οποίες δεν είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρουμε να τηρήσουμε. Δεν υπογράφουμε συμβόλαια ή συμφωνίες διότι μπορεί να αλλάξουμε γνώμη στο μέλλον. Οι συνεργασίες που γίνονται με ανάδρομο Ερμή μπορεί να μην έχουν διάρκεια. Αποφεύγουμε επίσης να κάνουμε γάμο το διάστημα αυτό όπως και κάθε είδους συνεργασίες η συνεταιρισμούς. Κάθε εμπλοκή με δικαστήρια και δικηγόρους μπορεί να αποβεί επιζήμια και χρονοβόρα. Όμως μπορούμε να επιδιώξουμε επαφή με ανθρώπους τους οποίους έχουμε καιρό να συναντήσουμε. Μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσουμε μια σχέση ή μια συνεργασία και να αποφασίσουμε ότι πρέπει να συνεχιστεί. Είναι πολύ καλή περίοδος για να επεξεργαστούμε κάποια σχέδια μας και όταν θα βρούμε την κατάλληλη ευκαιρία να τα βάλουμε σε εφαρμογή.

Ο Κρόνος θα μπει ξανά στο ζώδιο του Τοξότη την 18 Σεπτέμβρη. Επιτέλους ο Κρόνος φεύγει οριστικά από ζώδιο του Σκορπιού. Στον Τοξότη ο Κρόνος θα φέρει στο προσκήνιο αξίες οι οποίες έχουν ξεχαστεί τα τελευταία χρόνια. Κάνει τον άνθρωπο ηθικό, τίμιο και ανθρωπιστή. Δίνεται έμφαση στα δικαιώματα των ανθρώπων. Τίποτα κρυφό τώρα πια, όλα στο φως και κάποια στιγμή θα λειτουργήσει η δικαιοσύνη για όλους. Χρειάζεται όμως να προσέξουμε την συμπεριφορά μας και να μην γινόμαστε αδιάλλακτοι και ισχυρογνώμονες.

Ο Άρης θα μπει στην Παρθένο την 25 Σεπτέμβρη. Στο ζώδιο της Γης ο Άρης αγωνίζεται για να εξασφαλίσει μια θέση στον ήλιο. Δεν τολμά αυτός ο Άρης να δράσει δυναμικά και να πάρει πρωτοβουλίες αλλά προτιμά να σχολιάζει και να κάνει αυστηρή κριτική όταν τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλει αλλά είναι πολύ καλός τεχνίτης και δουλεύει σκληρά και οργανωμένα μέχρι το έργο του να βγει τέλειο.    

 

Τι θα φέρει ο Σεπτέμβρης στα ζώδια

Κριός

Το πρώτο μέρος του μήνα θα αισθάνεστε απογοητευμένοι και κουρασμένοι από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Οι υπερβολικές απαιτήσεις της καθημερινότητας αλλά και η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων σας έχουν εξουθενώσει. Προσοχή στο παρασκήνιο, μην εμπιστεύεστε τίποτα και κανένα για να μην εξαπατηθείτε, απογοητευτείτε ή πληγωθείτε. Αλλά κι εσείς επίσης θα πρέπει να τα κάνετε όλα στο φως, να είστε απόλυτα έντιμοι και ξεκάθαροι στις κινήσεις σας διότι καμία παράνομη ενέργεια δεν μπορεί να παραμείνει κρυφή. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να εκδηλώσετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Ο έρωτας μπορεί να σας προσφέρει δυνατές στιγμές. Ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να επανέλθει. Μετά τις 13 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Υπάρχει το ενδεχόμενο να παραιτηθείτε από την εργασία σας αλλά για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι έχετε έτοιμο ένα νέο σχέδιο. Φροντίστε την υγεία σας και μην αμελείτε τυχόν ενοχλήσεις. Σκεφτείτε μήπως θα πρέπει να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Οργανώστε καλύτερα την καθημερινότητα σας και βάλτε τάξη στη ζωή σας για να μην χάσετε τον στόχο.

Ταύρος

Το πρώτο μέρος του μήνα αισθάνεστε περισσότερο ιδεαλιστές γι αυτό θα πρέπει να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην πραγματικότητα και στη φαντασία και να μην ονειρευόσαστε πράγματα ανέφικτα. Δουλέψετε έξυπνα, με προσοχή και οργάνωση για να φέρετε τις αλλαγές που επιθυμείτε και να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτή την περίοδο αναδεικνύονται τα προβλήματα και η ανέχεια που υπάρχουν στον κόσμο, αναδεικνύεται επίσης η ψευτιά και η εξαπάτηση, γι αυτό θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί. Μην εμπιστεύεστε άκριτα τον καθένα και να είστε καχύποπτοι σ’ αυτά που ακούτε. Η επιλογή των φίλων είναι μια δύσκολη υπόθεση αυτό το διάστημα, φροντίστε ώστε η προσφορά σας σ’ αυτούς να μην γίνει αιτία να προδοθείτε και να απογοητευτείτε. Μετά τις 13 του μήνα αν και βρισκόμαστε εν μέσω εκλείψεων θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα για σας. Η δημιουργική εργασία ευνοείται και η σχέση με τα παιδιά. Όμως τα νέα ξεκινήματα δεν ευνοούνται, αρκεστείτε στα παλιά δοκιμασμένα μονοπάτια. Δεν ευνοείται το ξεκίνημα μιας νέας ερωτικής σχέσης αλλά και οι νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Περιμένετε πρώτα να περάσουν οι εκλείψεις και να επανέλθει ο Ερμής σε ορθή πορεία. Ευκαιρία τώρα είναι να βρείτε κανάλια ανταλλαγής συναισθημάτων με τα πρόσωπα που αξίζουν την αγάπη σας.

Δίδυμοι

Η περίοδος αυτή μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση και αποπροσανατολισμό. Ψάχνετε να βρείτε αν υπάρχει ένας πραγματικός σκοπός σ’ αυτά που γίνονται και αναρωτιέστε ποιο δρόμο να ακολουθήσετε ο οποίος δεν θα σας απογοητεύσει ξανά. Αυτά τα ερωτήματα και τα συναισθήματα προέρχονται είτε μέσα από τις προσωπικές σας ήττες και απογοητεύσεις είτε μέσα από επαγγελματικά και κοινωνικά γεγονότα όπου η εξαπάτηση και η διάψευση κυριαρχούν. Το πρώτο μέρος του μήνα δεν πρόκειται να εκτιμηθεί η προσφορά σας στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να εμφανίσετε τα προσόντα σας γι αυτό επιδείξτε όση διακριτικότητα είναι δυνατόν για να αποφύγετε απώλειες και απογοητεύσεις. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε παράνομο μέσο για την εξέλιξη σας διότι θα “τσαλακώσετε” την καλή σας εικόνα. Μετά τις 13 Σεπτεμβρίου καλείστε να φροντίσετε της ανάγκες της οικογένειας και να βάλετε μία τάξη στο σπίτι σας. Παράλληλα θα αυξηθεί η επιθυμία σας να μένετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και μπορεί να ενδιαφερθείτε για περιουσιακές εκκρεμότητες. Αποφύγετε να υποθηκεύσετε το σπίτι σας για οποιοδήποτε λόγο ή να υπογράψετε συμβόλαια τα οποία θα έχουν σχέση με το σπίτι σας. Βελτίωση των σχέσεων με τ’ αδέλφια και πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος.

Καρκίνος

Αυξάνεται η ευαισθησία σας την περίοδο αυτή και όλα τα όμορφα συναισθήματα σας εκδηλώνονται για τους συνανθρώπους σας και ιδιαίτερα αυτούς που υποφέρουν. Θα πρέπει όμως να παραμείνετε ρεαλιστές για να μην εκμεταλλευτούν επιτήδειοι την προσφορά και την καλοσύνη σας. Αποφύγετε τις νέες γνωριμίες γιατί μπορεί να μην βρείτε την ειλικρίνεια και την εντιμότητα την οποία ψάχνετε. Επίσης αυτή την περίοδο θα βρίσκεστε συνεχώς σε κίνηση για να προφθάσετε να ολοκληρώσετε όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Όμως όποιος βιάζεται σκοντάφτει, γι αυτό θα πρέπει να σκέφτεστε πολλές φορές πριν κάνετε κάτι. Και ακόμα θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώνετε μια εργασία πριν ασχοληθείτε με την επόμενη γιατί θα χάσετε τον έλεγχο. Μετά τις 13 του μήνα, εν μέσω εκλείψεων αλλά και του ανάδρομου Ερμή αποφύγετε να συνάψετε καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες, να κάνετε επαγγελματικά ταξίδια γιατί ίσως να μην έχουν την επιτυχία που περιμένατε. Οι συζητήσεις και οι συναλλαγές σας με τους ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος θα πρέπει να είναι ειλικρινείς και έντιμες. Θα δείτε το εισόδημα σας να αυξάνεται όμως αποφύγετε τις υπερβολές και τις σπατάλες. Το μήνα αυτό μετά από κάποια γεγονότα θα διαπιστώσετε την αξία της φιλίας. Καλοί και δοκιμασμένοι φίλοι είναι στο πλευρό σας όταν τους χρειάζεστε.

Λέων

Με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιο σας αισθάνεστε ακαταμάχητοι, δυναμικοί και ελκυστικοί και κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία σας. Οι τρόποι και η εμφάνιση σας είναι προσεγμένη γι αυτό έλκετε την συμπάθεια των συνομιλητών σας και αυτών με τους οποίους έρχεστε σε επαφή. Πολύ πιο αισιόδοξοι τώρα, αισθάνεστε ότι η ζωή σας ανήκει και θέλετε να την απολαύσετε. Μην διστάσετε να το κάνετε, όμως θα πρέπει να διαχειριστείτε το εισόδημα σας προσεκτικά και με ρεαλισμό για να μην έχετε σημαντικές απώλειες τις οποίες δύσκολα θα μπορέσετε να αναπληρώσετε στο μέλλον. Μπορεί να δημιουργηθεί ένα μπέρδεμα ή σύγχυση σε οικονομικά θέματα κυρίως αυτά τα οποία προέρχονται από τρίτους όπως είναι το εισόδημα του/της συζύγου ή χρήματα από αποζημιώσεις, δάνεια, εφορίες, τράπεζες. Τρίτοι μπορεί να ενεργούν παρασκηνιακά σε βάρος των συμφερόντων σας γι αυτό θα πρέπει να αποφύγετε οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή αυτή την περίοδο. Το μήνα αυτό με τις εκλείψεις και τον ανάδρομο Ερμή, δεν ευνοούνται επενδύσεις σε οποιαδήποτε επιχείρηση. Προφυλάξτε το εισόδημα σας και γενικά τα οικονομικά σας, από οποιαδήποτε απειλή. Με τον ανάδρομο Ερμή θα λάβετε νέα ή θα συναντήσετε κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν.

Παρθένος

Μήνας γενεθλίων ο Σεπτέμβριος για τους περισσότερους Παρθένους, χρόνια σας πολλά λοιπόν και να έχετε μια πολύ όμορφη και δημιουργική χρονιά. Όσοι από σας έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα διαπιστώσετε αυτή την περίοδο ότι όσο πιστά κι αν υπηρετήσατε κάποιους ανθρώπους εκείνοι σας απογοητεύουν. Εκμεταλλεύονται την προσφορά σας για δικό τους όφελος. Δεν φταίνε αυτοί βέβαια αλλά η υπερβολική υποχωρητικότητα σας. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να συμβαίνει το αντίθετο, η δική σας υπερβολική άδικη κριτική, να πληγώνει και να απογοητεύει τους ανθρώπους που σας αγαπούν. Προσπαθήσετε να είστε όσο πιο ειλικρινείς και δίκαιοι γίνεται με τους ανθρώπους που συμπορεύεστε στη ζωή ή στην δουλειά. Επίσης, το ίδιο θα πρέπει να απαιτήσετε και από τους άλλους. Φροντίστε την υγεία και την διατροφή σας, οποιαδήποτε ενόχληση θα πρέπει να την ερευνήσετε. Η πρώτη έκλειψη του Σεπτεμβρίου γίνεται στο ζώδιο σας, αυτό το σημαντικό γεγονός σας γεμίζει ενέργεια και αισθάνεστε έτοιμοι να κάνετε καινούργια πράγματα, μια νέα αρχή, σε προσωπικό ή σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα πρέπει να μελετήσετε πάρα πολύ οτιδήποτε καινούργιο σχέδιο και όταν θα είστε απολύτως σίγουροι για την επιτυχία του τότε θα το βάλετε σε εφαρμογή.

Ζυγός

Η πανσέληνος στους Ιχθείς επηρεάζει την υγεία και την εργασία σας. Αισθάνεστε κουρασμένοι και αδύναμοι για να αντεπεξέλθετε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αλλά και στις καθημερινές σας ασχολίες. Θα πρέπει να βρίσκετε χρόνο για περισσότερο ύπνο και χαλάρωση και επίσης, να βρείτε τρόπους να μειώσετε το άγχος σας. Ο φόβος σας μήπως πίσω από την πλάτη σας γίνονται ενέργειες για να μειώσουν την αξία σας στη δουλειά και να “κλέψουν” την θέση σας, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι αληθινός. Όμως στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι απλά φόβοι. Προσπαθήστε αυτό το διάστημα να παραμείνετε απόλυτα ειλικρινείς και έντιμοι με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους σας για να μην χάσετε την εμπιστοσύνη τους. Μετά τις 13 του μήνα θα ανακαλύψετε ότι έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να απομονωθείτε στον προσωπικό σας χώρο και να απέχετε από τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και να βάλετε μία τάξη στη σκέψη σας. Μπορεί να χρειάζεται να φροντίσετε ένα δικό σας πρόσωπο ή να ξεκουραστείτε και να φροντίσετε την δική σας υγεία. Ίσως όμως η εργασία με την οποία έχετε καταπιαστεί τελευταία χρειάζεται απομόνωση και ηρεμία για να μπορέσετε να την ολοκληρώσετε.

Σκορπιός

Την περίοδο αυτή θα αισθανθείτε την ανάγκη να δώσετε και να πάρετε στοργή από τον ερωτικό σας σύντροφο. Αν ταξιδεύετε με υπέρμετρο ενθουσιασμό πάνω σε ένα ροζ συννεφάκι είναι πολύ εύκολο τώρα να προσγειωθείτε ανώμαλα στο έδαφος. Ανακαλύπτετε ξαφνικά ότι η εξιδανίκευση που κάνατε στον ερωτικό σας σύντροφο βλέποντας τον σαν το τελειότερο άνθρωπο στον κόσμο μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να συμβεί το αντίθετο, εσείς, με την καυστική σας κριτική ή την συμπεριφορά σας να απογοητεύσετε τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι καινούργιες ερωτικές σχέσεις δεν ευνοούνται. Αν υπάρχει στη ζωή σας ένα φιλικό πρόσωπο το οποίο έχει δώσει πολλά στην φιλία σας, θα πρέπει να μην το απογοητεύσετε γιατί εσείς θα χάσετε. Μετά τις 13 του μήνα αποφύγετε να ξεκινήσετε μια καινούργια δουλειά, γιατί θα συναντήσετε ανθρώπους οι οποίοι πιθανόν να μην σας συμπαθήσουν και να έχετε προβλήματα. Ανεξάρτητα αν η ιδέα την οποία έχετε σχηματίσει για κάποιους ανθρώπους είναι σωστή, εσείς εμμένετε πεισματικά σ’ αυτήν χωρίς να δέχεστε να τους ακούσετε πρώτα. Όμως με αυτό τον τρόπο μπορεί να κάνετε εχθρούς κάποιους ανθρώπους από το κοντινό σας περιβάλλον χωρίς κανένα λόγο.

Τοξότης

Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στο σπίτι και στην οικογένεια σας. Αισθάνεστε εξαντλημένοι και εξουθενωμένοι από τις απαιτητικές κοινωνικές υποχρεώσεις και έχετε ανάγκη να μείνετε μόνοι στο σπίτι σας για να χαλαρώσετε. Χρειάζεται να γίνουν κάποιες δουλειές μέσα στο σπίτι και όσο πιο γρήγορα γίνουν τόσο λιγότερο θα είναι το άγχος σας. Γι αυτό θα πρέπει να ανασκουμπωθείτε και να κάνετε γρήγορα ότι να είναι γίνει. Αν ξεκινάτε μια δουλειά και χωρίς να την ολοκληρώσετε ασχολείστε με κάτι άλλο, τότε το μόνο που θα καταφέρετε είναι να εξαντληθείτε και σωματικά και ψυχικά. Υπάρχει το ενδεχόμενο όμως να πρέπει να φροντίσετε ένα ανήμπορο ή άρρωστο άτομο από την οικογένεια σας. Οι εξελίξεις στην καριέρα σας δεν είναι αυτές που περιμένατε ενώ έχετε επενδύσει πολλά και έχετε κουραστεί πάρα πολύ για να πετύχετε το σκοπό σας. Αυτό είναι κάτι που σας απογοητεύει και σας θλίβει. Όμως δεν θα πρέπει να αποθαρρύνεστε σύντομα θα πετύχετε τον σκοπό σας. Αυτό το μήνα μέσα στις εκλείψεις και με ανάδρομο Ερμή, αποφύγετε να ξεκινήσετε στα επαγγελματικά σας κάτι καινούργιο. Μην εμπλέξετε την φιλία με τα οικονομικά σας και μην επιμένετε στις απόψεις σας πεισματικά, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι έχετε το δίκιο με το μέρος σας.

Αιγόκερως

Σύγχυση και αποπροσανατολισμός υπάρχει στις καθημερινές σας συναλλαγές με τους ανθρώπους. Άλλα λέτε εσείς κι άλλα καταλαβαίνουν οι άλλοι, άλλες εργασίες πρέπει να κάνετε όμως, χάνεστε στον δρόμο και με άλλες καταπιάνεστε. Ένα αλαλούμ συμβαίνει μέχρι τις 13 του μήνα. Γι αυτό θα πρέπει να μιλάτε όσο πιο ξεκάθαρα και ειλικρινά μπορείτε για να μπορέσετε να διατηρήσετε και την εμπιστοσύνη των άλλων στο πρόσωπό σας, αλλά και να μην δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Όσο εύκολα μπορείτε να ξεγελάσετε τους άλλους, άλλο τόσο εύκολο είναι να σας εξαπατήσουν κι εσάς οι άλλοι. Όμως τίποτα δεν θα παραμείνει κρυφό και έτσι θα δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις σας με κοντινούς σας ανθρώπους. Αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες, να υπογράψετε συμβόλαια και να δεσμευτείτε με υπογραφές και χαρτιά για οτιδήποτε. Πολλές μετακινήσεις έχει αυτός ο μήνας και ίσως μετά τις 13/9 να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι. Καλή εποχή να υπερασπιστείτε το δίκιο σας και το δίκαιο των άλλων αλλά αποφύγετε να το κάνετε αυτό με φανατισμό διότι θα φέρετε σε δύσκολη θέση τους άλλους αλλά και τον εαυτό σας. Η συμβουλή για να μην γίνουν παρεξηγήσεις και να δημιουργηθούν προβλήματα είναι, περισσότερα έργα και λιγότερα λόγια.

Υδροχόος

Μπορεί αυτή την περίοδο να μην μπορείτε να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας. Πολύ μπερδεμένα πράγματα αυτά για σας. Ίσως να ξοδεύετε ασυλλόγιστα τα χρήματα σας έχοντας την εντύπωση ότι δεν θα τελειώσουν ποτέ. Μην ρισκάρετε για κανένα λόγο το σίγουρο εισόδημα σας και βάλτε ένα φρένο στα έξοδα σας για να μην χρεοκοπήσετε. Πρέπει να φέρετε μια ισορροπία στα έσοδα και στα έξοδα διότι θα έρθετε αντιμέτωποι με τα λάθη σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσετε ένα εισόδημα από λανθασμένους χειρισμούς. Οικονομικά θέματα μπορεί εύκολα να γίνουν αφορμή για παρεξηγήσεις με τους δικούς σας ανθρώπους. Μετά τις 13 Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στην Παρθένο, θα πρέπει να ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητες που τυχόν μπορεί να έχετε με την εφορία, τις τράπεζες και περιουσιακά θέματα. Θα πρέπει να τακτοποιήσετε αυτά τα θέματα και να κλείσετε τους λογαριασμούς σας αν αυτό είναι μπορετό. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να δανειστείτε ή να χρεώσετε τις κάρτες σας με καινούργια χρέη. Καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες μπορεί να μην αποδώσουν αυτά που περιμένατε. Αποφύγετε να υπερασπιστείτε τις απόψεις σας με φανατισμό γιατί δεν θα καταφέρετε να πείσετε τους συνομιλητές σας. Ίσως να πάρετε μια δυσάρεστη είδηση από μακριά.

Ιχθείς

Η ευαισθησία και η ασυγκινησία σας αυξάνεται σημαντικά αυτή την περίοδο, όπως επίσης και η ανάγκη σας για συναισθηματική ασφάλεια. Εκδηλώνετε τα συναισθήματα σας έντονα και αναζητάτε την συντροφιά του αγαπημένου σας ανθρώπου. Γίνεστε γενναιόδωροι στα συναισθήματα προς τους άλλους γιατί λαχταράτε την προσοχή τους και συντροφιά τους. Όμως πρέπει να μπορείτε να δέσετε αρμονικά τις δικές σας ανάγκες με τις ανάγκες των άλλων διότι θα τους κουράσετε με τις υπερβολικές σας ευαισθησίες. Να παραμείνετε έντιμοι και ειλικρινείς στις συναλλαγές σας με τους άλλους διότι μπορεί να δημιουργηθούν παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις. Μετά τις 13 του Σεπτέμβρη με την έκλειψη στην Παρθένο το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε μια συνεργασία ή στον άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεστε την ζωή σας. Αν εργαστείτε μαζί, με συντροφικότητα, αλληλοσεβασμό, κατανόηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις τότε θα καταφέρετε θαύματα. Αν όμως μπει ο εγωισμός και ο ανταγωνισμός ανάμεσα σας τότε θα βγουν απωθημένα και κρυφά παράπονα και θα γίνετε αποδέκτες αυστηρής, αρνητικής κριτικής. Καινούργιες ερωτικές σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες αποφύγετε να ξεκινήσετε εν μέσω εκλείψεων και ανάδρομου Ερμή.

Άννα Σχοινοπλοκάκη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
παλίρροια
παλίρροια
12/09/2015 12:18 AM

……Λοιπόν τι ευχομαστε σε αυτούς που έχουν γενέθλια 13 σεπτεμβρίου? Καλό κουράγιο?????