0 0 votes
Article Rating

Ένα εύλογο ερώτημα που τίθεται όταν έχουμε μια συνεργασία στα σκαριά και εμφανίζονται τα πρώτα σύννεφα. Οι δυο συνεργάτες έχουν κάνει τις συζητήσεις τους, έχουν θέσει τους όρους τους, έχουν καταλήξει και ο ερωτών έχει μείνει με την εντύπωση πως όλα κυλούν ομαλά.

Την ημέρα που τέθηκε το ερώτημα είχε πάλι μια συζήτηση με τον συνεργάτη του που όμως αυτή τη φορά τα νέα δεν ήταν ενθαρρυντικά μιας και ο συνεργάτης δίσταζε να προχωρήσει προβάλλοντας διάφορα επιχειρήματα κατά την άποψη του ερωτώντα, ανούσια. Αφού εξέφρασε τους δισταγμούς του ο 7ος ακολούθησε το ερώτημα από τον ερωτώντα και ο χάρτης που θ’ αναλύσουμε παρακάτω.

 

Θέμα ερώτησης «θα σπάσει η συνεργασία;» Έχουμε έναν χάρτη αρκετά εύκολο κατά την γνώμη μου από τον οποίο θα βοηθηθούν πολλοί από τους αρχάριους στην ωριαία αστρολογία, ας δούμε όμως τι «μας λέει».

Το ερώτημα μπήκε ημέρα και ώρα Άρη, προσωπικά δεν μου έκανε εντύπωση γιατί αφενός το ερώτημα σχετίζεται με ένα νέο ξεκίνημα κι αφετέρου, ο Άρης εύκολα λειτουργεί διασπαστικά όταν καταλάβει πως δεν μπορεί να δράσει. Κάπως έτσι ήταν ο ερωτών, είχε πραγματικό ενδιαφέρον για τη νέα συνεργασία αλλά ταυτόχρονα ήταν έτοιμος να περάσει στην αντεπίθεση ύστερα από την τελευταία συζήτηση που είχε με τον συνεργάτη του.

Ο Ωροσκόπος στον Ζυγό σαφώς δείχνει το ενδιαφέρον το ερωτώντα (συνεργασία) αλλά και την διάθεση του να προχωρήσουν όλα χωρίς πολλές εντάσεις ίσως, με νέες διαπραγματεύσεις και συμβιβασμούς που θα βόλευαν περισσότερο εκείνον μια και ο κυβερνήτης του ωροσκόπου η Αφροδίτη βρισκόταν στον Καρκίνο στην κυριαρχία δηλαδή της Σελήνης σημειοδότη επίσης του ερωτώντα.

Εκτός κυριαρχίας στο ζώδιο της Σελήνης, η Αφροδίτη βρίσκεται στην έξαρση του Δία, στην δική της τριπλότητα, στα όρια του Άρη (συνεργάτης) στα δικά της πρόσωπα, στην αδυναμία του Κρόνου και στην πτώση του Άρη. Έχει πολύ δυνατή θέση μέσα στον χάρτη ωστόσο δεν μας αρέσει καθόλου που βρίσκεται στην πτώση του Άρη γιατί είναι ο κυβερνήτης του 7ου οίκου, του συνεργάτη.

Βλέπουμε δηλαδή πως ο ερωτώντας τη στιγμή που μπήκε το ερώτημα, δεν είχε την καλύτερη γνώμη τον συνεργάτη του ίσως να τον εχθρευόταν και όχι άδικα αν σκεφτούμε πως όλα ήταν έτοιμα για τη συνεργασία τους. Μέσα στον 9ο οίκο η Αφροδίτη περιγράφει το είδος της συνεργασίας, πραγματικά η συνεργασία αφορούσε θέμα 9ου οίκου, ωστόσο δεν έχω την άδεια να προχωρήσω σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Άρης βρίσκεται στην κυριαρχία του Ερμή, στην τριπλότητα του Κρόνου, στα όρια του Ερμή, στα πρόσωπα και την αδυναμία του Δία, περιπλανώμενος αλλά σε μικτή αμοιβαία υποδοχή με τον Ερμή. Άρης στο ζώδιο του Ερμή, Ερμής στον Καρκίνο, στην πτώση του Άρη. Δεν βρίσκεται σε καμία θεμελιώδη δύναμη της Αφροδίτης για να πούμε πως για τον 1ο έχει καλές βλέψεις όμως το γεγονός πως ο χορηγός του (Ερμής) βρίσκεται στο ζώδιο της Σελήνης δείχνει συμπάθεια για τον ερωτώντα.

Μέσα στον 8ο οίκο του ωριαίου και στον 2ο παράγωγο δικό του, εκείνο πως φαίνεται να τον απασχολεί είναι το οικονομικό κομμάτι για το οποίο έχει πολλούς ενδοιασμούς. Έτσι κι αλλιώς και μόνο που βλέπουμε τον Άρη στους Διδύμους καταλαβαίνουμε πως είναι διχασμένος, έχει αμφιβολίες, σκέφτεται διπλά πράγματα ή ασχολείται με διπλά πράγματα και όσο να ναι, αρέσκεται σε αερολογίες.

Η Σελήνη ως δείκτης του ερωτώντα και του ερωτήματος βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, στην κυριαρχία του Άρη, στην έξαρση του Ήλιου, στην τριπλότητα του Ήλιου, στα όρια του Κρόνου, στα πρόσωπα και την αδυναμία της Αφροδίτης και στην πτώση του Κρόνου. Σε καθόλου ευνοϊκή θέση η Σελήνη και σε τελευταίες μοίρες που δείχνουν κρισιμότητα αλλά μεγάλο ενδιαφέρον για το συνεργάτη αφού βρίσκεται σε δικό του ζώδιο και οίκο. Τη θέλει πραγματικά τη συνεργασία ο ερωτών.

Πριν βιαστείτε να θεωρήσετε τη Σελήνη κενή πορείας να πούμε πως δεν βρίσκεται, διότι αλλάζοντας ζώδιο σε δυο περίπου μοίρες συναντά την Αφροδίτη με όψη εξαγώνου από τον Καρκίνο. Σε τελευταίες μοίρες όμως μας ενημερώνει πως κάτι πηγαίνει να ολοκληρωθεί κάτι που στο άμεσα κοντινό μέλλον θα ευνοήσει τον ερωτώντα αφού η Σελήνη ετοιμάζεται να μπει στον Ταύρο, στην έξαρση της και να βρεθεί σε μια πολύ ωραία αμοιβαία υποδοχή κυριαρχίας με την Αφροδίτη.

Έτσι όπως είναι ο χάρτης μας αυτή τη στιγμή η Σελήνη δεν βρίσκεται σε καλή θέση, βρίσκεται όμως σε μικτή αμοιβαία υποδοχή με την Αφροδίτη, η Σελήνη στην αδυναμία της Αφροδίτης και η Αφροδίτη στην κυριαρχία της Σελήνης κάτι που δυναμώνει τη Σελήνη. Το ζώδιο του κριού δείχνει την ανυπομονησία του ερωτώντα και τη διάθεση του να δράσει, να πάρει πρωτοβουλίες.

Εκείνο που μας ενδιαφέρει σ’ αυτή τη φάση ανάλυσης είναι οι όψεις μεταξύ των κυβερνητών, Σελήνης / Αφροδίτης με Άρη. Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία όψη που να συνηγορεί πως η συνεργασία δεν θα λήξει, αντίθετα βλέπουμε τον Άρη να σχηματίζει τετράγωνο με Ποσειδώνα. Δεν είναι άτομο που μπορεί να εμπιστευτεί ο ερωτών, δεν μπορεί και δεν πρέπει να βασιστεί στα λόγια του διότι μόνο στα λόγια θα μείνει και μάλιστα λόγια τα οποία αδυνατούν να γίνουν πράξη και ενέχουν τον κίνδυνο της παραπληροφόρησης και του αποσυντονισμού γενικότερα.

Καταλυτικός δε, για την λήξη της συνεργασίας, ο γωνιακός και απόλυτα διασπαστικός Ουρανός στον Κριό και σε σύνοδο με τον 7ο οίκο. Όταν ο Ουρανός έπιασε την ακμή του 7ου, ο συνεργάτης εξέπληξε τον ερωτώντα προβάλλοντας ενστάσεις που δεν είχε πρωτύτερα, ενώ όταν ο ωροσκόπος προχώρησε μετά από 8 δευτερόλεπτα, έπιασε με ακρίβεια τον ωροσκόπο και ο ερωτών επικοινώνησε πάλι με τον παρ’ ολίγον συνεργάτη του. Η συνεργασία έληξε χωρίς φασαρίες, κοινή συναίνεση με τον συνεργάτη και ναι μεν διατήρησαν χαμηλούς τόνους, ο ερωτώντας έβραζε στο ζουμί του και θα βράζει για κάποιες ημέρες, έως ότου τουλάχιστον καταλάβει πως θα είναι πολύ καλύτερα χωρίς τη συγκεκριμένη συνεργασία.

Όπως θα έχετε ήδη δει ο χάρτης καταστρώθηκε για τις 3.30 το μεσημέρι. Μέχρι τις 4.οο μμ. είχαμε αναλύσει τον χάρτη, ο ερωτών επικοινώνησε με τον συνεργάτη του, έληξαν τη συνεργασία και ταυτόχρονα, ενημερώθηκα για τις εξελίξεις. Όλα έγιναν γρήγορα, μέσα σε μισή ώρα κάτι που θα δείτε να συμβαίνει πολλές φορές όταν έχουμε παρορμητικά ζώδια, γωνιακούς πλανήτες και όψεις με ελάχιστη ανοχή.

 

Τίνα Ζαχαριάδου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments