0 0 votes
Article Rating

Καλό μήνα σε όλους!!! Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ και το καλοκαίρι σιγά σιγά τελειώνει. Το βράδυ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου, στις 23:02 ώρα Ελλάδας, ξεκινάει και τυπικά το φθινόπωρο. Οι περισσότεροι, όμως, από εμάς δεν θα ξεχάσουμε το φετεινό καλοκαίρι το οποίο στιγματίστηκε από μια απερίγραπτη καταστροφή στη χώρα μας όπου θρυνήσαμε πολλά θύματα.

Τα σχολεία ανοίγουν, όσοι έχουν ακόμα εργασία επιστρέφουν και όπως συνηθίζουμε να λέμε… η ζωή συνεχίζεται με τις δυσκολίες αλλά και τις χαρούμενες στιγμές.

 

Τι θα φέρει ο Σεπτέμβριος στα ζώδια

(Η αναφορά μου στα δεκαήμερα των ζωδίων μπορεί να μην έχει καμία αξία διότι κάποιοι προσωπικοί πλανήτες κάποιου μπορεί να βρίσκονται σε διαφορετικό δεκαήμερο από τον Ήλιο (ζώδιο) και να φέρει το γεγονός που περιγράφεται σε άλλο δεκαήμερο. Γι’ αυτό διαβάστε ολόκληρο το κείμενο που αφορά το ζώδιο σας αλλά και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αν τον ξέρετε).

 

Κριός 21/3 – 20/4

Εσείς οι Κριοί του 1ου δεκαημέρου βρίσκεστε σε μια περίοδο όπου έχετε ανάγκη από ηρεμία, χαλάρωση και απομόνωση από τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο. Αισθάνεστε εξαντλημένοι γι αυτό ο οργανισμός μας χρειάζεται, ξεκούραση. Εκείνο που σας χαλαρώνει είναι, ηρεμία μακριά από το θόρυβο και τις εντάσεις, με την συντροφιά αγαπημένων προσώπων. Τώρα είναι ευκαιρία και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε, να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αφού οι αποφάσεις σας θα είναι σοβαρές και με επίγνωση εκείνου που θέλετε να κάνετε, να απελευθερωθείτε από βάρη και πιέσεις.

Οικονομικοί είναι οι λόγοι που σας αναστατώνουν όμως με την εμπειρία που έχετε σ’ αυτά τα θέματα και την ψυχραιμία που πρέπει να επιστρατεύσετε, θα διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση. Αντισταθείτε σε ¨περίεργους¨ συνεταιρισμούς και σε περιττές σπατάλες και όλα θα πάνε καλά.

Εσείς οι Κριοί του 3ου δεκαημέρου μπορείτε να λύσετε τις όποιες διαφορές έχετε, να κάνετε σχέδια και όνειρα με τον/την σύντροφο σας επειδή αυτή την περίοδο υπάρχει μια άψογη λεκτική και συναισθηματική επικοινωνία μεταξύ σας.  Όσοι από εσάς τους Κριούς είστε ερωτευμένοι, ο έρωτας μπορεί να σας προσφέρει δυνατές στιγμές τις πρώτες ημέρες του μήνα.

Μετά τις 9 Σεπτεμβρίου ιδιαίτερα εσείς οι Κριοί του 2ου δεκαημέρου, αισθάνεστε πιο δυνατοί και έτοιμοι να δώσετε την προσοχή σας στα επαγγελματικά σας καθήκοντα και στις καθημερινές υποχρεώσεις σας. Αν χρειαστεί να παραιτηθείτε από την εργασία σας, θα πρέπει πρώτα να είστε βέβαιοι ότι έχετε έτοιμο ένα νέο σχέδιο. Αν όμως η παραίτηση δεν είναι δική σας επιλογή δεν έχετε άλλη λύση από το να προσαρμοστείτε με την νέα κατάσταση.

Οργανώστε καλύτερα την καθημερινότητα σας και βάλτε τάξη στη ζωή σας για να μην χάσετε τον στόχο σας. Ενώ εσείς του 1ου δεκαημέρου στα ερωτικά και στα οικονομικά θα πρέπει να περιμένετε αναταράξεις. Μετά τις 25 Σεπτεμβρίου εσείς οι Κριοί του 1ου δεκαημέρου, θα συναντήσετε κάποιες δυσκολίες στην συνεννόηση με τους άλλους ανθρώπους και θα πρέπει να αφήσετε για λίγο το ¨εγώ¨ και να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα στο ¨εμείς¨ και στις επιθυμίες των άλλων.

 

Ταύρος 20/4 – 20/5

Εσείς οι Ταύροι των πρώτων ημερών θα έχετε ήδη αντιληφθεί ότι κάτι γίνεται, κάτι αναστατώνει την ζωή σας, κάτι αλλάζει και σας ξεβολεύει στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις. Το δεύτερο δεκαήμερο, από 10 έως 20 του Σεπτέμβρη θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι, γιατί αν και συνειδητά θέλετε με κάθε τρόπο να κρατήσετε ότι αισθάνεστε δικό σας, όμως ασυνείδητα η επιθυμία σας είναι να αποτινάξετε από πάνω σας ότι έχει βαλτώσει και ότι σας έχει κουράσει. Οι αλλαγές ή οι ρήξεις που μπορεί να συμβούν, με κάποιο τρόπο, είστε εσείς οι ίδιοι που τις προκαλέσατε.

Αυτές οι αλλαγές μπορεί σε κάποιους Ταύρους να σημαίνει ότι χωρίζουν ή ότι διαλύουν μια επαγγελματική συνεργασία ή προβαίνουν σε μια επείγουσα εγχείρηση, σε άλλους μπορεί να συμβεί το αντίθετο πχ. να κεραυνοβοληθούν από έναν καινούριο έρωτα.

Στις γυναίκες Ταύρους μπορεί να προκύψει ένας ξαφνικός έρωτας, μια ξαφνική εγκυμοσύνη ή μια ξαφνική αποβολή. Μπορεί όμως, να μην συμβεί τίποτα απ’ όλα αυτά, απλά είστε υπερβολικά αγχωμένοι ή εκνευρίζεστε με την παραμικρή πρόκληση. Προσοχή όταν οδηγείτε ή όταν χειρίζεστε αιχμηρά αντικείμενα.

Στις αρχές του μήνα, η ανάγκη σας για στενότερες σχέσεις και επαφές με τους φίλους σας είναι έντονη αλλά με την προϋπόθεση ότι περνάτε καλά και διασκεδάζετε μαζί τους, ιδιαίτερα εσείς οι Ταύροι του 1ου δεκαημέρου. Μετά τις 9 Σεπτεμβρίου, ιδιαίτερα εσείς οι Ταύροι του 2ου δεκαήμερου, η δημιουργική εργασία ευνοείται και η σχέση σας με τα παιδιά.

Επιθυμία σας είναι, να βρείτε κανάλια ανταλλαγής συναισθημάτων με τα πρόσωπα που αξίζουν την αγάπη σας είτε αυτά είναι τα παιδιά σας είτε ο/η ερωτικός σας σύντροφος. Μπορεί να πέσει στην αντίληψη σας ότι κάποιος προδίδει την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας όμως μην βιαστείτε να βγάλετε εύκολα συμπεράσματα ιδιαίτερα αν η σχέση αυτή είναι δοκιμασμένη στον χρόνο. Μπορεί να έχετε πέσει έξω και να είναι απλώς μια παρεξήγηση.

Μετά τις 25 Σεπτέμβρη Ταύροι των πρώτων ημερών, αισθάνεστε πιο δραστήριοι μακριά από τις κοινωνικές υποχρεώσεις και δραστηριότητες. Οι πιέσεις και οι ανάγκες της καθημερινότητας σας έχουν κουράσει και έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε. Αφουγκραστείτε τις ανάγκες σας και όλα θα πάνε καλά.

 

Δίδυμοι 21/5 – 21/6

Μέχρι τις 9/9 εσείς οι Δίδυμοι των πρώτων ημερών οι επιθυμία σας είναι να βρίσκεστε στο σπίτι όσο πιο συχνά γίνεται γιατί οι δουλειές είναι πολλές και θέλετε να γίνονται όλα τέλεια και με την δική σας φροντίδα. Όμως οι ανάγκες της κοινωνικής και επαγγελματικής σας ζωής είναι απαιτητικές και αισθάνεστε ότι χάνετε χρόνο που σας χρειάζεται για να τον αξιοποιήσετε πιο δημιουργικά. Μπορεί να κουραστείτε λίγο περισσότερο όμως θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε όλες τις εργασίες που εκκρεμούν.

Μετά τις 9 Σεπτεμβρίου, ιδιαίτερα εσείς οι Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου θα κληθείτε να διαχειριστείτε τα καθημερινά ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σας. Να φροντίσετε άτομο της οικογένειας, να αλλάξετε διακόσμηση ή γειτονιά, να κάνετε γενική καθαριότητα, να γίνει ένα ξεκαθάρισμα, να πετάξετε τα άχρηστα και να τακτοποιήσετε στη θέση τους τα χρήσιμα αντικείμενα, ότι τέλος πάντων νομίζετε ότι χρειάζεται να γίνει στο σπίτι σας. Είναι μια περίοδος όπου κατά την διάρκεια της οποίας η ευαισθησία και η καλοσύνη σας είναι αρκετά αυξημένη προς τα πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και τα ίδια συναισθήματα παίρνετε απ’ αυτούς.

Οι Δίδυμοι είστε πολύ κοινωνικοί άνθρωποι, αλλά εσείς του 1ου δεκαημέρου αυτό το διάστημα χρειάζεστε να αποτραβηχτείτε από τις εξωτερικές δραστηριότητες και να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας, να τακτοποιήσετε θέματα προσωπικής και οικονομικής φύσεως, να συζητήσετε με το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον και να εκδηλώσετε τις επιθυμίες και τα σχέδια σας.

Το μυαλό σας τώρα πηγαίνει πίσω στο παρελθόν και μπορεί να ανατρέξετε σε παλιές φωτογραφίες ή στο παλιό σας ημερολόγιο για να θυμηθείτε στιγμές της ζωή σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να επισκεφτείτε την γενέτειρα σας και να συναντήσετε ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε. Εσείς οι Δίδυμοι των πρώτων ημερών αποφύγετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό αλλά και ότι έχει σχέση με το εξωτερικό και όσοι είστε σπουδαστές μια δόση απογοήτευσης θα την πάρετε από το αντικείμενο των σπουδών σας.

Μετά τις 25 Σεπτεμβρίου ιδιαίτερα εσείς οι Δίδυμοι των πρώτων ημερών υπάρχει το ενδεχόμενο να σας απογοητεύσει κάποιο φιλικό πρόσωπο και να ψυχρανθείτε.

 

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Βρίσκεστε σε μια περίοδο ιδιαίτερα οι Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου, κατά την διάρκεια της οποίας, έχετε ανάγκη από χαλάρωση. Αισθάνεστε επιτακτική την ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινή σας ρουτίνα και να κατευθυνθείτε σε τόπους άγνωστους να γνωρίσετε άλλους ανθρώπους και άλλους πολιτισμούς με την συντροφιά αγαπημένου σας πρόσωπου. Η ευαισθησία, η φαντασία και η ρομαντική διάθεση είναι πολύ αυξημένα τώρα.

Εσείς οι Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου, τα ψυχικά σας αποθέματα σε καλοσύνη και τρυφερότητα είναι ανεξάντλητα γι αυτό έλκετε ανθρώπους που αναγνωρίζουν την προσφορά σας και ανταποδίδουν την καλοσύνη σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας αυτή την περίοδο, άρα μπορείτε να βασίζεστε σ’ αυτήν σε κάθε σας προσπάθεια.

Για εσάς του 3ου δεκαημέρου υπάρχει ένα πολύ όμορφο και αρμονικό κλίμα στην σχέση με τους οικείους σας. Συνεργάζεστε άψογα μεταξύ σας και αλληλοϋποστηρίζεστε. Κάποια επιπλέον έξοδα μπορεί να εμφανιστούν, όμως μπορείτε να τα καλύψετε με ευκολία αφού έχετε ήδη προνοήσει για κάποιες τέτοιες περιπτώσεις.

Μετά τις 9 Σεπτεμβρίου ιδιαίτερα εσείς οι Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου η προσοχή σας στρέφεται στις συναλλαγές σας με γνωστά άτομα, κοντινούς συγγενείς, γείτονες και γενικά με εκείνους που συναντάτε για τα τρέχοντα καθημερινά θέματα σας. Έχετε ανάγκη να έρχεστε σε συχνή επαφή μαζί τους και να συζητάτε θέματα που ενδιαφέρουν και τις δύο πλευρές. Οι εργασίες τις οποίες έχετε να διεκπεραιώσετε αυτή την περίοδο θα γίνονται εύκολα και σε σύντομο χρόνο.

Εσείς οι Καρκίνοι των πρώτων ημερών έχετε αποφασίσει ότι δεν σας παίρνει άλλο με κάποια πρόσωπα τα οποία το μόνο που κάνουν είναι να σας ελέγχουν και να σας καταπιέζουν. Δεν είστε από εκείνους που επιλέγουν εύκολα την ρήξη όμως αν τελικά αυτή θα είναι η επιλογή σας, αυτό θα γίνει αφού θα έχετε εξαντλήσει όλα τα περιθώρια.

Μετά τις 25 Σεπτεμβρίου Καρκίνοι των πρώτων ημερών αφού θα έχετε λύσει όλα τα οικογενειακά θέματα και τα ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας, ασχολείστε περισσότερο με την καριέρα και τον κοινωνικό σας κύκλο. Κάποια σχέση ή συνεργασία ολοκληρώνει τον κύκλο της και βρίσκεστε σε προετοιμασία ενός νέου κύκλου.

 

Λέων 23/7 – 22/8

Τα οικονομικά σας τα οποία έχουν σχέση με αποζημιώσεις, τράπεζες, εφορίες, λογαριασμούς, κληρονομικά ζητήματα ή με τα χρήματα του/της συντρόφου σας, είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα για τους Λέοντες του 1ου δεκαημέρου. Αποπληρώνετε προηγούμενα χρέη, ολοκληρώνετε ένα οικονομικό πλάνο ή αλλάζει η πηγή ή το ύψος του εισοδήματος σας. Πολύ δουλειά αυτό το διάστημα, ίσως να μην προλαβαίνετε να πάρετε ανάσα όμως αισθάνεστε μεγάλη ικανοποίηση γιατί αυτό βοηθά να αυξηθεί σημαντικά το εισόδημα σας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως θα πρέπει να ελέγχετε τις δαπάνες σας και ιδιαίτερα εκείνους με τους οποίους συναλλάσσεστε. Μην εμπιστεύεστε άκριτα τον καθένα,  καθώς επίσης να παραμείνετε απόλυτα έντιμοι στις συναλλαγές σας ιδιαίτερα για τους Λέοντες του 2ου δεκαημέρου. Μπορεί επίσης λόγω αμέλειας ή αφηρημάδας να επιτρέψετε σε κάποιους επιτήδειους να αρπάξουν κάτι δικό σας.

Φροντίστε λίγο παραπάνω την υγεία σας αυτό το διάστημα και την καλή φυσική σας κατάσταση. Ένας καλός και ξεκούραστος ύπνος και η ήπια άσκηση διώχνει το άγχος. Μετά τις 9 Σεπτεμβρίου ιδιαίτερα οι Λέοντες του 2ου δεκαημέρου, το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στο προσωπικό σας εισόδημα. Είστε αρκετά προσεκτικοί με τα οικονομικά σας ζητήματα αυτό το διάστημα, μελετάτε κάθε βήμα σας προσεκτικά και με κάθε λεπτομέρεια. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνετε να αυξήσετε σημαντικά το εισόδημα σας και να νιώσετε αυτάρκεις και δυνατοί ώστε να καταφέρνετε να προσφέρετε στον εαυτό σας και στην οικογένεια σας ότι χρειάζεστε για να καλύψετε τις ανάγκες όλων σας.

Για τους Λέοντες των πρώτων ημερών, η επέμβαση κάποιου προσώπου από τον κύκλο σας ίσως καταφέρει να βοηθήσει να μην διαλυθεί μια σχέση ή μια προσοδοφόρα επαγγελματική συνεργασία. Χαμηλώστε τους τόνους και αυτό τον μήνα γιατί το άγχος και ο έντονος εκνευρισμός μπορεί να αποβεί επιζήμιος στις σχέσεις σας με τους αγαπημένους σας.

Αντίθετα με τους υπόλοιπους Λέοντες εσείς του 3ου δεκαημέρου από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Σεπτέμβρη θα καταφέρετε να βρείτε κώδικες επικοινωνίας με τους ανθρώπους που αγαπάτε ώστε να σταματήσουν οι καυγάδες και οι αντιπαραθέσεις του παρελθόντος.

 

Παρθένος 23/8 – 22/9

Μήνας γενεθλίων ο Σεπτέμβριος για τους περισσότερους Παρθένους, χρόνια πολλά σε όλους σας, να περάσετε μια υπέροχη, χαρούμενη και δημιουργική χρονιά Τα συναισθήματα είναι έντονα και κοντράρονται με την λογική σας αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα για τους Παρθένους του 1ου δεκαημέρου. Εσείς και οι άλλοι άνθρωποι που βρίσκονται στη ζωή σας είναι το ζητούμενο αυτό το διάστημα.

Η καλή ή κακή σας διάθεση εξαρτάται από τους άλλους ανθρώπους με τους οποίους έρχεστε σε επαφή κάθε φορά. Κάποιοι σας αντιμετωπίζουν με καλοσύνη και συμπάθεια και κάποιοι άλλοι δεν είναι και τόσο ¨έντιμοι¨ μαζί σας. Αισθάνεστε ότι πρέπει να επαναξιολογήσετε τον εαυτό σας σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους της ζωής σας. Ποιοι είναι σημαντικοί για εσάς για να παραμείνουν στην ζωή σας ή θα πρέπει να προχωρήσετε χωρίς αυτούς.

Έχετε την αίσθηση ότι, άτομο στο οποίο είχατε απόλυτη εμπιστοσύνη, δεν την άξιζε και πρόδωσε αυτή την εμπιστοσύνη. Θα πρέπει να παραμείνετε ρεαλιστές και να μην εμπιστεύεστε ως αληθινό κάτι το οποίο δεν το έχετε δει με τα μάτια σας και δεν το έχετε ακούσει με τα αυτιά σας. Ασχοληθείτε τώρα με τα απλά, πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, χωρίς να περιμένετε από τους άλλους βοήθεια για να λύσετε τα προβλήματα σας.

Μετά τις 9 Σεπτέμβρη Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου, αισθάνεστε αρκετά δυνατοί για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή σας είτε στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά σας. Το μυαλό σας δουλεύει σαν καλολαδωμένη μηχανή και βρίσκετε λύσεις σε κάθε τυχόν πρόβλημα. Εργασίες ρουτίνας εκτελούνται άμεσα και χωρίς καθόλου κόπο. Είναι κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσετε δίαιτα ή ένα ήπιο πρόγραμμα άσκησης. Ήδη αισθάνεστε δυνατοί και σε φόρμα.

Εσείς οι Παρθένοι των πρώτων ημερών θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε ένα δύσκολο πρόβλημα που αφορά πρόσωπο του κοντινού σας περιβάλλοντος. Προσπαθήστε να παραμείνετε όσο μπορείτε πιο αντικειμενικοί για να βρεθεί η καλύτερη λύση. Μετά τις 25 Σεπτεμβρίου, οικονομικοί ίσως λόγοι θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση με τον/την ερωτικό σας σύντροφο ή με τα παιδιά σας. Αν είστε άνθρωποι που ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια, αποφύγετε το γιατί η τύχη δεν σας ευνοεί τώρα.

 

Ζυγός 23/9 – 23/10

Η υγεία και η εργασία, παίζει πρωταρχικό ρόλο στην ζωή σας τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη, ιδιαίτερα για τους Ζυγούς του 1ου δεκαημέρου. Προστατευτείτε από τις εποχιακές ιώσεις και αλλεργίες. Φροντίστε να ξεκουράζεστε όσο σας χρειάζεται, ευκαιρία να ξεκινήσετε ένα ήπιο πρόγραμμα γυμναστικής και ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο. Αυτά θα σας ωφελήσουν, θα αυξήσουν την ζωτικότητα και την αντοχή σας για να ανταπεξέρχεστε στις αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Στην εργασία ίσως θα πρέπει να ολοκληρώσετε ένα έργο με το οποίο πρέπει να εργαστείτε με ηρεμία, σοβαρότητα και προσοχή στην λεπτομέρεια για να αποφευχθούν λάθη.

Εσείς οι Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου με κάποιες αλλαγές στην συμπεριφορά και στην εμφάνιση σας γίνεστε ακόμα πιο γοητευτικοί, ήρεμοι και κοινωνικοί και έτσι δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να βρείτε ανθρώπους που θα είναι έτοιμοι να σας κάνουν όλα τα χατίρια.

Μετά τις 9 του Σεπτέμβρη, θα ανακαλύψετε ότι έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να απομονωθείτε στον προσωπικό σας χώρο και να απέχετε από τις κοινωνικές και τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις για να βάλετε μία τάξη στη σκέψη σας και την ζωή σας, ιδιαίτερα εσείς οι Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου. Μπορεί να χρειάζεται να φροντίσετε ένα πρόσωπο της οικογένειας σας ή εσείς οι ίδιοι χρειάζεστε ξεκούραση και φροντίδα. Ίσως όμως η εργασία με την οποία έχετε καταπιαστεί τελευταία χρειάζεται απομόνωση και ηρεμία για να μπορέσετε να την ολοκληρώσετε. Επίσης είναι κατάλληλη η περίοδος αυτή για να προσφέρετε ότι μπορείτε σ’ αυτούς που σας στήριξαν και σας στηρίζουν αλλά και σ’ αυτούς που έχουν ανάγκη την βοήθεια σας.

Για τους Ζυγούς των πρώτων ημερών, δεν θα είναι καθόλου εύκολα τα πράγματα στα αισθηματικά σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και ψύχραιμοι για να αποφύγετε τυχόν εντάσεις και καυγάδες. Και μετά τις 25 Σεπτέμβρη το κλίμα στις σχέσεις σας με τους άλλους είναι αρκετά ψυχρό και υπάρχει δυσκολία επικοινωνίας και συνεννόησης. Μια επαγγελματική συνεργασία ή μια προσωπική σχέση μπορεί εύκολα να τελειώσει τώρα αν αυτό είναι που θέλετε να γίνει.

 

Σκορπιός 24/10 – 22/11

Ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου, αυτό που χρειάζεστε περισσότερο τώρα, είναι η συντροφιά αυτών που αγαπάτε και ότι μπορεί να σας δώσει χαρά. Η διασκέδαση, ο έρωτας, οι φίλοι και τα παιδιά είναι τα θέματα στα οποία εστιάζετε το ενδιαφέρον σας.  Όσοι από σας είστε γονείς, θα αισθανθείτε την ανάγκη να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σας, μέσα κι έξω από το σπίτι.

Ένα από τα λάθη που μπορεί να γίνουν αυτή την περίοδο είναι, να εξιδανικεύσετε κάποιο άτομο και να του αποδώσετε μειονεκτήματα ή αρετές οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Γι αυτό σε κάθε ερωτική γνωριμία δίνετε πίστωση χρόνου, δεν εμπιστεύεστε ούτε απορρίπτετε αμέσως κάποιον χωρίς να τον γνωρίσετε καλά.

Εσείς οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου είστε από τους τυχερούς αυτής της περιόδου και δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό. Δεν μπορείτε πια να κρύψετε την ευαισθησία και την καλοσύνη σας για εκείνους που την αξίζουν γι αυτό παίρνετε πίσω αυτό που δίνετε τόσο απλόχερα. Να είστε σίγουροι ότι όταν κι εσείς θα χρειαστείτε την όποια βοήθεια ή στήριξη από τους άλλους θα την έχετε αμέσως.

Μετά τις 9 Σεπτεμβρίου, Σκορπιοί των πρώτων ημερών η αναμέτρηση σας με τους άλλους ανθρώπους γύρω σας θα είναι πιο δύσκολη. Από την μια στιγμή στην άλλη θα δείτε την ζωή σας να αλλάζει. Ξαφνικά χάνετε την σιγουριά σας, τον τρόπο ζωής που έχετε συνηθίσει να ζείτε, ανεξάρτητα αν ήταν το καλύτερο για εσάς ή όχι. Είναι η στιγμή που εκδηλώνεται όλη η συσσωρευμένη ένταση που κρατάτε για χρόνια. Γι αυτό να προσέχετε την οδήγηση και την χρήση αιχμηρών αντικειμένων όταν είστε αγχωμένοι ή εκνευρισμένοι.

Εσείς οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου, το ενδιαφέρον σας αυτό τον μήνα στρέφεται στον τομέα της φιλίας και των στόχων. Η φιλική σας διάθεση αυξάνεται έτσι ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται σημαντικά. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας και την κάνουν πιο όμορφη. Ίσως ανακαλύψετε ένα κρυμμένο καλλιτεχνικό ταλέντο σας και αυτό σας οδηγήσει να το καλλιεργήσετε μέσα σε μια ομάδα με τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς.

Μετά τις 25 Σεπτεμβρίου, Σκορπιοί των πρώτων ημερών ίσως ολοκληρώνεται μια επαγγελματική συνεργασία και πρέπει να σκεφτείτε την επόμενη. Μπορεί εσείς να θέλετε να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας και να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τα σχέδια σας, όμως, η επαγγελματικές σας ανάγκες, πιέζουν να αναλάβετε δράση.

 

Τοξότης 23/11 – 21/12

Για τους Τοξότες του 1ου δεκαημέρου, ένας τομέας ο οποίος θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας είναι ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας αλλά ιδιαίτερα το παρελθόν. Είναι η χρονική περίοδος που θέλετε να ξεφύγετε από τις απαιτήσεις της κοινωνικής ή της επαγγελματικής ζωής. Το παρελθόν και οι εικόνες που κουβαλάτε στην ψυχή σας από παλιά θα επιστρέψουν ζωντανές και θα σας θυμίσουν όμορφες και δύσκολες στιγμές της ζωής σας είτε με την συνάντηση ανθρώπων είτε με την φυλλομέτρηση κάποιου άλμπουμ με φωτογραφίες ή ημερολογίου.

Επίσης  βρίσκεστε στο σημείο όπου ολοκληρώνετε πράγματα που έχουν σχέση με το σπίτι σας ή την ακίνητη περιουσία σας. Ίσως μια ανακαίνιση, μια επιδιόρθωση, μια αγορά ή πώληση ακινήτου είναι στα σχέδια σας. Ίσως ξεκινάτε συγκατοίκηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Δώστε προσοχή στις ανάγκες τις δικές σας αλλά μην αμελείτε και τις ανάγκες των προσώπων της οικογένειας σας. Μπορεί να σας χρειάζεται λίγη ξεκούραση και να παραμείνετε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας. Προσέξτε ιδιαίτερα την συμπεριφορά σας στους δικούς σας ανθρώπους από τώρα και στο εξής, τα μυστικά και η αποστασιοποίηση σας από τα προβλήματα τους, δεν θα σας βγουν σε καλό.

Μετά τις 9 Σεπτέμβρη, ιδιαίτερα οι Τοξότες του 2ου δεκαημέρου, το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στην καριέρα και την πορεία της ζωής σας. Θα κάνετε κάτι, το οποίο θα τραβήξει περισσότερη προσοχή από ό,τι συνήθως και οι προϊστάμενοι θα σας ζητήσουν να αναλάβετε εσείς κάποιο έργο ή υπόθεση. Η προβολή των προσόντων σας θα βελτιώσει την καριέρα σας, αφού είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείξετε προς τα έξω τις ικανότητες και τα επιτεύγματά σας. Τα άστρα τώρα σας προκαλούν να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία, να προσγειωθείτε σ’ αυτή την πραγματικότητα και να μην ονειρεύεστε ανέφικτα πράγματα. Η τύχη σας ευνοεί αυτή την περίοδο, κι αν την χρησιμοποιήσετε έξυπνα, με σοβαρότητα, τάξη και οργάνωση θα έχετε την επιτυχία που προσδοκάτε.

Εσείς οι Τοξότες των πρώτων ημερών, αυτό τον μήνα να είστε πολύ συγκρατημένοι όταν οδηγείτε και γενικά σε ότι κάνετε, γιατί είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα. Επίσης στις συζητήσεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας, να είστε συγκαταβατικοί και κρατήστε χαμηλούς τόνους γιατί εύκολα μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις.

 

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Μια πολυάσχολη περίοδος είναι αυτή, για εσάς τους Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου, με πολλή σωματική δραστηριότητα, διάφορα πήγαινε-έλα, σύντομες εκδρομές και ταξιδάκια. Η προσοχή σας στρέφεται στις συναλλαγές σας με γνωστά άτομα, συγγενείς, γείτονες και γενικά με αυτούς που συναντάτε για τα τρέχοντα θέματα. Καθημερινές επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες, ραντεβού, μετακινήσεις, είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους, σας κρατάνε σε εγρήγορση.

Έχετε πολλά σχέδια στο μυαλό σας. Όμως χρειάζεστε ηρεμία, ρεαλισμό και πολύ μελέτη για να τα βάλετε σε εφαρμογή και για να έχουν την επιτυχία που επιθυμείτε. Με την υπευθυνότητα και την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις, τα γεγονότα και τις σχέσεις τις επαγγελματικές ή με τους κοντινούς σας ανθρώπους, δεν μπορεί παρά να έχουν την επιτυχία που προσδοκάτε.

Μετά τις 9 του Σεπτέμβρη, ιδιαίτερα εσείς οι Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου, το ενδιαφέρον σας στρέφεται στις σπουδές ή νομικά θέματα ή υποθέσεις που έχουν σχέση με το εξωτερικό. Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό που σας ενδιαφέρει να ξεκινήσετε, να είστε σίγουροι ότι θα έχετε επιτυχία αφού έχετε ήδη ταλαιπωρηθεί, αποτύχει ή απογοητευτεί και τώρα ώριμοι πια, τολμάτε ξανά ένα καινούργιο βηματισμό.

Αυτή την περίοδο, θέλετε στη ζωή σας περισσότερη διασκέδαση, αλλά όχι μια συνηθισμένη, άσκοπη διασκέδαση, αλλά αυτή που συνδυάζει την περιπέτεια και σας επιτρέπει να μάθετε και κάτι. Η ανάγκη σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους, όπως είναι ένα μακρινό ταξίδι ή ένα ταξίδι με την φαντασία μέσα από ένα βιβλίο ή να εγκατασταθείτε σε μια άλλη πόλη, μακριά απ’ αυτήν που διαμένετε τώρα. Επίσης, πρέπει να παραμείνετε ρεαλιστές, μην υιοθετείτε κουτσομπολιά ή φήμες που λέγονται και μην πιστεύετε ως αληθινό κάτι το οποίο δεν το έχετε δει με τα μάτια σας και δεν το έχετε ακούσει με τα αυτιά σας.

Μακριά από εκείνους που μπορούν εύκολα να ξεγελούν τους συνανθρώπους. Αυτό τον μήνα εσείς οι Αιγόκεροι των πρώτων ημερών υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσετε εντελώς ξαφνικά το εισόδημα σας ή να επέλθει ρήξη στην σχέση σας με τον/την αγαπημένο σας ή ένα φιλικό άτομο.

 

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Αυτό το διάστημα,  το εισόδημα και πως θα το αυξήσετε μετά από απώλειες ή αποτυχίες, θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας ιδιαίτερα για τους Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου. Το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη ολοκληρώνονται οι πολυδαίδαλες διαδικασίες που είστε αναγκασμένοι να ξεπεράσετε για να καταφέρετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Βέβαια το αντικείμενο της δουλειάς που θα ξεκινήσετε, πιστεύετε ότι δεν είναι ό,τι καλύτερο για εσάς, απλά το βλέπετε σαν λύση ανάγκης.

Αυτό που πραγματικά επιθυμείτε επαγγελματικά αισθάνεστε ότι είναι δύσκολο να το αποκτήσετε. Βλέπετε ανυπέρβλητες τις δυσκολίες και δεν πιστεύετε ότι μπορείτε να τις υπερβείτε λόγω των συνθηκών και του γενικού κλίματος που επικρατεί. Μην απογοητεύεστε όμως, αφού τα προσόντα σας είναι πολύ υψηλότερα άλλων, μπορεί αυτό που τολμάτε να σας βγει καλύτερο απ’ αυτό που ξέρατε μέχρι τώρα. Άλλωστε η τύχη είναι με το μέρος σας στα επαγγελματικά, φτάνει κι εσείς να μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητες σας.

Μετά τις 9 Σεπτεμβρίου, θα σας απασχολήσουν, ζητήματα ασφάλειας, ιδιαίτερα εσείς οι Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου. Θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις προς τα δημόσια ταμεία, εφορία, τράπεζες ή κληρονομικές εκκρεμότητες. Η τύχη σας βοηθά αυτή την περίοδο για κάθε είδους οικονομικής συναλλαγής, αφού οποιαδήποτε συναλλαγή κι αν κάνετε θα είναι πρώτα, πολύ καλά μελετημένη.

Μην αμελείτε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις γιατί αργότερα μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Ευκαιρία τώρα να πετάξετε ό,τι έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του, ό,τι δεν σας χρειάζεται πια και μην παραμένετε σε μια κατάσταση ή με κάποιο πρόσωπο το οποίο δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα πια. Αλλάξτε ρότα και προχωρήστε την ζωή σας.

Μετά τις 25 Σεπτεμβρίου, εσείς οι Υδροχόοι των πρώτων ημερών η συμπεριφορά ενός προσώπου από το κοντινό σας περιβάλλον θα σας πληγώσει και θα σας απογοητεύσει. Δεν χρειάζονται απογοητεύσεις, ξεκαθαρίστε με το παρελθόν και κρατήστε αυτές τις εμπειρίες σαν θείο δώρο για ένα καλύτερο και πιο υγιές μέλλον. Στα επαγγελματικά και στα προσωπικά σας ένα αναπάντεχο γεγονός μπορεί να σας αναστατώσει. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας διότι αυτό συμβαίνει από δικά σας λάθη και κακή διαχείριση της κατάστασης.

 

Ιχθείς 19/2 – 20/3

Όσα συμβαίνουν αυτό το διάστημα έχουν πιο προσωπικό χαρακτήρα από το συνηθισμένο ιδιαίτερα για τους Ιχθείς 1ου δεκαημέρου. Ενδιαφέρεστε περισσότερο τώρα για τον εαυτό σας και την βελτίωση της ζωής σας σε όλα τα επίπεδα. Ξεκινάτε με τις αλλαγές στην εμφάνισή σας, όπως ένα νέο χτένισμα ή ένα διαφορετικό τρόπο ντυσίματος. Ενδεχομένως να παίρνετε ή χάνετε κιλά, γι αυτό θα ήταν χρήσιμο να αποφύγετε τις υπερβολές.

Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία, για να αυξήσετε τις επαφές σας με τους ανθρώπους και να προβάλλετε τα προσόντα σας και τα σχέδια σας. Οι δημόσιες σχέσεις θα σας βοηθήσουν και στα προσωπικά και στα επαγγελματικά σας σχέδια. Τώρα αισθάνεστε μεγαλύτερη ζωντάνια, δύναμη και αισιοδοξία για να ολοκληρώσετε ότι έχει μείνει ημιτελές και στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή. Πετάξτε ότι περιττό και ψυχοφθόρο από την ζωή σας για να γίνετε πιο χαλαροί, χαρούμενοι και αισιόδοξοι.

Μετά τις 9 Σεπτεμβρίου, οι Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου, επαναξιολογείτε τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας και ιδιαίτερα τη σχέση με τον/την σύντροφο σας. Ίσως ανακαλύπτετε ότι κάπου παραμελήσατε τους δικούς σας ανθρώπους, τους ανθρώπους που σας αγαπούν, γιατί πιστεύετε ότι οι άνθρωποι σας, είναι εκεί για σας. Όμως θα ανακαλύψετε ότι οι σχέσεις χρειάζονται συνεχή παρουσία και φροντίδα για να παραμένουν ζωντανές. Καιρός λοιπόν να προσφέρετε και να πάρετε συμπάθεια και στοργή από το ταίρι σας να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλο και να συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Σας δίδονται τώρα πολλές ευκαιρίες και πλεονεκτήματα για να πετύχετε ό,τι έχετε ονειρευτεί μέχρι τώρα χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερες προσπάθειες. Την περίοδο αυτή είναι ευκαιρία διαπραγματευτείτε με τους άλλους ανθρώπους είτε αυτή η προσέγγιση αφορά τα επαγγελματικά είτε τα προσωπικά σας, να κάνετε ένα συμβιβασμό που θα ικανοποιεί και τα δύο μέρη.

Εσείς οι Ιχθείς των πρώτων ημερών αυτό τον μήνα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν κυκλοφορείτε με οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο για τυχόν ατυχήματα. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα γιατί μπορεί να επέλθει ρήξη στις σχέσεις σας. Ίσως όμως να σας αναστατώσει η διάλυση του γάμου ενός κοντινού σας προσώπου. Επίσης μετά τις 25 Σεπτεμβρίου, οικονομικά θα είναι τα προβλήματα που θα κληθείτε να διαχειριστείτε.

 

Άννα Σχοινοπλοκάκη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments