0 0 votes
Article Rating

Ιούνιος και λέμε, καλό καλοκαίρι!!! Αν και προβλέπεται ¨θερμό¨ αυτό το καλοκαίρι, από γεγονότα και εκπλήξεις, αλλά εμείς πάμε κόντρα στο καιρό και θα απολαύσουμε το φως, τα χρώματα και την θάλασσα της χώρας μας. Σοβαρότητα, λογική, ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση χρειάζονται και όλα θα πάνε καλά όταν όλα θα έχουν αλλάξει σ’ αυτή την χώρα. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει πρώτα εμείς να αλλάξουμε….στάση, συμπεριφορά και νοοτροπία.

 

Το Πλανητικό σκηνικό του Ιουνίου 2018. Πατήστε εδώ

Τι θα φέρει ο Ιούνιος στα ζώδια

(Η αναφορά μου στα δεκαήμερα των ζωδίων μπορεί να μην έχει καμία αξία διότι κάποιοι προσωπικοί πλανήτες κάποιου μπορεί να βρίσκονται σε διαφορετικό δεκαήμερο από τον Ήλιο (ζώδιο) και να φέρει το γεγονός που περιγράφεται σε άλλο δεκαήμερο. Γι’ αυτό διαβάστε ολόκληρο το κείμενο που αφορά το ζώδιο σας αλλά και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αν τον ξέρετε).

 

Κριός 21/3 – 20/4

Αυτή την περίοδο νιώθετε ότι μπορείτε να προσαρμοστείτε σε οποιαδήποτε κατάσταση και ιδιαίτερα όταν η όποια αυτή κατάσταση, σας προσφέρει ελευθερία, χαρά και ίσως ένα μακρινό ταξίδι που σχεδιάζετε και τόσο επιθυμείτε (ιδιαίτερα για τους Κριούς του 1ου δεκαημέρου). Ότι κι αν συμβεί εσείς δεν χάνετε με τίποτα το χιούμορ και την αισιοδοξία σας. Συνειδητοποιείτε ότι οι όποιες αλλαγές έγιναν ή θα γίνουν στο μέλλον, χρειάζεται να γίνονται αλλά το ήθος ενός ανθρώπου παραμένει  πάντα αξία ανεκτίμητη.

Αν σας απασχολεί ένα νομικό θέμα θα τελειώσει αυτή την περίοδο. Επιτυχία στις σπουδές και θετικά αποτελέσματα θα έχετε όσοι από σας τους Κριούς είστε σπουδαστές. Στο σπίτι και στην οικογένεια επικρατεί ένα πολύ όμορφο κλίμα και οι σχέσεις με τους οικείους σας βελτιώνονται ακόμα περισσότερο. Όσοι από εσάς είστε επιχειρηματίες ιδιαίτερα για τους Κριούς των πρώτων ημερών, ίσως αντιμετωπίσετε οικονομικά προβλήματα δύσκολα. Οι υπόλοιποι διατηρήστε την ψυχραιμία σας γιατί μπορεί να έρθετε σε ρήξη με κάποιο φιλικό πρόσωπο.

Μετά τις 13 Ιουνίου ιδιαίτερα για τους Κριούς του 3ου δεκαημέρου, η κοινωνικότητα σας αυξάνεται, αισθάνεστε πολύ δραστήριοι στο νου και στο σώμα. Έχετε μια διάθεση για διάβασμα, γράψιμο, ταξίδια και συχνή επικοινωνία με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.

Θέλετε να βγαίνετε συχνά έξω, να έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους, να αναπτύσσετε νέα ενδιαφέροντα, να ανταλλάσσετε ιδέες, να μελετάτε, να πληροφορήστε, να μεταδίδετε πληροφορίες και να πειραματίζεστε σε νέους τρόπους αυτοέκφρασης. Στις επαφές, στις συναλλαγές και στις διαπραγματεύσεις σας με τους άλλους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, κάποιες φορές αισθάνεστε ότι υπάρχει ένα κλίμα λίγο μπερδεμένο.

Δεν έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης και δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε το ψέμα από την αλήθεια. Δεν είναι τίποτα δύσκολο για σας αυτό το διάστημα, θα τα καταφέρετε και θα βρείτε την άκρη φτάνει ακούσετε την διαίσθηση σας αλλά και κάποιο πρόσωπο της οικογένειας σας που μπορεί να είναι πιο αντικειμενικός κριτής.

 

 

Ταύρος 20/4 – 20/5

Αυτό το διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και τις όποιες οικονομικές εκκρεμότητες οι οποίες έχουν σχέση με τράπεζες, εφορίες, κοινά χρήματα με άλλους ή κληρονομικά ζητήματα, ιδιαίτερα εσείς οι Ταύροι του 1ου δεκαημέρου. Είναι απαραίτητο να πετύχετε ισορροπία στα έσοδα και στα έξοδα και να είστε εντάξει στις οικονομικές σας υποχρεώσεις και μέσα στις προθεσμίες. Καλή η περίοδος για να πετύχετε μία αύξηση στο εισόδημα σας, ίσως από μία δεύτερη πηγή.

Ένα οικονομικό όφελος μπορεί να προκύψει από μια νέα συνεργασία ή από το εισόδημα του/της συντρόφου σας. Η ψυχολογία σας αυτό το διάστημα είναι αρκετά ανεβασμένη, αισθάνεστε πιο χαρούμενοι και αισιόδοξοι και ελπίζετε ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα στο μέλλον ιδιαίτερα οι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου. Οι σχέσεις με τους κοντινούς ανθρώπους βελτιώνονται σημαντικά και η καθημερινότητα σας γίνεται πολύ πιο εύκολη.

Εσείς οι Ταύροι των δύο πρώτων ημερών, κάποιες στιγμές νιώθετε ανησυχία, άγχος, ένταση και αισθάνεστε ότι στον επαγγελματικό σας χώρο παίζονται παιχνίδια εξουσίας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας γιατί κάθε αυθόρμητη, βιαστική ενέργεια και με άγνοια των υποχρεώσεων και των συνεπειών θα είναι απειλή για σας. Επίσης να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν είστε εκνευρισμένοι και πρέπει να οδηγήσετε ή χειρίζεστε μηχανήματα ή αιχμηρά αντικείμενα.

Μετά τις 13 Ιουνίου, ιδιαίτερα εσείς οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου, οικονομικά θα είναι πάλι τα θέματα τα οποία θα σας απασχολήσουν όμως τώρα έχουν σχέση με το προσωπικό σας εισόδημα. Αλλαγές ή ένα νέο ξεκίνημα μπορεί να φέρει σημαντικά οφέλη στο πορτοφόλι σας. Κάποιες κινήσεις σας ή μια καλή ευκαιρία θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε ασφάλεια στην ζωή σας. Ίσως να ξεκινήσετε μια καινούργια δουλειά ή μια καινούργια ώθηση της ήδη υπάρχουσας, η οποία θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τον έλεγχο των εσόδων σας.

Εσείς οι Ταύροι των δύο πρώτων ημερών, απροσδόκητες καταστάσεις θα αναστατώσουν την ζωή σας και την προσωπική και την επαγγελματική. Δεχτείτε την κατάσταση όπως έρχεται γιατί όσο αντιστέκεστε τόσο επιδεινώνεται η κατάσταση και το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ταλαιπωρήσετε το νευρικό σας σύστημα.

 

 

Δίδυμοι 21/5 – 21/6

Μήνας των γενεθλίων σας ο Ιούνιος και μια καινούργια χρονιά ξεκινά για εσάς. Χρόνια πολλά σε όλους τους Διδύμους (και του Μάη και του Ιούνη), να περάσετε μια παραμυθένια χρονιά γεμάτη από πραγματοποιημένα όνειρα!!! Αυτό το διάστημα η προσοχή σας στρέφεται προς τις πιο στενές σας σχέσεις, προσωπικές, επαγγελματικές ή ακόμα και τις ανταγωνιστικές και αντιδράτε με περισσότερο συναισθηματικό τρόπο. Η χαρούμενη διάθεση, η αισιοδοξία και το χιούμορ σας μπορεί να κερδίσει και τους πιο δύσκολους ανθρώπους.

Ευκαιρία τώρα να έρθετε πιο κοντά με όλους και ιδιαίτερα με εκείνους που μπορεί να υπάρχει μια δυσκολία συνεννόησης. Δεν θα λείψουν βέβαια και οι αντιθέσεις με τους άλλους ειδικά όταν θέλετε να περάσει το δικό σας ή όταν παραβλέπετε τις ανάγκες των άλλων. Όμως θα κάνετε φιλότιμες προσπάθειες να διατηρήσετε καλές σχέσεις με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Προσοχή γιατί κάποια σχέση ή συνεργασία μπορεί να γίνει η αιτία να τρωθεί η δημόσια εικόνα σας.

Έχετε μάθει ασφαλώς ότι οι επιπολαιότητες ¨πληρώνονται¨. Τώρα είναι η στιγμή να ολοκληρώσετε ότι έχετε ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα, εκείνο το έργο με το οποίο έχετε καταπιαστεί τελευταία. Φυσικά και αντιλαμβάνεστε ότι χρειάζεστε την έγκριση των ανθρώπων με τους οποίους θα προχωρήσετε τα σχέδια σας.

Μετά τις 13 Ιουνίου ιδιαίτερα για εσάς τους Διδύμους του 3ου δεκαημέρου, αναδιοργανώνονται τώρα και το μυαλό και το σώμα για να αντιμετωπίσουν τα γεγονότα που θα συμβούν αυτό το διάστημα. Νιώθετε γεμάτοι ενέργεια, οι σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο είναι καλύτερες από κάθε άλλη περίοδο. Κάποιοι από εσάς κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, στα προσωπικά ή στα επαγγελματικά σας.

Η επιθυμία σας να αισθανθείτε όμορφα και άνετα είναι αρκετά αυξημένη και θα επιμείνετε γι αυτό. Τώρα νιώθετε πιο αισιόδοξοι, χαρούμενοι και απολαμβάνετε την συντροφιά των αγαπημένων σας. Δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία σας η εγκράτεια στον οικονομικό τομέα και η αποταμίευση, βέβαια δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, όμως αυτό το διάστημα δεν είναι πολύ καλές οι ειδήσεις που αφορούν το εισόδημα σας ή τις κτήσεις σας.

 

 

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Την περίοδο αυτή, έχετε να ολοκληρώσετε με τις εκκρεμότητα στην εργασία σας ή στις δουλειές ρουτίνας ιδιαίτερα για εσάς τους Καρκίνους του 1ου δεκαημέρου. Απαλλάσσεστε κατά κάποιον τρόπο από τα απαιτητικά σας καθήκοντα και βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας και για δραστηριότητες που σας χαροποιούν και σας ξεκουράζουν. Η καθημερινότητα σας γίνεται πιο συναρπαστική, γεμάτη με ευχάριστες στιγμές και συναντήσεις με τους φίλους σας, με τους οποίους θα βρείτε χρόνο να συζητάτε και να φιλοσοφείτε για διάφορα θέματα του ενδιαφέροντος σας. Οι φίλοι είναι πολύτιμοι για σας.

Αισθάνεστε την αγάπη τους, ιδιαίτερα αυτό το διάστημα θα σας αποδείξουν και έμπρακτα την αφοσίωση τους. Εσείς οι Καρκίνοι των δύο πρώτων ημερών θα κάνετε ένα ξεκαθάρισμα και στις φιλίες, μπορεί να απομακρυνθείτε από κάποιο φιλικό πρόσωπο το οποίο δεν νιώθετε πολύ κοντά του ή από μια ομάδα στην οποία είστε μέλος.

Επίσης μπορεί να αλλάξετε κάποια από τα σχέδια σας ή τις επιθυμίες σας, είτε επειδή δεν δίνουν τα αποτελέσματα που προσδοκάτε είτε γιατί θέλετε να κάνετε μια αλλαγή έτσι, για την αλλαγή. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στην ζωή σας και γίνονται καινούργιες φιλίες. Σε κάθε περίπτωση η συναλλαγή σας με τους φίλους σας και η ανταλλαγή απόψεων, θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά τις δυνατότητες σας και να προωθήσετε τους στόχους σας. Στα μέσα του μήνα ένα απροσδόκητο γεγονός θα σας αναστατώσει.

Οι Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου ζείτε ένα όνειρο αυτή την περίοδο, περνάτε υπέροχα και νιώθετε όμορφα. Η τύχη είναι με το μέρος σας γι αυτό αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να απολαύσετε αυτές τις ημέρες.

Μετά τις 13 Ιουνίου ιδιαίτερα εσείς οι Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου, περνάτε θαυμάσια και μόνοι σας, μακριά από την φασαρία, τις κοινωνικές υποχρεώσεις και τις κουραστικές απασχολήσεις. Λίγος ύπνος παραπάνω, λίγος παραπάνω χρόνος για χουζούρι, είναι απαραίτητα κάποιες στιγμές. Περιορίζετε την επικοινωνία σας με τον πολύ κόσμο για να διαβάσετε κάποιο βιβλίο ή να μελετήσετε απερίσπαστοι αν είστε σπουδαστές ή αν είστε συγγραφείς να ολοκληρώσετε το έργο με το οποίο έχετε καταπιαστεί.

Με λίγα λόγια επανεξετάζετε τα πεπραγμένα και επαναφορτίζετε τις “μπαταρίες” σας σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο. Κάποιου είδους ενδοσκόπηση βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη και μια επιθυμία για να βρείτε ψυχική ηρεμία, σας ωθεί να αποσυρθείτε από την κοινωνική ζωή.

 

 

Λέων 23/7 – 22/8

Θα αισθανθείτε την ανάγκη να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό, χωρίς να νοιάζεστε για την γνώμη των άλλων, ιδιαίτερα εσείς οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου. Κάντε το λοιπόν, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεστε, αφήστε ελεύθερο το παιδί που κρύβετε μέσα σας. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας, καλύψτε τις ανάγκες του, βγείτε έξω, διασκεδάστε με πάθος, απολαύστε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου και κάντε στον εαυτό σας ένα δώρο. Έτσι θα νιώσετε πολύ πιο γεμάτοι, πιο ολοκληρωμένοι, αισιόδοξοι και χαρούμενοι. Μην ανησυχείτε, αυτοί που σας αγαπούν πραγματικά θα καταλάβουν.

Επίσης το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στον αγαπημένο/η σας ή στο παιδί σας όσοι Λέοντες είστε γονείς. Αισθάνεστε την ανάγκη να τους προστατεύσετε, να τους φροντίσετε και γενικά να τους δείξετε ότι τους αγαπάτε. Βεβαιωθείτε όμως, ότι με την αγάπη και την προστασία που τους προσφέρετε, δεν τους κακομαθαίνετε ή δεν τους κουράζετε. Εσείς οι Λέοντες των δύο πρώτων ημερών από αυτό το μήνα και μέχρι το φθινόπωρο σας περιμένουν εκπλήξεις οι οποίες θα αλλάξουν πολλά πράγματα στην ζωή σας.

Κατά την διάρκεια αυτής περιόδου αν κρατήσετε την ψυχραιμία σας και δεν εμπλακείτε στα παιχνίδια εξουσίας που παίζονται και δεν απαντήσετε στις προκλήσεις από τους άλλους (συνεργάτες ή σύντροφο) να είστε σίγουροι ότι έρθουν στην ζωή σας επαγγελματική και προσωπική, καινούργιες ευκαιρίες, καινούργιες, επαναστατικές τεχνικές, οι οποίες θα διευκολύνουν το έργο σας, αλλά και νέες εμπειρίες και νέες γνωριμίες στις προσωπικές σας σχέσεις.

Μετά τις 13 Ιουνίου, ιδιαίτερα για τους Λέοντες του 3ου δεκαημέρου, το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στις επαφές σας με φίλους και ομάδες σε κοινωνικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Είναι κατάλληλη η περίοδος αυτή για μια γόνιμη επαφή και ενίσχυση των δεσμών σας με άλλους ανθρώπους στο πλαίσιο της φιλίας ή της ομαδικής δραστηριότητας.

Οι φίλοι σας, υποστηρίζουν τις επιλογές και τα σχέδια σας. Επιθυμείτε να απολαύσετε όμορφες στιγμές μαζί τους και να αναπτύξετε μια ιδιαίτερη επικοινωνία μαζί τους. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να περάσετε όμορφα με τους φίλους σας. Άλλωστε βρίσκεστε σε μία περίοδο αποφόρτισης των εντάσεων και των πιέσεων των τελευταίων μηνών.

 

 

Παρθένος 23/8 – 22/9

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ολοκληρώσετε ότι είχατε ξεκινήσει στο πρόσφατο παρελθόν. Ιδιαίτερα εσείς οι Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου, πολλά και ευχάριστα γεγονότα συμβαίνουν στο σπίτι και στην οικογένεια σας. Θα έχετε την χαρά να διακοσμήσετε το σπίτι σας όπως αρέσει εσάς, να δεχτείτε επίσκεψη ή να φιλοξενήσετε αγαπημένα πρόσωπα ακόμα και να μετακομίσετε σε άλλο, πιο άνετο σπίτι ή να μετοικήσετε στο εξωτερικό ή να δεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια.

Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να προσέχετε και να ασφαλίζετε όσο καλύτερα γίνεται την περιουσία σας, κινητή και ακίνητη από τυχόν διαρρήκτες ή κλέφτες. Το διάστημα αυτό, καλό είναι να προστατευτείτε από τυχόν εποχιακές ιώσεις ή αλλεργίες. Ένας γενικός ιατρικός έλεγχος θα ήταν ενδεδειγμένος.

Εσείς οι Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου, η περίοδος αυτή είναι πολύ ευνοϊκή για να περάσετε όμορφα με τους κοντινούς σας ανθρώπους, τους φίλους και να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την εύνοια και για να διορθώσετε ότι μπορεί να πήγε στραβά με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Για να το πετύχετε όμως αυτό χρειάζεται απόλυτη ειλικρίνεια μεταξύ σας.

Μετά τις 13 Ιουνίου, ιδιαίτερα για τους Παρθένους του 3ου δεκαημέρου, η επαγγελματική επιτυχία και η καταξίωση στον τομέα σας, θα είναι πλέον υψίστης σημασίας για εσάς. Σημαντικά θα είναι τα επιτεύγματα στην καριέρα σας. Αν κάνετε καλή χρήση της αξίας, των ταλέντων σας και των ικανοτήτων σας και αν τα προβάλλετε με τον σωστό τρόπο, τότε όλα θα πάνε όπως τα θέλετε. Ευκαιρία να κάνετε μια καινούργια αρχή η οποία θα σας προσφέρει επαγγελματική άνοδο.

Η κοινωνικότητα σας αυξάνεται αισθητά, νιώθετε την ανάγκη να απολαύσετε την συντροφιά και την συναναστροφή ανθρώπων που εκτιμάτε και συμπαθείτε ιδιαίτερα. Οι συναναστροφές σας με φίλους είναι μια όαση για σας αυτή την περίοδο, νιώθετε σε πολλές περιπτώσεις ότι τα φιλικά σας άτομα σας δίνουν χέρι βοηθείας και μαζί τους περνάτε πολύ όμορφες στιγμές διασκεδάζοντας.

 

 

Ζυγός 23/9 – 23/10

Η κοινωνικότητα σας αυξάνεται ακόμα περισσότερο τώρα, ιδιαίτερα για τους Ζυγούς του 1ου δεκαημέρου. Νιώθετε μεγάλη ευχαρίστηση όταν έρχεστε σε επαφή με αισιόδοξους ανθρώπους, με ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος, αδέλφια, εξαδέλφια, γείτονες, που γνωρίζετε και εκτιμάτε. Κάνετε διάφορες συζητήσεις μαζί τους, διασκεδάζετε, σχολιάζετε τα θέματα του ενδιαφέροντος σας, φιλοσοφείτε τις καταστάσεις και ταξιδεύετε. Δεν έχει σημασία για σας που θα πάτε, σημασία έχει το ταξίδι με καλή παρέα. Ίσως όλο αυτό να έχει να σας διδάξει κάτι χρήσιμο για την ζωή σας. Επίσης κάποιοι από εσάς ίσως αποφασίσετε να πάρετε επιπλέον μαθήματα ή να παρακολουθήσετε κάποια σεμινάρια τα οποία θα σας βοηθήσουν στην καριέρα σας.

Οι Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα που είναι πολύ ευνοϊκό για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Η εργατικότητα και η αποδοτικότητα σας θα εκτιμηθούν από τους ανωτέρους σας και ίσως να σας δοθεί προαγωγή ή ενός είδους έπαινος. Εσείς οι Ζυγοί των δύο πρώτων ημερών, αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά και χρειάζεστε μια ανανέωση, μια αλλαγή στα πρόσωπα ή στα πράγματα που σας περιβάλλουν. Ψύχραιμα και χωρίς βιασύνη κάντε αυτό που σχεδιάζετε για να βελτιώσετε την ζωή σας.  Κάποιοι από εσάς μπορεί να έρθετε σε ρήξη με τον ερωτικό σας σύντροφο ή ένας κεραυνοβόλος έρωτας μπαίνει στην ζωή σας. Όσοι είστε γονείς με μικρά παιδιά, να τα προσέχετε λίγο παραπάνω αυτό το διάστημα για τυχόν μικροατυχήματα ή για εποχιακές ασθένειες.

Μετά τις 13 Ιουνίου, ιδιαίτερα για τους Ζυγούς του 3ου δεκαημέρου, η κοινωνικότητα σας δεν μειώνετε καθόλου, όμως χρειάζεστε τώρα κάτι διαφορετικό, κάτι που διευρύνει τους ορίζοντες σας. Μια καλή ευκαιρία είναι να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι ή να κάνετε αυτό το μακρινό ταξίδι με κάποιο δικό σας πρόσωπο που εκτιμάτε ιδιαιτέρως και η συντροφιά του σας χαροποιεί και σας διασκεδάζει. Αποφασίζετε τώρα να ζήσετε αυτό που ονειρεύεστε από καιρό, μέσα στα πλαίσια βέβαια των δυνατοτήτων σας. Επίσης θα νιώσετε πιο γαλήνιοι με μια αίσθηση ικανοποίησης γι αυτά τα απλά, τα καθημερινά πράγματα που έχετε την τύχη να απολαμβάνετε.

 

 

Σκορπιός 24/10 – 22/11

Οικονομικά θα είναι τα θέματα στα οποία θα εστιαστεί το ενδιαφέρον σας αυτό το διάστημα, ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου. Μια αυξομείωση στο εισόδημα σας είναι πολύ πιθανή, μπορεί η απώλεια μιας πηγής εισοδήματος να σας στοιχίσει ή μια αλλαγή εργασίας να φέρει μείωση των εισοδημάτων σας. Σε κάποιους άλλους μπορεί να φέρει απώλειες από ένα κληρονομικό ζήτημα ή να ξοδέψετε για την τακτοποίηση παλιού χρέους.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα χρειαστεί να κρατήσετε σε μια ισορροπία στα έσοδα και έξοδα. Αυτή την περίοδο αρκεστείτε σ’ αυτά που πραγματικά είναι σημαντικά και σας κάνουν χαρούμενους, μην ψάχνετε την ευτυχία στα υλικά αγαθά τα οποία ποτέ δεν εξυπηρετούν τις αληθινές ανάγκες του ανθρώπου. Εσείς οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου αυτές τις ημέρες πραγματικά αισθάνεστε ευτυχισμένοι και αισιόδοξοι. Απελευθερωμένοι εν μέρει από καταπιεστικές καταστάσεις οι οποίες σας είχαν εξουθενώσει στο παρελθόν, αναπνέεται έναν αέρα αισιοδοξίας.

Η τύχη είναι με το μέρος σας,  αφού και η δική σας διάθεση έχει αλλάξει, έλκετε τα γεγονότα και τα πρόσωπα εκείνα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε οποιαδήποτε δυσκολία ή εμπόδιο συναντήσετε διαδρομή σας για την πραγματοποιήσει των ονείρων σας. Οι Σκορπιοί των δύο πρώτων ημερών, θα πρέπει κρατήσετε χαμηλούς τόνους όταν έρχεστε σε επαφή με τους ανθρώπους της οικογένειας σας και το ταίρι σας. Η πεισματική επιμονή σας να γίνονται όλα όπως εσείς τα θέλετε και με τον τρόπο που τα θέλετε, μπορεί να σας φέρει σε ρήξη με τις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής σας.

Μετά τις 13 Ιουνίου, ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς του 3ου δεκαημέρου, θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στα ζητήματα που αφορούν φόρους, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά ή το εισόδημα του/της συντρόφου. Θέματα που έχουν σχέση με την ανταλλαγή συναισθημάτων αλλά κυρίως υλικών αγαθών που μοιράζεστε μαζί με άλλους, έρχονται στο προσκήνιο.

Για να αισθανθείτε όμορφα, είναι η ώρα να ασχοληθείτε με τις πραγματικές σας ανάγκες σε συνδυασμό με τις ανάγκες του άλλου ανθρώπου στην ζωή σας και να τις καλύψετε. Περισσότερη προσοχή στην συμπεριφορά σας προς τους ανθρώπους που βρίσκονται στο κοντινό σας περίγυρο, γιατί μπορεί να τους πληγώνετε χωρίς να το καταλαβαίνετε.

 

 

Τοξότης 23/11 – 21/12

Ευχάριστα θα είναι τα γεγονότα στη ζωή σας αυτές τις ημέρες, ιδιαίτερα για τους Τοξότες του 1ου δεκαημέρου. Η αισιοδοξία, η χαρά και όλα τα όμορφα συναισθήματα τα οποία σας κατακλύζουν, ομορφαίνουν την ζωή σας και την ζωή των ανθρώπων γύρω σας. Σας προσφέρεται μία ιδανική ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας, αν στο παρελθόν κάτι πήγε λάθος. Γίνεστε ακόμα πιο γενναιόδωροι με τους ανθρώπους που εκτιμάτε και λαχταράτε την συντροφιά τους.

Όμως οι δικοί σας ρυθμοί δεν συμβαδίζουν πάντα με τους ρυθμούς των άλλων και οι επιθυμίες τους μπορεί να διαφορετικές από τις δικές σας. Γι αυτό καλό είναι να υπάρχει συνεννόηση και καλή επικοινωνία με τον άνθρωπο της ζωής σας και να καλύπτονται και των δύο οι ανάγκες και οι επιθυμίες. Εκείνο που σας προβληματίζει κάπως είναι η οικονομική στενότητα που αντιμετωπίζετε τελευταία. Όμως εσείς είστε απ’ την φύση σας αισιόδοξοι άνθρωποι και δεν αφήνετε να σας καταβάλουν τέτοια θέματα.

Άλλωστε τα ωραιότερα πράγματα στην ζωή δεν αγοράζονται με χρήματα. Μην εμπιστεύεστε άκριτα τους πάντες, διότι υπάρχει το ενδεχόμενο να πέσετε θύματα εκμετάλλευσης ή εξαπάτησης. Προστατέψτε και ασφαλίστε την περιουσία σας, κινητή και ακίνητη για να αποτρέψετε τους κλέφτες από μια επίθεση εναντίον σας. Εσείς οι Τοξότες των δύο πρώτων ημερών θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί αυτό το διάστημα όταν οδηγείτε ή όταν χειρίζεστε μηχανήματα ή αιχμηρά αντικείμενα, για να αποφύγετε τυχόν μικροατυχήματα.

Μετά τις 13 Ιουνίου, ιδιαίτερα οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου, το ενδιαφέρον σας στρέφεται σε μια συνεργασία ή στον άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεστε την ζωή σας. Σας δίδεται η δυνατότητα να αντιληφθείτε την θέση σας απέναντι του/της αλλά και τις διαθέσεις εκείνου/ης απέναντι σ’ εσάς. Θα συνειδητοποιήσετε κατά πόσο λειτουργείτε σαν μια ενότητα σε όλες τις δραστηριότητες, της κοινής σας ζωής.

Όταν εργαστείτε με συντροφικότητα και αλληλοσεβασμό, θα καταφέρετε να πετύχετε πολλά μαζί. Για μια υγιή σχέση είτε επαγγελματική είτε προσωπική, το κλειδί είναι η ανοιχτή και άνετη επικοινωνία. Εσείς από την φύση σας είστε άνθρωποι εξωστρεφείς, αισιόδοξοι και γενναιόδωροι, έτσι λοιπόν τίποτα δεν είναι δύσκολο για εσάς.

 

 

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Η κοινωνικότητα σας  είναι αρκετά μειωμένη τώρα, ιδιαίτερα οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου. Αισθάνεστε όμορφα όταν καταφέρνετε να ξεφεύγετε από την ενεργό δράση, να βρίσκεστε μόνοι σας με τον εαυτό σας, στον δικό σας χώρο. Οι καθημερινές ασχολίες σας και οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σας έχουν κουράσει, γι αυτό αισθάνεστε υπέροχα όταν βρίσκετε χρόνο να απομονώνεστε για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε.

Νιώθετε την ανάγκη να επαναφορτίσετε τις “μπαταρίες” σας για να μπορέσετε να επανέλθετε πλήρως στα καθήκοντα σας. Άλλωστε με τον Κρόνο στο ζώδιο σας, αισθάνεστε αρκετά εξαντλημένοι, αφού κάνετε φιλότιμες προσπάθειες να διατηρήσετε την θέση σας και να είστε σωστοί στα καθήκοντα σας και στις απαιτήσεις της κοινωνικής και επαγγελματικής σας ζωής. Είναι ιδανική περίοδος τώρα, να καταφέρετε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και στην ανάγκη σας για ξεκούραση.

Εσείς οι Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου, σχεδόν σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής σας ζωής υπάρχει ένα όμορφο κλίμα και οι σχέσεις σας με όλους τους ανθρώπους που εκτιμάτε και αγαπάτε, είναι αρμονικές. Ενώ εσείς οι Αιγόκεροι των δύο πρώτων ημερών δεν είναι τόσο ευνοϊκά τα πράγματα στα οικονομικά και στα ερωτικά σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην πιέζετε τις καταστάσεις, άλλωστε ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει.

Μετά τις 13 Ιουνίου ιδιαίτερα εσείς οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου, θα ενδιαφερθείτε για την εργασία, την υγεία και την καλή φυσική σας κατάσταση. Είστε αεικίνητοι αυτή την περίοδο, το πρόγραμμα σας είναι πλήρες και δεν αφήνετε στιγμή ανεκμετάλλευτη. Θέλετε να τα κάνετε όλα μαζί, μονομιάς. Στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αλλά και στις καθημερινές σας ασχολίες είστε αρκετά αποδοτικοί και στο χώρο δουλειάς συμπαθείς.  Όμως θα πρέπει να βρείτε τρόπους να μειώσετε το άγχος σας. Αν δεν το πετύχετε αυτό θα εξαντληθείτε σωματικά και ψυχικά και θα επηρεαστεί η παραγωγικότητα σας. Επιβάλλεται για την δική σας υγεία, να δουλεύετε με ηρεμία και να ολοκληρώνετε το έργο με το οποίο έχετε καταπιαστεί, πριν ασχοληθείτε με το επόμενο.

 

 

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Την περίοδο αυτή εσείς οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου βάζετε καινούργιους στόχους για την ζωή σας ή ολοκληρώνετε κάποια σχέδια που έχετε ήδη σε εξέλιξη. Η επιθυμία σας να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας θα είναι έντονη. Η κοινωνικότητα σας είναι αρκετά αυξημένη και αισθάνεστε ιδιαίτερη χαρά όταν βρίσκεστε περιστοιχισμένοι από φίλους. Τόσο εσείς όσο και οι φίλοι σας εκφράζεστε ελεύθερα, μοιράζεστε τα όνειρα, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σας. Οποιαδήποτε στιγμή ζητήσετε την στήριξη των φίλων σας, θα την έχετε.

Βέβαια δεν είναι τίποτα τυχαίο, σ’ αυτό βοηθάει η δική σας καλή συμπεριφορά και φυσικά είστε κι εσείς παρόντες σε κάθε κάλεσμα τους. Εσείς οι Υδροχόοι των δύο πρώτων ημερών, αυτή την περίοδο είστε έτοιμοι να επαναστατήσετε σε κάθε είδους πρόκληση. Παραμείνετε ψύχραιμοι και μην εμμένετε φανατικά στις απόψεις σας γιατί μπορεί με την συμπεριφορά σας να πληγώσετε ανθρώπους που αγαπάτε και να έρθετε σε ρήξη μαζί τους. Ζήστε την ζωή που έχετε επιλέξει, κανείς δεν μπορεί να σας το στερήσει αυτό, υποστηρίξτε τις απόψεις σας με επιχειρήματα, ήρεμα και χωρίς φανατισμό.

Οι Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου εκμεταλλευτείτε αυτή την ευνοϊκή για εσάς περίοδο για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας, για επαγγελματική αποκατάσταση ή προαγωγή και αύξηση του εισοδήματος σας. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι σας έχουν συμπαθήσει και έχουν εκτιμήσει την εργατικότητα και τα προσόντα σας και είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Μετά τις 13 Ιουνίου ιδιαίτερα εσείς οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, νιώθετε πραγματικά την ανάγκη να διασκεδάσετε με όλη σας την ψυχή. Θέλετε να εκφράσετε τον εαυτό σας μέσα από το παιχνίδι, την περιπέτεια, την χαρά, το φλερτ, τον έρωτα και γενικά την διασκέδαση.

Είστε έτοιμοι να ριχτείτε σε νέες περιπέτειες και να νιώσετε καινούργιες συγκινήσεις. Ίσως ένας καινούργιος έρωτας θα μπορούσε να σας προσφέρει αυτό που σας χρειάζεται αυτή την περίοδο. Υπόσχεται να είναι μια συναρπαστική περιπέτεια αλλά δεν υπόσχεται διάρκεια. Απολαύστε τα δώρα αυτής της περιόδου αλλά χωρίς να ρισκάρετε μια σημαντική σχέση που μπορεί να υπάρχει στην ζωή σας.

 

 

Ιχθείς 19/2 – 20/3

Γλυκούτσικα ψαράκια αυτή την περίοδο είστε αρκετά δημοφιλείς στο κοινωνικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον, ιδιαίτερα οι Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου. Προσπαθήστε να διατηρήσετε αυτή την συμπάθεια και την όμορφη εικόνα σας και θα πετύχετε πολλά απ’ αυτό ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Φροντίστε με κάθε τρόπο να διατηρήσετε ισορροπία και να μοιράσετε δίκαια το ενδιαφέρον και τον χρόνο σας στην καριέρα και στην προσωπική σας ζωή. Πρέπει να παραμείνετε συνεργάσιμοι με τους προϊσταμένους σας, διότι το έργο το οποίο σας έχει ανατεθεί, έφτασε η στιγμή που πρέπει να ολοκληρωθεί και για να γίνει αυτό, είναι απαραίτητο να περάσει από την έγκριση τους.

Επιστρατεύστε λοιπόν, όλη την καλή σας διάθεση, την διαλλακτικότητα, την ευγένεια και την εργατικότητα για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Εσείς οι Ιχθείς των δύο πρώτων ημερών, είστε υπερβολικά αγχωμένοι και νευρικοί αυτή την περίοδο. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους εκτόνωσης όλου αυτού του άγχους και της έντασης γιατί από βιασύνη ή απροσεξία μπορεί να τραυματίζεστε συχνά ή να διαπληκτίζεστε με το παραμικρό, με τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή. Επίσης αποφύγετε να οδηγείτε όταν δεν είστε σε ήρεμη ψυχολογική κατάσταση.

Είναι πολύ ευνοϊκή η περίοδος αυτή, για εσάς τους Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου, ήδη πρέπει να το έχετε νιώσει αυτό. Αισθάνεστε χαρούμενοι, αισιόδοξοι και πιστεύετε πως ό,τι κι αν επιθυμήσετε μπορείτε να το πετύχετε.

Επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα μπορούν να προχωρήσουν χωρίς μεγάλη προσπάθεια από μέρους σας. Οι δύο πρώτες ημέρες του Ιουνίου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές και στον έρωτα. Γι αυτό αρπάξτε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο και να περάσετε παραμυθένιες στιγμές μαζί του. Αλλά και οι αδέσμευτοι μπορείτε να περάσετε όμορφα, διασκεδάζοντας και φλερτάροντας και ίσως να συναντήσετε κάποιο άτομο το οποίο θα σας συγκινήσει ερωτικά.

Μετά τις 13 Ιουνίου ιδιαίτερα για τους Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου, έχετε ανάγκη να μένετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας για να ξεκουραστείτε και για να το φροντίσετε. Μέσα στον δικό σας τον χώρο αισθάνεστε άνετα να εκφράσετε τον εαυτό σας ελεύθερα. Κάτι θέλετε να αλλάξετε μέσα στο σπίτι σας, μια επισκευή, μια ανακαίνιση ή μια αλλαγή στην διακόσμηση. Πιθανόν να χρειάζεστε να μετακομίσετε σε άλλο σπίτι και άλλη γειτονιά.

 

Άννα Σχοινοπλοκάκη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments