0 0 votes
Article Rating

Οι Τοξότες χαρακτηρίζονται από την αισιόδοξη φύση τους, και κατ’επέκταση για την θετική αύρα που προβάλουν προς τα έξω. Άτομα που τους αρέσει να εξερευνούν τον κόσμο, να φιλοσοφούν και να ταξιδεύουν, ποτέ δεν πλήττουν, και ακόμα περισσότερο…

ποτέ δεν εγκαταλείπουν τις αναζητήσεις τους και τους στόχους τους. Όρια δεν υπάρχουν στην ζωή ενός Τοξότη. Αναζητούν την γνώση και την εμπειρία σε όλες της τις μορφές, και δεν μπορεί να τους σταματήσει τίποτε. Είναι άτομα όπου εύκολα λένε το νάι και δίνουν υποσχέσεις, αλλά δύσκολα τις πιστεύουν και τις τηρούν. Η επιπολαιότητα δεν λείπει συνήθως από τον χαρακτήρα τους, αλλά η γενναιόδωρη φύση τους τούς κάνει συνήθως αγαπητούς και συμπαθείς. Σαν ζώδιο της φωτιάς, είναι έντονα ενεργητικοί και αισιόδοξοι, και αντιδρούν με ταχύτητα χωρίς περιστροφές. Η μιζέρια είναι άγνωστη στην ζωή τους, καθώς συνήθως πετυχαίνουν τους στόχους τους, και η τύχη δεν τους λείπει.

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Σίγουρα θα αισθανθείτε πιο ζωντανές από την ώρα που θα τους γνωρίσετε. Θα τους αναγνωρίσετε από την ομιλητικότητά τους και το χαρακτηριστικό τους ταμπεραμέντο, και κατά πάσα πιθανότητα θα εισπράξετε γρήγορα μια φιλοφρόνηση και ένα κομπλιμέντο. Δεν φείδεται στα λόγια, αλλά ούτε και στις πράξεις. Μην το δέσετε όμως ότι είστε η μοναδική γυναίκα της ζωής του, γιατί το ίδιο μπορεί να έχει πει πριν και σε άλλες πέντε. Η αναζήτηση τού καινούργιου είναι στην φύση του, και το ίδιο ισχύει και στον έρωτα. Είναι παιχνιδιάρης, και αρκετά επιπόλαιος στα ζητήματα της καρδιάς. Όμως δεν στερείται αισθημάτων. Αν όντως θίξετε κάποιες ευαίσθητες χορδές τού ψυχισμού του, θα εισπράξετε με γενναιοδωρία την αγάπη και το ενδιαφέρον του. Είναι επίσης ιδιαίτερα ρομαντικός και αρκετά ιδεολόγος. Η μεγαλοψυχία του ακόμα δεν τού λείπει, και σίγουρα θα αντιμετωπίσει με συμπόνια και κατανόηση την σύντροφό του. Στον έρωτα είναι φλογερός, και παιχνιδιάρης, αλλά ξεχνάει γρήγορα.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η Τοξοτίνα είναι μία ζωντανή παρουσία, που θα ξεχωρίσει στην παρέα για την καλοσυνάτη φύση της και τον εξωστρεφή χαρακτήρα της. Είναι ιδιαίτερα κοινωνική και της αρέσει να συζητάει επί παντός επιστητού. Κάνει γρήγορα γνωριμίες και τις ξεχνάει το ίδιο γρήγορα. Η ερωτική της ζωή είναι κυριολεκτικά μία ρουλέτα. Παίζει γρήγορα, αλλάζει γρήγορα συντρόφους χωρίς αναστολές , μέχρι να της κάτσει το 10 το καλό. Δεν είναι φθηνή όμως στα συναισθήματά της, και σίγουρα θα αντιμετωπίσει τον σύντροφό της με ζεστασιά και αγάπη. Της αρέσουν πολύ τα ταξίδια, η κίνηση, και γενικά η κοινωνική ζωή. Διαβάζει πολύ, και ρουφάει κυριολεκτικά τις εμπειρίες που της προσφέρονται. Στο σπίτι της δεν φημίζεται σαν η καλύτερη νοικοκυρά, καθώς θεωρεί ότι πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο να κάνει. Αν ενδιαφέρεστε να χτίσετε μαζί της μία ήρεμη οικογενειακή ζωή, μην της χτυπήσετε την πόρτα. Αν όμως αναζητάτε μία ενδιαφέρουσα σύντροφο που θα μοιραστείτε μαζί της τις εμπειρίες και τα ταξίδια σας, τότε η Τοξοτίνα σίγουρα θα επιβραβεύσει την επιλογή της.

ΟΙ ΕΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΖΩΝΕΣ

Οι μηροί είναι βασικά τοι ευαίσθητο σημείο τού Τοξότη, αλλά για την γυναίκα τού ζωδίου, οι ευαισθησίες της επικεντρώνονται στα μαλλιά της. Χαϊδέψτε τα, χτενίστε τα , ανακατώστε τα, θα την οδηγήσετε σχεδόν σε οργασμό. Επίσης σε όλους τους Τοξότες αρέσει να τους κάνουν μασάζ με αιθέρια έλαια, ειδικά στα πόδια, ή ανάμεσα στους μηρούς.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ

Πριν προλάβετε να το σκεφτείτε θα το κάνουν μόνοι τους, αν όντως έχετε κάτι να τους πείτε. Οι Τοξότες κινούνται γρήγορα και χωρίς περιστροφές. Τους ενδιαφέρει η καλή συζήτηση και οι φιλοσοφικές αναζητήσεις. Ακόμα, θα δείξουν ενδιαφέρον σε ζωντανούς ανθρώπους που παίρνουν αμέσως φωτιά. Προσπαθήστε να είστε ετοιμοπόλεμοι, και αντιδράστε άμεσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Πηγαίνετε μία βόλτα μαζί τους ή μία σύντομη εκδρομούλα. Δείξτε ζωτικότητα και δίψα για την ζωή. Πάνω απ’όλα οι Τοξότες θέλουν έναν καλό φίλο. Στο πρώτο σας ραντεβού φροντίστε να βγείτε έξω από την πόλη, και ει δυνατόν χαρίστε τους ένα Σαββατοκύριακο σε ένα θέρετρο σε ένα φυσικό περιβάλλον.

 

ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ

 

ΜΕ ΚΡΙΟ
Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σχέση, με πολλά κοινά σημεία, πολλούς φίλους και πλούσια σε εμπειρίες ζωή. Το μόνο πρόβλημα είναι οι συχνοί καβγάδες που ξεχνιούνται όμως εύκολα.ΜΕ ΤΑΥΡΟ
Ο Ταύρος θέλει να ελέγχει την σχέση, αλλά ο Τοξότης δεν το δέχεται εύκολα. Η κτητικότητα τού Ταύρου έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την φιλελεύθερη φύση τού Τοξότη. Πολύ κακή συνεύρεση.

ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ
Χτίζουν μία πολύ καλή φιλία και περνάνε συνήθως καλά μαζί. Αλλά γρήγορα οι δρόμοι τους χωρίζουν , καθώς και οι δυο τους είναι έντονα κοινωνικά κινητικοί. Δύσκολα να μείνουν για πάντα μαζί.

ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ
Δυο τελείως αντίθετες προσωπικότητες. Ο Καρκίνος είναι σπιτόγατος, ενώ ο Τοξότης αδιαφορεί γι’ αυτό. Γρήγορα επέρχεται ρήξη, αν και ερωτικά δεν τα πάνε άσχημα.

ΜΕ ΛΕΩΝ
Μία ιδανική σχέση για τον πολυπράγμονα Τοξότη, που βρίσκει στο Λιοντάρι παρόμοιες τάσεις και ενδιαφέροντα. Τα κοινά ενδιαφέροντα δεν λείπουν, και ερωτικά απογειώνονται μαζί. Μία ουράνια σχέση.

ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ
Η οργανωτική φύση τού Παρθένου κυριολεκτικά βομβαρδίζεται από την κινητικότητα τού Τοξότη. Η συμβίωσή τους είναι σχεδόν αδύνατη, πολύ περισσότερο ο γάμος τους.

ΜΕ ΖΥΓΟ
Η ερωτική τους ζωή είναι θαυμάσια, και ο Ζυγός δελεάζεται από την χαρωπή φύση τού Τοξότη. Κοινωνικοί και οι δυο χτίζουν τον δικό τους κόσμο με άνεση, και χωρίς παρεξηγήσεις. Τέλεια σχέση.

ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ
Η συνεννόηση δεν τους λείπει, και η σχέση τους μπορεί να προχωρήσει σε αρκετά υψηλά στάνταρτ. Ερωτικά είναι ενδιαφέρουσα, αλλά η ζήλια τού Σκορπιού μπορεί να τινάξει την σχέση στον αέρα.

ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ
Μία ενδιαφέρουσα αλλά χαοτική συνεύρεση. Δύσκολα να συντονιστούν καθώς και οι δυο τραβούν τον δικό τους δρόμο. Κάποια στιγμή ξεχνάνε και ότι υπάρχουν σαν ζευγάρι.

ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Δύσκολα να ταιριάξουν αυτοί, οι δύο. Οι Τοξότες είναι ανοιχτοχέρηδες, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον συντηρητικό Αιγόκερω, και η καταπιεστική φύση τού Αιγόκερω ενοχλεί τον Τοξότη. Καμία τύχη.

ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ
Πολλά κοινά ενδιαφέροντα κάνουν αυτήν την σχέση βιώσιμη και ικανοποιητική. Τους αρέσει να περνούν καλά, και δεν είναι ζηλιάρηδες. Μία πολύ καλή χημεία.

ΜΕ ΙΧΘΥ
Ο συναισθηματισμός τού Ιχθύ δύσκολα καλύπτεται από την επιπόλαια φύση τού Τοξότη. Σίγουρα δεν είναι αυτό που περιμένει στην ζωή του. Ακόμα το ταμπεραμέντο τού Ιχθύ δεν αγγίζει τον ψυχισμό τού Τοξότη. Επικίνδυνη σχέση.

Μπαφαλούκος Μελέτης
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Κουπόνι
02/07/2021 10:38 PM

Υπέροχο περιεχόμενο! Συνέχισε την καλή δουλειά!