0 0 votes
Article Rating

Αρωμα και χρώμα Χριστουγέννων κατακλύζει την ατμόσφαιρα μέσα από μια πανδαισία φαντασμαγορικών στολισμών που από νωρίς κοσμούν κάθε γωνιά του πλανήτη! Όλοι, μικροί και μεγάλοι έχουν μπει για τα καλά σε αυτό το μαγικό χορό του εορτασμού που στο πέρασμά του σέρνει το άρμα του χρόνου που φεύγει για να δώσει τη θέση του στο Νέο Έτος.

Μέρες χαράς, αγαλλίασης, κεφιού στον ξέφρενο ρυθμό των Χριστουγέννων αφυπνίζουν συναισθήματα αγάπης, αλτρουισμού κι αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν και χρειάζονται μια ζεστή κι ανθρώπινη αγκαλιά! Ένα χάδι! Μια συμπαράσταση! Μια ευχή! Ένα …κάτι τέλος πάντων! Έτσι για να νιώσουμε όλοι το άγγιγμα του Πνεύματος των Χριστουγέννων!

Μέσα στη λίστα σας για το πώς θα οργανώσετε αξέχαστα ρεβεγιόν διαπιστώνετε ότι είναι πολλά τα δώρα που θέλετε να κάνετε στους αγαπημένους σας και κει αρχίζει το μπέρδεμα! «Τι παίρνεις στο Γιαννάκη; Θ’ αρέσει αυτό στη Μαρία; Eμένα μου αρέσει αυτό. Θα το φορέσει όμως ο Πέτρος;» Θέλετε όλους να τους ευχαριστήσετε και να μη μείνει κανένας παραπονεμένος! Για να σας βοηθήσουμε να βγείτε από αυτό το αδιέξοδο σκεφτήκαμε ότι θα ήταν αρκετά χρήσιμος ένας αστρολογικός οδηγός.

Αν γνωρίζετε το ζώδιο ή ακόμα καλύτερα και τον ωροσκόπο του αγαπημένου σας προσώπου, μπορείτε να πάρετε μερικές ιδέες:

 

ΚΡΙΟΣ

Αν ο αγαπημένος σας ανήκει σε αυτό το ζώδιο ή αφορά τον ωροσκόπο του, θα ήταν καλό να εστιαστείτε σε κάτι που να τονίζει την προσωπικότητα του – λέξη κλειδί για τον Κριό. Θα μπορούσε να είναι κάποιο άρωμα που τονίζει την προσωπικότητά του. Μπορείτε να του πάρετε ένα πολύ ωραίο καπέλο. Αν πάλι ασχολείται με τα σπορ ένα σετ αθλητικών ρούχων θα ήταν ό,τι καλύτερο. Πάντως επειδή από τη φύση του είναι πάντα βιαστικός, σίγουρα κάτι θα ξεχνάει. Μια ατζέντα λοιπόν για κρατά τις σημειώσεις και τα ραντεβού του, είναι μια πάρα πολύ καλή ιδέα!

Αν η αγαπημένη σας είναι Κριαρίνα ή έχει ωροσκόπο στον Κριό, ένα χαριτωμένο καπελάκι ή κάποιο αξεσουάρ για την κώμη της θα της άρεσε ιδιαίτερα. Ένα σετ καλλυντικών προσώπου επίσης θα την κολάκευε! Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που θα ταίριαζε με την κατασκευή προσώπου της θα την ενθουσίαζε!

Για το παιδί Κριό ένα εικονογραφημένο βιβλίο με θέματα δράσης θα ήταν πολύ ωραίο. Ένα παιχνίδι που να μπορεί να εκτονώσει την ενεργητικότητά του, θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο. Αν παρακολουθεί μαθήματα πολεμικών τεχνών, ένα εικονογραφημένο βιβλίο της ιστορίας των τεχνών αυτών θα ήταν ένας χρήσιμος σύμβουλος ανάπτυξης της ευγενούς άμιλλας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν ο αγαπημένος σας ανήκει στο ζώδιο αυτό ή έχει τον αντίστοιχο ωροσκόπο, μια γραβάτα σε γήινα χρώματα θα τόνιζε ιδιαίτερα τη φυσική του γοητεία. Ένα σετ κασκόλ- γάντια θα του ήταν πολύ χρήσιμο για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Αν απομακρυνθούμε από το προσωπικό δώρο, ένα έργο τέχνης π.χ. ένας πίνακας με βουκολικό θέμα θα έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης! Αν ασχολείται με χρηματιστηριακές υποθέσεις ή ασφάλειες, ένας πολύ ωραίος δερμάτινος φάκελος θα τόνιζε τον επαγγελματισμό του. Ένα ωραίο πορτοφόλι πάλι…

Αν η αγαπημένη σας ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου ή ο ωροσκόπος της είναι Ταύρος, ένα υπέροχο κόσμημα για το λαιμό θα την αφόπλιζε. ΄Η πάλι ένα πολύ ωραίο ινδικό φουλάρι θα τόνιζε τον αισθησιασμό της. Ένα γλυκό άρωμα που αναδεικνύει τη θηλυκότητά της. Ένα βιβλίο με συνταγές για γλυκά- αν ασχολείται θα την ευχαριστήσει ιδιαίτερα. Αν έχει κλίση στο τραγούδι, ένα βιβλίο για μαθήματα ορθοφωνίας είναι εξαίρετη ιδέα!

Για το παιδάκι Ταύρο ένα ομαδικό επιτραπέζιο παιχνίδι που θα το αποσπά από την κτητική του ροπή είναι ένα πολύτιμο δώρο. Ούτως ή άλλως το ευχαριστεί η τήρηση των κανονισμών. Αν η κτητικότητά του είναι ήδη τονισμένη αγοράστε του ένα κουμπαρά! Αν έχει προβάλει καλλιτεχνικές τάσεις σύνεργα ζωγραφικής ή γλυπτικής θα το ενθουσίαζαν πάρα πολύ!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν ο καλός σας είναι Δίδυμος από ζώδιο ή ωροσκόπο, ένα organizer θα του χρησίμευε να του υπενθυμίζει τα ραντεβού και τις υποχρεώσεις του. Ένας ταξιδιωτικός οδηγός θα τον ενθουσίαζε πολύ και αν τρέχει σε αγωνιστικούς αγώνες ένα ζευγάρι δερμάτινα αγωνιστικά γάντια θα ήταν ωραία ιδέα. Μπορεί να είναι μποξέρ οπότε πάλι τα γάντια του χρειάζονται! Ένας υπολογιστής τσέπης σίγουρα θα τον βοηθά να μην πελαγώνει με λογαριασμούς του χεριού. Ένα καλό επώνυμο στυλό σίγουρα θα το εκτιμήσει.

Αν η καλή σας ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων ή έχει ωροσκόπο εκεί, ένα ζεύγος βραδινά γάντια θα της αρέσουν πολύ. Ενώ ένα κόσμημα χειρός ( ρολόι, βραχιόλι, δαχτυλίδι ) θα την ξετρελάνει! Αν ασχολείται με ξένες γλώσσες, ένα λογοτεχνικό βιβλίο στην γλώσσα που ασχολείται, θα είναι ένα πρακτικό δώρο γι’ αυτήν. Αν ασχολείται με κάποιο ευγενές άθλημα π.χ. τένις, ένα σετ αθλητικών ρούχων για το άθλημα στο οποίο επιδίδεται, είναι και χρήσιμο.

Για το παιδί Δίδυμο, ένα επιμορφωτικό βιβλίο με θέματα όπως: ξένες χώρες, φυσική ιστορία ζώων και φυτών. Κάτι που να επικεντρώνει την προσοχή του και να πλουτίζει τη δίψα του για γνώση. Στην αγορά υπάρχουν αρκετά είδη παιχνιδιών που να μπορούν τα μικρά σας Διδυμάκια να συνδυάσουν την περιέργειά τους με την ανάγκη τους για πληροφόρηση αλλά και την προχειρότητά τους. Απεχθάνονται ότι στατικό. Αν έχουν συλλογή γραμματοσήμων, τότε ένα άλμπουμ τους είναι απαραίτητο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν ο καλός σας είναι Καρκίνος από ζώδιο ή ωροσκόπο, μπορείτε να του κάνετε δώρο ένα ραντεβού σε έναν καλό διατροφολόγο που σας έχουν συστήσει γιατί σίγουρα τρώει οτιδήποτε και οποτεδήποτε και όπως να’ ναι! Ένα βιβλίο που να αφορά την εξέλιξη των πολιτισμών, θα τον ενθουσιάσει. Ή και ένα βιβλίο σχετικό με το βυθό της θάλασσας και τις καταδύσεις θα τον συνάρπαζε, καθώς κι ένα βιβλίο παλιάς ή σύγχρονης ιστορίας.

Αν η καλή σας σχετίζεται άμεσα με τον Καρκίνο και της αρέσει η μαγειρική, ένα πολύ ωραίο δώρο είναι ένα βιβλίο συνταγών διεθνούς κουζίνας. Ή κάντε της δώρο μια ηλεκτρική συσκευή που θα την απαλλάξει από το άγχος του νοικοκυριού της! Ένα άλμπουμ για να συλλέξει τις ομορφότερες οικογενειακές σας φωτογραφίες, μιας και η οικογένεια είναι το πιο πολύτιμο πράγμα γι’ αυτήν.

Για το παιδί Καρκίνο, ένα άλμπουμ του γενεαλογικού του δέντρου. Εάν κάνει κολυμβητήριο, ένα πολύ ωραίο μπουρνούζι είναι αρκετά χρήσιμο ή κι ένα καλό αντιανεμικό μπουφάν για όταν φεύγει απ’ το κολυμβητήριο. Ένα DVD με θέματα γύρω από τη ζωή στο βυθό της θάλασσας.

ΛΕΩΝ

Αν ο καλός σας ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα ή έχει τον ωροσκόπο του εκεί, κάντε του έκπληξη με δύο προσκλήσεις για το θέατρο. Θα ξετρελαθεί. Ή κλείστε τραπέζι για δύο σε μια μουσικοχορευτική πίστα. Ένα δείπνο σε κέντρο με πανοραμική θέα! Θα του μείνει αξέχαστο. Τρελαίνεται με φανταχτερά δώρα που προσδίδουν αίγλη στο κύρος του. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει: ένα ακριβό ρολόι, μια φινετσάτη ταμπακέρα -αν είναι καπνιστής-, ένα κομψό πουκάμισο και ένα επώνυμο παντελόνι με σακάκι ή καπαρντίνα!

Αν η ακριβή σας είναι Λέαινα, τότε ένα επίσης ακριβό κόσμημα θα σας χάριζε την εύνοιά της! Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε είδος ένδυσης φτάνει να έχει «υπογραφή»! Αν είναι πιο light, δεν την πειράζει αν δεν είναι υπογεγραμμένο ένδυμα, φτάνει να έχει φωτεινά χρώματα και να προβάλλουν την προσωπικότητά της.

Για το παιδί Λέοντα, μια εγκυκλοπαίδεια με θέμα το βασίλειο των ζώων ή ένα DVD, της πασίγνωστης σειράς: «ο βασιλιάς των ζώων».Ένα παιχνίδι που να μπορεί να εκφράσει τη δημιουργικότητά του π.χ. συναρμολογούμενα παιχνίδια. Ένα οποιοδήποτε είδος ένδυσης με φωτεινά και ζωηρά χρώματα θα ήταν ένα γοητευτικό δώρο για τα μικρά σας Λιονταράκια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν ο καλός σας ανήκει στον αστερισμό της Παρθένου ή έχει ωροσκόπο εκεί, τότε μιλάμε για πρακτικό άνθρωπο με αρέσκεια στα πρακτικά δώρα. Ένα ρολόι χειρός ή τσέπης είναι όντως ένα καλό δώρο για τον υπολογιστή Παρθένο, όπως και ένα υπολογιστή τσέπης. Εργαλεία για τις μικροεπιδιορθώσεις στο σπίτι και στο αυτοκίνητο ή και ένα φαρμακείο με τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες για το αυτοκίνητο. Αν αποφασίσετε να του πάρετε ένδυμα προτιμήστε τα γήινα χρώματα.

Αν η καλή σας είναι Παρθένος από ζώδιο ή ωροσκόπο, τότε ένα βιβλίο με τρόπους υγιεινής διατροφής θα της ήταν εξαιρετικά χρήσιμο, όπως κι ένα βιβλίο βοτανοθεραπείας. Αν αποφασίσετε ένδυμα, προτιμείστε κάτι ζεστό και σε γήινα χρώματα. Επίσης μπορείτε να της πάρετε κι ένα σετ πετσέτες μπάνιου.

Για το παιδί Παρθένο, προτιμήστε παιχνίδια που έχουν να κάνουν με συναρμολόγηση π.χ. πάζλ ή παιχνίδια που έχουν σχέση με κατασκευές. Ένα μικρό ζωάκι( αν οι κανονισμοί της πολυκατοικίας το επιτρέπουν) όπως γατάκι ή χαμστεράκι, θα ήταν ένα πολύ καλό χριστουγεννιάτικο δώρο.

ΖΥΓΟΣ

Αν ο αγαπημένος σας είναι Ζυγός ή έχει ωροσκόπο, μπορείτε να του πάρετε ένα σετ ξυριστικών και περιποίησης προσώπου. Ένα εκλεπτυσμένο άρωμα που να τονίζει την αρρενωπότητά του, καθώς κι ένα κομψό ένδυμα που να τονίζει τη φινέτσα του- όχι όμως έντονα χρώματα. Έναν πίνακα ζωγραφικής με προδιαγραφές εκλεπτυσμένης αισθητικής θα τον εντυπωσίαζε!

Αν η καλή σας ανήκει στον Ζυγό από ζώδιο ή ωροσκόπο, ένα κόσμημα ή ένα αξεσουάρ ενδύσεως που θα τόνιζε την αισθητική της άποψη ( φαρδιά κεντημένη ζώνη ή κεντητά γάντια ή ένα κομψό μπολερό) θα την χαροποιούσε αφάνταστα. Επίσης καλλυντικά της αρέσουν πολύ και αρώματα με εκλεπτυσμένη ευωδιά.

Το παιδάκι Ζυγός θα χαρεί ιδιαίτερα μ’ ένα επιτραπέζιο ομαδικό παιχνίδι καθώς η συνεργασία είναι στοιχείο της φύσης του. Αν έχει «καλλιτεχνική φλέβα»,μπορείτε να κατευθυνθείτε σ’ ένα κατάστημα μουσικών οργάνων και να διαλέξετε το όργανο στο οποίο εκπαιδεύεται. Ένα CD με τα αγαπημένα του τραγούδια επίσης θα του δώσει ιδιαίτερη χαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν ο καλός σας ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού ή έχει ωροσκόπο, ένα σετ εσωρούχων θα ήταν στις πρώτες σας επιλογές. Ένα μικροσκόπιο θα σκεφτόσασταν στη συνέχεια και δεν είναι κι άσχημη ιδέα. Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα. Το Κάμα Σούτρα θα ήταν καλό δώρο και για τους δύο σας!

Αν η αγαπημένη σας σχετίζεται με τον Σκορπιό από ζώδιο ή ωροσκόπο ένα ζευγάρι κιάλια θεάτρου θα ήταν ένα πρωτότυπο δώρο! Αν είναι δημοσιογράφος, τότε ένα μικρό δημοσιογραφικό κασετόφωνο θα της ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο. Αν το πάθος της για σας είναι έντονο, τότε θα την εκπλήξετε μ’ ένα σετ προκλητικών εσωρούχων και τ’ αξεσουάρ τους! Επίσης ένα δυνατό άρωμα που ν’ αναδίδει την σεξουαλικότητά της! Μη σκεφτείτε ρούχα!

Για το μικρό Σκορπιό ένα μεγεθυντικό φακό για τα έντομα που κυνηγάει να εξολοθρεύσει! Οι περιπέτειες του Σέρλοκ Χόλμς θα το ενθουσίαζαν επίσης. Ένα κουμπαρά ταχυδρομικού ταμιευτηρίου για να κρατάει μόνο εκείνο κρυμμένα τα χρήματά του! Ένα βιβλίο με ιστορίες κατασκοπείας θα το απορροφούσε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο καλός σας είναι Τοξότης ή έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο αυτό. Αν ασχολείται με τον κήπο του σπιτιού κάποια εργαλεία κηπουρικής θα του άρεσαν ιδιαίτερα. Αν είναι σπόρτσμαν, ένα όργανο γυμναστικής π.χ. βαράκια ή ποδήλατο, είναι ένα θαυμάσιο δώρο. Αν έχει ζωάκι, ένα βιβλίο εκπαίδευσης ζώων θα τον ενδιέφερε. Όπως κι ένα βιβλίο πνευματικών αναζητήσεων( θρησκειολογία, φιλοσοφία, εσωτεριστικές μελέτες), θα τον ευχαριστήσει πολύ.

Η καλή σας είναι Τοξότης ή έχει ωροσκόπο εκεί, οπότε ένα ξενόγλωσσο μυθιστόρημα στην ξένη γλώσσα που γνωρίζει αρκετά καλά, θα το ξεκοκαλίσει. Ένα CD με μουσικές μελωδίες από τη φύση θα έχει ιδιαίτερη ευεργετική επίδραση στην πνευματική της χαλάρωση κι ευεξία. Μια έκπληξη για ρεβεγιόν σε χιονοδρομικό ή ορειβατικό κέντρο!

Για το μικρό Τοξοτάκι σας, ένα μικρό κατοικίδιο ζωάκι θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη- αν το επιτρέπουν οι κανονισμοί της πολυκατοικίας σας! Επίσης μια εγκυκλοπαίδεια γενικών γνώσεων θα του φανεί χρήσιμη για πολλά χρόνια ακόμα. Το ποδήλατο είναι από τα αγαπημένα του παιχνίδια και σίγουρα θα κατενθουσιαστεί. Τώρα, αν έχετε εξοχικό με αρκετά μεγάλης έκτασης περίβολο και το βαλάντιό σας αντέχει, μπορείτε να του πάρετε ένα μικρό πόνι! Η χαρά του θα είναι απερίγραπτη!!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν ο αγαπημένος σας είναι Αιγόκερως στο ζώδιο ή τον ωροσκόπο του και ασχολείται με επιχειρήσεις ένα σετ γραφείου ( ντοσιέ, στυλό, χαρτοκόπτης, μολυβοθήκη) θα ήταν ότι πρέπει. Μια πολύ ωραία ανδρική τσάντα εάν έχει να μεταφέρει μαζί του απαραίτητα για τη δουλειά του μικροαντικείμενα. Αν πάλι καταλήξετε σε ένδυμα κάτι ζεστό και χοντρό θα του ήταν πολύ χρήσιμο για τις παγερές μέρες του χειμώνα.

Αν η καλή σας είναι Αιγόκερως ή έχει ωροσκόπο Αιγόκερω, να’στε σίγουροι ότι το νοικοκυριό δεν την ενδιαφέρει και τόσο οπότε ή ένα πολύ ωραίο πανωφόρι, αν αποφασίσετε ένδυμα. Αν είναι ελεύθερη επαγγελματίας μια σκαλιστή θήκη με το μονόγραμμά της για τις κάρτες της θα της άρεσε. Επίσης μια ωραία αντίκα για το σπίτι ή το γραφείο είναι μέσα στα πράγματα που αρέσκεται. Ένα κόσμημα σε κλασσική γραμμή θα την γοήτευε!

Για το μικρό Αιγόκερω, ένα σετ μάλλινα γάντια και κασκόλ. Επίσης μια εγγραφή σε γυμναστήριο γιατί χρειάζεται να γυμνάζει και το σώμα του, όχι μόνο το μυαλό του. Ένα βιβλίο που να βοηθήσει στην πνευματική του εγρήγορση κι ευστροφία κινώντας του το ενδιαφέρον για κατασκευές ή συναρμολογήσεις φτάνει να κατανοήσει την χρησιμότητά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν ο αγαπημένος σας ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου ή έχει τον αντίστοιχο ωροσκόπο, ένα πρόγραμμα για τον υπολογιστή του που του χρησιμεύει στην δουλειά του θα το εκτιμούσε δεόντως. Βιβλία και προγράμματα που αναφέρονται σε σύγχρονα επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας τον ενδιαφέρουν πρωτίστως. Το ίδιο και οι έρευνες και οι μελέτες γύρω από την προϊστορία του ανθρώπου. Πολλές οι επιλογές που έχετε! Αν αποφασίσετε ένδυμα, προτιμείστε κάτι ζεστό γιατί έχει ευαίσθητο κυκλοφοριακό.

Αν η καλή σας είναι Υδροχόος ή έχει τον αντίστοιχο ωροσκόπο, μπορείτε να της κάνετε έκπληξη με δυο αεροπορικά εισιτήρια! Θα πετάξει από τη χαρά της! Επίσης αν εργάζεται και δεν έχει πολύ χρόνο ν’ ασχοληθεί με το νοικοκυριό, βοηθείστε την κάνοντας της δώρο ένα φούρνο μικροκυμάτων ή ένα πλυντήριο πιάτων. Θα είναι σωτήριο δώρο!

Για τον μικρό Υδροχόο, ένα play-station, είναι μια καλή επιλογή δώρου ή κι ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα για τον υπολογιστή του. Αν στο πρόσωπό του βλέπετε έναν αυριανό εφευρέτη, πάρτε του βιβλία ή και όργανα που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ταλέντου του. Ένα CD με αγαπημένα του τραγούδια θα το ευχαριστήσει πάλι αρκετά. Αν πάλι επιδίδεται στην εκμάθηση ενός ασυνήθιστου μουσικού οργάνου, μη διστάσετε να του το κάνετε δώρο ή και να το γράψετε σε μουσική σχολή σαν δώρο.

ΙΧΘΕΙΣ

Αν ο καλός σας ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων ή έχει τον αντίστοιχο ωροσκόπο, κάντε δώρο μια ατζέντα για να θυμάται τις καθημερινές του υποχρεώσεις και τα ραντεβού του. Ένα ζευγάρι πιτζάμες ή ένα ζευγάρι ζεστές παντούφλες θα του ήταν εντάξει, φτάνει που τον σκέφτεστε! Ένα βιβλίο με εναλλακτικές θεραπείες θα τον ενδιέφερε ιδιαίτερα όπως κι ένα βιβλίο με θέματα μεταφυσικής!

Για την γλυκιά σας Ψαρίνα, ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών και γεύσεις εξωτικές, θα ήταν ένα ονειρικό δώρο! Ανθοιάματα και μασάζ με αρωματικά έλαια θα την ταξίδευε στο υπερπέραν! Ή και αν της κάνετε δώρο την επίσκεψη σ’ ένα ινστιτούτο αισθητικής και ομορφιάς, θα την μαγέψει. Αρώματα Ανατολής θα δημιουργούσαν μια μυστηριώδη και θεσπέσια αύρα στο πέρασμά της!

Για το μικρό Ψαράκι σας « η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» θα το ταξίδευε στη σφαίρα της φαντασίας του. Αν είναι πολύ πιο μικρό και κοριτσάκι, σίγουρα θα της αρέσει το παραμύθι της «Σταχτοπούτας»! Αν τώρα είναι πιο μεγάλο, ανεξάρτητα από φύλο πάρτε του μια φωτογραφική μηχανή ή κάμερα. Θα γίνει το αγαπημένο του!

Οτιδήποτε κι αν αποφασίσετε να διαλέξετε ως δώρο για τους αγαπημένους σας, άσχετα αν ακολουθήσατε κάποιες από τις προτάσεις μας, φροντίστε τα δώρα που θα εκλέξετε να τα διαλέξετε με πολλή – πολλή αγάπη και να είστε σίγουροι ότι έτσι θα τα αγαπήσουν και οι αποδέκτες τους!!!

 

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

Βάνα Κολώνια

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments