0 0 votes
Article Rating

Το ανατέλλον ζώδιο ή ωροσκόπος (ο εξωτερικός εαυτός μας) είναι το δεύτερο σε σημασία μετά το Ηλιακό ζώδιο (ο εσώτερος εαυτός μας).

Για τους περισσότερους ανθρώπους που δεν σας γνωρίζουν τόσο από κοντά, μπορεί να αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα σε σχέση με το πως σας βλέπουν, σας προσδιορίζουν και σας γνωρίζουν. Επηρεάζει επίσης το πώς εσείς βλέπετε, ενεργείτε και αντιδράτε στους άλλους και στο περιβάλλον. Ενώ το Ηλιακό σας ζώδιο καθορίζεται από την ημερομηνία της γέννησής σας, το ανατέλλον ζώδιο (ωροσκόπος) πρέπει να υπολογίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τον τόπο γέννησης.

Θεωρητικά, το ανατέλλον ζώδιο προχωρά μια μοίρα (από τις 360 μοίρες ενός πλήρη κύκλου – μιας 24-ωρης ημέρας) κάθε τέσσερα λεπτά, που σημαίνει ότι κάθε ζώδιο 30 μοιρών, χρειάζεται περίπου δύο ώρες για να μετακινηθεί προς τα πάνω – λόγω της αριστερόστροφης περιστροφής της γης γύρω από τον άξονά της – διασχίζοντας όλο το μήκος του σημείου του ωροσκόπου: τον ανατολικό ορίζοντα.

Ορισμός: Δεκανός (δεκαήμερο) – μια απόσταση δέκα μοιρών (τμήμα ή κομμάτι) ενός ζωδίου. Κάθε ζώδιο έχει τρεις δεκανούς, οι οποίοι συνολικά ισοδυναμούν με τριάντα μοίρες. Ο πρώτος Δεκανός (κάθε ζωδίου) είναι από τις 00.00.00 έως 9.59.59 μοίρες – ο δεύτερος Δεκανός είναι από τις 10.00.00 έως 19.59.59 μοίρες – ο τρίτος Δεκανός είναι από τις 20.00.00 έως 29.59.59 μοίρες.

Εμπειρική μέθοδος υπολογισμού: Αν έχετε γεννηθεί περίπου κατά τη διάρκεια των πρώτων 40 λεπτών από την ώρα έναρξης οποιουδήποτε ανατέλλοντος ζωδίου, τότε πιθανόν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στον πρώτο Δεκανό από 0 έως 10 μοίρες. Εάν γεννηθήκατε από 41 έως 80 λεπτά (1 ώρα και 20 λεπτά) μετά την ώρα έναρξης του ζωδίου, τότε πιθανόν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στον δεύτερο Δεκανό. Εάν γεννηθήκατε από 81 λεπτά (1 ώρα και 21 λεπτά) μέχρι και 2 ώρες μετά, τότε ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στον τρίτο Δεκανό. Ένα υπολογισμένο με ακρίβεια ωροσκόπιο είναι αναγκαίο για να προσδιορίσετε με βεβαιότητα τον Δεκανό του ωροσκόπου σας.

 

Το ανατέλλον ζώδιο (και οι Δεκανοί του) έχουν μεγάλη σημασία για τον καθορισμό της προσωπικότητας σας, τις ιδιομορφίες, τον χαρακτήρα, τη νοοτροπία, τα συναισθήματα, τις αδυναμίες, τα πρότυπα της ζωής και της υγείας σας, καθώς επίσης και τα χαρακτηριστικά για να καλλιεργήσετε, ή να διορθώσετε. Αν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε έχει ωροσκόπο Κριό, καλό θα ήταν να μελετήσετε πρώτα την “Γενική επισκόπηση” του ωροσκόπου και στη συνέχεια τις πληροφορίες του Δεκανού.

Υπόδειξη Αριθμός Ένα: Οι παρακάτω πληροφορίες μπορούν να εφαρμοστούν επίσης και στο Ηλιακό σας ζώδιο (ο εσώτερος εαυτός σας). Συσχετίστε την “Γενική επισκόπηση” με τον γενέθλιο Ήλιο στον Λέοντα. Διαβάστε επίσης τον “Πρώτο Δεκανό” αν έχετε γεννηθεί στις πρώτες 10 ημέρες αυτού του ζωδίου – ο Ήλιος βρίσκεται από 0 έως 10 μοίρες, το “Δεύτερο Δεκανό” αν γεννηθήκατε στις ημέρες από 10 έως 20 – ο Ήλιος βρίσκεται στις 10,01 έως 20 μοίρες, και τον “Τρίτο Δεκανό” εάν γεννηθήκατε στις ημέρες από 21 έως 30 – ο Ήλιος βρίσκεται στις 20,01 έως 30 μοίρες.

Υπόδειξη Αριθμός Δύο: Οι παρακάτω περιγραφές μπορούν επίσης να εφαρμοστούν και στο Σεληνιακό σας ζώδιο (ο συναισθηματικός εαυτός σας). Συσχετίστε την “Γενική Επισκόπηση” με τη γενέθλια Σελήνη στον Λέοντα. Διαβάστε επίσης τον “Πρώτο Δεκανό” αν η Σελήνη σας είναι στις πρώτες 10 μοίρες αυτού του ζωδίου, το “Δεύτερο Δεκανό” αν η Σελήνη σας είναι από τις 10,01 έως τις 20 μοίρες αυτού του ζωδίου, και τον “Τρίτο Δεκανό” αν η Σελήνη σας είναι από τις 20,01 έως τις 30 μοίρες αυτού του ζωδίου.

 

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΛΕΩΝ – ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

 

Ο ζωοδότης, ζεστός, και ισχυρός Ήλιος (το μοναδικό αστέρι στο ηλιακό σύστημα της Γης), κυβερνά το εξωτερικό «εγώ» όλων, με αυτόν τον ωροσκόπο. Έχετε την τάση να ακτινοβολείτε, να δημιουργείτε, και να δίνετε «φως» στους άλλους και στο περιβάλλον. Είστε ίσως πιο αποτελεσματικοί και πολύ πιο χαρούμενοι αν δημιουργείτε και αν προκαλείτε τα πράγματα να συμβαίνουν αντί απλώς να μιμείστε ή να συλλογίζεστε αυτό για το οποίο γίνεται λόγος.

Το «Εγώ» είναι τονισμένο, ιδίως εφόσον ο Ήλιος (κυβερνήτης του εσωτερικού εαυτού) είναι επίσης κυβερνήτης του εξωτερικού εαυτού. Αυτό σας αναγκάζει να είστε περίπου το ίδιο πρόσωπο εσωτερικά και εξωτερικά. Τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά του πέμπτου οίκου της νεανικότητας, της ευχαρίστησης και του καλού χιούμορ εμφανίζονται συχνά στα φανερά και τα συνειδητά επίπεδα της καθημερινής σας ζωής.

Ενώ τα περισσότερα άτομα με ωροσκόπο Λέοντα τείνουν να είναι από μεσαίοι, έως ελαφρώς πάνω από το μέσο ύψος, το σώμα είναι ισχυρό, με έναν πλήρη κορμό. Τα άκρα είναι συνήθως συμμετρικά. Σε πολλούς, το κεφάλι είναι αρκετά μεγάλο και σφαιρικό. Τα μαλλιά είναι προσεγμένα και μπορεί να είναι ανοιχτόχρωμα. Είναι δυνατόν να μεγαλώνουν μάλλον χαμηλά στο λαιμό.

Τα φρύδια μπορεί να είναι παχιά και καλοσχηματισμένα. Η υφή του δέρματος είναι συνήθως πολύ καλή και θα πρέπει να φαίνεται αρκετά υγιής. Τα δόντια μπορεί να είναι ασυνήθιστα λευκά, καλοσχηματισμένα, κάπως μεγάλα, και με ίσες αποστάσεις. Η φωνή είναι βαριά, ενώ το μοτίβο ομιλίας μπορεί να είναι αρκετά αποφασιστικό και συχνά επιτακτικό. Οι άλλοι έχουν την τάση να ακούν και να υπακούν – ειδικά όταν «βρυχάστε» όπως το λιοντάρι.

Η «επιδεικτική» φύση του Λέοντα σας κάνει να αγαπάτε τα πολύχρωμα ρούχα και όλα τα διάφορα είδη στολισμού. Μπορεί να υπάρχει μια «φυσική» γεύση για το «δυνατό», και είναι απολύτως πιθανό ότι κάποιες φορές μπορεί να το παρακάνετε λιγάκι με το καλό γούστο στο ντύσιμό σας. Ανεξαρτήτως, ό, τι φοράτε πρέπει (ή οφείλει) να είναι η καλύτερη ποιότητα, που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

Οι ιδιομορφίες σας μπορούν να περιγραφούν, όπως εκείνες της γάτας. Μπορεί να έχετε την τάση να τρίβεστε στα καθίσματα και τα μαξιλάρια, να χαϊδεύετε με αισθησιασμό υλικά όπως το βελούδο ή το κοτλέ, και να γλείφετε τα χείλη σας από ικανοποίηση. Θα μπορούσατε ασυνείδητα να τρίψετε ή να ξύσετε το λαιμό και το κεφάλι σας, όταν είστε αναστατωμένοι ή νευρικοί.

Πολύ βαθιά υπερηφάνεια είναι η πηγή του χαρακτήρα του ατόμου με ωροσκόπο Λέοντα. Υπάρχει φιλοδοξία, αυτοπεποίθηση, αυταρέσκεια, οργανωτική ικανότητα, αντοχή, λογικός συντηρητισμός, και ένα φυσικό ένστικτο για ηγεσία. Η πίστη σας συνήθως είναι αρκετά έντονη.

Η νοοτροπία μπορεί να φαίνεται ότι είναι μεγαλύτερη από ό, τι είναι στην πραγματικότητα, διότι έχετε μια ικανότητα να εκφράζεστε με τέτοιο τρόπο, ώστε να εντυπωσιάζετε τους άλλους με θετική εύνοια προς εσάς. Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να υπάρχει και μια εμπνευσμένη κλίση σ’ αυτό. Αλλά το μεγαλύτερο ψυχικό σας προτέρημα είναι η ικανότητα να βάζετε τις ιδέες και τις σκέψεις μαζί και να τις εκφράζετε αποτελεσματικά.

Μπορεί να έχετε μια καλή ποσότητα από καλλιτεχνικά ταλέντα και ικανότητες. Δεν εκτιμάτε συνήθως ένα αστείο για τον εαυτό σας. Οι φιλοδοξίες σας είναι πολύ ισχυρές και συχνά συγκρατημένες. Ο ωροσκόπος Λέοντας πιθανότατα έχει τα πιο ευδιάκριτα, καλόκαρδα και ειλικρινή αισθήματα για τους άλλους.

Η ευημερία σας εξαρτάται από τη δυνατότητα να δίνετε και να λαμβάνετε στοργή, να έχετε την συντροφιά των άλλων και να σας θαυμάζουν. Τυχόν απογοητεύσεις σε αισθηματικούς δεσμούς μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικές. Αυτό συμβαίνει επειδή είστε βαθιά ιδεαλιστές – καθώς και ρομαντικοί.

Οι περισσότερες αδυναμίες τείνουν να προέρχονται από την ματαιοδοξία, την ευπιστία, την τεμπελιά, την κατάχρηση, την υπερβολική υπερηφάνεια, την υπεροψία, και μια πολύ εξουσιαστική στάση. Περιέργως, ο υπερβολικός συντηρητισμός μπορεί, κατά καιρούς, να αποτελεί μειονέκτημα. Κανονικά, υπάρχει μια πολύ ισχυρή ιδιοσυγκρασία. Συνήθως φαίνεστε τόσο υγιείς, όσο νιώθετε. Η αντοχή σας είναι σχεδόν ανεξάντλητη. Το νευρικό σας σύστημα θα πρέπει να είναι αρκετά σταθερό. Η συνολική εικόνα της υγείας σας θα μπορούσε να περιγραφεί ως «εύρωστη».

Το μοτίβο της ζωής είναι σταθερό και συνήθως ακολουθεί δεκαετείς κύκλους. Τα χρόνια που περιλαμβάνουν την τέταρτη δεκαετία της ζωής και τη δεκαετία των εξήντα αποτελούν συχνά τις κρίσιμες περιόδους. Τα κύρια χαρακτηριστικά μιας επιθυμητής φύσης και τα χαρακτηριστικά για να καλλιεργήσετε εκφράζονται από λέξεις όπως: πίστη, έμπνευση, ευθύτητα, ευγένεια, ελπίδα, μαγνητισμός, ανοχή, αφοβία, ιδεαλισμός, δημιουργικότητα, ειλικρίνεια, εργατικότητα και φιλοξενία.

Ορισμένα ανεπιθύμητα χαρακτηριστικά για διόρθωση σημειώνονται με τις επόμενες λέξεις και όρους: υπερβολική αλαζονεία, μια αυταρχική φύση, παρορμητικότητα, υπερβολική εξουσιαστική δύναμη, απροσεξία, ευπιστία, οξυθυμία, ξεροκεφαλιά, υπερβολική υπερηφάνεια χωρίς πραγματική βάση, και το να «ενεργεί» κανείς σε σημείο που να παραβλέπει τι ακριβώς είναι γεγονός και τι είναι φαντασία.

ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΚΑΝΟΣ του Ωροσκόπου Λέοντα (00,00 με 10,00 μοίρες)

Αυτός ο Δεκανός Ήλιου / Λέοντα είναι, φυσικά, ο πιο χαρακτηριστικός. Πάρα πολλά από όσα ειπώθηκαν παραπάνω ισχύουν πλήρως, αλλά ναι, υπάρχουν και άλλα. Ο σταθερός χαρακτήρας του δεκανού αυτού σας δίνει ένα τεράστιο ποσό προστιθέμενης αντοχής. Μόλις ξεκινήσετε για να ολοκληρώσετε το οτιδήποτε, θα επιμείνετε ανεξάρτητα από τα εμπόδια, μέχρι να το πετύχετε.

Προσθέτοντας σ’ αυτήν την αποφασιστικότητα, και την μεταβλητή (παρορμητική) φύση αυτού του πρώτου Δεκανού, που μπορεί να βοηθήσει για να σας εφοδιάσει με ενέργεια και με αντοχή για να επιμένετε. Η προσωπικότητά σας και η φυσική σας εμφάνιση έχουν μια ορισμένη φωτεινότητα και λάμψη που μπορεί να είναι αξιοζήλευτη από εκείνους με λιγότερο επιφανείς ωροσκόπους. Εκδηλώνετε μια τονισμένη υπερηφάνεια για τον εαυτό σας, την εμφάνισή σας, και πρακτικά για ότι και αν κάνετε. Αυτή η υπερηφάνεια είναι εύκολο να φανεί από οποιονδήποτε παρατηρεί το ευθυτενές σας περπάτημα και την ανοδική κλίση του κεφαλιού σας.

Όταν έρχεστε στο προσκήνιο όλα τα υπόλοιπα «ζώα» του ζωδιακού γνωρίζουν ότι έχετε φτάσει και τείνουν να σέβονται, να τιμούν και να κάνουν χώρο, γιατί ξέρουν ότι ο «βασιλιάς» είναι εκεί. Δεδομένου ότι μπορείτε να ελέγξετε το επίκεντρο της προσοχής τόσο εύκολα, έχετε την υποχρέωση να δείξετε προσοχή, ώστε να μην το παρακάνετε και καταχραστείτε αυτό το προνόμιο, διότι μπορείτε πολύ εύκολα να δημιουργήσετε φθόνο ή δυσαρέσκεια από ορισμένους που δεν εκτιμούν ιδιαίτερα τα «βασιλικά αξιώματα». Χρειάζεται να επιδοθείτε στο να δίνετε στους άλλους που είναι σημαντικοί για εσάς, λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας κατά καιρούς, αν θέλετε να τύχετε πολύ καλής υποδοχής και να χαίρετε μεγάλης εκτίμησης, όπως το επιθυμείτε.

Το πιο πιθανό είναι να έχετε κάποιο φυσικό υποκριτικό ταλέντο και ικανότητα, που θα μπορούσε να σας κάνει να εμπλακείτε προσωπικά με το θέατρο με κάποιο τρόπο, ή χρησιμοποιώντας τα ταλέντα αυτά αρκετά θετικά και σε άλλα επαγγέλματα – όπως επίσης και στην καθημερινή προσωπική σας ζωή.

Είστε κοινωνικοί και δεν είστε ικανοποιημένοι αν δεν μπορείτε να συσχετιστείτε ελεύθερα και συχνά με τους άλλους στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή. Ανεξαρτήτως του Ηλιακού σας ζωδίου, θα πρέπει να αποφεύγετε να αποδέχεστε οποιοδήποτε ρόλο ή θέση, που θα απαιτούσε από εσάς να γίνετε κάτι που να μοιάζει με ερημίτη ή ένα πολύ κλειστό άτομο.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΕΚΑΝΟΣ του Ωροσκόπου Λέοντα (10,00 με 20,00 μοίρες)

 

Οι σημαντικές δευτερεύουσες επιρροές αυτού του Τοξότη / Δία Δεκανού μπορεί να προκαλέσουν πολλές και μάλλον ενδιαφέρουσες διαφορές. Η επιρροή του Δία τείνει να αναπτύσσει, να διευρύνει, και να μεγεθύνει τα πιο παραδοσιακά χαρακτηριστικά του Λέοντα.

Μπορεί να είστε ψηλότεροι ή / και μεγαλύτεροι από τα άτομα με ωροσκόπο στον πρώτο ή τρίτο Δεκανό του Λέοντα. Το κεφάλι συχνά είναι αρκετά μεγάλο. Το χαμόγελο σας σε γενικές γραμμές ακτινοβολεί και μπορεί να αποκαλύψει πολύ μεγάλα και λευκά δόντια, που μπορεί να ταιριάζουν με την περιγραφή των δοντιών ενός «άστρου». Πολλοί από εσάς θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη διατροφή, κυρίως όταν ο χρόνος αρχίζει να μετρά προς τα επάνω, εάν επιθυμείτε να αποφύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να γίνει ενοχλητικό ή ακόμα και ένα σοβαρό πρόβλημα βάρους.

Ο Δίας μπορεί να βοηθήσει με την αίσθηση του χιούμορ σας σε ένα πολύ θετικό τρόπο ως προς την σχέση σας με τους άλλους. Φαίνεται επίσης, να προσθέτει ένα στοιχείο καλής τύχης που συχνά έρχεται να σας ενισχύσει, όταν τα πράγματα δεν δείχνουν να πηγαίνουν με τον τρόπο που θα θέλατε. Σε κάποιους, προσθέτει λίγο ένα ένστικτο τζογαδόρου. Σας αρέσει πράγματι να παίρνετε ρίσκα κάπου κάπου. Κάθε στοιχείο ρίσκου προσθέτει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη ζωή σας.

Η επιρροή του ένατου οίκου σας κάνει να ενδιαφέρεστε για ανώτερη εκπαίδευση και μπορεί να σας παρακινήσει να είστε κάποιο είδος φοιτητή για μεγάλο μέρος της ζωής σας. Η ικανότητά σας να επικοινωνείτε με έξυπνο τρόπο εντυπωσιάζει τους άλλους, που μπορεί κάλλιστα να υποθέτουν ότι είστε απόφοιτος κολεγίου, ακόμα και αν δεν έχετε προχωρήσει πέρα από το δημόσιο σχολείο.

Ενώ γενικά είναι αλήθεια ότι μπορείτε και συνήθως πετυχαίνετε να τα πάτε καλά με τους άλλους, δεν μπορείτε εύκολα να ανεχθείτε οποιοδήποτε είδος σχέσης με ένα άλλο άτομο, το οποίο είναι πολύ κοντά ή τόσο δεσμευτικό, ώστε να περιορίζει σημαντικά την προσωπική σας ελευθερία. Απολαμβάνετε να είστε ελεύθεροι τόσο πολύ που μπορεί να είστε πρόθυμοι να αγωνιστείτε για το δικαίωμα να επιλέξετε εάν αυτό καταστεί αναγκαίο για τη ζωή σας.

Αγαπάτε τα ταξίδια και πιθανόν θα επισκεφθείτε μακρινούς τόπους, ακόμη και άλλες χώρες περισσότερο από ό, τι πολλοί από τους φίλους σας. Είναι επίσης πιθανό να διαμείνετε για ένα χρονικό διάστημα σε μια ξένη χώρα, ή τουλάχιστον να ζήσετε σε μεγάλη απόσταση από τη γενέτειρα πόλη σας.

ΤΡΙΤΟΣ ΔΕΚΑΝΟΣ του Ωροσκόπου Λέοντα (20,00 με 30,00 μοίρες)

 

Οι δευτερεύουσες επιρροές αυτού του Κριού / Άρη Δεκανού μπορεί να προκαλέσουν κάποια αρκετά συναρπαστικά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Ο Ήλιος, κυβερνήτης του Λέοντα, δίνει πολύ δύναμη και ζεστασιά. Η δευτερεύουσα επιρροή του Άρη στον Δεκανό αυτό προσθέτει την ικανότητα να συγκεντρώνεστε και να εστιάζετε την ηλιακή αυτή δύναμη, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί πιο αποτελεσματικά για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί να εκπληρωθεί. Εάν χρησιμοποιήσετε αυτήν την εξαιρετικά ισχυρή ενέργεια με σύνεση, υπάρχουν λίγα πράγματα που μπορούν να αντισταθούν για πολύ στο δρόμο της ανόδου σας στη ζωή.

Το εξωτερικό σας «εγώ» είναι ισχυρό, εξαιτίας της επιρροής του Λέοντα, αλλά είναι ακόμη πιο τονισμένο λόγω της σχέσης του Κριού με τον πρώτο οίκο, και όντας το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Μπορεί να χρειαστεί να δείξετε κάποια αυτοσυγκράτηση, έτσι ώστε να μην γίνετε πολύ δεσποτικοί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, γιατί με το να είστε έτσι μπορεί να προκαλέσετε σοβαρά προβλήματα. Η υπερηφάνεια για τον εαυτό σας και ο φυσικός σας δυναμισμός είναι αξιοθαύμαστα, μόνο εφόσον δεν επιβάλλονται σημαντικά στον εγωισμό και στα δικαιώματα των άλλων.

Η υψηλή ενέργεια του Άρη σας κάνει αρκετά δραστήριους και γρήγορους στις κινήσεις. Είναι δύσκολο για σας να παραμείνετε αδρανείς ακόμη και για λίγο. Λόγω αυτής της αεικινησίας σας, σπάνια χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως γίνετε υπέρβαροι. Αν και τα φυσικά σας χαρακτηριστικά τείνουν να είναι μεγάλα, μπορεί να είναι με περισσότερες γωνίες, από τα άτομα με άλλο Δεκανό του ωροσκόπου Λέοντα.

Εφόσον είστε σε θέση να ανταποκρίνεστε τόσο καλά στις προκλήσεις, θα είστε πιο ευτυχισμένοι αν ορίσετε για τον εαυτό σας ένα μάλλον δύσκολο στόχο. Την στιγμή που θα το έχετε καταφέρει, ορίστε έναν άλλο αμέσως. Κατά την επιλογή της σταδιοδρομίας ή της εργασίας σας, μην αρκεστείτε σε κάτι τελείως συνηθισμένο, ή στη ρουτίνα, επειδή μπορείτε πολύ εύκολα να βαρεθείτε.

Τα αθλήματα επαφής μπορεί να σας εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα, και εσείς μπορεί να είστε πολύ καλοί, όταν εμπλέκεται αρκετός ανταγωνισμός. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Αν είστε δραστήριοι, θα πρέπει να έχετε μια πολύ ενδιαφέρουσα και ολοκληρωμένη ζωή. Οι άλλοι σε γενικές γραμμές θέλουν να βρίσκονται γύρω σας, επειδή η όρεξη σας για ζωή φαίνεται να τους εμπνέει σε σημείο που να πιστεύουν πως η ζωή πραγματικά αξίζει να τη ζεις.

 

από τoν Elbert Wade, PMAFA – πιστοποιημένoς επαγγελματικά σύμβουλος αστρολόγος.
Copyright © 2011 Περιοδικό Dell, παρουσιασμένο αρχικά στο Dell Ωροσκόπιο
Κατοχυρωμένα ανά τον κόσμο πνευματικά δικαιώματα.
Συγγραφέας: Elbert Wade
Πρωτότυπος τίτλος: Keys to Your External Self: LEO Rising and Decans
Πηγή:
Keys to Your External Self: LEO Rising and Decans
Το κείμενο παραχωρήθηκε ειδικά για το Μyhoroscope.gr, από τον συγγραφέα και αστρολόγο Elbert Wade
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments