5 1 vote
Article Rating

Η καλή τύχη συχνά συνδέεται με τα πλούτη, την υγεία, την ομορφιά, τα νιάτα, τον έρωτα, την περιουσία, την περιπέτεια και όλες τις άλλες χρυσές ευκαιρίες. Τώρα όμως συνδέονται και με κάτι άλλο και μάλιστα άμεσα: την αστρολογία. Είναι η επιστήμη που μπορεί να προβλέψει για όλους εμάς αυτά που θεωρούνται καλή τύχη.

Και γίνεται αυτή η σύνδεση, γιατί η αστρολογία δεν θα ήταν τόσο δημοφιλής αν δεν αποκάλυπτε τόσο σημαντικά πράγματα, σχετικά με την τύχη, από τη μελέτη των ωροσκοπίων. Αλλά υπάρχει και μια άλλη σημαντική πλευρά του θέματος, που οι περισσότεροι άνθρωποι παραβλέπουν: η φύση όσων μας παρουσιάζονται στη ζωή πρέπει αναπόφευκτα να εναρμονιστεί με τη φύση της προσωπικότητάς μας.

Είναι δύσκολο να εκτιμήσουμε πόσο πολλοί αξιόλογοι αστρολόγοι παιδεύονται επαναλαμβάνοντας, και συχνά δεν μπορούν να πείσουν τους πελάτες τους, ότι από το χαρακτήρα του καθενός – καλός, ισχυρός, αυτάρκης, αισιόδοξος, εργατικός – εξαρτάται η τύχη. Οι αδύναμοι οι παραπονιάρηδες, οι αμελείς και οι τεμπέληδες δεν προοδεύουν στη ζωή. Καθώς δυσφορούμε για την κακή μας τύχη, άλλοι ερευνούν (κάτι που εμείς δεν κάνουμε) τις διακυμάνσεις του χαρακτήρα και της προσωπικότητας, τις απογοητεύσεις, τις λαθεμένες αντιλήψεις που μας κρατούν μακριά από μια ζωή ευτυχισμένη, με άλλα λόγια αναζητούν τις αιτίες που δεν είμαστε τυχερά άτομα. Έτσι είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς να πούμε καθαρά ότι οι ίδιοι έλκουμε την καλή τύχη με τις αρετές της καθαρής καρδιάς και του ερευνητικού νου. Και γινόμαστε σαν ένας μεγάλος μαγνήτης που προσελκύει την καλή ή την κακή τύχη στη ζωή μας.

Έτσι, ο αστρολόγος μας συμβουλεύει να ψάξουμε μέσα μας και να εξετάσουμε πώς χρησιμοποιούμε τις ενέργειες που διαθέτουμε και οι οποίες οδηγούνται σ’ εμάς μέσα από την οδό των άστρων. Χρησιμοποιούμε σωστά το «υλικό» που μας δόθηκε για να αποδίδει στο μέγιστο ή καθόμαστε άπρακτοι και κλαίμε τη μοίρα μας, που καθημερινά μας προκαλεί; Το άτομο που σκέπτεται (στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας) τη φτώχεια, την αρρώστια και την κακοτυχία επικεντρώνει την προσοχή του σε πράγματα που δεν θέλει. Αλλά με την επικέντρωση της προσοχής του σ’ αυτά δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να τα έλκει προς το μέρος του. Η ζωή είναι περισυλλογή. Πείτε μου τι σκέπτεστε σχεδόν όλη την ημέρα και μπορώ να σας πω αν είστε «τυχεροί» ή «άτυχοι» άνθρωποι.

Οι ψυχολόγοι έχουν αποδείξει ότι τα άτυχα άτομα είναι αμετάβλητα, νιώθουν μεγάλη ανασφάλεια η οποία αντανακλάται σε οτιδήποτε λένε ή κάνουν. Αλλά πώς μπορούμε να νιώσουμε ασφαλείς; Για να το πετύχουμε πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και να οδηγήσουμε το νου μας να αναζητήσει την ουσία των πραγμάτων, να σκέπτεται θετικά και να θεωρήσουμε τη ζωή ως προνόμιο και όχι σαν πρόβλημα. Υπάρχουν τρία πράγματα που εγώ πιστεύω ότι είναι ουσιαστικής σημασίας – από τα πολλά άλλα που μπορούν να βοηθήσουν – στο να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης του ίδιου μας του εαυτού και για να ανοίξουμε πόρτες στις ευκαιρίες και στην καλή μας τύχη:

1. Παραμείνατε στη σκηνή της ζωής: Πουθενά αλλού δεν θα βρείτε την ευκαιρία να συναντήσετε άτομα με συναρπαστικές εμπειρίες, που απέδωσαν. Η τύχη είναι κληρονομιά των ευκαιριών που χρησιμοποιήσαμε σωστά, δεν πέφτει από τον ουρανό. Όσο περισσότερους ανθρώπους γνωρίζετε τόσο περισσότερες εμπειρίες θα ακούσετε και μπορεί μέσα από αυτές να βρείτε ό,τι αναζητάτε από τη ζωή.

2. Θάρρος στη δράση, τόλμη και ρίσκο στη ζωή: Ακόμη κι αν η ευκαιρία έρθει στα πόδια σας πρέπει να έχετε το κουράγιο να δραστηριοποιηθείτε να την αδράξετε και να κάνετε ό,τι είναι σωστό να γίνει. Το θάρρος στην αντιμετώπιση της ζωής σας κρατάει μέσα σ’ αυτήν και σας δίνει διάθεση και ζεστασιά να εκπληρώσετε ό,τι επιθυμείτε.

3. Χαρά! Όλος ο κόσμος αγαπάει τα χαρούμενα άτομα. Το κατσούφιασμα δεν ταιριάζει με την καλή τύχη όπως δεν ανακατεύεται το λάδι με το νερό. Η καλή διάθεση είναι ένας σύμμαχος στην επιθυμία σας για καλή τύχη, γιατί ενεργεί σαν μαγνήτης που τραβάει τα θετικά πράγματα προς το μέρος σας και που αυξάνει την ενεργητικότητά σας μαγικά.

ΚΡΙΟΣ
Η παραμονή σας στη σκηνή της ζωής είναι ενστικτώδης για σας. Η ζωή σας κλίνει προς την κατεύθυνση των άλλων ανθρώπων και των δραστηριοτήτων τους. Σίγουρα δεν ανήκετε στα μοναχικά άτομα. Οι άνθρωποι σας συναρπάζουν και προσθέτουν θέρμη σε ό,τι πρόκειται να αρχίσετε. Πράγματι, ένα μεγάλο μέρος της τύχης συνδέεται με την ελευθερία που δίνετε στον εαυτό σας να ενωθεί με τα άτομα αυτά και να συμμετέχει στις δραστηριότητές τους, κάτι που η εξυπνάδα σας, σαν Κριοί που είστε, σας λέει ότι είναι πολύ ουσιαστικό για την εξέλιξή σας.

Το θάρρος να τολμάτε και να παίρνετε τις ευκαιρίες είναι ένα φυσικό ακόλουθο της ανάγκης που έχετε για δράση. Αν ο στίβος της ζωής είναι ο χώρος «διαμονής» σας, τότε είναι εύκολο να δείτε ότι η κλίση και το θάρρος για να προωθήσετε τις προσπάθειές σας είναι επίσης ισχυρά σε σας. Πιθανόν εσείς να μπορείτε να παίρνετε εύκολα αποφάσεις, γιατί αποφασίζοντας για μικρά θέματα βοηθιέστε σε περιπτώσεις που θα αφορούν μεγαλύτερα θέματα κι αυτό είναι το μυστικό της πρωτοβουλίας σας: η ισχύς, το θάρρος για να προχωρήσετε στη ζωή.

Αισθάνεστε χαρούμενοι όταν τα πράγματα ακολουθούν την πορεία που χαράξατε. Αλλά, όταν τα πράγματα δεν παίρνουν τη δική σας πορεία, είστε ικανοί να αισθανθείτε εχθρότητα. Είστε ισχυρογνώμονες και είναι φορές που μόνο άτομα τα οποία σας αγαπούν μένουν σύμφωνα με τις ιδέες σας. Αλλά η αυτοεκτίμηση είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα χαρίσματα που διαθέτετε για να τραβήξετε την καλή τύχη προς το μέρος σας. Σαν Κριοί αυτό το ξέρετε και έτσι μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για να γίνετε τυχερά άτομα.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η παραμονή σας στο στίβο της ζωής δεν είναι κάτι «ραμμένο και κομμένο» για σας. Είστε θερμοί και φιλικοί, αλλά δεν μπορείτε να δείξετε εύκολα αυτά σας τα προσόντα. Παρόλο που σας αρέσουν οι άνθρωποι, συχνά δεν έχετε τη διάθεση να μπείτε ανάμεσά τους. Χρειάζεστε αγάπη και αφοσιωμένους φίλους, αλλά δεν μπορείτε να καταφέρετε να τους βρείτε εσείς, έτσι επιδιώκετε να σας βρίσκουν αυτοί. Αλλά για να παραμείνετε στο στίβο της ζωής θα πρέπει να γνωρίσετε περισσότερους ανθρώπους, να αφήσετε να σας ανοίξουν νέες πόρτες ευκαιριών, κάτι που θα σας φανεί δύσκολο μια και ο τρόπος ζωής σας είναι διαφορετικός.

Το θάρρος να αρπάζετε τις ευκαιρίες της ζωής δεν βρίσκεται έξω από το «βασίλειό» σας. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που σας κυβερνάει, οδηγεί τις πράξεις σας και συχνά οι δραστηριότητές σας φτάνουν την επιτυχία. Παρ’ όλη την αγάπη σας για μια ήσυχη ζωή, είναι να απορεί κανείς πώς τα άτομα που σας γνωρίζουν καταφέρνουν να δημιουργούν «κανάλια» και να σας διοχετεύουν τις ευκαιρίες για καλή τύχη. Αυτή είναι η τυχερή δράση της Αφροδίτης για σας. Μερικοί από εσάς είστε «τζογαδόροι», αλλά οι περισσότεροι έχετε συνείδηση της αξίας των χρημάτων και δεν επιθυμείτε να τα ριψοκινδυνεύσετε, εκτός από περιπτώσεις που δέχεστε μια ώθηση της ίδιας της τύχης.

Η χαρούμενη διάθεση μπορεί να μην είναι από τα πολύ δυνατά χαρακτηριστικά σας, αλλά έχετε μια υπέροχη συμπεριφορά, την οποία συχνά οι άλλοι μεταφράζουν ως αγάπη για τη ζωή. Μερικές φορές πιέζεστε από όσους χρειάζονται τη σταθερότητα και την πρακτικότητά σας. Επίσης έχετε μεγάλη αγάπη για τα χρήματα, τα οποία φαίνονται ότι βρίσκετε όταν τα χρειάζεστε. Είναι γεγονός ότι στον έρωτα και στο χρήμα μάλλον είστε τυχεροί και θα διαπιστώσετε ότι όσο λιγότερο ανησυχείτε και βιάζεστε, θα μπορέσετε ευκολότερα να αποκτήσετε όσα θέλετε και συνεπώς θα είστε καλότυχοι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η παραμονή σας στο στίβο της ζωής είναι κάτι εύκολο για σας, περισσότερο απ’ ό,τι σε άλλους. Όσο περισσότερους ανθρώπους ξέρετε, τόσο το καλύτερο. Όσο περισσότερες εμπειρίες αποκτάτε, τόσο πιο ευτυχισμένοι γίνεστε. Βασίζεστε στην ποικιλία. Αυτή συχνά σας παρέχει την καλή τύχη, αλλά όταν κινείστε τόσο γρήγορα ή προχωράτε με το μυαλό «έξω» από το κεφάλι μπορεί να χάσετε την ουσία του θέματος. Η καλή τύχη συχνά «κατασκευάζεται», αλλά αν σας λείπει η υπομονή να εμβαθύνετε σε ανθρώπους και καταστάσεις μπορεί να χάσετε εκεί που θα νομίζετε ότι θα είστε σίγουροι νικητές.

Το θάρρος για δράση και η εκμετάλλευση των ευκαιριών είναι ένα εύκολο παιχνίδι για σας. Κι αυτό γιατί έχετε πολύ λίγες φοβίες. Οι φόβοι είναι συχνά ισχυρά αρνητικά συναισθήματα αλλά εσείς δεν είστε ιδιαίτερα συναισθηματικά άτομα. Είναι σπάνιο να μείνετε πολύ σε καταστάσεις που εμπνέουν φόβο ή δυστυχία. Αν μπορέσετε και απαλλαχτείτε από αυτά τα αρνητικά στοιχεία, θα μπορέσετε να αρπάξετε μια καλή ευκαιρία που θα παρουσιαστεί μπροστά σας. Το θάρρος για άμεση δράση προς κάθε διεύθυνση είναι ο άξονας γύρω από τον οποίο κινείστε. Με αυτόν δεν υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες αποτυχίας.

Συχνά θεωρείστε εύθυμα άτομα πιθανόν γιατί κινείστε και ενεργείτε γρήγορα και δεν αφήνετε στους άλλους περιθώρια για να καταλάβουν την κακοδιαθεσία σας. Ενώ αποφεύγετε την καταπίεση, πολλές φορές απογοητεύεστε. Είναι γεγονός ότι η απογοήτευση είναι ένας μεγάλος παράγοντας στη ζωή. Έχετε ένα τόσο γρήγορο μυαλό και μια ψυχική ευφυία, που σας επιτρέπουν πολύ σύντομα να φτάσετε στην καρδιά των επιθυμιών σας. Αλλά επειδή η ζωή δεν κυλάει πάντα σε ένα ίσιο αυλάκι, νομίζετε ότι υπάρχουν εμπόδια στη ζωή σας. Αυτό ίσως να σας φέρει δυσαρέσκεια και ενόχληση. Έτσι μπορούμε να καταλήξουμε ότι είστε ευέξαπτα άτομα: χαρούμενα μερικές φορές, ενοχλημένα και κατσούφικα άλλες. Τότε δεν είναι εύκολο να σας πλησιάσουν οι άλλοι. Αν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας για καλή τύχη, πρέπει να τα πάρετε υπόψη σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η παραμονή στο στίβο της ζωής δεν είναι κάτι δύσκολο για σας. Είστε ανοιχτόκαρδοι άνθρωποι και χαίρεστε τη συντροφιά των άλλων, αλλά και τις εμπειρίες τους. Είστε μάλλον εκλεκτοί με τους φίλους και τις γνωριμίες σας και οι τυπικές σας εμπειρίες έχουν μια ιδιαίτερη κλίση. Η απόκτηση και συσσώρευση χρημάτων αποτελούν ένα μεγάλο μέρος των επιθυμιών σας. Προχωράτε ήσυχα, με σκοπό να αποκτήσετε, να κερδίσετε και να επιτύχετε. Έτσι φαίνεται ότι προτιμάτε ανθρώπους και εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Στην επαγγελματική σας καριέρα έλκετε άτομα και εμπειρίες που συνεπάγονται πρόοδο και απόδοση. Αλλά επειδή είστε άτομα πάρα πολύ ευαίσθητα, τείνετε να προφυλάσσετε την προσωπική ζωή σας από τους άλλους. Κι αυτό μπορεί να σταθεί αιτία και να χάσετε ευκαιρίες της τύχης. Αν θα μπορέσετε να εμπιστευτείτε τους άλλους και να συγχωρήσετε τα λάθη τους, τότε θα μπορέσετε να τραβήξετε προς το μέρος σας την καλή τύχη.

Το θάρρος να εκμεταλλεύεστε ευκαιρίες στη ζωή το έχετε, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Γενικά θεωρείτε ότι δεν υπάρχει τρόπος για να ολοκληρώσετε πράγματα αλλά για να τους δώσετε μια ευκαιρία. Έτσι, όταν πλησιάσετε τη σακούλα με τις ευκαιρίες, βάζετε το χέρι σας μέσα με την ελπίδα ότι κάτι συναρπαστικό θα βγει στην επιφάνεια. Κάτι μέσα σας λέει ότι χωρίς το θάρρος να ξεκινήσετε κάτι νέο, η ζωή θα φτάσει σε αδιέξοδο.

Επειδή είστε πολύ ευαίσθητοι, η χαρούμενη διάθεσή σας έχει διακυμάνσεις. Ατομα και καταστάσεις μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια τον καλύτερό σας εαυτό και μερικές φορές, μέσα στην ίδια ημέρα, μπορεί να έχετε άσχημες διαθέσεις, αλλά και εξάρσεις που θα σας πάνε στον έβδομο ουρανό. Πρώτο και καλύτερο: δεν πρέπει να αφήνετε να σας καταβάλλει η απογοήτευση και να εμποδίζει έτσι την ενεργητικότητά σας και δεύτερο: αυτή σας η ευαισθησία κάνει τους άλλους να μη νιώθουν άνετα όταν σας πλησιάζουν. Μια σταθερή ευχάριστη διάθεση θα σας βοηθήσει να μαγνητίσετε περισσότερο την καλή σας τύχη.

 

ΛΕΩΝ
Η παραμονή στο στίβο της ζωής είναι κάτι διασκεδαστικό για σας, γιατί σας δίνει την ευκαιρία να λάμψετε έτσι είναι, εκτός κι αν έχετε τον Ήλιο ή τη Σελήνη σας στο δωδέκατο οίκο και/ή αν έχετε τη Σελήνη ή το ανατέλλον ζώδιό σας στον Ταύρο, την Παρθένο ή τους Ιχθείς. Στην περίπτωση αυτή μπορεί να είστε περισσότερο σκεπτικιστές παρά ενθουσιώδεις. Όμως είναι γνωστό στο ότι σας αρέσει να βάζετε την ουρά σας σε πολλά πράγματα μαζί, μια κι αυτό δίνει νόημα και ουσία στη ζωή σας. Η ζωή είναι μια βασιλική αίθουσα χορού για σας. Και τι αξία θα είχε μια τέτοια αίθουσα χωρίς χαρά και καλεσμένους;

Ο μαγνητισμός σας, οι φιλοδοξίες και η ευχαρίστηση να κάνετε ευτυχισμένους τους άλλους, ιδιαίτερα τα παιδιά, συχνά συνδυάζονται με ένα μαγνητισμό, που φέρνει και προς το μέρος σας την καλή τύχη. Είστε αυθόρμητοι, δημιουργικοί και θαρραλέοι να μην αναφέρουμε και την αγάπη σας για την πολυτέλεια. Αυτό είναι και η αιτία όχι μόνο να τολμάτε προς μια σωστή κατεύθυνση, αλλά να μεταφέρετε και δώρα αγάπης στους ανθρώπους και τις καταστάσεις όπου κινείστε. Είστε γενναιόδωρα άτομα – με αγάπη για το χρήμα και την κατανόηση. Ένα μεγάλο μέρος ανθρώπων σας εμπιστεύονται. Κι εσείς τους εμπιστεύεστε γιατί, ανάμεσα σε άλλα πράγματα, σας εμπνέουν για να προχωρήσετε μπροστά, να γίνετε γοητευτικοί, ισχυροί και τολμηροί.

Είστε μάλλον ευχάριστα άτομα, έχετε μια πνευματική σπιρτάδα που ανυψώνει το ηθικό όσων είναι γύρω σας και τους κάνει να σας φέρονται πολύ φιλικά. Αλλά η ευθυμία και η σπιρτάδα αυτή του μυαλού σας σας εμποδίζει να μεγαλώσετε. Μπορείτε το ίδιο εύκολα να φτάσετε σε μεγάλη ευθυμία αλλά και σε απογοήτευση. Μάλιστα, όταν αρχίσετε να κατεβαίνετε το «πηγάδι» της απογοήτευσης, δεν αρκείστε, μέχρι να φτάσετε στον πάτο του. Όμως η καλή σας τύχη βρίσκεται στην ικανότητά σας να ξαναεπιστρέφετε αμέσως μετά στην καλή σας και ευχάριστη διάθεση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η παραμονή στο στίβο της ζωής δεν είναι κάτι εύκολο για σας. Φαίνεται ότι εργάζεστε και σκέπτεστε καλύτερα όταν είστε μόνοι και δεν θα είναι υπερβολή να πούμε ότι οι ευτυχέστερες στιγμές σας στη ζωή υπήρξαν αυτές που τις περάσατε μόνοι. Είστε όμως πολύ έξυπνοι και εκμεταλλεύεστε σωστά το χρόνο, τις καταστάσεις και τις ευκαιρίες, έτσι που οι επαφές σας με άλλα άτομα χρησιμοποιούνται για καλό τόσο δικό σας όσο και των άλλων. Είναι αυτό που λέμε: διαλέγετε από τη ζωή ό,τι καλύτερο και έτσι έχετε ένα ταλέντο για να τραβάτε την τύχη προς το μέρος σας.

Η Φύση δεν δέχεται τις σπατάλες όχι μόνο του χρόνου αλλά και του ταλέντου, των χρημάτων, των συναισθημάτων και βέβαια των ευκαιριών. Η καλή σας τύχη βρίσκεται στο γεγονός ότι καταφέρνετε να προσαρμόζεστε με τις απαιτήσεις της Φύσης. Όταν τολμάτε να δράσετε με τόλμη και να εκμεταλλευτείτε μια ευκαιρία της ζωής, ο κίνδυνος του ρίσκου υπολογίζεται από την αρχή και πιθανόν και οι απώλειες των πνευματικών και υλικών αποθεμάτων που η ευκαιρία συνεπάγεται. Δεν είστε από τους τολμηρούς παίκτες. Δεν είναι στο στιλ σας. Έχετε εξαιρετικές πνευματικές ικανότητες και θα πρέπει να είστε ανόητοι να μην τις χρησιμοποιήσετε – και σίγουρα δεν είστε. Επειδή το πνεύμα σας είναι εφευρετικό, η ζωή έχει ενδιαφέρον για σας.

Είστε από τους ανθρώπους που ακόμη και η διασκέδαση και η χαρά θα πρέπει να υπολογιστούν από πριν. Η καλή τύχη έχει έναν τρόπο προσέγγισης και εσείς θα μπορέσετε να την πιάσετε αν φέρετε στην επιφάνεια τη φωτεινή πλευρά του εαυτού σας. Η ευθυμία δεν είναι ένα από τα πιο εμφανή χαρακτηριστικά σας, αλλά υπάρχει βαθιά μέσα σας. Για παράδειγμα, έχετε την εξυπνάδα και μπορείτε να ξεχωρίζετε τα ευχάριστα πράγματα γύρω σας. Αυτή η ιδιότητά σας σας απομακρύνει από το κατσούφιασμα και τη σοβαρότητα. Μερικά άτομα μπορεί να νομίσουν ότι η σοβαρότητά σας κρύβει κατήφεια, αλλά αυτό δεν είναι σωστό. Αυτό δεν είναι ένα από χα χαρακτηριστικά σας, μια και η κατήφεια επιβραδύνει τη δουλειά κι εσείς δεν ανέχεστε κάτι τέτοιο. Εξαιτίας όλων αυτών των πλευρών της φύσης της Παρθένου, η καλή τύχη δεν είναι μια άγνωστη για σας.

 

ΖΥΓΟΣ
Η παραμονή στο στίβο της ζωής θα είναι πιθανόν ένα από τα πιο εύκολα πράγματα για σας το ζώδιό σας είναι ζώδιο του γάμου, της συντροφικότητας και όλων των δραστηριοτήτων που έχουν σχέση με άλλα άτομα. Αυτό το ζώδιο οδηγείται σε ένα ιδιαίτερο πλαίσιο δραστηριοτήτων που επηρεάζεται από την κυβερνήτη του Αφροδίτη. Έτσι έχετε μια καταπληκτική ικανότητα να συναλλάσσεστε με άλλα άτομα και αισθάνεστε άνετα και καλά μαζί τους. Επίσης έχετε το χάρισμα να δίνετε και να παίρνετε γνώση, χρήματα και άλλα συναισθηματικά αγαθά. Χρειάζεστε άτομα με τα οποία θα μοιραστείτε τον πόνο σας όταν θα πλησιάσουν δύσκολες ώρες. Και σε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά βρίσκεται η καλή σας τύχη.

Η τόλμη να παίρνετε τις ευκαιρίες που σας δύνονται στη ζωή δεν είναι κάτι απλά για σας. Ενώ η τόλμη να γνωρίσετε ανθρώπους είναι κάτι απλό κάτι σαν να ανταλλάσσετε ιδέες για ένα πρόβλημα. Και θάρρος χρειάζεται να κάνετε ένα βήμα μπροστά, αλλά εσείς μια και έχετε δυνατότητα να αλλάζετε εύκολα γνώμη, να μπαίνετε σε νέες περιπέτειες, μπορείτε να προκαλείτε και την καλή σας τύχη για να τη φέρετε πιο κοντά σας. Μαθαίνοντας να αποφασίζετε και να εμμένετε σε μια σας απόφαση, μπορεί να μαθαίνετε και πώς να έλκετε τα όμορφα πράγματα της ζωής προς το μέρος σας.

Είτε είστε άντρες είτε γυναίκες, θα τείνετε να συνειδητοποιήσετε ότι σας αρέσουν τα λεπτά πράγματα που προσφέρει η ζωή, αλλά επίσης έχετε και καλούς τρόπους, μιλάτε σιγά και κρατάτε τα προσχήματα. Αυτή σας η διακριτικότητα είναι ένα χαρακτηριστικό που δικαιολογεί ότι είστε μερικές φορές σιωπηλοί και λίγο απόμακροι. Συνεπώς δεν δίνετε την εντύπωση ότι διαθέτετε το ταλέντο της ευθυμίας και της καλής διάθεσης. Εκτός από προσωρινές εχθρότητες, είστε άτομα διανοούμενα, που μπορείτε να συγκρατείτε την ψυχραιμία σας. Έχετε επίσης στο μυαλό σας την αισιοδοξία πολύ συχνά. Αλλά επειδή πολλά από τα χαρακτηριστικά σας γνωρίσματα δεν είναι προφανή, πολλοί δεν σας καταλαβαίνουν, εκτός βέβαια από τα άτομα που σιωπηλά η τύχη στέλνει προς το μέρος σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η παραμονή στην αρένα της ζωής είναι κάτι φυσικό για σας. Η προσωπικότητά σας είναι μαγνητική και γοητευτική μαζί και απολαμβάνετε τη συντροφιά με άλλα άτομα. Αλλά πάνω απ’ όλα, τα έχετε ανάγκη. Η εσωτερική αρμονία φτάνει όταν έχετε δίπλα σας άτομα σωστά, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της ζωής σας. Είστε από τους ανθρώπους που ζουν ομαδικά αλλά όταν ανακατευτείτε με κάποιον που σας ενδιαφέρει πολύ, τότε απομονώνεστε μαζί του. Ακόμη, αν πούμε ότι η καλή τύχη έλκεται από αρκετούς ανθρώπους και από τις εμπειρίες που έχετε, τότε την έχετε τραβήξει πάνω από το μέσο όρο.

Το θάρρος να τολμάτε και να εκμεταλλεύεστε της ευκαιρίες της ζωής είναι μεγάλο. Είστε εξαιρετικά άφοβοι και μάλιστα μπορούμε να πούμε πολύ τολμηροί. Δεν είναι ασυνήθιστο για σας να παίξετε και την τελευταία δεκάρα σας, ούτε να ρισκάρετε ταλέντα και θέσεις στη ζωή σας. Μπορείτε να ονειρεύεστε, να πολεμάτε σκληρά για ό,τι επιθυμείτε. Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που να σας τρομάζουν. Μάλιστα, απαλλαγμένοι από το φόβο αφήνετε ανοιχτή μια πόρτα στην καλή τύχη, που έρχεται ακάθεκτη στην αγκαλιά σας.

Η ευθυμία δεν είναι από τα χαρακτηριστικά σας. Μια και ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο του Νερού, τα συναισθήματα παίρνουν ένα μεγάλο ρόλο στην προσέγγισή σας προς τον έξω κόσμο. Όταν τα πράγματα πάνε καλά, είστε χαρούμενοι αλλά όταν παίρνουν την κάτω βόλτα, είστε τα πιο δυσαρεστημένα άτομα. Έχετε τρομακτικές ποσότητες τόλμης μέσα σας, αλλά όταν έχετε άσχημη διάθεση, είστε απρόσιτοι. Αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που φέρνει την τύχη πιο κοντά σας και είναι φορές που αυτό το ίδιο χαρακτηριστικό την απομακρύνει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η παραμονή σας στο στίβο της ζωής είναι σαν μια πλήρης απασχόληση για σας. Είστε ατίθασοι, περίεργοι και αγαπάτε να καλύπτετε όσο μεγαλύτερη ακτίνα δράσης μπορείτε. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από καλή τύχη για σας, μια και αφορά και την καλή υγεία σας. Έτσι μόνοι σας επιδιώκετε να βρίσκεστε σε ένα συνεχές κυνήγι της τύχης. Και επειδή είστε και αλτρουιστές, έχετε ευγενικά αισθήματα, σας αρέσει να μεταφέρετε ακόμη και την καλή τύχη στους άλλους.

Το θάρρος σας να ενεργείτε σε όλα με τόλμη μεγαλώνει όσο περισσότερο βαδίζετε μέσα στη ζωή. Δεν μπορείτε όμως να κινηθείτε τόσο γρήγορα και συχνά δεν δείχνετε πολύ καλές ικανότητες στην επιδίωξη αυτού που θέλετε. Κάθε πρόβλημα που συναντάτε και σας εμποδίζει μπορεί να έχει σχέση με ένα σύντροφο που δεν καταλαβαίνει τις ανάγκες σας. Αυτό το μπλοκάρισμα μπορεί να είναι αποτέλεσμα έλλειψης κατανόησης. Έχοντας μια ορισμένη ελευθερία (που μπορεί να σημαίνει και μια ζωή χωρίς ευθύνες), είναι στο χέρι σας να εκφραστείτε και να τραβήξετε την καλή σας τύχη.

Η ευθυμία είναι ένα από τα χαρακτηριστικά σας όπως και ο ενθουσιασμός. Ένα ανοιχτόκαρδο πλατύ χαμόγελο έρχεται εύκολα από το μέρος σας και δεν ξέρετε τι ευχαρίστηση και ζεστασιά φέρνετε στην καρδιά των γύρω σας. Ερωτεύεστε και έχετε ένα ταλέντο και γι’ αυτό: την ικανότητά σας να διηγείστε διάφορες ιστορίες. Είστε επίσης πολύ φιλόδοξοι και δεν έχετε υπομονή για παράπονα. Σκέπτεστε ότι η ζωή είναι γεμάτη από συναρπαστικά γεγονότα που πρέπει να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε, ώστε είναι χαμένος χρόνος να ασχολείστε με άλλα πράγματα που δεν φέρνουν την ευτυχία. Η καλή τύχη κλίνει προς το μέρος σας εξαιτίας της φύσης, του χαρακτήρα και της φιλοσοφίας σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η παραμονή στο στίβο της ζωής είναι κάτι που πάντα προσπαθείτε και καταφέρνετε, γιατί έχετε φιλοδοξίες και ανάγκη για επιτυχία. Ασχολείστε πάντα με κάποιες δουλειές που διατηρούν γύρω σας μια ποικιλία ανθρώπων και όχι μόνο επειδή είστε άτομα κοινωνικά. Επίσης έχετε έγκαιρα καταλάβει ότι η συναναστροφή σας με άλλα άτομα και η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών σημαίνει πρόοδο. Η υλική πλευρά της τύχης δεν είναι άγνωστη σε σας και παρ’ όλους τους φόβους και τις ανησυχίες σας, οι ενέργειές σας εκτείνονται σε ό,τι επιθυμείτε.

Το θάρρος να τολμάτε στη ζωή είναι κάτι που το συνδυάζετε και με ανησυχία. Δεν είναι σαν αυτό που έχει ένας χαρτοπαίχτης ή ένα άτομο που ρισκάρει. Είστε πρακτικοί και σκεπτόμενοι άνθρωποι και συχνά αισθάνεστε ένοχοι για μια ανοησία σας. Έχετε επιχειρηματικό πνεύμα και σε περίπτωση που πρόκειται για ένα καλοφτιαγμένο πρόγραμμα διακοπών, εσείς κατευθύνεστε πάντα από τη λογική και την τάξη. Έχετε αρκετό θάρρος να ενεργήσετε σωστά, γιατί χωρίς αυτό δεν θα μπορούσατε και να προοδεύσετε.

Η ευθυμία δεν είναι από τα χαρακτηριστικά σας. Παρόλο που έχετε έξυπνο πνεύμα, δεν φτάνετε συχνά σε κατάσταση ευθυμίας. Η μεγάλη αίσθηση του χιούμορ σας κάνει αγαπητούς στους άλλους, αλλά δεν καταφέρνει να σας κάνει να δείχνετε χαρούμενοι. Μόνο στην περίπτωση που έχετε κάποια ιδιαίτερη επιρροή στο χάρτη σας από ένα ζώδιο της Φωτιάς μπορεί να δείξετε ευθυμία, διαφορετικά είστε τυπικοί. Μια προσπάθεια να δείξετε στους άλλους τη χαρά σας δεν θα είναι και άσχημη ιδέα, αν φυσικά θέλετε να τραβήξετε περισσότερη τύχη προς το μέρος σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μιας και το ζώδιό σας είναι ένα από τα ομαδικά και φιλικά του ζωδιακού, η παραμονή στο στίβο της ζωής δεν σας δυσκολεύει. Αλλά επειδή από τη φύση σας είστε ταπεινόφρονες και μετριοπαθείς, οι άλλοι με μια πρώτη ματιά που σας ρίχνουν δεν σας υπολογίζουν για άτομα με επαγγελματικές και προσωπικές επαφές. Αλλά εσείς έχετε και μάλιστα ασκείτε στους άλλους μια γοητεία που δύσκολα ξεχνιέται. Και η γοητεία σας αυτή βασίζεται στην ικανότητά σας να είστε ειλικρινείς και να δείχνετε ενδιαφέρον για τους ανθρώπους. Είστε επίσης ιδεαλιστές και ονειροπόλοι και άτομα διανοούμενα, αλλά η προσέγγισή σας στην πραγματοποίηση των ονείων σας είναι μεθοδική και γίνεται με μεγάλη προσπάθεια. Λοιπόν, αν αυτό δεν είναι υλικό για την καλή τύχη, τότε ποιο άλλο είναι.

Το θάρρος να παίρνετε τις ευκαιρίες της ζωής είναι μεγάλο. Είστε τόσο ήσυχοι, ευφυείς και δεν ενοχλείτε τους άλλους, που ακόμα και όταν προχωράτε σε ένα θαρραλέο βήμα σας, αυτό μόλις και γίνεται αντιληπτό από τους άλλους. Η ζωή για σας έχει τη σημασία του εργάζομαι και εκπληρώνω στόχους – μάλιστα, αισθάνεστε ιδιαίτερα τολμηροί όταν προχωράτε με πίστη και όταν βρίσκετε στην επόμενη στροφή του δρόμου κάτι ακόμη πιο έξυπνο και ενδιαφέρον.

Η ευθυμία είναι ένα από τα χαρακτηριστικά σας, αλλά δεν φαίνεται και τόσο πολύ. Κι αυτό γιατί η χαρά και το γέλιο δεν φτάνουν στα χείλη σας από ένα αστείο στραβοπάτημα κάποιου, μια και στο χιούμορ σας είστε ευφυείς. Έχετε ένα έξυπνο πνεύμα και μπορείτε να βλέπετε όλες τις εύθυμες πλευρές της ζωής. Επίσης έχετε και την ικανότητα να ελπίζετε.

 

ΙΧΘΥΣ
Η παραμονή στο στίβο της ζωής είναι κάτι που το πετυχαίνετε μόνο με προσπάθεια. Συχνά πρέπει να σας σπρώξουν γύρω από ανθρώπους και δραστηριότητες. Προτιμάτε να μένετε μόνοι και έτσι να απασχολείστε με δημιουργικά πράγματα. Δεν «τρελαίνεστε» να βρίσκεστε στην καρδιά των πραγμάτων. Αλλά, αρκετά περίεργα, όταν σας σπρώξουν στη σκηνή μιλάτε και μπορείτε να χειριστείτε καλά μια κατάσταση. Και τότε είστε ανοιχτοί στην καλή σας τύχη. Διαθέτετε μια μυστηριακή εσωτερική δύναμη που σας προμηθεύει με θάρρος σε ό,τι κάνετε.

Δεν είστε από τα άτομα που θα βγείτε αναζητώντας την περιπέτεια, αλλά όταν η ζωή σας τοποθετεί σε καταστάσεις που απαιτούν μεγάλο θάρρος, είναι καταπληκτικό το πώς δέχεστε τις προκλήσεις. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν φοβάστε, αλλά η αληθινή γενναιότητα είναι να φοβάσαι και να συνεχίζεις να προχωράς μπροστά.

Η ευθυμία δεν είναι το ισχυρό σας στοιχείο, αλλά οι «αδελφές» της: η συμπάθεια και η ενθάρρυνση. Παρόλο που είστε μάλλον σοβαρά άτομα και αρκετά περίπλοκα, έχετε καλή αίσθηση του χιούμορ, που σας βοηθάει να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια που παρουσιάζονται στη ζωή σας. Αλλά υπάρχει και η κλίση να αισθάνεστε ένοχοι για τον εαυτό σας, όταν κάτι πάει στραβά. Αλλά και στην περίπτωση αυτή, η ικανότητά σας να ανυψώνετε το ηθικό των άλλων και η συμπάθεια που τους δείχνετε είναι ένας σωτήριος παράγοντας.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
LAHTARA
LAHTARA
21/06/2022 10:23 AM

Πολύ χρήσιμο και βοηθητικό άρθρο!