0 0 votes
Article Rating

Το ανατέλλον ζώδιο ή ωροσκόπος (ο εξωτερικός εαυτός μας) είναι το δεύτερο σε σημασία μετά το Ηλιακό ζώδιο (ο εσώτερος εαυτός μας).

Για τους περισσότερους ανθρώπους που δεν σας γνωρίζουν τόσο από κοντά, μπορεί να αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα σε σχέση με το πως σας βλέπουν, σας προσδιορίζουν και σας γνωρίζουν. Επηρεάζει επίσης το πώς εσείς βλέπετε, ενεργείτε και αντιδράτε στους άλλους και στο περιβάλλον.

Ενώ το Ηλιακό σας ζώδιο καθορίζεται από την ημερομηνία της γέννησής σας, το ανατέλλον ζώδιο (ωροσκόπος) πρέπει να υπολογίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τον τόπο γέννησης. Θεωρητικά, το ανατέλλον ζώδιο προχωρά μια μοίρα (από τις 360 μοίρες ενός πλήρη κύκλου – μιας 24-ωρης ημέρας) κάθε τέσσερα λεπτά, που σημαίνει ότι κάθε ζώδιο 30 μοιρών, χρειάζεται περίπου δύο ώρες για να μετακινηθεί προς τα πάνω – λόγω της αριστερόστροφης περιστροφής της γης γύρω από τον άξονά της – διασχίζοντας όλο το μήκος του σημείου του ωροσκόπου: τον ανατολικό ορίζοντα. Ορισμός: Δεκανός (δεκαήμερο) – μια απόσταση δέκα μοιρών (τμήμα ή κομμάτι) ενός ζωδίου.

Κάθε ζώδιο έχει τρεις δεκανούς, οι οποίοι συνολικά ισοδυναμούν με τριάντα μοίρες. Ο πρώτος Δεκανός (κάθε ζωδίου) είναι από τις 00.00.00 έως 9.59.59 μοίρες – ο δεύτερος Δεκανός είναι από τις 10.00.00 έως 19.59.59 μοίρες – ο τρίτος Δεκανός είναι από τις 20.00.00 έως 29.59.59 μοίρες.

[Εμπειρική μέθοδος υπολογισμού: Αν έχετε γεννηθεί περίπου κατά τη διάρκεια των πρώτων 40 λεπτών από την ώρα έναρξης οποιουδήποτε ανατέλλοντος ζωδίου, τότε πιθανόν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στον πρώτο Δεκανό από 0 έως 10 μοίρες. Εάν γεννηθήκατε από 41 έως 80 λεπτά (1 ώρα και 20 λεπτά) μετά την ώρα έναρξης του ζωδίου, τότε πιθανόν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στον δεύτερο Δεκανό. Εάν γεννηθήκατε από 81 λεπτά (1 ώρα και 21 λεπτά) μέχρι και 2 ώρες μετά, τότε ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στον τρίτο Δεκανό. Ένα υπολογισμένο με ακρίβεια ωροσκόπιο είναι αναγκαίο για να προσδιορίσετε με βεβαιότητα τον Δεκανό του ωροσκόπου σας.]

Το ανατέλλον ζώδιο (και οι Δεκανοί του) έχουν μεγάλη σημασία για τον καθορισμό της προσωπικότητας σας, τις ιδιομορφίες, τον χαρακτήρα, τη νοοτροπία, τα συναισθήματα, τις αδυναμίες, τα πρότυπα της ζωής και της υγείας σας, καθώς επίσης και τα χαρακτηριστικά για να καλλιεργήσετε, ή να διορθώσετε. Αν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε έχει ωροσκόπο Κριό, καλό θα ήταν να μελετήσετε πρώτα την “Γενική επισκόπηση” του ωροσκόπου και στη συνέχεια τις πληροφορίες του Δεκανού.

[Υπόδειξη Αριθμός Ένα: Οι παρακάτω πληροφορίες μπορούν να εφαρμοστούν επίσης και στο Ηλιακό σας ζώδιο (ο εσώτερος εαυτός σας). Συσχετίστε την “Γενική επισκόπηση” με τον γενέθλιο Ήλιο στον Λέοντα. Διαβάστε επίσης τον “Πρώτο Δεκανό” αν έχετε γεννηθεί στις πρώτες 10 ημέρες αυτού του ζωδίου – ο Ήλιος βρίσκεται από 0 έως 10 μοίρες, το “Δεύτερο Δεκανό” αν γεννηθήκατε στις ημέρες από 10 έως 20 – ο Ήλιος βρίσκεται στις 10,01 έως 20 μοίρες, και τον “Τρίτο Δεκανό” εάν γεννηθήκατε στις ημέρες από 21 έως 30 – ο Ήλιος βρίσκεται στις 20,01 έως 30 μοίρες].

[Υπόδειξη Αριθμός Δύο: Οι παρακάτω περιγραφές μπορούν επίσης να εφαρμοστούν και στο Σεληνιακό σας ζώδιο (ο συναισθηματικός εαυτός σας). Συσχετίστε την “Γενική Επισκόπηση” με τη γενέθλια Σελήνη στον Λέοντα. Διαβάστε επίσης τον “Πρώτο Δεκανό” αν η Σελήνη σας είναι στις πρώτες 10 μοίρες αυτού του ζωδίου, το “Δεύτερο Δεκανό” αν η Σελήνη σας είναι από τις 10,01 έως τις 20 μοίρες αυτού του ζωδίου, και τον “Τρίτο Δεκανό” αν η Σελήνη σας είναι από τις 20,01 έως τις 30 μοίρες αυτού του ζωδίου.]

 

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΖΥΓΟΣ – ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Υπέροχη, γλυκιά, ήρεμη η Αφροδίτη – θεά της φυσικής ομορφιάς – που κυβερνά το εξωτερικό εγώ και τις πτυχές όλων με αυτό τον ωροσκόπο. Ο Ζυγός είναι το ζώδιο που κυβερνά τον έβδομο οίκο στον κανονικό ζωδιακό κύκλο – τον οίκο των «άλλων-προσώπων». Είστε αρκετά συνειδητοποιημένοι από τις καθημερινές επαφές σας με αυτές του περιβάλλοντος σας, και θέλετε να βλέπετε τη δικαιοσύνη να γίνεται πραγματικότητα στον κόσμο.

Στην ουσία έχετε την αίσθηση ότι ο καθένας πρέπει να πάρει ένα δίκαιο μερίδιο από αυτό που αυτός / αυτή αξίζει, με βάση την προσωπική σας πίστη ότι οι θετικές ανταμοιβές θα πρέπει να συμβαίνουν μελλοντικά σε εκείνους που τις αξίζουν, και ότι η ισότιμη τιμωρία πρέπει να υφίσταται σε αυτούς που παραβιάζουν τους νόμους της δικαιοσύνης και προκαλούν κακό στους άλλους.

Οι λέξεις, ισορροπία, μορφή, τάξη, χρώμα και συμμετρία, έχουν ένα ιδιαίτερο νόημα και σημασία για σας, είτε μιλάμε για τις προσωπικές σας σχέσεις, την καριέρα, τις επιχειρήσεις, τα χόμπι ή τη διασκέδασή σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχετε κάποια καλλιτεχνική ικανότητα που ασκείτε (ή τουλάχιστον θα έπρεπε) να την εκφράζετε σε καθημερινή βάση. Αν δεν έχετε ανακαλύψει ακόμα το καλύτερο και ιδιαίτερο ταλέντο σας, θα πρέπει να συνεχίσετε την αναζήτηση και τον πειραματισμό μέχρι να το ανακαλύψετε.

Με τον Ζυγό ως ωροσκόπο, το ύψος του καθενός ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό. Αλλά πολλοί είναι αρκετά πάνω από τον μέσο όρο. Το σώμα είναι συνήθως καλά κατανεμημένο. Το κεφάλι μπορεί να είναι αρκετά στρογγυλό στην κορυφή, σχετικά μακρύ, μπορεί να γίνεται κάπως πιο κωνικό, όσο κατεβαίνουμε προς το πηγούνι. Η δομή των οστών του προσώπου μπορεί να είναι ασυνήθιστα συμμετρική.

Τα μαλλιά είναι μια χαρά στην υφή, με μεταξένια εμφάνιση και τείνουν σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις. Ο τόνος του δέρματος είναι συχνά εξαιρετικός σε μικρή ηλικία, αλλά μπορεί μάλλον να αλλάξει γρήγορα όσο μεγαλώνει η ηλικία. Η ομιλία σας είναι ευγενική, απαλή και μελωδική στον τόνο, αλλά μπορεί να τραβήξει την προσοχή, όταν αυτό είναι απαραίτητο. Πολλοί με ωροσκόπο Ζυγό, μπορεί να είναι σε θέση να τραγουδούν αρκετά καλά. Ο καλλωπισμός και στα δύο φύλα υπάρχει συνήθως σε εξαιρετικό βαθμό.

Μερικοί «τρόποι» σας είναι αρκετά ενδιαφέροντες. Για παράδειγμα, όταν ζυγίζετε έστω και για λίγο κάθε αινιγματική δήλωση, μια πρόταση, ή μια απόφαση, μπορεί να εξισορροπείτε προσεκτικά ένα μικρό αντικείμενο – όπως ένα μολύβι, έναν χάρακα, ή να το κολλήσετε στην άκρη ενός δακτύλου, ή αν μπορείτε να σταθείτε, τότε ισορροπείτε το βάρος σας, στα δάχτυλα των ποδιών σας. Με τα καλύτερα δείγματα του ωροσκόπου Ζυγού, υπάρχει μια πιο ομοιόμορφη διάθεση, μια φυσική αγάπη για τη δικαιοσύνη, καθώς και μια ιδεαλιστική προοπτική.

Δυστυχώς υπάρχουν, ορισμένα, πολύ μπερδεμένα, δυσαρεστημένα, εριστικά, και πολύ μακριά από την ουσία, άτομα που έχουν γεννηθεί κάτω από αυτή την επιρροή. Δεδομένου ότι αυτός ο ωροσκόπος επιθυμεί να ισορροπήσει τα αντίθετα, αυτό αποτελεί ακόμα μεγαλύτερη διάκριση. Αλλά αυτό σημαίνει επίσης πως αυτά τα συνήθη χαρακτηριστικά είναι μια συχνή κατάσταση της ψυχικής και συναισθηματικής ροής, γεγονός που καθιστά πολύ δύσκολο, το να πετύχετε μια σταθερή βάση.

Ο ωροσκόπος Ζυγός σας κάνει άκρως ευφάνταστους και πνευματικούς, αλλά η μνήμη σας μπορεί να είναι λίγο κάτω του μετρίου. Είστε πιο επιδέξιοι στην συζήτηση ή σε δημόσια συζήτηση και είστε σε μεγάλο βαθμό ο αρχηγός της υπεκφυγής. Τα συναισθήματα έχουν την τάση να είναι κάπως επιφανειακά και όχι πολύ βαθιά. Ενώ γενικά έχετε μια στάση «δούναι και λαβείν» για συναισθηματική θέματα, παίρνετε συνήθως το καλύτερο από κάθε τέτοια ανταλλαγή. (Η επιρροή του έβδομου οίκου θα φέρει πολλές διαπροσωπικές ανταλλαγές σε διάφορα επίπεδα καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής σας.)

Σε ό, τι αφορά τις πιο πιθανές αδυναμίες, μπορούμε να πούμε ότι στην πλειονότητά τους προέρχονται από τις ίδιες τις ενέργειες που συνήθως θεωρούνται πιο επιθυμητές – τα φιλειρηνικά, προσαρμόσιμα ένστικτα. Αυτά, όταν χρησιμοποιηθούν με εσφαλμένο τρόπο, μπορούν να οδηγήσουν προς μια πολύ μεγάλη κλίση για συμβιβασμό, αμφιταλάντευση, και υπεκφυγή από αποφάσεις και ευθύνες.

Η συνολική δομή είναι βασικά σωστή, αλλά το κεντρικό νευρικό σύστημα μπορεί να είναι αρκετά ευαίσθητο. Η γενική κατάσταση της υγείας σας, η συμπεριφορά, και η αίσθηση της ευεξίας εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τους άλλους και από το περιβάλλον σας γενικότερα. Ευτυχώς, δεδομένου ότι υπάρχει μια φυσική κλίση για μετριοπάθεια σε όλα τα πράγματα, λίγες σοβαρές ή μακροχρόνιες ασθένειες συνήθως παρουσιάζονται. Το μοτίβο της ζωής, αν και σπάνια σταθερό, είναι συνήθως αρκετά τυχερό συνολικά. Το 24ο, το 36ο, και το 48ο έτος τείνουν να είναι ιδιαίτερα σημαντικά.

Τα κύρια χαρακτηριστικά μιας επιθυμητής φύσης και καλά για την καλλιέργεια υποδεικνύονται από λέξεις και όρους, όπως: δικαιοσύνη, συμπάθεια, σκεπτικότητα, διορατικότητα, ευγένεια, σεμνότητα, λεπτότητα, καλλιτεχνική ικανότητα και ενδιαφέροντα, προσαρμοστικότητα, κέφι, αγάπη και στοργή.

Ορισμένα λιγότερο επιθυμητά χαρακτηριστικά για διόρθωση σημειώνονται με αυτές τις λέξεις: αβεβαιότητα, αναποφασιστικότητα, παρορμητικότητα, απερισκεψία, αναβλητικότητα, ματαιοδοξία, επιφυλακτικότητα, ρηχότητα, απροσεξία και αμφιταλαντεύσεις. Τα περισσότερα ή ίσως όλα αυτά τα ανεπιθύμητα χαρακτηριστικά ήδη έχουν ή μπορούν να βελτιωθούν ή να διορθωθούν με τη λογική τους εφαρμογή σε πολλά εξαιρετικά θετικά ταλέντα και ικανότητές σας.

ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΚΑΝΟΣ του Ωροσκόπου Ζυγού (00,00 με 10,00 μοίρες)

Αυτός ο δεκανός Ζυγού / Αφροδίτης είναι, φυσικά, ο πιο χαρακτηριστικός. Πάρα πολλά από όσα ειπώθηκαν παραπάνω ισχύουν πλήρως, αλλά υπάρχουν και άλλα για θεώρηση. Μπορεί να έχετε κάπως καλύτερη εμφάνιση από τον μέσο όρο, συμπεριλαμβανομένων και των ατόμων που ανήκουν στα άλλα δεκαήμερα του ωροσκόπου Ζυγού. Η γενική σας συμπεριφορά και προσέγγιση στα περισσότερα θέματα είναι ήρεμη, εύκολη, και «κουλ». Θέλετε σε μεγάλο βαθμό να γίνεται το δικό σας, αλλά θα προτιμούσατε να το πετύχετε χωρίς κάποια μάχη, αν αυτό είναι δυνατό. Είστε αποτελεσματικοί με το να μιλάτε για όλα τα θέματα και να διαπραγματεύεστε, αλλά είστε έτοιμοι να πολεμήσετε, αν όλα τα υπόλοιπα αποτύχουν.

Η Αφροδίτη μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε σας, αν θα επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα και τις ικανότητές σας, επαγγελματικά και / ή για ψυχαγωγικούς λόγους. Αυτά μπορούν να περιλαμβάνουν τεχνογνωσία σε μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες κατηγορίες: σχέδιο, ζωγραφική, γλυπτική, μουσική ή το θέατρο. Επιπλέον, μπορεί να είστε σε θέση να χειρίζεστε τα μαθηματικά, το δίκαιο, την παροχή συμβουλών, ή την αρχιτεκτονική με πολύ έντεχνο τρόπο.

Δεν είναι πιθανό να προτιμήσετε να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής σας, μόνοι ή με κάποιο άλλο τρόπο ως αδέσμευτοι, καθώς έχετε την τάση να οραματίζεστε τον εαυτό σας, ως μέλος μιας ομάδας. Οι προσωπικές συνεργασίες και οι συνεταιρισμοί είναι σημαντικοί για εσάς, φυσικά, αλλά το ίδιο σημαντικές είναι και οι «ομαδικές συνεργασίες» – όπως γίνεται στις επιχειρήσεις και στους περισσότερους τομείς της συνολικής σας εμπειρίας. Η λήψη αποφάσεων μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητική για σας, και μπορεί να αφήσετε μερικές θαυμάσιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες, ενώ εσείς ζυγίζετε και μετράτε όλες τις πτυχές του προβλήματος. Αυτή σας η πρακτική μπορεί να είναι εξοργιστική για τους άλλους που σας κατηγορούν για ένα «τείχος αναποφασιστικότητας» και αυτό είναι εξίσου ενοχλητικό για εσάς προσωπικά.

Είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για τη προσωπική σας περιποίηση και το ντύσιμο σας, καθώς προσπαθείτε πολύ σκληρά για να φαίνεστε όσο καλύτερα μπορείτε ανά πάσα στιγμή. Σίγουρα, η καθαριότητα και το καλό γούστο είναι ένα σημαντικό μέρος της καθημερινής σας ζωής. Μπορεί να αντιπαθείτε να συμμετέχετε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, που θα μπορούσε να «χαλάσει» το άτομό σας ή τη φήμη σας. Αν και ίσως δεν είστε πραγματικά υλιστές, σίγουρα έχετε επίγνωση των απτών στοιχείων από κάθε συμβολαιογραφική συμφωνία, στην οποία μπορεί να εμπλακείτε. Επιμένετε πάντα να σας αντιμετωπίζουν με δίκαιο τρόπο.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΕΚΑΝΟΣ του Ωροσκόπου Ζυγού (10,00 με 20,00 μοίρες)

 

Οι σημαντικές δευτερεύουσες επιρροές αυτού του Υδροχόου / Ουρανού Δεκανού μπορούν να προκαλέσουν πολλές και μάλλον ενδιαφέρουσες διαφορές. Ο Υδροχόος είναι ο φυσικός κυβερνήτης του ενδέκατου οίκου, των φίλων, των ελπίδων, των επιθυμιών, της κοινωνικής δραστηριότητας, και του εισοδήματος από τις επιχειρήσεις. Ως εκ τούτου, είστε φιλικοί και προσανατολισμένοι κοινωνικά, ένα άτομο που συνήθως ελπίζει και είναι αισιόδοξο γενικά για τη ζωή, και ιδιαίτερα για το μέλλον.

Τείνετε φυσικά να ψάχνετε για το γενικό καλό στην ανθρωπότητα, ακόμα κι αν μπορεί να απογοητεύεστε συχνά. Εφόσον ο Υδροχόος είναι σταθερό ζώδιο, δεν μπορείτε να προσαρμοστείτε γρήγορα και εύκολα με τις αλλαγές στην καθημερινή ζωή και στις δραστηριότητές σας. Η ρουτίνα και η σταθερότητα είναι πολύ ελκυστικά για εσάς. Το χάος είναι εξαιρετικά ενοχλητικό.

Με τον Ζυγό ως ωροσκόπο, είστε φυσικά προσανατολισμένοι προς τα άλλα άτομα. Αλλά ο προσανατολισμός σας μπορεί να είναι λιγότερο οικείος και προσωπικός, από ό, τι αν ανήκατε στον πρώτο Δεκανό του ωροσκόπου Ζυγού. Μπορεί να ανησυχείτε ιδιαίτερα για το αν θα λάβετε ικανοποιητική αποζημίωση και οφέλη από τις προσπάθειές σας για σταδιοδρομία ή από τις επιχειρηματικές σας συνεργασίες.

Έχοντας ουσιαστικά μια κοινωνική κλίση, είναι πιθανό να επιδιώξετε τη συμμετοχή σας σε διάφορες λέσχες και ομάδες που υποστηρίζουν τα βασικά σας κίνητρα για να βελτιώσουν τις συνθήκες για το γενικό όφελος της ανθρωπότητας. Σε ορισμένους τομείς, ίσως να σας χαρακτηρίσουν με ακρίβεια ως «αναμορφωτή» γιατί θα υποστηρίξετε πλήρως «αγώνες», στους οποίους πιστεύετε σε υπερβολικό βαθμό. Πολλοί από εσάς μπορεί να είστε γνωστοί υπέρμαχοι των αγώνων, που θεωρούνται ως «αουτσάιντερ». Κανείς δεν θα έπρεπε ποτέ να θεωρήσει ότι είστε προβλέψιμοι, καθώς οι απροσδόκητες παροτρύνσεις του Ουρανού συχνά υπερισχύουν.

Μπορεί να είστε η ασυνήθιστη προσωπικότητα που, όταν παρατηρείται από τους άλλους για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, να θεωρείται ως ασυνεπής και ως εξαιρετικά δύσκολη για να την καταλάβει κανείς. Αλλά αν σας παρατηρήσει κανείς για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους, είναι πολύ πιο εύκολο να δει, ότι υπάρχει κάποια «μέθοδος» στην «τρέλα» σας.

Δεν υπάρχει μεγάλη σταθερότητα και απώτεροι σκοποί πίσω από τις ενέργειές σας, όσο ανορθόδοξο και αν ακούγεται. Στις σχέσεις, προστατεύετε τα συναισθήματά σας με το να μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να έρθει πολύ κοντά ή να συνδεθεί πολύ στενά με τα περισσότερα άτομα, προτιμώντας να παραμείνει κάπως απόμακρος συναισθηματικά, περιορίζοντας τους δεσμούς σας, κυρίως εκείνους που θα σας διεγείρουν ψυχολογικά, φιλοσοφικά, ή ίσως και πολιτικά.

ΤΡΙΤΟΣ ΔΕΚΑΝΟΣ του Ωροσκόπου Ζυγού (20,00 με 30,00 μοίρες)

 

Οι δευτερεύουσες επιρροές αυτού του Διδύμου / Ερμή Δεκανού μπορεί να προκαλέσουν κάποια αρκετά συναρπαστικά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Είστε σε μεγάλο βαθμό προσανατολισμένοι διανοητικά και σας αρέσει να εμπλέκεστε. Ο Δίδυμος είναι ο φυσικός κυβερνήτης του τρίτου οίκου, του συνειδητού μυαλού, του κεντρικού νευρικού συστήματος, και της «τοπικής» δραστηριότητας. Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας. Σας αρέσει να μιλάτε, να διαβάζετε, να γράφετε και με κάθε τρόπο να βυθίζεστε στον τομέα της επικοινωνίας σε όλα τα επίπεδα, και με όλους τους τύπους ανθρώπων.

Όταν μιλάτε, δεν είναι εύκολο για σας να γίνετε κατανοητοί, χωρίς τη βοήθεια του χεριού και τις χειρονομίες, που χρησιμοποιείτε φυσικά αφειδώς. Οι σχέσεις με τους αδελφούς και τις αδελφές (αν υπάρχουν), σίγουρα θα είναι τονισμένες, είτε θετικά (θα είστε πολύ κοντά) ή αρνητικά (θα έχετε ελάχιστα ή τίποτα κοινό).

Είναι πιο πιθανό ότι η εμφάνισή σας είναι τέτοια, που οι άλλοι θεωρούν ότι απλά είστε νεότεροι από την πραγματική σας ηλικία. Ο Ερμής σας κρατά τόσο ενεργούς πνευματικά και σωματικά, ώστε δεν έχετε πολύ χρόνο για να ανησυχείτε για το πέρασμα των ετών.

Τίποτα δεν σας ενοχλεί περισσότερο, ή σας κάνει να βαριέστε, από το να μην έχετε κάτι με το οποίο να ασχοληθείτε. Θα συνεχίζετε να δίνετε, όσο μπορείτε, θα ψάχνετε συνεχώς για κάτι νέο και ενδιαφέρον με το οποίο να ασχοληθείτε. Έχετε μια ξεκάθαρη ανάγκη να σχετίζεστε με τους άλλους και εσείς θα πρέπει να επιχειρήσετε να είστε σε επαφή με πολλά άτομα καθημερινά, αν αυτό είναι δυνατόν. Διαβάζετε εφημερίδες, παρακολουθείτε τηλεόραση, επισκέπτεστε τα βιβλιοπωλεία και τη βιβλιοθήκη συχνά.

Είναι μια καλή ιδέα να εξασκήσετε κάποια λογική αυτοσυγκράτηση για να αποφύγετε να εμπλέξετε τον εαυτό σας, σε πάρα πολλά σχέδια ταυτόχρονα. Μπορεί να ξεδιπλώσετε τον εαυτό σας σε τέτοιο βαθμό, που μπορεί να τρέχετε όλη την ώρα για να πετύχετε ελάχιστα, αν υπάρχει κάτι απλά από συνέπεια ή από τιμή. Η επαγγελματική γραφή είναι μια πολύ ξεκάθαρη πιθανότητα. Ορισμένοι τύποι γραφής (μυθιστορήματα και μεγαλύτερες δουλειές) μπορεί να μην σας αρέσουν, αλλά το να γράφετε για εφημερίδες και για περιοδικά μπορεί να είναι ικανοποιητικό. Επίσης δοκιμάστε να γράψετε σύντομες ιστορίες, ποίηση και δοκίμια.

 

από τoν Elbert Wade, PMAFA – πιστοποιημένoς επαγγελματικά σύμβουλος αστρολόγος.
Copyright © 2011 Περιοδικό Dell, παρουσιασμένο αρχικά στο Dell Ωροσκόπιο
Κατοχυρωμένα ανά τον κόσμο πνευματικά δικαιώματα. 
Συγγραφέας: Elbert Wade
Πρωτότυπος τίτλος: Keys to Your External Self: LIBRA Rising and Decans
Πηγή: Keys to Your External Self: LIBRA Rising and Decans
Το κείμενο παραχωρήθηκε ειδικά για το Μyhoroscope, από τον συγγραφέα και αστρολόγο Elbert Wade
 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments