0 0 votes
Article Rating

Το ανατέλλον ζώδιο ή ωροσκόπος (ο εξωτερικός εαυτός μας) είναι το δεύτερο σε σημασία μετά το Ηλιακό ζώδιο (ο εσώτερος εαυτός μας).

Για τους περισσότερους ανθρώπους που δεν σας γνωρίζουν τόσο από κοντά, μπορεί να αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα σε σχέση με το πως σας βλέπουν, σας προσδιορίζουν και σας γνωρίζουν. Επηρεάζει επίσης το πώς εσείς βλέπετε, ενεργείτε και αντιδράτε στους άλλους και στο περιβάλλον.

Ενώ το Ηλιακό σας ζώδιο καθορίζεται από την ημερομηνία της γέννησής σας, το ανατέλλον ζώδιο (ωροσκόπος) πρέπει να υπολογίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τον τόπο γέννησης. Θεωρητικά, το ανατέλλον ζώδιο προχωρά μια μοίρα (από τις 360 μοίρες ενός πλήρη κύκλου – μιας 24-ωρης ημέρας) κάθε τέσσερα λεπτά, που σημαίνει ότι κάθε ζώδιο 30 μοιρών, χρειάζεται περίπου δύο ώρες για να μετακινηθεί προς τα πάνω – λόγω της αριστερόστροφης περιστροφής της γης γύρω από τον άξονά της – διασχίζοντας όλο το μήκος του σημείου του ωροσκόπου: τον ανατολικό ορίζοντα.

Ορισμός: Δεκανός (δεκαήμερο) – μια απόσταση δέκα μοιρών (τμήμα ή κομμάτι) ενός ζωδίου. Κάθε ζώδιο έχει τρεις δεκανούς, οι οποίοι συνολικά ισοδυναμούν με τριάντα μοίρες. Ο πρώτος Δεκανός (κάθε ζωδίου) είναι από τις 00.00.00 έως 9.59.59 μοίρες – ο δεύτερος Δεκανός είναι από τις 10.00.00 έως 19.59.59 μοίρες – ο τρίτος Δεκανός είναι από τις 20.00.00 έως 29.59.59 μοίρες.

[Εμπειρική μέθοδος υπολογισμού: Αν έχετε γεννηθεί περίπου κατά τη διάρκεια των πρώτων 40 λεπτών από την ώρα έναρξης οποιουδήποτε ανατέλλοντος ζωδίου, τότε πιθανόν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στον πρώτο Δεκανό από 0 έως 10 μοίρες. Εάν γεννηθήκατε από 41 έως 80 λεπτά (1 ώρα και 20 λεπτά) μετά την ώρα έναρξης του ζωδίου, τότε πιθανόν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στον δεύτερο Δεκανό. Εάν γεννηθήκατε από 81 λεπτά (1 ώρα και 21 λεπτά) μέχρι και 2 ώρες μετά, τότε ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στον τρίτο Δεκανό. Ένα υπολογισμένο με ακρίβεια ωροσκόπιο είναι αναγκαίο για να προσδιορίσετε με βεβαιότητα τον Δεκανό του ωροσκόπου σας.]

Το ανατέλλον ζώδιο (και οι Δεκανοί του) έχουν μεγάλη σημασία για τον καθορισμό της προσωπικότητας σας, τις ιδιομορφίες, τον χαρακτήρα, τη νοοτροπία, τα συναισθήματα, τις αδυναμίες, τα πρότυπα της ζωής και της υγείας σας, καθώς επίσης και τα χαρακτηριστικά για να καλλιεργήσετε, ή να διορθώσετε. Αν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε έχει ωροσκόπο Κριό, καλό θα ήταν να μελετήσετε πρώτα την “Γενική επισκόπηση” του ωροσκόπου και στη συνέχεια τις πληροφορίες του Δεκανού.

[Υπόδειξη Αριθμός Ένα: Οι παρακάτω πληροφορίες μπορούν να εφαρμοστούν επίσης και στο Ηλιακό σας ζώδιο (ο εσώτερος εαυτός σας). Συσχετίστε την “Γενική επισκόπηση” με τον γενέθλιο Ήλιο στον Λέοντα. Διαβάστε επίσης τον “Πρώτο Δεκανό” αν έχετε γεννηθεί στις πρώτες 10 ημέρες αυτού του ζωδίου – ο Ήλιος βρίσκεται από 0 έως 10 μοίρες, το “Δεύτερο Δεκανό” αν γεννηθήκατε στις ημέρες από 10 έως 20 – ο Ήλιος βρίσκεται στις 10,01 έως 20 μοίρες, και τον “Τρίτο Δεκανό” εάν γεννηθήκατε στις ημέρες από 21 έως 30 – ο Ήλιος βρίσκεται στις 20,01 έως 30 μοίρες].

[Υπόδειξη Αριθμός Δύο: Οι παρακάτω περιγραφές μπορούν επίσης να εφαρμοστούν και στο Σεληνιακό σας ζώδιο (ο συναισθηματικός εαυτός σας). Συσχετίστε την “Γενική Επισκόπηση” με τη γενέθλια Σελήνη στον Λέοντα. Διαβάστε επίσης τον “Πρώτο Δεκανό” αν η Σελήνη σας είναι στις πρώτες 10 μοίρες αυτού του ζωδίου, το “Δεύτερο Δεκανό” αν η Σελήνη σας είναι από τις 10,01 έως τις 20 μοίρες αυτού του ζωδίου, και τον “Τρίτο Δεκανό” αν η Σελήνη σας είναι από τις 20,01 έως τις 30 μοίρες αυτού του ζωδίου.]

 

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Ο, εργασιομανής, που στοχεύει στην επιτυχία, ο πρακτικός, ο σοβαρός, ο αυστηρός, και αυτός που γνωρίζει την κοινωνική θέση, Κρόνος, ο δάσκαλος και ο καθοδηγητής, κυβερνά τις εξωτερικές πτυχές και τα εξωτερικά «εγώ» όλων των ατόμων που γεννήθηκαν με Ωροσκόπο Αιγόκερω. Στις καθημερινές σας δραστηριότητες, έχετε την τάση να είστε συγκρατημένοι, συντηρητικοί, πρακτικοί, και πολύ προσγειωμένοι. Η αποφασιστικότητά σας να συνεχίσετε να προσπαθείτε ακόμα και μετά από πολλές αποτυχίες και οπισθοδρομήσεις είναι πιθανόν ένα από τα πολυτιμότερα και πιο εξαιρετικά σας χαρακτηριστικά.

Ενώ είναι αλήθεια ότι επιμένετε να προσπαθείτε, θα πρέπει να προφυλαχθείτε από το να αναπτύξετε ή να διατηρήσετε έναν αρκετά επίμονο αρνητισμό, ο οποίος δεν θα σας κάνει απολύτως κανένα καλό και που μπορεί να έχει ένα όχι και τόσο επιθυμητό αποτέλεσμα στους γύρω σας. Προσπαθήστε να μάθετε σε πρώτη φάση να εξετάζετε τους λόγους γιατί κάτι είναι καλό ή γιατί θα λειτουργήσει υπέρ σας, αντί να αναλύετε όλους τους λόγους για τους οποίους είναι κακό ή δεν θα λειτουργήσει υπέρ σας. Συνειδητοποιήστε ότι η αρνητική σκέψη και το να περιμένετε πάντα το χειρότερο θα μπορούσαν να είναι οι βασικοί λόγοι που αντιμετωπίζετε τόσες πολλές απογοητεύσεις και αποτυχίες. Αντίθετα, χαράξτε ένα πλάνο δράσης που να βασίζεται στη θετική σκέψη.

Σε γενικές γραμμές, είστε αρκετά φιλόδοξοι. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως σχεδόν ποτέ δεν θα είστε ικανοποιημένοι με τη θέση σας στην επιχείρηση / καριέρα / κοινωνία, σε κάθε δεδομένη χρονική στιγμή. Θέλετε πάντα να ανεβείτε στο επόμενο υψηλότερο σκαλοπάτι. Είστε πρόθυμοι να δουλέψετε πολύ και σκληρά για να πετύχετε σχεδόν κάθε «προαγωγή».

Με ωροσκόπο Αιγόκερω το ύψος σας είναι συνήθως μέτριο ή λίγο πιο κάτω από το μέσο όρο. Ο λαιμός των περισσοτέρων μπορεί να είναι μακρύς. Τα μαλλιά είναι συχνά τραχιά και σχεδόν πάντα μαύρα ή πολύ σκούρα. Επίσης, το σώμα μπορεί να είναι λίγο βαρύτερο από τη μέση και κάτω, ενώ σπάνια είναι το άνω τμήμα του κορμού τόσο μεγάλο. Το κεφάλι μπορεί να είναι κάπως μεγάλο. Η μύτη μπορεί να είναι μακριά και συχνά ελαφρώς στραβή.

Το δέρμα μπορεί να είναι κάπως τεντωμένο. Επιπλέον, μπορεί να είναι κάπως ωχρό και τείνει να είναι στεγνό. Τα φρύδια μπορεί να είναι παχιά, αλλά καλοσχηματισμένα. Τα δόντια μπορεί να είναι είτε πολύ ανθεκτικά ή πολύ κακής ποιότητας, σπανίως είστε στο ενδιάμεσο. Η φωνή και ο τρόπος ομιλίας ποικίλλει, αλλά συχνά τείνει να έχει κάτι σαν «κλαψούρισμα». Ο τρόπος ομιλίας είναι σχετικά αργός και πολύ τυποποιημένος. Γενικά, δεν υπάρχει οποιαδήποτε έντονη ανησυχία για την τρέχουσα τάση της μόδας, αλλά η ποιότητα των ενδυμάτων είναι πολύ σημαντική για εσάς.

Ο βασικός χαρακτήρας σας είναι πολύ ξεκάθαρος ως προς την δύναμή του και την πιο ρεαλιστική προσέγγιση της ζωής και των καθημερινών ζητημάτων Ο δικός σας είναι περισσότερο ένα μοναδικό και «αδιαίρετο πνεύμα». Η ανάγκη για ασφάλεια είναι πολύ ισχυρή. Ο Ωροσκόπος Αιγόκερως είναι φιλομαθής, σοβαρός, στοχαστικός, εσωστρεφής και επιφυλακτικός. Μια παντελής έλλειψη της αίσθησης του χιούμορ μπορεί να υπάρχει, ή θα έχετε ένα πολύ ξερό πνεύμα. Μπορεί να υπάρχει μια έντονη αγάπη για τη μουσική, αφού το να ακούτε σας προσφέρει κάποια «απόδραση» από την πιεστική πραγματικότητα. Τα πνευματικά σας αντανακλαστικά μπορεί να είναι κάπως αργά, αλλά η μνήμη σας είναι εξαιρετική.

Παρόλο που μπορεί να φαίνεται ότι είστε ένα πολύ ψυχρό άτομο, αυτό δεν ισχύει απαραίτητα. Ο Ωροσκόπος Αιγόκερως είναι πραγματικά ικανός για μια πολύ βαθιά πίστη σε όλους όσους του είναι σεβαστοί και πραγματικά αγαπητοί. Η σεξουαλική σας ορμή μπορεί να είναι αρκετά ισχυρή επίσης. Ωστόσο, αυτή η παρόρμηση μπορεί να λειτουργήσει κάπως απρόβλεπτα, κυρίως επειδή οι ζωτικές σας ενέργειες μπορούν να επικεντρωθούν σε άλλους τομείς της ζωής σας, όπως οι επιχειρήσεις / καριέρα. Υπάρχει λίγος συναισθηματισμός ή πραγματικός ρομαντισμός στην ερωτική σας προσέγγιση.

Μπορεί να διαθέτετε μια ισχυρή προσήλωση και αφοσίωση στα μέλη της οικογένειας σας. Δυστυχώς, είναι πολύ πιθανό να παραμελήσετε την οικογενειακή σας οικειότητα, γιατί θα ξοδεύετε τόσο πολύ χρόνο και ενέργεια για την επιδίωξη της καριέρας ή άλλων επιχειρηματικών θεμάτων. Οι περισσότερες εγγενείς σας αδυναμίες θα μπορούσαν πιθανότατα να συνοψιστούν με τις παρακάτω λέξεις και όρους: πείσμα, μισαλλοδοξία, φανατισμό, κάποια απαισιοδοξία και έλλειψη μιας πραγματικής προθυμίας να αποδεχθείτε ή ακόμη και να δοκιμάσετε νέους και συχνά καλύτερους τρόπους και μέσα για την πιο γρήγορη επίτευξη της επιτυχίας με την επίλυση των προβλημάτων που σίγουρα θα αντιμετωπίσετε στη ζωή σας. Ένα πρόσθετο αρνητικό ή αδυναμία σας μπορεί να είναι μια τάση να «συμβαδίζετε πάντα με το κοινωνικό status quo».

Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι μια πολύ σημαντική λέξη κλειδί για αυτήν την Αιγοκερίσια επιρροή είναι: «Χρησιμοποιώ». Θα πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τους άλλους χωρίς να κάνετε καμιά προσπάθεια να κρύψετε το γεγονός ότι έτσι λειτουργείτε. Από ιατρικής πλευράς, όσο περνούν τα χρόνια φαίνεται να σας σκληραίνουν, μετά από μια όχι και τόσο ρωμαλέα νεανική ηλικία. Πολλοί, ωστόσο, φτάνετε να ζείτε μέχρι μια πολύ προχωρημένη ηλικία. Το πεπτικό σας σύστημα μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματικό όσο θα θέλατε, ενώ κάποια προσοχή στη διατροφή σας μπορεί να είναι απαραίτητη. Δεδομένου ότι η επιρροή του Αιγόκερου σχετίζεται με τα γόνατα, τη δομή των οστών του σώματος, τα δόντια και το δέρμα, καλό θα ήταν να φροντίζετε ειδικά αυτά τα μέρη του σώματος σας.

Μια διαδρομή πάλης ενάντια στις αντιξοότητες κάθε μορφής ενδέχεται να σηματοδοτήσει την πορεία προς αυτό που αποτελεί συχνά μια πολύ επιτυχημένη κορύφωση. Ο Ωροσκόπος Αιγόκερως σχεδόν πάντα δίνει το καλύτερο του κοντά στη χρονική περίοδο της συνταξιοδότησης. Το 60ο έτος είναι τις περισσότερες φορές ένα τυχερό σημείο καμπής στη ζωή. Οι λέξεις που περιγράφουν τα χαρακτηριστικά για να καλλιεργήσετε είναι: η σύνεση, η προσφορά υπηρεσίας, η στοχαστικότητα, και η οργάνωση. Λέξεις που σχετίζονται με χαρακτηριστικά για να διορθώσετε είναι: η νευρικότητα, η ζήλια, ο εγωισμός, η δυσαρέσκεια, η καχυποψία, η κατήφεια, η κατάθλιψη, η μελαγχολία, και η ανυπομονησία.

ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΚΑΝΟΣ του Ωροσκόπου Αιγόκερου (00,00 με 10,00 μοίρες)

Αυτός ο Δεκανός Αιγόκερου / Κρόνου είναι, φυσικά, ο πιο χαρακτηριστικός. Πάρα πολλά από όσα ειπώθηκαν παραπάνω ισχύουν πλήρως, αλλά υπάρχουν και άλλα ακόμα. Ο Αιγόκερως είναι ένα κυριαρχικό (δυναμικό) ζώδιο, και αυτός ο πρώτος Δεκανός είναι εξίσου κυριαρχικός. Επομένως διαθέτετε μια διπλή ποσότητα ενέργειας, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σας πιέσει εις διπλούν για όποιο στόχο ξεκινήσετε να εκπληρώσετε.

Στην πραγματικότητα, μπορεί να έχετε πολύ περισσότερη παρόρμηση από ότι τα άτομα που ανήκουν στους υπόλοιπους Δεκανούς του ωροσκόπου Αιγόκερου. Ο Κρόνος δεν θα σας αφήσει σε ησυχία, αν απογοητεύεστε αρκετά και δεν προσπαθείτε να δώσετε το καλύτερο που μπορείτε για να ανεβείτε τη σκάλα της επιτυχίας. Μπορεί να έχετε την τάση να παίρνετε σχεδόν τα πάντα πάρα πολύ σοβαρά. Μάθετε να χαμογελάτε αβίαστα και γενικά να απολαμβάνετε τα περισσότερα από τα όμορφα πράγματα που η ζωή έχει να προσφέρει – αν το θέλετε, ψάξτε γι’ αυτά.

Ως προς την εμφάνιση, είναι πιθανό ο Κρόνος να σας δίνει ένα νευρικό σώμα. Σπάνια το περιττό βάρος θα αποτελέσει πρόβλημα σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής σας. Το χρώμα του δέρματός σας μπορεί να είναι κάπως πιο σκούρο από τα άλλα μέλη της οικογένειάς σας. Είναι πιθανό ότι θα ωριμάσετε αρκετά νωρίς και μπορεί να φαίνεστε πιο μεγάλοι από ό, τι πραγματικά είστε στο πρώτο μισό της ζωής σας. Αλλά από τη στιγμή που θα μπείτε στα τριάντα σας μπορεί να φαίνεστε πιο νεανικοί – ή τουλάχιστον δεν θα φαίνεστε να γερνάτε πάρα πολύ.

Το δέρμα σας μπορεί να τείνει να είναι υπερβολικά ξηρό σε ορισμένες περιοχές και αρκετά λιπαρό σε άλλες, ειδικά στη μύτη και στο τριχωτό της κεφαλής. Πρέπει να φροντίσετε αρκετά καλά το δέρμα σας, αλλιώς μπορεί να γίνει σημαντικός λόγος ανησυχίας αργότερα. Όσο είναι δυνατό, θα πρέπει να προσπαθήσετε να προστατεύετε τα γόνατά σας από τον τραυματισμό, καθώς είναι ασυνήθιστα ευάλωτα. Πάντα να φοράτε προστατευτικό εξοπλισμό, όπου ενδείκνυται στην εργασία, στον αθλητισμό, στην αναψυχή και σε άλλες δραστηριότητες.

Το ξεκούραστο περπάτημα μπορεί να είναι μια πολύ ικανοποιητική άσκηση για σας, ειδικά καθώς μεγαλώνετε σε ηλικία. Για να είστε κάποτε εν μέρει ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με την πρόοδο σας, πρέπει να είστε κάπως πιο ρεαλιστές για το ποια είναι τα πραγματικά επίπεδα επιτυχίας που επιθυμείτε να πετύχετε.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΕΚΑΝΟΣ του Ωροσκόπου Αιγόκερου (10,00 με 20,00 μοίρες)

Η σημαντική δευτερεύουσα επιρροή αυτού του Ταύρου / Αφροδίτης Δεκανού μπορεί να προκαλέσει πολλές και μάλλον ενδιαφέρουσες διαφορές για εκείνους που έχουν αυτόν τον Δεκανό στον γενέθλιο τους χάρτη. Ο Ταύρος τείνει να αυξήσει το ενδιαφέρον σας σε ότι σχετίζεται με τα χρήματα και με το καθαρά υλικό κέρδος. Ενώ θα εξακολουθείτε σαν Αιγόκεροι να έχετε την επιθυμία για την επιτυχία και την καλή θέση, δεν θα είναι τόσο σημαντικά, όσο το να έχετε πολλά λεφτά και πολλά από τα υλικά αγαθά, που κάνουν τη ζωή πιο ευχάριστη, πιο άνετη και πιο ενδιαφέρουσα.

Η σταθερή φύση του Ταύρου και αυτού του μεσαίου Δεκανού του Αιγόκερου, σε συνδυασμό με την παρορμητική δράση του Αιγόκερου, σας δίνουν την αποφασιστικότητα, την αντοχή και την ενέργεια για να πραγματοποιήσετε τα περισσότερα, αν όχι όλα, από τα όνειρά σας και να γίνετε πλούσιοι – αργά ή γρήγορα. Αν είναι δυνατόν, θα πρέπει να είστε αυτοαπασχολούμενοι ή τουλάχιστον να απασχολείστε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορείτε να κερδίζετε κάτι περισσότερο από έναν απλό μισθό. Η φιλοδοξία σας μπορεί να μειώνεται αισθητά, εάν το εισοδηματικό σας δυναμικό, περιορίζεται στην πραγματικότητα με οποιοδήποτε τρόπο.

Η Αφροδίτη μπορεί να προσθέτει καμπύλες και ευσαρκία στο σώμα σας. Μπορεί να έχετε ένα κάπως μεγάλο, καλά ανεπτυγμένο επάνω μέρος του κορμού και ένα κοντό και χοντρό λαιμό. Τα χέρια μπορεί να είναι παχιά, τα δάχτυλα μάλλον κοντά και χοντρά. Το δέρμα σας μπορεί να είναι εξαιρετικής υφής και πολύ υγιεινό στην εμφάνιση. Μπορεί να έχετε αυτό που αποκαλούν «baby-face».

Η όρεξη σας για γλυκά και άλλα πολύ πλούσια σε λιπαρά τροφές μπορεί να είναι πολύ μεγάλη. Να παρακολουθείτε συχνά την περιφέρεια της μέσης σας αλλιώς μπορεί και να το μετανιώσετε στην πορεία. Σας αρέσει να σας περιποιούνται, να σας προσέχουν και να σας κακομαθαίνουν. Επίσης σας αρέσει να σας διασκεδάζουν και να σας κάνουν να νιώθετε καλά. Πράγματι, μπορεί να χρειαστεί να προφυλάξετε τον εαυτό σας από το να κακομάθετε σε υπερβολικό βαθμό εσάς τους ίδιους.

Έχετε μια αυξημένη αίσθηση του τι αξίζετε και γενικά έχετε οριοθετήσει τις προτεραιότητές σας (είτε είναι βάσιμες ή όχι) αρκετά καλά στο μυαλό σας. Η φωνή σας μπορεί να είναι μελωδική, απαλή, και σχετικά βαθιά. Μπορεί να έχετε ένα καλό μουσικό αυτί που μπορεί να σας επιτρέψει να υπερέχετε στο τραγούδι και σε άλλες μορφές μουσικής έκφρασης. Γενικά είστε χαλαροί και δεν σας είναι πολύ δύσκολο να τα πάτε καλά με τους άλλους.

ΤΡΙΤΟΣ ΔΕΚΑΝΟΣ του Ωροσκόπου Αιγόκερου (20,00 με 30,00 μοίρες)

Οι δευτερεύουσες επιρροές αυτού του Παρθένου / Ερμή Δεκανού μπορεί να προκαλέσουν κάποια αρκετά συναρπαστικά και ενδιαφέροντα εξωτερικά χαρακτηριστικά για τα άτομα με ωροσκόπο Αιγόκερω που έχουν γεννηθεί σε αυτές τις δέκα τελευταίες μοίρες. Η Παρθένος – φυσικός κυβερνήτης του έκτου οίκου της υγείας, της εργασίας και των υπηρεσιών – σας βοηθά να πειθαρχήσετε καλά τον εαυτό σας και να μην φοβάστε να εργαστείτε, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως την ενέργεια σας για να ολοκληρώσετε με ακρίβεια οποιοδήποτε στόχο θέτετε.

Εάν δεν είστε πολύ προσεκτικοί, θα μπορούσατε να αναμιχθείτε και να παθιαστείτε με τη δουλειά σας σε σημείο που να χάσετε μια σειρά από άλλες δραστηριότητες, οι οποίες θα μπορούσαν να αποδειχτούν πολύ πιο ευχάριστες και μακροπρόθεσμα, πολύ πιο ανταποδοτικές. Ως προς την καριέρα / εργασία, είστε πιθανώς καλά ενημερωμένοι για να επιλέξετε επαγγέλματα που σχετίζονται με την προσφορά υπηρεσιών. Ο Ερμής μπορεί να προσθέσει μερικές πολύτιμες επικοινωνιακές δεξιότητες και συχνά σας κάνει, εσάς αυτού του δεκαήμερου, να διαβάζετε καλύτερα, να έχετε μια πιο διανοητική κλίση, και να είστε καλύτερα μορφωμένοι από τους άλλους δύο Δεκανούς του ωροσκόπου Αιγόκερου.

Ο ευμετάβλητος χαρακτήρας του εν λόγω τρίτου Δεκανού σας δίνει τη δυνατότητα να είστε περισσότερο ευέλικτοι, όποτε προκύπτει ανάγκη. Ενώ η παρορμητική δράση του Αιγόκερου σας βοηθά στο να κυνηγάτε αυτό που θέλετε, η μεταβλητή φύση της Παρθένου σας επιτρέπει να δοκιμάζετε διαφορετικές προσεγγίσεις και τεχνικές, εάν η μία ή η άλλη προσέγγιση δεν φαίνεται να λειτουργεί.

Το κεντρικό νευρικό σας σύστημα είναι εξαιρετικά «τσιτωμένο». Θα πρέπει να μάθετε πώς να χαλαρώνετε πιο συχνά. Είστε πολύ ιδιότροποι με την καθαριότητα, την τάξη, και την συνολική προσωπική σας εμφάνιση. Προσπαθείτε πάντα να ντύνεστε με γούστο και έχετε την τάση να αποφεύγετε οποιαδήποτε ενδυμασία που είναι επιδεικτική.

Είναι πολύ πιθανό να μην είστε ούτε πολύ ψηλοί ή πολύ εύσωμοι. Σε γενικές γραμμές, προσέχετε τη διατροφή σας. Επιπλέον, καίτε εύκολα θερμίδες, γιατί είστε τόσο δραστήριοι και πολυάσχολοι. Έχετε γενικά καλό δέρμα και ικανοποιητικά χαρακτηριστικά του προσώπου, αλλά δεν είστε εντυπωσιακά όμορφοι. Μπορεί να κάνετε πολλές χειρονομίες, ενώ μιλάτε. Τα μάτια σας, η γλώσσα του σώματος και οι εκφράσεις του προσώπου σας μπορεί να είναι επίσης πολύ τονισμένες.

 

από τoν Elbert Wade, PMAFA – πιστοποιημένoς επαγγελματικά σύμβουλος αστρολόγος.
Copyright © 2011 Περιοδικό Dell, παρουσιασμένο αρχικά στο Dell Ωροσκόπιο
Κατοχυρωμένα ανά τον κόσμο πνευματικά δικαιώματα. 
Συγγραφέας: Elbert Wade
Πρωτότυπος τίτλος: Keys to Your External Self: CAPRICORN Rising and Decans
Πηγή: Keys to Your External Self: CAPRICORN Rising and Decans
Το κείμενο παραχωρήθηκε ειδικά για το Μyhoroscope, από τον συγγραφέα και αστρολόγο Elbert Wade
 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments