0 0 votes
Article Rating

Πώς μπορείτε να έχετε πιο αρμονικές σχέσεις με τα άτομα που συναναστρέφεστε; Γνωρίζοντας τους καλύτερα βέβαια. Αλλά πώς; Πώς μπορείτε να ανακαλύψετε τι ευχαριστεί, καθησυχάζει τον εργοδότη σας όταν δεν τολμάτε να τον ρωτήσετε την ημερομηνία γεννήσεώς του; Πώς μπορείτε να ξέρετε εάν αυτός που αγαπάτε θα σας βοηθήσει να πετύχετε -οικονομικά, συναισθηματικά, πνευματικά- στο γάμο σας;

Πώς μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις με την πεθερά σας: Γνωρίζετε τα γενέθλιά της, αλλά δεν ταιριάζει με την ανάλυση του ηλιακού της ζωδίου. Πώς μπορείτε να τα βγάλετε πέρα με το συνάδελφό σας στο γραφείο που σαν κάνει την ζωή δύσκολη; Πώς μπορείτε να είσαστε σίγουροι ότι αυτός ο γιατρός μπορεί να σας βοηθήσει;

Η ζωή είναι γεμάτη με τέτοιου είδους προβλήματα. Ένας μηχανικός σε γκαράζ μπορεί να έχει μια «πονηρή όψη», γι’ αυτό πάτε αλλού. Αλλά πώς μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς με το να αφήνετε το αυτοκίνητό σας σε κάποιον που δείχνει τόσο αξιόπιστος: Όταν είναι δυνατό προσπαθήστε να μάθετε την ημερομηνία γεννήσεως, ακόμα κι αν είναι μόνο η ημέρα και ο μήνας. Αλλά με αυτά τα στοιχεία είτε χωρίς αυτά, ο Ωροσκόπος είναι ένα σημαντικό στοιχείο.

Μπορείτε να μάθετε να κρίνετε ποιο μπορεί να είναι αυτό το ζώδιο από την εξωτερική εμφάνιση του ατόμου, το τρόπο που εξετάζει τα πράγματα, τις μικρές χειρονομίες ή συνήθειες, ίσως τα ρούχα του. Ο Ωροσκόπος που βγαίνει βέβαια, από ένα χάρτη για την ημερομηνία και ακριβή ώρα γέννησης – δίνει πολλές πληροφορίες που θα σας καθοδηγήσουν. Αλλά όταν δεν έχετε τα στοιχεία, πρέπει να αποφασίσετε από μόνοι σας.

Μήπως αυτός ή (αυτή) έχει τετράγωνη κατασκευή και αυτιά πολύ κοντά στο πρόσωπο: Τότε ο Ωροσκόπος μπορεί να είναι σε ένα από το σταθερά ζώδια: Το Λέοντα, τον Σκορπιό, τον Υδροχόο, ή τον Ταύρο. Είναι συντηρητικός, στην κυριολεξία με σφιγμένα τα χείλη (ανοίγοντας το στόμα του όσο το δυνατόν λιγότερο όταν μιλά); Αυτό μπορεί να δείχνει τον Σκορπιό. Εάν το στόμα είναι φαρδύ και αυτός φαίνεται να προσπαθεί να είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικός, μπορεί να είναι Υδροχόος. «Λοιπόν, καλά» λέτε. «Τα πάω καλά με τον Σκορπιό, είμαι Ιχθύς». Ή, Υδροχόος, «Μου αρέσει να εργάζομαι με άτομα των ζωδίων του αέρα».

Μόλις αποφασίσετε για το ποιο είναι το ζώδιο του Ωροσκόπου, ξέρετε εάν αυτός είναι το είδος ανθρώπου με τον οποίο θα θέλατε να συνεργαστείτε ή όχι. Ξέρετε αν μπορείτε να συνεχίσετε την ζωή σας παντρεμένοι με ένα τέτοιο άνθρωπο. Ξέρετε πως να συμπεριφερθείτε στην πεθερά σας, τον συνάδελφό σας, τον υπάλληλό σας.

Ξέρετε πως να καθοδηγήσετε τον εαυτό σας, ώστε να έχετε όσο το δυνατόν καλύτερη σχέση καθώς και το τι να αποφύγετε, να καλύψετε, ή να προσαρμόσετε. Μπορεί να βρείτε μια Αιγόκερω με τον Ήλιο της στον έβδομο οίκο, δείχνοντας και λειτουργώντας σαν τυπικός Καρκίνος – επειδή έχει Καρκίνο Ωροσκόπο. Είναι όμορφη, έχει μικρή μύτη, κουνιέται πέρα δώθε όταν περπατάει. Είναι αλήθεια, οι ζωτικές ανάγκες του Ηλιακού ζωδίου βρίσκονται εκεί – η τάση για ασφάλεια, η οργανωτική ικανότητα, η προσεκτικά διαφυλαγμένη φήμη. Αλλά τα πράγματα που της αρέσουν περισσότερο – το σπίτι, η οικογένεια, το καλό φαγητό, η ευχάριστη συντροφιά – ανήκουν στον Καρκίνο. Είναι το τμήμα του Καρκίνου στο οποίο πρέπει να προσαρμοστείτε. Αντιμετωπίζει το πράγματα με Καρκινίσιο τρόπο.

Εάν είσαστε πωλητής, αυτό είναι καλό να το γνωρίζετε. Εάν είναι πεθερά σας, ξέρετε ότι θα την βλέπετε συχνά, και είναι σωστό να έχετε αρμονικές σχέσεις όσο το δυνατόν συντομότερα. Εάν είναι συνάδελφος, αποκτήστε την συνήθεια να ρωτάτε για την οικογένεια, κερνάτε την κάτι μερικές φορές, μοιραστείτε μαζί της μερικές πληροφορίες, πείτε στον εαυτό σας ότι μπορείτε να αφιερώσετε μερικά λεπτά για να την ακούσετε να μιλάει για το σπίτι της.

Πιο κάτω βρίσκονται πληροφορίες για το πως να αναγνωρίσετε τον Ωροσκόπο ενός ατόμου. Μόλις αποφασίσετε τι ζώδιο είναι τότε θυμηθείτε όλες τις ιδιότητες του Ήλιου σε αυτό το ζώδιο, χρησιμοποιήστε την γνώση σας για να αποκτήσετε αρμονικές σχέσεις. Εάν και όταν μάθετε το ζώδιο του ατόμου ανακατέψτε και τα δυο, και όταν αυτά συγκρούονται, προσπαθήστε να θυμάστε τις ιδιότητες και των δύο. Τότε είναι λιγότερο πιθανό να πιαστείτε αδιάβαστοι. Να είσαστε προετοιμασμένοι ότι πολλά από τα άτομα που συναναστρέφεστε μπορεί να μην ταιριάζουν σε καμία από αυτές τις κατηγορίες Ωροσκόπου. Αυτό συμβαίνει επειδή κάποιοι πλανήτες κοντά στον Ωροσκόπο θα αλλάξουν την εμφάνιση και το τρόπο που κινούνται. Αλλά στο μεγαλύτερο μέρος περιπτώσεων, αυτά τα στοιχεία θα σας βοηθήσουν πολύ.

Ωροσκόπος Κριός
Ένα τέτοιο άτομο είναι συνήθως μέτριου ύψους ή λίγο ψηλό, είναι λεπτό, έχει ακατάστατα μαλλιά που μπορεί να είναι σκούρα ή κοκκινωπά, πιο έντονα απ’ ότι συνήθως φρύδια, κοφτερό βλέμμα, και μακρύ λαιμό. Το πρόσωπό του έχει τριγωνικό σχήμα, με φαρδύ μέτωπο, μυτερό πιγούνι. Η φωνή μπορεί να είναι σκληρή η επιτακτική μερικές φορές, αλλά αυτό είναι επίσης χαρακτηριστικό των ατόμων που έχουν τον Κριό σαν ηλιακό ζώδιο. Ένα σημάδι κάπου στο πρόσωπο θα σας το κάνει πιο εύκολο για να το αναγνωρίσετε. Εκ φύσεως είναι πρόθυμα, ανεξάρτητα, οξύθυμα, ενθουσιώδη, έντονα και τους αρέσει να δίνουν διαταγές. Μερικά οδηγούν κόκκινα αυτοκίνητα και τους αρέσει να προσπερνούν όλα τα άλλα αυτοκίνητα μέχρι να βρεθούν στην πρώτη σειρά, το να καυχώνται μπορεί να είναι ένα άλλο ελάττωμά τους. Είναι ηγέτες, αυτοί που ξεκινούν καταστάσεις. Είναι μελετηροί, έχουν την τάση να συνεχίσουν τις σπουδές και να προοδεύσουν στην εργασία τους, συνήθως έχουν μεγάλη εξυπνάδα και είναι περήφανοι γι’ αυτό. Δίνουν την εντύπωση μεγάλης ενεργητικότητας, και σπάνια έλλειψης θάρρους.

Ωροσκόπος Ταύρος
Το κύριο χαρακτηριστικό είναι ένας κοντός συμπαγής λαιμός, μερικές φορές με ένα στρώμα λίπους στο πίσω μέρος, μερικοί έχουν λίγο κυρτούς ώμους. Το μέτωπο έχει μια γεμάτη, σχεδόν ανάγλυφη εμφάνιση, το πιγούνι είναι μαλακό και στρογγυλό, ολόκληρο το πρόσωπο είναι βαρύ, με γεμάτα χείλη. Έχουν απαλή φωνή, σκούρα μάτια, στρογγυλά και γεμάτα. παρατηρούμε ότι είναι κοντοί έως μέτριοι στο ύψος και ευθυτενείς. Το πρόσωπο και τα χέρια τους έχουν την τάση να είναι τετράγωνα, τα αυτιά αρκετά κοντά στο κεφάλι, τα μαλλιά είναι σκούρα σπαστά ή κατσαρά. Τους αρέσουν τα πιο εκλεπτυσμένα πράγματα στην ζωή (η μουσική, τα λουλούδια. η ομορφιά και το καλό φαγητό), έχουν εκ φύσεως ενδιαφέρον για τα χρήματα και συνήθως, την ικανότητα να τα αυξήσουν (είτε για τον εαυτό τους ή για τους άλλους), δεν είναι ομιλητικοί, ειδικά για τις δικές τους υποθέσεις. Η παρουσία τους έχει ένα ηρεμιστικό αποτέλεσμα πάνω σε άλλα άτομα που είναι αναστατωμένα και νευρικά. Είναι επίμονοι, φιλόπονοι, γεμάτοι θάρρος και δύναμη, κοινωνικοί και αφοσιωμένοι ασχολούνται με τις υποθέσεις τους με ένα τακτικό, μεθοδικό τρόπο και τους είναι δύσκολο να ξεφύγουν. Το παρουσιαστικό τους είναι ευγενικό, αλλά μπορεί να υποκύψουν στην ζήλια και το πείσμα και να θυμώσουν πολύ όταν αυτά τα δυο ξεσηκωθούν. Χειριστείτε τους με ήρεμη διάθεση.

Ωροσκόπος Δίδυμοι
Οξύ, σαν του πουλιού βλέμμα και κινήσεις τους ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα ζώδια. Συνήθως είναι ψηλοί, η μύτη, το πιγούνι, το πρόσωπο, τα χέρια, τα δάχτυλα, και τα πόδια είναι μακριά. Περπατούν γρήγορα. Το δέρμα τους είναι συνήθως καστανό, τα μαλλιά σκούρα, τα μάτια γκρίζα ή καστανά – αν και μπορεί να είναι και μπλε. Μερικοί έχουν προεξέχοντα αυτιά. Πάντα σε ετοιμότητα, με γρήγορη αντίληψη, ζωντανό πνεύμα, τους αρέσει να εξετάζουν τα πράγματα και να ξέρουν τι συμβαίνει. Ευκίνητα δάχτυλα τους δίνουν την ικανότητα στη χειροτεχνία. Έχουν οξύ πνεύμα και μερικοί είναι αριστερόχειρες. Λατρεύουν τους επαίνους και να τους δίνουν σημασία, είναι προσαρμοστικοί, τους αρέσει να εργάζονται εκεί που μπορεί να συναντήσουν αντίξοες συνθήκες και καινούργια πρόσωπα. Καλοί μαθητές, μελετητές και τους αρέσει να γράφουν γράμματα, χαίρονται να μαθαίνουν καινούργια πράγματα και να παίρνουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες. Κάποιοι θα παρατηρήσουν ότι είναι ευαίσθητοι, ανήσυχοι, νευρικοί, ιδεαλιστές, νευρικοί ή ευερέθιστοι όταν δεν είναι όσο θέλουν δραστήριοι. Μια ενθουσιώδης εμφάνιση μπορεί να καλύψει την αναποφασιστικότητά τους.

Ωροσκόπος Καρκίνος
Το πρόσωπο τους είναι στρογγυλό, τα φρύδια τους υψωμένα και ημικυκλικά, σα να είναι περίεργοι ή ερωτηματικοί, μπορεί να έχουν μύτη μικρή σαν ράμφος κι άλλοι μυτερή. Έχουν στρογγυλό πρόσωπο, μερικές φορές με διπλοσάγονο, φωτεινά μάτια, χλωμό δέρμα. Τα χέρια και τα πόδια συνήθως είναι μικρά, τα πόδια μπορεί να είναι λίγο στραβά, το στήθος τους προεξέχει – πλούσιο συνήθως αν είναι γυναίκα. Τα μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα τείνουν να έχουν κοιλιά (μικρή ή μεγάλη). Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι το περπάτημά τους – κινούνται πέρα δώθε. Τους αρέσουν τα ταξίδια, να χαζεύουν τις βιτρίνες, να μιλούν για φαγητό, να επισκέπτονται συγγενείς, είναι αφοσιωμένοι στο σπίτι και την οικογένεια και την μητέρα. Έχουν τάση στην οικονομία, είναι συντηρητικοί, καλόκαρδοι, φοβούνται την κριτική, είναι συμπονετικοί, έχουν μεγάλη περιέργεια, είναι μελαγχολικοί μερικές φορές, και είναι πολύ ευαίσθητοι στις διαθέσεις των άλλων. Παίρνουν βάρος εύκολα. Έχει παρατηρηθεί κάποιο ψυχικό ταλέντο, καθώς και καλή μνήμη. Αυτά είναι το άτομα που κρατάνε τα αρχεία στην οικογενειακή βίβλο.

Ωροσκόπος Λέοντας
Συνήθως ψηλοί, το σώμα τους έχει φαρδιά κόκαλα, οι ώμοι είναι ιδιαίτερα μυώδεις, το κεφάλι είναι μεγαλύτερο από των άλλων ζωδίων – και «Λιονταρίσιο», με πολλά ωραία ανοιχτόχρωμα μαλλιά. Ακόμα και οι γυναίκες έχουν την τάση για φαλάκρα σε μεγαλύτερη ηλικία. Το πρόσωπο έχει ωραίο χρώμα, τα μάτια είναι γκρίζα ή ανοιχτά καστανά. Τα γόνατα μπορεί κατά κάποιο τρόπο να προεξέχουν. Δίνουν την εντύπωση βασιλικής αυτοπεποίθησης, περπατώντας ευθυτενείς, με καλή ισορροπία, και αυτοπεποίθηση. Καλής φύσεως, αισιόδοξοι, ειλικρινείς, πρόθυμοι, θαρραλέοι, και πιστοί, είναι κατά κάποιο τρόπο αποφασιστικοί και επίμονοι στους τρόπους τους. Συνήθως βρίσκονται σε κάποια θέση δύναμης και ηγεσίας για την οποία έχουν το ταλέντο και τις καλύτερες ευκαιρίες για επιτυχία. Είναι ευέξαπτοι αλλά όχι εκδικητικοί. Λογικοί και δίκαιοι, οι άλλοι θέλουν να δουλεύουν μαζί τους, και γι’ αυτούς.

Ωροσκόπος Παρθένος
Ένα πρόσωπο οβάλ στρογγυλό μέτωπο, λίγο προεξέχον κάτω χείλος κατσαρά μαλλιά, και ευθεία μύτη που έχει ανασηκωμένα ρουθούνια στο χαμηλότερό τους σημείο είναι τα κύρια σημεία. Το ύψος τους είναι μέτριο και το σώμα τους μέτρια γεμάτο, έχουν γρήγορο νευρικό περπάτημα, σα να είναι πάντα πολυάσχολοι και δείχνουν νεότεροι από την ηλικία του. Καλοί μαθητές, μερικές φορές συνοφρυώνονται με απορία ή, φαίνονται να είναι αβέβαιοι. Πολύ μεθοδικοί κι ακριβείς στις λεπτομέρειες και επίσης θα παρατηρήσετε ότι είναι ακούραστοι. γεμάτοι απορίες και κριτικοί. Έχουν τέλεια αντίληψη, έμπνευση, και διακριτικότητα, είναι πολύ ευαίσθητοι στο περιβάλλον και σκέφτονται τους άλλους, έχουν την τάση να είναι πουριτανοί. Χαίρονται να μιλούν για την υγεία και να βοηθούν τους άλλους.

Ωροσκόπος Ζυγός
Το ωραίο ψηλό τους παράστημα είναι πιθανό να πάρει βάρος αργότερα. Το πρόσωπο είναι συνήθως στρογγυλό, με Ελληνική μύτη και ευχάριστα κανονικά χαρακτηριστικά μερικές φορές και με λακκάκια! Έχουν καθαρή επιδερμίδα και το περπάτημα είναι γεμάτο χάρη. Τα μαλλιά μπορεί να είναι σκούρα καστανά ή μαύρα, τα μάτια μπλε η πράσινα. Είναι βέβαια οι τύποι με τους άσπρους γιακάδες μια και απεχθάνονται οτιδήποτε μπορεί να τους λερώσει τα χέρια Βρίσκονται συνήθως σε γραφείο, είναι επαγγελματίες, καλλιτέχνες, υπάλληλοι γλυκών ή κοσμημάτων σε μπουτίκ, σχεδιαστές, ηθοποιοί ή μοντέλα. Είναι εκ φύσεως εκλεπτυσμένοι, φοράνε ωραία ρούχα και χαίρονται να συναναστρέφονται χαρούμενους, αξιαγάπητους ανθρώπους σε καλλιτεχνικό περιβάλλον. Κατά κάποιο τρόπο ιδεαλιστές, είναι επίσης καλοί, στοργικοί, και γενναιόδωροι. Θέλουν να τους εκτιμούν και να τους θαυμάζουν, μερικοί έχουν την τάση να είναι εγωιστές και εγωπαθείς. Η τακτική εμφάνιση και στο παρουσιαστικό τους και στην εργασία τους είναι τρομερή. Η αίσθηση της σύγκρισης είναι πολύ μεγάλη, είναι τέλειοι ειρηνοποιοί. Η δικαιοσύνη και η αρμονία είναι οι λέξεις που έχουν μεγάλη σημασία γι’ αυτούς.

Ωροσκόπος Σκορπιός
Προεξέχοντα φρύδια και μάτια με σταθερό, διαπεραστικό βλέμμα -συχνά ανοιχτό καστανό σε χρώμα- αετίσια μύτη αυτά είναι τα χαρακτηριστικά σημάδια του Σκορπιού, μια και ο «Αετός» είναι το σύμβολο του ανώτερου νου του. Μερικοί έχουν μπούκλες ή ακόμα και πολύ κατσαρά μαλλιά, πυκνά και σκούρα, άλλοι έχουν ίσια μέτρια ή σκούρα καστανά μαλλιά. Το ύψος τους είναι μέτριο, αλλά στις τελευταίες δέκα μοίρες του ζωδίου, το άτομο μπορεί να είναι ψηλό και με βαριά σωματική διάπλαση και οι δύο τύποι έχουν την τάση να είναι μυώδεις, με μαλλιαρά χέρια και πόδια. Ο λαιμός είναι συχνά παχύς και κοντός (όμοιος με του Ταύρου), τα χέρια είναι τετράγωνα, με αμβλέα ακροδάχτυλα, όπως σε όλα το σταθερά ζώδια. Τα αυτιά είναι κοντά στο κεφάλι. Επίσης έχουν στόχους και σταθερές συνήθειες. Το μυαλό είναι οξύ και τίποτα δεν φαίνεται να τους ξεφεύγει. Είναι επιθετικοί, πολύ ενεργητικοί, μπορούν να είναι δηκτικά σαρκαστικοί και δυναμικοί, θα εξετάσουν και θα ερευνήσουν μέχρι να ανακαλύψουν όλα όσα θέλουν να ξέρουν, ενώ είναι ιδιαίτερα φειδωλοί σε ότι αφορά τις δικές τους υποθέσεις. Σε ετοιμότητα, θαρραλέοι, γρήγοροι στη σκέψη, και γρήγοροι αλλά ακριβείς εργάτες, κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. Οι υπάλληλοι του τους ονομάζουν σκλάβους, αλλά ξέρουν πως να το καταφέρουν και πως να χρησιμοποιήσουν την κρίση τους, πολλοί χρησιμοποιούν τα απότομα λόγια σαν τον γρηγορότερο τρόπο να έχουν αποτελέσματα. Δεν μπορείτε να έχετε πιο έμπιστο φίλο στο πλευρό σας από αυτό τον ανθρώπινο δυναμίτη.

Ωροσκόπος Τοξότης
Μια και αυτό είναι το ζώδιο του Κενταύρου, ένα σχεδιαστής κινουμένων σχεδίων θα τους απεικόνιζε με «πρόσωπο σαν του αλόγου», το πρόσωπο είναι μακρύ, περισσότερο οβάλ συχνά με μακριά μύτη, τα δόντια είναι μεγάλα. Τα μαλλιά αρχίζουν να αραιώνουν αρκετά νωρίς και στις δύο πλευρές τον μετώπου, αφήνοντας ένα κεντρικό σημείο, σχήματος \/ και συνήθως έχουν χρώμα καστανό. Συνήθως είναι ψηλοί, έχουν στρογγυλό πρόσωπο και ανοιχτόχρωμο δέρμα που καίγεται εύκολα από τον ήλιο. Τους αρέσει πολύ το περπάτημα και έχουν την συνήθεια να χτυπούν κάτω ή να σκουπίζουν τα πόδια τους πριν να μπουν στο σπίτι. Υπάρχει πολύ νευρικότητα, αγάπη για τα ταξίδια και τη ζωή έξω από το σπίτι, ανησυχία όταν τους λείπει η άσκηση. Ανεξάρτητοι, με αγάπη για την ελευθερία, μπορεί να αναβάλουν τον γάμο -ίσως εντελώς- αλλά είναι πολύ συγκεκριμένοι για τις γυναίκες με τις οποίες συνδέονται. Είναι δύσκολοι όσον αφορά τα θέματα ντυσίματος και προσωπικής εμφάνισης. Ένας ευχάριστος, αισιόδοξος χαρακτήρας η γρήγορη σκέψη και η συμπονετική κατανόηση τους δίνουν πολλούς φίλους και ανοίγουν πόρτες στις επαγγελματικές ευκαιρίες. Τους αρέσει να έρχονται αμέσως στο θέμα στις διαπραγματεύσεις, η γρήγορη και ακριβής ομιλία τους βρίσκει τον στόχο, και τα συμπεράσματά τους είναι συνήθως ακριβή. Έχουν κλίση στην θρησκεία, την φιλανθρωπία, προτιμούν τις μεγάλες δουλειές και τα παγκόσμια επιχειρηματικά σχέδια.

Ωροσκόπος Αιγόκερως
Έχουν συνήθως μέτριο ύψος ή είναι κοντύτεροι και μάλλον αδύνατοι. Μια μακριά μύτη είναι το σημείο αναγνώρισης. Μικρά μαύρα μάτια παρατηρούνται, το πιγούνι μπορεί να είναι πιο μακρύ, ο λαιμός λεπτός. Και τα μαλλιά (σκούρα) και τα γένια είναι αραιά. Υπάρχει συχνά μια ακαμψία στο περπάτημα, με τα γόνατα τονισμένα. Σαν Αιγόκεροι, μπορεί να είναι ιδιότροποι αλλά επίσης είναι συνειδητοποιημένα άτομα, συχνά απασχολημένα με σκέψεις ή σχέδια που αφορούν δουλειές. Είναι αξιόπιστα, συντηρητικά, ειλικρινή, και πολύ φιλόδοξα, η επιτυχία στην καριέρα τους έρχεται πρώτη. Εκ φύσεως, δεν είναι εύκολα στην επικοινωνία, φαίνονται ψυχρά, και παθαίνουν κατάθλιψη. Χαίρονται την στοργή αλλά δεν είναι εκδηλωτικά, είναι πιο ικανά να εκφράσουν τα συναισθήματά τους με δώρα ή πράξεις καλοσύνης παρά με λόγια. Μπορεί να έχουν άσχημη υγεία στην παιδική τους ηλικία, αλλά το ξεπερνούν και έχουν καλύτερα γοητεία.

Ωροσκόπος Υδροχόος
Αυτό το τέταρτο από τα σταθερά ζώδια έχει επίσης στρογγυλή κατασκευή και μέτριο ύψος, και οβάλ πρόσωπο προς το τετράγωνο, και γεμάτο. Έχουν τετράγωνα χέρια, αμβλέα δάκτυλα. Το δέρμα είναι ανοιχτόχρωμο, τα μάτια ανοιχτά προς το καστανό – αλλά ακόμα μπορεί να είναι και κόκκινα. Θα παρατηρήσετε μια μέτρια σε μέγεθος μύτη, κοντά στο κεφάλι αυτιά. Το φαρδύ φιλικό στόμα δίνει ελκυστική και ευχάριστη εμφάνιση Αυτό συν ένα ζωηρό γρήγορο βάδισμα τους χαρακτηρίζουν. Επίσης συχνά τους βρίσκουμε σε κάποιου είδους στολή, μερικές φορές θα φορούν τα ίδια ρούχα κάθε μέρα. Τους αρέσουν τα μηχανήματα, ιδιαίτερα αυτά που τους εξοικονομούν χρόνο. Συνήθως είναι μελετηροί, τους αρέσει το διάβασμα, είναι καλά πληροφορημένοι, και έχουν καλούς τρόπους. Σε σχέση με τα άλλα σταθερά ζώδια, έχουν χτυπητές συμπάθειες και αντιπάθειες, εύκολα μπαίνουν σε μια σειρά, αποκτούν σταθερές συνήθειες, και έχουν την τάση να αποκτούν καθημερινές συνήθειες. Είναι συνειδητοποιημένοι, επινοητικοί, τους αρέσει να βρίσκουν τις αιτίες των πραγμάτων και έχουν δύναμη συγκέντρωσης. Αντιστέκονται στην μη αναγκαία αλλαγή είναι υπερευαίσθητοι στον θόρυβο, τους αρέσει ο σωστός φωτισμός και ο καθαρός αέρας. Μια από τις εκκεντρικότητές τους είναι ότι έχουν περίεργες απόψεις πάνω στο πότε και στο τι να φάνε, μερικοί μπορεί να τρώνε 305 ημέρες τον χρόνο το ίδιο πράγμα. Χαίρονται να είναι μόνοι τους και χρειάζονται απομόνωση, συνήθως τους αρέσει η μουσική πάντοτε τους ενδιαφέρει οτιδήποτε υπόσχεται πρόοδο ή βελτίωση. Είναι ανθρωπιστές, ευφυείς, καλοί, φιλεύσπλαχνοι, και συνεπείς, και κάνουν πολλούς φίλους. Η προσωπική ελευθερία είναι πολύ σημαντική γι’ αυτούς.

Ωροσκόπος Ιχθύς
Αυτά τα άτομα συνήθως έχουν μικρά χέρια και πόδια, τα πόδια από τα γόνατα έως τους αστραγάλους είναι κοντά, οι γλουτοί βαριοί, είναι το σημάδι των Ιχθύων. Μέτριου ύψους ή πιο κοντοί. Όπως οι Καρκίνοι και οι Ζυγοί. Έχουν την τάση να παίρνουν βάρος όσο μεγαλώνουν. Το πρόσωπο είναι γεμάτο και χλωμό, τα μάτια είναι συχνά το κύριο χαρακτηριστικό τους – μεγάλα, προεξέχοντα, και ελκυστικά, αν όχι εντελώς ωραία. Το χρώμα ποικίλει, θυμηθείτε τις βιολετιές ανταύγειες της Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Τα μαλλιά είναι συνήθως πυκνά και σκούρα. Έχουν την τάση να είναι περισσότερο ήρεμοι, περισσότερο αόριστοι, συναισθηματικοί και πολύ ευαίσθητοι στους ανθρώπους και το περιβάλλον. Θα μπορούσαν να θεωρηθούν προσαρμοστικοί. Τους αρέσουν τα μυστήρια, τα ζώα, τους ευχαριστεί πολύ η μουσική και δεν τους ενδιαφέρει πολύ το φαγητό. Περνούν περιόδους μεγάλης κατάθλιψης, αν και μπορεί να επανέλθουν σύντομα, χρειάζονται στοργή, καλοσύνη, και ασφάλεια. Οι αποφάσεις – όπως για τα μελλοντικά σχέδια ή τι κουστούμι να αγοράσουν είναι μερικές φορές πολύ δύσκολες γι’ αυτούς. Δεν είναι δυνατοί σωματικά και μπορεί να παραπονιούνται για κούραση ή ότι τα πόδια τους – το ευαίσθητο σημείο τους – τους πονούν. Πολύ ιδεαλιστές, φιλικοί κοινωνικοί, είναι τέλειοι οικοδεσπότες, αξιαγάπητοι γονείς, και αφοσιωμένοι σύζυγοι. Χωρίς ιδιαίτερες φιλοδοξίες, υπομονετικοί, είναι συνεπείς εργαζόμενοι, ίσως προτιμώντας να εργάζονται μόνοι τους ή σε κάποιο ήσυχο μέρος, και είναι συμπονετικοί και καταλαβαίνουν τους φίλους τους.

Όλα αυτά μπορεί να φαίνονται πολλά για να τα θυμάστε, αλλά πάντα μπορείτε να τυπώσετε αυτό το άρθρο και να το συμβουλεύστε. Γιατί να μπερδεύεστε στην ζωή σας όταν μπορείτε να επωφεληθείτε, να ανεβείτε, και να ζήσετε αρμονικά; Μάθετε να χρησιμοποιείτε τον Ωροσκόπο. Η γνώση είναι δύναμη.

 

Πηγή: Αστρολογία για όλους

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Atma Jñani
18/12/2015 1:42 PM

..δεν συμφωνώ ότι ο ωροσκόπος είναι πάντα αυτός που καθορίζει την εξωτερική εμφάνιση.. — μελετάω “αστρολογικά” τους ανθρώπους γύρω μου, πάνω από 25 χρόνια τώρα και αυτό είναι το συμπέρασμα μου 🙂 η ανάλυση των ζωδιακών τύπων, πάραυτα, είναι αρκετά εύστοχη! —