0 0 votes
Article Rating

Ο καινούργιος μήνας ξεκινά με την Αφροδίτη να μπαίνει πια για τα καλά στον Κριό, αυτή τη φορά σε ορθόδρομη πορεία, θέση που δεν της ταιριάζει βέβαια και πολύ αφού ο πλανήτης χάνει κάτι από την γλυκύτητα και την θηλυκότητα του.

Ωστόσο οι σχέσεις θα γίνουν έντονες, διεκδικητικές γεμάτες ένταση και πάθος, κυρίως όμως με σκοπό την κατάκτηση και με μια αμφίβολη συνέχεια. Κεραυνοβόλοι έρωτες, διάθεση για φλερτ και καινούργια οικονομικά ξεκινήματα είναι μέσα στα πλάνα μας αρκεί να περιορίσουμε την τάση μας για άσκοπες, παρορμητικές σπατάλες.

Η Αφροδίτη ήταν εκεί ξανά αρχές Φεβρουαρίου και τέλη Μαρτίου. Ότι λοιπόν είχε ξεκινήσει τότε να μας απασχολεί σε κάποιο ερωτικό ή οικονομικό θέμα ίσως επιστρέψει για να ολοκληρωθεί.

Το  εξάγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς στις 3/5 είναι μια όψη που θα μας κατευθύνει προς την πραγμάτωση της Νέας Σελήνης που προηγήθηκε ώστε να κάνουμε μια επανεκτίμηση των υλικών και πνευματικών αξιών μας, των προσώπων που έχουμε κοντά μας, να αισθανθούμε ευγνωμοσύνη για ότι έχουμε και να κατανοήσουμε την ανάγκη και την χαρά της προσφοράς. Καινούργια καλλιτεχνικά σχέδια και ξεκινήματα θα γίνουν, ενώ ίσως ακούσουμε κάτι καλό από ένα πρόσωπο κύρους.

Η Τετάρτη όμως είναι μια καλή μέρα και για έναν ακόμη λόγο. Ο Ερμής επιτέλους γυρίζει σε ορθόδρομη φορά στην 24η μοίρα του Κριού και αποκαθιστά την ομαλή επικοινωνία, όπως και θέματα που σχετίζονται με γραπτά, συμβόλαια, εμπόριο, μεταφορές και παιδεία. Μπερδέματα και παρεξηγήσεις λύνονται ενώ η καθημερινότητα μας αρχίζει να αποκτά πάλι την κανονική της ροή αρκεί να αποφύγουμε τον παρορμητισμό και τον υπερβολικό ενθουσιασμό.

Ο Ερμής βρισκόταν στην ίδια θέση στα τέλη Μαρτίου οπότε αν κάποια θέματα που είχαν ξεκινήσει τότε είχαν μείνει στη μέση, τώρα ήρθε η στιγμή να ξανασυζητηθούν και να πάρουν την οριστική τους μορφή.

Επειδή ο Ερμής μέσα στον Κριό είναι  λίγο βιαστικός κι απρόσεχτος αλλά και “άγαρμπος”, ειδικά όσο πλησιάζει τον Ουρανό, ας έχουμε λίγο το νου μας στις μετακινήσεις μας αλλά και στον τρόπο που μιλάμε για να μην έρθουμε σε αντιπαραθέσεις και ανοίξουμε… πληγές μια και σε όλα αυτά θα βοηθάει και η παρουσία του Άρη στους Διδύμους. Σημασία έχει πως όλα ξεκινούν να γίνονται πάλι πιο… κανονικά!

 

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια

 

 

ΚΡΙΟΣ
Επιτέλους οι υποθέσεις σας ξεκινούν πια να εξελίσσονται αφού όποιες συζητήσεις είχατε κάνει και είχαν μείνει στη μέση τώρα αρχίζουν να ολοκληρώνονται. Απλώς αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις και κινήσεις και φανείτε προσεχτικοί κατά την διάρκεια μετακινήσεων. Και τα οικονομικά σας βελτιώνονται αφού μια καινούργια ευκαιρία και εξέλιξη στις πηγές των εισοδημάτων σας μπορεί να προκύψει. Ίσως αυτό να έχει την μορφή μιας βοήθειας ή μιας προσφοράς από κάποιο σημαντικό πρόσωπο. Η Αφροδίτη επανέρχεται στο ζώδιο σας και θα παραμείνει όλο το μήνα. Ο έρωτας καραδοκεί με την μορφή μιας καινούργιας γνωριμίας ή με την ανανέωση μιας ήδη υπάρχουσας. Θα αρχίσετε να ασχολείστε με την εμφάνιση σας ενώ μία ανάγκη για χαρά και καλοπέραση θα την έχετε. Παράλληλα όμως θα έχετε και την τάση να ξοδέψετε λίγο παραπάνω για τις προσωπικές σας ανάγκες γι’ αυτό αποφύγετε τις σπατάλες. Σαββατοκύριακο μπορεί να ασχοληθείτε με την δουλειά ή με μια συνεργασία αλλά μπορεί να περάσετε και ωραίες στιγμές με τον σύντροφο σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ακόμα δεν θέλετε να κοινοποιήσετε τις συζητήσεις και τα σχέδια σας για τα οικονομικά και προσωπικά σας θέματα, αρχίζετε όμως και καταλαβαίνετε πως οι εξελίξεις σιγά-σιγά δρομολογούνται για να τις δείτε να πραγματοποιούνται λίγο αργότερα. Ακόμα κι αν εξακολουθεί να υπάρχει ένα παρασκήνιο και κάτι που ακόμα μπορεί να μην γνωρίζετε, όλα αυτή τη στιγμή προετοιμάζονται προς όφελος σας. Αυτό θα το καταλάβετε ήδη από αυτήν την εβδομάδα αφού ένα δημιουργικό σας σχέδιο μπορεί να το δείτε να πραγματοποιείται ή ακόμα και μια σημαντική βοήθεια μπορεί να σας έρθει μέσα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον. Γι’ αυτό αποβάλλετε το άγχος που εδώ και καιρό μπορεί να έχετε για υποθέσεις που θεωρείτε πως δεν ολοκληρώνονται και για οικονομικά θέματα που θα προσπαθήσετε να  επιλύσετε αφού τα έξοδά σας θα τρέχουν. Το ίδιο όμως και η τάση σας για σπατάλη! Σαββατοκύριακο θα δείτε αγαπημένα πρόσωπα, μπορεί να περάσετε όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο αλλά και η δουλειά θα εξακολουθήσει να σας απασχολεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή είναι μια εβδομάδα που θα αρχίσετε να βλέπετε τα θέματα σας να προχωρούν και μάλιστα με θετική εξέλιξη. Όποιες συζητήσεις είχατε ξεκινήσει με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας ή για ένα δημιουργικό σας σχέδιο παίρνουν πλέον την οριστική τους μορφή. Φίλοι θα είναι κοντά σας και θα σας στηρίζουν ενώ δεν αποκλείεται αυτό να έχει την μορφή και μίας οικονομικής βοήθειας. Εξακολουθείτε βέβαια να είστε δυναμικοί και γεμάτοι ενέργεια μόνο μην παρασύρεστε σε βιαστικές κινήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν στην απροσεξία κι αποφύγετε να γίνεστε επιθετικοί. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες εξακολουθούν να σας απασχολούν, με την σωστή όμως διαχείριση όλα θα εξελιχθούν προς όφελος σας. Εκεί που πρέπει να εστιάσετε είναι ο χώρος της καριέρας αφού ακόμα κι αν υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες είναι καλύτερα να μην τις κοινοποιήσετε γιατί κάποια πράγματα μπορεί να μην τα βλέπετε σωστά και ένα παρασκήνιο γενικότερα υπάρχει. Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα που ίσως λίγο σας δυσκολέψουν, δεν θα λείψουν όμως και οι ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η προσοχή σας και αυτήν την εβδομάδα θα βρίσκεται στον χώρο της καριέρας και της επαγγελματικής σας προβολής. Κάποιες καθυστερήσεις μπορεί να σας είχαν προβληματίσει, οι εξελίξεις και οι συζητήσεις όμως θ’ αρχίσουν να τρέχουν ειδικά με πρόσωπα κύρους. Καινούργιες ευκαιρίες θα προκύψουν που μπορεί να έχουν και οικονομικές προεκτάσεις. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι τις αποφάσεις σας αλλά και όποιες αλλαγές αν θελήσετε να κάνετε να τις μελετήσετε καλά και να μην είναι αποτέλεσμα ενός ενθουσιασμού ή μιας παρόρμησης. Το κλίμα βέβαια είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να μπορέσει να υπάρξει μια σταθερότητα έπειτα όμως από πολύ δουλειά και συνετή διαχείριση. Όλα αυτά μπορεί να σας προκαλούν ένα άγχος, θα υπάρξει όμως και μια πολύ καλή ευκαιρία να πραγματοποιήσετε έναν φιλόδοξο στόχο σας ενώ φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν γενικότερα. Αν σας απασχολεί ένα νομικό θέμα ή αν σχετίζεστε με εξωτερικό, οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές. Επειδή όμως μπορεί να υπάρχει και ένα παρασκήνιο είναι καλύτερα να κρατήσετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας. Σαββατοκύριακο ένα ταξιδάκι μπορεί να σας δώσει χαρά, συναντήσεις με συγγενικά πρόσωπα προβλέπονται αλλά θα θέλετε κάποια στιγμή να μείνετε και σπίτι παρέα με την οικογένεια σας.

ΛΕΩΝ
Ένας καλός μήνας ξεκινάει για εσάς που θα το δείξει από την πρώτη του κιόλας εβδομάδα. Συζητήσεις και συμφωνίες για καινούργια ξεκινήματα που ίσως καθυστερούσαν είναι στο πρόγραμμα ειδικά αν αυτά αφορούν τα δημιουργικά σας σχέδια ή αν έχετε κάποια σχέση με εξωτερικό. Και οι νομικές σας υποθέσεις ευνοούνται ενώ αν είστε σπουδαστές ή αθλητές σας περιμένουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Μέσα στο ίδιο ευνοϊκό κλίμα και τα οικονομικά σας, αλλά κι ο έρωτας που θα σας απογειώσει και δεν αποκλείεται μια καινούργια γνωριμία σε κάποια μετακίνηση να σας ταράξει! Εσείς βέβαια δεν είστε διατεθειμένοι να παρασυρθείτε και να διακινδυνεύσετε την σιγουριά και τα κεκτημένα σας και μάλλον καλά κάνετε! Ο τομέας της καριέρας θα είναι αρκετά απαιτητικός και μπορεί λίγο αυτό να σας κουράσει και ίσως η σχέση σας με κάποιον προϊστάμενο σας διαταραχτεί. Παρόλα αυτά οι απολαβές που θα έχετε μπορεί να σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας οφειλές και υποχρεώσεις κατά τον καλύτερο τρόπο. Εξάλλου θα έχετε όλη την απαιτούμενη ενέργεια να προχωρήσετε και να παλέψετε για τους στόχους σας, φροντίστε μόνο να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με τα φιλικά σας πρόσωπα. Σαββατοκύριακο μια συζήτηση για ένα οικονομικό θέμα που θα σας απασχολήσει μπορεί να την κάνετε αλλά και μια εκδρομούλα ίσως σας ανανεώσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σιγά-σιγά πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν στη θέση τους ειδικά όσον αφορά συζητήσεις για οικονομικά θέματα και υποχρεώσεις που μέχρι τώρα καθυστερούσαν. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να έχετε πολλές διευκολύνσεις ως προς αυτό αλλά και μία οικονομική στήριξη από τον σύντροφο σας. Μια συνεργασία που αφορά εξωτερικό μπορεί να ξεκινήσει τώρα με καλές προϋποθέσεις, φροντίστε μόνο να εξετάσετε με προσοχή όλες τις λεπτομέρειες. Γενικότερα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ίσως χρειαστεί να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες και κάποιες ανταγωνιστικές συμπεριφορές άρα κρατήστε χαμηλούς τόνους ειδικά στις σχέσεις σας με ανωτέρους. Αν και θα υπάρξουν διάφοροι προβληματισμοί και θέματα που θα πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες, τουλάχιστον η καθημερινότητα σας εξελίσσεται πιο ομαλά. Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα και με τον εαυτό σας, δεν θα λείψει όμως και μια συζήτηση για ένα οικονομικό θέμα με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθείτε. Μάλλον καλά θα σας πάει!

ΖΥΓΟΣ
Σχέσεις και συνεργασίες αρχίζουν επιτέλους να προχωράνε! Συζητήσεις και συμφωνίες ακόμα και με τον σύντροφο σας που ίσως είχαν μείνει στη μέση και μπορεί να αφορούσαν και οικονομικά θέματα θα τις δείτε να επανέρχονται για να ολοκληρωθούν. Και ο έρωτας κάνει την επανεμφάνιση του δριμύτερος μέσα από μια καινούργια γνωριμία ή την αναζωπύρωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό και τις έντονες παρορμήσεις σας αφού μια διάθεση για ξόδεμα θα την έχετε στην τσέπη σας και στην… καρδιά σας! Μία θετική επαγγελματική εξέλιξη φαίνεται πως θα σας βοηθήσει και θα σας διευκολύνει να είστε συνεπής στις οικονομικές σας υποχρεώσεις ενώ αν σας απασχολεί ένα θέμα υγείας θα το δείτε να βελτιώνεται. Και η ενέργεια σας θα είναι αυξημένη αφού θα έχετε διάθεση για δράση σε πολλά επίπεδα! Σαββατοκύριακο μπορεί για λίγο να έχετε μια τάση απομόνωσης και συλλογισμού, αμέσως μετά όμως θα αποφασίσετε να βγείτε από το καβούκι σας και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι εξελίξεις που τόσο καιρό περιμένατε στην δουλειά σας έρχονται! Συζητήσεις που είχατε ξεκινήσει και δεν είχαν τελειώσει, ακόμα και η υπογραφή μιας πρόσληψης που καθυστερούσε τώρα ολοκληρώνεται με τις ανάλογες βέβαια οικονομικές προεκτάσεις. Καθόλου απίθανο να σας προκύψει και μια ερωτική γνωριμία μέσα από τον εργασιακό σας χώρο που θα σας ενθουσιάσει! Ακόμα κι ένα θέμα υγείας που σας είχε απασχολήσει τώρα μπορεί να λυθεί. Ίσως να σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσετε μια σχέση ένα βήμα παρακάτω ή να ξεκινήσετε μια συνεργασία που θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο. Ωστόσο θα χρειαστεί να κάνετε αρκετή προσπάθεια για όλ’αυτά, γι’ αυτό φροντίστε να μην κουραστείτε και διατηρήστε τις ισορροπίες με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Και έναν αγώνα θα ξεκινήσετε για να βάλετε σε τάξη τις οικονομικές σας υποχρεώσεις αλλά μην αφήνετε την ψυχολογία σας γενικότερα να επηρεάζεται. Σαββατοκύριακο θα δείτε αγαπημένους φίλους, κάποια στιγμή όμως θα αναζητήσετε την ηρεμία και την απομόνωσή σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο έρωτας καραδοκεί για εσάς όχι μόνο αυτήν την εβδομάδα αλλά για όλο τον μήνα! Οτιδήποτε λοιπόν αφορά μια σχέση που ίσως να μην είχε ολοκληρωθεί τώρα επανέρχεται για να προχωρήσει. Κουβέντες και συζητήσεις που είχατε κάνει με τον ερωτικό σας σύντροφο προχωράνε για να τελειώσουν, ενώ δεν αποκλείεται και μια καινούργια επεισοδιακή γνωριμία! Οτιδήποτε αφορά δημιουργικούς στόχους, καλλιτεχνικά σχέδια αλλά και αν σας απασχολεί ένα ζήτημα κάποιου σας παιδιού θα τα δείτε να εξελίσσονται θετικά. Στον χώρο της δουλειάς είναι πολύ πιθανόν να έχετε μια καινούργια πρόταση ή ευκαιρία που μπορεί να προέρχεται ακόμα κι από κάποιο πρόσωπο της οικογένειας σας και θα μπορούσε να σας βοηθήσει, προσέξτε μόνο να είστε σαφής στις συμφωνίες που θα κάνετε. Επειδή γενικότερα θα έχετε μια τάση βιασύνης, ανυπομονησίας και επιθετικότητας  ας είστε λίγο προσεχτικοί κι αποφύγετε συγκρούσεις με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Σαββατοκύριακο ίσως σας απασχολήσουν ζητήματα της καριέρας σας αλλά θα έχετε και την ευκαιρία να δείτε φίλους και να περάσετε καλά!

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
Το ενδιαφέρον σας στρέφεται και πάλι στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Αν λοιπόν σας είχε απασχολήσει ένα οικονομικό θέμα ή αν είχατε ξεκινήσει μια συζήτηση με κάποιο πρόσωπο μέσα από το σπίτι σας και είχε μείνει μισοτελειωμένη, τώρα όλα τα θέματα επανέρχονται για να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις. Ακόμα κι ένα θέμα ακινήτου ή μια αλλαγή κατοικίας μπορεί να έχουν μια εξέλιξη. Φροντίστε μόνο να μετρήσετε προσεχτικά τις κινήσεις και τις αποφάσεις σας και μην κινηθείτε βιαστικά για να μην μετανιώσετε αργότερα για κάποια πράγματα. Ο χώρος σας βέβαια ίσως χρειάζεται μια ανανέωση οπότε κάποια έξοδα ίσως χρειαστεί να κάνετε γι’ αυτό. Αν σχεδιάζετε ένα ταξιδάκι ή μια μετακίνηση ας είστε λίγο προετοιμασμένοι γιατί τον έρωτα αυτήν την εβδομάδα μπορεί να τον συναντήσετε παντού και να είναι και… ονειρικός! Και μια  συζήτηση μπορεί να κάνετε για την πραγματοποίηση ενός δημιουργικού σας σχεδίου με πολύ θετικά αποτελέσματα, ειδικά αν είστε καλλιτέχνες. Στον χώρο της δουλειάς θα έχετε αρκετό τρέξιμο και υποχρεώσεις γι’ αυτό φροντίστε να ξεκουράζεστε και αν δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις μην έρθετε σε αντιπαράθεση με συναδέλφους. Σαββατοκύριακο ίσως σας απασχολήσει η εξέλιξη ενός νομικού θέματος, ίσως πάτε ένα ταξίδι, αλλά θα ασχοληθείτε και με την εξέλιξη της καριέρας σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρκετές συζητήσεις θα κάνετε μέσα στην εβδομάδα που ίσως είχατε κάνει και στο παρελθόν και τώρα θα δώσουν τα οριστικά τους αποτελέσματα που φαίνεται πως θα είναι θετικά. Ίσως να έχουν σχέση και με κάποιο οικονομικό θέμα στο οποίο κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο μπορεί να σας στηρίξει. Ακόμα κι ένα ταξιδάκι που από καιρό θέλετε να κάνετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί τώρα να το πραγματοποιήσετε. Ο χώρος του σπιτιού εξακολουθεί να σας απασχολεί και μπορεί να έχετε και μία οικονομική βοήθεια και στήριξη από κάποιο πρόσωπο της οικογένειας σας. Οι τόνοι βέβαια έχουν πέσει αλλά κάποια θέματα χρειάζονται ακόμα την προσοχή σας. Πρωταγωνιστής θα είναι και ο έρωτας αφού θα νοιώθετε ιδιαίτερα δυναμικοί και διεκδικητικοί, μόνο φροντίστε να αποφύγετε τις εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο ή με τα παιδιά σας. Διοχετεύστε την μεγάλη σας ενέργεια δημιουργικά κι εκτονώστε την με… πάθος! Σαββατοκύριακο πάλι το μυαλό σας θα είναι στις οικονομικές σας υποχρεώσεις, μπορεί όμως να δείτε κάποιο νομικό θέμα που σας απασχολεί να εξελίσσεται θετικά ή να αποφασίσετε ένα μακρινό ταξίδι!

ΙΧΘΕΙΣ
Αρχίζετε και βρίσκετε τις ισορροπίες σας μετά από μια αρκετά κουραστική και πιεστική περίοδο. Οι εξελίξεις και οι συζητήσεις που είχαν μπλοκάρει στα οικονομικά σας θέματα παίρνουν πάλι μπρος και ίσως δείτε τα έσοδα σας να αυξάνονται. Επειδή θα έχετε όμως και μία τάση για σπατάλη και αγορές φροντίστε να μην το παρακάνετε. Αν έχετε κάποιο λόγο  να κάνετε μια μετακίνηση το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει και αν χρειαστείτε την βοήθεια ενός συγγενικού σας προσώπου, θα έχετε την αμέριστη συμπαράστασή του. Εκεί που ίσως νοιώσετε λίγο τους τόνους να οξύνονται είναι ο χώρος του σπιτιού αφού ίσως προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις που μπορεί να σας κουράσουν και να σας εκνευρίσουν. Έτσι αν δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις με τα πρόσωπα της οικογένειας σας προσπαθήστε να τις διαχειριστείτε με ψυχραιμία. Το Σαββατοκύριακο θα το περάσετε μάλλον με τον σύντροφο σας αλλά θα έχετε και μια έννοια για το πως να βάλετε σε τάξη τις οικονομικές σας υποχρεώσεις!

Καλό Μήνα και Καλή Πρωτομαγιά!

 

Σοφία Πονήρη

Την Σοφία μπορείτε να την ακούτε και στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του myHoroscope, τον S Radio (www.sradio.gr), κάθε Δευτέρα στις 9 το βράδυ με ενδιαφέροντα αστρολογικά θέματα!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments