0 0 votes
Article Rating

Η πιο κλισέ φράση στην αστρολογική πρακτική για να ξεκινήσουν τα ανάλογα κείμενα, ήταν, και παραμένει: Νέα Σελήνη ισούται με νέα ξεκινήματα. Όταν μάλιστα έχουμε συμμετοχή δυο επικοινωνιακών ζωδίων στην πλοκή αμέσως στο μυαλό μας έρχονται λέξεις όπως πειραματισμός, πληροφορία, επαφή κ.ά.

Τι γίνεται όμως όταν στο σχήμα έχουμε ένα “σταυρό” και μάλιστα “ενεργοποιημένο” όλο τον Ιούνιο στα μεταβλητά ζώδια; Δίας Κρόνος Ποσειδώνας Αφροδίτη με την συμμετοχή της Νέας Σελήνης σε πρώτη σκέψη έρχεται το περίφημο “θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα”. Ξέχνα το. Ο Φίλης το απαγορεύει…

Όσο λοιπόν κι αν υπάρχει η ανάγκη μας για ένα έντονο ξεκίνημα, μιας δημιουργικής ιδέας, αλλά και πολλών νέων ερώτων, τραβάμε χειρόφρενο στο όχημα της ζωής μας και σκεφτόμαστε.

Πρώτα κρατάμε στο μυαλό μας ότι αυτή η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει τους μεταβλητούς (Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς) ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικό πλανήτη στις 14 μοίρες αυτών τον ζωδίων. Με συν πλην ανοχή 2 περίπου μοιρών. Θα υπάρχει επίσης μια έντονη ερωτική καταιγίδα για όλα τα ζώδια. Όσοι χαμογέλασαν προκαταβολικά ας κάνουν και like share στο κείμενο…!

Το δεύτερον και ποιο ουσιαστικό που θα πρέπει να σκεφτόμαστε είναι: Είμαστε ικανοί να αφοσιωθούμε ή να επικεντρωθούμε πρωτίστως σε οτιδήποτε νέο; Ειδικά ο άξονας Διδύμων Τοξότη; Ο Ποσειδώνας στην πλοκή – σεξ ψέματα και βιντεοταινίες; Ο Δίας από την άλλη φουσκώνει φουσκώνει και σκάει το μπαλόνι και τέλος ο Κρόνος έρχεται να “κρίνει αυστηρά”.
Χωρίς να θέλω να σε φοβίσω, δεν έχω καμία πρόθεση τέτοια θα σου έλεγα πρόσεχε και όλα θα πάνε καλά. Καλά; Όχι και τόσο! αλλά τουλάχιστον δεν θα είναι τραγικά.

Όπως είχε αναφέρει και η αστρολόγος μας Άννα Σχοινοπλοκάκη θα πρέπει να σκεφτόμαστε πολλές φορές πριν ανοίξουμε το στόμα μας για να πούμε κάτι, μπορεί να μεταδώσουμε μια ψεύτικη ή λανθασμένη πληροφορία, μπορεί να κάνουμε ανεδαφικά ή ανέφικτα σχέδια, μπορεί να κλείσουμε μη συμφέρουσες ή προβληματικές συμφωνίες, μπορεί να διαλύσουμε μια σχέση, προσωπική ή επαγγελματική από κακοπροαίρετες φήμες ή από επιπολαιότητα, μπορεί να αποτύχουμε σε εξετάσεις, αλλά μπορεί να συμβεί το αντίθετο και να παρεξηγήσουμε καλές και αγαθές προθέσεις. Θα μπορούσε εύκολα, να παρασυρθούμε από κακόβουλες, ψεύτικες ή λανθασμένες πληροφορίες οι οποίες θα μας απομακρύνουν από την πραγματικότητα και να βρεθούμε σε ένα χάος όπου δεν θα ξέρουμε που βρίσκεται το σωστό και που το λάθος και πως θα ξεφύγουμε από όλη αυτή την κατάσταση. Γι αυτό δεν πιστεύουμε άκριτα ότι πληροφορούμαστε αν δεν το έχουμε επιβεβαιώσει από όλες τις πλευρές.

Ας δούμε πώς το φαινόμενο θα επηρεάσει τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού. Για την καλύτερη ενημέρωσή σας διαβάστε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

slΚριός

Εστίασε στα επαγγελματικά σου. Κράτα μικρό καλάθι σε ότι σου λένε και μόνο αν πατάς γερά στα πόδια σου προχώρα σε μια πιθανή συναλλαγή. Σκέψου πριν αγοράσεις έλεγε μια παλιά διαφήμιση και είναι καλός καιρός να το κάνεις πράξη. Ξεκουράσου και κάνε αν έχεις τη δυνατότητα μικρά ταξιδάκια.

Ταύρος

Δεν είναι καιρός για αγορές. Κράτα το πορτοφόλι σου για αργότερη χρήση. Διότι μπορεί εκεί που τον το περιμένεις να αρχίσει να γεμίζει και από μια ανάγκη σου για σπατάλη να το αδειάσεις χωρίς ουσιαστικά να το έχεις τουλάχιστον χαρεί.

Δίδυμοι

Κατακαημένε δίδυμε τι σου έμελε να πάθεις. Ουσιαστικά δεν θα πάθεις τίποτα αν κάτσεις στ’ αυγά. Οι προσωπικές σου ανάγκες δείχνουν να είναι αρκετές. Επικεντρώσου σε αυτές αν τις έχεις εντοπίσει. Αν όχι θα σου έλεγα δεν είναι μόνο αισθηματικά ζητήματα που γεμίζουν τους ανθρώπους. Προσοχή στην υγεία. Φρόντισε για να έχεις.

Καρκίνος

Σε έχουν αγχώσει τα οικονομικά σου. Έχεις την ανάγκη για μια ασφάλεια στο σπίτι και την δουλειά αλλά δεν έρχεται με ευκολία. Το σύμπαν όμως φαίνεται ότι έχει στραμμένα τα μάτια του επάνω σου και το πιθανότερο είναι ότι σύντομα θα δεις μια θετική αλλαγή.

Λέων

Έχε λίγο το νου σου εσύ Λέοντα. Ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός. Η ικανότητά σου να το καταλαβαίνεις τις περισσότερες φορές φαίνεται ότι θα σε προστατεύσει. Στο επαγγελματικό τομέα μια νέα γνωριμία θα σε ωφελήσει να κάνεις τα σχέδιά σου πραγματικότητα πιο άμεσα.

Παρθένος

Δεν είσαι στα καλύτερά σου όμως το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι κάπως τα είχες καταφέρει στις ισορροπίες. Τώρα με την Νέα Σελήνη τα πράγματα δείχνουν να χαλάνε για λίγο και αυτό σου προκαλεί εκνευρισμό. Οι ευκαιρίες δεν θα σου λείψουν.

Ζυγός

Έντονη κινητικότητα και πολλά λόγια. Πόσα από αυτά θα γίνουν πράξεις είναι στο χέρι σου. Οι προθέσεις σου κάπου φαίνονται μπερδεμένες και εκεί πρέπει να προσέξεις. Αν κάνεις σωστούς χειρισμούς θα σκοράρεις εάν όχι τι είχαμε τι χάσαμε.

Σκορπιός

Θέλεις να κάνεις πράγματα. Κόψε άμεσα σχέσεις από το παρελθόν που υπήρξαν ψυχοφθόρες και θα τα καταφέρεις. Τα οικονομικά σου παραμένουν ένας πόλος προβληματισμού. Love is in the air ίσως διαβάσεις αλλά κάνε ότι δεν το είδες.

Τοξότης

Καλό μου παιδί του Δία ήρθε η ώρα να κάνεις μερική αυτοκριτική, Ποιοι ήταν αλήθεια οι φίλοι σου; Σίγουρα αυτοί που νόμιζες; Οι σχέσεις σου έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Μπλα μπλα σε κοινωνικό επίπεδο και πιθανή νέα γνωριμία. Μην επενδύσεις όμως. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι ουσιαστικό.

Αιγόκερως

Τι θα γίνει με σένα. Ήσουν εγκρατής και γενικά αρκετά σκεπτόμενος. Όμως τελευταία άρχισες να βαδίζεις σε άλλα μονοπάτια τα οποία δεν τα γνωρίζεις πολύ καλά. Μείνε στα οικονομικά θέμα και τον προγραμματισμό.

Υδροχόος

Όχι και άσχημα τα πράγματα για σένα. Τα αισθηματικά σου φαίνεται ότι θα απασχολήσουν αυτή την περίοδο και μάλιστα για καλό. Ρίξε μια ματιά στην υγεία σου για να είσαι σίγουρος ότι θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις σε πιθανές ευκαιρίες. Μακριά από τον τζόγο. Θα χάσεις.

Ιχθείς

Μέσα στο σπίτι παίζει όλο το παιχνίδι για σένα ψαράκι μου. Καλή είναι η αυτονομία αλλά καλά και λεφτά από άλλους, μαμά μπαμπά αδέλφια. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν ούτε και για σένα. Γενικότερα πνέει αέρας ανανέωσης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments