0 0 votes
Article Rating

Η Σελήνη στους Ιχθείς, ο Ήλιος στην Παρθένο στην 3η μοίρα σε ένα μεγάλο τρίγωνο με Κρόνο και Ουρανό! Συνήθως στην κάθε πανσέληνο ολοκληρώνονται φάσεις. Σε αυτήν την πανσέληνο ανοίγονται πόρτες ευκαιριών*

Είναι ένα γήινο μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της γης και ναι είναι Wow!!! αυτή τη φορά!!
Η Σελήνη στους Ιχθείς σε εξάγωνα με Κρόνο και Ουρανό. Οι όψεις είναι σχεδόν ακρίβειας. Η Ποσειδώνια μαγεία θα ξεδιπλωθεί μπροστά στα μάτια μας. Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι δυνατόν τώρα!

Η Σελήνη μαζί με τον Ήλιο, με τον Κρόνο και τον Ουρανό, μοιράζουν δώρα. Το ένστικτο θα οδηγήσει σε μεγάλες πρακτικές λύσεις, Οι ευκαιρίες… Τα όνειρα γίνονται κι αληθινά!

Ευνοούνται τα ζώδια της γης Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και τα ζώδια του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς των πρώτων δεκαημέρων!

Οι σπόροι ανθίζουν με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Το διαφορετικά πρακτικό συνδυάζεται με τόνους διαίσθησης και τα μυστήρια μονοπάτια ανοίγουν τον δρόμο, προς υλοποιήσεις με αφάνταστα εξαιρετικά αποτελέσματα! Το όνειρο και η διαίσθηση που μας προικίζει αυτό το φεγγάρι, το αγκαλιάζει η πραγματικότητα! το ριζώνει και το απλώνει σε μεγάλες εκτάσεις με ανοιχτούς ορίζοντες!

Το απίστευτο γίνεται πιστευτό και εκεί που συναντούνται ο ρεαλισμός με την πρακτικότητα, οδηγούνται από την εισροή της απίστευτης μεγάλης διαίσθησης προς την επιτυχία. Αυτή είναι η ώρα.

Πιο Αναλυτικά. Ο Ήλιος είναι η μεγάλη ενέργεια αυτού του μεγάλου τρίγωνου στα ζώδια της γης. Ο Κρόνος είναι στη 2η μοίρα του Αιγόκερου ανάδρομος και ο Ουρανός στην 2η μοίρα του Ταύρου ανάδρομος. Η Σελήνη με τα εξάγωνα δίνει αρμονία. και δημιουργεί το σχήμα του χαρταετού!

Ο Χείρωνας σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό δίνει υποστήριξη και νέα αρχή στα ζώδια της φωτιάς. Ο Άρης στον Αιγόκερω στην 28η μοίρα, εκεί που ήταν τον Μάιο επαναξιολογεί τον τρόπο που θα χτυπήσει αυτό που θέλει. Είναι στο ζώδιο της έξαρσης και κοιτάζει αυτήν την φιλοδοξία που είχαμε για κάτι στα μέσα Μαΐου κι ετοιμάζεται μετά την πανσέληνο να γυρίσει σε ορθή πορεία.

Το σχέδιο είναι πιο ξεκάθαρο. Και μέχρι να φτάσει την 9η μοίρα του Υδροχόου (εκεί όπου γύρισε ανάδρομος) τον Οκτώβριο τα πράγματα θα κυλάνε, αλλά αργά. Τώρα είδαμε τι άλλαξε και τι πρέπει να αλλάξουμε κι εμείς. Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας είναι σε ανάδρομη φαινομενική πορεία.

Ακόμα τα πράγματα πάνε αργά. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς είναι το σημείο της ολοκλήρωσης στο ζωδιακό κύκλο. Είναι το σημείο που κάνουμε απελευθερώσεις σε ότι δεν χρειάζεται και υπάρχει πνευματική ειρήνη!

Ο Πλούτωνας στην 19η μοίρα Αιγόκερου και η υπέροχη Αφροδίτη στην 18η μοίρα Ζυγού σε όψη τετραγώνου. Ζήλιες τσεκ, έμμονες τσεκ, πάθη τσεκ. Οι Σχέσεις τεστάρονται και μερικές σχέσεις αλλάζουν. υπάρχει μια νέα ματιά, και η ειλικρίνεια απέναντι στον εαυτό μας, μας ζητάει να δούμε τι είναι τοξικό και τι είδους μεταμόρφωση υπάρχει εδώ! Ξέρουμε τι πρέπει να αλλάξει με τις σχέσεις μας, η πανσέληνος είναι ολοκλήρωση, όποτε η όψη διαρκεί για μερικές μέρες.
Τα κύτταρά μας καθαρίζουν από παλιούς φόβους. Συνδεθείτε με την ψυχή! (Σελήνη) Αυτή δεν φοβάται ΞΕΡΕΙ.

Καλή Πανσέληνο!

Εμμανουέλλα Ξυνοπούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments