0 0 votes
Article Rating

Το ανατέλλον ζώδιο ή ωροσκόπος (ο εξωτερικός εαυτός μας) είναι το δεύτερο σε σημασία μετά το Ηλιακό ζώδιο (ο εσώτερος εαυτός μας).

Για τους περισσότερους ανθρώπους που δεν σας γνωρίζουν τόσο από κοντά, μπορεί να αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα σε σχέση με το πως σας βλέπουν, σας προσδιορίζουν και σας γνωρίζουν. Επηρεάζει επίσης το πώς εσείς βλέπετε, ενεργείτε και αντιδράτε στους άλλους και στο περιβάλλον.

Ενώ το Ηλιακό σας ζώδιο καθορίζεται από την ημερομηνία της γέννησής σας, το ανατέλλον ζώδιο (ωροσκόπος) πρέπει να υπολογίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τον τόπο γέννησης. Θεωρητικά, το ανατέλλον ζώδιο προχωρά μια μοίρα (από τις 360 μοίρες ενός πλήρη κύκλου – μιας 24-ωρης ημέρας) κάθε τέσσερα λεπτά, που σημαίνει ότι κάθε ζώδιο 30 μοιρών, χρειάζεται περίπου δύο ώρες για να μετακινηθεί προς τα πάνω – λόγω της αριστερόστροφης περιστροφής της γης γύρω από τον άξονά της – διασχίζοντας όλο το μήκος του σημείου του ωροσκόπου: τον ανατολικό ορίζοντα. Ορισμός: Δεκανός (δεκαήμερο) – μια απόσταση δέκα μοιρών (τμήμα ή κομμάτι) ενός ζωδίου. Κάθε ζώδιο έχει τρεις δεκανούς, οι οποίοι συνολικά ισοδυναμούν με τριάντα μοίρες. Ο πρώτος Δεκανός (κάθε ζωδίου) είναι από τις 00.00.00 έως 9.59.59 μοίρες – ο δεύτερος Δεκανός είναι από τις 10.00.00 έως 19.59.59 μοίρες – ο τρίτος Δεκανός είναι από τις 20.00.00 έως 29.59.59 μοίρες.

[Εμπειρική μέθοδος υπολογισμού: Αν έχετε γεννηθεί περίπου κατά τη διάρκεια των πρώτων 40 λεπτών από την ώρα έναρξης οποιουδήποτε ανατέλλοντος ζωδίου, τότε πιθανόν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στον πρώτο Δεκανό από 0 έως 10 μοίρες. Εάν γεννηθήκατε από 41 έως 80 λεπτά (1 ώρα και 20 λεπτά) μετά την ώρα έναρξης του ζωδίου, τότε πιθανόν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στον δεύτερο Δεκανό. Εάν γεννηθήκατε από 81 λεπτά (1 ώρα και 21 λεπτά) μέχρι και 2 ώρες μετά, τότε ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στον τρίτο Δεκανό. Ένα υπολογισμένο με ακρίβεια ωροσκόπιο είναι αναγκαίο για να προσδιορίσετε με βεβαιότητα τον Δεκανό του ωροσκόπου σας.]

 

Το ανατέλλον ζώδιο (και οι Δεκανοί του) έχουν μεγάλη σημασία για τον καθορισμό της προσωπικότητας σας, τις ιδιομορφίες, τον χαρακτήρα, τη νοοτροπία, τα συναισθήματα, τις αδυναμίες, τα πρότυπα της ζωής και της υγείας σας, καθώς επίσης και τα χαρακτηριστικά για να καλλιεργήσετε, ή να διορθώσετε. Αν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε έχει ωροσκόπο Κριό, καλό θα ήταν να μελετήσετε πρώτα την “Γενική επισκόπηση” του ωροσκόπου και στη συνέχεια τις πληροφορίες του Δεκανού.

[Υπόδειξη Αριθμός Ένα: Οι παρακάτω πληροφορίες μπορούν να εφαρμοστούν επίσης και στο Ηλιακό σας ζώδιο (ο εσώτερος εαυτός σας). Συσχετίστε την “Γενική επισκόπηση” με τον γενέθλιο Ήλιο στον Λέοντα. Διαβάστε επίσης τον “Πρώτο Δεκανό” αν έχετε γεννηθεί στις πρώτες 10 ημέρες αυτού του ζωδίου – ο Ήλιος βρίσκεται από 0 έως 10 μοίρες, το “Δεύτερο Δεκανό” αν γεννηθήκατε στις ημέρες από 10 έως 20 – ο Ήλιος βρίσκεται στις 10,01 έως 20 μοίρες, και τον “Τρίτο Δεκανό” εάν γεννηθήκατε στις ημέρες από 21 έως 30 – ο Ήλιος βρίσκεται στις 20,01 έως 30 μοίρες].

[Υπόδειξη Αριθμός Δύο: Οι παρακάτω περιγραφές μπορούν επίσης να εφαρμοστούν και στο Σεληνιακό σας ζώδιο (ο συναισθηματικός εαυτός σας). Συσχετίστε την “Γενική Επισκόπηση” με τη γενέθλια Σελήνη στον Λέοντα. Διαβάστε επίσης τον “Πρώτο Δεκανό” αν η Σελήνη σας είναι στις πρώτες 10 μοίρες αυτού του ζωδίου, το “Δεύτερο Δεκανό” αν η Σελήνη σας είναι από τις 10,01 έως τις 20 μοίρες αυτού του ζωδίου, και τον “Τρίτο Δεκανό” αν η Σελήνη σας είναι από τις 20,01 έως τις 30 μοίρες αυτού του ζωδίου.]

 

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

O κινούμενος γρήγορα και ταχείας δράσεως, νεανικός, ευέλικτος και επικοινωνιακός Ερμής κυβερνά τον εξωτερικό εαυτό των ατόμων με αυτόν τον γενέθλιο ωροσκόπο. Επομένως, θα είστε φαινομενικά ευλογημένοι με «αιώνια νεανικότητα», μια ικανότητα να επικοινωνείτε καλά (μερικές φορές πάρα πολύ!), και μια μάλλον φυσική περιέργεια για τα πάντα. Αγαπάτε να οργανώνετε πράγματα. Είναι πολύ δύσκολο για σας να λειτουργείτε καλά σε ένα ακατάστατο περιβάλλον, είτε στην εργασία, είτε στο σπίτι ή αλλού.

Συνήθως δεν φοβάστε τη δουλειά, επειδή το να παραμένετε εποικοδομητικά απασχολημένοι, σας προσφέρει ίσως τη μεγαλύτερη χαρά στη ζωή σας. Προτιμάτε να εργάζεστε κυρίως με χειροπιαστά πράγματα στο βαθμό που μπορείτε. Θεωρίες, έννοιες, αισθήματα και συναισθήματα δεν είναι τόσο εύκολο για σας να τα αντιμετωπίσετε με επιτυχία, όπως είναι τα πράγματα που μπορείτε να δείτε, να ακούσετε, να μυρίσετε, να πιάσετε ή να γευτείτε. Ίσως θα απολαμβάνατε τη ζωή σε μεγαλύτερο βαθμό, αν μαθαίνατε να χαλαρώνετε πιο συχνά, αν καταλαβαίνατε ότι τίποτα και κανείς (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σας!) δεν είναι τέλειος, και αν συνειδητοποιούσατε πως υπάρχουν περισσότερα στη ζωή από τη σκληρή δουλειά. Θα πρέπει να αφήνετε κάποια στιγμή, που να προορίζεται για ψυχαγωγικές δραστηριότητες και διασκέδαση.

Ο Ωροσκόπος Παρθένος τείνει προς το μεσαίο, έως κάτω του μετρίου, ύψος. Το σώμα μπορεί να είναι αρκετά «ντελικάτο» και / ή μπορεί να είναι μεστό. Για ορισμένους από εσάς, τα άκρα μπορεί να είναι δυσανάλογα μεγαλύτερα από τον κορμό του σώματος. Το κεφάλι είναι συνήθως σφαιροειδές, μάλλον κοντό, αλλά συνήθως με καλές αναλογίες.

Τα μαλλιά μπορεί να είναι μάλλον άγρια, καφέ προς το μαύρο χρώμα. Το σώμα θα μπορούσε να έχει άφθονη τριχοφυΐα. Τα φρύδια μπορεί να είναι ωραία, λεπτά και καλά διαμορφωμένα. Το δέρμα μπορεί να έχει μια πολύ καλή υφή και τείνει να είναι ανοιχτό ως προς τον χρωματισμό του. Τα δόντια τείνουν να είναι μεσαία στο μέγεθος, με καλά διαστήματα, και συνήθως καλής ποιότητας. Η φωνή είναι κανονικά ήπια. Ωστόσο, μπορεί να ακούγεται λίγο επίπεδη και με έλλειψη χρωματισμού. Συνολικά, όμως είναι η γενική τακτικότητα και η καθαριότητα, τυπικό της Παρθένου, τα οποία συνήθως βλέπει το μάτι.

Ανεξαρτήτως του Ηλιακού ζωδίου, υπάρχει κάτι παρόν από τον ιδιότροπο εργένη ή την σεμνότυφη παλιά υπηρέτρια. Δείχνετε ίσως το καλύτερό σας, όταν το ντύσιμό σας είναι απλό. Οι ιδιοτροπίες σας συχνά σας κάνουν κατά καιρούς να εκνευρίζεστε με αντικείμενα, με εμφανή την έλλειψη προσοχής, ότι το κάνετε αυτό. Μπορεί να υπάρχει μια τάση να μετράτε τα βήματα, τα τζάμια, τα κεραμίδια, τα τούβλα κ.λπ. Προσπαθείτε να διαβάζετε όλες τις ταμπέλες, συμπεριλαμβανομένων και των πινακίδων στο δρόμο. Τείνετε να είστε γενικά πρακτικοί εκ φύσεως, και πάντα φαίνεται να υπάρχει κάτι ουσιαστικά αξιόπιστο για εσάς, καθώς έχετε μια πολύ ισχυρή αίσθηση του καθήκοντος, ακόμη και αν αντιμετωπίζετε τα περισσότερα θέματα με επιφύλαξη και κάποια ατολμία.

Μπορείτε να τα πάτε καλά σε πολλές δουλειές διοικητικού τύπου, αν δεν έχετε πάρα πολύ το στυλ του «αφεντικού». Είστε κυρίως πνευματικοί και με ένα εντελώς ορθολογικό ύφος στον τρόπο σκέψης σας. Είστε στοχαστικοί, πολύ αναλυτικοί, ενδοσκοπικοί – ένας διανοητικά τελειομανής, που συχνά έχει πολύ, αλλά τελείως όμως, εμμονή με τις λεπτομέρειες. Πράγματι, μπορεί να υπάρξει κάποια έλλειψη πρωτοτυπίας, λόγω αυτής της ψύχωσής σας με τις μικρολεπτομέρειες.

Φαινομενικά έχετε γεννηθεί για να είστε ο κριτικός. Μπορεί να υπάρχει ένα καυστικό χιούμορ που δεν το αντιλαμβάνεται, ή εκτιμά, ο καθένας. Σε γενικές γραμμές, τα συναισθήματα εξαρτώνται από το μυαλό. Η συναισθηματική σας στάση είναι ατάραχη, αλλά καλή, σπανίως όμως πολύ φλογερή. Οι περισσότερες προσωπικές σχέσεις μετριάζονται από μια αίσθηση του καθήκοντος παρά από ισχυρό μαγνητισμό. Οι περισσότερες αδυναμίες «κλειδώνουν» λόγω της έλλειψης αυτοπεποίθησης και ενός εγγενούς κόμπλεξ άγχους. Μπορεί να υπάρχει η τάση να λεπτολογείτε, να αναστατώνεστε συνεχώς, και συχνά να γκρινιάζετε. Μπορεί να διαθέτετε μια υπερβολικά υποχωρητική στάση και μια πάρα πολύ σοβαρή και απαισιόδοξη θεώρηση της ζωής.

Από όλους τους ωροσκόπους των ζωδίων, πιθανότατα η Παρθένος είναι η πιο σίγουρη στο να σκέφτεται την υγεία και την υγιεινή. Αν και πολλοί από εσάς δεν φαίνεστε ιδιαίτερα ρωμαλέοι, είστε πραγματικά νευρικοί και συχνά ζείτε ως την πολύ ώριμη ηλικία σας. Ενώ εσείς συχνά συζητάτε θέματα υγείας, θα πρέπει να αποφύγετε να επιτρέψετε στην «κακή υγεία», να γίνει ένας μηχανισμός διαφυγής, όταν αντιμετωπίζετε άλλου τύπου άσχετες δυσκολίες. Μπορεί να έχετε το καλύτερα εξοπλισμένο ντουλάπι φαρμακείου στη γειτονιά. Το μοτίβο ζωής σας είναι κάπως κοινότοπο, αλλά υποδειγματικό. Κανονικά, η πρόοδος στη καριέρα αρχίζει γύρω στο 25ο με 30ο έτος και διατηρείται θετικά στη συνέχεια. Στην πραγματικότητα μπορεί ποτέ σας να μην πάρετε σύνταξη.

Χαρακτηριστικά για να καλλιεργήσετε εκφράζονται από αυτές τις λέξεις: νοημοσύνη, στοχαστικότητα, δραστηριότητα, τελειότητα, συνείδηση, διακριτικότητα, διαίσθηση, αποτελεσματικότητα, οικονομία, σύνεση, οργάνωση και αντίληψη. Ορισμένα πιθανά ανεπιθύμητα χαρακτηριστικά που μπορεί να χρειάζονται διόρθωση σημειώνονται με αυτές τις λέξεις: εγωισμός, άγχος, ανησυχία, σχολαστικότητα, ευερεθιστότητα, δυσαρέσκεια, φόβος, μυστικότητα, κριτική, επιφυλακτικότητα, ψυχρότητα, δειλία, αναποφασιστικότητα, και σκεπτικισμός. Τα περισσότερα από αυτά τα λιγότερο επιθυμητά γνωρίσματα έχουν ήδη ή μπορούν να διορθωθούν με την κατάλληλη εφαρμογή των εξαιρετικά καλών σας προσόντων, και της επιθυμίας σας για «τελειότητα».

ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΚΑΝΟΣ του Ωροσκόπου Παρθένου (00,00 με 10,00 μοίρες)

Αυτός ο Δεκανός της Παρθένου / Ερμή είναι, φυσικά, ο πιο χαρακτηριστικός. Πάρα πολλά από όσα ειπώθηκαν παραπάνω ισχύουν πλήρως, αλλά υπάρχουν περισσότερα για να εξεταστούν. Δεδομένου ότι ο Ερμής κυβερνά τον εξωτερικό σας εαυτό, είστε πιθανώς προικισμένοι στους περισσότερους τομείς της επικοινωνίας. Φαίνεται να έχετε έναν ιδιαίτερα καλό έλεγχο τόσο του προφορικού και του γραπτού λόγου. Ενδεχομένως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα με αποδοτικό τρόπο ως δάσκαλος, ομιλητής, πωλητής, δημοσιογράφος, συγγραφέας, εκδότης, κλπ.

Είστε πολύ ευέλικτοι και μπορείτε να προσαρμοστείτε γρήγορα στις αλλαγές στη ζωή και το περιβάλλον σας. Είστε εκείνο το σπάνιο άτομο που μπορεί να βάλει «στρόγγυλα πασαλάκια» σε «τετράγωνες τρύπες», εάν αυτό είναι απαραίτητο. Μπορεί να είστε αμφιδέξιοι ή ακόμη και αριστερόχειρες. Σας αρέσει να εργάζεστε και δεν θα είστε πραγματικά ικανοποιημένοι, εκτός αν είστε απασχολημένοι. Ενώ δεν θα αρνηθείτε τη χειρωνακτική εργασία, προτιμάτε περισσότερο η δουλειά σας να χρειάζεται λιγότερο από εσάς σωματικά και περισσότερο πνευματικά.

Αφού αυτός είναι ο παρορμητικός (δράση / παρόρμηση) Δεκανός του ωροσκόπου Παρθένου, μπορεί να επιστρατεύσετε περισσότερη προσωπική ενέργεια που απαιτείται, για να πετύχετε στις προσπάθειές σας, από τα άτομα με άλλους Δεκανούς του ωροσκόπου αυτού του γήινου ζωδίου. Ενώ οι περισσότεροι από εσάς με την παρούσα επιρροή είναι αρκετά ευφυείς, πολλοί έχουν την ικανότητα να εκφράζουν τις απόψεις τους, με τέτοιο τρόπο που οι άλλοι να τους θεωρούν εξυπνότερους από ό, τι πραγματικά μπορεί να είναι. Η επιρροή του έκτου οίκου της Παρθένου είναι επίσης εμφανής από την ανησυχία σας για θέματα που σχετίζονται με την υγεία και τη γενική σας ευημερία. Είναι πιθανόν να έχετε μια «θεραπεία» σχεδόν για τα πάντα που μπορεί να σας βασανίζουν – και για όλους όσους γνωρίζετε εξίσου καλά.

Μπορεί να σας γοητεύσουν δουλείες σε ορισμένους τομείς του ιατρικού επαγγέλματος. Μπορεί να γίνετε ένας εξαιρετικός διοργανωτής, καθώς ο Ερμής σας δίνει τη φαινομενική ικανότητα να σκέφτεστε διάφορες ιδέες ταυτόχρονα. Είναι πιθανό να πάρετε περισσότερη απόλαυση από τη ζωή, αν δεν επιμένετε τα πάντα να είναι «τέλεια». Στον τομέα αυτόν μπορεί να είστε πολύ σκληροί για τον καθένα γύρω σας – και περισσότερο σκληροί για τον εαυτό σας. Μάθετε να δέχεστε τα πράγματα ευκολότερα και λίγο λιγότερο σοβαρά.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΕΚΑΝΟΣ του Ωροσκόπου Παρθένου (10,00 με 20,00 μοίρες)

 

Οι σημαντικές δευτερεύουσες επιρροές αυτού του Αιγόκερου / Κρόνου Δεκανού μπορεί να προκαλέσουν πολυάριθμες και μάλλον ενδιαφέρουσες διαφορές. Ο Αιγόκερως είναι ο φυσικός κυβερνήτης του δέκατου οίκου της καριέρας, του επαγγέλματος, της εργασίας, της τιμής και της αναγνώρισης. Ως εκ τούτου, έχετε μια προσωπική «λαχτάρα» για την επιτυχία σε οτιδήποτε κάνετε. Δεν φαίνεται ποτέ να είστε ικανοποιημένοι από την «καθεστηκυία τάξη», όταν υπάρχει έστω και μια ελάχιστη πιθανότητα βελτίωσης.

Με Ωροσκόπο Παρθένο, είστε περισσότερο από πρόθυμοι να δουλέψετε σκληρά για να φτάσετε στην κορυφή. Όμως η δευτερεύουσα επιρροή του Αιγόκερου σας κάνει συνήθως να αντιμετωπίζετε μάλλον συχνές και δυσάρεστες οπισθοδρομήσεις και καθυστερήσεις στην πορεία. Ευτυχώς, ανεξάρτητα από την απογοήτευση, ποτέ δεν της επιτρέπετε να σας αποθαρρύνει για πάρα πολύ καιρό και σύντομα βρίσκεστε και πάλι σε μια δραστήρια κατάσταση εργαζόμενοι προς την επιτυχία.

Θα μπορούσατε να είστε κάτι σαν ένας «αργοπορημένος ανθός», με την έννοια ότι δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία, μέχρις ότου να γίνετε περίπου 30 ετών. Μετά τα τριακοστά σας γενέθλια, η πρόοδός σας μπορεί να είναι σημαντικά γρήγορη τουλάχιστον μέχρι τα τέλη της δεκαετίας των πενήντα σας, όπου θα βρίσκεστε μάλλον ή θα είστε κοντά στο απόγειο της υλικής και της προσωπικής σας επιτυχίας. Η επιρροή του Κρόνου μπορεί να σας αναγκάσει να πάρετε τα πάντα – συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σας – ίσως λίγο πιο σοβαρά. Θα πρέπει να προφυλαχθείτε από το να κοιτάζετε πολύ συχνά την αρνητική ή σκοτεινή πλευρά των όποιων ζητημάτων.

Κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει εκτεταμένες περιόδους κατάθλιψης, που μπορεί να κάνουν τη δική σας και τις ζωές των άλλων λιγότερο ευχάριστες. Εσείς καλά θα κάνετε να μάθετε να γελάτε με τα δικά σας «ελαττωματάκια» και αυτά των άλλων. Προσπαθήστε να ξοδεύετε περισσότερο χρόνο σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες και λίγο λιγότερο χρόνο σε σοβαρή δουλειά.

Εάν δεν είστε προσεκτικοί, μπορεί να παραμελήσετε την οικογένεια και άλλες πτυχές της ζωής σας που σας προσφέρουν ικανοποίηση, στην προσπάθειά σας να πετύχετε την κοινωνική θέση και την υλική επιτυχία. Που θα είστε, αν καταφέρετε την επαγγελματική και την επιχειρηματική σας επιτυχία και στη συνέχεια ανακαλύψετε ότι δεν έμεινε κανείς για να σας βοηθήσει να απολαύσετε αυτά που έχετε πετύχει; Σωματικά, μπορεί να είστε βαρύτεροι από τη μέση και κάτω απ’ ότι στο άνω μέρος του σώματος. Φροντίστε το ξηρό σας δέρμα με αρκετές εφαρμογές από λοσιόν ή από κρέμες.

ΤΡΙΤΟΣ ΔΕΚΑΝΟΣ του Ωροσκόπου Παρθένου (20,00 με 30,00 μοίρες)

 

Οι δευτερεύουσες επιρροές αυτού του Ταύρου / Αφροδίτης Δεκανού μπορεί να προκαλέσουν αρκετά συναρπαστικές και ενδιαφέρουσες τροποποιήσεις. Ο ωροσκόπος Παρθένος και μόνο είναι αρκετός για να σας κάνει πρακτικούς, προσθέτοντας όμως και την επιρροή του Ταύρου σας κατατάσσει σαφώς στην κατηγορία των «σούπερ πρακτικών». Στην καθημερινή σας ζωή, αν δεν μπορείτε να δείτε, να ακούσετε, να μυρίσετε, να πιάσετε ή να γευτείτε κάτι, απλά δεν μπορείτε να το καταγράψετε, ως κάτι το σημαντικό για εσάς. Ο σταθερός χαρακτήρας του Ταύρου προσθέτει ένα υψηλό επίπεδο επιμονής και αντοχής στις μεταβλητές (ασταθείς) και συχνά αναποφάσιστες ιδιότητες της Παρθένου.

Όταν ξεκινάτε να κάνετε κάτι, είναι στη φύση σας να συνεχίζετε μέχρι να πετύχετε. Ευτυχώς, σπανίως ακολουθείτε τα πράγματα με έναν τυφλό και επίμονο τρόπο, αφού μπορείτε να εφαρμόσετε την έμφυτη νοημοσύνη του Ερμή και τις οργανωτικές και μεθοδικές ιδιότητες της Παρθένου. Ενώ είναι δυνατό για σας να προσαρμοστείτε στην αλλαγή, προτιμάτε να μην το κάνετε, εκτός αν αυτό είναι πραγματικά απαραίτητο. Είστε γενικά πολύ υπομονετικοί και θα ανεχτείτε πολλές απογοητεύσεις, κριτικές και πιέσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά όταν σας πιέζουν υπερβολικά πολύ, σίγουρα θα αφήσετε τους άλλους να γνωρίζουν – συχνά με έκπληξή τους, πως κάποιος τόσο βολικός θα μπορούσε «ξαφνικά» να αλλάξει τόσο πολύ. Η βασική σας επιμονή μπορεί, κατά καιρούς, να αναγκάσει ορισμένους από τους γνωστούς σας, να πουν πως είστε επίμονοι ή πεισματάρηδες (δύο τυπικές λέξεις-κλειδιά του Ταύρου).

Ο Δεκανός αυτός μπορεί να προσθέσει «τετραγωνικότητα» και μέτριο βάρος ή μάζα για το σώμα σας. Ως προς την εμφάνιση, είστε τυχεροί να έχετε την Αφροδίτη, τον πλανήτη της φυσικής ομορφιάς, σαν κυβερνήτη αυτού του Δεκανού. Μπορεί να συμβάλει θετικά στα χαρακτηριστικά σας, δίνοντάς σας καλή δομή των οστών, λεπτή υφή στο δέρμα, όμορφα μάτια, μια χαριτωμένη μύτη του «σκι», ωραία δόντια, αισθησιακά χείλη, και γενικά ένα καλά κατανεμημένο σώμα. Μπορεί να έχετε ένα πολύ ευχάριστο λόγο και μελωδική φωνή. Δεδομένου ότι έχετε ιδιαίτερα καλό ακουστικό αυτί, αυτό θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια καριέρα ή χόμπι που σχετίζονται με τη μουσική. Αγαπάτε τα ωραία ρούχα και τα ποιοτικά κοσμήματα, ενώ προσπαθείτε πάντα να ντυθείτε με ένα εντυπωσιακό αλλά ταυτόχρονα απλοϊκό στυλ.

από τoν Elbert Wade, PMAFA – πιστοποιημένoς επαγγελματικά σύμβουλος αστρολόγος.
Copyright © 2011 Περιοδικό Dell, παρουσιασμένο αρχικά στο Dell Ωροσκόπιο
Κατοχυρωμένα ανά τον κόσμο πνευματικά δικαιώματα. 
Συγγραφέας: Elbert Wade
Πρωτότυπος τίτλος: Keys to Your External Self: VIRGO Rising and Decans
Πηγή:
 Keys to Your External Self: VIRGO Rising and Decans
Το κείμενο παραχωρήθηκε ειδικά για το Μyhoroscope, από τον συγγραφέα και αστρολόγο Elbert Wade
 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments