5 1 vote
Article Rating

Τους άντρες προσελκύει πάντα μια γυναίκα η οποία είναι ξανθιά. Οι κοκκινομάλες επίσης κατέχουν υψηλό βαθμό προτίμησης στα γούστα τους. Καστανές; Οκ δεν τρελλαίνονται. Σε μια μαυρομαλούσα κοπελιά δεν λένε ποτέ όχι. Μύθοι μύθοι μύθοι. Οι άντρες προτιμούν γυναίκες καλλιεργημένες. Όσες διαβάζουν είναι ιδανικές. Και μετά ξύπνησα από έναν εφιάλτη. Έλεγε, λέει, ότι η διευθύντρια (πόσο απαίσια) είπε στην υπεύθυνη σύνταξης (πόσο ξινή κι αχώνευτη) να μου δώσει εντολή και να γράψω για άντρες και ζώδια ή ζωΩδια. Ευτυχώς ήταν μονο ένα κακό όνειρο!

 

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός θέλει μια θερμόαιμη και αποφασιστική γυναίκα. Συγχρόνως πρέπει να είναι αρκετά ανοικτή και ειλικρινής με καλή αίσθηση του χιούμορ και μάλλον αξιόπιστη. Τα θέλει όλα ή τίποτα από την άποψη της πίστης. Δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνιση της φίλης του. Οι άνδρες Κριοί προσελκύονται συνήθως από μελαχρινές γυναίκες με έντονη ματιά και αισθησιακά χείλη, μέτριο ύψος και αρκετή θηλυκότητα εν γένει.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος ονειρεύεται μια γυναίκα που είναι σε θέση να του δημιουργήσει μια άνετη διαβίωση. Εάν είναι καλή στο μαγείρεμα, θα έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στα μάτια του. Ο Ταύρος ψάχνει σίγουρα για μια γυναίκα που θα μπορούσε εύκολα να μοιραστεί τις προτιμήσεις του. Πρέπει να είναι μετρημένη, όμορφη, ευφυής, υπεύθυνη, αξιόπιστη και κάπως συντηρητική.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ιδανική γυναίκα γι’ αυτόν είναι γενναιόδωρη, φιλική, δροσερή και καλά πληροφορημένη. Να βλέπει πάντα τη θετική πλευρά της ζωής. Η γυναίκα γλάστρα, δεν είναι σίγουρα ο τύπος του. Η σκέψη μιας γυναίκας που δείχνει τα συναισθήματά της πολύ ορμητικά και βιαστικά μπορεί να τον κάνει να εξαφανιστεί στο λεπτό. Η παρτενέρ του πρέπει να ξέρει ότι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του βρίσκεται στη μουσική, τις τέχνες και το χορό. Ο Δίδυμος είναι συνήθως καλοαναθρεμμένος και αρκετά διανοούμενος. Τι γίνεται με την εμφάνιση της γυναίκας; Μια μελαχρινή με μια συμπαθητική λυγερή κορμοστασιά και ανάλαφρο περπάτημα, είναι πιθανόν να κερδίσει την καρδιά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο άνδρας Καρκίνος θέλει μια γυναίκα με φύση αλτρουιστική, να ικανοποιείται με τα λίγα, αλλά να του δίνει πολλά. Να του παρέχει μια άνετη ζωή, ένα καλό γεύμα, τακτοποιημένα ρούχα και να τον βεβαιώνει πως είναι πάντα το ένα και μοναδικό πρόσωπο στη ζωή της. Συνήθως προτιμά μεσαίου ύψους ξανθές με μακριά μαλλιά και ανοιχτόχρωμα μάτια.

ΛΕΩΝ
Το ιδανικό του είναι μια διασκεδαστική και βολική τολμηρή γυναίκα που αγαπά τα ταξίδια, συμπαθεί τα παιδιά και θα μπορούσε να αφοσιωθεί σε αυτόν. Του αρέσει να είναι υπερήφανος για τη γυναίκα του. Κάποια που ακτινοβολεί με ένα λαμπερό χαμόγελο στο πρόσωπό της, μπορεί εύκολα να πάρει το πάνω χέρι. Φυσικά πρέπει να είναι βέβαιος για την πίστη της. Εκείνη, δεν πρέπει να τον αφήσει να βαρεθεί και πρέπει να διαθέτει μια ανάλαφρη προσέγγιση σε οποιαδήποτε κατάσταση προκύπτει και να υποδεικνύει σωστές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η γυναίκα του θα πρέπει να έχει ευγενική φύση, καλή και με ευρείες αντιλήψεις. Επιλέγει μια γυναίκα που θα μπορούσε να φροντίσει τη σχέση τους, να είναι τακτική και αρκετά λεπτολόγος. Να σκέφτεται δύο φορές πριν πει οτιδήποτε. Ο Παρθένος προσελκύεται από μια γυναίκα με μικρά τρυφερά χέρια, και επιπλέον να μπορεί να μιλήσει με τα μάτια της τόσο καλά όσο με τα λόγια της. Συμπαθεί ειδικά τις γυναίκες που είναι σε θέση να τον καταλάβουν από το βλέμμα του. Οι λέξεις δεν είναι πραγματικά ουσιαστικές γιΆ αυτόν.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός επιδιώκει να βρει μια γυναίκα ικανή να ικανοποιήσει τις διανοητικές ανάγκες του στον ίδιο βαθμό με τις φυσικές. Οι Ζυγοί είναι συνήθως καλοί οικογενειάρχες και το εκτιμούν όταν οι άλλοι τους σέβονται. Σε αντάλλαγμα, θα είναι πολύ προσεκτικός και σε στιγμές κρίσεως θα είναι αυτός πάνω στον οποίον θα στηριχθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θέλει η γυναίκα του να είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, θαρραλέα και ενεργητική. Να είναι σε θέση να πολεμήσει για τα δικαιώματά της και να τα διαφυλάττει από οποιανδήποτε παρεμβαίνει, ενάντια στο συμφέρον της. Μια τολμηρή γυναίκα μπορεί εύκολα να τον τρελάνει και να παραδοθεί εύκολα στη γοητεία της. Ο Σκορπιός έχει μεγάλη διαίσθηση σε ότι αφορά τις σεξουαλικές του σχέσεις και είναι πολύ ευαίσθητος σχετικά με τις ανάγκες της παρτενέρ του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης προτιμά τις γενναιόδωρες και καλόκαρδες γυναίκες. Αυτό το ζώδιο εκτιμά τη δικαιοσύνη, την ειλικρίνεια και τον αυτοέλεγχο στην παρτενέρ του. Πρέπει να είναι καλή ερωμένη στο κρεβάτι, προσεκτική μητέρα και άριστη διαχειρίστρια, καθώς ο ίδιος δεν είναι τόσο σοβαρός. Η φυσική εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή του σωστού προσώπου για αυτόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερος αισθάνεται άνετα με μια γυναίκα γεμάτη κατανόηση, ικανή να καταλάβει την πολυπλοκότητα της φύσης του. Συνήθως η παρτενέρ του εμπνέει πλήρη σεβασμό, είναι σταθερή, ήρεμη και προσεκτική με μια μάλλον παραδοσιακή προσέγγιση των πραγμάτων, αλλά και ανεξάρτητη. Δεδομένου ότι το ζώδιο του Αιγόκερω δεν είναι από αυτά που θα βιαστεί να κάνει μία σχέση και είναι ευσυνείδητος, τη στιγμή που θα επιλέξει μια γυναίκα, αυτή μπορεί να είναι σίγουρη για τη σταθερότητα και την αξιοπιστία του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος χρειάζεται μια γυναίκα που μπορεί να τον εμπνεύσει και να είναι κατά κάποιον τρόπο φίλη του. Μία παρτενέρ που θα είναι σε θέση να τον διασκεδάσει και να τον αποσπάσει από την καθημερινή ρουτίνα είναι πιθανό να γίνει σύντροφος διάρκειας ζωής του. Περνώντας από μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του, χρειάζεται την υποστήριξη από τη γυναίκα του και εφόσον αυτή είναι σε θέση να του την παρέχει, είναι αρκετά ήρεμος και ενθουσιασμένος.

ΙΧΘΥΣ
Ο Ιχθύς έχει πολλή διαίσθηση, είναι καλός και φιλειρηνικός. Προσελκύεται από γυναίκες ικανές να ελέγξουν τις συγκινήσεις τους, γενναιόδωρες, δίκαιες, αμερόληπτες, τρυφερές και στοργικές. Ο Ιχθύς είναι άτομο που επιλέγει την παρτενέρ του προσεκτικά και η επιλογή του γίνεται συνήθως μετά από πολύ καλή σκέψη. Εκτιμά προ πάντων τη θηλυκότητα, την καλλιτεχνική φύση και τη φυσικότητα.

 

Απόδοση: Ανώνυμος συγγραφέας για να πληρώσει την εφορία

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments