0 0 votes
Article Rating

Καλό μήνα σε όλους!!! Ο Μάιος είναι εδώ και το καλοκαίρι πλησιάζει. Ο Μάιος, δίνει ευκαιρίες να πετάξουμε από την ζωή μας ότι δεν είναι πια χρήσιμο ή ότι εμποδίζει την καλή ψυχική μας κατάσταση.

Βοηθά στην ολοκλήρωση θεμάτων και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων από το παρελθόν σε οικονομικά και κληρονομικά ζητήματα. Επίσης αίτημα της περιόδου αυτής είναι, η προστασία αυτών που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα, η εξασφάλιση σταθερότητας στην ζωή, στα οικονομικά και στις κτήσεις μας και η αναζήτηση της χαράς και της ευχαρίστησης.

 

 

Το Πλανητικό σκηνικό του Μαίου 2018. Πατήστε εδώ

Τι θα φέρει ο Μάιος στα ζώδια

(Η αναφορά μου στα δεκαήμερα των ζωδίων μπορεί να μην έχει καμία αξία διότι κάποιοι προσωπικοί πλανήτες κάποιου μπορεί να βρίσκονται σε διαφορετικό δεκαήμερο από τον Ήλιο (ζώδιο) και να φέρει το γεγονός που περιγράφεται σε άλλο δεκαήμερο. Γι’ αυτό διαβάστε ολόκληρο το κείμενο που αφορά το ζώδιο σας αλλά και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αν τον ξέρετε).

 

Κριός 21/3 – 20/4

Αυτό τον μήνα θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και τις όποιες οικονομικές εκκρεμότητες οι οποίες έχουν σχέση με τράπεζες, εφορίες, κοινά χρήματα με άλλους ή κληρονομικά ζητήματα ιδιαίτερα εσείς οι Κριοί του 1ου δεκαημέρου. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη γιατί θα συναντήσετε εμπόδια στο μέλλον και τότε δεν θα είναι εύκολη η τακτοποίηση. Είναι απαραίτητο να πετύχετε ισορροπία στα έσοδα και στα έξοδα και να είστε εντάξει στις οικονομικές σας υποχρεώσεις και μέσα στις προθεσμίες.

Μην ξοδεύετε αλόγιστα γιατί κάποια στιγμή θα βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού. Καλή η περίοδος για να πετύχετε σταθερότητα στο εισόδημα σας. Ένα οικονομικό όφελος μπορεί να προκύψει από μια νέα συνεργασία ή από το εισόδημα του/της συντρόφου σας. Η ψυχολογία σας αυτό το διάστημα είναι λίγο βαριά, αισθάνεστε πικρία από συμπεριφορές ανθρώπων που στο παρελθόν είχατε εμπιστευθεί. Βγάλτε από την ζωή σας ότι δεν σας χρειάζεται πια, είτε είναι αντικείμενα είτε πρόσωπα και αλλάξτε ότι εμποδίζει την πρόοδο σας.

Μετά τις 15/5 οικονομικά θα είναι πάλι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν όμως τώρα έχουν σχέση με το προσωπικό σας εισόδημα, ιδιαίτερα εσείς οι Κριοί του 3ου δεκαημέρου. Αλλαγές ή ένα νέο ξεκίνημα μπορεί να φέρει σημαντικά οφέλη στο πορτοφόλι σας. Κάποιες κινήσεις σας ή μια καλή ευκαιρία θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πάλι ασφάλεια και σταθερότητα στην ζωή σας. Ίσως να ξεκινήσετε μια καινούργια δουλειά ή μια καινούργια ώθηση της ήδη υπάρχουσας, που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τον πλήρη έλεγχο των εσόδων σας. Κρατήστε επιφυλακτική στάση στις οικονομικές σας συναλλαγές με φίλους.

Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα να δανείσετε χρήματα σε άλλους και ιδιαίτερα αποφύγετε με κάθε τρόπο να εμπλέξετε την φιλία με τα χρήματα. Επίσης θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, να είστε ήρεμοι, να μην βιάζεστε για να αποφύγετε ατυχήματα αλλά και ίσως μια διακοπή φιλικών δεσμών.

 

 

Ταύρος 20/4 – 20/5

Ο Μάιος είναι μήνας γενέθλιων για τους περισσότερους Ταύρους. Χρόνια πολλά σε όλους τους Ταύρους και του Απριλίου και του Μαΐου, να περάσετε μια χρονιά παραμυθένια! Αν και είστε απασχολημένοι με τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα, κάνετε φιλότιμες προσπάθειες να διατηρήσετε καλές σχέσεις με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, να ενδυναμώσετε και να βελτιώσετε τους δεσμούς σας,  ιδιαίτερα εσείς οι Ταύροι του 1ου δεκαημέρου.

Επειδή θέλετε να περνάτε καλά όποτε βρίσκετε την ευκαιρία, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε και τις ανάγκες των ανθρώπων που υπάρχουν στη ζωή σας. Μην προκαλείτε με την στάση σας γιατί οι άλλοι θα αντιδράσουν με ζήλια και δυσαρέσκεια. Τώρα είναι η στιγμή να ολοκληρώσετε ότι έχετε ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα, εκείνο το έργο με το οποίο έχετε καταπιαστεί, είτε αυτό αφορά την σχέση σας με τον άνθρωπο σας είτε μια συνεργασία ή ένα συνεταιρισμό. Φυσικά και αντιλαμβάνεστε ότι χρειάζεστε την έγκριση των ανθρώπων με τους οποίους θα προχωρήσετε τα σχέδια σας. Μια συναλλαγή ή μια αγοραπωλησία θα σας δώσει άλλη μια πηγή εισοδήματος αυτή την περίοδο.

Μετά τις 15/5 ιδιαίτερα οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας, στα προσωπικά σας ή στα επαγγελματικά – οικονομικά σας. Η επιθυμία σας να αισθανθείτε όμορφα, γαλήνια και άνετα είναι αρκετά αυξημένη και θα επιμείνετε γι αυτό. Και πολύ καλά κάνετε γιατί θα πετύχετε αυτό που λαχταράτε. Είστε ήρεμοι τώρα, χαρούμενοι και απολαμβάνετε την εύνοια των πλανητών. Πάντα είστε προσεκτικοί και συντηρητικοί σε ότι αφορά τις κτήσεις σας, αυτή την περίοδο επιβάλλεται να γίνετε ακόμα πιο προσεκτικοί με τα οικονομικά σας διότι μπορεί το εισόδημα σας να προέρχεται από πολλές και διαφορετικές πηγές, όμως δεν θα πρέπει να το σκορπάτε σε επιπόλαιες αγορές ή να κάνετε βιαστικές, άσκεφτες επενδύσεις. Την μεγαλύτερη βέβαια ευχαρίστηση θα την ανακαλύψετε σε ¨πράγματα¨ τα οποία η αξία τους δεν μετριέται με χρήματα. Είναι η καταλληλότερη περίοδος τώρα να διεκδικήσετε ότι σας αξίζει και να φέρετε τις αλλαγές στην ζωή σας που θα σας επιτρέψουν να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

 

 

Δίδυμοι 21/5 – 21/6

Είναι η στιγμή όπου θα πρέπει να ολοκληρώσετε ότι έχει μείνει σε εκκρεμότητα στην εργασία σας ή στις δουλειές ρουτίνας για να αποφύγετε το άγχος, ιδιαίτερα οι Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην διατροφή σας και στην υγεία σας. Ένας απλός ιατρικός έλεγχος τώρα θα ήταν ό,τι καλύτερο για εσάς. Είναι καλή και τυχερή η περίοδος αυτή, να είστε έτοιμοι να αρπάξετε την όποια ευκαιρία σας δοθεί για να επιτύχετε ότι ονειρεύεστε στη ζωή σας. Είτε αυτό είναι επαγγελματικό είτε προσωπικό θέμα πχ. μια προαγωγή στην δουλειά σας, μια αναγνώριση των προσπαθειών σας και των ικανοτήτων σας, βελτίωση των σχέσεων με τους αγαπημένους σας.

Όλα είναι πιθανά τώρα, αφού αισθάνεστε χαρούμενοι, αισιόδοξοι, φροντίζετε περισσότερο την εξωτερική σας εμφάνιση αλλά και την συμπεριφορά σας προς τους άλλους. Έτσι κερδίζετε την εύνοια και την υποστήριξη τους. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στην ζωή σας και γίνονται καινούργιες φιλίες. Σε κάθε περίπτωση η συναλλαγή σας με τους φίλους σας και η ανταλλαγή απόψεων, θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά τις δυνατότητες σας και να προωθήσετε τους στόχους σας. \

Μετά τις 15/5, ιδιαίτερα οι Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου, περνάτε υπέροχα και μόνοι σας, μακριά από την φασαρία, τις κοινωνικές υποχρεώσεις και τις κουραστικές απασχολήσεις. Λίγος ύπνος παραπάνω, λίγος παραπάνω χρόνος για χουζούρι, είναι απαραίτητα κάποιες στιγμές. Είναι μια περίοδος κατά διάρκεια της οποίας επανεξετάζετε τα πεπραγμένα, απελευθερώνεστε από βάρη και πιέσεις και επαναφορτίζετε τις “μπαταρίες” σας σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο. Κάποιου είδους ενδοσκόπηση βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη και μια επιθυμία για να βρείτε ψυχική ηρεμία, σας ωθεί να αποσυρθείτε από την κοινωνική ζωή. Πάρτε όσο χρόνο σας χρειάζεται να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, είναι μια σημαντική βοήθεια για να γίνετε ακόμα πιο ευέλικτοι, να αφήσετε πίσω σας τις καταστάσεις οι οποίες δεν λειτουργούν πια και να προχωρήσετε τα νέα σχέδια σας με επιτυχία.

 

 

 

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Θα αισθανθείτε την ανάγκη να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό, χωρίς να νοιάζεστε για την γνώμη των άλλων, ιδιαίτερα εσείς οι Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου. Κάντε το λοιπόν, πείτε αυτό αισθάνεστε και μην κρατάτε μέσα σας ότι σας δυσαρεστεί, σας στεναχωρεί και σας πληγώνει. Κάποιοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν από ευγενικούς τρόπους και δεν σταματάνε πουθενά. Όσο δίνεις τόσο ζητούν περισσότερα.

Πρέπει λοιπόν να βάλετε τα όρια σας και να τα κρατήσετε, διαφορετικά εσείς θα υποφέρετε. Αν φανείτε τώρα δυνατοί, θα έχετε κάνει ένα σημαντικό βήμα προόδου. Το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στον αγαπημένο/η σας ή στο παιδί σας. Αισθάνεστε την ανάγκη να προστατεύσετε, να φροντίσετε και να περιποιηθείτε αυτούς που αγαπάτε περισσότερο. Βεβαιωθείτε όμως, ότι με την αγάπη και την προστασία που τους προσφέρετε δεν τους κάνετε ακόμα πιο απαιτητικούς και πιο εγωιστές. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας, επιτέλους καλύψτε και τις δικές σας ανάγκες, βγείτε έξω, διασκεδάστε με πάθος, απολαύστε την άνοιξη, την πιο ωραία εποχή του χρόνου και κάντε στον εαυτό σας ένα δώρο. Έτσι θα νιώσετε πολύ πιο γεμάτοι, πιο ολοκληρωμένοι και χαρούμενοι. Μην ανησυχείτε, αυτοί που σας αγαπούν πραγματικά θα καταλ

άβουν. Μετά τις 15/5 ιδιαίτερα εσείς οι Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου, το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στις επαφές σας με φίλους και ομάδες σε κοινωνικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Είναι κατάλληλη η περίοδος αυτή για μια γόνιμη επαφή και ενίσχυση των δεσμών σας με άλλους ανθρώπους στο πλαίσιο της φιλίας ή της ομαδικής δραστηριότητας. Οι φίλοι σας, υποστηρίζουν σταθερά τις επιλογές και τα σχέδια σας.

Επιθυμείτε να απολαύσετε όμορφες στιγμές μαζί τους και να νιώσετε χαρούμενοι μετά από πολύ καιρό. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να περάσετε όμορφα με τους φίλους σας. Αφήστε λίγο το μυαλό σας να ξεχαστεί για να μπορέσετε να χαλαρώσετε λίγο από τους φόβους, την ανησυχία και το άγχος, που σας ταλαιπωρούν. Βρίσκεστε σε μία περίοδο αποφόρτισης των εντάσεων και των πιέσεων που έχετε υποστεί τους τελευταίους μήνες. Αποφασίζετε να αλλάξετε συμπεριφορά, να πείτε αλήθειες και να ξεφορτωθείτε ότι σας ταλαιπωρεί και σας πληγώνει.

 

 

Λέων 23/7 – 22/8

Οι επαγγελματικές ευκαιρίες, έρχονται η μία μετά την άλλη, με αποτέλεσμα να αφιερώνετε αρκετό από τον χρόνο σας στην καριέρα σας και στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και όταν φτάνετε στο σπίτι, είστε κατάκοποι και το μόνο που σας χρειάζεται είναι να μείνετε μόνοι για να ξεκουραστείτε, ιδιαίτερα εσείς οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου. Θα πρέπει όμως να φέρετε μια ισορροπία στην ζωή σας και να μοιράσετε σωστά τον χρόνο σας ώστε και στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να είστε εντάξει αλλά και τις προσωπικές σας ανάγκες να καλύπτετε και την οικογένεια σας να μην παραμελείτε. Θα συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεται ισορροπία στην ζωή σας για να νιώθετε ευτυχισμένοι και αφού εσείς θα είστε ικανοποιημένοι τότε και οι δικοί σας άνθρωποι θα είναι ευτυχισμένοι κοντά σας. Ένα γεγονός θα σας ξυπνήσει αναμνήσεις των παιδικών σας χρόνων.

Κληρονομικά θέματα που έχουν σχέση με ακίνητη περιουσία μπορεί να απασχολήσουν κάποιους από εσάς αυτή την περίοδο. Κάποιες στιγμές μπορεί να νιώθετε φόβο, μοναξιά ή ακόμα και αποξένωση από τους δικούς σας ανθρώπους. Κάντε ένα ξεκαθάρισμα, πετάξτε ότι περισσεύει, ότι είναι άχρηστο, αλλάξτε χρώμα ή διακόσμηση στο σπίτι και θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα.

Μετά τις 15/5 ιδιαίτερα εσείς οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου, η επιτυχία για επαγγελματική σταθερότητα και καταξίωση είναι πλέον υψίστης σημασίας για σας αυτή την περίοδο. Σημαντικά θα είναι τα επιτεύγματα στην καριέρα σας. Αν κάνετε καλή χρήση της αξίας, των ταλέντων σας και των ικανοτήτων σας και αν τα προβάλλετε με τον σωστό τρόπο, τότε όλα θα πάνε όπως τα σχεδιάσατε.

Ευκαιρία να κάνετε μια καινούργια αρχή η οποία θα σας προσφέρει επαγγελματική και οικονομική σταθερότητα. Η κοινωνικότητα σας αυξάνεται αισθητά, νιώθετε την ανάγκη να απολαύσετε την συντροφιά και την συναναστροφή ανθρώπων που εκτιμάτε και συμπαθείτε ιδιαίτερα. Οι συναναστροφές σας με φίλους είναι μια όαση για σας αυτή την περίοδο, νιώθετε σε πολλές περιπτώσεις ότι τα φιλικά σας άτομα σας δίνουν χέρι βοηθείας και μαζί τους περνάτε πολύ όμορφες στιγμές διασκεδάζοντας.

 

 

Παρθένος 23/8 – 22/9

Ο τρόπος επικοινωνίας σας με τους άλλους, θα βασίζεται σε βαθιά συναισθήματα άλλοτε θυμού, άλλοτε πίκρας και άλλοτε απέραντης αγάπης ιδιαίτερα για τους Παρθένους του 1ου δεκαημέρου. Αν καταφέρετε να κρατήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας συνειδητά και να μην χάσετε την αντικειμενικότητα σας τότε θα κάνετε το σωστό αλλά και θα έχετε προστατέψει τον εαυτό σας. Έτσι κι αλλιώς είστε σοβαροί, ειλικρινείς και έντιμοι με τους συνομιλητές σας γι αυτό να είστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά.

Ίσως καταφέρετε μια επανασύνδεση με άτομο του κοντινού σας περιβάλλοντος. Βάλτε τάξη και πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας γιατί κάποια πράγματα πρέπει να διεκπεραιωθούν έγκαιρα και αυτό σας αγχώνει. Αν στο παρελθόν αισθανθήκατε μπερδεμένοι και δεν ήσασταν σίγουροι για τους ανθρώπους που έχετε απέναντί σας, τώρα θα είναι εντελώς ξεκάθαρα τα πράγματα και θα μπορέσετε να βάλετε τον καθένα στην θέση που του αξίζει. Το μυαλό σας δουλεύει για θέματα που είναι κρυμμένα. Μπορεί να ψάξετε να ανακαλύψετε αλήθειες τις οποίες θα νιώσετε την ανάγκη να τις αποκαλύψετε είτε αυτές αφορούν εσάς τους ίδιους είτε κάποιον άλλο, με σκοπό να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Η κοινωνικότητα σας αυξάνεται αυτό το διάστημα αλλά και μια επαγγελματική επιτυχία είναι πολύ πιθανή.

Μετά τις 15/5 αρκετά ευνοϊκή θα είναι η περίοδος αυτή για σας τους Παρθένους ιδιαίτερα του 3ου δεκαημέρου, θα αισθανθείτε την ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα. Χρειάζεστε περισσότερη διασκέδαση στη ζωή σας και όχι μια διασκέδαση σε κλειστούς χώρους. Θέλετε κάτι το διαφορετικό, αυτό που διευρύνει τους ορίζοντες σας. Μια καλή ευκαιρία είναι να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι-επίσκεψη σε αγαπημένα πρόσωπα τα οποία έχετε πολύ καιρό να συναντήσετε ή να κάνετε αυτό το μακρινό ταξίδι με τον/την αγαπημένο σας.

Αποφασίζετε τώρα να ζήσετε αυτό που ονειρεύεστε από καιρό, μέσα στα πλαίσια βέβαια των δυνατοτήτων σας. Επίσης θα νιώσετε πιο ασφαλείς πιο γαλήνιοι και μια αίσθηση ικανοποίησης για αυτά που καταφέρατε μέχρι τώρα. Παρθένοι, γεννημένοι την τελευταία ημέρα τους ζωδίου σας, αν χρειαστεί να κάνετε μια χειρουργική επέμβαση, καλύτερα να την αφήσετε για αργότερα αν αυτό είναι δυνατόν.

 

 

 

Ζυγός 23/9 – 23/10

Τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθείτε αυτό το διάστημα είναι το εισόδημα σας ή ότι για εσάς είναι πολύτιμο στην ζωή σας, ιδιαίτερα για τους Ζυγούς του 1ου δεκαημέρου. Μπορεί να αποπληρώνετε παλιά χρέη ή ολοκληρώνετε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο. Μια αυξομείωση στο εισόδημα σας είναι πιθανή ή αλλάζει η πηγή των εισοδημάτων σας. Ένα κέρδος που θα έχετε, μπορεί να έχει σχέση με κληρονομικά ζητήματα. Πάντα να ελέγχετε τις δαπάνες σας και αποφύγετε να κάνετε αγορές οι οποίες είναι περιττές.

Αρκεστείτε σ’ αυτά τα οποία είναι σημαντικά για εσάς και σας κάνουν να νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια. Συγχρόνως εντείνονται και οι ανασφάλειες σας αυτή την περίοδο, ανησυχείτε για κάτι που εσείς θεωρείτε πολύτιμο στη ζωή σας είτε αυτό είναι πράγμα είτε πρόσωπο. Αυτό που θα σας βοηθήσει να νιώσετε ασφαλείς και σίγουροι είναι να συνειδητοποιήσετε ότι αυτό που έχει την μεγαλύτερη αξία στην ζωή σας, δεν αγοράζεται ούτε έχει τιμή. Γι αυτό ποτέ μην γκρεμίζετε γέφυρες, προσπαθήστε να κρατάτε στην ζωή σας ανθρώπους που από το παρελθόν έχουν αποδείξει ότι δεν ζητούν τίποτα από σας παρά μόνο τον σεβασμό και την αγάπη σας. Ακόμα καλύτερα θα νιώσετε αν δώσετε στον εαυτό σας την χαρά της προσφοράς και της συμπάθειας σε εκείνους τους λιγότερο τυχερούς από εσάς.

Μετά τις 15/5 θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να έχετε σημαντικά οφέλη από φόρους, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά ιδιαίτερα για τους Ζυγούς του 3ου δεκαημέρου. Θέματα που έχουν σχέση με την ανταλλαγή συναισθημάτων αλλά κυρίως υλικών αγαθών που μοιράζεστε μαζί με άλλους, έρχονται στο προσκήνιο. Το κοινό σας εισόδημα με τον/την σύντροφο σας θα έχει μια σταθερή ανάκαμψη. Για να αισθανθείτε ασφαλείς, τώρα είναι η ώρα να ασχοληθείτε και με τις δικές σας ανάγκες σε συνδυασμό με τις ανάγκες του άλλου κι από την άλλη είναι μια καλή στιγμή για να συζητήσετε με το πρόσωπο το οποίο είναι σημαντικό για σας, να αναπτύξετε κάποιου είδους οικειότητας, να καταλάβετε περισσότερο το χαρακτήρα του αλλά και να συνειδητοποιήσετε τα δικά σας κίνητρα γι αυτή την σχέση. Δώστε περισσότερη προσοχή στην συμπεριφορά σας προς τους ανθρώπους που βρίσκονται στο κοντινό σας περίγυρο, γιατί μπορεί να τους πληγώνετε χωρίς να το καταλαβαίνετε.

 

 

Σκορπιός 24/10 – 22/11

Το ενδιαφέρον σας εστιάζεται σε θέματα προσωπικά, αυξάνεται η εσωστρέφεια σας και δίνετε την εντύπωση του αντικοινωνικού ανθρώπου, ιδιαίτερα εσείς οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου. Θα πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας για να μην προκαλέσετε στον εαυτό σας και στο περιβάλλον σας εντάσεις μέχρι να περάσει αυτό το διάστημα. Επικεντρώνεστε πολύ στον εαυτό σας και δεν κάνετε τις προσπάθειες εκείνες για να συνεργάζεστε αρμονικά με τους δικούς σας ανθρώπους.

Συνεργασία επί ίσοις όροις, χωρίς εγωισμούς και υπερβολικούς συναισθηματισμούς, είναι το αίτημα της περιόδου αυτής. Θα βγείτε κερδισμένοι αν δεν χάσετε την ψυχραιμία και τον αυτοέλεγχο σας. Υπάρχουν εκκρεμότητες από το παρελθόν που χρειάζονται να ολοκληρωθούν ή να κλείσουν. Όμως θα πρέπει να σκεφτείτε ψύχραιμα και με σοβαρότητα την λύση που θα δώσετε ώστε να μην χρειαστεί να μετανιώσετε αργότερα για τον τρόπο που χειριστήκατε τα θέματα αυτά. Η ¨απώλεια¨ ανθρώπων από το κοντινό σας περιβάλλον θα πρέπει να σας προβληματίσει. Λίγες ασκήσεις χαλάρωσης θα σας βοηθήσουν να αποφορτιστείτε από το άγχος και την ένταση.

Μετά τις 15/5 ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς του 3ου δεκαημέρου, είναι η στιγμή που θέλετε να απολαύσετε την συντροφιά και την συναναστροφή των ανθρώπων που συμπαθείτε και σας συμπαθούν. Σας προσφέρεται μία ιδανική ευκαιρία να βελτιώσετε και να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Έχετε ανάγκη να αισθανθείτε σταθερότητα και ασφάλεια, γι αυτό θέλετε να είστε σίγουροι ότι σας αγαπούν και ότι μπορείτε να στηρίζεστε στους ανθρώπους που αγαπάτε. Για να το πετύχετε όμως αυτό, θα πρέπει κι εσείς να φανείτε καλοπροαίρετοι και γενναιόδωροι και να ανταποδώσετε στα ίσα την εύνοια η οποία σας δίδεται. Να γίνετε πιο ευέλικτοι, πιο διαλλακτικοί και να μην εμμένετε σε συμπεριφορές οι οποίες δεν λειτούργησαν στο παρελθόν αλλά έφεραν αντίθετα αποτελέσματα.

Εσείς οι Σκορπιοί γεννημένοι την πρώτη-δεύτερη ημέρα του ζωδίου σας, ετοιμαστείτε για αναπάντεχες ανατροπές στην προσωπική ή στην επαγγελματική σας ζωή. Είναι σαν ένα ¨καζάνι που βράζει¨ έτοιμο να εκραγεί. Προσπαθήστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας αυτές τις ημέρες γιατί αποτελέσματα ενός ξεσπάσματος θα είναι πολύ δύσκολα για εσάς.

 

 

Τοξότης 23/11 – 21/12

Η απομόνωση είναι ό,τι καλύτερο για εσάς, αφού έτσι σας δίδεται η δυνατότητα να ξεκουραστείτε, ιδιαίτερα για τους Τοξότες του 1ου δεκαημέρου. Η προστασία της υγείας σας θα πρέπει να είναι το κύριο μέλημα σας. Κούραση, άγχος και κάποιες περίεργες φοβίες σας βγαίνουν αυτό τον καιρό και το μόνο που αναζητάτε για να αισθανθείτε ασφαλείς και ήρεμοι, είναι σταθερότητα και σιγουριά στη ζωή σας.

Έχουν εμφανιστεί σημάδια κόπωσης, γι αυτό επιτρέψτε στον εαυτό σας μια ολιγοήμερη ξεκούραση μακριά από επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις για να επανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να αισθανθείτε ξανά δυνατοί και δραστήριοι. Εντωμεταξύ και οικονομικοί μπορεί να είναι οι λόγοι των ανησυχιών σας, αισθάνεστε ότι το εισόδημα σας έχει πολύ πιεστεί προς τα κάτω και δεν βλέπετε με πιο τρόπο θα μπορούσατε να το αυξήσετε για να καλύπτει τις ανάγκες σας. Κάποιες συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα για διασκέδαση, σας βοηθούν να ξεφύγετε λίγο από τα προβλήματα σας.

Μετά τις 15/5 ιδιαίτερα εσείς οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου, η καθημερινότητα σας γίνεται πιο απαιτητική. Αυξάνεται ο όγκος δουλειάς στην εργασία σας κι εσείς αισθάνεστε πιο δυνατοί και ξεκούραστοι τώρα για να ξεκινήσετε το καινούργιο έργο το οποίο σας έχει ανατεθεί. Αυτό που επιθυμείτε είναι να περνάτε όμορφα με την συναναστροφή των συναδέλφων σας.  Είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι άνθρωποι από την φύση σας γι αυτό θα καταφέρετε να γίνουν και τα δύο, και η δουλειά να βγει στην ώρα της και να περάσετε όμορφα με τους συνεργάτες σας.

Οι αλλαγές οι οποίες επιθυμείτε να γίνουν στην καθημερινότητα σας είναι αυτές οι οποίες θα σας εξασφαλίσουν σταθερότητα και ασφάλεια στο εργασιακό σας περιβάλλον ή στην προσωπική σας ζωή. Αυτή την περίοδο αισθάνεστε όμορφα αφού ευνοούνται οι επαγγελματικές σας σχέσεις και συγχρόνως αυξάνεται η παραγωγικότητα και η αποτελεσματικότητα σας.  Όσοι από σας δεν έχετε εργασία θα κάνετε μια νέα επαγγελματική αρχή. Το ενδιαφέρον σας επίσης στρέφεται στην υγεία και στην βελτίωση των διατροφικών σας συνηθειών αν και δεν είναι καθόλου εύκολο αυτή την περίοδο που όλα σας φαίνονται νόστιμα.

 

 

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στις επαφές σας με άλλους ανθρώπους, φίλους ή ομάδες σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, ιδιαίτερα για τους Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου. Είναι κατάλληλη η περίοδος αυτή για μια γόνιμη επαφή και ενίσχυση των δεσμών σας με τους άλλους στο πλαίσιο της ομαδικής δραστηριότητας. Οι φίλοι σας υποστηρίζουν σταθερά τις επιλογές και τα σχέδια σας.

Αλλά κι εσείς θα πρέπει να τους εμπιστευτείτε και να μην μένετε εστιασμένοι στα προσωπικά σας τόσο πολύ ώστε να δίνετε την εντύπωση του αντικοινωνικού ανθρώπου. Εμπιστευτείτε τους συναδέλφους σας και βελτιώστε την επικοινωνία σας μαζί τους. Είναι πολύ εύκολο αυτό να γίνει τώρα. Είστε αρκετά σοβαροί, φιλόδοξοι και εστιασμένοι στο στόχο αλλά και οι καλές προσωπικές σχέσεις είτε με τους κοντινούς σας ανθρώπους είτε με τους συναδέλφους σας είναι μια όαση στην σκληρότητα που μας περιβάλλει τα τελευταία χρόνια.

Κάποιοι από σας έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά στο παρελθόν, όμως, μετά τις 15/5 και μέχρι το τέλος του μήνα, για όλους τους Αιγόκερους και ιδιαίτερα για τους Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου, είναι ένα πολύ όμορφο διάστημα. Η διάθεση σας αλλάζει και είστε πιο ανοιχτοί και έτοιμοι να ριχτείτε στο παιχνίδι του φλερτ και του έρωτα. Αφήνετε πίσω τις δυσκολίες και τα προβλήματα, ανακτάτε πάλι την χαμένη εμπιστοσύνη σας προς τους ανθρώπους και ερωτεύεστε την ίδια την ζωή.

Η ερωτική σας ζωή αποκτά σταθερότητα ή επισημοποιείται. Ένας καινούργιος έρωτας έρχεται (ανάλογα το προσωπικό σας ωροσκόπιο), για τους αδέσμευτους, να σας ανανεώσει και να σας δώσει αισιοδοξία και θετική διάθεση. Όσοι από εσάς είστε γονείς θα αφιερώσετε περισσότερο από τον ελεύθερο σας χρόνο στα παιδιά σας. Η καθημερινότητα σας είναι γεμάτη με διάφορες δραστηριότητες και με μεγάλη ευχαρίστηση ανταποκρίνεστε στα επαγγελματικά σας καθήκοντα. Εσείς οι Αιγόκεροι της τελευταίας ημέρας του ζωδίου, φροντίστε να είστε πιο διαλλακτικοί με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους γιατί χωρίς να το κάνετε σκόπιμα, μπορεί να έρθετε σε ρήξη με κάποιο πρόσωπο από την οικογένεια σας.

 

 

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Αυτή την περίοδο η προσοχή σας στρέφεται σε επαγγελματικά και κοινωνικά ενδιαφέροντα ιδιαίτερα για τους Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου. Ολοκληρώνετε κάποιες γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που υπάρχουν ακόμα και που σας ταλαιπωρούν, για να μπορέσετε ανενόχλητοι, να αφοσιωθείτε στην καριέρα σας. Θα πρέπει λοιπόν για να πετύχουν τα επαγγελματικά σας σχέδια, να προβάλλετε προς τα έξω τα ταλέντα και τα επιτεύγματα σας. Η προώθηση των δεξιοτήτων σας, θα σας βοηθήσει για να βελτιώσετε την θέση σας στον χώρο δουλειάς.

Προσοχή όμως γιατί μπορεί να συναντήσετε προκλήσεις, ζήλιες και αγενείς συμπεριφορές από κάποιους που αισθάνονται ότι απειλείται η θέση τους από εσάς. Μην δώσετε συνέχεια και μην απαντήσετε με τον ίδιο τρόπο γιατί μπορεί να γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Φροντίστε μόνο να κρατήσετε μια ισορροπία σε ότι αφορά τις προσωπικές σας ανάγκες και στις ανάγκες της επαγγελματικής σας ιδιότητας. Μόνο έτσι θα έχετε μια πιο μεγάλη εικόνα της κατάστασης και θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τυχόν ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Αισθάνεστε βέβαια απαισιοδοξία και απογοήτευση γιατί οι προσπάθειες σας σε κάποιες περιπτώσεις απέτυχαν. Όμως υπομονή και συγκέντρωση στο στόχο και όλα θα διορθωθούν κάποια στιγμή.

Μετά τις 15/5 ιδιαίτερα οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, η ανάγκη σας για σταθερότητα και ασφάλεια μέσα σε μια ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, σε ένα όμορφο και σίγουρο περιβάλλον είναι μεγάλη, έτσι ότι επιθυμείτε πολύ, το πετυχαίνετε αυτή την περίοδο. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να αναπτύξετε την αίσθηση της εσωτερικής πληρότητας για να μπορέσετε να βγείτε στο κοινωνικό περιβάλλον σίγουροι για τον εαυτό σας.

Η εστίαση της προσοχής σας στην οικογένεια και στο σπίτι ως ακίνητο θα είναι έντονη και θα έχει στόχο την βελτίωση των σχέσεων σας με τα μέλη της οικογένειας αλλά και την ανακαίνιση ή την αλλαγή της κατοικίας σας. Φροντίστε λοιπόν να ξεκουραστείτε τώρα, να χαλαρώσετε από τις πιέσεις που πιθανόν δέχεστε από τους εξωτερικούς παράγοντες για να είστε πιο δυνατοί και πιο αισιόδοξοι στο άμεσο μέλλον. Αυτό τον μήνα αλλά και τους επόμενους θα μπορούσατε να είστε σε εγρήγορση για να αρπάξετε τις ευκαιρίες που σας δοθούν για να αυξήσετε το εισόδημά σας.

 

 

Ιχθείς 19/2 – 20/3

Οι εργασίες ρουτίνας και οι υποχρεώσεις, σας κάνουν να πλήττετε ιδιαίτερα τους Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου. Η πρόκληση είναι μεγάλη για δραστηριότητες οι οποίες διευρύνουν το μυαλό σας. Θα διαβάσετε ένα καλό βιβλίο το οποίο θα εξάψει την φαντασία σας ή θα προγραμματίσετε ένα μακρινό ταξίδι. Μια καλή ευκαιρία είναι να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι-επίσκεψη σε αγαπημένα πρόσωπα τα οποία έχετε πάρα πολύ καιρό να συναντήσετε ή παρέα με τον/την σύντροφο σας.

Θα χρειαστεί αυτή την περίοδο να ψάχνετε βαθιά για να μαθαίνετε την αλήθεια των πραγμάτων. Δεν επαναπαύεστε με τις φήμες που ακούτε, αλλά ψάχνετε περισσότερο τα πράγματα, ιδιαίτερα αν κάποιο θέμα είναι ζωτικής σημασίας για σας. Οι φίλοι σας είναι εκεί σταθεροί και υποστηρίζουν τις προσπάθειες σας για επιτύχετε  τους στόχους σας. Οι καλοί φίλοι είναι λίγοι αλλά εκλεκτοί, το ζήτημα είναι να μπορεί κανείς να τους ξεχωρίσει.

Μετά τις 15/5 ιδιαίτερα οι Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου θα βρείτε ένα νέο τρόπο επικοινωνίας με τον κόσμο, ο οποίος τρόπος θα σας κάνει πιο αγαπητούς και ευχάριστους και θα σας προστατεύει από παρεξηγήσεις και διαφωνίες στις καθημερινές συναντήσεις και δοσοληψίες με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Θα νοιώθετε την επιθυμία να βρίσκεστε πιο συχνά με άτομα που σας ευχαριστούν και σας κάνουν να ξεχνάτε τα όποια προβλήματα σας.

Σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε ουσιαστικές και σταθερές σχέσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους, αδέλφια, εξαδέλφια και συγγενείς και επιτυγχάνετε τον στόχο σας αφού με την γλυκύτητα σας μπορείτε άνετα να τους κερδίσετε. Απολαμβάνετε με μεγάλη ευχαρίστηση την συντροφιά και τον ήρεμο διάλογο μαζί τους. Επίσης η αρμονική επικοινωνία και η άνετη ροή συναισθημάτων με τους ανθρώπους της οικογένειας σας θα είναι ότι θα μπορούσατε να ονειρευτείτε. Ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις μαζί τους αλλά και να κάνετε πιο όμορφο τον χώρο του σπιτιού σας, κάνοντας μικρές αλλαγές οι οποίες θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα όταν βρίσκεστε μέσα σ’ αυτόα.

 

 

Άννα Σχοινοπλοκάκη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments