4 1 vote
Article Rating

Σαν αβοήθητα γατάκια, όταν τα πλησιάζει ένας ξένος, κλοτσούν, κάνουν θόρυβο και δημιουργούν μια «παράσταση» γενναιότητας. Τα ανθρώπινα όντα είναι μάλλον εύθραυστα πλάσματα, και αυτά με μεγάλες αξιώσεις. Πίσω από τις φωνές και τις φασαρίες, έχουν μια σύνεση που χαρακτηρίζει τον άνθρωπο και η οποία φαίνεται περισσότερο σε στιγμές άγχους και σύγχυσης. Στο ωροσκόπιο αποκαλύπτονται από τις κρίσιμες μοίρες.

Οι κρίσιμες μοίρες είναι σημεία τοποθετημένα 12 μοίρες 51΄ χωριστά, αρχίζουν από τις 0 μοίρες του Κριού.

Ένας γενέθλιος πλανήτης ή Γωνία στο ωροσκόπιο που βρίσκεται εντός της τροχιάς μιας μοίρας, μπορεί να θεωρηθεί κρίσιμος. Όπου βρείτε έναν κρίσιμο πλανήτη ή Γωνία στο χάρτη, θα διαπιστώσετε ότι στη ζωή θα συναντήσετε φασαρίες και αντιξοότητες.

Εδώ υπάρχει μια πεισματική μάχη ενάντια σε εμπόδια και συνθήκες απομόνωσης -συνήθως δημιουργημένες από εμάς τους ίδιους- και μεγάλη επιφυλακτικότητα στα δείγματα γενναιότητας και δύναμης.

Αυτή η δύναμη είναι ιδιαίτερα εμφανής όταν ένας πλανήτης ή μια γωνία σχηματίζει σύνοδο με μια κρίσιμη μοίρα της δευτερεύουσας (ημέρα -για- ένα χρόνο) προόδου.

Εκτός από την προοδευμένη Σελήνη, της οποίας τα αποτελέσματα είναι πιο αδύναμα, υπάρχει συνήθως ένας μήνας που προηγείται ή έτσι ένας προσωπικός περιορισμός και ματαίωση.

Μετά, μέσα σε μια εβδομάδα ή δύο, ο χρόνος της προόδου είναι ακριβής και μια κρίση λαμβάνει χώρα. Η κατάσταση απαιτεί υπέροχη κίνηση προς ένα νέο επίπεδο χειρισμού και ελέγχου. Η πραγματική σημασία αυτών των κρίσιμων στιγμών στη ζωή συχνά γίνεται αντιληπτή μόνο με ανασκόπηση μιας περιόδου μηνών μετά από το γεγονός.

Γενικά, οι κρίσιμοι πλανήτες και οι γωνίες σας αποκαλύπτουν όχι μόνο που είστε ευαίσθητοι, αλλά και που υπάρχουν οι κατώτερες δυνατότητες της ζωής σας. Είναι τα αληθινά σημεία επαφής σας με τα βάθη της δικής σας ανθρώπινης φύσης.

 

Αν υπάρχει επικράτηση των κρίσιμων πλανητών (τέσσερις ή περισσότεροι στο ωροσκόπιό σας, τότε έχετε μεγάλη αίσθηση ευθύνης για τον κόσμο γενικότερα. Ακόμη, η ζωή σας κρατάει με ένα κοντό «σχοινί».

Αισθάνεστε εμποδισμένοι να κάνετε κάτι παραπάνω από τα απαραίτητα, γιατί έχετε μεγάλη ανάγκη να δικαιολογήσετε στον εαυτό σας το γεγονός της ύπαρξής σας στη Γη. Τείνετε να αμφιβάλλετε για το αν είστε ευτυχισμένοι ή, το λιγότερο, αισθάνεστε μια αόριστη ενοχή με την ιδέα, και φορτώνεστε το βάρος όλου του κόσμου.

Ανέχεστε με πείσμα τα βάρη της ζωής, των οποίων η αρνητική πλευρά αποκαλύπτει μια ατομική ξεροκεφαλιά. Στην καλύτερη περίπτωση, διαθέτετε αξιοπρέπεια και πραγματική αίσθηση της ατομικής σας αξίας, η οποία κατά καιρούς μπορεί να σας οδηγήσει στην πραγματική γνώση.

 

Αν πάλι υπάρχει απουσία των κρίσιμων πλανητών στο ωροσκόπιό σας, τότε έχετε μεγάλη ελαστικότητα και προσαρμοστικότητα, αλλά και μια έμφυτη τάση για καιροσκοπία. Μπορεί να έχετε κάτι σαν να λέμε την εύνοια της τύχης. Τα καταφέρνετε καλά στη ζωή, γιατί δεν αφήνετε τίποτα και κανέναν να επέμβει εκεί όπου δεν θέλετε.

Είναι φορές που μπορεί να χρησιμοποιήσετε άλλους ανθρώπους για τους δικούς σας στόχους και μάλιστα να τους ξεφορτώνεστε όταν δεν θα τους έχετε πια ανάγκη. Έχετε το χάρισμα να «μεταμοσχεύετε» σώμα και ψυχή όπου έχετε αναμιχθεί και συναντήσει την αποτυχία.

Απουσία των κρίσιμων πλανητών παρέχει πραγματική ελευθερία από τις υποχρεώσεις της ζωής, κάτι που δίνει μεγάλες ευκαιρίες για να δοκιμάσετε τα προσωπικά σας όρια, πάνω σε μια εθελοντική βάση. Στην καλύτερη περίπτωση, είστε έντιμοι, δεν έχετε πάθη και είστε δίκαιοι. Στη χειρότερη περίπτωση, τείνετε να αφήνετε τα «στραβά» σας στους άλλους για να τα ξεμπλέξουν.

 

Αν έχετε γεννηθεί σε μια μέρα των κρίσιμων Μοιρών, ή μια μέρα μετά ή πριν, τότε υπάρχει πιθανότητα ο γενέθλιος Ήλιος σας να είναι σε μια τροχιά κρίσιμων μοιρών.

Αυτό σας δίνει ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα, αλλά δεν μπορείτε να πετύχετε πολλά στη ζωή.

Έχετε υψηλά ιδανικά και καλή καρδιά, συνδυασμένα με υπερηφάνεια και απροθυμία για συμβιβασμούς. Είναι δύσκολο για σας να συμφιλιωθείτε με απαιτήσεις που σας επιβάλλει ο κόσμος και οι οποίες δεν συμβαδίζουν με αυτές που σας επιβάλλει η φωνή του εσωτερικού σας εαυτού. Τείνετε να βρίσκετε τη ζωή πολύ αληθινή και δύσκολη επίσης, κάτι που απαλύνει τη φύση σας και σας δίνει μια διάθεση για γκρίνια ή συλλογισμό.

Στη χειρότερη περίπτωση, αισθάνεστε αδικημένοι και δείχνετε οίκτο για τον εαυτό σας. Η ανεξάρτητη διάθεσή σας ισορροπείται από μια περίοδο σκλαβιάς, στην οποία πρέπει να κλίνετε για να καλύψετε τις απαιτήσεις των άλλων ανθρώπων ή την πίεση των περιστάσεων, μέχρι η ταπεινοφροσύνη, που είναι μια από τις μεγαλύτερες αρετές, να ανθήσει.

Όταν ο προοδευμένος Ήλιος σας φτάνει στην κρίσιμη μοίρα, η ζωή σας φτάνει σε κάποιο αδιέξοδο ή σημείο ματαιότητας.

Μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες και διαμάχες με συνεργάτες ή μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν πετυχαίνετε τους στόχους που έχετε βάλει στη ζωή σας.

Ξαφνικά μια νέα πόρτα ανοίγει. Παίρνετε την απόφαση να αλλάξετε διεύθυνση στη ζωή. Γεμάτοι από έμπνευση και μια νέα αίσθηση των επιδιώξεών σας, αφήνετε ένα δυσάρεστο περιβάλλον και ακολουθείτε αυτό που σας αρέσει.

Στους επόμενους μήνες μπορεί να εκφραστείτε μέσα από τους περιορισμούς σας. Εκτιμάτε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία σε σας: να ανταποκριθείτε στο πεπρωμένο σας.

 

Αν η γενέθλια Σελήνη σας είναι στην κρίσιμη μοίρα, διαθέτετε καλά ένστικτα και μεγάλη επιμονή. Για σας η ζωή ποτέ δεν έχει δώσει όσα ζητάτε από αυτήν. Δεν είστε ποτέ σίγουροι για το τι ζητάτε από τη ζωή και δεν σας ικανοποιούν τα πράγματα γύρω σας. Τείνετε να κρατάτε τον εαυτό σας πίσω, γιατί έχετε μια συναισθηματική ευαισθησία, η οποία εύκολα αλλάζει ή επηρεάζεται.

Τα παίρνετε όλα στα σοβαρά, και εδώ η αρνητική πλευρά μπορεί να φέρει μελαγχολία ή να σας κάνει σκυθρωπούς.

Στη χειρότερη των περιπτώσεων είστε εντελώς κυριευμένοι από τα αισθήματά σας και όσο λιγότερο λογικοί είστε τόσο περισσότερο γίνεστε αδιάλλακτοι.

Το καλύτερο χαρακτηριστικό σας είναι η διάθεση να ακολουθείτε το ένστικτό σας μέχρι το τέλος, κάτι που σας παρέχει μεγάλη ικανότητα για να είστε πιστοί.

Οι σύνοδοι της προοδευμένης Σελήνης σε κρίσιμες μοίρες του ζωδιακού δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία όσο αυτές με άλλους πλανήτες.

Συμβαίνουν μια φορά το χρόνο, έχουν συνήθως ισχύ τη συγκεκριμένη ημέρα ή την προηγούμενη. Κάτι συμβαίνει που είναι λίγο έξω από το κανονικό ή έχει σχέση με άλλους ανθρώπους με νέες ιδέες.

Η εμπειρία σας ενώνει συναισθηματικά. Έχει μάλιστα μια κάθετη ή ακανόνιστη ανοχή στις συνθήκες της παρούσας ζωής και εστιάζει την προσοχή στα τρέχοντα αισθήματα και φιλοδοξίες.

Το γεγονός σας βοηθάει να αναγνωρίσετε συνειδητά μερικά πράγματα, τα οποία μπορεί να απολαμβάνετε δωρεάν μετά. Το συμπέρασμα είναι μια αλλαγή στις συνήθειές σας όσον αφορά τις τρέχουσες επεμβάσεις και την αληθινή αίσθηση της συναισθηματικής ενίσχυσης.

 

Αν ο γενέθλιος Ερμής σας είναι σε κρίσιμη μοίρα, είστε κοινωνικά άτομα και έχετε τη διάθεση να ευχαριστείτε τους άλλους. Όμως ποτέ δεν θα καταλάβετε πόσο σκληρή προσπάθεια απαιτείται από μέρους σας. Έχετε συνείδηση και είστε συνεχώς ενήμεροι για την εντύπωση που δίνετε στους άλλους και είναι φορές που εξαρτάστε από την επιδοκιμασία και την αποδοχή τους.

Μπορεί, μάλιστα, να είστε και υπερβολικοί όταν κρίνετε τον εαυτό σας στις προσπάθειές σας να αποφύγετε τις κατηγορίες. Μπορεί να υπάρξει και μια ατμόσφαιρα ευχάριστης αδιαφορίας ή εγκατάλειψης, όταν έχετε την αίσθηση ότι δεν ευχαριστείτε πολύ τον εαυτό σας.

Από την άλλη, δεν είστε πολύ κριτικοί με τους άλλους, αλλά μαθαίνετε να επικοινωνείτε μαζί τους.

Τυπικά, οι φιλίες σας κόβουν όλες τις γραμμές των κοινωνικών τάξεων. Σας διακρίνει μια φρεσκάδα και είστε ανοιχτόκαρδοι, κάτι που αναγγέλλει μια έμφυτη αθωότητα.

Ο προοδευμένος Ερμής φτάνει συνήθως σε μια κρίσιμη μοίρα στις αρχές μιας περιόδου εσωτερικών αναταραχών και σύγχυσης, όταν διερωτάστε που είστε και που ανήκετε.

Μετά συλλαμβάνετε μερικές νέες ιδέες ή σχέδια με τα οποία ταυτίζετε τον εαυτό σας. Εισέρχεστε έτσι σε μια περίοδο μεγάλης ενεργητικότητας και δραστηριότητας. Η ατμόσφαιρα δημιουργεί προϋποθέσεις για ξεκαθάρισμα των επικοινωνιών με άλλα άτομα και εσείς έχετε μια απάθεια και αυτοδιάθεση για να τα βγάλετε πέρα.

Οι βαθύτερες εικόνες του εαυτού σας φαίνεται ότι γίνονται αληθινές και εσείς αισθάνεστε ότι είστε ανυπέρβλητοι. Τους επόμενους μήνες θα δείτε τον εαυτό σας με μια διαφορετική ματιά και θα έχετε μια νέα αίσθηση παλικαριάς.

 

Αν η γενέθλια Αφροδίτη σας είναι σε κρίσιμη μοίρα, έχετε μεγάλη αισιοδοξία και πίστη στις ελπίδες σας, ακόμη κι αν η ζωή δεν εκπληρώνει τις προσδοκίες σας. Είστε προικισμένοι με «αδιάντροπη» παιδικότητα και παιδική ανυπομονησία, αλλά είστε πολύ τρωτοί συναισθηματικά.

Προφανώς κάνετε τον εαυτό να νιώθει θύμα με μια παιδική ανυπομονησία και με μια άρνηση να αφήσετε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους. Μπορεί να μην αποβλέπετε σε ένα πάρε-δώσε σε μια προσωπική σχέση, έτσι: από άποψη σιγουριάς και σταθερότητας.

Από τη θετική πλευρά, έχετε μια τάση να πλησιάζετε το σύντροφό σας. Είστε υπέροχοι, μια και διαθέτετε αυθορμητισμό, διάθεση για περιπέτεια κι έχετε περιέργεια να μάθετε τι γίνεται στον κόσμο.

Η προοδευμένη Αφροδίτη συνήθως σχηματίζει σύνοδο σε κρίσιμη μοίρα μετά από μια χαοτική ή ακατάστατη χρονική περίοδο, κατά την οποία η ζωή και οι σχέσεις σας δεν είναι ουσιαστικές ή δεν έχουν πληρότητα.

Μετά παρουσιάζεται μια νέα πιθανότητα και αντιλαμβάνεστε ότι είναι στο χέρι σας να αλλάξετε τα πράγματα. Μια νέα αρχή, μερικές φορές μια προφανής μετακίνηση πραγματοποιείται.

Διαλύετε παλιές σχέσεις και δημιουργείτε νέες. Η κατάσταση στη ζωή σας γίνεται πιο σταθερή και βρίσκετε τα σημεία που μειονεκτείτε. Στους μήνες που ακολουθούν καταλαβαίνετε καλύτερα τη συμβολή του εαυτού σας στην τάση να βρείτε την ευτυχία και την πνευματική ηρεμία σας.

 

Αν ο γενέθλιος Άρης σας βρίσκεται σε κρίσιμη μοίρα, τότε έχετε μεγάλη επιμονή και καρτερικότητα, όμως διαπιστώνετε ότι είστε λίγο ή πολύ προσκολλημένοι σε καταστάσεις αδιεξόδων. Δεν σας αρέσει να βρίσκεστε κάτω από πίεση, αλλά συχνά διαπιστώνετε ότι είστε, γιατί αφήνετε για μετά τη λήψη αποφάσεων ή απλώς επειδή αφήνετε τα πράγματα να γλιστρήσουν μέσα από τα χέρια σας.

Μπορεί να προστατεύετε μυστικές φιλοδοξίες ή όνειρα μαζί με κρυφούς σας φόβους για την επιτυχή έκβασή τους, έτσι οι προθέσεις σας κρύβουν μέσα τους και μια απογοητευτική διάθεση. Από την άλλη, συνδυάζετε την προσοχή με τη γενναιότητα και την πανάκεια με μια προσωπική γοητεία. Έχετε μια αίσθηση για τίμιο παιχνίδι και μια αποφασιστικότητα να προστατεύσετε τους άλλους ανθρώπους, κάτι που προϋποθέτει έναν ηρωισμό.

Ο προοδευμένος Άρης φτάνει συχνά στην κρίσιμη μοίρα μετά από μια περίοδο που χτυπάγατε το κεφάλι στον τοίχο. Μερικές φορές η αιτία είναι μια ασθένεια ή η αποδοκιμασία και η άρνηση των άλλων ανθρώπων. Τότε, ο τοίχος πέφτει.

Μπορεί να απαιτηθεί κάποια αλλαγή ή κάποια προσωπική θυσία, αλλά θα τα καταφέρετε. Μπορεί πάλι να πετύχετε σε κάτι που από καιρό είχατε στο νου σας και ίσως να έχετε και την υποστήριξη των άλλων. Τους επόμενους μήνες θα διαπιστώσετε μια ματαιοδοξία παθητικής αποδοχής. Κι έτσι θα μπορέσετε να σταθείτε στα πόδια σας και να κάνετε ότι εσείς θέλετε.

 

Αν ο γενέθλιος Δίας σας είναι σε κρίσιμη μοίρα, έχετε μια έμφυτη επιθυμία να κοιτάτε πάντα μπροστά και ένα ταλέντο να αναλαμβάνετε την ευθύνη, αλλά και τη διάθεση να μην πειθαρχείτε όταν δεν έχετε φτιάξει εσείς τους κανόνες του παιχνιδιού.

Είστε αυτό που λέμε «ηγέτες χωρίς οπαδούς»: ενθουσιώδεις και με διάθεση να μοιράζεστε ό,τι έχετε με τους άλλους, αλλά υπερβολικοί στις θέσεις σας και στις σταθερές απόψεις σας υπάρχει όμως κι ένα σημείο πέρα από αυτές, που δεν μπορείτε να το φτάσετε.

Σας ευχαριστεί να έρχεστε σε αντίθεση και υπάρχει μια ατμόσφαιρα αοριστίας στο να πατρονάρετε ή να δεχτείτε τον εαυτό σας ή στην αίσθηση ότι είστε ευδιάθετοι και παρορμητικοί με τους άλλους.

Αν η ζωή είναι φορές που σας κάνει να αισθάνεστε ότι αυτά που λέτε δεν εισακούονται, είναι γιατί είστε συχνά απρόθυμοι να δώσετε πίστη σε αυτά που λένε και οι άλλοι. Όταν θα μάθετε τις αρετές της προσαρμοστικότητας, της σταθερότητας του στόχου και της απόλυτης ειλικρίνειας, θα κερδίσετε την αξιοπιστία όλων όσων γνωρίζετε.

Επειδή οι πλανήτες πέρα από τον Άρη κινούνται πολύ αργά, εξαιτίας δευτερευουσών προόδων και μια και σπάνια σχηματίζουν συνόδους στις κρίσιμες μοίρες, ευθυγραμμίσεις για τους προοδευμένους εξώτερους πλανήτες δεν δίνονται.

 

Αν ο γενέθλιος Κρόνος σας βρίσκεται σε κρίσιμη μοίρα, είστε ευγενικοί, ευαίσθητοι και ενημερωμένα άτομα. Επίσης τείνετε να βρίσκετε ότι η ζωή αδιαφορεί για σας ή δεν ανταποκρίνεται.

Είστε αντικειμενικοί παρατηρητές, ακόμα και του εαυτού σας κι αυτό σας εφοδιάζει με ειρωνεία αλλά και με καυστικό χιούμορ, ακόμα και για τις πράξεις σας. Τείνετε να απομονώνεστε στην αντικειμενικότητά σας και αντιστέκεστε στην ολοκληρωτική επικοινωνία με τους άλλους και με ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Είστε πάντα ενήμεροι για τον εαυτό σας σαν να είστε οι ηθοποιοί ενός δράματος της ζωής, το οποίο από την αρνητική πλευρά του σας κάνει να παίρνετε κάτι σαν «πόζα».

Αν η ζωή σας κάνει να αισθάνεστε ότι οι ιδέες και τα αισθήματά σας δεν γίνονται σεβαστές, είναι γιατί εσείς τείνετε να παίξετε με τη ζωή και αρνείστε να πάρετε από αυτήν. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σας είναι η συνειδητή αποφασιστικότητά σας στη συμμετοχή σας στη ζωή με ξεκάθαρα και ελεύθερα κίνητρα, κάτι που δείχνει την ακεραιότητα του χαρακτήρα σας.

 

Αν ο γενέθλιος Ουρανός σας βρίσκεται σε κρίσιμες μοίρες, είστε εξαιρετικά ακριβολόγοι, ιδιαίτερα με τον εαυτό σας, και αποφασισμένοι να κόψετε» μερικά κομμάτια του κόσμου και να γίνεται έτσι ο κύριός τους.

Είστε καβγατζήδες, αλλά έχετε σταθερούς στόχους στη ζωή. Επίσης δεν επιθυμείτε να σας παραμερίσουν και να μην τους πραγματοποιήσετε. Είστε προικισμένοι με ευγένεια και πρωτοτυπία σκέψεων και αυτό το ξέρετε κάτι που σας κάνει να είστε αυτάρεσκοι.

Ο δογματισμός και η άμβλυνση στις σκέψεις σας συχνά ανταγωνίζονται και αποκρούουν άλλες, ακόμα και αν έχετε βασικά δίκιο. Έχετε ένα αληθινό θάρρος που φαίνεται ιδιαίτερα σε περιπτώσεις εχθρότητας. Σας χαρακτηρίζει ετοιμότητα για θυσίες για άλλα άτομα ή για ιδεώδη.

 

Αν ο γενέθλιος Ποσειδώνας σας βρίσκεται σε κρίσιμη μοίρα, είστε άτομα άνετα και με ελεύθερο πνεύμα. Όμως η ζωή φαίνεται ότι σας βασανίζει με τις πολλές υποχρεώσεις που σας δίνει. Μερικές φορές δίνετε την εντύπωση ότι ο κόσμος είναι ένα εμπόδιο, μια βαρετή διαμονή σε μια πορεία προς ένα πιο ενδιαφέρον μέρος.

Είστε ονειροπόλοι μέσα στο δικό σας κόσμο, μια περιοχή μέσα στην οποία νιώθετε άνεση και ευκολία κινήσεων. Αλλά έξω από αυτήν, διατηρείτε σχέσεις με άλλα άτομα και βλέπετε τον κόσμο όσο πιο αποστασιοποιημένα μπορείτε.

Θα είναι δύσκολο να σας κατεβάσουν από τα σύννεφα που πετάτε, όταν θα χρειαστεί κάποια συναισθηματική ενέργεια. Όταν θα μάθετε να αναλαμβάνετε τις ευθύνες για τον κόσμο πέρα από εσάς, η έμπνευση και η επιρροή των οραμάτων σας θα σας χαρακτηρίζουν.

 

Αν ο γενέθλιος Πλούτωνας βρίσκεται σε κρίσιμη μοίρα, διαθέτετε μεγάλη επιμονή και ζεστασιά ψυχής. Επίσης η ζωή πάντα προσπαθεί να σας κυριεύσει ή και να σας ρίξει κάτω. Είστε προικισμένοι με διορατικότητα και μπορείτε να δείτε καθαρά μέσα από τα πολιτιστικά «μόρια».

Μπορεί να παίξετε με το φανατισμό και την ακρότητα, με τη μια ή την άλλη μορφή, αλλά έχετε μάλλον αίσθηση δυσαρέσκειας και όχι αυτή του επαναστάτη. Ερεθίζεστε από τις φυσιολογικές προσδοκίες που τα κοινωνικά πρότυπα προσπαθούν να σας επιβάλλουν, αλλά πάλι μπορεί αν κάνετε μια δική σας προσπάθεια να αποτύχετε.

Τείνετε να δεχτείτε κάποιον κοινωνικά αποδεκτό ρόλο στη ζωή παρά να πάρετε στα χέρια σας το ίδιο σας το πεπρωμένο. Σαν αποτέλεσμα, υπάρχει μια ατμόσφαιρα δυσαρέσκείας γύρω σας, μια τάση για να εκδηλωθούν παράπονα.

Από τη θετική πλευρά, είστε προικισμένοι με μεγάλη αυτοσυγκράτηση και με την αίσθηση του προσωπικού σας ρόλου στην τύχη του ανθρώπινου είδους, κάτι που προδίνει και έμφυτη μετριοφροσύνη.

 

Αν ο άξονας του ανατέλλοντος ή του δύοντος ζωδίου σας βρίσκεται στις κρίσιμες μοίρες, τότε εναλλάσσεστε ανάμεσα σε κτητικότητα από τη μια μεριά και σιγουριά για τον εαυτό σας ή σνoμπισμό για τις αντικοινωνικές αναλογίες των άλλων, από την άλλη.

Αν και έχετε βεβαιότητα για τις πράξεις σας, συχνά έχετε και αμφιβολίες. Έχετε την ανάγκη υποστήριξης και τη ζητάτε ανοιχτά, καθώς και της ενίσχυσης των άλλων. Νομίζετε ότι άλλοι σας παρεξηγούν, αλλά συχνά σας παρεξηγούν γιατί πάντα βαδίζετε στον ήχο ενός διαφορετικού εμβατηρίου.

Προσπαθείτε επίσης να ζείτε μέσα σε ιδανικές εικόνες που πλάσατε για τον εαυτό σας. Εμψυχώνεστε από την αίσθηση ότι στη ζωή έχετε μια αποστολή. Διαφωνείτε στο να σας κρίνουν με βάση άλλα εκτός από θέματα ιδανικών και συχνά παραβλέπετε τα απώτερα κίνητρά σας, τα οποία είναι αντιληπτά από τους άλλους.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας είναι ο ιδεαλισμός και η συνειδητοποίηση, που σας χαρίζουν μιαν αληθινή ευγένεια.

Αν ξέρετε με κάποια ακρίβεια την ώρα της γέννησής σας, τότε είναι δυνατή η πρόοδος του άξονα του ανατέλλοντος ή δύoντος ζωδίου σας και το μεσουράνημα – χαμηλός μεσημβρινός να σχηματίζουν συνόδους με τις κρίσιμες μοίρες σας.

Ο προοδευμένος άξονας του ανατέλλοντος ή δύοντος ζωδίου συχνά πλησιάζει μια κρίσιμη μοίρα στο τέλος μιας μεγάλης περιόδου μικρής εκτίμησης. Μερικές καταστάσεις έχουν σχέση με τη σχέση σας με άλλα άτομα, κάτι που σας φέρνει σε μια ασυνήθιστη θέση.

Αυτό παρουσιάζει μια πρόκληση στην εικόνα του ποιοι είστε. Θα πρέπει να σηκωθείτε από αυτή την κατάσταση και να ανεβείτε στην κορυφή. Για να το πετύχετε, απαιτείται να ξεπεράσετε τελείως τις φυσικές προσδοκίες για τον εαυτό σας.

Ένα αίσθημα μεγάλης δύναμης αυξάνεται μέσα σας ή απλώς ξέρετε ότι είστε κυρίαρχοι της κατάστασης. Διαβεβαιώνετε τον εαυτό σας και τον βάζετε σε πλήρη έλεγχο και των δύο καταστάσεων και των αμφιβολιών σας.

Οι επόμενοι μήνες σας δίνουν μια καλύτερη εκτίμηση του που πρέπει να τραβήξετε τις γραμμές σας και πώς να κερδίσετε νέα εμπιστοσύνη στη δύναμη της προσωπικότητάς σας.

 

Aν το μεσουράνημα – χαμηλός μεσημβρινός άξονας βρίσκεται σε κρίσιμη μοίρα, έχετε μεγάλη αποφασιστικότητα, αλλά και τάση για ορμητικότητα η είστε απόλυτοι. Παρόλο που μπορεί γα είστε θετικοί στο σημείο της αυθαιρεσίας, ο εσωτερικός σας κόσμος είναι σε άμυνα.

Έχετε μια απελπιστική ανάγκη να αισθάνεστε ότι πατάτε σε σταθερό έδαφος, ότι είστε άτρωτοι στις προκλήσεις. Μπορεί να εναγκαλιστείτε κάποιο είδος φιλοσοφίας ή θρησκείας σαν ένα πρότυπο όλων των επιθυμητών πραγμάτων και ιδεών, ακόμη σαν μια διαβεβαίωση Θεία της ευλογίας για τις προσπάθειές σας.

Έχετε υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες και προσπαθείτε να τους πραγματοποιήσετε στη ζωή, αλλά, κυριότερα, στον ίδιο σας τον εαυτό. Η αύξηση των προσπαθειών σας, που διακρίνει όλες τις πράξεις σας, δεν διαφεύγει της προσοχής των άλλων. Από τη θετική σας πλευρά, είστε εξαρτώμενα άτομα με μεγάλη τάση πειθαρχίας και με ένα αληθινό πνεύμα αφοσίωσης.

Ο προοδευμένος άξονας μεσουρανήματος – χαμηλού μεσημβρινού συχνά φτάνει στις κρίσιμες μοίρες στο τέλος μιας περιόδου σκληρής εργασίας ή έντονης προσπάθειας, συχνά κάτω από την καθοδήγηση των άλλων.

Τότε, μια νέα ελευθερία κινήσεων ανοίγεται. Διαπιστώνετε ότι είστε ικανοί να κάνετε δικές σας επιλογές και αποφασίζετε να αλλάξετε καριέρα ή εργασία. Δέχεστε νέες ευθύνες και συχνά υπάρχει μια κινητικότητα στην επιδίωξη ευκαιριών περισσότερο παρά για την προσωπική σας ευκολία.

Τους επόμενους μήνες καταλαβαίνετε καλύτερα πώς μπορείτε να σιγουρέψετε τη θέση σας και να γίνετε ανεξάρτητοι στη ζωή.

4 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments