0 0 votes
Article Rating

Το ανατέλλον ζώδιο ή ωροσκόπος (ο εξωτερικός εαυτός μας) είναι το δεύτερο σε σημασία μετά το Ηλιακό ζώδιο (ο εσώτερος εαυτός μας).

Για τους περισσότερους ανθρώπους που δεν σας γνωρίζουν τόσο από κοντά, μπορεί να αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα σε σχέση με το πως σας βλέπουν, σας προσδιορίζουν και σας γνωρίζουν. Επηρεάζει επίσης το πώς εσείς βλέπετε, ενεργείτε και αντιδράτε στους άλλους και στο περιβάλλον. Ενώ το Ηλιακό σας ζώδιο καθορίζεται από την ημερομηνία της γέννησής σας, το ανατέλλον ζώδιο (ωροσκόπος) πρέπει να υπολογίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τον τόπο γέννησης.

Θεωρητικά, το ανατέλλον ζώδιο προχωρά μια μοίρα (από τις 360 μοίρες ενός πλήρη κύκλου – μιας 24-ωρης ημέρας) κάθε τέσσερα λεπτά, που σημαίνει ότι κάθε ζώδιο 30 μοιρών, χρειάζεται περίπου δύο ώρες για να μετακινηθεί προς τα πάνω – λόγω της αριστερόστροφης περιστροφής της γης γύρω από τον άξονά της – διασχίζοντας όλο το μήκος του σημείου του ωροσκόπου: τον ανατολικό ορίζοντα.

Ορισμός: Δεκανός (δεκαήμερο) – μια απόσταση δέκα μοιρών (τμήμα ή κομμάτι) ενός ζωδίου. Κάθε ζώδιο έχει τρεις δεκανούς, οι οποίοι συνολικά ισοδυναμούν με τριάντα μοίρες. Ο πρώτος Δεκανός (κάθε ζωδίου) είναι από τις 00.00.00 έως 9.59.59 μοίρες – ο δεύτερος Δεκανός είναι από τις 10.00.00 έως 19.59.59 μοίρες – ο τρίτος Δεκανός είναι από τις 20.00.00 έως 29.59.59 μοίρες.

[Εμπειρική μέθοδος υπολογισμού: Αν έχετε γεννηθεί περίπου κατά τη διάρκεια των πρώτων 40 λεπτών από την ώρα έναρξης οποιουδήποτε ανατέλλοντος ζωδίου, τότε πιθανόν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στον πρώτο Δεκανό από 0 έως 10 μοίρες. Εάν γεννηθήκατε από 41 έως 80 λεπτά (1 ώρα και 20 λεπτά) μετά την ώρα έναρξης του ζωδίου, τότε πιθανόν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στον δεύτερο Δεκανό. Εάν γεννηθήκατε από 81 λεπτά (1 ώρα και 21 λεπτά) μέχρι και 2 ώρες μετά, τότε ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στον τρίτο Δεκανό. Ένα υπολογισμένο με ακρίβεια ωροσκόπιο είναι αναγκαίο για να προσδιορίσετε με βεβαιότητα τον Δεκανό του ωροσκόπου σας.]

Το ανατέλλον ζώδιο (και οι Δεκανοί του) έχουν μεγάλη σημασία για τον καθορισμό της προσωπικότητας σας, τις ιδιομορφίες, τον χαρακτήρα, τη νοοτροπία, τα συναισθήματα, τις αδυναμίες, τα πρότυπα της ζωής και της υγείας σας, καθώς επίσης και τα χαρακτηριστικά για να καλλιεργήσετε, ή να διορθώσετε. Αν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε έχει ωροσκόπο Κριό, καλό θα ήταν να μελετήσετε πρώτα την “Γενική επισκόπηση” του ωροσκόπου και στη συνέχεια τις πληροφορίες του Δεκανού.

[Υπόδειξη Αριθμός Ένα: Οι παρακάτω πληροφορίες μπορούν να εφαρμοστούν επίσης και στο Ηλιακό σας ζώδιο (ο εσώτερος εαυτός σας). Συσχετίστε την “Γενική επισκόπηση” με τον γενέθλιο Ήλιο στον Λέοντα. Διαβάστε επίσης τον “Πρώτο Δεκανό” αν έχετε γεννηθεί στις πρώτες 10 ημέρες αυτού του ζωδίου – ο Ήλιος βρίσκεται από 0 έως 10 μοίρες, το “Δεύτερο Δεκανό” αν γεννηθήκατε στις ημέρες από 10 έως 20 – ο Ήλιος βρίσκεται στις 10,01 έως 20 μοίρες, και τον “Τρίτο Δεκανό” εάν γεννηθήκατε στις ημέρες από 21 έως 30 – ο Ήλιος βρίσκεται στις 20,01 έως 30 μοίρες].

[Υπόδειξη Αριθμός Δύο: Οι παρακάτω περιγραφές μπορούν επίσης να εφαρμοστούν και στο Σεληνιακό σας ζώδιο (ο συναισθηματικός εαυτός σας). Συσχετίστε την “Γενική Επισκόπηση” με τη γενέθλια Σελήνη στον Λέοντα. Διαβάστε επίσης τον “Πρώτο Δεκανό” αν η Σελήνη σας είναι στις πρώτες 10 μοίρες αυτού του ζωδίου, το “Δεύτερο Δεκανό” αν η Σελήνη σας είναι από τις 10,01 έως τις 20 μοίρες αυτού του ζωδίου, και τον “Τρίτο Δεκανό” αν η Σελήνη σας είναι από τις 20,01 έως τις 30 μοίρες αυτού του ζωδίου.]

 

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

 

Ο μυστηριώδης, αργά κινούμενος, ανατρεπτικός, σκοτεινός και επίμονος Πλούτωνας κυβερνά τις πτυχές και το εξωτερικό εγώ όλων των ατόμων που γεννηθήκαν με αυτόν τον ωροσκόπο. Πάνω από όλα, είστε ισχυρογνώμονες συνεπείς και επίμονοι, καθώς καταφέρνετε τον χειρισμό όλων των ιδιαίτερων θεμάτων και αυτών που είναι σημαντικά για τις καθημερινές σας υποθέσεις. Πιθανώς δεν γνωρίζετε καν την έννοια της λέξης «δεν γίνεται», επειδή από τη στιγμή που θα βάλετε στο μυαλό σας να κάνετε κάτι, δεν θα έχει καμία σημασία για εσάς πόσο πολύ χρόνος και ενέργεια μπορεί να απαιτηθεί. Θα το πετύχετε – ή θα θέλετε να ξέρετε για ποιο λόγο δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί.

Όσο κοινωνικοί, εξωστρεφείς, και φιλικοί μπορεί να φαίνεστε επιφανειακά, υπάρχουν πολλά πράγματα για τον εαυτό σας και τη ζωή σας που κάνετε και που δεν αποκαλύπτετε στους άλλους. Έχετε την τάση να είστε μυστικοπαθείς γενικά, επειδή δεν συνηθίζετε να εμπιστεύεστε τους άλλους πολύ εύκολα ή πολύ γρήγορα. Σπάνια ξεχνάτε ένα λάθος ή μια προσβολή από τους άλλους και δεν τρέχετε οπωσδήποτε για να «ανταποδώσετε», εφόσον μπορείτε να βρείτε όποτε θέλετε την ευκαιρία για να το κάνετε.

Με αυτό το σταθερό (σταθερό / δύσκολο στην αλλαγή) ζώδιο του ωροσκόπου, γενικά το ύψος των ατόμων αυτών είναι μεταβλητό. Αλλά οι περισσότεροι από εσάς έχετε την τάση να είστε πολύ κάτω του μέσου όρου έως και το μέσο όρο. Σπάνια είστε ψηλοί. Συχνά είστε ένας σφιχτός, στρογγυλοποιημένος και μυώδης τύπος. Θα μπορούσατε να είστε αρκετά βαρείς, μερικές φορές ακόμη και λίγο περισσότερο από τον κάπως «ευσωμούλικο» τύπο. Κανονικά, το κεφάλι είναι μέσου μήκους και συχνά μάλλον επίπεδο στην κορυφή. Τα μαλλιά τείνουν να είναι σκούρου χρώματος, πάχους, και συνήθως σγουρά. Δεν είναι ασυνήθιστο το να υπάρχει τριχοφυΐα στο σώμα.

Η μύτη μπορεί να είναι είτε αετίσια ή κοίλη, και τείνει να μεγαλώνει στην άκρη. Πρέπει να προσέχετε το δέρμα σας, δεδομένου ότι τείνει να είναι πολύ λιπαρό. (Οι περισσότεροι από εσάς θα είστε τυχεροί αν εγκαταλείψετε την εφηβεία, χωρίς να κουβαλήσετε κάποιες ουλές ή σημάδια ακμής μαζί σας και στην ενήλικη σας ζωή.) Τα δόντια μπορεί να είναι κοντά και μπορούν να έχουν αρκετά μεγάλη απόσταση μεταξύ τους.

Τα μάτια μπορεί να λάμπουν αρκετά, είναι πολύ μαγνητικά, σκοτεινά κατά κανόνα, και στρογγυλά. Η φωνή έχει ένα βαθύ, δυνατό ήχο και είναι επιτακτική. Άλλοι μπορεί να σχολιάζουν ότι είναι πολύ «σέξι». Υπάρχει μια προτίμηση για ρούχα ποιότητας και φροντίδα για την εμφάνιση σας, αλλά λίγη επιθυμία για επίδειξη (εκτός από το να φαίνεστε σέξι). Υπάρχει μάλλον ένας ειδικός τρόπος στο περπάτημά σας: Φαίνεται σαν να αναπηδάτε ή σαν να στρέφεστε προς κάτι, το οποίο σας κάνει να φαίνεστε ακριβώς σαν να κυνηγάτε μια αόρατη ουρά. Θα μπορούσε κανείς να το θεωρήσει και ως σαγηνευτικό.

Ο γενικός χαρακτήρας σας είναι αρκετά πολύπλοκος, αφού η λογική και το συναίσθημα, η θέληση και οι επιθυμίες δίνουν μια αέναη μάχη για τον έλεγχο. Η συνολική νοοτροπία μπορεί να είναι εξαιρετικά εσωστρεφής, αναλυτική, και διαισθητική. Η κυρίαρχη παρόρμηση είναι το να φτάσετε στην ρίζα του κάθε τι που σας ιντριγκάρει. Η μνήμη σας είναι συνήθως ιδιαίτερα έντονη.

Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα και, σε τελική ανάλυση, η πιο ισχυρή δύναμη στο συνολικό σας προφίλ. Ωστόσο, συχνά τα διατηρείτε «εσώκλειστα», εφόσον αντιπαθείτε, ακόμη και φοβάστε, να δείξετε ανοιχτά τα συναισθήματα, τα οποία μπορεί να φανερώσουν τις προσωπικές σας αδυναμίες. Τα συναισθήματα σας είναι η μεγαλύτερή σας δύναμη, αλλά ενδεχομένως και η πιο επικίνδυνη δύναμη, όταν δεν διατηρούνται υπό έλεγχο.

Περιορισμοί και αδυναμίες είναι κυρίως αυτά που προκύπτουν από έλλειψη ικανότητας για συμβιβασμό. Μπορεί να υπάρχει ακραία ζήλια, έμφυτες υποψίες, μια έντονη τάση για να μαζεύετε τυχόν παράπονα και μερικές φορές να είστε πικροί και εκδικητικοί. Ενώ είστε πολύ επικριτικοί για τους άλλους, δεν βγάζετε τον εαυτό σας απ’ έξω, όσον αφορά την κριτική.

Δεδομένου ότι ο Σκορπιός είναι τόσο νευρικό ζώδιο, σας δίνει μια ισχυρή σωματική δομή. Ωστόσο, λόγω της ιδιαίτερα τονισμένης αποφασιστικότητάς σας είναι απολύτως βέβαιο για σας να οδηγήσετε τον εαυτό σας στα όρια της αντοχής του, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποιου είδους κατάρρευση εξαιτίας έντονης συναισθηματικής πίεσης. Ευτυχώς, οι ανανεωτικές σας δυνάμεις σας είναι πολύ καλές – και γρήγορες. Το μοτίβο της ζωής σας είναι ιδιαίτερα δραστήριο, συχνά μαχητικό, και συνήθως αρκετά επιτυχημένο – ειδικότερα στο τελευταίο μέρος της ζωής σας. Σημαντικά και συχνά έτη αλλαγών είναι το 27ο, το 36ο, και το 63ο έτος.

Τα κύρια χαρακτηριστικά μιας επιθυμητής φύσης και καλά για την καλλιέργεια υποδεικνύονται από λέξεις όπως αυτές: δραστηριότητα, ενέργεια, θετικότητα, αφοβία, ευγλωττία, αφοσίωση, υπομονή, φιλοδοξία, θέληση και επιμονή.

Τα πιο πιθανά από τα λιγότερο επιθυμητά χαρακτηριστικά για διόρθωση σημειώνονται με αυτές τις βασικές λέξεις – κλειδιά: η σοβαροφάνεια, η αναισθησία, η ισχυρογνωμοσύνη, ο πικρός σαρκασμός, μια υπερβολικά ύποπτη φύση, η κακεντρέχεια, η εκδικητικότητα, ο δογματισμός, η σκληρή πονηριά, η αγενής προσβολή, η εμμονή με τα σεξουαλικά θέματα, και το να είστε υπερβολικά εμπαθείς για όλα σχεδόν τα πράγματα.

Όλα αυτά τα ανεπιθύμητα χαρακτηριστικά και τάσεις είτε έχουν ή μπορούν, εν καιρώ, να βελτιωθούν, να διορθωθούν σημαντικά, ή να ξεπεραστούν εντελώς από τη σοβαρότητα και την καλή ψυχική εφαρμογή των εξαιρετικά θετικών σας ιδιοτήτων, και την αποφασιστικότητα και την επιμονή σας.

ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΚΑΝΟΣ του Ωροσκόπου Σκορπιού (00,00 με 10,00 μοίρες)

Αυτός ο Δεκανός Σκορπιού / Πλούτωνα είναι, φυσικά, ο πιο χαρακτηριστικός. Πάρα πολλά από όσα ειπώθηκαν παραπάνω ισχύουν πλήρως, αλλά υπάρχουν και άλλα. Ο σταθερός χαρακτήρας του Σκορπιού σας δίνει ένα τεράστιο ποσό «στάμινας» (αντοχή). Μόλις θέτετε ως στόχο να επιτύχετε κάτι, θα επιμένετε ανεξάρτητα από τα εμπόδια, μέχρι να στεφθεί με επιτυχία. Σύμμαχό σας σε αυτή την αποφασιστικότητα είναι η παρορμητική δευτερεύουσα επιρροή αυτού του πρώτου Δεκανού, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει με το να σας προμηθεύσει με την αντοχή, την ενέργεια και την δύναμη να επιμένετε με αρκετά δραστήριο τρόπο.

Από όλα τα άτομα με ωροσκόπο Σκορπιό, είστε αυτοί που είναι οι πιο ιδιωτικοί και οι πιο μυστικοπαθείς. Σίγουρα δεν θα αποκαλύψετε τίποτα για την προσωπική σας ζωή, εκτός αν θελήσετε να το κάνετε. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είστε στα προσωπικά σας πάρα πολύ «αυτό-περιορισμένοι» για το καλό σας, εφόσον οι άλλοι με τους οποίους θα πρέπει να συσχετιστείτε, ενδέχεται να νομίζουν ότι αποκρύπτετε ορισμένα πράγματα, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν απειλή για αυτούς. Να θυμάστε ότι οι δικές σας υποψίες μπορεί να ξυπνήσουν τις υποψίες των άλλων. Θα πρέπει να εργαστείτε στο να είστε λίγο πιο ανοικτοί και να εμπιστεύεστε τους άλλους μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Η σωματική σας εμφάνιση συνήθως περιλαμβάνει πιο σκούρο δέρμα και χρώμα μαλλιών από τα υπόλοιπα άτομα με ωροσκόπο Σκορπιό. Να τρώτε συνετά αλλιώς μπορεί να έχετε πρόβλημα βάρους, ειδικά όσο περνούν τα χρόνια. Θέλετε πραγματικά να διατηρήσετε το «status quo» και προσαρμόζεστε μάλλον αργά στις αλλαγές της καθημερινής σας ζωής. Ως εκ τούτου, θα κάνετε καλά να αγωνιστείτε για την «κανονικότητα» σε όσους περισσότερους τομείς της ζωής σας μπορείτε. Στην καριέρα / εργασία / επιχείρηση, ίσως να είστε ιδιαίτερα επιτυχείς, εάν εμπλακείτε με κάποιο είδος έρευνας ή ψαξίματος. Μπορεί να είστε εμπειρογνώμονες στο να αποκαλύπτετε οτιδήποτε είναι κρυμμένο από την κοινή θέα.

Είναι πιθανό ότι έχετε μια πολύ αυξημένη λίμπιντο που κάνει εσάς (και τους άλλους) να αντιλαμβάνεστε πολύ καλά πόσο σέξι και αισθησιακοί φαίνεστε. Δεν είναι ασυνήθιστο για εσάς να δέχεστε ακόμη και ιδιαίτερη προσοχή από κάποια άτομα, που μάλλον δεν θα θέλατε να είχατε. Αν ντύνεστε πολύ προκλητικά, μπορεί να προκαλέσετε καταστάσεις, τις οποίες θα μπορούσατε να είχατε αποφύγει.

 

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΕΚΑΝΟΣ του Ωροσκόπου Σκορπιού (10,00 με 20,00 μοίρες)

Οι σημαντικές δευτερεύουσες επιρροές αυτού του Ιχθύ / Ποσειδώνα Δεκανού μπορεί να προκαλέσουν πολυάριθμες και μάλλον ενδιαφέρουσες διαφορές. Οι Ιχθύες τείνουν να μαλακώνουν και να βελτιώνουν τόσο τα σωματικά χαρακτηριστικά όσο και την προσωπικότητα. Ενώ εξακολουθείτε να έχετε την ισχυρή θέληση, την αποφασιστικότητα, και τα παρορμητικά χαρακτηριστικά που έχει ο καθένας με ωροσκόπο Σκορπιό, θα είστε λιγότερο διατεθειμένοι να επιβληθείτε σε μεγάλο βαθμό, όσο οι άλλοι. Ίσως το σύνθημά σας για να πάρετε ό, τι θέλετε σε καθημερινές καταστάσεις είναι στην πραγματικότητα αυτή η παλαιά παροιμία «περπάτα ήρεμα αλλά κρατώντας όμως και ένα μεγάλο ραβδί μαζί σου».

Είστε σε καλύτερη θέση να συμβιβαστείτε και να προσαρμοστείτε, εφόσον οι Ιχθύες είναι ένα μεταβλητό ζώδιο. Εάν δεν μπορείτε να πωλήσετε διάφορα αντικείμενα για είκοσι πέντε σεντς το καθένα, είστε απολύτως πρόθυμοι να τα αφήσετε και τα τέσσερα για ένα δολάριο. Από όλα τα άτομα με ωροσκόπο Σκορπιό, μπορεί ωστόσο να έχετε την πιο καλλιτεχνική κλίση. Θα μπορούσατε να βγάζετε το ψωμί σας στον χώρο της τέχνης και / ή τουλάχιστον να εκτιμάτε ιδιαίτερα την τέχνη. Η μουσική και ο χορός μπορεί να σας τραβάνε ιδιαίτερα. Σίγουρα θα ανακατευθείτε με τη ζωγραφική με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Είστε τυχεροί που έχετε τη βοήθεια του σταθερού χαρακτήρα αυτού του δεκανού, (όπως και ο Σκορπιός / Πλούτωνας), δεδομένου ότι σας βοηθά να αποφύγετε να είστε τόσο «ευμετάβλητοι», όπως μόνο οι Ιχθύες μπορούν να είναι. Ενώ δεν θα είστε τόσο μυστικοπαθείς όπως τα άτομα που ανήκουν στον πρώτο δεκανό, εκτιμάτε πάρα πολύ την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής.

Μέρος αυτής οφείλεται στο αποτέλεσμα της επιρροής του δωδέκατου οίκου (μυστικά / περιορισμοί), τα οποία επίσης μπορούν να σας αναγκάσουν να έχετε να αντιμετωπίσετε πρόσθετες καθυστερήσεις και προσωπικά προβλήματα. Αλλά μπορείτε και συνήθως λύνετε τα περισσότερα εξ’ αυτών.

Με την επιρροή του Ποσειδώνα, είναι πιθανό να έχετε μια λατρεία για το υγρό στοιχείο, που σημαίνει ότι μπορεί να έχετε μια αγάπη για τις εργασίες πάνω ή κοντά στη θάλασσα ή σε άλλα μεγάλα υδατικά συστήματα. (Ή, μπορεί να ασχοληθείτε με υγρά ή ρευστά στοιχεία ενεργητικού). Το κολύμπι μπορεί να είναι η αγαπημένη σας σπορ δραστηριότητα. Ο Ποσειδώνας μπορεί να αποδειχτεί πολύ καλός, ως προς την εμφάνισή σας.

 

ΤΡΙΤΟΣ ΔΕΚΑΝΟΣ του Ωροσκόπου Σκορπιού (20,00 με 30,00 μοίρες)

Οι δευτερεύουσες επιρροές αυτού του Καρκίνου / Σελήνης Δεκανού μπορεί να προκαλέσουν κάποια αρκετά συναρπαστικά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Ο Καρκίνος – φυσικός κυβερνήτης του τέταρτου οίκου του σπιτιού, της οικογένειας, και της ασφάλειας – μπορεί να σας κάνει να είστε πάρα πολύ προσκολλημένοι συναισθηματικά με τα μέλη της οικογένειας. Είτε για το καλύτερο ή για το χειρότερο, πιθανόν είχαν (ή έχουν) μια ισχυρή επιρροή στον τύπο της προσωπικότητας που αναπτύσσετε.

Είτε είστε άνδρας ή γυναίκα, είναι πιθανό να κληρονομήσετε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της μητέρας σας που, σε πολλές περιπτώσεις, δεν μπορεί να είναι τόσο προφανή, μέχρι τη μέση ηλικία ή αργότερα. Θα θέλετε και πρέπει, αν είναι δυνατόν, να έχετε το δικό σας σπίτι. Ωστόσο, αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα μόνο μετά από πολλές αλλαγές κατοικίας κατά τη νεαρή σας ηλικία.

Ως προς την εμφάνιση, σχεδόν όλα τα μέρη του σώματός σας τείνουν να πολύ στρογγυλά, ακόμη περισσότερο από ό, τι θα μπορούσε ήδη να εκδηλωθεί με τον ωροσκόπο Σκορπιό. Η μεταβλητή (ευέλικτη) φύση αυτού του δεκανού μπορεί να είναι μια ευλογία, γιατί επιμένει ώστε να τροποποιηθεί η μερικές φορές πολύ σταθερή φύση του Σκορπιού. Η δευτερεύουσα επιρροή της Σελήνης μπορεί να προκαλέσει πολλές αλλαγές στην προσωπικότητα και στον τονισμό της συναισθηματικής σας κατάστασης, τόσο πολύ που μπορεί να ταλαντεύεστε ανάμεσα στα έντονα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα.

Είστε πολύ ευαίσθητοι στο περιβάλλον σας και πρέπει να κάνετε ό, τι μπορείτε για να επιλέξετε μια θετική και ευχάριστη διάθεση, αν ελπίζετε να εξαλείψετε, ή ακόμα και να ελαχιστοποιήσετε, αυτά τα απαράδεκτα αρνητικά σας συναισθήματα. Προσπαθήστε να επιλέξετε ένα φωτεινό και ευχάριστο μέρος για να ζήσετε και για να εργαστείτε, καθώς και θετικούς και ικανοποιημένους φίλους και στενούς συνεργάτες. Η αεικινησία σας μπορεί να είναι τόσο τονισμένη, που σας είναι αδύνατον να είστε ακίνητοι για πολύ ώρα.

Εργαστείτε στο να μάθετε να χαλαρώνετε πιο συχνά. Αυτή η τάση να είστε ανήσυχοι μπορεί να εκδηλωθεί όχι μόνο στις κινήσεις του σώματός σας, αλλά επίσης και σε μια επιθυμία να περιφέρεστε, γεωγραφικά, αλλάζοντας συνεχώς δουλειές ή με κάποιο άλλο τρόπο. Ας ελπίσουμε ότι, θα μάθετε αρκετά νωρίς τη σημασία του: «Μια πέτρα που κυλά συνεχώς, δεν συγκεντρώνει καθόλου βρύα».

 

από τoν Elbert Wade, PMAFA – πιστοποιημένoς επαγγελματικά σύμβουλος αστρολόγος.
Copyright © 2011 Περιοδικό Dell, παρουσιασμένο αρχικά στο Dell Ωροσκόπιο
Κατοχυρωμένα ανά τον κόσμο πνευματικά δικαιώματα. 
Συγγραφέας: Elbert Wade

 

Πρωτότυπος τίτλος: Keys to Your External Self: SCORPIO Rising and Decans
Πηγή: Keys to Your External Self: SCORPIO Rising and Decans

 

Το κείμενο παραχωρήθηκε ειδικά για το Μyhoroscope, από τον συγγραφέα και αστρολόγο Elbert Wade

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments