5 1 vote
Article Rating

Όταν μας αρέσει ένα αγόρι θέλουμε να ξέρουμε πως εκφράζεται και πως λειτουργεί και με ποιο τρόπο θα μπορούσαμε να γίνουμε ελκυστικές για να μας φλερτάρει. Μπορεί το αρσενικό να είναι ο κυνηγός αλλά το θηλυκό είναι που επιλέγει με ποιον από όλους που θα το φλερτάρουν θέλει να κάνει σχέση. Για να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε όταν μας αρέσει ένας άνδρας θα πρέπει να μάθουμε πως φλερτάρει ώστε να μην τον τρομάξουμε και να φέρουμε το αντίθετο αποτέλεσμα απ’ αυτό που επιδιώκουμε.

Για να καταλάβουμε λοιπόν πως φλερτάρει ένας άνδρας θα ψάξουμε να δούμε τον Άρη του, σε ποιο ζώδιο βρίσκεται. Βασικό όμως είναι να δούμε και τι όψεις κάνει αυτός ο Άρης γιατί μπορεί τα χαρακτηριστικά που του δίνει το ζώδιο, να ευκολύνονται, να εμποδίζονται ή να τροποποιούνται με την επαφή του με τους άλλους πλανήτες.

Ο Άρης για όλους μας συμβολίζει το αρσενικό στοιχείο που υπάρχει μέσα μας, είναι η απαιτούμενη ενέργεια για την έκφραση της ατομικότητας η οποία αποτελεί θεμελιώδες τμήμα του «εγώ». Είναι η εξωτερίκευση της Ηλιακής ενέργειας, δηλαδή χρειαζόμαστε τον Άρη για να εξωτερικεύσουμε τα χαρακτηριστικά του ζωδίου στο οποίο ανήκει ο καθένας από εμάς. Ο Άρης είναι απαραίτητος για εκφραστούμε ερωτικά, είναι η σεξουαλική μας ορμή.

Η παρουσία του Άρη στα ζώδια υποδεικνύει τον τρόπο που διεκδικούμε και αγωνιζόμαστε να αποκτήσουμε αυτό που θέλουμε είτε αυτό είναι ένα ταίρι, είτε αυτό είναι η ίδια η ζωή. Επίσης ο Άρης στα ζώδια δίνει στοιχεία για την σεξουαλική μας συμπεριφορά. Για τον άνδρα ο Άρης είναι πάρα πολύ σημαντικός και στον ερωτικό τομέα, δίνει στοιχεία με ποιο τρόπο προσπαθεί να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του και για την γυναίκα δείχνει το είδος του αρσενικού που την έλκει.

Για τον άνδρα ο Άρης στα ζώδια δίνει στοιχεία για την ερωτική του συμπεριφορά και το πως φλερτάρει.

Άρης στον Κριό

Αν ο Άρης του είναι στον Κριό, είναι αυτό που λέμε «το καμάκι». Αν βάλει στόχο να κατακτήσει ένα κορίτσι δεν υπάρχει τίποτα για να τον εμποδίσει. Ενθουσιάζεται εύκολα, γίνεται τολμηρός, άμεσος, αυθόρμητος και βιάζεται πολύ, θέλει το κορίτσι εδώ και τώρα. Κάνει το φλερτ να μοιάζει με μάχη που πρέπει πάση θυσία να την κερδίσει. Είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση, είναι ο θερμόαιμος εραστής. Είναι αυτό που λέμε αρσενικό, κυνηγός, κατακτητής. Έτοιμος για σχέση ακόμη και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Έχει ισχυρή αυτοπεποίθηση και θάρρος. Διαθέτει ακμαία σεξουαλικότητα. Αν θέλετε αυτόν τον άνδρα θα πρέπει να τον αφήσετε να σας κατακτήσει. Μην προσπαθήσετε όμως να τον βάλετε σε καλούπι, είναι πολύ ανεξάρτητος για να το ανεχτεί.

Άρης στο Ταύρο

Αν ο Άρης του είναι στο Ταύρο ο άνδρας αυτός φλερτάρει με ήρεμο τρόπο, με αργές κινήσεις και μελετημένα. Αν το άτομο του αρέσει πολύ, θα επιμείνει μέχρι να το κατακτήσει. Στην αρχή είναι διστακτικός και στη συνέχεια γίνεται πιο πολιορκητικός. Ο άνδρας με τον Άρη στον Ταύρο δεν βιάζεται καθόλου, το φλερτ όσο και το σεξ, για αυτόν είναι σαν το αγαπημένο του γλύκισμα, το απολαμβάνει αργά και με αισθησιασμό. Είναι ο άνδρας που θα σας κάνει να νοιώσετε ασφάλεια μαζί του. Διαθέτει δυνατή σεξουαλική ενέργεια, αισθησιασμό και κτητικότητα. Είναι ο ευγενικός εραστής, αυτός που θα σας προστατεύσει όταν βρεθείτε σε δύσκολη κατάσταση. Αν σας ερωτευθεί ίσως σας φέρει σε δύσκολη θέση κάποιες φορές με την κτητικότητα και την ζήλεια του. Αν σας αρέσει αυτός ο άνδρας θα πρέπει να μην είστε βιαστικές, να είστε περιποιημένες, με ωραία ρούχα με γήινα χρώματα και να φοράτε ένα ακριβό άρωμα.

Άρης στους Διδύμους

Αν ο Άρης του είναι στους Διδύμους ο τρόπος που θα σας φλερτάρει είναι χαριτωμένος και έξυπνος. Διαθέτει ισχυρή πειθώ και μια ευχέρεια λόγου που θα σας ξαφνιάσει. Θα σας πολιορκεί με έξυπνα κομπλιμέντα, μηνύματα και τηλεφωνήματα. Είναι διασκεδαστικός, ζωηρός, εκλεπτυσμένος αλλά άστατος συναισθηματικά. Του αρέσει πολύ το παιχνίδι του φλερτ, θα σας φλερτάρει ακόμα και όταν έχετε σχέση μαζί του. Αν ενδιαφέρεστε γι αυτόν τον άνδρα θα πρέπει να του δείξετε ότι διασκεδάζετε με το χιούμορ του, και ότι κολακεύεστε με τα κομπλιμέντα του. Μαζί του θα πρέπει να είστε χαλαρές και να μην τον πιέσετε για σοβαρή δέσμευση γιατί θα νοιώσει εγκλωβισμένος πράγμα που δεν του αρέσει καθόλου.

Άρης στον Καρκίνο

Αν ο Άρης του είναι στον Καρκίνο στην αρχή είναι πολύ ντροπαλός, όσο και αν του αρέσετε, ταλαντεύεται και αναρωτιέται αν πρέπει να κάνει την προσπάθεια να σας φλερτάρει. Φοβάται την απόρριψη. Για να πάρει το θάρρος να σας φλερτάρει θα πρέπει να αισθάνεται κάτι για σας, επίσης ότι και εσείς ενδιαφέρεστε γι αυτόν. Είναι πολύ συναισθηματικός, ρομαντικός και πολύ αφοσιωμένος εραστής όταν εμπιστευτεί το ταίρι του. Αν σας ενδιαφέρει αυτός ο άνδρας θα πρέπει να του δείξετε με διακριτικό τρόπο, ότι ενδιαφέρεστε γι αυτόν. Αν αισθάνεται κάτι για σας θα πάρει το θάρρος και θα σας πλησιάσει. Να προσέχετε όμως γιατί προσβάλλεται εύκολα με αποτέλεσμα να κλείνεται στον εαυτό του.

Άρης στον Λέοντα

Ο Άρης πλανήτης φωτιάς, σίγουρα λειτουργεί άνετα σε ζώδιο φωτιάς. Αν του αρέσετε δεν θα κάτσει να το σκεφτεί, θα σας προσεγγίσει αμέσως. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και αισθάνεται σίγουρος για τη νίκη. Είναι ιδιαίτερα δυναμικός και ξέρει με ποιο τρόπο θα διεκδικήσει αυτό που επιθυμεί. Θα σας φλερτάρει με άμεσο και μεγαλοπρεπή τρόπο, είναι χαρούμενος, αισιόδοξος και πολύ γενναιόδωρος. Είναι αυτός που θα σας ανοίξει την πόρτα για να μπείτε στο αυτοκίνητο και δεν θα σκεφτεί τα έξοδα για να κλείσει τραπέζι στο πιο ακριβό restaurant. Είναι πολύ δυναμικός εραστής και θέλει να είναι άψογος στις «επιδόσεις» του. Αν ενδιαφέρεστε για αυτόν τον άνδρα θα πρέπει να τον αφήσετε να σας περιποιηθεί. Να του κάνετε κομπλιμέντα γιατί επιθυμεί την επιβεβαίωση. Δεν του αρέσει καθόλου η κριτική και οι σκηνές ζηλοτυπίας.

Άρης στην Παρθένο

Αν ο Άρης του είναι στην Παρθένο, αυτός ο άνδρας δίνει μεγάλη σημασία στην καθαριότητα και στην αγνότητα. Είναι γενικά συγκρατημένος στον ερωτικό τομέα. Θα σας φλερτάρει αφού σας έχει παρατηρήσει με σχολαστικότητα. Αν σας εγκρίνει, έχει υπομονή, επιμονή και ευελιξία για να σας κατακτήσει. Είναι σοβαρός, πράος, στοργικός και αξιόπιστος εραστής. Αναζητώντας όμως την τελειότητα χάνει πολλές από τις χαρές του ερωτικού παιχνιδιού. Αν σας ενδιαφέρει αυτός ο άνδρας θα πρέπει να είστε απλά και κομψά ντυμένη, τα χρώματα στο ντύσιμο σας να μην είναι έντονα, να διαλέγεται απαλά, γήινα χρώματα. Ακόμα να φροντίζεται σχολαστικά την καθαριότητα και την υγιεινή του σώματος σας.

Άρης στο Ζυγό

Αν ο Άρης του είναι στο Ζυγό, αυτό τον κάνει χαριτωμένο, κομψό και με στυλ. Αρέσει πολύ στις γυναίκες, αλλά είναι λίγο αναποφάσιστος, γι αυτό μέχρι να αποφασίσει να φλερτάρει τον προλαβαίνει η γυναίκα και τον φλερτάρει πρώτη αυτή. Ο τρόπος που φλερτάρει έχει λεπτότητα, έχει στυλ, έχει σοβαρότητα. Είναι αξιοσέβαστος και γαλαντόμος και θα σας αποπλανήσει με τον τρόπο του. Είναι πολύ περιποιητικός εραστής και η προσοχή του είναι πάντα στραμμένη στην σύντροφο του για να προλάβει τις επιθυμίες της. Είναι γλυκούλης και αποφεύγει να πληγώσει το ταίρι του. Αν σας αρέσει αυτός ο άνδρας κάντε τον να νοιώσει ότι αυτός έκανε το πρώτο βήμα. Επίσης μην μεταφράσετε την ηρεμία του σε αδυναμία γιατί θα τον πληγώσετε με αποτέλεσμα να γίνει ψυχρός και να σας απορρίψει.

Άρης στο Σκορπιό

Αν το Άρης του είναι στο Σκορπιό, είναι ο άνδρας που η γυναίκα, του παραδίδεται ολοκληρωτικά. Στο φλερτ είναι σαγηνευτικός, χαρισματικός και αποτελεσματικός. Έχει τον τρόπο να πραγματοποιήσει τον στόχο του. Αν του αρέσετε διαθέτει την υπομονή, την επιμονή και την ψυχική δύναμη για να σας κατακτήσει. Είναι ακαταμάχητος, μυστήριος, παθιασμένος και ανεξιχνίαστος εραστής και κυνηγός. Είναι σαγηνευτικός αλλά και επικίνδυνος, κυριαρχεί στην ψυχή και δημιουργεί έξη. Παρόλα αυτά είναι ελεγχόμενος, μπορεί για μεγάλα διαστήματα να απέχει σεξουαλικά. Αν σας αρέσει αυτός ο άνδρας θα ζήσετε μαζί στιγμές πολύ δυνατές γεμάτες πάθος. Είναι ο εραστής με την ατελείωτη αντοχή και χωρίς ταμπού. Αν σας ερωτευτεί θα παραμείνει πιστός ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις.

Άρης στον Τοξότη

Αν ο Άρης του είναι στον Τοξότη, είναι ο ευγενής ιππότης. Το παιχνίδι του φλερτ το κατέχει καλά. Του αρέσει να φλερτάρει και το κάνει με ευγένεια. Αν δει ένα ωραίο θηλυκό θα το αφοπλίσει με τον τρόπο του και θα το παρασύρει σε ένα έρωτα χωρίς όρια και χωρίς ταμπού. Είναι μεγαλοπρεπής, ολοκληρωτικά αφιερωμένος εραστής. Είναι ο καλλιεργημένος, κοσμοπολίτης άνδρας με τον οποίο οι γυναίκες κολακεύονται να τις φλερτάρει. Γι αυτόν η σεξουαλικότητα είναι κάτι ξεχωριστό και ίσως ιερό. Είναι αισιόδοξος, αυθόρμητος και έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην αρσενική του δύναμη. Αν σας αρέσει αυτός ο άνδρας θα πρέπει να είστε δίκαιη και έντιμη μαζί του. Δεν αντέχει την κτητικότητα και τον έλεγχο, γιατί είναι ελεύθερο πνεύμα. Αφεθείτε να σας παρασύρει και θα σας μείνει αξέχαστη η σχέση μαζί του.

Άρης στον Αιγόκερω

Αν ο Άρης του είναι στον Αιγόκερω, είναι πολύ δυναμικός και συντηρητικός. Ο τρόπος που φλερτάρει αυτός ο άνδρας, είναι ήρεμος, και επιμένει έως ότου επιτευχθεί ο στόχος του. Τον ιντριγκάρει όταν του αντιστέκονται. Έλκεται από γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας ή γυναίκες αξιοπρεπείς και καταξιωμένες επαγγελματικά ή κοινωνικά. Είναι ο αξιόπιστος και σεξουαλικά πολύ δυνατός εραστής. Είναι το ηφαίστειο που βράζει. Έχετε να κάνετε με έναν υπεύθυνο και πιστό άνδρα. Θα σας προσφέρει ένα δυνατό στήριγμα αν χρειαστεί. Διαθέτει ισχυρή σεξουαλικότητα που ελέγχεται σε περιόδους αποχής. Οι «επιδόσεις» του σ’ αυτόν τον τομέα είναι άριστες που διαρκώς ανανεώνονται. Αν σας αρέσει αυτός ο άνδρας για να τον αποκτήσετε πρέπει να είστε δύσκολη και επιλεκτική. Ακόμα πρέπει να είστε σοβαρή και να διαθέτετε μια κοινωνική ή επαγγελματική επιφάνεια.

Άρης στον Υδροχόο

Αν ο Άρης του είναι στον Υδροχόο, αυτός ο άνδρας είναι ο υπερασπιστής της ατομικής ελευθερίας. Αν του αρέσετε θα σας φλερτάρει αψηφώντας τους άλλους μνηστήρες που σας πολιορκούν. Θα σας πλησιάσει ακόμα και αν συνοδεύεστε και θα το κάνει με έναν γρήγορο και ασυνήθιστος τρόπο. Με αυτόν τον άνδρα μην περιμένετε μια σταθερή και σοβαρή σχέση. Είναι περισσότερο σύντροφος απ’ ότι εραστής. Οι συμβατικές σχέσεις δεν του ταιριάζουν. Του αρέσει να πειραματίζεται στο σεξ. Θα διατηρήσει την ανεξαρτησία του ακόμα και ευρισκόμενος μέσα σε μια σχέση, δεν μπορεί να μείνει σε μια σχέση που του στερεί την ατομική του ελευθερία. Είναι χαρούμενος και εφευρετικός στον τρόπο που θα σας προσεγγίσει αλλά και στους τρόπους του γενικά. Στις ερωτικές του σχέσεις είναι άστατος αλλά και εκκεντρικός χωρίς αν ξέρει πολλές φορές τι τον ικανοποιεί. Αν σας αρέσει αυτός ο άνδρας θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν θα πλήξετε μαζί του, κάθε στιγμή σας μαζί του θα είναι μια έκπληξη.

Άρης στους Ιχθείς

Αν ο Άρης του είναι στους Ιχθείς, αυτός είναι ο ευαίσθητος και ντροπαλός άνδρας. Για να πάρει θάρρος και να φλερτάρει θα πρέπει να πιει ένα ποτό πρώτα. Είναι ευαίσθητος και μυστηριώδης εραστής πού δίνει φτερά στα όνειρα. Μαζί του θα κάνετε «το ταξίδι της αγάπης». Απεχθάνεται τις διαφωνίες και τους καυγάδες. Για τον άνδρα αυτό το σεξ συνδέεται άρρηκτα με το συναίσθημα. Είναι ρομαντικός και είναι αυτός που στις ιδιαίτερες στιγμές του, θα γεμίσει το χώρο με αναμμένα κεριά και λουλούδια. Είναι χαριτωμένος, τρυφερός και γλυκούλης. Αν αυτός ο άνδρας σας ενδιαφέρει, πλησιάστε τον και μοιραστείτε μαζί του ένα πρόβλημα που σας απασχολεί. Σε αυτόν τον άνδρα θα βρείτε μια ζεστή αγκαλιά για να σας παρηγορήσει και να σας απαλύνει τον πόνο. Αν λειτουργείτε με χαμηλούς τόνους μπορείτε εύκολα να τον αποπλανήσετε.

 

Οι όψεις του Άρη με τον Δία, τον Κρόνο, τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα μπορούν να διευκολύνουν ή να εμποδίζουν ή να τροποποιήσουν τα χαρακτηριστικά που του παρέχει το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται.

Άρης σε θετική όψη με τον Δία:

Αν ο Άρης του έχει θετική όψη με τον Δία, τονίζει και διευκολύνει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται. Ο άνδρας αυτός θα σας φλερτάρει μόνο αν ξέρει ότι δεν έχετε άλλη σχέση. Η ηθική παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτόν τον άνδρα. Είναι ο γυναικοκατακτητής, δεν υπάρχει θηλυκό που θα μπορέσει να του αντισταθεί. Είναι γενναιόδωρος και περιποιητικός προς την γυναίκα και με πλούσια «προσόντα», με αποτέλεσμα να έχει πάντα επιτυχία. Έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και πλούσιες σεξουαλικές εμπειρίες.

Άρης σε αρνητική όψη με τον Δία:

Αν ο Άρης έχει αρνητική όψη με τον Δία, δίνει στον Άρη τα χαρακτηριστικά του ζωδίου στο οποίο ανήκει σε υπερθετικό βαθμό. Αυτός ο άνδρας γίνεται υπερβολικά βιαστικός και απρόσεκτος. Ρέπει προς την υπερβολή και γίνεται άπληστος γι αυτό μπορεί να μπλέξει ακόμα και σε παράνομες σχέσεις. Φλερτάρει ακόμα και αν έχει σοβαρή σχέση. Είναι απρόσεκτος στις επιλογές του, παράτολμος, επιθετικός και υπερβολικά γενναιόδωρος.

Άρης σε θετική όψη με τον Κρόνο:

Αν ο Άρης του έχει θετική όψη με τον Κρόνο, αυτή η όψη βοηθά τον Άρη να γίνει πιο σοβαρός και πιο υπεύθυνος. Αυτός ο άνδρας, γίνεται επιλεκτικός στο φλερτ, δεν φλερτάρει για να παίξει αλλά θέλει να κάνει μια σοβαρή και με διάρκεια σχέση. Τον κάνει να επιμένει όταν βρίσκει αντίσταση. Είναι αξιόπιστος, αποφασιστικός, ευσυνείδητος και πιστός εραστής. Στον σεξουαλικό τομέα είναι ακούραστος και όταν χρειαστεί ασκητικός.

Άρης σε αρνητική όψη με τον Κρόνο:

Αν ο Άρης του έχει αρνητική όψη με τον Κρόνο εμποδίζεται να εκφράσει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται, φοβάται να φλερτάρει για να μην δεχτεί την απόρριψη. Όσο βρίσκει αντίσταση τόσο φουντώνει το πάθος. Αυτός Άρης μπορεί να γίνει σκληρός. Εμμένει στις δύσκολες, προβληματικές καταστάσεις. Αυτή η όψη δημιουργεί τις ερωτικές αναστολές, ενοχές ή καταναγκαστικές μορφές σεξουαλικότητας και φοβίες για ανικανότητα.

Άρης σε θετική όψη με τον Ουρανό:

Αν ο Άρης του κάνει θετική όψη με τον Ουρανό, βοηθά τα χαρακτηριστικά του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται να εκφραστούν πιο ελεύθερα και αυθόρμητα. Αυτός ο άνδρας γίνεται γρήγορος και εύστοχος στο φλερτ. Δεν δεσμεύεται εύκολα και είναι απελευθερωμένος απ’ τα ταμπού στον έρωτα. Δεν αφήνει ανεκμετάλλευτη τη σωστή στιγμή. Αναζητά νέους δρόμους, νέες εμπειρίες και συγκινήσεις στο σεξ σε άγνωστα πεδία.

Άρης σε αρνητική όψη με τον Ουρανό:

Αν το Άρης του έχει αρνητική όψη με τον Ουρανό κάνει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται να εκφράζονται με ασυγκράτητο τρόπο. Ο άνδρας αυτός γίνεται ασυγκράτητος στο φλερτ, δεν έχει όρια και λατρεύει τις έντονες συγκινήσεις. Δεν αντέχει ούτε στιγμή σε μια σχέση που δεν του προσφέρει εκπλήξεις. Οι σεξουαλικές του προτιμήσεις αποδεικνύονται αρκετά ιδιόρρυθμες και μπορεί να φλερτάρει και άτομα του ιδίου φύλλου.

Άρης σε θετική όψη με τον Ποσειδώνα: 

Αν ο Άρης του έχει θετική όψη με τον Ποσειδώνα προσδίδει μια ρομαντική νότα στα χαρακτηριστικά του ζωδίου στο οποίο ανήκει. Αυτός ο άνδρας γίνεται ο ιππότης του παραμυθιού, φλερτάρει με ευγένεια και είναι πολύ ρομαντικός. Το κορίτσι που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον για να το φλερτάρει θα πρέπει να εκπέμπει μια ευαισθησία, κάτι το αιθέριο, κάτι το λεπτεπίλεπτο. Βιώνει τα συναισθήματα του με ένταση και πληγώνεται εύκολα.

Άρης σε αρνητική όψη με τον Ποσειδώνα:

Αν ο Άρης του έχει αρνητική όψη με τον Ποσειδώνα, θολώνει και τροποποιεί τα χαρακτηριστικά του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται. Αυτός ο άνδρας χάνει τον έλεγχο, είναι μπερδεμένος και χάνει ακόμα και την σεξουαλική του ταυτότητα. Γίνεται θύμα της σεξουαλικότητας του και περιπλανάται φλερτάροντας με λάθος τρόπο και με λάθος άτομα. Μπορεί να είναι άπιστος ή θύμα της απιστίας της συντρόφου.

Άρης σε θετική όψη με τον Πλούτωνα:

Αν ο Άρης του έχει θετική όψη με τον Πλούτωνα, προσδίδει μεγάλη δριμύτητα στα χαρακτηριστικά του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται. Με αυτή την όψη έχουμε τον ακαταμάχητο εραστή. Είναι τρομερά ελκυστικός και γοητευτικός, κατορθώνει να ελέγχει το ταίρι του και να το οδηγεί σε πολύ δυνατές στιγμές πάθους. Διαθέτει αστείρευτες σεξουαλικές δυνάμεις γεμάτες πάθος.

Άρης σε αρνητική όψη με τον Πλούτωνα:

Αν ο Άρης του έχει αρνητική όψη με τον Πλούτωνα τροποποιεί και σκληραίνει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται. Αυτός ο άνδρας γίνεται ζηλιάρης, βίαιος και εκδικητικός αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα επιθυμεί. Υπάρχει μέσα του μια ασίγαστη φλόγα της νίκης και δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο απ’ αυτή. Αναζητά το απόλυτο πάθος και λατρεύει τις παθιασμένες σεξουαλικές σχέσεις.

Άννα Σχοινοπλοκάκη

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments