4.3 3 votes
Article Rating

Μηνιαίες αναλυτικές προσωπικές προβλέψεις (και αστεροειδείς)

Η αστρολογική μηνιαία προσωπική πρόβλεψη παρέχει σαφείς περιγραφές των τάσεων του προσωπικού σας ωροσκοπίου με βάση τις πιο αξιόπιστες μεθόδους πρόβλεψης: τις διελεύσεις και παρέχει σχετικές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Αυτή η προσωπική μηνιαία αστρολογική πρόβλεψη παρέχεται σε διάφορες μορφές και στυλ, ανάλογα με το πόσες λεπτομέρειες θα θέλατε να έχετε. Τι κάνει την συγκεκριμένη αναφορά να ειναι διαφορετική και εμπεριστατωμένη;

   • Περιέχει την κίνηση των γρήγορων αλλά και των αργών πλανητών
   • Έχουμε προσθέσει την κίνηση των 4 μεγάλων αστεροειδών αλλά και του Χείρωνα
   • Έχουμε προσθέσει και τις όψεις χιαστί

 

ΤΙΜΗ: Από 30 ΜΟΝΟ 6.00 EUR (η ανάλυση είναι ατομική. Η διάρκειά της ξεκινάει από τη ημερα της παραγγελίας και ισχύει για 1 μήνα. 

Μπορειτε να προσδιορήσετε εσείς τον μήνα ή το έτος των προβλέψων.

Πατήστε εδώ για να προσθέσετε την ανάλυση στο καλάθι των αγορών σας.

 • Πρόβλεψη για 1 μήνα                                            6 ευρώ
 • Πρόβλεψη για 2 μήνες (με επιπλέον έκπτωση)      10 ευρώ
 • Πρόβλεψη για 3 μήνες (με επιπλέον έκπτωση)       15 ευρώ

 

Forecast Report for

Κατερίνα Καινούργιου

από 29 Μαίου 2023 έως 28 Ιουνίου 2023

 

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ (δεν περιλαμβανει τα μεσοδιαστηματα και τους πλανητες στους οικους

 

Aspects within Time Period of 30 Days


Active from 29 May 2023 to 02 Jun 2023

Pallas square Sun

Οι προσωπικοί σας στόχοι μπορεί να παρεμποδίζονται ή να αποδειχθούν απογοητευτικοί τώρα. Ίσως κρατάτε το βλέμμα σας σ’ έναν στόχο ή μια κατεύθυνση, αλλά να μην βλέπετε καθαρά την όλη κατάσταση. Οι αναλυτικές και έλλογες ικανότητες σας δεν είναι και τόσο οξυμένες όσο συνήθως. Τα νέα ξεκινήματα δημιουργικών σχεδίων ή η αναζήτηση εργασίας δεν ευνοούνται αυτό το διάστημα, μιας και τα αιτήματά σας θα έχουν την τάση να απορρίπτονται. Θα πρέπει μάλλον να τα βγάλετε πέρα μόνοι σας, και να βασιστείτε στα εσωτερικά σας αποθέματα για να επιτύχετε τους στόχους σας. Σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων θα υπάρχει σύγχυση, καθώς οι απόψεις και η φυσική σας έκφραση δεν θα είναι ευχάριστες για τον σύντροφό σας. Ακόμα είναι πιθανό να απομακρυνθείτε πνευματικά και ασυνείδητα από το ταίρι σας, και να δημιουργήσετε συναισθηματική απόσταση ανάμεσά σας.

Active from 29 May 2023 to 04 Jun 2023

Juno opposition Uranus

Μια κατάσταση ή κάποιο δίλημμα στον γάμο ή στην σχέση σας μπορεί να εξελιχθεί διαφορετικά από ότι περιμένατε. Ετοιμαστείτε να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες ή αιφνίδιες αλλαγές που μπορεί να συμβούν αυτή την χρονική περίοδο. Ο σύντροφος σας μπορεί να αντιδρά με ζήλια ή να αναμειγνύεται σε σχέδια που κάνετε με φίλους σας , με συλλόγους, ομάδες ή συνεταιρισμούς στα οποία συμμετέχετε. Ακόμα κι αν έχετε μια σταθερή σχέση αμοιβαίας δέσμευσης κατά την διάρκεια αυτής της φάσης μπορεί να προσφέρετε στο ταίρι σας μόνο σποραδικές ευκαιρίες για αμεσότητα και στενή επαφή. Μπορεί απλώς να νιώθετε πολύ ανήσυχοι και να επαναστατείτε στην συμμόρφωση με τις επιθυμίες του συντρόφου σας.

Προσέξτε στην επιλογή ενός νέου ερωτικού ενδιαφέροντος αυτό το διάστημα. Το κυνήγι μπορεί να είναι απολαυστικό και δελεαστικό αλλά η σχέση μπορεί να αποδειχτεί ασταθής ή ασυνήθιστη με κάποιο τρόπο. Μπορεί να μην είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε με ένα άτομο αυτή την εποχή και παρόλο που θα σας ελκύει μια σχέση έξω από τα συνηθισμένα αργότερα μπορεί να ξυπνήσετε απότομα σε μια διαφορετική πραγματικότητα.

Active from 29 May 2023 to 04 Jun 2023

Mars sextile Chiron

Η ζωτικότητα, το πνεύμα, και η έμπνευση σας βάζουν σε ένα θετικό πνευματικό πλαίσιο αυτή τη στιγμή. Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να φθάσετε σε καινοτόμες λύσεις στα περισσότερα προβλήματα και να ανοίξετε νέους δρόμους με τη λήψη δυναμικών μέτρων. Πιθανόν τώρα είναι η στιγμή που γίνεται ευκολότερο για εσάς να δουλέψετε πάνω στα εμπόδια και τις προκλήσεις που παρουσιάζονται στο δρόμο σας. Έχετε την δυνατότητα να είστε αποτελεσματικότεροι και να παρουσιάσετε τις ιδέες και τις θεωρίες σας στους άλλους. Αυτή η περίοδος θα μπορούσε επίσης να φέρει στην επιφάνεια ενδιαφέρον για δραστηριότητες που σχετίζονται με τη φυσική αναγέννηση ή τις εσωτερικές θεραπείες.

Active from 29 May 2023 to 04 Jun 2023

Mars trine Venus

Αυτή την εποχή είστε περισσότερο μαγνητικοί και σεξουαλικά ελκυστικοί και η ερωτική σας ζωή θα αποκτήσει χαρακτηριστική αρμονία προσφέροντάς σας ικανοποίηση. Απολαμβάνετε μια θετική ροή θέρμης και φιλικότητας ανάμεσα σε σας και τους άλλους και ενεργοποιείστε από τις συνηθισμένες επαφές με άτομα του αντίθετου φύλου. Οι δημιουργικές ή καλλιτεχνικές προσπάθειες αποδίδουν τώρα.

Active from 29 May 2023 to 09 Jun 2023

Jupiter opposition Pluto

Οι επιλογές σας σε σχέση με κάποια σχέδιά σας ή την ενασχόλησή σας ίσως να αλλάξουν τώρα ή να αναγκαστείτε να τις αναθεωρήσετε. Ο λόγος είναι πως αν και θα περάσετε μια εποχή
εύνοιας η οποία αποδίδει καρπούς που προέρχονται από προηγούμενες προσπάθειες κινδυνεύετε να κάνετε κάποια σημαντικά λάθη τώρα.

Λάθη τα οποία προέρχονται από υπερβολική αισιοδοξία, υπερ-εμπιστοσύνη στον εαυτό σας ή υπερεκτίμηση των καταστάσεων μπορούν να γίνουν τώρα. Οι σχέσεις με τους άλλους ίσως να περάσουν κάποια κρίση η οποία πιθανό να οφείλεται σε οικονομικές ή νομικές διαφορές. Στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις μια υπόθεση που σας απασχολεί ιδιαίτερα μπορεί να μην εξελιχθεί όπως εσείς θα θέλατε. Ανεξάρτητα όμως από τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι άλλοι εσείς θα πρέπει να μην βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις τώρα. Περιμένετε λίγο.

 

Active from 29 May 2023 to 10 Jun 2023

Jupiter trine Neptune

Οι πολύ μικρές λεπτομέρειες της ζωής ίσως να μην σας απασχολούν ιδιαίτερα τώρα. Ο ιδεαλισμός και η φαντασία σας, σας παροτρύνουν να αλλάξετε κάποια πράγματα στην ζωή σας ή να σχεδιάσετε το πως θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μελλοντικές καταστάσεις. Ακόμα ίσως αισθανθείτε κάπως ανέμελοι τώρα και αποφασίσετε να το ρίξετε έξω κάνοντας πράγματα για σας ή κάποιους άλλους που σας ευχαριστούν ιδιαίτερα. Αυτό δεν είναι κακό αρκεί να μην υπερβείτε κάποια όρια. Για παράδειγμα, μπορεί να σας ζητήσουν να δανείσετε χρήματα που ίσως θα πρέπει να εξετάσετε αν μπορούν να σας τα επιστρέψουν όταν εσείς θα τα χρειαστείτε.

Οι σχέσεις σας με τους άλλους ανεξάρτητα το πως είναι τώρα θα βελτιωθούν προς το καλύτερο και θα υπάρχει ένα πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης με τους φίλους σας και τους ανθρώπους που ζείτε μαζί. Ακόμα, μια σημαντική σχέση σας μπορεί να νομιμοποιηθεί τώρα.

 

Active from 29 May 2023 to 12 Jun 2023

Ceres sextile Saturn

Αυτή είναι μια περίοδος, όπου μπορείτε να φέρετε αποτελεσματικά εις πέρας τις οικογενειακές και τις εργασιακές σας υποχρεώσεις χάρη στην παραγωγικότητα σας, την ανάπτυξη και την πρακτική λήψης αποφάσεων. Τα επιτεύγματα σας θα τονώσουν πολύ τον αυτοσεβασμό σας. Θα υπάρχει ένα ενεργό ενδιαφέρον για τις γονικές ευθύνες και είστε πρόθυμοι να αποδείξετε στα μέλη της οικογένειας την πίστη και την αφοσίωσή σας. Έχετε τη δυνατότητα να διδάξετε τους άλλους τις δεξιότητες που πρέπει να έχουν, καθώς και να τους παρέχετε τα κατάλληλα εργαλεία για να πετύχουν τον έξω κόσμο.

Active from 29 May 2023 to 15 Jun 2023

Chiron trine Uranus

Περίοδο με ευχάριστα …προβλήματα σηματοδοτεί αυτή η όψη! Σκέψεις και συναισθήματα είναι πιθανόν να υπόκεινται σε μια διαδικασία δημιουργικής απελευθέρωσης και να χαρακτηρίζονται από πρωτοποριακές προσεγγίσεις. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι απόψεις σας μπορεί να χαρακτηριστούν από τους άλλους σαν …υπερμοντέρνες, όχι παραδοσιακές, πράγμα όμως που δεν θα σας πτοεί καθόλου, καθώς τα κίνητρα και η προοπτική σας θα είναι να κάνετε την αρχή για κάτι καλύτερο. Στο πλαίσιο αυτό είναι πιθανό να κινείστε πιο ελεύθερα (μάλλον ασυνείδητα), ξεπερνώντας ανώδυνα τους περιορισμούς και την πίεση που προκαλεί η ενδεχομένως διαφορετική προοπτική των άλλων. Σύμμαχός σας σε αυτή τη διαδικασία θα είναι η δυνατότητά σας να εμπνεύσετε και άλλους να κινηθούν στο ίδιο μήκος κύματος, χάρη στην πρωτοτυπία και τη φρεσκάδα των απόψεών σας. Εύκολα δε θα διαπιστώσετε ότι η κοινωνικότητά σας θα βελτιωθεί και μάλλον θα βρίσκετε πιο εύκολο να εκφράζεστε μέσα από συλλογικότητες (ομάδες, παρέες, κλαμπ κ.λπ.) παρά μέσα από δυαδικές σχέσεις.

Active from 29 May 2023 to 28 Jun 2023

Neptune opposition Juno

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να αναπτυχθούν ασυνήθιστες καταστάσεις στο γάμο ή μια ερωτική σχέση. Παράτυπη συμπεριφορά και κρυφές δραστηριότητες, όπως η παράνομες συμμετοχές, χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ ή εμμονές είναι μερικά από τα πιο σοβαρά ζητήματα τα οποία ενδέχεται να εκτεθούν σε αυτή τη στιγμή. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να είστε περισσότερο ευαίσθητοι και ευάλωτοι τώρα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει κατ ‘ανάγκην να πέσετε θύματα κάθε ξεμυαλίσματος ή αρνητικής δράσης. Ο σύζυγος ή ο σύντροφος μπορεί να δίνει ανάμεικτα μηνύματα, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να μη συμβαίνει τίποτα. Υπερδραστήρια φαντασία ή παράξενα, ανεξήγητα συναισθήματα από την πλευρά σας μπορεί να είναι η διαστρέβλωση της αλήθειας.

Η περίοδος αυτή μπορεί επίσης να χαρακτηριστεί μια εποχή όπου ήσσονος σημασίας προβλήματα παίρνουν μεγαλύτερες διαστάσεις. Παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και απογοητεύσεις, μπορεί να οφείλονται σε αυξημένη υπερευαισθησία και συναισθηματικό παιχνίδι στη σχέση σας. Αν δεν είστε δεσμευμένοι, θα μπορούσατε να είστε δεκτικοί σε μια παράξενη συναισθηματική συμμετοχή και επιπόλαια συμπεριφορά. Αν ξαφνικά επιλέξετε να παντρευτείτε, φροντίστε να δείτε αυτό το πρόσωπο σε μια ρεαλιστική βάση, πριν προχωρήσετε.

Active from 29 May 2023 to 28 Jun 2023

Neptune quincunx Vesta

Μπορεί να δυσκολεύεστε να εστιάσετε σε πρακτικά εργασιακά ζητήματα ή προσωπικούς στόχους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Διανοητική σύγχυση μπορεί να καλύψει τα ιδανικά, τις πεποιθήσεις σας και την αντίληψη, προκαλώντας σας να κάνετε πολύ ανακριβείς εκτιμήσεις και αποφάσεις που αφορούν την εργασία σας, τις φιλοδοξίες σταδιοδρομίας ή προσωπικούς στόχους αυτή τη στιγμή.

Ίσως να μη νιώθετε επαρκώς καταρτισμένοι για να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές στην εργασία σας, όπως το να πάρετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις ή να αναζητήσετε νέα θέση εργασίας αυτή τη στιγμή. Μπορεί να πιστεύετε ότι ορισμένοι από τους στόχους και τις προσδοκίες σας είναι ακόμη απροσδιόριστες ή ίσως απλά θέλετε να αποφύγετε την έντονη εργασία και την μεγάλη συγκέντρωση. Ίσως είναι χρήσιμο να χρησιμοποιήσετε την ενδοσκόπηση και τον προβληματισμό για να αποκτήσετε σαφέστερη προοπτική όσον αφορά τους τρόπους για την αξιοποίηση της εσωτερικής δημιουργικότητας και του ενθουσιασμού σας.

Active from 29 May 2023 to 28 Jun 2023

Neptune trine Saturn

Αυτή η αστρολογική όψη, είναι πιθανόν να μη φέρει σημαντικές αλλαγές στην εξωτερική πλευρά της ζωής και της κατάστασής σας, αλλά είναι πολύ σημαντική στους τρόπους που επιφέρει αλλαγές και εξελίξεις στα θεμελιακά σας πιστεύω και νοοτροπίες απέναντι στη ζωή. Είτε θεωρείτε, πως ο εαυτός σας είναι θρησκευτικά και πνευματικά προσανατολισμένος ή όχι, οι θρησκευτικές και πνευματικές σας προοπτικές τώρα βαθαίνουν και ωριμάζουν. Θέματα όπως ο θάνατος, η γέννηση, διαφορετική θρησκευτική και πολιτική νοοτροπία, θέματα ηθικής, όπως η τιμιότητα σε σχέσεις συνεργασίας κλπ, σας τραβούν τώρα την προσοχή.

Μπορεί να εκτιμήσετε καλύτερα την θρησκευτική φιλοσοφία, που σας είχαν εκθέσει στην παιδική σας ηλικία, ή αυτήν που ακολουθείτε τώρα. Αυτές οι αλλαγές είναι προοδευτικές και ευμετάβλητες, κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου. Ωστόσο, όπως ένα φυτό ή ένα παιδί που μεγαλώνει ανεπαίσθητα κάθε μέρα, το συσσωρευτικό αποτέλεσμα καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να είναι πολύ σημαντικό.

Μπορεί να χαλαρώσετε κάποια απ’τα άκαμπτα πιστεύω σας και συνήθειες, που σας είχαν καταβάλλει για κάμποσο διάστημα και θα ανακαλύψετε ξανά την μαγεία και την ομορφιά στη ζωή, που ίσως δεν την είχατε απολαύσει, από τότε που ήσασταν παιδιά. Το μεγαλύτερο ίσως πλεονέκτημα που βγαίνει απ’ αυτή την αστρολογική όψη, είναι αυτό το λιγότερο περιορισμένο, πιο απελευθερωμένο, πιο φανταστικό και δημιουργικό συναίσθημα για τη ζωή, το οποίο μπορεί να αναπτυχθεί. (Μεθοδικότητα στην εκτέλεση κάποιων σχεδίων. Επιτυχία διαμέσου μεγάλης προσπάθειας. Μια αργή αλλά σίγουρη άνοδος).

Active from 29 May 2023 to 28 Jun 2023

Pluto trine Juno

Αυτή την περίοδο οι ερωτικές και συζυγικές σας σχέσεις μπορούν να αναπτυχθούν με πίστη και αφοσίωση. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να καταπολεμήσετε αρνητικές στάσεις και να συγχωρήσετε τυχόν παράπονα από το παρελθόν που πιθανόν να είχατε προς το σύντροφό σας. Εκφράστε τους φόβους και τις συναισθηματικές σας ανησυχίες στο σύντροφό σας και θα βοηθηθείτε ώστε να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να προσηλωθείτε στις αλλαγές του μέλλοντος.

Αν είστε αδέσμευτοι, ίσως να συναντήσετε κάποιον κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που θα αναδιαρθρώσει πλήρως τις απόψεις και τα συναισθήματά σας για την αγάπη και το γάμο. Ίσως προκύψουν έντονες σχέσεις αγάπης στις τρέχουσες σχέσεις και να προχωρήσετε σε βαθύτερα συναισθηματικά και πνευματικά επίπεδα. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επανεκτιμήσετε τη συναισθηματική σας συμπεριφορά για να προσδιορίσετε αν ικανοποιούνται τα μύχια συναισθήματα και οι ανάγκες σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε να βελτιώσετε την ποιότητα της ρομαντικής / συζυγικής σας ζωή ή να συνειδητοποιήσετε κάτι σε σχέση με τις συναισθηματικές σχέσεις που χρειάζεστε, προκειμένου να αισθάνεστε ικανοποίηση.

Active from 29 May 2023 to 28 Jun 2023

Saturn quincunx Ascendant

Αυτό το διάστημα αποτραβιέστε από τους άλλους και ακόμα κι αν πείσετε τον εαυτό σας ότι θέλετε να κάνετε ή να διατηρήσετε μια στενή σχέση, μπορεί να δυσκολεύεστε να το κάνετε. Είναι δύσκολο να βγάλετε τον καλύτερό σας εαυτό τώρα, καθώς όλα τα αδύνατα σημεία σας έρχονται στην επιφάνεια.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να νιώσετε ότι κάποιος ή κάτι στο περιβάλλον σας μπερδεύεται στα πόδια σας, σας εμποδίζει, σας καθυστερεί και σας πιέζει με έναν τρόπο που καθιστά αδύνατο το να επιληφθείτε της κατάστασης και να την διορθώσετε. Τα μόνα σας όπλα να αντιμετωπίσετε αυτές τις προκλήσεις, είναι η υπομονή, η καρτερικότητα, η ανεκτικότητα και η σταθερότητα.

Προσπαθήστε να αποφύγετε την αυτολύπηση, την απαισιοδοξία και την αρνητική συμπεριφορά. Αν δεν μπορείτε να τηρήσετε μια θετική στάση, τουλάχιστον δείξτε τη στοιχειώδη λεπτότητα να μην κατηγορείτε τους άλλους, ή τον εαυτό σας. Όποια αναστάτωση κι αν αντιμετωπίζετε, μπορεί να σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε τα πράγματα στη ζωή σας, ιδιαίτερα τις σχέσεις σας με τους άλλους.

Σημείωση: Η συγκεκριμένη πλανητική επιρροή, εξαρτάται κατά πολύ από την ακρίβεια της ώρας γέννησης οπότε και οι ερμηνείες που δίνονται, είναι έγκυρες μόνο εάν είστε απόλυτα σίγουροι για την ώρα γέννησής σας.

Active from 29 May 2023 to 28 Jun 2023

Saturn square Chiron

Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε δυσκολίες με κάποια συγκεκριμένη προσωπική, κοινωνική ή επαγγελματική κατάσταση αυτόν τον καιρό. Εξαιτίας της άρνησής σας να ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό στο εργασιακό σας περιβάλλον, στις κοινωνικές σας συναναστροφές ή τις προσωπικές σας σχέσεις, μπορεί να δημιουργήσετε και να προκαλέσετε προβλήματα. Ίσως να αισθάνεστε άβολα, να έχετε βαρεθεί και να αντιδράτε σε οτιδήποτε συμβατικό συντηρητικό αυτήν την περίοδο. Η απροθυμία σας να εναρμονίσετε τις προθέσεις σας, τις απόψεις σας, τα πιστεύω και την συμπεριφορά σας με αυτές των άλλων, μπορεί να φέρει αναστάτωση στην καριέρα και στους προσωπικούς σας στόχους και φιλοδοξίες.

Ατομα με εξουσία, αφεντικά, διοικητικά στελέχη ή γονεικές φιγούρες μπορεί να συμπεριφερθούν υπερβολικά συντηρητικά, σεμνότυφα ή και με ασέβεια απέναντί σας. Κάποιοι άλλοι ίσως να κατακρίνουν τις προσωπικές ή εργασιακές σας συνήθειες και να βρίσκουν σφάλματα ή να κάνουν επικριτικά σχόλια που πληγώνουν τα συναισθήματά σας. Ίσως πάλι απαιτήσουν από σας να ξεκαθαρίσετε την συμπεριφορά σας ή να υιοθετήσετε μια πιο υπεύθυνη και σοβαρή αντιμετώπιση απέναντι στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας. Προβλήματα με τους γονείς σας είναι πιθανό να σας φέρουν αντιμέτωπους με επώδυνες καταστάσεις του παρελθόντος, που τώρα ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια. Αν θέλετε να διατηρήσετε την σταθερότητα και την ασφάλεια στην ζωή σας, θα πρέπει να φερθείτε πιο πειθαρχημένα και να διαχειριστείτε πιέσεις, απαιτήσεις, ευθύνες και γενικά καταστάσεις που σας δυσαρεστούν.

Active from 29 May 2023 to 29 May 2023

Juno sextile Mercury

Είναι πολύ καλό διάστημα για να μοιραστείτε ειδήσεις, πληροφορίες και ιδέες με τον σύζυγο ή σύντροφό σας. Οι συζητήσεις θα είναι ευχάριστες, ανοιχτές και ειλικρινείς και θα αντιμετωπίζετε με άνεση τις καθημερινές υποθέσεις και απαιτήσεις της σχέσης. Αν έχετε κάποιο προσωπικό πρόβλημα ή δίλημμα μπορείτε να βασιστείτε στον σύντροφο σας να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το ζήτημα. Σέβεστε την οπτική γωνία του συντρόφου σας και οι λέξεις αγάπης και ενθάρρυνσης που σας λένε δημιουργούν ζεστασιά και κατανόηση μεταξύ σας.

Active from 29 May 2023 to 29 May 2023

Mars square Pluto

Η ανάγκη σας για ατομική εξουσία, κατορθώματα και έλεγχο της ζωής σας είναι πολύ έντονη τώρα. Ο “τύραννος” μέσα σας ξεσηκώνεται και ίσως γίνετε εξαιρετικά ισχυρογνώμονες, ηγεμονικοί και παρορμητικοί για ότι θέλετε να κάνετε. Αντιμάχεστε όποιον ή οτιδήποτε που γίνεται εμπόδιο στην ατομική σας ελευθερία κινήσεων και ίσως προκύψουν κάποιες συγκρούσεις εγωισμού και ισχύος. Θα είσαστε πολύ σκληροί επίσης με τον εαυτό σας και τις αδυναμίες σας. Ισως πιέζετε πολύ τον εαυτό σας και τους άλλους.

Active from 29 May 2023 to 30 May 2023

Mars quincunx Neptune

Αμφιταλαντεύεστε μεταξύ αποφασιστικότητας, ισχυρής δράσης και παθητικής παράδοσης. Αυτή η αμφιθυμία σας καθιστά λιγότερο αποτελεσματικούς από ότι θα ήσασταν κάποια άλλη στιγμή. Οι συγκινήσεις και τα όνειρα θα είναι μάλλον ταραχώδη, γεμάτα από παράξενες ανησυχίες ή δυσαρέσκεια. Προσπαθήστε να μην απαιτείτε πάρα πολλά από τον εαυτό σας αυτή τη στιγμή. Είστε επιρρεπείς σε μολύνσεις και σε συναισθηματικό επίπεδο θα είστε αποθαρρυμένοι.

Active from 29 May 2023 to 30 May 2023

Mars sextile Mars

Είστε ικανοί για ισχυρή, αποφασιστική δράση και έχετε τη θέληση να εκπληρώσετε τις επιδιώξεις σας αυτό τον καιρό. Σωματικά, αισθάνεστε καλά και η ενεργητικότητά σας βρίσκεται σε ψηλό επίπεδο. Επίσης, οι διενέξεις ή διαφωνίες με τους άλλους θα είναι κάπως πιο έντονες τώρα.

Active from 29 May 2023 to 30 May 2023

Sun conjunction Chiron

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για εσωτερική ανάπτυξη και θεραπεία. Μπορεί να πασχίζετε να επιτύχετε ισορροπία, αποφασιστικότητα και συνεργασία αυτήν την περίοδο, στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μια διαφορετική προοπτική, ίσως γίνει κτήμα σας. Θα μπορέσετε πιθανόν να δείτε με νέο μάτι μια κατάσταση ή ένα πρόσωπο, που σας πλήγωσε και προβλημάτισε στο παρελθόν.

Μια αντιπαράθεση συναισθηματικής φύσεως, μπορεί να αποδειχθεί καλοπροαίρετη και να σας προσφέρει πολύτιμη εσωτερική γνώση. Τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, διαθέτετε μια οξεία αίσθηση της μοναδικότητάς σας και της πορείας που θέλετε να χαράξετε. Οι άλλοι θα γοητεύονται από την αυτοπεποίθηση που εκπέμπετε ή τις μοναδικές σας προσεγγίσεις. Κάποιοι μάλιστα, θα είναι πρόθυμοι ακόμα και να δοκιμάσουν τις ιδέες σας.

Active from 29 May 2023 to 30 May 2023

Sun sextile Venus

Οι σχέσεις σας παρουσιάζονται ιδιαίτερα στοργικές, φιλικές και εμπνέουν εμπιστοσύνη τώρα, κάτι που θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε κοινωνικά ή ακόμα και υλικά. Καλή εποχή για εκδηλώσεις με την μορφή συναντήσεων σε δεξιώσεις, πάρτι κ.λπ. Οι ρομαντικές σχέσεις θα χαρακτηρίζονται από μια αρμονία με αποτέλεσμα την εσωτερική ικανοποίηση. Μια καλή περίοδος.

Active from 29 May 2023 to 31 May 2023

Juno trine Jupiter

Ο γάμος ή η σχέση σας είναι γεμάτα χαρά, παιχνίδι και πολύ αγάπη. Υπάρχει μια έμφαση στην περιπέτεια, τα ταξίδια ή μια παρόρμηση να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Έχετε την τάση σαν ζευγάρι να υπερβάλλετε σε ότι κάνετε, για παράδειγμα να ξοδεύετε υπέρογκα ποσά, να συμπεριφέρεστε σαν παιδιά μεταξύ σας, ή να καταστρώνετε μεγαλεπήβολα σχέδια για το μέλλον της σχέσης. Αν πάρετε το ρίσκο να διασκεδάσετε μαζί με τον σύντροφό σας θα είναι μια πολύ εποικοδομητική κίνηση αυτό διάστημα καθώς η όψη αυτή σας εφοδιάζει με καλή τύχη, χαρούμενη διάθεση και την δυνατότητα να ωριμάσετε μαζί σε ένα επιτυχημένο ζευγάρι.

Αν δεν έχετε κάποιο μόνιμο σύντροφο τότε αυτή είναι η χρονική περίοδος που μπορείτε να γνωρίσετε κάποιο άτομο καθώς ταξιδεύετε ή μέσω εκπαιδευτικών ή θρησκευτικών δραστηριοτήτων ή μέσα από επαγγελματικούς οργανισμούς.

Active from 29 May 2023 to 31 May 2023

Sun sextile Ascendant

Μια εποχή όπου θα νιώσετε την επιθυμία να βρεθείτε με ανθρώπους, να ανταλλάξετε κάποια πράγματα, να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας ή να δώσετε κάτι από τον ίδιο σας τον εαυτό. Θέλετε να σας ξεχωρίζουν ή να φαίνεστε. Θα δεχτείτε εκτίμηση και θετική αντιμετώπιση και πολύ πιθανό μια ευκαιρία ή προσωπική επαφή θα αποβεί πάρα πολύ ευεργετική. Οι σχέσεις, αμφότερες προσωπικές και επαγγελματικές θα βρεθούν σε πολύ καλό επίπεδο αυτήν την χρονική περίοδο.

Active from 29 May 2023 to 31 May 2023

Venus sextile Moon

Είναι υπέροχη στιγμή να κάνετε παρέα ή να δώσετε πάρτι στο σπίτι σας. Αισθάνεστε φιλόξενοι, αγαπητοί και χρειάζεστε να μοιραστείτε άνεση και στοργή με τους στενούς φίλους σας και την οικογένειά σας. Βελτίωση στο σπίτι ή καλλωπισμός του περιβάλλοντος συνιστάτε κατά κάποιον τρόπο επίσης τώρα.

Active from 30 May 2023 to 02 Jun 2023

Mercury square Jupiter

Ο νους σας και το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε μεγάλα ζητήματα και μακροπρόθεσμα σχέδια. Είστε αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις σχετικά με τις ιδέες σας, αλλά αρνείστε να μελετήσετε και εξετάσετε όλα τα στοιχεία, πράγμα που μπορεί να σας οδηγήσει σε κάποια λανθασμένη κρίση. Προσπαθήστε, να μην είστε αδρανείς ή αδιάφοροι με τις σημαντικές λεπτομέρειες. Ακόμα, προσέξτε τις συνεργασίες και συμφωνίες σας γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης ή ασυνέπειας εκ μέρους των άλλων.

Active from 30 May 2023 to 19 Jun 2023

Ceres quincunx Midheaven

Τα προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν τώρα στο οικογενειακό ή το επαγγελματικό περιβάλλον, μπορεί να οδηγήσουν σε αλλαγές και καινούργιες ευθύνες στην δουλειά ή την προσωπική ζωή. Ισως για παράδειγμα χρειαστεί να αναλάβετε περισσότερα καθήκοντα και ευθύνες απέναντι στον άνθρωπό σας, τα παιδιά σας ή άλλα πρόσωπα της οικογένειάς σας, τα οποία όμως θα σας κάνουν να επαναστατήσετε διότι δεν θέλετε να παραμερίσετε τις δικές σας ανάγκες και φιλοδοξίες. Κάποιες συγκρούσεις που μπορεί να προκύψουν με τον εργοδότη σας ή κάποιον προιστάμενό σας απαιτούν ένα ξεκαθάρισμα σχετικά με τις αρμοδιότητές σας και την θέση σας στην ιεραρχία της επιχείρησης. Οποια απόφαση και αν χρειαστεί να πάρετε αυτό το διάστημα, καλό θα ήταν να γίνει έπειτα από ώριμη σκέψη πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε κίνηση.

Η χρονική εγκυρότητα της συγκεκριμένης αστρολογικής επιρροής, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ακρίβεια της ώρας γέννησης, οπότε και ισχύει μόνο εάν είστε απολύτως σίγουροι γι’ αυτή.

Active from 31 May 2023 to 03 Jun 2023

Venus square Pallas

Τα αισθήματα αγάπης σας ίσως είναι κάπως διακριτικά, σεμνά και συγκρατημένα αυτή την περίοδο. Ίσως αναπτυχθούν διαφορές σε προσωπικά πλάνα ή οικονομικές υποθέσεις σε μια στενή συνεργασία ή μια ρομαντική σχέση. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά σκληρά παίζοντας τον ρόλο του διατηρητή της ειρήνης ή του διαπραγματευτή επιλύοντας προβλήματα με έναν εραστή, σύντροφο ή φίλο. Το να συζητάτε τα πράγματα σε ένα λιγότερο συναισθηματικό επίπεδο πιθανό να βοηθάει στην απαλλαγή της υπάρχουσας έντασης.

Αυτή την περίοδο, ίσως αισθανθείτε ότι δεν έχετε μια ξεκάθαρη αντίληψη του που βρίσκεστε με έναν συνεργάτη ή εραστή σε σημαντικά ζητήματα, όπως οι οικονομικές ανάγκες, οι ανάγκες δέσμευσης ή ασφάλειας στη σχέση. Αυτή μπορεί επίσης, να είναι μια δύσκολη περίοδος για επιπλέον δημιουργικά σχέδια και εγχειρήματα. Στενοί συνεργάτες πιθανό να μην είναι συνεργάσιμοι ή αισθάνεστε ότι τα ταλέντα και οι ικανότητές σας περνάνε απαρατήρητα.

Active from 31 May 2023 to 03 Jun 2023

Venus square Vesta

Ένα ποσοστό αυτοελέγχου είναι αναγκαίο αυτή την περίοδο σε μια ερωτική σας σχέση. Η αγάπη σας και τα συναισθήματα σας έχουν μια τάση να εκφράζονται με μια πίεση και ένταση, που προσεγγίζουν την εμμονή. Με κάποιους τρόπους, ίσως να αισθάνεστε μια φοβερή αίσθηση ευθύνης ή αφοσίωσης απέναντι στο ταίρι σας, ή πιθανό να βασίζεστε υπερβολικά στον σύντροφό σας ώστε να σας παρέχει σιγουριά, αξιοπιστία και συναισθηματική ολοκλήρωση. Σε μια δυνατή και βαθιά σχέση, η οποιαδήποτε ανισσοροπία ή οι όποιες εντάσεις πιθανό να απαιτούν μόνο μικρές, ασήμαντες ρυθμίσεις.

Παρόλα αυτά, αν μια σχέση αγάπης είναι ασταθής ή ελλιπής, από άποψη ασφάλειας, αυτή ίσως να είναι μια χρονική περίοδος κατά την οποία να προκύψουν εχθρικότητα ή ακόμη και χωρισμοί. Επίσης, επαγγελματικές συνεργασίες, εργασία ή οικονομικές πλευρές της ζωής σας πιθανό να επηρεαστούν αυτή την περίοδο. Ίσως πρέπει να χρησιμοποιήσετε περισσότερη διακριτικότητα και περιορισμό όσον αφορά τα συμφέροντά σας.

Active from 31 May 2023 to 03 Jun 2023

Venus trine Saturn

Τώρα ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε αποφάσεις για τις οικονομικές σας υποθέσεις, καθώς η κρίση σας για υποθέσεις του είδους είναι πάρα πολύ καλή τώρα. Επενδύσεις σε όμορφα πράγματα όπως κοσμήματα ή αντικείμενα τέχνης, πίνακες, αντίκες κλπ, που αποκτούν αξία στο μέλλον. Δεν ενδιαφέρεστε για παροδική ικανοποίηση ή επιπολαιότητα τώρα. Ξοδεύετε “πολύτιμο χρόνο” με κάποιον παλιό και έμπιστο φίλο/φίλη ή απολαμβάνετε την συντροφιά ενός έμπειρου και ώριμου προσώπου που έχει πολλά να σας προσφέρει (Ενα ευχάριστο γεγονός με την συμμετοχή σοβαρών ή κάποιας ηλικίας ατόμων. Σχέση με κάποια/ον μεγαλύτερο σε ηλικία. Μια σοβαρή αισθηματική σχέση).

Active from 01 Jun 2023 to 03 Jun 2023

Mercury quincunx Uranus

Είσαστε σε κατάσταση υπερέντασης, νιώθετε σαν να σας διαπερνάει… ηλεκτρικό ρεύμα, νευρικοί και βιαστικοί και καλό θα ήταν να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε! Ωστόσο ο οι ρυθμοί της ημέρας μπορεί να μην σας αφήσουν να το κάνετε. Έχετε την τάση να απαντάτε γρήγορα ή ακατάλληλα σε ερωτήσεις, τεστ και κουίζ. Εάν προσπαθήσετε να ηρεμήσετε, θα τα καταφέρετε πολύ καλύτερα!

Active from 01 Jun 2023 to 04 Jun 2023

Venus square Midheaven

Η επιθυμία να είστε κοινωνικός, φιλικός ή αγαπητός μπορεί να συγκρουστεί με την περάτωση εργασίας ή άλλης ενέργειας στον επαγγελματικό τομέα. Σχεδίαση του χρόνου ανάπαυσης ή ένταξη σε μια σχέση είναι πολύ καλή ιδέα τώρα.

Active from 01 Jun 2023 to 06 Jun 2023

Mars conjunction Ascendant

Συνεχίζετε την πορεία σας θετικά, ανταγωνιστικά και ενεργητικά τώρα σε τέτοιο βαθμό ώστε προκαλείτε συχνά την εχθρότητα των άλλων. Δεν θέλετε να μειώσετε το ρυθμό σας ή να συμβιβαστείτε με τις ανάγκες των άλλων ατόμων και αντιστέκεστε σθεναρά αν οι επιθυμίες σας πρέπει να παραμεριστούν για ανάγκες και επιθυμίες των άλλων.

Είναι καιρός για θετική αποφασιστική δράση από μέρους σας, πρόοδο των υποθέσεών σας και εισαγωγή σε νέα ζητήματα. Προσέξτε μόνο μην ενεργείτε τελείως “αναίσθητα” και υπεροπτικά αφού μια τέτοια συμπεριφορά θα ήταν αρνητική για τις προσπάθειές σας.

Active from 01 Jun 2023 to 09 Jun 2023

Pallas trine Mercury

Προσωπικά και δημιουργικά σχέδια είναι πολύ πιθανό να αποβούν επικερδή, τώρα. Πρέπει να υποστηρίξετε τον εαυτό σας και να χρησιμοποιήσετε τα έμφυτα χαρίσματά σας, για να δεχθείτε τις επιβραβεύσεις ή τα οφέλη αυτών των προσπαθειών. Ένας συγγενής ή συνέταιρος μπορεί να προτείνει μια συνεταιρική προσπάθεια ή μια νέα ιδέα που μπορεί να αποδειχθεί επιτυχής για σας. Απ’ την άλλη, ίσως νιώσετε την ανάγκη να εγκαταλείψετε την άνεση και την ασφάλεια των γνώριμων περιβαλλόντων σας και να χαρείτε απρογραμμάτιστα διακοπές ή διήμερες αποδράσεις από την πόλη.

Είναι ακόμα ίσως η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε με την οικογένεια, του συγγενείς και τα αδέρφια σας, μέρη όπου θα μπορεί να γίνει μια ζωηρή ανταλλαγή ιδεών και επικοινωνίας.

Active from 02 Jun 2023 to 05 Jun 2023

Venus sextile Juno

Η ερωτική σας ζωή ή ο γάμος σας θα αλλάξει προς το καλύτερο. Συνεταίρους και συντρόφους είναι πιο εύκολο να τους χειριστείτε και μπορούν να σας παρέχουν συναισθηματική υποστήριξη και ευχάριστες εμπειρίες. Οι προσωπικές σας φιλοδοξίες δεν θα σταθούν στον δρόμο του συντρόφου σας. Κατά πάσα πιθανότητα, θα επιθυμείτε να συμπεριλάβετε τον σύντροφό σας σε όλες τις αποφάσεις σας, όπως στον κοινωνικό σχεδιασμό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μια νέα ερωτική σχέση μπορεί να σταθεροποιηθεί ή μια υπάρχουσα μακροχρόνια σχέση ενδυναμώνεται με εκφράσεις αγάπης, συναισθηματικού καθησυχασμού και με μια μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας και δέσμευσης.

Active from 02 Jun 2023 to 10 Jun 2023

Vesta trine Moon

Μεγάλο μέρος της συναισθηματικής σας εκπλήρωσης προέρχεται από τα επαγγελματικά σας επιτεύγματα αυτό το διάστημα. Μπορεί να έχετε μεγαλύτερη συναίσθηση των εσωτερικών σας κινήτρων και μπορείτε να αφοσιωθείτε στην εκπλήρωση οποιουδήποτε στόχου επιδιώξετε. Δίνεστε ολόψυχα σε οτιδήποτε αναλάβετε και βρίσκετε νόημα και σκοπό σ’ αυτό. Οι γυναίκες μπορούν να σας βοηθήσουν πολύ και βρίσκετε ενθάρρυνση ξέροντας ότι επιδοκιμάζουν και στηρίζουν τις προθέσεις σας. Μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη αφοσίωση στον σύντροφό σας. Μπορείτε να εστιαστείτε ευκολότερα στις συναισθηματικές ανάγκες και επιθυμίες του συντρόφου σας και ευχαρίστως φροντίζετε να δίνετε περισσότερο χρόνο στις οικογενειακές σας σχέσεις.

Active from 03 Jun 2023 to 06 Jun 2023

Sun conjunction Ceres

Πρόκειται για μια περίοδο κατά την οποία θα κάνετε παραπάνω πράγματα από ό,τι συνήθως για όσους βρίσκονται δίπλα σας και τρέφετε για αυτούς αισθήματα αγάπης. Θα είστε πιο γενναιόδωροι, θα τους βοηθάτε και θα τους φροντίζετε. Το αίσθημα τους ολοκλήρωσης που θα νιώσετε για τη συμπεριφορά και τις δυνατότητες υποστήριξης, προστασίας και γαλούχησης των συντρόφων και των παιδιών σας θα σας γεμίσει με υπερηφάνεια και δεν θα είναι λίγοι εκείνοι που θα αναγνωρίσουν τις κινήσεις αυτές. Στο πλαίσιο αυτό, ο αντίκτυπος που θα υπάρξει θα βοηθήσει ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη θαλπωρή και αγάπη στην οικογενειακή Vesta.

Active from 03 Jun 2023 to 11 Jun 2023

Pallas opposition Jupiter

Είστε στα μαχαίρια με φιγούρες εξουσίας και επαγγελματίες επιχειρηματίες. Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας φαντάζουν σ’ αυτά τα άτομα είτε εξωφρενικές ή υπερβολικές, και αντιμετωπίζετε αποδοκιμασία απέναντι στους σημαντικούς σας στόχους και κατευθύνσεις. Μπορεί να διαθέτετε άφθονες δημιουργικές ικανότητες, ωστόσο θα πρέπει να συμβιβαστείτε ώστε οι προσδοκίες σας να συμβαδίσουν με τις ανάγκες και τα αντικειμενικά κριτήρια των ανθρώπων που παίζουν καθοριστικό ρόλο στους επαγγελματικούς σας στόχους. Προσπαθήστε να μην υποθέσετε ότι η τύχη σας εγκατέλειψε. Ίσως απλά χρειάζεται να αναπτύξετε τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες, για να φτάσετε σε μια επιθυμητή συμφωνία. Νομικές δυσκολίες είναι πιθανές, που ίσως μάλιστα να αποδειχτούν και επιζήμιες μακροπρόθεσμα.

Active from 04 Jun 2023 to 07 Jun 2023

Sun sextile Mercury

Ο καιρός είναι καλός για να εκφραστείτε πιο άνετα και οι συζητήσεις, οι διαπραγματεύσεις, καθώς επίσης και η επικοινωνία κάθε είδους αυτή την εποχή είναι εγκάρδια και επιτυχημένη. Αναμένεται ένα μεγάλο βήμα με έναν μεγάλο αριθμό διαπραγματεύσεων, γραμμάτων, τηλεφώνων ή αποστολών που απαιτούν πνευματική διαύγεια.

Active from 04 Jun 2023 to 08 Jun 2023

Sun trine Jupiter

Αυτή είναι μια κατάλληλη περίοδος για ξεκούραση, ευνοϊκή για να φρεσκάρετε, να αναζωογονήσετε τον εαυτό σας και να κάνετε τις καταστάσεις και τα πράγματα να “δουλέψουν” για σας. Η διάθεσή σας θα είναι καλή, η αισιοδοξία σας μεγάλη, πράγμα που θα σας δώσει την δυνατότητα να αποκτήσετε μια καλύτερη προοπτική στη ζωή. Επίσης είναι κατάλληλη στιγμή να πλησιάσετε κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει πνευματικά, διανοητικά ή και υλικά ακόμη.

Active from 06 Jun 2023 to 07 Jun 2023

Mercury trine Moon

Είναι εύκολο να μιλάτε για τα συναισθήματά σας ή τις απόψεις σας στους άλλους τώρα, καθώς επίσης και να ακούτε με ευαισθησία όχι μόνον το τι σκέφτονται αλλά και το τι αισθάνονται. Μια πολύ καλή εποχή για να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας απέναντι ορισμένων ανθρώπων. Συχνά αυτές οι υποθέσεις θα έχουν κάποια αναφορά σε πράξεις ή ενέργειες που ανήκουν στο παρελθόν.

Η επικοινωνία σας με τις γυναίκες θα είναι ιδιαίτερα καλή αυτή την εποχή και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να λάβετε κάποια μορφή βοήθειας από το γυναικείο φύλο. Ακόμα, είναι καιρός να εμβαθύνετε στην ψυχολογία των άλλων ή να προσπαθήσετε να εκτιμήσετε τις αφορμές και αιτίες της συμπεριφοράς τους.

Active from 06 Jun 2023 to 11 Jun 2023

Mars square Sun

Έχετε την τάση να γίνεστε πιο επιθετικοί και ευερέθιστοι τώρα ιδιαίτερα αν κάποιος προσπαθήσει να εμποδίσει την θέληση και τα σχέδιά σας. Η πιεστικότητα και η ανταγωνιστική σας διάθεση πολύ πιθανό να σας δημιουργήσει αντιπαράθεση, εχθρικότητα και γενικά κάποια μορφή αντίστασης από μέρους των άλλων. Ακόμα ίσως είναι προτιμότερο αυτή την χρονική περίοδο να δουλεύετε μόνοι σας από το να προσπαθείτε να συνεργαστείτε με κάποιους άλλους, ανεξάρτητα σε ποιον τομέα. Επίσης ίσως να γίνετε κάπως περισσότερο ανυπόμονοι και να έχετε την τάση να φέρεστε με εριστικό τρόπο, πράγμα που σας κάνει επιρρεπείς σε ατυχήματα αυτή την περίοδο (Ένταση στο άμεσο οικογενειακό περιβάλλον κάποιου. opposition απόψεων με τους συγγενείς. Διαταραχές σχέσεων).

Active from 07 Jun 2023 to 10 Jun 2023

Sun opposition Uranus

Οι σχέσεις σας πάνε στραβά ή το λιγότερο παίρνουν μια απρόσμενη πορεία. Η ανάγκη για περισσότερη ελευθερία, ανεξαρτησία, ή νεωτερισμό, σε σας ή σε κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά σας, μπορεί να μετατρέψει την παρούσα κατάσταση των σχέσεών σας με τους άλλους. Μπορεί ακόμα να έρθετε σε επαφή με κάποιον που είναι πολύ διαφορετικός από σας και που δημιουργεί με ευκολία προκλήσεις, εκπλήξεις ή αναστατώσεις. Να είστε έτοιμοι για το απροσδόκητο με τις σχέσεις σας. Ξαφνικές και απρόσμενες αλλαγές στην ζωή σας αυτήν την περίοδο.

Active from 07 Jun 2023 to 11 Jun 2023

Venus square Pluto

Κρυμμένα πάθη, φόβος, ζήλιες, πόθος και επιθυμίες ή ανάγκες εμφανίζονται σε σας τώρα και μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα στις πολύ στενές σχέσεις σας. Εχετε την τάση να γίνεστε καταπιεστικοί ή απαιτητικοί σε μια στενή σχέση σας, φορτισμένοι συναισθηματικά και να πιέζετε τα πράγματα σε μια υπερφορτωμένη συναισθηματική ατμόσφαιρα. Θετικά, μια σχέση μπορεί να γίνει βαθύτερη ή να ξαναγεννηθεί τώρα, δίνοντας καινούργια ζωή από την επιθυμία σας να φανερώσετε τον πραγματικό σας εαυτό στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Active from 07 Jun 2023 to 13 Jun 2023

Juno square Moon

Η συναισθηματική ένταση σε μια ερωτική σχέση ή γάμο είναι πολύ πιθανή αυτή την εποχή. Αν έχετε μια τάση να είστε κτητικοί ή υπερπροστατευτικοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα, τότε αυτή η συμπεριφορά θα είναι πιο εμφανής αυτή την περίοδο. Είναι πιθανό να βιώσετε στενάχωρες και απογοητευτικές στιγμές υποκινούμενα από ασυνείδητα αισθήματα ζήλιας, απόρριψης και υπερευαισθησίας σε μια στενή σχέση σας. Οι διαθέσεις σας θα είναι τόσο ρευστές που ο σύντροφος σας θα βρίσκει δύσκολο να εξακριβώσει ποια είναι τα αληθινά σας κίνητρα. Ο εραστής ή σύζυγος σας, μπορεί να φοβηθούν μη σας ταράξουν συναισθηματικά και επομένως να καταπιέσουν τα δικά τους αισθήματα απέναντι στις κινήσεις σας.

Από την άλλη η μητέρα, σύζυγος, ή φιλενάδα σας μπορεί να μεταδίδουν μπερδεμένα μηνύματα αναφορικά με τις συναισθηματικές υποθέσεις μεταξύ σας.

Active from 08 Jun 2023 to 09 Jun 2023

Mercury quincunx Vesta

A disruptive influence can affect your work performance at this time. Frustration or mistakes can occur due to misunderstandings with co-workers or in trying to catch up on unfinished work. Your daily routine may also undergo subtle changes, putting you in the position of having to assess new information and choices. It is likely you will need to exert more mental concentration and hard work than usual to achieve your objectives at this time. In your personal life, partners, loved ones, and friends are likely to accuse you of neglecting their needs at this time.

Active from 08 Jun 2023 to 10 Jun 2023

Mercury opposition Saturn

Κρατάτε σε απόσταση ή νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε μακριά από τους άλλους τώρα. Οι σκέψεις σας θα είναι κάπως πιο απαισιόδοξες, υπερβολικά κριτικές, σοβαρές και θα διαπιστώσετε ότι βλέπετε μόνον μέρος του συνόλου και όχι το σύνολο. Πιστεύετε ότι οι άλλοι δεν κάνουν ότι θα έπρεπε ή δεν ενδιαφέρονται να σας βοηθήσουν για να ξεπεράσετε κάποιο πρόβλημά σας για το οποίο υπάρχει ευθύνη και από μέρους των.

Τα πάντα σας φαίνονται κάπως απομακρυσμένα ή εντελώς αρνητικά για σας τώρα. Ισως είναι καλή εποχή για να μπορέσετε να αναδιοργανώσετε τον τρόπο σκέψης σας και να δείτε όταν φύγει αυτή η δύσκολη περίοδος τι είναι συμφέρον και θετικό να κρατήσετε και τι όχι. Ακόμα, η βοήθεια ή αναζήτηση βοήθειας από κάποιον μεγαλύτερο ίσως αποδειχτεί πολύ χρήσιμη τώρα. Σκέψεις για χωρισμό με πιθανότητες πραγματοποίησης. Αποφύγετε τις οριστικές αποφάσεις τώρα.

Active from 08 Jun 2023 to 11 Jun 2023

Venus quincunx Neptune

Αυτή τη στιγμή σας ελκύουν άνθρωποι των οποίων τα προβλήματα προκαλούν τη συμπόνοια και τον οίκτο σας. Η διάκρισή σας σε σχέση με τους υπόλοιπους ανθρώπους είναι λιγότερο αισθητή τώρα και αυτό μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε. Ο πνευματικός ιδεαλισμός σας και η ανάγκη σας να βοηθήσετε τους άλλους μπορεί να παρερμηνευθεί ή να είναι υπερβολική. Σε κάποιο άλλο επίπεδο, μπορεί να υπάρξουν αδιακρισίες ή απογοητεύσεις που αφορούν κάποια στενή προσωπική σας σχέση.

Active from 08 Jun 2023 to 11 Jun 2023

Venus sextile Mars

Ειδύλλια και ερωτοτροπίες ή και φλερτ είναι πιθανά τώρα. Θα αισθάνεστε μια ζωντάνια και ευφορία να σας κυριεύει συχνά κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι σχέσεις και τα αισθήματα κυρίως με το αντίθετο φύλο θα βρεθούν σε πολύ καλή κατάσταση. Οι φιλίες σας επίσης θα γίνουν πιο ισχυρές και η επιθυμία σας για να δημιουργήσετε κάτι ξεχωριστό θα είναι έντονη.

Active from 08 Jun 2023 to 16 Jun 2023

Pallas trine Uranus

Επιθυμείτε να περιβάλλεστε από ανθρώπους που διεγείρουν το μυαλό σας με φρέσκες και συναρπαστικές εμπνεύσεις και ανακαλύψεις. Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ καλή στιγμή για να εκμεταλλευτείτε τα εσωτερικά σας χαρίσματα, ταλέντα και τις δημιουργικές δυνατότητες, ιδιαίτερα αυτές που μπορούν να χαρακτηριστούν αντισυμβατικές ή εφευρετικές. Ξαφνικές αναλαμπές διαίσθησης σας βοηθούν να έχετε καινοτόμες ιδέες, που αποτελούν την λύση σε κάθε πρόβλημα που βιώνετε. Αν είστε μέλος κοινωνικών οργανισμών ή ομάδων, η επιρροή τους απάνω σας μπορεί να σας κάνει να ανασχηματίσετε κάποιες από τις πάγιες συμπεριφορές και απόψεις σας. Μπορεί να αποκτήσετε καινούργιους χαρισματικούς φίλους, ασυνήθιστους ή επινοητικούς στον τομέα τους.

Active from 09 Jun 2023 to 11 Jun 2023

Mercury trine Juno

Το να μοιράζεστε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με τον σύντροφό σας ή τον σύζυγό σας ανταμείβεται τώρα. Ένας συνδυασμός παρόμοιων ενδιαφερόντων και συμπεριφορών μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία στενότερων δεσμών μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας.

Σε μια πιο μόνιμη σχέση, μπορούν να ανταλλάσσονται δεσμεύσεις αγάπης, δέσμευσης και πίστης ή μπορείτε να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση που φέρνει ανανεωμένους όρκους. Εσείς ή το αγαπημένο σας πρόσωπο μπορεί να είστε ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί όσον αφορά τα στοργικά συναισθήματα και τις ανοιχτές επικοινωνίες.

Το να ασχολείστε με δουλειές καθημερινής ρουτίνας με τον σύντροφό σας θα αποδειχθεί πιο ευχάριστο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορεί ακόμη και να λάβετε μια πρόσκληση ή κάποια νέα για γάμο, γέννηση, πάρτι ή αρραβώνα τώρα.

Active from 09 Jun 2023 to 17 Jun 2023

Vesta opposition Saturn

Αυτή την περίοδο, οι επαγγελματικές σας προσπάθειες ή οι διοικητικές σας ικανότητες μπορεί να περιοριστούν ή να αμφισβητηθούν από τους προϊστάμενούς σας. Θα χρειαστεί να εργαστείτε φιλόδοξα και με τεράστια αφοσίωση για να πάρετε αναγνώριση για τους κόπους σας. Αυτό το διάστημα απαιτεί να προσκολληθείτε αυστηρά σε κανόνες και κανονισμούς, έτσι πρέπει να προσπαθήσετε να είστε οργανωμένοι και σχολαστικοί στις δραστηριότητές σας. Δεν είναι η καλύτερη περίοδος να ζητήσετε χάρες ή αναγνώριση από τους ανθρώπους του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος και μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε σε απομόνωση σε σημαντικές εργασίες. Επαγγελματικοί στόχοι ή σχέδια μπορεί να έχουν καθυστερήσεις ή να σας δώσουν απογοητεύσεις. Οι προσωπικές σας σχέσεις μπορεί να γίνουν απρόσωπες ή να νιώσετε πολλές αναστολές και μπορεί να χρησιμοποιήσετε την δουλειά σας ως δικαιολογία για να αποφύγετε τις στενές και συναισθηματικές επαφές.

Active from 10 Jun 2023 to 16 Jun 2023

Mars sextile Ceres

Οι δραστηριότητες με τους αγαπημένους σας δίνουν κάποια ευχάριστη τώρα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να καλύψετε τις ανάγκες του συντρόφου, των παιδιών σας, και άλλων ατόμων που σας ενδιαφέρουν. Σπεύδετε να προσφέρετε βοήθεια και υποστήριξη στους άλλους, ενώ εξακολουθείτε να γνωρίζετε πόσα μπορείτε να επωμιστείτε. Όσον αφορά τις προσωπικές σας ανάγκες για φροντίδα, νιώθετε πως μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας. Ωστόσο, δεν θα αγνοήσετε τους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με σας. Αν έχετε παιδιά, μπορεί να στηρίξετε τις προσπάθειές τους για την πορεία προς την ανεξαρτησία τους τώρα. Μπορεί συνειδητά να αποφεύγετε να είστε υπερπροστατευτικοί προκειμένου να ενισχυθεί η αυτοεκτίμησή τους και να τους ενθαρρύνετε να αντιμετωπίσουν τις καταστάσεις μόνοι τους.

Active from 11 Jun 2023 to 15 Jun 2023

Venus sextile Chiron

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευθετήσετε προβλήματα στις στενές σας σχέσεις και να κάνετε αλλαγές όπου είναι απαραίτητο. Αυτή η περίοδος σας κάνει να νιώθετε μια ακατανίκητη επιθυμία να φτάσετε σε νέα επίπεδα κατανόησης και συναισθηματικής γνώσης όσον αφορά τις ατομικές σας ανάγκες για αγάπη και στοργή. Ένας σύντροφος, ένας συνέταιρος ή κάποιος που έχει αποδειχθεί σοφός όσον αφορά μερικές ιδιαίτερες περιστάσεις της ζωής σας μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμος με έξυπνες προσφορές καθοδήγησης και αποδοχής. Θα βγείτε από αυτή την περίοδο με νέες προοπτικές, συνήθειες και αξίες όσον αφορά την αγάπη και την οικειότητα.

Active from 11 Jun 2023 to 15 Jun 2023

Venus trine Venus

Ικανοποίηση, αισθηματική ευημερία και αρμονία επικρατούν στις προσωπικές σας σχέσεις. Αυτή τη στιγμή ηρεμείτε και παραδίνεστε στην ευχάριστη και αγαπητή πλευρά του εαυτού σας. Εκτός αν άλλες αστρολογικές ενδείξεις υπερισχύουν σ’αυτήν την επιρροή, δεν θα είστε ισχυροί και θα προσπαθήσετε να κάνετε πράγματα από καθαρή αδυναμία και θα έχετε μια τάση να αφήνετε τις καταστάσεις και τους ανθρώπους να σας παρασύρουν.

Active from 11 Jun 2023 to 17 Jun 2023

Mars trine Mercury

Μιλάτε πολύ καθαρά, πειστικά και δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποιες είναι οι προθέσεις σας. Οι σκέψεις και αποφάσεις σας είναι αρκετά καλές ώστε να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε ένα σχέδιό σας. Ακόμα αρκετά καλή περίοδος ώστε να δηλώσετε συμμετοχή σε κάποια μορφή ανταγωνισμού, ανεξάρτητα εάν πρόκειται για παιχνίδι, επαγγελματική ενασχόληση, διαγωνισμό ή πραγματικές εξετάσεις.

Active from 11 Jun 2023 to 28 Jun 2023

Uranus trine Moon

Νιώθετε έντονη την ανάγκη να απελευθερωθείτε από τις καταπιεσμένες συναισθηματικές καταστάσεις και να αρχίσετε να εκφράζετε ανοιχτά τα αισθήματά σας και τις απόψεις σας στους άλλους τώρα. Είναι πολύ καλή εποχή για να κάνετε οριστικές αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Για παράδειγμα αν σχεδιάζατε από καιρό να ξεκινήσετε κάποια καινούργια δουλειά ή να κάνετε ριζικές αλλαγές στην ήδη υπάρχουσα αποφασίστε το τώρα.

Αυτή η εποχή σας ανοίγει καινούργιους ορίζοντες για ανακατάταξη σχέσεων και συνθηκών εργασίας. Η συναισθηματική σας κατάσταση θα σας επιτρέψει να πάρετε ξαφνικά τις ριζικές αποφάσεις και η πιθανότητα να αποκτήσετε την συμπαράσταση ανθρώπων από το άμεσο περιβάλλον σας είναι πολύ μεγάλη. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν τώρα και δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να αποκτήσετε μεγαλύτερα οφέλη.

Active from 12 Jun 2023 to 16 Jun 2023

Sun square Moon

Ένταση στην οικογενειακή σας ζωή, συγκρούσεις μεταξύ επαγγελματικών υποχρεώσεων και προσωπικών αναγκών, άλυτα συναισθηματικά προβλήματα θα παρουσιαστούν τώρα και θα χρειαστούν σοβαρές διευθετήσεις και συμβιβασμούς από μέρους σας.

Η πλευρά του εαυτού σας που συνήθως είναι κρυμμένη ή βρίσκεται στο περιθώριο είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθεί τώρα με αποτελέσματα θετικά ή αρνητικά για σας. Πλησιάζετε ή φτάνετε σε κάποιο σημείο κρίσης, που σας πιέζει να αντιμετωπίσετε άσχημες προσωπικές καταστάσεις και η οικογενειακή και ιδιωτική σας ζωή δεν φαίνεται να είναι ήρεμη. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις και βρείτε την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνετε αλλαγές (πράγμα δύσκολο για τώρα), που είναι απαραίτητες για την λύση των προβλημάτων σας.

Active from 12 Jun 2023 to 18 Jun 2023

Juno quincunx Saturn

Ο γάμος ή η σχέση σας μπορεί να σας περιορίσουν με κάποιον τρόπο αυτό το διάστημα. Μπορεί να υπάρχουν εντάσεις εξαιτίας των αναγκών της σχέσης σας και της καριέρας σας και αυτό θα σας κάνει να νιώθετε σαν να σας τραβούν σε δύο διαφορετικές κατευθύνσεις. Ίσως αναγκαστείτε να δουλεύετε πολλές ώρες και να μην αφιερώνετε πολύ χρόνο στην σχέση σας. Ή αν η δουλειά σας δεν είναι απαιτητικοί αυτό το διάστημα, μπορεί να επιβάλλετε στον εαυτό σας μια ψυχρή στάση απέναντι στην σχέση σας εξαιτίας δυσφορίας, ενοχών ή συναισθηματικών κωλυμάτων που δεν έχουν εκφραστεί. Τα θέματα που έχουν παραμείνει άλυτα, πρέπει να επιλυθούν με υπομονή, κατανόηση και δικαιοσύνη. Η σχέση σας μπορεί να μην είναι τόσο δύσκολη όσο φαίνεται τώρα, αλλά ίσως θα πρέπει να επανεξετάσετε τι ακριβώς περιμένετε από τον σύντροφο σας και πόσα είστε διατεθειμένοι να κάνετε από την πλευρά σας σε αντάλλαγμα.

Αυτή η εποχή δεν είναι τόσο ευνοϊκή για να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση. Μπορεί να νιώθετε συγκρατημένοι και απομονωμένοι τώρα και οι σχέσεις να σας φαίνονται περισσότερο σαν υποχρέωση παρά σαν μία ευχάριστη εμπειρία.
Αν περάσετε αυτό το διάστημα χωρίς σύντροφο και αναλογιστείτε τι ακριβώς επιθυμείτε σε μια μακροχρόνια σχέση , τότε ότι θα μάθετε τώρα θα αυξήσει πολύ τις πιθανότητες σας σε μια μελλοντική ευτυχισμένη σχέση.

Active from 13 Jun 2023 to 14 Jun 2023

Mercury conjunction Mars

Είναι πολύ πιθανό να πάρετε μια καθαρή και οριστική απόφαση αυτή την εποχή και να ξεκαθαρίσετε στους άλλους τι ακριβώς θέλετε. Δεν έχετε πολύ διαλλακτική διάθεση ειδικά σε ότι αφορά τα σχέδιά σας, τις ιδέες σας ή επιθυμίες. Πολύ πιθανό να μιλάτε ή ενεργείτε με κάποια βιασύνη, πράγμα για το οποίο πολύ πιθανό να μετανιώσετε αργότερα.

Επίσης, αυτή είναι μια καλή εποχή για να μελετήσετε κάτι ή να δοκιμάσετε τις πρακτικές ικανότητές σας. Στον χώρο της ενασχόλησης ή του επαγγέλματός σας είναι πολύ πιθανό να δραστηριοποιηθείτε επάνω σε κάτι εντελώς καινούργιο ή να υπογράψετε μια συμφωνία η οποία θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα για σας αργότερα. Προσοχή στις βιαστικές ενέργειες και πράξεις.

Active from 13 Jun 2023 to 14 Jun 2023

Mercury quincunx Neptune

Μπορεί να περνάτε στιγμές πνευματικής σύγχυσης και θολούρας και να νιώθετε αποπροσανατολισμένοι. Επίσης μπορεί να παρεξηγήσετε, ή να παρερμηνεύσετε κάτι που δεν λέχθηκε ξεκάθαρα, αλλά με αμφιλεγόμενους, ασαφής όρους, γι’ αυτό φροντίστε να σιγουρευτείτε, ότι όλα λέγονται και εξηγούνται ξεκάθαρα. Έχετε επίσης την τάση να ξεχνάτε τα ραντεβού σας, να παραβλέπετε σημαντικές λεπτομέρειες και να κάνετε λάθη στους λογαριασμούς σας.
Αποφύγετε να κάνετε κατάχρηση σε αλκοόλ και φάρμακα γενικότερα, γιατί υπάρχει κίνδυνος δηλητηρίασης.

Active from 13 Jun 2023 to 14 Jun 2023

Mercury quincunx Pluto

Τα σχέδια σας και οι απόψεις σας, υπόκεινται σε ακραίες αναθεωρήσεις, ριζικές αλλαγές και αναγκαστικές αναπροσαρμογές. Μπορεί να μάθετε κάτι που δεν το περιμένατε για κάποιον που ίσως σας πικράνει, όμως η είδηση αυτή θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε τα κομμάτια ενός παζλ, που μέχρι τώρα δεν είχατε καταφέρει να λύσετε. Έχετε επίσης να αντιμετωπίσετε παρασκηνιακές, ύπουλες ενέργειες και …μακιαβελικές τακτικές.

Active from 13 Jun 2023 to 16 Jun 2023

Venus conjunction Ascendant

Αυτή τη στιγμή περνάτε μια ελκυστική, γοητευτική και φιλόστοργη περίοδο που σας προσφέρει την δυνατότητα να αποκτήσετε κάποιους καινούργιους φίλους ή ακόμα και θαυμαστές. Θα κάνετε άριστη, πρώτη εντύπωση στους άλλους τώρα. Είναι πιθανό να αλλάξετε το στιλ του ντυσίματός ή της προσωπικής σας εμφάνισης αυτή την περίοδο. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Active from 13 Jun 2023 to 19 Jun 2023

Mars opposition Jupiter

Το επίπεδο ενέργειάς σας, η αυτοπεποίθησή σας είναι ψηλά τώρα. Είστε γεμάτοι ιδέες και μπορεί να φτάσετε στα άκρα αν δεν μπορέσετε να πετύχετε αρκετά, ή αν η παρούσα θέση δεν σας δίνει αρκετά περιθώρια, ή αν αυτοί που βρίσκονται πάνω από σας δεν σας επιτρέπουν να παίρνετε πρωτοβουλίες και να ενεργείτε όπως θέλετε. Επίσης, τώρα έχετε την τάση να υπερεκτείνετε και να θεωρείτε ότι μπορείτε να κάνετε περισσότερα απ’ότι πράγματι μπορείτε.

Active from 14 Jun 2023 to 28 Jun 2023

Jupiter square Ascendant

Κάποιος ή κάποιοι είναι πολύ πιθανό να σας κάνουν μια προσφορά για συνεργασία ή να σας δώσουν μια ευκαιρία που αν την εκμεταλλευτείτε σωστά θα ωφεληθείτε ιδιαίτερα. Αυτή η ευκαιρία ίσως είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ενασχόλησή σας ή το ίδιο σας το σπίτι. Η δουλειά σας ή το σπίτι θα σας απορροφούν περισσότερο χρόνο απ’ότι συνήθως με αποτέλεσμα να περάσουν σε δεύτερη μοίρα τα πολύ προσωπικά σας ενδιαφέροντα (εμφάνιση, διασκέδαση κλπ).

Θα αποδειχτεί όμως αλήθεια το ότι αυτή την εποχή θα ανοίξουν καινούργιοι δρόμοι για σας και για τις φιλοδοξίες σας. Η αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση σας θα είναι πολύ ανεβασμένες και ίσως να κάνετε το λάθος να ρισκάρετε περισσότερο απ’ότι πρέπει ή να προσπαθήσετε να φέρετε πολύ σύντομα αποτελέσματα στην απόκτηση των υλικών αγαθών. Κάτι που θα πρέπει να το αποφύγετε και να προσπαθήσετε να βαδίζετε επάνω σε πράγματα που τα γνωρίζετε πολύ καλά ή έχουν πολύ μικρές πιθανότητες ρισκαρίσματος. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για προσωπικές ή επαγγελματικές υποθέσεις.

 

Active from 15 Jun 2023 to 16 Jun 2023

Mercury conjunction Chiron

Η ανοιχτή σας επικοινωνία με τον αγαπημένο σας πρόσωπο, έναν φίλο ή συγγενή, μπορεί να σας ανακουφίσει από τα προβλήματα και τις ανησυχίες σας αυτόν τον καιρό. Οι στενές, υγιείς και σημαντικές σχέσεις μπορεί να σας εφοδιάσουν με ανεκτίμητες διορατικές ικανότητες και να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τους φόβους και τις αναστολές σας. Είναι ο κατάλληλος καιρός, για να επουλώσετε μια παλιά πληγή, ή ενοχή και να γεφυρώσετε τις διαφορές σας με ένα πρόσωπο. Θα νιώσετε την ανάγκη να βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε την υγεία σας και την φυσική σας κατάσταση, ειδικά εάν πρόσφατα είχατε περάσει από μια περίοδο με πολύ στρες και μικροπροβλήματα υγείας.

Active from 15 Jun 2023 to 16 Jun 2023

Mercury sextile Venus

Υπάρχει ένας φιλικός, αρμονικός τόνος, στις συνεργασίες και αντιδράσεις σας τώρα. Είναι πολύ καλή εποχή για κοινωνικές δραστηριότητες ή αρχή κάποιας φιλικής σχέσης. Οι σχέσεις σας είναι θετικές και αρμονικές. Οι φιλίες σας γίνονται ιδιαίτερα βαθύτερες και με περισσότερο νόημα.

Η εκτίμησή σας για την λογοτεχνία και την τέχνη είναι μεγαλύτερη τώρα. Αυτή είναι μια εποχή όπου θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά αν η ενασχόλησή σας έχει να κάνει με την ομορφιά ή θέματα αισθητικής κατά κάποιον τρόπο. Αισθηματικές συζητήσεις ή ανταλλαγή σκέψεων ή επικοινωνία διαμέσου τηλεφωνημάτων ή αλληλογραφίας είναι πολύ πιθανή.

Active from 15 Jun 2023 to 17 Jun 2023

Mercury sextile Ascendant

Αρκετά κατάλληλη εποχή για να βρεθείτε μέσα στα πράγματα. Με τις ικανότητές σας ή με την μερική βοήθεια των άλλων. Θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για να δημιουργήσετε επαφές, να ανταλλάξετε πληροφορίες να μάθετε κάτι μέσω μιας συνεστίασης ή συγκέντρωσης ή ακόμα και τυχαίας συνάντησης. Γράμματα, τηλεφωνήματα και συζητήσεις είναι έντονα και παραγωγικά τώρα.

Active from 15 Jun 2023 to 21 Jun 2023

Juno sextile Midheaven

Ο σύζυγος ή σύντροφος σάς υποστηρίζει και εκτιμά τους επαγγελματικούς στόχους σας και επιδιώξεις. Αν λάβετε αναγνώριση ή ανταμοιβές από τις προσπάθειες στην εργασία σας θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην σχέση σας. Η εικόνα που προβάλλετε στους τρίτους σαν ζευγάρι είναι της ένωσης και δέσμευσης. Θα ενδυναμώνετε την αυτοπεποίθηση μεταξύ σας αυτό το διάστημα, πράγμα που θα σας επιτρέψει να εμπλακείτε περισσότερο με τον κόσμο γύρω σας.

Αυτή είναι μια ευνοϊκή περίοδος για αρραβώνες, γάμους, γεννήσεις ή για το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης. Αν είσαστε αδέσμευτοι, μπορεί να δημιουργήσετε μια σημαντική σχέση μέσα από επαγγελματικές επαφές ή τον χώρο εργασίας.

Active from 16 Jun 2023 to 19 Jun 2023

Sun quincunx Saturn

Μια απογοήτευση ή μια θλιβερή συνειδητοποίηση σας αναγκάζει να επαναξιολογήσετε τα καθήκοντα σας, να κάνετε ορισμένες ρυθμίσεις και να εξαντλήσετε περισσότερους πόρους απ? ότι είχατε σχεδιάσει. Η υπερκόπωση, ένα συναίσθημα πίεσης και ταραχής, και το βάρος των ευθυνών μπορούν να επιδεινώσουν την υγεία σας. Αποφύγετε να εξαντλήσετε την ενέργειά σας αυτή τη στιγμή, προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και κάντε μόνο ότι είναι απαραίτητο.

Active from 16 Jun 2023 to 19 Jun 2023

Sun sextile Pallas

Θα βρείτε τον εαυτό σας ακόμα και να διασκεδάζει με την προοπτική που διανοίγεται σε σχέση με την προώθηση των διανοητικών και καλλιτεχνικών σας ικανοτήτων. Πρόκειται για μια περίοδο που ευνοεί την προώθηση αυτών των ταλέντων σας, την έκθεσή τους στο κοινό και την λίγο αργότερα συγκομιδή των κερδών από τις τωρινές σας προσπάθειες. Η δύναμη του νου και η αυξημένη αντιληπτική ικανότητα θα σας βοηθήσουν τώρα να ξεκινήσετε κάποια διανοητική εργασία ή τον εμπλουτισμό των γνώσεών σας σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα. Αυτές οι δυνατότητες μπορεί να σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση και να σας προσφέρουν ένα αίσθημα εσωτερικής πληρότητας σχετικά με την αξία των στόχων που έχετε βάλει.

Active from 16 Jun 2023 to 19 Jun 2023

Sun trine Vesta

Την περίοδο αυτή ευνοούνται ιδιαίτερα οι συμφωνίες με προϊστάμενους και συνάδελφους. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον εργασιακό σας τομέα θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα συμφέροντά σας. Είναι πολύ πιθανό να τύχετε του θαυμασμού και της προσοχής και η αιτία για αυτό θα είναι η επιτυχίες σας στο τομέα που εξειδικεύεστε. Η επιβράβευση που θα γευτείτε από κάποιον ανώτερό σας θα πυροδοτήσει τον ενθουσιασμό σας, η δε δουλειά σας θα σας γεμίζει με ευχάριστα συναισθήματα. Προσπαθήστε όμως να μοιραστείτε τις ευχάριστες στιγμές και με τον σύντροφό σας.

Active from 16 Jun 2023 to 20 Jun 2023

Venus square Sun

Η επιθυμία σας για ευχαρίστηση, ηρεμία και στοργή εμφανίζεται τώρα και μπορεί να έρθει σε σύγκρουση με τις διαθέσεις και τα καθημερινά προβλήματα των άλλων. Οι κοινωνικές σχέσεις και συναναστροφές ευνοούνται τώρα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες ή την βοήθεια που θα σας προσφέρουν οι άλλοι τώρα.

Active from 17 Jun 2023 to 21 Jun 2023

Sun sextile Midheaven

Οι μακρόχρονοι στόχοι – σκοποί, η κατεύθυνση της ζωής σας και η καριέρα σας θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας τώρα. Κερδίζετε διαύγεια ή μια δυνατότερη αίσθηση του σκοπού που ενεργοποιεί τις προσπάθειες σας, ώστε να κινηθείτε προς αυτό που πραγματικά θέλετε να πετύχετε.

Αναγνώριση ή υποστήριξη από ανώτερους ή άτομα που έχουν την δυνατότητα να σας βοηθήσουν είναι πολύ πιθανή τώρα, ειδικά αν πάρετε και εσείς κάποιες πρωτοβουλίες. Συμβόλαια και διαπραγματεύσεις που αφορούν άμεσα την ενασχόληση ή την καριέρα σας αυτήν την περίοδο μπορεί να αποδειχτούν καρποφόρα, επιτυχή και αμοιβαία ευεργετικά.

Active from 17 Jun 2023 to 22 Jun 2023

Mars trine Uranus

Αυξημένη φυσική δύναμη, θάρρος και ισχυρή αίσθηση για την περιπέτεια κάνουν αυτή την χρονική περίοδο της ζωής σας πολύ ενδιαφέρουσα. Νιώθετε έντονη την ανάγκη να κάνετε κάτι τολμηρό, ασυνήθιστο, πρωτότυπο κάτι που θα θέλατε να μείνει στην “ιστορία”. Αναζητάτε την διέγερση, φυσική και σωματική. Το κύριο πεδίο δράσης σας θα είναι η ενασχόλησή σας και μια υπόθεση που εκκρεμεί από το παρελθόν. Και στις δυο περιπτώσεις η πιθανότητα ξαφνικής επιτυχίας ή λύσης είναι πολύ πιθανή τώρα. Ακόμα εκμεταλλευτείτε κάποιες ξαφνικές προτάσεις που θα σας γίνουν. (Ξαφνική επαγγελματική καλή τύχη στην ζωή κάποιου. Ενα ευχάριστο γεγονός που το χαρακτηρίζει η πρωτοτυπία).

Active from 18 Jun 2023 to 20 Jun 2023

Mercury conjunction Ceres

Οι σκέψεις σας στρέφονται στην γονεϊκού τύπου φροντίδα και παροχή βοήθειας σε αυτούς που αγαπάτε και νοιάζεστε. Μπορεί να έχετε περισσότερες επαφές και επικοινωνία με μέλη της οικογένειας, συγγενείς και αδέλφια αυτό το διάστημα, εξαιτίας κυρίως της δικής τους ανάγκης για καθοδήγηση, συμβουλές ή βοήθεια. Είναι μια καλή περίοδος να κάνετε προγράμματα ή να τακτοποιήσετε με όσους ζείτε μαζί τους θέματα που αφορούν τον χειρισμό οικιακών ή προσωπικών υπευθυνοτήτων. Συζητήσεις ουσίας με τα παιδιά ή σύντροφο σας μπορούν να ανοίξουν νέες πόρτες στην κατανόηση των δικών τους συγκεκριμένων αναγκών.

Active from 18 Jun 2023 to 21 Jun 2023

Sun square Juno

Η ζήλια, η κτητικότητα και ο εγωισμός κάνουν τις προσωπικές σας σχέσεις να προσπαθούν να ισορροπήσουν σε ένα τεντωμένο σκοινί. Νιώθετε ότι με το σύντροφό σας δεν έχετε κοινούς στόχους καθώς ο καθένας από σας βάζει τον εαυτό του ως προτεραιότητα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο να διατηρήσετε το σεβασμό και την αξιοπρέπεια μέσα στο γάμο και τις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο εγωιστές και να δείχνετε ανεκτικότητα στο πρόσωπό τους. Το έχουν ανάγκη. Αφήστε τους εγωισμούς σας στην άκρη αλλιώς θα καταλήξετε σε έναν συμβιβασμό παρά σε μία συμφωνία με τον σύντροφό σας.

Active from 19 Jun 2023 to 20 Jun 2023

Mercury sextile Mercury

Συζητήσεις και ανταλλαγή ιδεών και σχεδίων με άλλους είναι πολύ αποδοτικά αυτή την εποχή. Καταλαβαίνετε τι λένε οι άλλοι όπως και εσείς γίνεστε με μεγάλη ευκολία κατανοητοί. Αυτή είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να μεταδώσετε τις απόψεις, τις σκέψεις, χρησιμοποιώντας το γράψιμο, τον λόγο ή την διαφήμιση.

Active from 19 Jun 2023 to 20 Jun 2023

Mercury trine Jupiter

Μια καλή εποχή για ταξίδια, επαγγελματικές ή οποιεσδήποτε άλλες συμφωνίες. Θα ασχοληθείτε με καινούργια πράγματα τα οποία είναι μέρος ενός παλιού σχεδίου και οι ιδέες και απόψεις σας θα αποβούν καρποφόρες τώρα.

Θα νιώθετε έντονη την διάθεση να ευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες να “ωριμάσετε” κατά κάποιο τρόπο πνευματικά ή να δημιουργήσετε κάτι σημαντικό το οποίο θα επηρεάσει την μετέπειτα ζωή σας θετικά. Οτιδήποτε διευρύνει τον κόσμο σας, σας ελκύει τώρα. Σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα το σύνολο και όχι οι λεπτομέρειες. Πλούτος ιδεών και μια πετυχημένη δραστηριότητα σαν επιχειρηματίες. Μία τυχερή περίοδος στη ζωή κάποιου.

Active from 19 Jun 2023 to 23 Jun 2023

Venus sextile Ceres

Η αγάπη και η περιποίηση είναι τα θέματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον αυτή τη στιγμή. Είτε κοινωνικοποιείστε είτε μένετε στο σπίτι με την οικογένεια, απολαμβάνετε ζεστή συντροφιά και ενθουσιώδεις συναισθηματικές σχέσεις. Αισθάνεστε μια έντονη επιθυμία να ευχαριστήσετε τους αγαπημένους σας τώρα και να δείξετε το ενδιαφέρον σας για αυτούς, μέσω μιας περιποιητικής και υποστηρικτικής συμπεριφοράς. Ευκαιρίες για ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον ευνοούνται αυτή την περίοδο, καθώς οι άλλοι έλκονται από την αγάπη και την χαρά που ακτινοβολείτε.

Active from 20 Jun 2023 to 21 Jun 2023

Mercury opposition Uranus

Χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου η πνευματική ένταση οι αμφισβητήσεις καταστάσεων και η εναλλαγή στον τρόπο σκέψης. “Τρελά” σχέδια, ασυνήθιστες ιδέες και συχνά εκνευρισμός. Ο ρυθμός της ζωής σας θα είναι αυξημένος και πολλές φορές η δράση αυτή θα σας κάνει να ξεσπάτε επάνω σε άλλα άτομα από το άμεσο ή έμμεσο περιβάλλον σας χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Οι συνεργασίες ή φιλίες φαίνεται πως θα βρεθούν κάτω από μια περίοδο έντασης. Επίσης, καθόλου απίθανο να διακόψετε μια μακρόχρονη φιλία για λόγους που αργότερα δεν θα μπορέσετε να βρείτε μια λογική εξήγηση.

Επειδή η ανησυχία σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, μπορεί να κάνετε ή να πείτε πράγματα βιαστικά ή να πάρετε αποφάσεις για σοβαρές υποθέσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Μια περίοδος όπου η τάση σας για λάθη ή και ατυχήματα είναι πολύ αυξημένη.

Active from 20 Jun 2023 to 24 Jun 2023

Venus trine Mercury

Είναι καλή περίοδος για να κανονίσετε κοινωνικές δραστηριότητες ή ακόμα επαγγελματικές συναντήσεις όπου το τακτ και η φιλικότητα είναι ένα συν. Ενεργείτε σαν διπλωμάτης και εναρμονιστής ανάμεσα σε άτομα με διαφορετικές απόψεις. Επίσης η συμμετοχή σε πολιτιστικά γεγονότα ή καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ευνοείται. Σκέψεις αγάπης, εκτίμηση για την ομορφιά και αισθητική απόλαυση του περιβάλλοντός σας εμφανίζονται. Ενα ευχάριστο ταξίδι μπορεί να είναι επωφελές τώρα.

Active from 21 Jun 2023 to 25 Jun 2023

Venus opposition Jupiter

Έχετε μια γιορταστική διάθεση και θέλετε να μοιραστείτε μια ωραία περίοδο με τους φίλους και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Κοινωνικά γεγονότα καθώς και συναδελφικότητα είναι πολύ αποδοτικά τώρα. Επίσης αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο για σας να πείτε όχι στο φαγητό, το ποτό ή οποιαδήποτε μορφή υπερβολής. Είστε επίσης πολύ γενναιόδωροι και ανεκτικοί με τους άλλους.

Παρόλο που αισθάνεστε υπέροχα τώρα, πιθανό να μετανιώσετε για τις πράξεις σας αργότερα αν δεν περικόψετε τις υπερβολές στις αντιδράσεις σας, στα έξοδά σας και στις ειδικές απολαύσεις (Περίοδος υπερβολικής σπατάλης. Συχνά σκηνές ζηλοτυπίας με τον/την σύντροφο για θέματα ηθικής συμπεριφοράς. Το χάσιμο των ευκαιριών εξαιτίας υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό του/της).

Active from 23 Jun 2023 to 24 Jun 2023

Mercury square Moon

Συναισθήματα, συγκινήσεις, προκαταλήψεις ή άλυτα προβλήματα από το παρελθόν εμφανίζονται στη ζωή σας τώρα δημιουργώντας μια δυσάρεστη κατάσταση που επιδρά αρνητικά και στο άμεσο περιβάλλον σας. Προσπαθήστε να γίνετε περισσότερο αντικειμενικοί.

Μια καλή περίοδος όμως για να εκφράσετε τις απόψεις και ιδέες σας με σκοπό να ξεκαθαρίσετε την “ατμόσφαιρα” που έχει δημιουργηθεί αρκετό καιρό τώρα.

Προσωπικές υποθέσεις ή διαπραγματεύσεις είναι επίκαιρες τώρα. Το περιβάλλον άμεσο και έμμεσο θα αποκτήσει ενεργό συμμετοχή μέσα σε όλες αυτές τις ανακατατάξεις.

Active from 23 Jun 2023 to 27 Jun 2023

Sun trine Pluto

Μια καλή περίοδος για να αξιολογήσετε τι είναι χρήσιμο και τι άχρηστο ή τετριμμένο μέσα στη ζωή σας. Από την αταξία ή ακαταστασία μέσα στο περιβάλλον σας ως και μια αρρωστημένη σχέση ή ακόμα μια μακρόχρονη στάση απέναντι σε κάτι το οποίο έχει αποδειχτεί ότι δεν σας χρησιμεύει πλέον.

Είστε περισσότερο διορατικοί από κάθε άλλη φορά, πράγμα που θα σας βοηθήσει στο να ανακαλύψετε την κρυμμένη πλευρά κάποιας υπόθεσης που σας απασχολεί. Ακόμα κάτι που από καιρό αναζητούσατε και θεωρούσατε χαμένο ή ξεχασμένο καθόλου απίθανο να το ανακαλύψετε τώρα.

Active from 24 Jun 2023 to 27 Jun 2023

Sun opposition Neptune

Η αντίσταση ή υπεράσπιση του εαυτού σας περνά από δοκιμασία τώρα και καθόλου απίθανο να αποκτήσετε μια κλίση για παθητική στάση απέναντι των άλλων. Παθητική υποχώρηση παρά δραστηριοποίηση. Μπερδεμένες καταστάσεις, σύγχυση, ή ακόμα και κάποιες διαστροφές μπορούν να εμφανιστούν στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να γίνετε επιφυλακτικοί απέναντι στις δελεαστικές προσκλήσεις ή προτάσεις ανεξάρτητα για το τι πρόκειται. Περιμένετε λίγο, πολύ σύντομα θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και πραγματικά.

Active from 24 Jun 2023 to 28 Jun 2023

Venus trine Uranus

Απρόσμενες διασκεδάσεις, καινούργιοι φίλοι ή μια περιπετειώδη διάθεση για καινούργιες σχέσεις θα κάνουν αυτή την χρονική περίοδο πολύ ενδιαφέρουσα για σας. Θέλετε ή επιθυμείτε ένα διάλειμμα από την συνηθισμένη και καθημερινή ρουτίνα και επειδή έχετε μια τάση να πειραματίζεστε τώρα θα επιχειρήσετε μια ανανεωτική αλλαγή. Ακόμα ένας καινούργιος δεσμός ή αναζωογόνηση του παρόντος είναι πολύ πιθανή (Ξαφνική καλή τύχη στη ζωή κάποιου. Η εκπλήρωση κάποιας επιθυμίας με αποτέλεσμα οικονομικό όφελος. Μια σύντομη ερωτική “τρέλα”).

Active from 25 Jun 2023 to 25 Jun 2023

Mercury trine Vesta

You may find your interests turning to matters of work and professional endeavors. You may feel an increased sense of responsibility and are more inclined to follow through on job commitments and obligations. This is a good time to take advantage of opportunities which offer greater success and prosperity in your vocation. You may be blessed with recognition and praise for your work efforts, as well as better cooperation from your peers. This period also favors the signing of documents, contracts, or agreements in both personal and business endeavors.

Active from 25 Jun 2023 to 26 Jun 2023

Mercury quincunx Saturn

Έχετε την τάση να σκέφτεστε απαισιόδοξα. Μπορεί επίσης να σας περιμένει πολύ δουλειά, εξαιτίας κάποιων λανθασμένων αποφάσεων και κρίσεων που έγιναν στο παρελθόν. Ίσως να αρχίσετε να βλέπετε πιο “νηφάλια” και ρεαλιστικά, κάποιον με τον οποίο ζήσατε ονειρικά το προηγούμενο διάστημα. Πληροφορίες που έρχονται στ’ αυτιά σας, σας προβληματίζουν. Προσπαθήστε να κάνετε αυτό που πρέπει, χωρίς να ανησυχείτε υπερβολικά, ή να καταπονείτε τον εαυτό σας, φορτώνοντας τον με παραπάνω ευθύνες από αυτές που μπορεί να αντέξει. Ακόμα κι αν ένα πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί, μπορείτε να τα καταφέρετε χρησιμοποιώντας την λογική σας.

Active from 25 Jun 2023 to 26 Jun 2023

Mercury sextile Midheaven

Η λήψη αποφάσεων, η κατάστρωση μακροπρόθεσμων σχεδίων ευνοείται τώρα. Η κρίση σας είναι ορθή σε οποιοδήποτε “κλείσιμο” επαγγελματικών συμβολαίων ή οικογενειακών συμφωνιών. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να πλησιάσετε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν με διάφορους τρόπους. Το ξεκαθάρισμα παλιών υποθέσεων με ευνοϊκούς όρους για σας είναι πολύ πιθανό τώρα.

Active from 25 Jun 2023 to 26 Jun 2023

Mercury sextile Pallas

Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει εγκάρδιες και φιλικές σχέσεις με τους ανθρώπους που συναντάτε στο περιβάλλον που κινείστε καθημερινά. Πιθανό να είστε σύμφωνοι με τους άλλους σε βασικά θέματα και να απολαμβάνετε φιλικές συζητήσεις και ζωηρές συνομιλίες. Εκμεταλλευτείτε μια ευκαιρία να δικτυωθείτε με ανθρώπους πάνω σε ένα κοινό ενδιαφέρον ή χόμπι ή ακόμα και σε ένα δημιουργικό ή επαγγελματικό πόνημα σας. Ένας στενός φίλος ή μέλος της οικογένειας μπορεί να σας δώσει συμβουλές που θα αξίζουν να τις ακούσετε προσεκτικά τώρα. Η διαίσθηση σας δεν θα πρέπει να αγνοηθεί καθώς αν ακολουθήσετε τα ένστικτα σας μπορεί να ανοίξουν μερικές καινούργιες προοπτικές.

Active from 25 Jun 2023 to 28 Jun 2023

Juno opposition Neptune

Μπορεί να έχετε ουτοπικές προσδοκίες από τον γάμο ή την ερωτική σας σχέση. Είναι πιθανό να εκλογικεύσετε ή να βρείτε δικαιολογίες για την συμπεριφορά σας ή την συμπεριφορά του συντρόφου σας. Μπορεί να έχετε κάποιες περίεργες εμπειρίες μέσα στην σχέση όπως η εξαπάτηση, η θυματοποίηση ή παρασκηνιακή δράση των οποίων αρνείστε να λάβετε γνώση. Αν εσείς ή ο σύντροφός σας είσαστε συνεχώς σε ανάγκη, ανεύθυνοι ή εμπλεκόμενοι σε συμπεριφορές φυγής όπως μέσω ναρκωτικών ή αλκοόλ, τότε αυτά τα προβλήματα θα ενταθούν κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτό θα οδηγήσει σε άρνηση ή παθητική αδιαφορία στα ουσιώδη προβλήματα της σχέσης. Όταν μπορέσετε να δείτε την σχέση πιο ξεκάθαρα θα έχετε περισσότερη κατανόηση του εάν απαντώνται οι ανάγκες σας ή όχι.

Αυτή η περίοδος δεν είναι ευνοϊκή για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την κριτική σας σκέψη και πολύ προσοχή στην επιλογή ενός συντρόφου, καθώς έχετε τάση στις φαντασιώσεις και ψευδαισθήσεις για τους άλλους.

Ακόμα αποφύγετε να εμπλακείτε με αδύναμους ή αμφιβόλου χαρακτJuno ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την συμπόνια και ευαισθησία σας.

Active from 25 Jun 2023 to 28 Jun 2023

Juno trine Pluto

Έχετε μια τάση να είστε πιο αφοσιωμένοι, πιστοί και προσηλωμένοι απέναντι στο ταίρι σας. Αν προκύψει μια δύσκολη κατάσταση τώρα στην σχέση σας, θα ερευνήσετε κάτω από την επιφάνεια για να βρείτε την πραγματική ρίζα του προβλήματος. Οι επιφανειακές σχέσεις δεν θα σας καλύπτουν. Αντίθετα θα ψάξετε για μια βαθιά και ουσιαστική σχέση με το ταίρι σας. Αυτή είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να θεραπεύσετε τις όποιες αρνήσεις ή ζήλιες μάστιζαν την σχέση σας. Με λίγη προσπάθεια μαζί με το ταίρι σας μπορείτε να κινηθείτε αποτελεσματικά προς την απόκτηση σφοδρότητας συναισθημάτων και πάθους κατά την διάρκεια αυτής της φάσης.

Αν δεν βρίσκεστε σε κάποια επίσημη σχέση, αυτή η περίοδος μπορεί να υποδεικνύει μια εποχή κατά την οποία μια παρελθούσα ερωτική σχέση ανανεώνεται ή που έρχονται στην επιφάνεια έντονα αισθήματα όταν ανακαλείτε μνήμες σχετικά με κάποιον παλιό σας έρωτα.

Active from 26 Jun 2023 to 27 Jun 2023

Mercury square Juno

You may encounter petty disagreements with your romantic or marital partner now. It is important to refrain from making retaliatory remarks or becoming resentful toward your partner if you don’t see eye to eye. Try to ignore minor differences and worries which interfere with the normal flow of communication between you and your mate. If you find it a challenge to deal with the daily routines and obligations of your relationship, apply a little patience and understanding to help relieve any pressures that build.

Active from 26 Jun 2023 to 28 Jun 2023

Vesta quincunx Pluto

Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας μπορεί να υποστούν μια αλλαγή αυτή την περίοδο. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε αλλαγές ή προσαρμογές στην δουλειά ή τους προσωπικούς σας στόχους για να διευκολύνετε τις ανάγκες άλλων ατόμων, ομάδων, οργανισμών ή της κοινωνίας ως σύνολο. Μπορεί να χρειαστεί να παραιτηθείτε από κάτι ή να θυσιάσετε κάτι που δεν είναι πια παραγωγικό για να επιτύχετε μεγαλύτερη ανάπτυξη στην δουλειά ή τις προσωπικές σας σχέσεις. Από την άλλη, αυτή η όψη μπορεί να δείχνει μια περίοδο κατά την οποία περνάτε αντιπαραθέσεις εξουσίας με άλλους ανθρώπους στην δουλειά ή σε άλλους τομείς της ζωής σας. Όταν προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε ανθρώπους στην δουλειά σας μπορεί να θελήσετε να πάρετε τον έλεγχο ή να χειριστείτε τους άλλους για να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε. Στην θετική της έκφραση, αν εκφράσετε τα πραγματικά σας κίνητρα με τρόπο που να ωφελούνται οι άλλοι, τότε άλυτα θέματα στην δουλειά ή τις προσωπικές σας σχέσεις μπορούν να αναδυθούν στην επιφάνεια και να θεραπευτούν.

Active from 27 Jun 2023 to 28 Jun 2023

Pallas square Saturn

Θέλετε να αποφύγετε μουντές και πληκτικές αναθέσεις εργασίας κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι εργασιακές υποχρεώσεις ή επαγγελματικές συγκεντρώσεις μπορεί να σας είναι κουραστικά και απογοητευτικά. Είναι αναγκαίο να οργανώσετε τις σκέψεις σας και να βελτιώσετε την ικανότητά σας να συγκεντρώνεστε, ώστε να φτάσετε επιτυχώς στα αποτελέσματα των πλάνων σας. Έστω κι αν αισθάνεστε απαισιοδοξία ή ότι αναχαιτίζεστε, μπορείτε να σπάσετε αυτόν τον φαύλο κύκλο αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά σας και πέφτοντας με τα μούτρα στην δουλειά, είτε ρουτίνας είτε μεθοδική, γεμάτοι ενέργεια και ζήλο. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι το μυαλό σας θα είναι απασχολημένο με εποικοδομητικές δραστηριότητες.

Κάποιος από τους γονείς σας ή ένα γηραιό άτομο ίσως αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα ή δυσκολίες και ίσως καλείστε να το συμβουλέψετε ή καθοδηγήσετε για την κατάσταση.

Active from 27 Jun 2023 to 28 Jun 2023

Sun square Venus

Η επιθυμία σας για αγάπη και αφοσίωση, καθώς επίσης για ομορφιά και απόλαυση, είναι ισχυρή τώρα και αντιδράτε σε συναισθήματα και δημιουργικές τάσεις με περισσότερη ελευθερία απ’ότι συνήθως. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι σε κάποιον τομέα της ζωής σας, τα ζητήματα αυτά προκύπτουν αυτή την περίοδο και θα υπάρξουν διαφωνίες και ένταση σε μια στενή σας σχέση. Μπορεί επίσης να ξεκινήσετε μια καινούργια ρομαντική σχέση αυτό τον καιρό, ή να μπείτε στον πειρασμό να χαλάσετε γρήγορα μια σχέση που έχει ήδη αρχίσει.

Active from 27 Jun 2023 to 28 Jun 2023

Vesta conjunction Mars

Μπορεί να αισθανθείτε ενθουσιασμό στην πρόκληση να αναλάβετε καινούρια πράγματα στην δουλειά σας. Έχετε την τάση να γίνεστε ανυπόμονος με τις ανιαρές και πληκτικές εργασίες και προτιμάτε δραστηριότητες που σας ενεργοποιούν και απορροφούν ολοκληρωτικά. Θα χρειαστείτε να έχετε αρκετές ευκαιρίες για εργασίες που απαιτούν κόπο και αποφασιστικότητα και να έχετε άμεση διέξοδο για να ικανοποιήσετε την ενέργεια και τις επιθυμίες σας. Διαφορετικά, μπορεί να εμπλακείτε σε εντάσεις ή αντιπαραθέσεις στην δουλειά σας ή να γίνετε επιθετικοί και πολύ ανταγωνιστικοί. Σε ένα άλλο επίπεδο, μπορεί να πάρετε την πρωτοβουλία στις σεξουαλικές σας σχέσεις όμως ο στόχος σας θα είναι να ικανοποιήσετε τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Active from 27 Jun 2023 to 28 Jun 2023

Vesta quincunx Neptune

Μπορεί να χρειαστεί να συγκεντρωθείτε πιο προσεχτικά στην δουλειά σας αυτή την περίοδο. Η απόδοσή σας μπορεί να υστερεί σε συγκέντρωση και έμπνευση εξαιτίας της σύγχυσης ή του άγχους γύρω από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. ’λλοι άνθρωποι μπορεί να προσπαθήσουν να υπονομεύσουν ή να ματαιώσουν τις προσπάθειές σας, δημιουργώντας σας εξαπάτηση ή απογοήτευση στην δουλειά. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι θυσιάζετε τις προσωπικές σας ανάγκες στην δουλειά ή στις στενές σας σχέσεις. Το αντίθετο είναι επίσης πιθανό, αφού μπορεί να επιλέξετε να απομακρυνθείτε από τις βαριές ευθύνες και υποχρεώσεις και να κρατήσετε μια συναισθηματικά αποστασιοποιημένη στάση στην δουλειά ή στις σχέσεις σας.

Active from 28 Jun 2023 to 28 Jun 2023

Ceres square Neptune

Μπορεί να νιώσετε υπερβολικά εξαρτημένοι απο τα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτό το διάστημα. Η συναισθηματική υποστήριξη και φροντίδα που λαμβάνεται μπορεί να κινδυνεύσει απο απογοητεύσεις και την θυματοποίηση. Μέσα στις απαραίτητες προσαρμογές που θα πρέπει να κάνετε τώρα είναι να εστιάσετε στην ρεαλιστική αντίληψη των ανθρώπων αυτών και των ικανοτήτων τους να καλύψουν επαρκώς τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Η έλλειψη συμπόνιας, η κατασπάληση ενέργειας και η εξασθενημένη διαίσθηση σας εμπλέκονται με την ικανότητα σας να βοηθάτε και να θεραπεύετε τους άλλους. Είναι ένα διάστημα που η υπερευαισθησία βασιλεύει στην οικογενειακή σας ζωή και υπάρχει σύγχυση ως προς το ποιός θα παρέχει την ασφάλεια και φροντίδα ώστε να λειτουργήσει η οικογένεια ικανοποιητικά. Τα παιδιά τώρα μπορεί να γίνονται απόμακρα και ασαφή ως προς τις ανάγκες τους, να έχουν συχνές αλλαγές διάθεσης ή να γίνονται ανεύθυνα ως προς τα καθήκοντά τους.

Active from 28 Jun 2023 to 28 Jun 2023

Ceres trine Mars

Η φροντίδα του εαυτού σας και των μελών της οικογένειάς σας σας κρατά απασχολημένους αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες που συνεπάγονται την καλύτερη φροντίδα της υγείας σας, της προσωπικής σας υγιεινής, καθώς και της σωματικής σας ευεξίας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο, να αρχίσετε μια δίαιτα ή να βελτιώσετε την πρόσληψη των θρεπτικών ουσιών στο σώμα σας. Η περίοδος αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για την οργάνωση των καθηκόντων και των υποθέσεων σας σε σχέση με τη σταδιοδρομία και τις οικογενειακές ευθύνες.

Υπάρχει η πιθανότητα να έχετε επωμιστεί πολύ περισσότερους ρόλους από τη φύλαξη και τη γαλούχηση των παιδιών και των αγαπημένων σας. Προσπαθήστε να προάγετε την αυτάρκεια των δικών σας ανθρώπων ώστε να φύγουν μερικές πιέσεις από πάνω σας. Τα παιδιά πολύ πιθανόν να συμμετάσχουν σε εξωσχολικές δραστηριότητες ή αθλητικές εκδηλώσεις στις οποίες μπορούν να αριστεύουν ή να επιτύχουν ένα βραβείο για τις επιδόσεις τους.

Active from 28 Jun 2023 to 28 Jun 2023

Mercury opposition Neptune

Είναι μια από τις λιγότερο κατάλληλες εποχές για να υπογράψετε συμφωνίες, συμβόλαια ή να πάρετε αποφάσεις καθώς η επικοινωνία σας με τους άλλους χαρακτηρίζεται από ασυνεννοησία, παρεξηγήσεις ή ακόμα και απάτη. Η σκέψη σας και ο ρυθμός της είναι σε κάποια κατάσταση σύγχυσης, είστε περισσότερο εύπιστοι, ταλαντευόμενοι και ζείτε περισσότερο σε ένα κόσμο αισθημάτων και φαντασίας παρά στην πραγματικότητα.

Καταστάσεις απελπισίας οι οποίες πολλές φορές οφείλονται σε λανθασμένες επιλογές, σε εξωπραγματικές καταστάσεις σε ευπιστία. Ίσως είναι πολύ καλή εποχή για να κλειστείτε στον εαυτό σας και να αφήσετε την φαντασία σας να δουλέψει επάνω σε ένα θεωρητικό σχέδιο ή να σχεδιάσετε το μέλλον. Ακόμα αυτή την περίοδο της έμπνευσης μπορείτε να την στρέψετε να δουλέψει δημιουργικά για σας σχεδιάζοντας το μέλλον χωρίς να περάσετε στις πράξεις.

Active from 28 Jun 2023 to 28 Jun 2023

Mercury trine Pluto

Υπάρχει μεγάλο βάθος στις συζητήσεις σας. Βρίσκετε τον εαυτό σας να φανερώνει μυστικά ή πολύ προσωπικά ιδιωτικά θέματα, καθώς επίσης και να κάνει διαπεραστικές ερωτήσεις στους άλλους. Οι επιπόλαιες απαντήσεις δεν σας ικανοποιούν τώρα. Είναι κατάλληλη στιγμή να ερευνήσετε ένα περίπλοκο πρόβλημα ή κάποιο μυστήριο, να ψάχνετε για κάτι κρυμμένο ή χαμένο, καθώς επίσης και να γνωρίσετε περισσότερο τον εσωτερικό και βαθύ σας εαυτό.

4.3 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments