0 0 votes
Article Rating

Καλό μήνα σε όλους! Αυτός ο Νοέμβριος είναι αρκετά δυναμικός και υπόσχεται καινούργια ξεκινήματα, αλλά και ενεργοποίηση παλιών θεμάτων για να μπορέσει να επέλθει ολοκλήρωση. Δύναμη, ερωτισμός, αποφασιστικότητα και δράση. Ενημερωθείτε για τις τάσεις του Νοεμβρίου στην εκπομπή ”Αρρυθμίες με τον Athan” ζωντανά στο ραδιόφωνο του www.soc.gr την Δευτέρα 2/11 στις 21:00. Την ηχογράφηση της εκπομπής θα μπορέσετε να την ακούσετε στο www.mixcloud.com/athanzervas

Flavour of the month
Τα επαγγελματικά θέματα και ζητήματα κινούνται ξεκάθαρα αυτόν τον μήνα και παίρνονται αποφάσεις που είτε είχαν αργήσει να παρθούν και η λήψη τους θεραπεύει τις καταστάσεις, είτε αποφάσεις που πρέπει παρθούν ακριβώς τώρα γιατί αργότερα θα είναι πολύ αργά. Μπορούμε να βελτιώσουμε την οικονομική μας κατάσταση και να αυξήσουμε την απόδοσή μας. Πρόσωπα με δύναμη στον επαγγελματικό τομέα θα παίξουν εμφανώς τον ρόλο τους αυτόν τον Νοέμβρη και καλό είναι όλοι μας να αποφύγουμε το ατομικό παιχνίδι και να εργαστούμε συλλογικά.

Στα αισθηματικά ζητήματα, είναι μήνας ανανέωσης και το ερωτικό στοιχείο ξυπνάει από τον πιθανό λήθαργο. Όσοι βρίσκονται σε σχέση μπορούν να χαράξουν μια καινούργια πορεία μαζί και όσοι είναι μόνοι και επιθυμούν μια γνωριμία με μέλλον, είναι ο κατάλληλος μήνας για να ξεκινήσουν κάτι. Προσοχή αυτόν τον μήνα στα ψέματα, στον εντυπωσιασμό και τον εγωκεντρισμό του συντρόφου, της καινούργια γνωριμίας ή ακόμη και του εαυτού μας.

Mind the Gap
Kατά την διάρκεια του μήνα θα χρειαστεί να προσέξουμε κάποιες μέρες οι οποίες είναι φορτισμένες έντονα και κρύβουν την πιθανότητα για εντάσεις, παρανοήσεις και διενέξεις. Αυτές οι μέρες είναι για τον Νοέμβριο στις 3, στις 11 πολύ έντονα, στις 13, στις 14 πολύ έντονα, στις 16, στις 19, στις 21 και στις 25 του μήνα.

Be an Achiever
Ημέρες που μπορούμε παρά τις εντάσεις και το άγχος να πετύχουμε το στόχο μας και
να έχουμε αποτελεσματική δράση είναι από τις 2 έως τις 12 και πάλι από τις 21 έως τις 29 του μήνα.

Be a Lover
Ημέρες του μήνα κατά τις οποίες η ενέργεια κινείται πιο συγκεκριμένα γύρω από τα
ερωτικά μας θέματα είναι για αυτόν τον μήνα την πρώτη του μήνα, στις 2, 5, 10, 11, 14, 19, 20, 23, 28 και 29 του μήνα.

Προσοχή στις ερωτικές μέρες (be a lover) που ταυτίζονται με τις φορτισμένες μέρες (mind the gap) γιατί υπάρχει κίνδυνος έντονων συγκρούσεων.
Για να δείτε πώς σας επηρεάζει προσωπικά η ενέργεια του Νοεμβρίου αρκεί να βρείτε τον ακρογωνιαίο λίθο της ημερομηνίας της γέννησής σας. Την πέτρα της ημερομηνίας σας την βρίσκετε αφού προσθέσετε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτετε 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγετε 3+4=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας.

Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε.

Θεμέλιος λίθος 1
Ξεκαθαρίσματα σε όλους τους τομείς, κυρίως όμως σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την ποιότητα της σχέσης που έχεις με τους άλλους, είτε αυτοί οι άλλοι είναι οι συνεργάτες σου, είτε οι φίλοι σου και οι γείτονες ή ακόμη και η ίδια σου η σχέση. Πριν κάνεις τα ξεκαθαρίσματα βούτα την γλώσσα στο μυαλό.

Θεμέλιος λίθος 2
Φίλοι και γνωστοί σε βοηθάνε και φαίνονται αρκετά χρήσιμοι στις υποθέσεις σου. Κοινωνική δικτύωση, επαφές, συζητήσεις, εξωστρέφεια και καινούργιες γνωριμίες. Στην δουλειά σου έχεις τρεξίματα και υποχρεώσεις, αλλά αυτό το βλέπεις θετικά και πέφτεις με τα μούτρα. Μην σπαταλήσεις την ενέργειά σου ανώφελα αυτόν τον μήνα.

Θεμέλιος λίθος 3
Εργασία και χαρά έχει ο μήνας για σένα. Είναι κάπως δύσκολές και οι καταστάσεις και η ψυχολογία σου και βλέπεις ότι τα περιθώρια στενεύουν. Αυτό, αντί να σε αγχώσει μπορεί να αποτελέσει κίνητρο για να ανασκουμπωθείς και να κάνεις ό,τι δεν έχεις κάνει τους τελευταίους μήνες. Διεκπεραίωσε, σταθεροποίησε και ξεκαθάρισε. Συνεννοήσου, πιέσου και πίεσε και θα καταφέρεις αρκετά. Μέσα σε όλα αυτά, μην ξεχνάς να κάνεις και διαλείμματα για να ξεκουράζεσαι σωματικά και πνευματικά.

Θεμέλιος λίθος 4
Τα πράγματα κινούνται και το τοπίο αλλάζει. Μήνας δραστήριος και ζωντανός, με εξελίξεις που περίμενες αλλά και με εξελίξεις που δεν τις περιμένεις και που έρχονται σαν ευχάριστη έκπληξη ή σαν απρόσμενη ανατροπή. Σπρώξε την επαγγελματική σου ατζέντα, μην βάζεις όλα τα αυγά σε ένα καλάθι και απόλαυσε την ζωή, τον έρωτα και την δημιουργία.

Θεμέλιος λίθος 5
Έχεις τα υλικά, τώρα πρέπει να φτιάξεις το κέικ. Ο μήνας σε φέρνει αντιμέτωπο με ευθύνες που δεν είναι όλες τους απαραίτητα δυσάρεστες και εσύ προσπαθείς να φέρεις σε ισορροπία τπ μέσα με το έξω, το πάνω με το κάτω, να συντονίσεις τους ρυθμούς σου με αυτούς των άλλων και να ενταχθείς στο σύνολο. Δεν είναι κακό αυτό, πρόσεξε μόνο μην αφομοιωθείς και χάσεις τον εαυτό σου μέσα σε αυτόν τον καλά λαδωμένα μηχανισμό γρανάζι του οποίου είσαι και εσύ, αλλά όχι μόνο εσύ.

Θεμέλιος λίθος 6
Ο μήνας ευνοεί ταξίδια, μετακινήσεις, σκέψεις και συνειδητοποιήσεις. Το εσωτερικό σου ψάξιμο κορυφώνεται αυτό το διάστημα και αυτό μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ευχάριστο όλες τις φορές, αλλά τώρα θα μπορέσεις να αρχίσεις να εφαρμόζεις αυτά που έχεις καταλάβει για σένα και τον κόσμο γύρω σου με αποτέλεσμα να μπορέσεις να χαράξεις πιο ξεκάθαρα την πορεία σου και να ακολουθήσεις τον δρόμο που εσύ επιθυμείς, τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά ζητήματα.

Θεμέλιος λίθος 7
Τάξη, έλεγχος, οργάνωση και επιτυχίες αν παίξεις τα χαρτιά σου σωστά και δεν μπερδευτείς πολύ. Μήνας που οργανώνεις τα οικονομικά σου, τα εργασιακά σου και την ροή την καθημερινής σου ζωής. Τακτοποιείς εκκρεμότητες και ξεκαθαρίζεις καταστάσεις. Κάνεις έρευνα σε θέμα που σε απασχολεί και μαθαίνεις πράγματα που σε βοηθάνε να πάρεις αποφάσεις. Προσοχή στα αισθηματικά σου γιατί ο κίνδυνος το ταίρι σου να μην δεχτεί τις ηγεμονικές σου συμπεριφορές είναι υπαρκτός. Εκτός βέβαια, αν αρέσει και σους δύο το παιχνίδι αφέντης-σκλάβος..

Θεμέλιος λίθος 8
Ο μήνας σου τα δίνει όλα στο πιάτο. Μπροστά σου έχεις πλέον όλα τα δεδομένα, όλα τα στοιχεία και όλες τις πληροφορίες που σου χρειάζονται για να κινηθείς. Αν κάτι σου λείπει ακόμη, απλά ψάξε κι θα έχεις την απάντηση. Είναι περίοδος που ετοιμάζεσαι για το μεγάλο σάλτο και μπορεί αυτό να σε κάνει να αισθάνεσαι έντονα και ίσως βγουν απότομες συμπεριφορές σου προς τους άλλους. Επαναπροσδιορίζονται σχέσεις και ολοκληρώνονται μικροί ή μεγάλοι κύκλοι.

Θεμέλιος λίθος 9
Η υπομονή τελείωσε, όπως τελείωσε και η ομφαλοσκόπηση. Έχεις παρατηρήσει τον εαυτό σου και τον εχθρό και έχεις καταγράψει τις κινήσεις του. Τώρα είναι περίοδος κυνηγιού και μάλιστα με τρόπο ξεκάθαρο, ευθύ και αποφασιστικό. Διεκδικείς αυτό που σου αξίζει, ακόμη και αν δεν σου αξίζει. Ίσως χρειάζεσαι ακόμη κάποια μαθήματα αυτογνωσίας, αλλά το μάθημα αυτού του μήνα είναι να είσαι σίγουρος και να ξέρεις τι κυνηγάς και ποιο είναι ακριβώς το θήραμά σου.

Καλό μήνα σε όλους
Love & Magic
Athan

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments