0 0 votes
Article Rating

O Alphee Lavoie είναι ένας εξέχων Αμερικανός αστρολόγος, συγγραφέας, ερευνητής, δημιουργός ανάπτυξης λογισμικού, χρηματοοικονομικός αναλυτής, και ομιλητής.

Για πάνω από 45 χρόνια, έχει κερδίσει τη φήμη εξειδικευμένου αστρολόγου και έχει πιστοποιηθεί στην παροχή συμβουλών και στη διόρθωση Ωροσκοπίου (NCGR Επίπεδο IV). Μετακόμισε από το Βόρειο Maine στο Connecticut, όταν ήταν 18 ετών, για τη σπουδάσει Μηχανική. Έχει εργαστεί ως μηχανικός στην αεροδιαστημική βιομηχανία, για πολλά χρόνια.

Ξεκίνησε σπουδές στην αστρολογία στις αρχές της δεκαετίας του ‘50, μετά από ένα βιβλίο του Alan Leo που διάβασε, με τίτλο “How To Cast Your Own Horoscope”. Το 1977 ίδρυσε το Αστρολογικό Ινστιτούτο Ερευνών, την πρώτη σχολή αστρολογίας στο Connecticut και κέντρο για παροχή αστρολογικών συμβουλών. Συνέβαλε στη νομιμοποίηση της αστρολογίας ως επάγγελμα, στο πλαίσιο των νόμων του Connecticut. Αγωνίστηκε με τη νομοθεσία για να αναγνωριστεί το επάγγελμα του αστρολόγου και να επιτραπεί σε όλους τους αστρολόγους να το ασκούν, χωρίς φόβο για νομικά προβλήματα.

Η επιχείρησή του, AIR Software, πουλάει λογισμικό σε όλο τον κόσμο. H AIR έχει το Millennium Software και άλλα 19 software, συμπεριλαμβανομένων των Nostradamus II, Father Time II, The Right Decision, the Award winning Market Trader software, όλα με Τεχνητή Νοημοσύνη. Τα προγράμματα αυτά προσφέρουν στους εμπόρους όλων των αγορών τις πιο προηγμένες, εκλεπτυσμένες αλλά και εύκολες στη χρήση καινοτομίες, για μεγαλύτερη επιτυχία στον τομέα των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών. Τον Οκτώβριο του 2006 ίδρυσε τη δική του σχολή Αστρολογίας, που είναι η πρώτη διαδικτυακή σχολή που προσφέρει μια ζωντανή οπτικοακουστική αστρολογική εκπαιδευτική εμπειρία.

Έχει διατελέσει διευθυντής έρευνας του Εθνικού Συμβουλίου Γεωκοσμικής Έρευνας, πάνω από 15 χρόνια και είναι επίσης ο διευθυντής του Astro Investigators, μια ομάδα αστρολόγων και ερευνητών που προσπαθούν να βρουν συσχετίσεις μεταξύ πλανητικών θέσεων και διαφόρων κοσμικών συνθηκών, όπως τις καιρικές συνθήκες, τη σταδιοδρομία, το γάμο, την κατάχρηση ουσιών και πολλά άλλα θέματα.

Έχει εκδώσει 4 βιβλία, με τίτλο “Lose This Book and Find it Through Horary”, “Horary At Its Best”, “Horary Lectures”, “Four Paths to God” και είναι επίσης ο συντάκτης του βιβλίου “Essentials of Intermediate Astrology”.

Είναι παντρεμένος με την Carol Lavoie, μία επαγγελματία αστρολόγο και συνεργάτη του στην AIR Software. Η σύζυγός του τον βοηθά σε όλες τις προσπάθειές του και χειρίζεται όλες τις υποχρεώσεις που χρειάζεται, για να κρατηθεί μια επιχείρηση σε πλήρη λειτουργία. Έχουν έξι παιδιά, 15 εγγόνια, και 2 δισέγγονα. Ζουν στο West Hartford, CT. Ο Alphee αγαπά την country μουσική, έχει μια μεγάλη συλλογή από άλογα και ένα από τα χόμπι του είναι η ελαιογραφία.

  • Ο πρώτος που επεσήμανε οπτικά τις ανάδρομες περιόδους στις εφημερίδες του λογισμικού του, με το διακριτικό γκρι φόντο.
  • Ανέπτυξε ένα εξαιρετικά ακριβές σύστημα διόρθωσης, χρησιμοποιώντας το κοσμοδιάγραμμα 90 μοιρών.
  • Εφηύρε το “Alphee Twist”- που δείχνει την ακριβή χρονική στιγμή των γεγονότων, όταν οι γωνίες ενός προοδευμένου χάρτη συγκλίνουν με τα σημεία στον αντίστοιχο ανάστροφό του, ώστε να σχηματίσουν όψεις ακριβείας με τα σημεία που περιγράφουν το γεγονός.
  • Είχε το όραμα να πάει πέρα από τα όρια της παραδοσιακής Αστρο*Χαρτο*Γραφίας και ανέπτυξε ένα λογισμικό που αξιοποιεί ολόκληρο τον χάρτη στη χαρτογράφηση τοποθεσίας, και όχι μόνο τις ιδιότυπες, συχνά ανέφικτες, πλανητικές γραμμές.
  • Ανέπτυξε πολλά γραφικά εργαλεία, όπως το Time Tunnel, Chart Ratings and Super Search, ως βοήθημα για τη συμβουλευτική αστρολογία, ώστε να οπτικοποιούνται αμέσως τα σημαντικά επερχόμενα γεγονότα για έναν πελάτη, τη στιγμή της συνεδρίας.
  • Είχε την τολμηρή ιδέα να χρησιμοποιήσει κάθε μοίρα ή ακόμα και λεπτά της μοίρας, για να δώσει καλύτερα αποτελέσματα, όσον αφορά τον προσδιορισμό της κίνησης της χρηματιστηριακής αγοράς, πέρα από τη μέχρι τότε αποδεκτή, αδιαμφισβήτητη, παραδοσιακή πρακτική, που χρησιμοποιούσε κυρίως, τις πέντε Πτολεμαϊκές όψεις.

 

MyHoroscope: Κύριε Lavoie, σπουδάσατε Μηχανική και έχετε εργαστεί ως μηχανικός στην αεροδιαστημική βιομηχανία για πολλά χρόνια. Ωστόσο, σας κέρδισε η αστρολογία. Τι ήταν αυτό που σας συνάρπασε στην αστρολογία; Είναι το ταξίδι προς την αυτογνωσία ή απλά η χρήση της αστρολογίας, ως εργαλείο πρόβλεψης;

Alphee Lavoie: Το 1952 ενώ έπαιζα χόκεϊ, πετάχτηκε η επιγονατίδα έξω από το γόνατό μου. Κατέληξα στο νοσοκομείο για έξι μήνες με σηψαιμία. Μία από τις νοσοκόμες, μου έφερε το βιβλίο “How to Calculate Your Own Horoscope” του Alan Leo. Μία εβδομάδα αργότερα, είχα υπολογίσει το ωροσκόπιό μου και εκεί ξεκίνησαν όλα. Το 1965 πέρασα ένα άσχημο διαζύγιο και κατέληξε με την επιμέλεια των πέντε παιδιών μου. Ήταν πολύ δύσκολο να εργαστώ σε μια θέση πλήρους απασχόλησης, ως διαζευγμένος γονέας. Γι ‘αυτό και αποφάσισα να εγκαταλείψω την εργασία μου και άρχισα να εξασκώ την συμβουλευτική αστρολογία. Ήταν πολύ δύσκολο στην αρχή, αλλά είχα πολλούς ανθρώπους από διαφορετικά πεδία καριέρας, που μου έστελναν πελάτες.

Το 1969 μου προσφέρθηκε μια πολύ καλή δουλειά με έναν υπέροχο μισθό, ως μηχανικός σχεδιασμού έργων. Σκέφτηκα πως τα παιδιά μου μεγάλωναν και αφού αγωνιζόμουν να τα βγάλω πέρα με τη συμβουλευτική αστρολογία, αποφάσισα να πάρω τη δουλειά. Περίπου μία εβδομάδα πριν ξεκινήσω, λιποθύμησα και ξύπνησα στο νοσοκομείο, 93 ημέρες αργότερα. Μου είπαν ότι είχα ρήξη απόφυσης. Όταν τελικά συνήλθα, οι πρώτες λέξεις που βγήκαν από το στόμα μου, στη νοσοκόμα που με φρόντιζε, ήταν: “Καλέστε την κόρη μου και πείτε της να μου φέρει τα βιβλία αστρολογίας, επειδή θα μείνω στην αστρολογία”. Το νοσοκομείο που νοσηλευόμουν, ήταν ένα καθολικό νοσοκομείο. Η επικεφαλής καλόγρια σκέφτηκε ότι είχα τρελαθεί. Χρειάζεται να πω περισσότερα; Από τότε είμαι αστρολόγος.

 

MyHoroscope: Πιστεύετε ότι η αστρολογία μπορεί να συμβάλει ή ακόμη και να μεταβάλει την εξελικτική πορεία της ανθρωπότητας και αν ναι, με ποιο τρόπο;

Alphee Lavoie: Όλα τα συστήματα μπορούν να συμβάλουν στην εξελικτική διαδικασία. Η Αστρολογία είναι η καλύτερη διαδρομή που ξέρω, ως μέσο αυτογνωσίας και διαφώτισης σχετικά με τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας. Αλλά αυτή είναι μια πολύπλοκη ερώτηση. Πρώτα πρέπει να γίνουμε αποδεκτοί από το ευρύ κοινό. Αυτό δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Αυτός είναι ο λόγος που πέρασα τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια στην έρευνα και τη δημιουργία λογισμικού για την πρόβλεψη του χρηματιστηρίου με τη χρήση της αστρολογίας. Με αυτό τον τρόπο ένιωθα ότι αν μπορούσαμε να την εμπορεύσουμε στις μάζες που ασχολούνται με τη ρίζα όλων των κακών – το χρήμα – (απλά αστειεύομαι) τότε θα μπορούσαμε να έχουμε μια καλύτερη ευκαιρία για να αναγνωριστούμε. Ανεξάρτητα από το πόση δουλειά κάνετε για να αποδείξετε την αστρολογία, έχετε εκατοντάδες χιλιάδες αστρολόγων που προωθούν αυτό το είδος της αστρολογίας που μας κάνει περίγελο στο ευρύ κοινό. Προερχόμενος από ένα υπόβαθρο μηχανικής, ο στόχος της ζωής μου ήταν να φέρω την αστρολογία σε ένα αποδεκτό επίπεδο από το ευρύ κοινό και να χρησιμοποιείται από επαγγελματίες σε σημαντικά θεσμικά όργανα, όπως τα σχολεία και οι επιχειρήσεις.

 

MyHoroscope: Ουσιαστικά ζούμε σε μια εποχή όπου οι καθημερινές μας υποχρεώσεις και απαιτήσεις συνεχώς αυξάνονται, αφήνοντάς μας ελάχιστο προσωπικό διαθέσιμο χρόνο. Έχετε ιδρύσει μία διεθνή διαδικτυακή σχολή, στην πραγματικότητα την πρώτη οπτικοακουστική σχολή αστρολογίας, σε πραγματικό χρόνο. Το MyHoroscope έχει επίσης μία διαδικτυακή σχολή. Πιστεύετε ότι αυτός ο τρόπος διδασκαλίας είναι πιο κατάλληλος ή ακόμα και πιο πρακτικός για τον σύγχρονο άνθρωπο; Ποια είναι η γνώμη σας για την άμεση επαφή του αστρολόγου με το μαθητή;

Alphee Lavoie: Αυτές είναι ωραίες ερωτήσεις. Καθώς βρισκόμαστε πλέον στην εποχή των ηλεκτρονικών υπολογιστών και κινούμαστε ταχύτερα από ποτέ με νεότερη, πιο γρήγορη και πιο εξελιγμένη τεχνολογία ώστε να φέρουμε κοντά τον κόσμο γρηγορότερα, η λογική κατάληξη είναι να δημιουργηθούν οι διαδικτυακές σχολές. Είναι καταπληκτικό να έχουμε ένα δάσκαλο που κάνει μάθημα από την Αυστραλία, στους φοιτητές που είναι σε απευθείας σύνδεση από 20 διαφορετικές χώρες! Είναι γεγονός πως δεν υπάρχει φυσική επαφή μεταξύ δασκάλου-μαθητή, όταν παρακολουθούν μια τάξη σε απευθείας σύνδεση, αλλά καθώς οι σχολές αναπτύξουν την ικανότητα χρήσης διαδικτυακής κάμερας, τουλάχιστον η δυνατότητα επαφής με τα μάτια και οι ανομολόγητες χειρονομίες και εκφράσεις που βλέπουμε, μπορούν να βοηθήσουν στη γεφύρωση του χάσματος της μη φυσικής παρουσίας.

Πιστεύω επίσης ότι η φωνητική δόνηση από μόνη της, αναφορικά με εκείνους που μιλούν/διδάσκουν, προσφέρει επίσης ενδείξεις ως προς τη διάθεση και τα συναισθήματα. Ξέρω αρκετούς αστρολόγους που διαφημίζουν μαθήματα αστρολογίας και κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται. Σήμερα προτιμούμε να καθίσουμε στην άνεση του σπιτιού μας και να συνδεθούμε στο διαδίκτυο, παρά να μπούμε στο αυτοκίνητο, μια κρύα χειμωνιάτικη νύχτα για να πάμε στην τάξη. Είναι σίγουρα παράδοξο. Ερχόμαστε πιο κοντά, από την άποψη της απόστασης και απομονωνόμαστε από όλα τα σημαντικά στοιχεία της φυσικής, ανθρώπινης αλληλεπίδρασης, που φαίνεται πως αρχίζουν να παραμερίζονται.

Πολλοί νεοεισερχόμενοι μαθαίνουν αστρολογία με την ανάγνωση άρθρων, όλων των ειδών, στο διαδίκτυο και τα περισσότερα από αυτά έχουν γραφτεί από ανθρώπους που διαβάζουν μερικά βιβλία αστρολογίας και έγιναν αστρολόγοι εν μία νυκτί. Μια διαδικτυακή σχολή, συνήθως θεωρείται από τους αστρολόγους πως αξίζει τον κόπο. Η νέα γενιά φαίνεται πως παίρνει το μεγαλύτερο μέρος των γνώσεών της από το Διαδίκτυο, οπότε η διαδικτυακή σχολή είναι ό,τι πρέπει. Έτσι έμαθαν από την πολύωρη παρακολούθηση τηλεόρασης, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και το Wii. Νιώθουν σαν στο σπίτι τους με αυτήν την ενέργεια. Και τώρα υπάρχουν διαδικτυακοί χώροι που επιτρέπουν εβδομαδιαία online αστρολογικά συνέδρια, με πολλαπλές αίθουσες διδασκαλίας και 7 διδάσκοντες αστρολόγους, με τη μία! Πόσο συναρπαστικό είναι αυτό! Αχ, αισθάνομαι πως αυτό είναι το κύμα του μέλλοντος, ακόμα και τα κολέγια έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν αυτή την τεχνική.

 

MyHoroscope: Η τεχνολογία και τα προηγμένα λογισμικά υπολογιστών, είχαν σημαντικό αντίκτυπο στην εξέλιξη της αστρολογίας. Στην εποχή του Παγκόσμιου Διαδικτύου, πώς μπορούμε να επιτύχουμε την ευρεία αποδοχή της αστρολογίας;

Alphee Lavoie: Δεν ξέρω αν το διαδίκτυο και οι ιστοσελίδες θα βοηθήσουν πραγματικά το επάγγελμα της αστρολογίας. Ενδεχομένως θα μπορούσε να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Αηδιάζω όταν βλέπω αυτό που συμβαίνει στον κόσμο της αστρολογίας, μέσω του Διαδικτύου. 90% αυτού που διαβάζω, είναι καθαρά σκουπίδια. Μπορείτε να δείτε πως πολλά άρθρα, δεν έχουν γραφτεί από ανθρώπους που έχουν μεγάλη εμπειρία στην αστρολογία. Όσον αφορά την αστρολογία, τα λεγόμενά μου είναι: “αφήστε τον αγοραστή να φυλαχτεί”. Ο όρος “επαγγελματίας αστρολόγος” χρησιμοποιείται πολύ αόριστα. Αυτό δεν συμβαίνει σε οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα. Όταν άρχισα να εργάζομαι ως μηχανικός, δεν θα χρειαζόταν πολύ ώρα για τον αντιπρόεδρο μου, ώστε να μάθει ακριβώς τι γνώριζα ή τι δεν γνώριζα για τη μηχανική. Και αν είχε διαπιστώσει ότι δεν ήξερα το αντικείμενό μου, θα είχα απολυθεί και θα έψαχνα για άλλη εργασία, εκτός της μηχανικής.

Πολλοί άνθρωποι που αυτοαποκαλούνται αστρολόγοι, έχουν μια εργασία πλήρους απασχόλησης και η αστρολογία είναι ένα χόμπι γι’ αυτούς` είναι διασκέδαση και παιχνίδι. Και δεν έχουμε κανένα τρόπο να το ελέγχουμε. Έτσι, δεν ασχολούνται πραγματικά με το τι συμβαίνει στο χώρο μας. Δεν ενδιαφέρονται πραγματικά ή δεν έχουν κάποια κατάρτιση στον τομέα, διότι δεν ζούνε από αυτό. Αλλά για όσους από εμάς είναι πράγματι επαγγελματίες αστρολόγοι και εξαρτώνται από την αποδοχή της αστρολογίας για τα προς το ζην, αυτό μετατρέπεται σε μειονέκτημα. Γνωρίζω ότι η NCGR και ISAR κάνουν τεστ ικανότητας και υποστηρίζω πλήρως αυτόν τον έλεγχο ικανοτήτων. Πιστεύω επίσης ότι ακόμα και οι μικρές τοπικές ομάδες αστρολογίας θα πρέπει να έχουν κάποιο είδος αξιολόγησης, μεταξύ τους.

Ναι, νομίζω ότι το λογισμικό βοηθά τους επαγγελματίες αστρολόγους να γίνουν καλύτεροι. Στη γενιά μου, πριν από τους υπολογιστές, θα έπρεπε να υπολογίσουμε τα πάντα με το χέρι. Γνωρίζαμε αστρονομία, πίσω από την αστρολογία. Οι νεοεισερχόμενοι δεν έχουν ιδέα από που προέρχονται όλες οι πληροφορίες. Δημιούργησα πολλά προγράμματα αστρολογίας για να γίνει η δουλειά μου πολύ ευκολότερη, όπως τα προγράμματα Horary program, Electional, Right Decision και το Rectification. Αυτά τα προγράμματα, όχι μόνο μειώνουν αισθητά το χρόνο εργασίας σας, αλλά και σας βοηθούν να δώσετε στους πελάτες σας πιο ακριβείς απαντήσεις. Αυτά τα προγράμματα λογισμικού επίσης, βοηθούν τους αστρολόγους να γίνουν καλύτεροι. Θυμηθείτε ότι είστε μόνο τόσο καλοί` όσο και τα εργαλεία σας, ανεξάρτητα από το ποια γραμμή εργασίας ακολουθείτε.

 

MyHoroscope: Είστε εξειδικευμένος σε αρκετούς κλάδους της αστρολογίας, συμπεριλαμβανομένης της συμβουλευτικής, της προγνωστικής, της ωριαίας, της επιλεκτικής, της κοσμικής, της μετεωρολογικής, των τεχνικών διόρθωσης Ωροσκοπίου και της οικονομικής αστρολογίας. Εάν κάποιος σας ζητούσε να επιλέξετε ένα, μόνον έναν από όλους αυτούς τους κλάδους, ποιον θα επιλέγατε και γιατί; Ποιος νομίζετε ότι είναι ο πιο δημοφιλής ή ακόμα και ο πιο ελκυστικός για την πλειοψηφία του κόσμου;

Alphee Lavoie: Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση, καθώς αγαπάω όλους τους κλάδους της αστρολογίας. Επίσης, μου αρέσει η αστρολογική έρευνα, όπως γνωρίζετε. Επιτρέψτε μου να το σκεφτώ μια στιγμή… Κατά τα τελευταία χρόνια, κάνω αυτό που θεωρώ αστρολογική ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΡΙΣΗΣ. Οι περισσότεροι από αυτούς τους πελάτες, προέρχονται από αστρολόγους από όλο τον κόσμο, οι οποίοι αναλαμβάνουν κάποιες πολύ δύσκολες περιπτώσεις και στη συνέχεια τους συστήνουν σε μένα. Για αυτό το είδος παροχής συμβουλών θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλες τις τεχνικές. Ας δούμε ένα παράδειγμα… Ας υποθέσουμε ότι ένα πρόσωπο κάνει μια ερώτηση σχετικά με μια προβληματική επιχείρηση. Ερώτηση: “Μου προσφέρθηκε να δουλέψω για κάποιον άλλο. Θα έπρεπε να το κάνω ή να πάρω όλες τις οικονομίες της ζωής μου και να τις επενδύσω στην επιχείρησή μου; Ή μήπως θα έπρεπε να δανειστώ χρήματα από την τράπεζα για να κρατήσω την επιχείρησή μου;” Έτσι, καθώς συνομιλώ με τον πελάτη, σημειώνω τη στιγμή που μιλήσαμε για να σχεδιάσω έναν ωριαίο χάρτη.

Το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να εξετάσω το γενέθλιο χάρτη, για να δω το πώς βιώνει ο πελάτης το θέμα “χρήματα και επιχειρήσεις”. Αν έχω κάποιες καλές ενδείξεις, τότε θα προχωρήσω να εξετάσω το ωριαίο, για να αναδειχθούν όλες οι κρυφές παράμετροι και να πάρω κάποιες απαντήσεις, που θα βοηθήσουν ώστε να ληφθεί μια απόφαση, ως προς την καλύτερη δράση του πελάτη. Ας πούμε ότι η απάντηση δείχνει ότι πρέπει να δανειστεί χρήματα από την τράπεζα. Τότε θα πρέπει να υπολογίσω τον επιλεκτικό χάρτη για την ημερομηνία και την ώρα που θα πάρει το δάνειο. Χρησιμοποιώ local space για να βρω κατευθύνσεις για μια τράπεζα, από την οποία θα πάρει το δάνειο. Η διόρθωση είναι επίσης εξαιρετικά σημαντική όταν δουλεύω με έναν πελάτη. Πάντα ζητάω τρία ή τέσσερα γεγονότα που συνέβησαν στη ζωή του, ώστε να βεβαιωθώ για τον χάρτη. Φυσικά, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την οικονομική αστρολογία. Έχω καθημερινές εμπορικές συναλλαγές και πάω αρκετά καλά` και αυτό με κάνει και χαμογελώ. Δεν παίζω πάρα πολύ με την κοσμική αστρολογία, τώρα. Θυμάμαι πίσω στις αρχές της δεκαετίας του ’80, για πολλά χρόνια έκανα εβδομαδιαίως δύο ραδιοφωνικές μονόωρες εκπομπές και έπαιξα πολύ με την κοσμική τότε.

 

MyHoroscope: Είστε επίσης ο διευθυντής του Astro Investigators, μια ομάδα αστρολόγων, αφιερωμένων στην επιστημονική διερεύνηση των παγιωμένων αστρολογικών εννοιών. Ποια είναι η ιδέα πίσω από αυτή την ένωση; Τι σας ενέπνευσε ώστε να δημιουργηθεί αυτή η ομάδα;

Alphee Lavoie: Κάνω αυτή τη δουλειά και μιλώ σε διαλέξεις και συνέδρια σε όλο τον κόσμο, για 50 χρόνια τώρα. Έχω ακούσει απόψεις και σκέψεις αστρολόγων αλλά και εκατοντάδων μαθητών. Ακριβώς όπως οι αστρολόγοι έχουν διαφορετικές απόψεις σχετικά με τα συστήματα οίκων (και δεν έχουν ακόμη συμφωνήσει, συνολικά), κανείς δεν μπορεί λογικά να αποδείξει ότι το σύστημα οίκων που χρησιμοποιεί, είναι το πιο αξιόπιστο. Οι πληροφορίες που διδάσκονται ή μεταφέρονται ως ευαγγέλιο, με κάνουν να αναρωτιέμαι πόσο έγκυρες και επαληθεύσιμες είναι στην πραγματικότητα. Και αφορούν την συνείδηση του σήμερα; Για παράδειγμα, οι περισσότεροι αστρολόγοι δεν θα κάνουν κάποια κίνηση, εάν η Σελήνη είναι κενή πορείας, καθώς τα παλιά βιβλία τη θεωρούν απαγορευτική. Ένα άλλο παράδειγμα είναι ότι σύμφωνα με τα παλιά κείμενα, υπάρχει ένας κανόνας που λέει πως δεν πρέπει ποτέ να διαβάσετε ένα χάρτη, αν ο Κρόνος είναι στον 7ο οίκο που εκπροσωπεί τον αστρολόγο, επειδή είναι εγγυημένο πως θα κάνει λάθος με τη συμβουλή. Πολλοί αστρολόγοι το διδάσκουν αυτό και οι μαθητές το πιστεύουν. Όμως λειτουργεί πραγματικά έτσι; Αυτό είναι που οι ερευνητές μου κι εγώ διερευνούμε, διότι πρέπει να έχουμε αξιόπιστη γνώση των κανόνων που λειτουργούν αλλά και αυτών που δε λειτουργούν. Γι ‘αυτό δημιούργησα το Astro Investigators.

Εκτός από την έρευνα παλαιών κανόνων, επίσης είμαστε πολύ κοντά να ανακαλύψουμε νέες μεθόδους και εφαρμογές για να καταστεί η αστρολογική εργασία μας πιο ακριβής και χρήσιμη. Οι Astro Investigators έχουν κάνει εκτεταμένη έρευνα με διαφορετικές επαγγελματικές σταδιοδρομίες, και τα αποτελέσματα της έρευνάς μας για τη συναστρία γάμων, έχουν χρησιμοποιηθεί και αναφέρονται σε πολλές διαλέξεις, καθώς και σε άρθρα που έχουν γραφτεί για αστρολόγους. Έχουμε διεξάγει μια έρευνα για τον καρκίνο του μαστού, που πραγματικά αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα της αστρολογίας. Θα ήθελα να γράψω τα αποτελέσματα σε ένα επιστημονικό περιοδικό, αλλά έχουμε ένα μικρό μειονέκτημα. Το δείγμα μας αποτελείτο από μόνο 526 περιπτώσεις, γεγονός το οποίο θα μας έβαζε σε επισφαλή θέση, εάν το υποστηρίζαμε σε ένα επιστημονικό περιοδικό.

Το μέγεθος του δείγματος θα πρέπει στην πραγματικότητα να είναι πολύ μεγαλύτερο, εάν θέλουμε να έχει αποδεκτές το έργο μας. Όμως εξακολουθούμε να συλλέγουμε στοιχεία χαρτών από ανθρώπους που έχουν νικήσει τον καρκίνο του μαστού και κάποια μέρα θα γράψουμε τα αποτελέσματά μας σε κάποιο επιστημονικό περιοδικό. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται για την παρακολούθηση του βίντεο, σχετικά με τις διαπιστώσεις μας και την προσέγγισή μας σε αυτή την έρευνα, ορίστε το link http://www.alphee.com/cancer/Marty.wmv. Οι ερευνητές (Astro Investigators) μόλις τελειώσαν μια λεπτομερή έρευνα για την πρόγνωση καιρού και τώρα γράφουμε τα ευρήματά μας. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας.

 

MyHoroscope: Έχετε μελετήσει την έννοια των σκιών των ανάδρομων πλανητών και τις επιπτώσεις τους στην καθημερινή ζωή. Θα μπορούσατε, σας παρακαλώ να μας διαφωτίσετε λίγο για την έρευνά σας;

Alphee Lavoie: Βεβαίως. Δεν είμαι οπαδός των σκιών των ανάδρομων. Πάρα πολλοί αστρολόγοι έχουν παγιδευτεί σε αυτό το είδος σκέψης. Ναι, ο ανάδρομος Ερμής είναι σημαντικός αλλά εξακολουθώ να εργάζομαι ενώ ο Ερμής είναι ανάδρομος. Δεν θα έλεγα σε έναν πελάτη να ξεκινήσει μια επιχείρηση, με ανάδρομο Ερμή. Αν συμπεριλάβετε την τεχνική της σκιάς στην ανάδρομη περίοδο του Ερμή, περίπου 57 ημέρες, και το πολλαπλασιάσετε επί 4 φορές το χρόνο, αυτό ανέρχεται συνολικά στις 228 ημέρες, που είναι το 62% της περιόδου ενός έτους, κατά την οποία οι αστρολόγοι θεωρούν ότι κάτι θα μπορούσε να πάει στραβά. Θυμάμαι όταν μια αγγλίδα αστρολόγος ήρθε για να μιλήσει στο Connecticut, για τον ανάδρομο Ερμή. Ισχυρίστηκε ότι μια νύχτα, ενώ ο Ερμής ήταν ανάδρομος, τράβηξε χειρόφρενο στο αυτοκίνητό της και το έσπασε. Ισχυρίστηκε ότι αυτό συνέβη επειδή ο Ερμής ήταν ανάδρομος. Λοιπόν, τι γίνεται με το υπόλοιπο των 6 δισεκατομμυρίων ανθρώπων στον κόσμο; Το δικό μου χειρόφρενο δεν έσπασε.

Οι αστρολόγοι κάνουν το λάθος να μην εξετάζουν το γενέθλιο χάρτη. Υπάρχει και μια άλλη ψευδεπίγραφος που χαρακτηρίζεται ως Νέμεση από τους αστρολόγους` και αυτή είναι η Σελήνη κενή πορείας. Οι περισσότεροι αστρολόγοι πιστεύουν ότι πρέπει να σταματήσουμε να ζούμε, όταν η Σελήνη είναι κενή πορείας. Εγώ προσωπικά ούτε καν ελέγχω πότε η Σελήνη είναι κενή πορείας και φυσικά εξακολουθώ να εργάζομαι 12 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Θυμάμαι πριν από μερικά χρόνια, μία γνωστή αστρολόγος μου έστειλε μια εργασία για να διορθώσω ένα χάρτη, για έναν από τους πελάτες της. Εκείνη μου έγραψε ένα σημείωμα λέγοντας ότι δεν ήθελε να εργαστώ σε αυτή τη διόρθωση, ενώ η Σελήνη είναι κενή πορείας. Της το έστειλα πίσω με ένα μικρό σημείωμα που έλεγε “Συγνώμη, αλλά εγώ εργάζομαι, όταν η Σελήνη είναι κενή πορείας.” Θα μπορούσα να σας πω χιλιάδες ιστορίες, όπου άνθρωποι “κάηκαν” επειδή αρνούνταν να κάνουν πράγματα, ενώ η Σελήνη ήταν κενή πορείας.

 

MyHoroscope: Έχετε κάνει μια έρευνα για τις πλανητικές φάσεις. Θα θέλατε να μας δώσετε ένα παράδειγμα για το πώς θα μπορούσαμε να τις εφαρμόσουμε και να τις χρησιμοποιήσουμε σε ένα γενέθλιο χάρτη ή ένα προγνωστικό σύστημα;

Alphee Lavoie: Στην προβολή του ουρανού από τον πλανήτη Γη, όλοι οι πλανήτες περνούν από φάσεις, όπως η Σελήνη. Μπορείτε να δείτε εύκολα τις φάσεις για τον πλανήτη Αφροδίτη, με ένα τηλεσκόπιο χαμηλής μεγέθυνσης. Βρήκα ότι οι όψεις των πλανητικών φάσεων λειτουργούν εξαιρετικά καλά στην πρόβλεψη της χρηματοπιστωτικής αγοράς. Αυτό είναι που χρησιμοποιώ πιο συχνά. Αν ο Άρης ήταν σε φάση Πανσελήνου και η Αφροδίτη ήταν σε φάση νέας Σελήνης, η όψη της φάσης θα ήταν μια αντίθεση. Αν και οι δύο ήταν σε μια νέα φάση, η όψη της φάσης θα ήταν μια σύνοδος. Το παρακάτω γράφημα δείχνει το πώς συμπεριφέρεται ο δείκτης Dow Jones, με μια φάση Αφροδίτης, σε γωνία τετραγώνου με μια φάση Πλούτωνα. Το διάγραμμα δείχνει την απόδοση 10 ημερών, πριν και μετά από την όψη ακριβείας. Η κάθετη διακεκομμένη γραμμή είναι η ημέρα για την όψη ακριβείας.

 

 

Παρατηρήστε πώς κατεβαίνει ο δείκτης Dows Jones στο διάγραμμα που ακολουθεί, στην τέταρτη με έκτη φάση του Άρη.

 

 

Μια άλλη περίπτωση όπου ορισμένες πλανητικές φάσεις έδειξαν ότι λειτουργούν πέραν των πιθανοτήτων, ήταν στην προηγμένη έρευνα που διεξήγαμε στις επαγγελματικές σταδιοδρομίες.

 

MyHoroscope: Υπάρχουν διάφορα συστήματα διόρθωσης, αν και μερικοί ερευνητές είναι αρκετά επιφυλακτικοί, όσον αφορά την εγκυρότητα και την ακρίβεια των συστημάτων αυτών. Έχετε αναπτύξει ένα εξαιρετικά ακριβές σύστημα διόρθωσης, χρησιμοποιώντας το κοσμοδιάγραμμα 90 μοιρών. Θα θέλατε να μας δώσετε μια εικόνα αυτής της τεχνικής;

Alphee Lavoie: Ναι, πριν από τους υπολογιστές είχα επινοήσει ένα τρόπο για να δίνω κάποια σημεία εκκίνησης. Με την τεχνική αυτή, χρησιμοποιώ μόνο κατευθύνσεις Ηλιακού Τόξου, ανάστροφες κατευθύνσεις Ηλιακού Τόξου και τις διελεύσεις πλανητών. Συνήθως όταν διορθώνω ένα χάρτη, προτιμώ αρχικά να χρησιμοποιώ 6 – 7 γεγονότα. Αν έχω περισσότερα γεγονότα που μπορώ να χρησιμοποιήσω για τον έλεγχο, τότε αισθάνομαι ότι έχω διορθώσει το χάρτη. Φυσικά δεν χρησιμοποιώ τη Σελήνη. Αν κοιτάξετε τις θέσεις όλων των άλλων πλανητών, δεν διαφέρουν πολύ για μια ημέρα. Παίρνω κάθε έναν από αυτούς, τον Ήλιο και τους οκτώ πλανήτες, και τους υπολογίζω στην τέταρτη αρμονική. Καταλήγω με 63 σημεία και κάνω το ίδιο και για τις διελεύσεις κάθε γεγονότος, ώστε να καταλήξω με άλλα 63 σημεία. Στο τέλος, έχω 126 σημεία. Τότε διαχωρίζω αυτά τα σημεία. Η μοίρα που δείχνει τα περισσότερα “χτυπήματα” (όχι τον Ήλιο ή τη Σελήνη), θα είναι το πιο πιθανό σημείο, είτε του Ωροσκόπου είτε του Μεσουρανήματος. Και είναι αυτή η μοίρα που χρησιμοποιώ για να ξεκινήσω τη διόρθωση του χάρτη. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε ένα πιθανό σημείο έναρξης για να ξεκινήσετε τη διόρθωση.

Δημιούργησα δύο προγράμματα λογισμικού για τη διόρθωση. Το ένα ονομάζεται Rectification Zero In και το άλλο λέγεται Rectification. Είναι σχεδόν αδύνατο να διορθώσετε ένα χάρτη μονάχα με ένα πρόγραμμα υπολογισμού. Τα προγράμματά μου περιλαμβάνουν τεχνητή νοημοσύνη για τον εντοπισμό της κατάλληλης στιγμής γέννησης. Και φυσικά υπάρχει η μέθοδός μου με την τέταρτη αρμονική, σε κάθε πρόγραμμα. Μου αρέσει να διορθώνω χάρτες καθώς είναι μια πραγματική πρόκληση για τον Ερμή μου στον Σκορπιό. Επίσης διορθώνω πολλούς χάρτες για πελάτες άλλων αστρολόγων. Όπως συμβαίνει και σε οτιδήποτε άλλο, όσο περισσότερο εξασκείσαι, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις.

 

MyHoroscope: Η εμπειρία σας από την πολυετή έρευνά σας στη χρηματιστηριακή αστρολογία, έχει αποδείξει ότι πράγματι λειτουργεί. Ωστόσο έχετε αναφέρει ότι αν συναλλασσόμασταν στην αγορά, λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις όψεις, όπως τις μαθαίνουμε ως αστρολόγοι, δεν θα διαρκούσαμε πολύ σε αυτήν την δουλειά, διότι οι αστρολογικές όψεις αντιδρούν εντελώς διαφορετικά, σε σχέση με την αγορά. Για παράδειγμα στην οικονομική αστρολογία, η γωνία τετραγώνου δε δημιουργεί κάθοδο και το τρίγωνο δεν δημιουργεί άνοδο. Θα θέλατε να μοιραστείτε με τους Έλληνες αναγνώστες μερικά παραδείγματα από την έρευνά σας, όπως επίσης και κάποια διαγράμματα του λογισμικού σας;

Alphee Lavoie: Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό μου ότι η αγορά αντιδρά στους πλανητικούς κύκλους. Είναι ενδιαφέρον πως οι πλανήτες δεν αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο στην αγορά, όπως κάνουν στη γενέθλια αστρολογία` και εκεί είναι όπου οι σημερινοί “άστρο-επιχειρηματίες” μπορεί να σκοντάψουν. Κάθε αγορά ενεργεί διαφορετικά. Για έναν “άστρο-έμπορο”, το να σου πει να βγεις από την αγορά, επειδή ο Κρόνος είναι σε όψη τετραγώνου με τον Άρη, είναι μια τολμηρή δήλωση που απλά δε βγάζει κανένα νόημα. Στην αστρολογία έχουμε την αίσθηση ότι επειδή τα τετράγωνα αποτελούν όψεις έντασης, θα έπρεπε να κάνουν την αγορά να “βυθιστεί”. Αλλά δε λειτουργεί έτσι η αγορά! Στο ακόλουθο γράφημα, δείχνω δύο από τους δήθεν κακεργέτες πλανήτες, τον Άρη και τον Κρόνο, στον Dow Jones. Το γράφημα δείχνει ένα ανοιχτό τετράγωνο 90° μεταξύ των δύο αυτών πλανητών, ενώ ο δείκτης Dow Jones έχει πτώση. Κοιτάξτε τις τιμές που πραγματικά ανεβαίνουν στην αντίθεση. Αν εξετάζατε γενέθλια αστρολογία, θα σκεφτόσασταν διαφορετικά. Ένα άλλο σημείο που πρέπει να δώσουμε προσοχή στην αγορά, είναι η αύξουσα και φθίνουσα όψη. Κοιτάξτε το άνοιγμα 120ο (αύξων τρίγωνο) και κοιτάξτε το άνοιγμα 240ο (φθίνων τρίγωνο). Φέρνουν τις υψηλότερες τιμές στο δείκτη Dow Jones. Υπάρχουν πολλοί κανόνες όπως αυτοί, που πρέπει να εφαρμόζονται με διαφορετικό τρόπο στην αντιμετώπιση της αγοράς.

 

 

Για το λόγο αυτό, ως επιχειρηματίας της αγοράς, δε χρησιμοποιώ τις παραδοσιακές όψεις, πολύ συχνά. Με το πρόγραμμα λογισμικού μου, Market Trader Software, που δημιούργησα μέσω της εταιρείας μου, Air Software, εξετάζω κάθε μοίρα για κάθε πλανήτη. Με άλλα λόγια, η τεχνητή νοημοσύνη του προγράμματος, εξετάζει τον Ήλιο από την 1° του Κριού, σε όλη τη διαδρομή μέχρι τις 359° των Ιχθύων. Θα αλλάξω αυτή την παράμετρο, ανάλογα με την ταχύτητα του πλανήτη, έτσι λοιπόν με τον Πλούτωνα, εξετάζουμε κάθε 10 λεπτά. Πρόκειται για την ίδια ιδέα που χρησιμοποιώ στις τεχνικές διόρθωσης. Αν υπάρχει μία “καυτή” μοίρα για οποιονδήποτε πλανήτη, που κινεί την αγορά ανοδικά ή καθοδικά, η τεχνητή νοημοσύνη θα δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στην εν λόγω μοίρα.

 

MyHoroscope: Είναι γνωστό ότι οι στατιστικές βασίζονται σε παρελθοντικές παρατηρήσεις. Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις που δεν έχουμε ξανασυναντήσει. Πιστεύετε ότι η αστρολογία θα μπορούσε να μας δώσει τη δυνατότητα να προβλέψουμε αν μία μετοχή ή ο δείκτης της χρηματιστηριακής αγοράς θα ανταποκριθεί σύμφωνα με τις παρελθοντικές παρατηρήσεις ή υπάρχει στην πραγματικότητα ένα ορισμένο επίπεδο αδυναμίας πρόβλεψης; Με άλλα λόγια, πιστεύετε ότι η αστρολογία θα μπορούσε να μας παρέχει εκτιμήσεις και αποτελέσματα που θα μπορούσαν να έχουν επαναληψιμότητα;

Alphee Lavoie: Ναι, η έρευνα μου έχει αποδείξει, πέρα από κάθε αμφιβολία ότι οι αστρολογικοί κύκλοι επαναλαμβάνονται και προκαλούν τα ίδια αποτελέσματα στην αγορά. Παρακάτω είναι 2 γραφήματα για τον Dow Jones. Το τρίτο γράφημα δείχνει πώς οι πλανητικοί κύκλοι μπορούν επίσης να προβλέψουν το σφυγμό της αγοράς. Βάζω στην ιστοσελίδα μου τις προβλέψεις μου για τον δείκτη DowJones, μήνες πριν. Μετά από το γεγονός, βάζω το γράφημα με τις πραγματικές τιμές. Και όπως μπορείτε να δείτε, η πρόγνωση ήταν αρκετά ακριβής.

 

 

Οι σύνθετοι πλανητικοί κύκλοι μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην πρόβλεψη της ημερήσιας θερμοκρασίας. Το ακόλουθο γράφημα το υποδεικνύει έντονα. Πήρα την υψηλή θερμοκρασία για κάθε ημέρα, για 25 χρόνια και υπολόγισα τους σύνθετους πλανητικούς κύκλους για να καταλήξω στις προγνώσεις μου.

 

MyHoroscope: Υπάρχουν ορισμένα φαινόμενα στην αγορά που είναι αρκετά ασυνήθιστα και φαινομενικά σπάνια να συμβούν – “οι μαύροι κύκνοι”. Παρ ‘όλα αυτά, θα μπορούσαν να έχουν τρομερές επιπτώσεις στην οικονομία, αν εμφανιστούν. Πιστεύετε ότι θα μπορούσαμε να προβλέψουμε αστρολογικά, μια τέτοια περίπτωση;

Alphee Lavoie: Στη δεκαετία του ’30, ήρθε στο προσκήνιο μια πραγματικά αξιόλογη αστρολόγος που ερεύνησε την οικονομία των Ηνωμένων Πολιτειών. Το όνομά της ήταν Louise McWhirter. Ένα από τα ευρήματά της έδειξε ότι η θέση του Βόρειου Δεσμού ήταν πολύ χρήσιμη για την πρόβλεψη της οικονομίας, με μια ικανοποιητική ακρίβεια. Ακολουθώντας τις τεχνικές της έρευνάς της, εντοπίστηκε ότι τον Δεκέμβριο του 2007 θα ήταν η κατώτατη ύφεση. Είμαστε τώρα σε μια περίοδο όπου η οικονομία γίνεται όλο και καλύτερη, μέρα με τη μέρα` και στα μέσα του Οκτωβρίου του 2011 θα είναι στα μισά της διαδρομής, μεταξύ της άθλιας κατάστασης που υφίσταται και μιας φυσιολογικής οικονομίας. Η γενική πρόβλεψη δείχνει ότι περίπου στο τέλος του Αυγούστου του 2012, θα είναι κανονική ή σταθερή.

 

MyHoroscope: Που βασίζεστε για τις αστρολογικές χρηματοοικονομικές σας προβλέψεις; Δίνετε έμφαση περισσότερο στις τεχνικές αναλύσεις ή και στα θεμελιώδη μεγέθη; Λαμβάνετε υπόψιν, εκτός από τις τιμές των μετοχών και των δεικτών, άλλα οικονομικά στοιχεία όπως ο όγκος των συναλλαγών και τα επιτόκια;

Alphee Lavoie: Αυτό που χρησιμοποιώ στις χρηματοοικονομικές μου προβλέψεις, είναι οι ιστορικές τιμές της αγοράς, που έχουν μελετηθεί. Αφήνω στο δίκτυο τεχνητής νοημοσύνης του προγράμματος του λογισμικού μου, την εκπαίδευση του υπολογιστή, για την εν λόγω αγορά και στη συνέχεια μελετάω. Έμαθα ότι για να είσαι ένας καλός έμπορος, πρέπει να κάνεις τη μελέτη σου και να μην αφήνεις το ραδιόφωνο, την τηλεόραση ή τις εφημερίδες να επηρεάσουν την απόφασή σου. Αυτό το είδος σκέψης πραγματικά με βοήθησε να γίνω καλύτερος έμπορος. Αυτό μου το δίδαξε ο καλός μου φίλος, ο Larry Pesavento, και δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

 

MyHoroscope: Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες που έχει πληγεί περισσότερο από την παγκόσμια κρίση. Δεδομένου ότι οι δείκτες προεξοφλούν την πραγματική οικονομία, πιστεύετε ότι έχουμε φτάσει ήδη σε ένα σημείο, όπου τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να γίνουν χειρότερα ή ίσως είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μία δεύτερη ύφεση (double bottom);

Alphee Lavoie: Αν ο γενέθλιος χάρτης που βρήκα στο διαδίκτυο για την Ελλάδα, είναι 25 Μαρτίου του 1821, τότε θα πρέπει να πω ότι η Ελλάδα έχει ακόμη κάποια πίεση, μέχρι περίπου το φθινόπωρο του 2011. Τις δύο πρώτες εβδομάδες του Φεβρουαρίου 2011, υπάρχουν πολλές θετικές όψεις από το Δία στο χάρτη, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι απλά μια ψεύτικη ελπίδα, χωρίς να έχει πραγματικό περιεχόμενο. Στο τέλος του Ιουνίου και αρχές Ιουλίου, ο Ουρανός θα κάνει μια στάση σχεδόν ακριβείας, με τον Ήλιο της χώρας. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει δραστικές αλλαγές, αλλά θα μπορούσε επίσης να σηματοδοτεί και το τέλος πολλών πραγμάτων. Ο Ουρανός θα κάνει ένα ακόμη πέρασμα την άνοιξη του 2012.

Η σημαντικότερη όψη για την Ελλάδα, είναι η αντίθεση Κρόνου που ξεκίνησε στις αρχές του Δεκεμβρίου 2010. Το ανάδρομο “χτύπημα” θα είναι την άνοιξη του 2011, την ίδια στιγμή που ο Δίας θα είναι σε σύνοδο με τον γενέθλιο Κρόνο και ο Άρης σε σύνοδο με τον γενέθλιο Άρη. Μετά την περίοδο αυτή, η Ελλάδα θα έχει μια καλή ιδέα για το πώς να ανακατασκευάσει ότι έχει καταστραφεί και να επαναφέρει τη χώρα στην τάξη. Σημειώστε την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, όπου είναι επίσης μια εξαιρετικά σημαντική περίοδος. Η Ελλάδα θα είναι στην τελευταία αντίθεση Κρόνου, αλλά εκείνη τη στιγμή ο Άρης θα σχηματίζει γωνία τετραγώνου με τον Κρόνο και ο Πλούτωνας θα είναι σε στάση, τετραγωνίζοντας το γενέθλιο Ήλιο. Ο Πλούτωνας γυρίζει σε ορθή πορεία στις 16 Σεπτέμβρη του 2011. Πιστεύω ότι από τη στιγμή που θα περάσει αυτή η περίοδος, τα πράγματα θα αρχίσουν να επανέρχονται σε κανονικά επίπεδα. Εκείνη περίπου την περίοδο, μπορεί να δείτε την παγκόσμια οικονομία να αρχίσει να παίρνει μια στροφή προς το καλύτερο.

 

MyHoroscope: Είστε ο συγγραφέας 4 βιβλίων, “Lose This Book and Find it Through Horary”, “Horary At Its Best”, “Horary Lectures”, “Four Paths to God” και είστε επίσης ο συντάκτης του βιβλίου “Essentials of Intermediate Astrology”. Έχετε κάποια σχέδια για μια μελλοντική έκδοση;

Alphee Lavoie: Ναι, πράγματι. Έχω ελπίδες να γράψω ένα βιβλίο για τη διόρθωση, ένα άλλο για επιλεκτική και ακόμα ένα σχετικά με τις προγνωστικές τεχνικές… και ίσως μερικά ακόμα που “σιγοβράζουν” στο μυαλό μου! Κάπου στην πορεία, θα ήθελα να γράψω μια Εφημερίδα με τις διαπιστώσεις της έρευνας των Astro Investigators.

 

MyHoroscope: Μετά από 45 χρόνια σημαντικής συμβολής στην αστρολογία, ποιες είναι οι προσδοκίες σας από εδώ και στο εξής;

Alphee Lavoie: Ένα από τα κύρια ενδιαφέροντά μου είναι να συνεχίσω να κάνω αστρολογική έρευνα με την ομάδα μου. Θέλω να ερευνήσω πολλές επαγγελματικές σταδιοδρομίες και να δημιουργήσω μοντέλα για κάθε μία από αυτές. Τότε, μπορούμε να κάνουμε ένα λογισμικό στο διαδίκτυο, όπου θα μπορεί ένας γονέας να συμπληρώσει τα στοιχεία γέννησης των παιδιών του, ώστε να δει που βρίσκεται το φυσικό ταλέντο του παιδιού. Αν πάτε στην AIR Software, κάντε κλικ στην επιλογή “Read Alphee’s Articles”. Έχω ένα άρθρο εκεί με τίτλο “Μία Νέα Φουτουριστική Άποψη της Αστρολογικής Έρευνας”. Εκεί εξηγώ την προσέγγισή μου σε αυτό το σχέδιο. Θέλω επίσης να δραστηριοποιηθώ περισσότερο στη διαδικτυακή σχολή μου και να διδάξω περισσότερα μαθήματα καθοδήγησης, όπου θα βοηθώ τους αστρολόγους και τους σπουδαστές να γίνουν ικανοί για την αντιμετώπιση ενός μεγάλου αριθμού καταστάσεων των πελατών.

Ευχαριστώ πολύ myhoroscope, για αυτή τη θαυμάσια ευκαιρία που είχα, να σας προσεγγίσω και να μοιραστώ ό,τι μπορώ με εσάς, με τους αγαπητούς αναγνώστες σας και τους αστρολόγους ανά τον κόσμο. Ο Θεός να σας ευλογεί, Alphee.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments